Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 12:29 | Üzenet # 1076 |
 Yaoista
| *Ahogy visszaszólsz, csak morgok, de nem mondok semmit, csak elfordítom a fejem.* - Akkor meg minek találkozol vele... *Szorítom a kormányt, de nem mondtam többet, csak keresek egy cigit és rágyújtok.* - Egyébként remélem Leighton nem jön össze azzal a fickóval. *Jegyzem meg és látszik, hogy azért aggódok miatta.* - Egyéként meg ha nem tetszik a rendszer, nem kell velem lenni. *Bár akkor csak az igazam igazolnád, hogy nem bírod velem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 12:35 | Üzenet # 1077 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Mert mint mondtam jóban maradtunk.*Mondom és persze észreveszem, hogy nagyon szorítod a kormányt, de nem tudok többet.* - Szerintem nem lenne rossz, ha összejönnének.*Mosolyodom el, de rajtad, hogy aggódsz, de ezt nem jegyzem meg most. A folytatás meglep és rágyújtok.* - Te vagy az aki nem a szabályok szerint játszik.*Az más mennyire fogom bírni, hogy másokat is dugsz.* - Vagy te nem akarsz inkább velem lenni?*Pillantok rád, hiszen neked van bajod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 12:59 | Üzenet # 1078 |
 Yaoista
| - Nem tudod, hogy miről beszélsz. *Ezt kivételesen nem rosszból mondtam, de nagyon aggódtam.* - Miért is nem játszok a szabályok szerint? *Kérdezek rá, hiszen tudtommal nem parancsolgattam neked.* - Ez most hogy jött? *Kérdezem értetlenül, hiszen senki nem mondta, hogy nem akarlak még megdugni, meg hát tényleg tetszettél, egyre jobban, de neked ezt nem kell tudnod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 13:04 | Üzenet # 1079 |
 Yaoista
| - Jó akkor nem mondok semmit.*Zárom le ezzel a témát.* - Most tényleg soroljam fel?*Pillantok rád.* - Ne találkozzak az exemmel, viselkedjek, féltékenykedsz, bár ezt élvezem.*Tagadhatod persze, ahogyan szoktad.* - Úgy jött, ahogyan neked.*Mondom.* - Hagyjuk inkább jó?*Sóhajtok fel.* - Este nem megyünk el moziba?*Váltok témát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 14:08 | Üzenet # 1080 |
 Yaoista
| - Nem rosszból mondtam. *Azért ezt még megjegyzem, de látszik, hogy tényleg nagyon aggódtam.* - Hát, gondolom azért kérdeztem. *Szívok bele a cigimbe.* - És ezek közül mi nincs benne a játékszabályokba? *Oké, a féltékenységem egy másik kérdés.* - Ahha. *Mondom csak ennyit, majd sóhajtottam egyet. A témaváltásra elmosolyodom kicsit.* - Tán csak nem randira akarsz vinni? Mert akkor neked kell megszervezni a dolgokat.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.23, 14:24 | Üzenet # 1081 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Mosolyodom el.* - Hagyjuk inkább.*Nem akarok erről beszélni a végén csak ideges leszek.* - Tán igen és simán megszervezem ez nem probléma, csak akkor mondj igent.*Kacsintok rád, de közben igen csak izgatott vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 05:47 | Üzenet # 1082 |
 Yaoista
| *Láttam én, hogy izgatott lettél ettől.* - Rendben, akkor igent mondok. *Kíváncsi voltam, hogy mit akarsz kihozni a helyzetből. Gondoltam akkor moziba akarsz majd menni.* - És akkor moziba viszel? *Kérdezek rá akkor már konkrétan, majd megérkezünk hozzánk. Még mindig dühös voltam Ethan-re.* - Mikor akarsz indulni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 15:32 | Üzenet # 1083 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok.* - Igen oda oda Uram.*Kuncogok.* - Megnézzem mikor van film és mondom.*Otthon el is felejtem Lucast annyira rápörgök a mozira. Egy filmet meg akartam nézni és gondoltam neked is bejön egy akcióvígjáték, jó szereposztással.* - Egy óra múlva kell indulni, ha jó.*Mivel rábólintasz adok egy csókot, majd lefoglalom a jegyeket. Letusolok gyorsan és készülök, de nem is beszélek közben veled. Egy óra múlva már teljes díszszerelésben várlak. Laza vagyok, mégis szexi és a hajam persze kiengedve.* - Nagyon jól nézel ki.*Mérlek végig és megcsókollak.* - Mehetünk? Gondoltam mehetnénk gyalog.*Még izgatottabb vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 16:05 | Üzenet # 1084 |
 Yaoista
| - Mi ez az Uramozás? A kórházba is mondtad. *Nem tudom, hogy jött neked, mondjuk nem zavart.* - Rendben. *Én nem felejtettem el az exed, de hát hülye leszek én neked szólni, hogy nem hívtad vissza. Te bajod.* - Tökéletes. *Összeszedem magam, lefürdök és azért kiöltözök neked. Egy farmer, egy póló és egy egyszerű sportzakó volt rajtam.* - Köszönöm. *Húzlak oda magadhoz és megmarkolom a feneked.* - Te is jól nézel ki. *Csókollak meg.* - Rendben, mehetünk. *Kinyitom neked az ajtót, majd hagylak előre menni. Ahogy elindulunk, olyat teszek, amit nem sokszor, sőt még senkinek és a kezedért nyúltam és megfogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 16:22 | Üzenet # 1085 |
 Yaoista
| - Nem tudom, csak viccesen hangzik*Kuncogok és tényleg nincs mögötte több.* - Köszönöm.*Mosolygok és a csókod viszonozom. El is indulunk, de amikor megfogod a kezem az nagyon meglep. Éppen nyitnám a számat, de végül nem mondok semmit csak összekulcsolom az ujjainkat.* - Mikor voltál moziba utoljára?*Kérdezlek de picit el vagyok pirulva erre nem számítottam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 17:15 | Üzenet # 1086 |
 Yaoista
| *Nagyon sokat jelentett, ha én megfogtam a kezed, főleg az utcán. Akkor már tényleg felváltalak téged és nem csak mondom. Hagyom, hogy összekulcsold az ujjainkat.* - Elég rég. *Finoman elkezdem cirógatni kézfejed hüvelykujjammal, bár nem tudatosan. Láttam, hogy el vagy pirulva, de nem tudtam, hogy miért.* - Vörös vagy. *Jegyzem meg, de csak piszkáltalak kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 11:13 | Üzenet # 1087 |
 Yaoista
| - Akkor itt az ideje, bár én se mostanság voltam. Remélem tetszeni fog a film, amit választottam.*Úgyis megmondod te nem vagy az aki szépíti a dolgokat. A cirógatásra még jobban elmosolyodom és én is így teszek, de a megszólalásra még vörösebb leszek.* - Nem értem miről beszélsz, a melegtől van biztos.*Mondom a legnagyobb hülyeséget, ami eszembe jutott, hiszen nagyon nincs meleg, nem mintha amúgy bevennéd.* - De ma mindent én fizetek.*Jegyzem meg.* - Otthon is szeretnék.*Jut eszembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 11:28 | Üzenet # 1088 |
 Yaoista
| - Hát ha nem, azt úgy is megtudod. *Nem nagyon szoktam magamban tartani a véleményem, amit egyes bunkóságnak tartanak, de hát én csak őszinte vagyok. Nem értettem mire van ez a jó kedved, de rád hagytam. Bár tőlem tényleg elég nagy dolognak számított ez a kézfogósdi.* - Ahha, persze, rákocska. *Kuncogtam el magam kicsit.* - Rendben. *Ezen nem veszünk össze, de a folytatásra elnevettem magam.* - Csóró diák vagy, spórolj csak. Majd ha lesz munkád, ami nem a hostkodás, akkor megbeszéljük. *Ezzel kicsit el is árultam magam, de fel se tűnt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 11:40 | Üzenet # 1089 |
 Yaoista
| - Az biztos.*De ez nem is baj.* - Na fogd be.*Morgok édesen, de felnevetek a végére. Nem értem miért nevetsz fel, de aztán világos lesz.* - Kösz, hogy emlékeztetsz rá.*Sóhajtok fel, de a folytatás az nagyon meglep, hiszen azt jelenti, hogy hosszabb távra tervezed, hiszen nem mostanság lesz más állásom.* - Oké.*Mosolyodom el, de igen boldogan.* - Akkor viszont amíg csóró diák vagyok én vezetem háztartást jó? Bár megnéznélek takarításba közben.*Vigyorodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 12:08 | Üzenet # 1090 |
 Yaoista
| - Igazán nincs mit. *Vigyorgok, nem hittem, hogy így reagálsz rá. Nem mondok semmit a mosolyodra, mert még nem esett le, hogy elköptem magam.* - Hát, nem is én takarítottam eddig, de ha ennyire akarod, akkor lemondom a bejárónőt. Most párszor úgy is mondtam, hogy ne jöjjön. *Egyértelmű miért.* - Bár ha te megcsinálod, akkor kár is mást beengedni a lakásba. *Elmélkedek rajta. Azért érezhetted a szavaimból, hogy tényleg nem engedek oda akárkit.* - Hát azt várhatod, hogy én takarítsak...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 12:23 | Üzenet # 1091 |
 Yaoista
| - Démon.*Vigyorgok. Látszik, hogy nem vágod mit mondtál, de nem említem meg.* - Micsoda?? Ez komoly?*Azért azt hittem, hogy azért el láttad magad.* - Megcsinálom persze, nem kell ide senki.*Mondom, de még le vagyok döbbenve.* - De ugye takarítottál már életbe? Ne mond, hogy mosnak is rád. Mi van a főzéssel? Mi vagy te?*Hüledezzek.* - Baszki most még jobban érzem mekkora szakadék van köztünk.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 13:41 | Üzenet # 1092 |
 Yaoista
| - Komoly. *Bólintok, nem értem, hogy minek akadsz ki.* - Oké. *Adok egy puszit a buksidra.* - Persze, még mikor együtt laktam a szüleimmel, a szobámat. *Más nem igen, nem voltam rászorulva.* - Az is feladata volt a bejárónőnek, persze ha valami kellett kimostam magamnak. *Ez alap volt azért.* - Főzni mindig főztem magamnak. Ami azt illeti egész jó szakács vagy. *Jegyzem meg.* - Figyelj, ha van aki megcsinálja helyettem, akkor minek vacakoljak vele én? Mellesleg annál elfoglaltabb vagyok egyébként is. Egyszerre kér-három építkezést vezetni és az egyetemen tanítani... ritka, hogy ennyi szabad időm van, mint most. Most egy építkezés van csak, ahova vittelek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 13:47 | Üzenet # 1093 |
 Yaoista
| *Azért a puszira elmosolyodom. * - Azért ez megnyugtató.*Ezek után kitudja.* - Szóval tudsz mosni.*Ismétlem meg.* - Én tuti nem hagynám, hogy egy idegen mossa az alsóimat. Tuti hogy oda volt érted a nő és szagolgatta, sőt nem tűnt el pár??*Kérdezlek. * - Nem is baj, hogy nem jön többet.*Magamat is meglepem, hogy milyen kis féltékeny leszek.* - Egyszer megkóstolnám a főztöd.*Jegyzem meg.* - Oké oké jogos. Bazz tényleg csóró vagyok.*Sóhajtok fel.* - Na de a szeretőm gazdag és rohadt szexi.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 14:16 | Üzenet # 1094 |
 Yaoista
| - Tudok. *Bólintok.* - Ugyan már. Képzeld nem. *De azért aranyos volt, hogy féltékenykedsz.* - Tudod, meleg vagyok és nem bejáró fiúm volt. *Ebből egy nagyon jó ötletem lett és végig nézek rajtad, majd elvigyorodtam, de tudhattad ez mit jelent.* - Talán egyszer főzök neked. *De persze erősen ott volt az a talán.* - Én mondtam. *Vigyorodtam el.* - Ennyi. Mondtam, hogy jó fogás vagyok. *Sose értettem, miért gondolják egyesek, hogy baj van velem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 14:27 | Üzenet # 1095 |
 Yaoista
| - Oké, de attól még tetszel a nőknek.*Közlöm veled.* - Kiráz a hideg amikor így vigyorogsz.*Borzongok meg.* - Rendben várni fogok rá.*Mosolyodom el édesen.* - Igen igen mondtad.*Nevetek fel.* - Vicces vagy.*Kuncogok és megállítva megcsókollak.* - Kétségtelen, hogy jó fogás vagy.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 14:48 | Üzenet # 1096 |
 Yaoista
| - Az az ő bajuk. *Rántom meg a vállam.* - Ugyan, miért? Csak kitaláltam valamit. Szerintem neked is tetszeni fog. *Kuncogtam el magam. A főzést én lezárt témának tekintettem.* - Vicces? *Kérdezek rá vissza, mert nem értettem a dolgot. Mikor megállsz, megállok én is és viszonozom a csókod.* - Ezt mondom. *Markolom meg a popsid.* - Menjünk, mert lekéssük. *Engedlek el és átkarolom a nyakad, úgy megyek veled tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.26, 00:42 | Üzenet # 1097 |
 Yaoista
| - Jogos. Legalább kevesebb vetélytársam van.*Vigyorgok, persze így is túl sok van.* - Pont emiatt, ez nálad sosem jelent jót. Szerinted.*Jegyzem meg és gyanúsan méregetlek.* - Ahogyan beszélsz magadról.*Kuncogok.* - Szerény is vagy azt elfelejtetted.*Vigyorgok.* - Oké.*Én a derekad karolom át.* - Különben most már elárulom, hogy mit nézzünk meg, mert ha még se akarod nem veszem meg a jegyeket.*Elmondom a címet.* - Mond, hogy jó választás.*Pillantok rád izgatótan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.26, 20:15 | Üzenet # 1098 |
 Yaoista
| - Ugyan már. Jó ötleteim vannak. *Simítok végig az egyik bimbódon nem túl feltűnően és vigyorgok mellé.* - Természetesen. *Nevettem el magam a szerényre, mert ezt aláírom, hogy az nem voltam.* - Oké. *Várom a filmc címét, majd bólintok.* - Hát, ezt majd csak a film után mondom, ha tetszett, de nem hangzik rosszul. *Nem értettem, hogy miért vagy ennyire izgatott, meg felpörgött. Én fele annyira nem voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 00:08 | Üzenet # 1099 |
 Yaoista
| - Attól függ miről van szó.*Jegyzem meg és fel is nyögök a tettedre most sokkal jobban, mert érzékeny igen csak bimbóm. A végén csak elmosolyodom rajtad.* - Legalább nem vágtál nemet rá, a többi már csak a filmen múlik.*Mosolygok. Tudtam jól, hogy csak én vagyok izgatott nagyon, de nem tudtam ez ellen mit tenni. Jól éreztem magam és az csak tétezte a dolgokat, hogy a kezem megfogtad most meg a vállam karolod át, azok után, hogy előtte meg leszóltál, hogy vegyek vissza. Nem lehetett rajtad kiigazodni ez nem volt új, de amikor ilyeneket csinálsz, ami jó és hogy hosszú távra tervezem velem jó érzéssel tölt el és persze, hogy így viselkedek.* - Itt is vagyunk.*Szerencsére jól tájékozódom, elég volt csak megnéznem, hogy kell jönni. Meg is veszem a jegyeket, majd popcornt és üdítőt. Miután meg vagyunk elfoglaljuk a helyünket.* - Kíváncsi vagyok.*Mosolygok és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 07:32 | Üzenet # 1100 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam a nyögésedre.* - Pontosan. *Tőlem már az is teljesítmény. Meg valahol, mélyan nem is akartam elrontani a kedved. Mikor megérkezünk, elengedlek, hogy meg tud venni a jegyeket és minden mást. Bent leülünk, én kényelmesen elhelyezkedem. Csókod viszonozom, de én nem mondok semmit.* - Biztos jó lesz. *Szép lassan lementek a fények és elindult a film. Gondoltam gonosz leszek. Nagyjából fél órája már ment a film, igazából nem volt rossz, de kicsit szadizni akartalak. Szabad kezemmel a combodra simítok, majd feljebb és megmarkoltam a farkad. Lassan elkezdtem kigombolni a nadrágot és benyúltam, de mindezt úgy hogy oda se néztem, hanem rezzenéstelenül néztem a filmet.*
|
|
| |