2025.07.19, Szombat, 06:57
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:40 | Üzenet # 701
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Oké de azért, ha megleplek valamivel remélem elfogadod.*Mosolygok.* - Neked vennék egyet és kapnál egy nyakörvet is.*Vigyorgok de komolyan gondolom. A csókod viszonozom, majd felnevetek.* - Ugyan ugyan.*Legyintek.* - Inkább én rád de édes vagy.*Mosolygok.* - Nem kell félteni mondjuk úgy, hogy elég nagy kutya vagyok.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:12 | Üzenet # 702
Yaoista
- Talán... *Kuncogtam el magam és megcsókoltalak. Igazából nem akartam, hogy költs rám. Nem a pénzed miatt akartam veled lenni.* - Egy fittyfenét... *Vörösödöm el.* - Kettőnk közül... nem én vagyok a vadóc. *Közlöm, de valahol meg nem is tudtam miért, de izgatott.* - Nem hsized, hogy tudnék? *Kuncogok, bár viccesen hangzott.* - Azért én kicsit féltelek... *Mosolyodom el. Olyan jól éreztem magam veled, minden olyan jó volt.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:16 | Üzenet # 703
Yaoista
- Az nem számít, szeretek játszani.*Vigyorgok.* - Szerintem benned van a vadság, majd én előcsalogatom.*Nyalok a füledbe.* - Ezt nem rosszból mondom.*Mosolygok.* - Ez ellen nincs mit tenni, de vigyázok magamra.*Csókollak meg és felrakva az asztalra csókollak tovább.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:35 | Üzenet # 704
Yaoista
- Előre félek... *Mosolyodom el, bár gondoltam nem kell.* - Sok sikert hozzá... *Kuncogok, de már most kivagyok tőled.* - Tudom... *Puszillak meg.* - Rendben... *Ahogy felraksz az asztalra, nem kicsit lepődök meg, de minden csókod viszonozom. Nem szándékosan, de egyre közelebb és közelebb húztalak folyamatosan. Annyira szerettem a csókjaid, teljesen elvették az eszem.* - Ez annyira jó... *Sóhajtok fel és tovább csókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:59 | Üzenet # 705
Yaoista
- Élvezni fogod.*Vigyorgok.*  - Nem lesz nehéz dolgom.*Vigyorgom.* - Igen szerintem is.*Harapok az ajkaidra.* - Abba kéne hagyni, mert tovább fogok menni és te meg nem szeretnéd.*Lehelem az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 18:12 | Üzenet # 706
Yaoista
*Csak elvörösödtem vigyorodra, mert nem tudtam, hogy mire gondolsz.* - Én nem vagyok olyan nagyon tüzes... *Mondom neked szégyellősen.* - De olyan finom... *Csókolózok veled tovább és közben hátad simizem.* - Nem... mert... hát... nehéz utána járni és.. össze kéne csomagolnom... *Mondom elvörösödve teljesen és zavaromba megint nem nézek rád.* - Meg majd ki is... és... még megszeretném látogatni a szüleim. *Mondom komolyan. Nem terveztem nekik elmondani a helyzetet, de szerettem volna őket látni.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 18:53 | Üzenet # 707
Yaoista
- Hidd el ott van benned.*Nyalok a füledbe.* - Igen tudom.*Mosolygok, majd csak felnevetek rajtad.* - Kis perverz.*Vigyorgok.* - Tudod az is lehet, hogy csak kiverem neked vagy leszoplak esetleg kinyallak és kicsit megujjazlak.*Mondom el lehetőségeket.* - A sexen kívül minden.*Vigyorgok.* - Nos szeretnéd valamelyiket?

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 19:50 | Üzenet # 708
Yaoista
- Persze... *Mondom, de ezen a nem hiszen hangomon.* - Nem vagyok az... te vagy az. *Közlöm veled kicsit bemorcizva, de persze nem volt komoly. Ahogy sorold a dolgokat, úgy válok egyre vörösebbé. Nem akartam ezt így hallani, mert annyira mocskosan hangzott, de közben meg vágytam rá, hogy azt tedd velem, amit csak szeretnél. Vörösen rád néztem és eléggé csak pillogtam.* - Én ezt így nem tudom... ne hozz zavarba még ennél is jobban... *Rejtem el a pofim úgy, hogy hozzád bújok, majd halkan megszólalok.* - Én... szeretném... *Motyogom, de rettentő szégyellősen.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 20:52 | Üzenet # 709
Yaoista
*Elvigyorodom, úgyis nekem lesz igazam.* - Én nagyon az vagyok, de nem tagadom.*Vigyorgok.* - Jól áll a vörös tényleg.*Kuncogok.* - Miért ne? Nem tehetek róla, hogy zavarba jössz.*Nevetek fel.* - Mit??*Mosolyodom el, majd felemelve átviszlek a díványra, ahol elfektetlek, majd rád fekszek és megcsókollak hosszan, majd a nyakad kezdem csókolgatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 21:15 | Üzenet # 710
Yaoista
- Hát nem is tudnád tagadni... *Mosolyodom el. Nem mondok semmit, csak kicsit morgok.* - De tehetsz, mert miatta vagyok zavarba... *Mondom komolyan. A mitre azért se válaszoltam, de ahogy fölkaptál, igencsak meglepődtem. Felnyögök csókodra, na meg az érzés, ahogy rám nehezedsz, valahogy kellemes. Olyan valóságossá teszi ezt az egészet. Nyakamra édesen sóhajtozok, néha nyögök egy aprót, de nagyon visszafogom a hangom, mert féltem, hogy kihallatszik.* - Tudod... egyszer azt mondtad, hogy vigyázzak, nehogy elvarázsolj... *Szólalok meg halkan, majd elmosolyodom.* - Szerencsére nem vigyáztam eléggé. *Csókollak meg lágyan és átölelem a nyakad.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 22:11 | Üzenet # 711
Yaoista
- Nem is akarom.*Vigyorgok.* - Nem is baj, ne is legyél senki más miatt, nem akarom, hogy más is lássa ezt az arcod.*Mondom igen érzékien, mégis komolyan.* - A hangod nem kell visszafogni, hangszigetelt az iroda.*Vigyorgok.* - Igen...*Csókolgatlak tovább.* - Örülök.*Viszonozom a csókod közben szépen kigombolom az inged a saját zakóm meg leveszem.*- Gyönyörű.*Mérem végig csupasz felsőtested, majd az egyik mellbimbódat kezdem szopogatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:52 | Üzenet # 712
Yaoista
- Nem hiszem, hogy ezt bárki más elérné nálam. *Suttogom vissza még mindig zavartan.* - Akkor is... ez... egy iroda és emberek vannak odakint és... *Motyogom idegesen. Nem nagyon tiltakoztam, ahogy az ingem gombolgatod, meg vetkőzöl te is. Elvörösödöm bókodra, majd felnyögök, mikor mellbimbóm kényezteted. Mindig meglepődök mennyire érzékenyen tudok erre reagálni, hiszen előtte sosem élveztem, mégis mikor te kényeztettél ott... teljesen más érzés volt, mint korábban. Finoman hajadba túrok és simogatlak közben.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:04 | Üzenet # 713
Yaoista
- Nagyon helyes.*Mosolygok.*  - Mind az én emberem, amúgy meg túl sokat agyalsz.*Vigyorgok.* - Parkban előbb láttak volna meg minket.*Jegyzem meg még szélesebb vigyorral.* - Csak élvezd a dolgokat.*Mosolygok. Áttérek a másik mellbimbódra, de már a nacidat gombolom ki és benyúlva az alsódba a farkadat kezdem simogatni, miközben egyre lejjebb és lejjebb haladok.* - Imádom, hogy ilyen érzékeny vagy.*Veszem elő farkad és elhelyezkedve szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:14 | Üzenet # 714
Yaoista
- Az egy dolog... *Mondom az emberekre. A parkra elvörösödtem. és elfordítottam a tekintetem. Végül bólintottam és élvezettel nyögtem a kényeztetésre. Mire a nacimhoz értél, már majdnem teljesen kemény voltam. Nagyon szerettem, ahogy az ajkaiddal csókolgatsz.* - Lee... *Sóhajtozok, néha aprókat nyögve.* - Miattad... *Nyögöm. Mikor szádba veszel, hát kész voltam, az agyam ki is kapcsolt és elköltözött messzire és már csak élveztem a dolgokat, nem agyaltam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:24 | Üzenet # 715
Yaoista
- Tudom.*Mosolygok, majd teljesen bekapva a farkad hevesebben szopni kezdelek, majd váltok és csak a makkod szopogatom vagy éppen a golyóidat és akkor kezemmel simogatlak. Felváltva csinálom ezeket mozdulatokat, hogy minél jobban az őrületbe kergesselek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 08:31 | Üzenet # 716
Yaoista
*Teljesen kikészítettél. A váltakozásra is csak nyögni tudtam és hát igen hamar elkezdtem csöpögni.* - Lee... Lee... *Nyögöm folyamatosan neved és közben lágyan újra a hajadba túrtam. Teljesen kész voltam. Még ez is más, mint mikor ne adj isten Ayasenak jutott eszébe. Annyival jobb volt. Annyira vágytam rád.* - Ez... ahhh... jóh... *Nyögöm kéjesen és terved igen jól haladt, mert már igen csak az őrülted szélén álltam. Ahogy így munkálkodtál rajtam, nem sok kellett már, hogy elélvezek.* - Leeh... én.. mindjárth... *Mondom nagy nehezen és egy hangosabb nyögéssel igen nagyot élvezek.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 19:58 | Üzenet # 717
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad és egészen addig kényeztetlek, amíg el nem mész. Lenyelem minden csepped és lenyalogatlak, majd felkúszva hosszan megcsókollak.* - Jól esett?*Suttogom az ajkaid közé és magamhoz ölellek.* - Olyan jó végre érinteni.*Suttogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 22:10 | Üzenet # 718
Yaoista
*Teljesen kész voltam, még csókod is félig alélt állapotban viszonoztam.* - Igen... *Motyogom zavartan. Csak odabújtam szavaidra és elmosolyodtam kedvesen. Finoman elkezdtelek puszilgatni és csókolgatni. Teljesen odavoltam és mikor néha elváltunk, akkor is csak molyogtam.* - Nem tudom, hogy mit műveltél velem... de élvezem... *Nem a  szexre gondoltam, hanem az egész helyzetre. Annyira más volt az egész.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 22:30 | Üzenet # 719
Yaoista
- Tudod varázslat.*Mosolygok, majd lemászok rólad és letörölgetlek, ahol még kell, majd visszaöltöztetlek és melléd feküdve magamhoz ölellek.* - Most teljesült a kívánságom és boldog vagy és velem vagy. Már nem jössz nekem semmivel.*Mosolygok, nagyon boldog vagyok.* - Jó veled.*Ölellek még jobban.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 23:24 | Üzenet # 720
Yaoista
- Igaz... *Nevettem el magam. Hagytam magam visszaöltöztetni meg minden, majd mikor mellém fekszel, odabújok.* - Igaz... már csak ezért is igent kellett mondanom végül. *Nevettem el magam. Olyan jó volt látni a mosolyod és hogy te is boldog vagy, legalábbis annak láttalak.* - Akkor jó... *Mosolyodom el én is adtam egy puszit az ajkaidra.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 23:39 | Üzenet # 721
Yaoista
- Pontosan.*Mosolygok és a pusziból én egy csókot csinálok.* - Az estét nem szeretnéd nálam tölteni? Semmi olyan nem fog történni, amit nem akarsz, nekem az is elég, ha csak velem alszol és ölelhetlek és csókolhatlak, de ha külön akarsz aludni az is oké, csak legyél ott.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 19:31 | Üzenet # 722
Yaoista
*Csókon elmosolyodtam magamba kicsit, majd kérdéseden ismét csak mosolyogni tudok, ráadásul, ahogy mondtad, ott olvadoztam.* - Istenem... *Csókollak meg lágyan.* - Annyira szeretném, de ma haza kell mennem, hogy beszéljek vele... *Mondom lágyan és finoman elkezdem cirógatni az arcod.* - Hamarosan minden estém a tiéd... *Pirulok el, mert hát gondoltam mennyit fogunk mi tényleg aludni, mikor egyébként is alig tudjuk magunkat visszafogni.* - Tudom, hogy azonnal akarsz mindent... *Nevettem el magam.* - De... ez csak egy 3 éves kapcsolat, és csak elakartam venni... *Azért a felelősség tényleg vállaltam.* - De aztán megnyugtatlak, se fogsz tudni vakarni magadról... *Kuncogtam el magam.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 19:52 | Üzenet # 723
Yaoista
- Mi az?*Mosolygok az ajkaid közé.* - Igaz, de utána jöhetnél.*Jegyzem meg csak azért is.:D* - Szavadon foglak.*Mosolyodom el.* - Megint perverz dolgokon jár a buksid igaz?*Vigyorgok és ez is engem igazolt, milyen is vagy igazából.* - Ilyen vagyok, de azért kifogom bírni valahogyan.*Mosolyodom el.* - Tudom tudom kicsim, de ha segítség kell csak szólj, mondjuk a költözésnél.*Mosolygok. Még mindig nem hiszem el ezt az egészet, de azt se, hogy én magam mondtam, hogy költözz oda ilyen hamar, amikor még járni se kezdtünk. Veled minden más, de nem számít, mert jó veled lenni.* - Helyes.*Kuncogok, majd megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 20:41 | Üzenet # 724
Yaoista
*Elmosolyodtam.* - Meglátjuk... *Kuncogom el magam.* - Hmm... hogy is volt az a vacsorafőzős dolog? Én is szavadon foghatlak? *Mosolyodtam el.* - Ne.. Nem! *Közlöm veled, de pipacspirosan, hát persze, hogy azon járt.* - Nem baj, hogy ilyen vagy... *Mondom komolyan és megcsókollak.* - Rendben, fogok szólni... *Ígérem meg. Én se hittem el igazán, olyan volt, mint egy tündérmese valahogy. Csókod édesen és igen csak odaadóan viszonozom.* - Azért azt meg kell hagyni, hogy nem aprózzuk el... *Nevettem el magam.* - De nem bánom... így jobb... többet lehetek veled.

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 21:14 | Üzenet # 725
Yaoista
- Csak nyugodtan.*Mosolygok.* - Most még jobban megerősítettél.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Csókollak meg.* - Helyes.*Suttogom az ajkaid közé.* - Egyszer élünk nem? Érzem, hogy nem fogom megbánni és remélem te se.*Simogatom meg az arcod* - Egy a fontos, hogy a munkát és a magánéletet nem szabad összekeverni.*Mondom komolyan.*

Keresés: