Régmúlt szerelmesek
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hülye döntések következménye.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 12:22 | Üzenet # 376 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - De jól néznek ki. Egy hadseregnek készültél?*Nevetek fel, na nem mintha nem tudnánk megenni.* - Mikre volt neked erőd még.*Mosolygok.* - Jó étvágyat.*Veszek el egy szendvicset.* - Abban biztos vagyok.*Bele is eszek.* - Isteni finom.*Te még egy szendvicset is annyira finoman készítesz el.* - Ugye milyen ügyes a papa Nao?*Kérdezem és igen jóízűen falatozom.* - Legközelebb, majd én készülök minden finomsággal és akkor már jön a kislányom is.*Már egyáltalán nem vagyok olyan távolságtartó.* - Kíváncsi vagy a lányomra Nao? Vagy a lányokat nem szereted?*Kérdezem vigyorogva, hiszen van az a időszak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 19:57 | Üzenet # 377 |
 Yaoista
| - Csak rád. *Kacsintottam pimaszul, hiszen tudtam, hogy milyen nagy étvágyad tud lenni.* - Csak boldoggá szerettem volna tenni életem szerelmeit. *Persze ezt Nao még nem fogja fel, hogy mit is mondtam, na meg a kaja jobban lefoglalta.* - Nagyon ügyes. *Szinte habzsolt.* - Lassabban, senki nem fogja megenni előled. *Kuncogtam.* - Jól hangzik. *Már nagyon vártam.* - Igen. *Mondja teli szájjal.* - Előbb nyeld le. *Szólok rá szeliden, aztán már csak akkor szólalt meg, mikor már lent van a falat.* - Ha nem sírnak, akkor nem utálom őket. *Mondja édesen, amin én majdnem elnevettem magam.* - És mond csak Nao, van olyan lány, aki tetszik? *Kérdezem mosolyogva.* - Nem, nincs. *Rázza meg a fejét.* - Az oviba sokat sírnak. *Nem mondtam semmit, csak egy puszit adtam neki.* - Örülnél neki, ha Lee kislánya odajárna hozzátok? *Közben adok neki inni.* - Ha nem sírós baba, akkor igen. *Adja elő magát.* - Nem hiszem, hogy a lánya olyan lenne. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 01:30 | Üzenet # 378 |
 Yaoista
| - Na jó ott a pont.*Hiszen tényleg sokat tudok enni, ha éppen eszem. Meglep a következő mondatot, de csak elmosolyodom lágyan.* - Édes vagy.*Cirógatom meg az arcod. Egyre jobban lágyítód meg a szívemet főleg, hogy végre önmagad vagy és nem sajnáltatod magad.* - Én se fogom, ne aggódj.*Kuncogok, majd csak felnevetek annyira édes.* - Megtudlak érteni.*Nevetek, tényleg nagyon megszerettem.* - Pajti nem kell félned a kislányom igen csak talpraesett és vagány és elég ritkán sír.*Nem volt az a csipogó típus.* - Szerintem jól kifogtok jönni.*Ebben tényleg biztos voltam.* - Pár hét és itt lesz. Remélem számíthatok rád majd.*Kacsintok rá. Nem féltettem, hiszen ismertem milyen, de mégis csak egy új helyre kerül, de tudtam hamar beilleszkedik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 02:44 | Üzenet # 379 |
 Yaoista
| *Cirógatásodra ismét kicsit zavarba jövök, de annál szebben mosolyogtam. Ezek az apró gesztusok nagyon boldoggá tettek engem. Kicsit bedurcizik Nao erre az evés dologra.* - Akkor jó. *Mondja a lányodra én közben megtörlöm a száját.* - Majd vigyázok rá az oviban. *Úgy beszél, mint egy kis lovag.* - Meg is beszéltük, hogy a fiúknak kell a lányokra vigyázni. *Annyira édes volt ilyenkor, hogy meg tudnám zabálni.* - Nagyon okos vagy kicsim. *Simogatom a fejét és még egy puszit is kap.* - Mikor megjött és kipihente magát, hozd át nyugodtan. Gondolom az exnejeddel jön, ő is jöhet nyugodtan. *Úgy elkerülhetetlen, hogy találkozzunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 14:02 | Üzenet # 380 |
 Yaoista
| - Ez így van Nao.*Mosolyodom el.* - De tudod nem csak a lányokra kell vigyázni, hanem mindenkire aki fontos nekünk és szeretjük őket.*Miközben mondom rád pillantok, hiszen ez rád is igaz volt, hogy mindig óvtalak.* - Ugyan úgy fel lesz pörögve, hogy a pihenés kizárva.*Kuncogok.* - Tudod, ha nem hívnám, akkor is jönne.*Sóhajtok fel.* - Nagyon akaratos egy nőszemély, de megtapasztalod.*Kuncogok, hiszen imádtam őt a mai napig. Kíváncsi voltam vajon féltékeny leszel e rá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 18:37 | Üzenet # 381 |
 Yaoista
| - Én vigyázok a papára is. *Mondja aranyosan, amire elmosolyodom, de ahogy rám pillantasz, akkor értettem meg, hogy pontosan mire is gondolsz. Hirtelen lángvörös leszek.* - Papa lázas vagy? *Kérdezi, mire még jobban kész vagyok.* - Nem kicsim, nincs semmi baj. Egyél még, ha kérsz. *Mondom neki és szerencsére ez le is foglalta.* - Ó, értem. *Kuncogok és lassan visszanyertem az arcszínem.* - Kíváncsian várom. *Tényleg kíváncsi voltam. Tudtam, hogy lenyűgöző személyiség lehet.* - Mellesleg melléd nem is tudnék elképzelni olyan embert, aki kicsit sem akaratos. *Kuncogtam halkan. Én is épp elég makacs voltam és hozzád kellett is a makacsság. Kicsit elhallgattam és pár pillanatra elbambultam.* - Elég féltékeny vagyok rá... *Mondom halkan.* - Tudom, hogy se jogom, se okom... de mégis... *Kicsit zavarban voltam emiatt. Igazából nagyon kíváncsi voltam, hogyha akkor ott nem állok fel, akkor is együtt lennénk-e még.* - Ő olyan boldogságot adott neked, amit én sose tudtam volna... *Utalok a kislányodra. Bár erről nem esett szó, hogy te szeretnél-e gyereket, de látszik, hogy imádsz apuka lenni és mennyire szereted a lányod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 01:29 | Üzenet # 382 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Mosolyodom el.* - Ugyan tényleg nincs semmi baja ne aggódj.*Kuncogok.* - Olyan kis édes vagy.*Én mint mindig jót szórakozok a zavarodon.* - Ő is nagyon kíváncsi rád.*Hiszen hallott rólad nem is keveset.* - Ebben egyetértünk.*Hiszen te, ő és a kölyök is az volt.* - Ez valahogy nem lep meg, de az igen, hogy ezt most bevallod.*Mosolyodom el és közben eszem, úgy hallgatlak.* - Nincs ezzel semmi baj.*Nyugtatlak meg, igazából az lenne a fura, ha nem lennél.* - Ezt most én is elmondhatnám tudod jól, ilyenre ne gondolj.*Nyugtatlak meg és ezt is egyre jobban teszem vagyis tegnap óta, hiszen akkor változott meg minden és nem csak a szex miatt.* - Őt sose szerettem úgy, mint téged és belé nem is vagyok már szerelmes.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 01:57 | Üzenet # 383 |
 Yaoista
| - Olyan gonosz vagy... *Motyogom édesen és kicsit se gondoltam komolyan.* - Tényleg? *Lepődök meg, de nem is tudom miért.* - Semmit nem fogok elhallgatni többé. *Ezt kicsit lágyabban mondtam. Tényleg nem akartam semmit magamba tartani.* - Akkor jó... *Bár tudtam, hogy fura vagyok.* - Köszönöm... *Tudtam, hogy nyugtatni szeretnél és nagyon jól esett. A folytatásra rettentő édesen elmosolyodtam. Nagyon jó volt ezt hallani.* - Bár ettől függetlenül is féltékeny vagyok. *Kuncogok halkan.* - Istenem, nagyon gyerekes vagyok. *Sóhajtok egy nagyot, de mosolyogtam.* - Öhm... mit meséltél rólam? *Kérdezem kíváncsian.* - Már ha nem vagyok tolakodó... *Teszem hozzá. Nao még mindig édesen majszolt és teljesen lefoglalta a kaja. Persze figyeltem rá, miközben beszéltünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 13:49 | Üzenet # 384 |
 Yaoista
| - Mégis miért?*Vigyorodom el, úgy mint régen.* - Tényleg.*Bólintok.* - Reméltem is.*Hiszen ez nagyon fontos, főleg akkor, ha netalán ismét összejövünk.* - Úgy gondolom ez a természetes.*Kacsintok rád.* - Te mondtad nem én.*Kuncogok.* - De tényleg nincsen baj, én is ilyen lennék.*Ugye azért a ribancra nem vagyok féltékeny, csak szimplán gyűlölőm.* - Nem vagy tolakodó.*Iszok egy kortyot és tovább eszek.* - Tud rólunk mindent.*És ezzel elmondtam mindent.* - Szóval lehet, hogy lesz egy - két megjegyzése.*Csak, hogy ne lepődj meg.* - De mellette szurkolni fog.*Ebben is biztos voltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 00:42 | Üzenet # 385 |
 Yaoista
| - Tudod te. *Mosolyodom el végül.* - Mert szívod a vérem. *De azért nem volt komoly. Tényleg igyekeztem másként alakítani a dolgokat.* - Akkor jó... *Ha te így gondolod, akkor minden rendben van.* - Neked nincs okod féltékenynek lenni... legfeljebb erre a kis manóra. *Kuncogok, de erre már felkapta a fejét.* - Nem vagyok manó! *Ellenkezik, mire elnevettem magam.* - Igaz, igaz... te a bátor lovag vagy. *Puszilom meg.* - Igen. *Nagyon büszke volt.* - Értem. *Nem hittem, hogy mindent elmondtál volna, de érthető.* - Azt is tudja, amit most elmondtam? *Kérdezem mellékesen.* - Még többet is érdemlek, mint egy-két megjegyzés. *Mondom halkan és picit elbambultam. Nem mutattam és próbáltam előled elrejteni amennyire csak tudtam, hogy emészt a bűntudat és a mosolygás és nevetés ellenére ugyanúgy büntetem magam.* - Nagyon kedves. *Kapcsolok és el is mosolyodom lágyan.* - Elég volt? *Kérdezem közben Naot, aki nagyban bólogat.* - A sütinek fér még hely? *Kérdezem tőle.* - Persze! *Vágja rá, amin elkuncogom magam. Szépen kicsomagoltam és odaadtam neki.* - Köszönd meg szépen kicsim. *Azért nem úgy megy ez, hogy csak eszünk.* - Köszönöm szépen, Lee-bácsi. *Mondja édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 01:39 | Üzenet # 386 |
 Yaoista
| - Ugyan kérlek, hiszen semmit se csináltam és be se szóltam kivételesen, arról nem tehetek, hogy egy kis rákocska vagy.*Vigyorgok.* - Na most beszóltam.*Nevetek fel és olyan vagyok, mint régen.* - Rá sosem leszek az.*Mosolygok.* - Így van egy bátor lovag.*Cirógatom meg a buksiját.* - Az új fejleményeket nem tudja, majd személyesen és a balesetem se, szeretném, ha így maradna. Nagyon aggódós tud lenni, ami abban jön ki, hogy jól kioktat.*Persze attól még tényleg szeretem és fontos nekem, nem csak azért mert a kislányom édesanyja. A folytatásra nem tudok mit mondani igazából. Nem voltam hülye tudtam, hogy mar a bűntudat és ha még össze is jövünk, akkor se fog eltűnni.* - Valóban az. Nagyon rendes nő.*Mosolygok.* - A sütinek van külön kis hely.*Cirógatom meg a pociját.* - Nagyon szívesen pajti, remélem ízleni fog.*Mosolygok én még a te hamiddal tömöm a fejem.* - Isteni finomak csináltál.*Már nagyon sokat faltam fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 02:21 | Üzenet # 387 |
 Yaoista
| *Már pont nyitnám a szám, hogy pont most szóltál be, de megelőztél és végül veled nevetek. Tudtam, hogy Naora sose leszel az, de azt muszáj volt.* - Van egy olyan érzésem, hogy úgy is megtudja azt is akkor. *Kuncogok.* - De tartom a szám. *Húzom végig az ujjaim és úgy csináltam, mint aki eldobja a kulcsot, majd kacsintottam. Tudtam, hogy nagyon különleges nő, hiszen beleszerettél és vele voltál öt évig.* - Bizony. *Mondja a pocijára.* - Nagyon finom. *Tömi magába.* - És még sokalltad... *Kuncogok halkan, de öröm volt nézni. Még én is rendeset ettem, valahogy rengeteg fért most belém.* - Nem is értem, miért van ilyen jó étvágyam. *Jegyzem meg, hiszen az utóbbi időbe tényleg már szinte küzdöttem, hogy rendesen egyek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 12:30 | Üzenet # 388 |
 Yaoista
| - Nekem is.*Bólintok, majd a mozdulatodon elmosolyodom.* - Ennek örülök. Mond csak ez finom vagy amit én csináltam?*Érdeklődöm.* - Tudod, hogy mindig sokallottam.*Aztán mindig simán befaltam.* - Mostanság nem ettem rendesen, ilyen finomat meg főleg.*Azért az utóbbi idő rendesen kimerített.* - Nekem meg főleg nincsen.*Vigyorgok, de igen kajánul.* - Nem baj, úgyis rád fér.*Simogatom meg a pocid, ez olyan természetesen jön, mint régen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.01.02, 00:42 | Üzenet # 389 |
 Yaoista
| *Nehéz kérdés volt és nagyon elgondolkozott, majd rávágta a válaszét* - Amit együtt csináltunk, finomabb volt. *Mondja édesen.* - Ez igaz. *Kuncogtam.* - Vigyázz magadra. *Kicsit szelídebben mondtam.* - A bordád? *Kérdezek rá, csak most jutott eszembe és ezt kicsit szégyelltem. Kaján vigyorodra én ismét elpirultam. A pocimra meglepődtem, de olyan lágyan elmosolyodtam, mint rég.* - Igen... *Tényleg vékonyka voltam.* - Jól laktam, papa. *Mondja Nao.* - Jól van kicsim. *Adok még neki inni, majd kimászott az ölemből és szépen leült mellém. Elővette a könyvét és nézegette.* - Kicsit lemegy a kaja, utána játszunk. *Simogatom meg a fejét. Nem akartam, hogy megfájduljon neki. Még én is befejeztem, na meg eltelt valamennyi idő is. Utána Nao persze húzott téged játszani én pedig még csináltam képeket. Lassan viszont utolért az álmosság és a pléden összegömbölyödve elaludtam.* - A papa alszik. *Mutat rám Nao, majd odajön és aranyosan be akar takarni egy másik pléddel, csak hát egyedül nem tud még.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 01:20 | Üzenet # 390 |
 Yaoista
| - Ennek nagyon örülök.*Mosolygok.* - Igyekszem.*Biccentek.* - Már csak kicsit fáj.*Szerencsére.* - Héé Masato nem a te hibád.*Ismertelek jól, de tényleg én voltam a figyelmetlen és nem te. Én meg eszek kicsit, majd nézem Naoval könyvet és tényleg nagyon jól elvagyunk. Utána jön ismét a játék, amit élvezek nagyon is.* - Igen valóban.*Mosolyodom el és odamenve segítek, bár én is ezt akartam tenni.* - Na most már jó így.*Cirógatom meg az arcodat.* - Te nem vagy fáradt picur?*Kérdezem.* - Menjünk haza lassan? Ígérem ott is maradok veletek.*Ne ezért ne akarjon haza menni.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2016.01.03, 01:24 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 01:40 | Üzenet # 391 |
 Yaoista
| - Akkor jó... *Nyugszom meg kicsit..* - Többször voltam bent érdeklődni, hogy vagy... próbáltak nyugtatni, de... *Mindig nagyon aggódtam miattad. Rád pillantok arra, hogy nem az én hibám, de csak elmosolyodtam. Kedves volt, hogy nem okolsz engem. Alvás közben azért még jobban látszódott, hogy valóban mennyire elfáradtam. A takaróra kicsit mocorgok, de aranyosan, majd cirógatásodra édesen elmosolyodom, mint rég. Valahogy tudtam, hogy te vagy az.* - Hát.. *Gondolkozik nagyba.* - A papának jobb lenne otthon aludni. *Mondja édesen mert amúgy nem volt még fáradt, persze ő neki ez percek kérdése.* - Ha maradsz játszani, akkor jó. *Ölel át aranyosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 01:52 | Üzenet # 392 |
 Yaoista
| - Most már jól vagyok nem? Ez a legfontosabb.*Persze ez nem lep meg, mert tudtam, hogy milyen kis aggódós tudsz lenni, bár a helyedben én is ezt tettem volna.* - Nagyon jó fiú vagy.*Cirógatom meg az arcát.* - Látszik mennyire szereteted a papát.*Puszilom meg.* - Maradok ígérem.*Ölelem magamhoz. Összepakolunk, majd téged felkaplak óvatosan.* - Papa most egy óriás baba.*Kuncogok.* - Ti mivel jöttetek?*Hiszen nem akartalak felébreszteni, de ha kocsival vagy, akkor el kell majd jönni érte.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 02:49 | Üzenet # 393 |
 Yaoista
| *Édesen elmosolyodik, ahogy megdicséred.* - Nagyon szeretem. Mivel nincs mamám, ezért nagyon kell vigyáznom a papámra. *Mosolyodik el.* - Akkor jó. *Boldog volt nagyon és ügyesen segített is neked.* - Igen. *Kuncog rajtam. Én hozzád bújtam alvás közben.* - Rókám... *Suttogom, de Nao ezt nem hallja, csak te. Nao ügyesen segít cipekedni is, hiszen a könnyű plédeket tudja ő is vinni.* - Sétáltunk, mert jó idő van. *Amikor csak lehetett, jobb szerettem megmozgatni a kis rosszcsontot, hogy lemerüljön rendesen és könnyen elaludjon.* - Sokat szoktunk sétálni. *Mondja aranyosan, közben én csak édesen szuszogok és álmomban kicsit megszorítom a fölsőd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 03:07 | Üzenet # 394 |
 Yaoista
| - Ahogyan mondod.*Cirógatom meg a pofiját. Tényleg nagyon okos kisfiú és hatalmas szíve van. A rókám elmosolyodom, olyan kis édes vagy.* - Helyes a mozgás fontos, legalább a papa is teszi, mert amúgy nem sportember.*Kuncogok, szerintem életedbe nem sétáltál ennyit, mint most kivéve velem.* - Viszont én kocsival jöttem így menjünk azzal, mert egyszerűbb.*Odaérve bepakolunk és téged hátra raklak meg Nao is hátra ül, még így is elfértek, hogy fekszel.* - Figyelj a papára ne essen le.*Kuncogok őt meg becsatolom és elindulunk. Nao elmondja, hol kulcs így odaérve amikor felérünk a szobádban elfektetlek.* - Még mindig mélyen alszol.*Suttogom és leveszem a cipőd és betakarlak.* - Mit csináljunk pajti?*Kérdezem Naot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 13:20 | Üzenet # 395 |
 Yaoista
| - Nem? *Ő nem tudta, hogy mennyire lusta tudok lenni, hiszen ha róla volt szó, sosem voltam fáradt.* - Oké. *Bólogat Nao és persze segít neked.* - Figyelek. *Hagyja magát neked bekötni és tényleg vigyázott rám. A kulcsot is okosan odaadja neked. A szobába én szinte alig akartalak elengedni. Arra se kelek fel, hogy leveszed a cipőm és betakarsz. Álmomban szinte rögtön odagömbölyödtem, ahol te aludtál a minap és vetem egy jó mély levegőt.* - Nézzünk mesét! *Mondja édesen és már megy is választani valamit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 13:40 | Üzenet # 396 |
 Yaoista
| - Nem bizony. Szóval akkor ezzel nem büszkélkedett.*Kuncogok.* - Rendben akkor mesézünk.*Még adok neked egy puszit, majd kimegyek. Amint választ Nao betesszük és el is indítjuk. Magamhoz ölelem és úgy nézzük a filmet. Annyira megkedveltem, mintha a saját fiam lenne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 21:38 | Üzenet # 397 |
 Yaoista
| - Ilyet nem mesélt. *Rázta meg a fejét. A puszidra még jobban mosolyogtam és nagyon nyugodtan aludtam. Elég nehéz volt dönteni, hogy mit is nézzetek, de végül csak sikerült neki. Aranyosan odabújt hozzád és hiába láttam már ezerszer, ugyanúgy izgult, mintha először látná.* - Örülök, hogy ma jöttél Lee-bácsi... *Ölelget édesen, tényleg nagyon megszeretett téged. Lassan én is ébredeztem, majd kimentem az ajtóba. Onnan figyeltem, ahogy elvagytok pár percig.* - Sziasztok. *Megyek oda mosolyogva és leülök Nao mellé.* - Sajnálom kicsim, hogy elaludtam. *Amint leültem, elengedett téged és hozzám bújt, már álmosodott.* - Nem baj... Lee-bácsi nézett velem mesét. *Mondja édesen, de már laposakat pislog.* - Az klassz, jól hangzik. *Puszilom meg a buksiját.* - Gyere manó, feküdj le. *Veszem fel, de rád mosolygok.* - Köszönöm... *Örültem, hogy visszahoztál engem és Naot is. Beviszem a hálóba, persze neked is jönnöd kellett és lefektetem az ágyában, majd betakarom.* - Elfáradt. *Mire beértem vele, már durmolt.* - Kis édesem. *Puszilom meg a fejecskéjét és Málnát is odatettem mellé. Miután kijöttünk, nyújtózkodtam egyet, amitől kivillant a pocim.* - Ne haragudj, hogy így elaludtam, azt hittem kibírom estig. *Még elég kóma volt a fejem és olyan édesen kócos voltam, mint ilyenkor mindig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:13 | Üzenet # 398 |
 Yaoista
| - Akkor maradjon a mi titkunk.*Kacsintok rá.* - Én is nagyon örülök.*Mosolygok, majd te is megjelensz.* - Jó reggelt.*Kuncogok. Nem lep meg, hogy Nao odadől, majd el is alszik. Megyek én is és adok neki egy puszit.* - Mozgalmas nap volt és bármikor.*Ez számomra nem szívesség.* - Semmi gond, nem lep meg.*Vigyorgok. A pocid feltűnik, de nem érek hozzá, hanem a hajadba túrok.* - Szeretem, amikor ilyen kócos a hajad, így legjobb.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:56 | Üzenet # 399 |
 Yaoista
| * Igen, kijátszotta magát most aztán rendesen. *Mosolyodom el.* - Azért elég ciki... *Kicsit zavarban vagyok. A hajamra halványan megremegek és ki is élvezem. Nagyon szerettem, ha piszkáltad.* - Egy élmény most már kifésülni. *Kuncogok. Régen gyakran te fésülted nekem, főleg hajmosás után, mikor nem volt hozzá türelmem és meguntad, hogy szinte tépem.* - Szeretem, mikor ezt csinálod... *Motyogom édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 23:15 | Üzenet # 400 |
 Yaoista
| - Kimerítettelek és még munkába is jöttél szóval egyáltalán nem ciki.*Az is szép, hogy eddig bírtad.* - Szeretnéd, hogy megfésüljem mint régen?*Igazából elején csak azért csináltam, mert idegesített a szenvedésed, majd megszeretem.* - Szívesen megcsinálom.*Cirógatom tovább a buksidat.*
|
|
| |