2025.07.21, Hétfő, 08:23
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.03, 02:54 | Üzenet # 351
Yaoista
- Most sem egyszerű. *Kuncogok. Még a víz is hiányzott, pedig azt utáltam nagyon.* - Egy percet se akartam alvásra pazarolni abból az időből, amit most veled lehettem. *Mondom nagyon halkan.* - Ki tudja, mikor láthatlak újra így. *Gondolok az alvásra, hogy nagyon szerettem az alvó arcod nézni mindig is.* - Tudom, hogy neked az. *Sóhajtok egy nagyot, majd elmosolyodom.* - Akkor igen... bár tényleg nem vagyok éhes. *Gyakran nem voltam az.* - Jól vagyok... több, mint jól. *Nagyon lágy és szerelmes lesz a tekintetem. Elmosolyodom, hogy hívni akartál, nagyon jól esik.* - Jó... *Csókod közben teljesen elveszem. Egyre közelebb húzlak, közben szinte rád másztam.* - Meddig tudsz maradni? *Kérdezem halkan.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.06, 20:31 | Üzenet # 352
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Az lett volna furcsa, ha igen.*Kuncogok. A válaszod annyira rád vall, de azért mégis kissé zavarba ejtő, de azért jól kezelem, mint mindig.* - Olyan kis bolond vagy, de egyben nagyon édes.*Puszillak meg, de utána nem reagálok, kár bele menni ugye most ebbe.* - Azért enni kell.*Na igen nekem nem kell, de neked kell enned, úgy mint régen.* - Akkor jó.*Bár más, hogy leszel, amikor elmegyek és minden a régi lesz.* - Megbeszélve.*Húzlak magamhoz, olyan kis édes vagy.* - Még egy kicsit maradok.*Puszilom meg a homlokod.* - Hogy van a popsid?*Markolok bele finoman.* - Menni fog a munka?*Nem rosszból kérdezem, hanem aggódva kissé, hiszen 10 éve nem szexeltél és hát nem fogtuk vissza magunkat.* - Szeretnél pihenni?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.07, 15:28 | Üzenet # 353
Yaoista
*Tudtam, hogy bolond vagyok, de nekem ez nagyon fontos volt. Puszidra édesen elmosolyodom. Nagyon rég mosolyogtam ennyit, mint most veled, legalábbis így. Naoval is boldog vagyok de azért más a kettő. Te máshogy teszel teljessé, mint ő.* - Mint mindig. *Régen is mindig ezt mondtad nekem. Tudtam, hogy amint elmentél, vége az álomnak.* - Az jó... *Örültem, hogy maradsz még. Popsimra azért elég érzékenyen reagáltam, de csak odabújtam.* - Úgy, mint mikor először lefeküdtünk. *Kuncogok.* - Igen menni fog. *Bólintok, bár nehéznek éreztem magam, de nem akartam lógni.* - Legalább ebből tudom, hogy nem csak álmodtam... *Suttogom.* - Bírni fogom, de köszönöm. *Húzódok el picit és finoman megcirógatom az arcod.* - A délután akkor áll? *Gondolok én itt a piknikre. Jó lett volna tudni hogy ott mik a játékszabályok.*

MioDátum: Kedd, 2015.12.08, 13:04 | Üzenet # 354
Yaoista
- Értem.*Mosolygok.* - Rendben.*Puszillak meg.* - Te tényleg bolond vagy.*Nevetek fel, de most se rosszból.* - Kis lökött.*Simogatom meg a buksid.* - Örülök, hogy azért jössz.*De persze tényleg nem lett volna gond, büszke vagyok rád.* - Persze, hogy áll, hiszen megígértem.*Mosolygok és majd minden elválik, hogy mi lesz.* - Mivel készüljek?*Kérdezlek és közben kimegyünk, ahol rágyújtok.* - Szép időnk lesz, pont piknikre való idő.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 01:47 | Üzenet # 355
Yaoista
*Teljesen elvörösödöm, ahogy kinevetsz. Persze tudom, hogy nem rosszból nevetsz, Sőt nagyon is jó volt hallani.* - Nekem ez fontos... *Motyogom édesen. Annyiszor álmodtam már és hittem azt, hogy valóság... de most itt voltál.* - Akkor jó. *Mosolyodom el boldogan. Örültem, hogy jössz, még akkor is, ha csak Nao miatt.* - Nem kell semmi... magaddal. *Persze kint is hozzád bújtam, úgy öleltelek, mint az este. Nem akartalak elengedni egy percre se.* - Még szerencse, rossz lett volna, ha csalódik Nao. *Nagyon lágyan mondtam és közben a hátad cirógattam.* - Neked van valami különleges kérdésed? *Kérdezem aranyosan. Nagyon próbálkoztam gondoskodni az olyan dolgokról, amiket most megtudtam adni. Legyen az egy ebéd, egy kávé... bármilyen apróság.*

MioDátum: Péntek, 2015.12.11, 23:37 | Üzenet # 356
Yaoista
- Kis édes paradicsom.*Kuncogok.* - Ezzel nincsen semmi baj.*Cirógatom meg az arcodat is és igazából megértelek.* - Nekem is sokat jelent.*Mosolygok rád lágyan.* - Rendben.*Bólintok, bár valami apróságot úgyis fogok vinni. Nem bánom, hogy bújsz, sőt én is simogatlak téged a szabad kezemmel.* - De nem fog.*Puszilom meg a buksidat.* - Nincsen semmi, bármit csinálsz jó lesz.*Ezzel sosem volt gond.* - De azért köszönöm. Tudod mit lepj meg.*Mosolygok, majd elnyomva a cigit megcsókollak.* - Most se zavar a cigi?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.13, 22:53 | Üzenet # 357
Yaoista
*Nagyon édesen elmosolyodom arra, hogy neked is sokat jelent. Tudtam, hogy úgy is fogsz valamit hozni, már csak Nao miatt is. Nagyon élveztem a simogatást, ez látszódott is rajtam.* - Rendben. *Mosolygok tovább.* - Akkor valami finomat kitalálok. *Tudtam miket szeretsz, hiszen régen is többnyire én főztem. Persze te is, de sokkal kevesebb időd volt rá. Csókod most is rendesen kiélvezem, hiszen már csak párat kaphatok.* - Nem, egy kicsit sem... *Simítok az arcodra és rettentő szerelmesen nézlek.* - Inkább csak aggaszt az egészséged miatt, de nem zavar. *Volt időm megszokni, na meg neked sosem volt úgy igazán büdös cigiszagod.* - Mit ennél? *Kérdezem halkan.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.14, 20:54 | Üzenet # 358
Yaoista
- Te mindig finomat csinálsz és már még ügyesebb vagy, pedig régen se lehetett panaszom.*Mindig is nagyon szeretem a főztödet és jó volt úgy haza jönni, hogy általad készített finom étel vár.* - Édes vagy, régen is ezt mondtad.*Mosolygok.* - Talán, majd egyszer leszokom.*Bár tudtam jól az nem most lesz.* - Már mint most reggelire? Nem is tudom, de majd együtt kitaláljuk. Te mit szeretnél? Gondolod, akkor csinálom csak én.*Cirógatom meg az arcodat. Reggelit sűrűbben csináltam neked, mert arra jobban volt időm és persze sose tudtam le, valami egyszerűvel és nem egyszer kaptál virágot, csokit és persze ha nem voltam már ott egy kis levelet.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.17, 01:22 | Üzenet # 359
Yaoista
- Örülök, hogy ízlik. *Mosolyodom el lágyan, hiszen neked szívesen főztem.* - Mert régen is így volt. *Kuncogtam kicsit.* - Igen, most. *Nagyon tetszett az ötlet, hogy te csináld a reggelit.* - Jól hangzik nagyon. *Hiszen olyan rég ehettem abból, amit te csináltál. Az arcom csak úgy simul a kezedbe, nagyon finom.* - Olyan te fajta omlettedet kérek. *Én sose tudtam olyanra csinálni, mint te. Mindegy volt, hogy ugyanazt az alapanyagot használom és mellettem álltál, akkor se volt olyan. Amennyire csak tudtam, hozzád simultam, isteni volt. Pár percig így voltam, majd elengedtelek. Bementem veled és néztem ahogy tevékenykedsz a konyhába, persze azért segítettem én is. Végül leültünk reggelizni és én olyan örömmel ettem, amit még régen se láthattál. Kicsit húztam is a dolgokat, hogy minél később menj de végül elérkezett a pillanat. Én az ajtónak dőlve vártam és néztem, ahogy befejezed a készülődést. Nem akartalak kiengedni ezen az ajtón.* - Nincs még egy kis időd? *Kérdezem halkan.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.17, 14:24 | Üzenet # 360
Yaoista
- Akkor megbeszéltük.*Mosolygok.* - Rendben, én is pont erre gondoltam, na meg sejtettem, hogy ezt fogsz kérni.*Kuncogok, hiszen emlékeztem, hogy mennyire szeretted és még mindig szereted. Kicsit kint vagyunk, majd bemegyek csinálni.  Mindent úgy csinálok, mint régen és tényleg nem teszek semmit bele pluszba soha, de édes tőled az a gondolat, hogy én milyen finoman csinálom. Tényleg nagyon jól elvagyunk és nem bánom, hogy elhúzod, én se siettem el és az öltözködést se.* - Egy ilyen kérdésre, lehet nemet mondani?*Mosolyodom el féloldalasan.* - Egy kicsi még van.*Fogom meg a kezed, majd bent a nappaliba a kanapéra ülök és az ölembe húzva megcsókollak nagyon lágyan és magamhoz ölellek. Én se akartam menni, tudtam jól, hogy ezen az állapoton csak én változtathatok, de nem megy még, bármilyen jó is veled. *

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.24, 22:16 | Üzenet # 361
Yaoista
*Magamban azt kívántam, hogy bárcsak másra se mondanál nemet, de már ennek is nagyon örülök. Annyira jól esett a csókod és teljesen hozzád bújok a kanapén. Nem mondok semmit, csak finoman kapaszkodom beléd. Kicsit helyezkedtem és végül szemből ültem az öledbe. Átöleltem a nyakad és teljesen hozzád simultam.* - Köszönöm ezt a kis időt... *Nem arra gondoltam, hogy most maradtál, hanem az egész estére. Olyan volt, mint egy álom. Lassan elengedtelek és az arcodra simítottam. Pár pillanatig néztelek, majd rettentő gyöngéden megcsókoltalak. Áradt belőle a szeretet, de ott olt, hogy picit szomorú vagyok és nem akarlak elengedni, viszont ezt nem akartam, hogy tudd.* - Nagyon jó volt ismét ilyen boldognak lenni. *Mondom lágyan és még jobban odabújtam.* - Tényleg hatalmas szíved van.

MioDátum: Szombat, 2015.12.26, 22:49 | Üzenet # 362
Yaoista
*Nincs ellenemre, hogy megfordulsz és persze a popsidba markolok. A köszönömre csak elmosolyodom, hiszen nem kéne megköszönöd, de tudom, hogy hiába mondanám. Nem csókoltalak meg, amíg nem tetted csak néztelek én is és egyik kezemmel a hátad cirógatom, a másik meg ott pihent a formás popsidon.* - Finom.*Suttogom az ajkaid közé és én is igen csak gyengéden csókollak.* - Ezzel én is így vagyok kicsi hercegem.*Csókolok a nyakadba.* - Édes vagy köszönöm.*Mosolygok és tényleg semmi rosszat nem mondok neked.* - Már várom a pikniket, a kishercegnőm is nagyon szereti.*Mondom lágy hangon.* - Vele is mehetünk.

szela00Dátum: Szombat, 2015.12.26, 23:17 | Üzenet # 363
Yaoista
- Nagyon. *Hiszen a te csókjaid nem csak egyszerűen finomak voltak, hanem tökéletesek. A kicsi hercegemre csak úgy mosolyogtam és nyakamra sóhajtottam egyet.* - Csak őszinte. *Olyan hálás voltam, hogy nem mondtál semmi rosszat, pedig megtehetnéd és meg is érdemelném, de te ennél sokkal jobb ember vagy.* - Én is várom. Lehet csak egy este volt, de mindig úgy tud hiányozni. Nagyon erős vagy, hogy így bírod a kislányod hiányát. *Te mindig is nagyon erős voltál.* - Persze. Ráadásul akkor legalább tudnak együtt játszani. *Olyanok lennénk, mint egy család, de ezt nem mondom.* - Már nagyon várom. Nagyon kíváncsi vagyok a lányodra. *Látszott rajta, ogy mennyire izgatott vagyok miatta.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 01:38 | Üzenet # 364
Yaoista
- Ez így természetes.*Mosolygok.* - Ugyan inkább csak jól tudom álcázni.*Sóhajtok fel.* - Legszívesebben el se engedném és az lenne a legjobb, ha meg se nőne.*Jelentem ki, de igen csak komolyan. Nem akarom, hogy valamilyen kis pöcs csak úgy rátegye a kezét. biggrin * - Nagyon fogják élvezni. Biztos vagyok benne, hogy jól kifognak jönni.*Mosolygok.* - Édes vagy.*Puszillak meg.* - Kedvelni fog téged is.*Csókolok a nyakadba ismét.* - Szerintem beíratom, majd Nao ovijába.*Elmélkedem, de persze anyával is lebeszélem.* - Meg vagy vele elégedve ugye?*Csókolgatom nyakad tovább és a feneked már két kézzel markolászom, nem bírtam ellenállni neked.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 02:37 | Üzenet # 365
Yaoista
- Előre féltem a fiúkat. *Nevettem el magam.* - Nemsokára itt lesz. *Cirógatom meg az arcodat és próbállak vigasztalni.* - Szerintem is. *Ha csak egy kicsit is hasonlítanak ránk, nem lesz gond. Puszidra csak mosolyogni tudok.* - Remélem... *Nyakamra halkan sóhajtok, hiszen még mindig rettentő érzékeny volt.* - Igen... nagyon kedvesek és... hahh.... türelmesek. *Hunyom le a szemem és lágyan a hajadba túrok.* - Lehet túl hamar öltöztél fel... *Pillantok rád csábítóan, majd arcod közrefogva szerelmesen megcsókollak. Lesimítok mellkasodra és lassan elkezdem kigombolni az inged.* - Ennyi idő után nem volt elég... *Suttogom az ajkaidra. Annyira kívántalak.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 13:44 | Üzenet # 366
Yaoista
- Nem értem, hogy miért mondod.*Kuncogok.* - Igen tudom.*Mosolyodom el.* - Az jó, mert azért a hercegnőm, egyben egy kis harcos amazon is tud lenni.*Nevetek fel. Természetesen jól nevelt, de hát kisgyerek még, na meg jó adag makacsság szorult belé.* - Lehet.*Kuncogok és a csókod igen csak szenvedélyesen viszonozom.* - Nekem se, de bírni fogod?*Kérdezlek.* - Tegnap se kíméltelek és hosszú idő után, nem szeretkeztünk.*Cirógatom meg a pofidat.* - Mit mondasz? Mert, ha bírni fogod,akkor nincs ellenne kifogásom.*Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 15:55 | Üzenet # 367
Yaoista
- Én se értem... *Nevettem el magam.* - Nao is kis suhanc tud lenni, bár neked még csak a cuki oldalát mutatta. *Mosolyodom el. Annyira jó volt hallani, hogy neked se volt elég. Az arcom belesimul a tenyeredbe.* - Nem érdekel, hogy bírom vagy sem... csak kívánlak és nem elég. *Sóhajtok föl ismét. Odabújtam hozzád és finom csókokkal borítom be a nyakad, na meg félrehúzva az inged, a válladra is apró puszikat adok.* - Én egyszerűen csak... *Hirtelen elhallgattam, mert nem akartam kimondani, hogy nem akarlak elengedni. Kicsit elhúzódtam és közrefogva az arcod finoman homlokon csókoltalak, majd újra megcsókoltalak* - Bárcsak megállna az idő... *Suttogom lehelet halkan. Majd újra megcsókoltalak, de sokkal nagyobb hévvel, mint az előbb.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 18:08 | Üzenet # 368
Yaoista
- Meg se lep, hogy egy kis csibész, látszik a mosolyán.*Kuncogok.* - Édes vagy.*Persze virul is rendesen a fejem. Hagyom magam neked és én cirógatlak közben téged. Rád pillantok és bár nem fejezed be, sejtem, hogy mi a jár a fejedbe, hiszen számomra egy nyitott könyv vagy.* - Egyetértek.*Mosolyodom el. Viszonozom az újabb csókod és fantasztikusat szeretkezünk. Még utána is maradok picit, majd elmegyek. A munkába amikor találkozunk láthatod, hogy a nyakkendőbe vagyok, amit kaptam tőled. Nagyon jó kedvem van, bár időm nincs veled beszélni, mert sok a dolgom. Végezve haza megyek, majd átöltözöm ingbe és farmarba és egy sportcipőt húztam fel. Mivel időm nem volt csinálni, ezért vettem nektek egy - egy szelet sütit, majd felhívtalak, hogy hol vagytok pontosan és odamentem.* - Sziasztok.*Mosolygok rátok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 20:59 | Üzenet # 369
Yaoista
- Bizony. *Kuncogok. Nem hittem, hogy egyet értesz velem, de nagyon jó volt hallani. A szex az ismét teljesen magával ragadt és rengeteget nyögtem neked, hogy szeretlek. Mikor munka közben meglátom rajtad a nyakkendőt, olyan boldog voltam, hogy csak na és ezt mások is észrevették. Annyira boldog voltam és minden jó volt. Naoért mentem az oviba munka után, nagy örült nekem. Bár kicsit nehéz volt a testem és nagyon fáradt voltam, kicsattantam a boldogságtól. Mikor hívsz, elmagyarázom, hogy hol vagyunk, tudtam, hogy könnyen odatalálsz.* - Szia. *Nao persze már pattant is fel és ölelt át.* - Lee-bácsi! Nem tudtam, hogy te is jössz! Deee jóóóó! *Meglepetésnek szántam neki és csak mosolyogtam. Rajtam is csak egy könnyű fölső volt na meg egy farmer, de remekül állt.* - Ez a hely semmit se változott, igaz? *Kérdezem tőled mosolyogva. Csak annyi változott, hogy itt van Nao is. Nagy nehezen elengedtet téged, de amint leültél, már mászott is az öledbe.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:47 | Üzenet # 370
Yaoista
- Szia pajti.*Mosolygok.* - Ah akkor meglepetés voltam.*Simogatom meg a buksiját.* - Igen így van.*Mosolygok és annyival jobb így lenni veled, hogy neked is jó kedved van.* - Jól nézel ki.*Mérlek végig, majd leülök és nincs ellenemre, hogy Nao az ölembe köt ki.* - Hoztam nektek sütit, de majd csak az ebéd után kapod meg.*Jegyzem meg.* - Ígérem nem fogok mindig süteményt hozni.*Kacsintok rád.* - Na és jó volt ma oviban?*Kérdezem mosolyogva.* - Te jól érzed magad?*Kérdezlek kissé aggódva, mert azért a tested rendesen megdolgoztam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:40 | Üzenet # 371
Yaoista
- Igen. *Mosolyodom e, imádtam. Bókodra kicsit zavarba jövök de nem feltűnően.* - Te is. *Nao nagyon figyel minket.* - Süütiii jeeee! *Örül meg még jobban és nekem is nagyon jól esik a kedvességed.* - Megbeszéltük. *Bár nem haragudtam érte.* - Igen, meg az ott alvás is nagyon jó volt! *Csicsereg édesen.* - Igen... nagyon jól, ami azt illeti. *Látszik, hogy hulla fáradt vagyok, de nem érdekelt. Egyre jobban vizslat minket Nao, de nem értem, hogy mit, végül csak megszólalt.* - Kibékültetek? *Kérdezi csillogó szemekkel, amire elmosolyodom. Kicsit helyezkedem, de láthatod, hogy fáj picit. Szembe ülök veletek és megsimogatom az arcát.* - Mondhatjuk. *Bárnem ilyen egyszerű, de neki ennyi is elég.* - Sok mindent megbeszéltünk. *Simogatom a kis buksiját, majd átmászik hozzám, amin csak elmosolyodom.* - Szeretlek papa. *Bújik.* - Tudom kicsim, én is téged. *Szorítom magamhoz és ölelem. Rád pillantok és nagyon gyöngéden nézek rád, úgy mint rég.* - Játszhatok? *Kérdezi nagy szemekkel.* - Persze. *Feltápászkodik és elkezd szaladgálni mindenfelé.* - Hoztunk labdát is, de momentán nem nagyon megy. *Kuncogok.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:08 | Üzenet # 372
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolygok rád.* - Biztony jeee.*Kuncogok.* - Ennek nagyon örülök.*Annyira édes és úgy tud csicseregni, mint te.* - Ennek örülök.*Persze tudtam, hogy a feneked zsibbad, de legalább jól vagy amúgy. Nekem is feltűnt, hogy Nao less minket, de úgy voltam vele majd mondja, ha van valami és végül így tesz.* - Milyen jó megfigyelő vagy.*Mosolyodom el lágyan.*  - Igen ez így van, nagyon sok mindent.*Értek veled egyet és láthatod rajtam, hogy a tegnaphoz képest ma is több esélyt látok ránk.* - Édesek vagytok.*Olyan jó rátok nézni, a nézésed pedig imádom és a tekintetem se kapom el, kedvesen mosolygok rád.* - De nekem menni fog, te csak pihenj.*Cirógatom meg az arcod.* - Nao labdázol velem? Vagy talán félsz kiállni ellenem?*Vigyorgok és elkezdek dekázni, ez is megy.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:47 | Üzenet # 373
Yaoista
*Valahogy egyre jobban reménykedtem és egyre jobban éreztem magam.* - Köszönjük. *Kuncogok halkan, de engem a te nézésed kicsit zavarba hozott és halványan elpirultam.* - Rendben. *Teljesen ledöbbentett, hogy megcirógattad most is az arcom és ami még jobb volt, hogy nem is tudatosan csináltad. Nagyon édesen mosolyogtam és néztelek titeket.* - Én nem félek senkitől! *Közli veled büszkén.* - Hűűű, megtanítasz? *Néz csillogó szemekkel. Én közben előkeresem a fényképezőgépet, persze a te régid volt nálam. Az volt a kedvencem. Szépen beállítom és képeket csinálok rólatok, miközben fociztok.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:13 | Üzenet # 374
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, olyan kis édes vagy.* -  Nagyon helyes.*Kuncogok.* - Persze, hogy meg.*Azzal el is kezdem őt tanítani. Láttam, hogy fotózol és egy - két képre még bele is mosolygok a kamerába.* - Nagyon ügyes vagy.*Dicsérem meg, persze nem csak dekázunk, hanem passzolgatunk, szaladgálunk és így tovább. Nagyon jól elvagyunk és meg is éhezünk rendesen.* - Farkaséhes vagy.*Vágódok le.* - Mi finomat csináltál?*Kérdezlek kíváncsian.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 03:00 | Üzenet # 375
Yaoista
*Nagyon élvezte a tanítást, a labdázást. Nagyon édes volt és te is. Én pedig kiélveztem a fényképezést. Mikor leülsz, Nao is jön oda és leül mellénk.* - Én is éhes vagyok. *Mondja aranyosan.* - Meghiszem azt fiúk. *Kuncogok és előveszem a kaját. Kirakok mindent. Főztem is olyat, ami hidegen is finom, volt szendvics is, mind mi szem-szájnak ingere.* - Jó étvágyat. *Nagyon jól nézett ki, kitettem magamért.* - Remélem ízleni fog. *Nao szeme csak úgy ragyogott. Én törökülésbe ültem és Nao be is költözött az ölembe.* - Mit szeretnél kicsim? *Kérdezem és mindent odaadtam neki, na meg ettem én is.*

Keresés: