2025.07.22, Kedd, 12:09
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Péntek, 2017.07.28, 20:44 | Üzenet # 2476
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen meg, de ezt köszönheted magadnak.*Morgok, ne hogy már neked álljon feljebb.* - Ja igaz a te lakásod, ahol csak egy vendég vagyok.*Szarul esik, hogy ennyit ér neked a jelenlétem.* - Nos te kezdted.*Nem fogom hagyni magam, ezt tudod jól.* - Ezt még én se néztem ki belőled és lehet, hogy neked játék volt, de számomra nem.*Nem is értem, hogy gondolhattad.* - Mikor dobtalak én téged?*Döbbentesz le egyre jobban.* - Basszus, kiakadtam és nem akartam nagyobb balhét, a szüleim így is ki voltak és mégis húgomnak mit mondtunk volna? Legalább rá gondolhattál volna, olyan szomorú volt, hogy elmentél és csak hogy tudd, a bátyám is elküldtem.*Mielőtt végén vele jönnél.* - Lucastól meg nem akarok semmit és igen, ezt a kicseszett nadrágot miattad vettem fel, hogy kiakadjál.*Mondom ki végül.* - Nem akarok veled szakítani, sőt meg akartam veled beszelni a dolgokat, de te mást dugtál ott, ahol én is élek, mert ott élek.*Akadok ki teljesen.* - Akkora egy szemét vagy Devan, hogy az hihetetlen.*Csapom meg mellkasod.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.07.28, 21:20 | Üzenet # 2477
Yaoista
*Nem érdekelt a visszavágásod és még csak reakcióra sem méltattalak.* - Nem kezdtem semmit. *Nem értettem a problémád.* - Nem az én bajom. *Nem akartam beismerni, hogy hibáztam.* - Most, nem? *Nekem egyértelmű volt, hogy ezután a szakítás jön. Csöndben hallgattalak és hízott a májam, hogy a bátyád is elküldted. A húgod egy kicsit sajnáltam, mert egész aranyos kiscsaj, de ezt nem kötöm az orrodra.* - Tudom. *Anélkül is tudtam, hogy beismernéd.* - Te egy másik pasihoz készülődtél ott, ahova én beengedtelek. *Nem zavart különösebben, hogy leszemeteztél. Megfogtam a kezed ismét, de már sokkal gyengédebben.* - Visszamehetnénk? *Kérdezek rá újra.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.07.28, 21:32 | Üzenet # 2478
Yaoista
- Eszembe se jutna azt mondani. *Nevetek fel kicsit.* - Köszönöm. *Puszidra a helyére simítok és kicsit mosolygok. Olyan kedvesen viselkedsz velem, szoknom kell.* - Tökéletes a víz, köszönöm. *Veszem is el. Felülök, kibontom és jó nagyokat kortyolok.* - Jó ötlet. *A folytatásra csak kicsit elkuncogtam magam.* - Majd holnap akkor kitalálom. Neked mikor kell dolgoznod? *Kérdezem kíváncsian.* - Mennyire érsz rá? *Simul az arcom a kezedbe.* - Sokat cirógatsz. *Állapítom meg mosolyogva.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 10:20 | Üzenet # 2479
Yaoista
- Pedig, de.*Kár ezen veszekedni.* - Akkor az meg nem az én bajom.*Úgysem fogunk egyetérteni.* - Mondom, hogy nem szakítottam veled és nem is akarok mos se.*Meg se fordult a fejembe, hogy ilyenre gondolsz.* - Te egy másik pasit dugtál, ahol velem élsz.*Te tehetsz mindenről. Ahogyan megfogod a kezem megszorítom a tied.* - Igen haza.*Bár nem tudom, hogy mi lesz a vége béke vagy nagyobb balhé. Nem engedem el a kezed és nem szólalok meg.* - Hallgatlak, mit szeretnél mondani?*Kérdezem már otthon.* - Nem így képzeltem a haza jövetelt.*Suttogom, majd megszólal a telefonom.* - Szia, bocsi jól vagyok, majd hívlak. Ne haragudj, de tényleg nincs semmi baj.*Elköszönve lerakom.* 

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 11:03 | Üzenet # 2480
Yaoista
- Én vagyok a főnök, szóval amikor akarok.*Vigyorgok.* - Holnap még egész nap ráérek, te meg eldöntöd, hogy mennyire vagy képes bemenni az egyetemre, de előtte és utána is lehetünk együtt.*Később úgyse lesz, annyi időm.* - Mert jó cirógatni, meg elvégre járunk vagy nem? És ilyesmit szoktak csinálni a párok.*Kuncogok.* - Nem esik jól? Vagy csak zavarban vagy?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 12:39 | Üzenet # 2481
Yaoista
*Csak megforgattam a szemem.* - Oké. *Nyugtázom ennyivel.* - A saját lakásomban. *Nagyon rossz kifogás volt, az tény és való.* - Rendben. *Haza mentem veled, végre nem az utcán ácsorogva beszéltünk. A srácnak már hűlt helye se volt. A kérdésedre és a telefonodra se mondtam semmit. Bementem először a fürdőbe és letusoltam. Miután lemostam magamról más illatát, visszamentem és magamhoz húzva megcsókoltalak. Nagyon hosszan, nem engedtelek.* - A bátyáddal én csak szórakoztam. Tényleg jó teste van, talán a tiédnél is jobb, de ennyire még én se vagyok szemét, hogy rámásszak. Bosszantani akartam, amiért ő is engem. *Puszillak meg.* - Érted? Amúgy meg a bátyád ütött először.

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 12:49 | Üzenet # 2482
Yaoista
- Igaz. *Nevettem el magam.* - Jól hangzik, tetszik a terv. *Csókollak meg lágyan.* - Tudod nem sűrűn érték el, hogy így kilegyek, de neked már kétszer is összejött. *Kuncogok kicsit.* - Nagyon is jól esik és zavarban sem vagyok kivételesen. *Átölelem a nyakad és hosszan megcsókollak.* - Csak megállapítottam, hogy gyengédebb vagy. *Bár eddig is kedves voltál, de ez valahogy más, ami jól esett nagyon.* - Szóval csináld csak nyugodtan, nagyon lazító. *Kezdelek el én is simogatni.* - Megmasszírozzalak? *Simítok végig a hátadon.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 14:09 | Üzenet # 2483
Yaoista
*A lakásra nem mondok többet, de nagyon nem esik jól. A fürdőre kicsit elmosolyodom, de még se érzem még magam nagyon jól, hiszen most annyiszor mondtad, hogy a te lakásod, ezek után nem tudom kezelni a helyzetet. A csókodat elsőre viszonozom, de nem tart sokáig és hosszasan viszonozom a csókodat. A magyarázatodtól nem lettem jobban.* - Szóval jobb teste van értem.*Bólintok, persze rúgjál még belém.* - Nem értem, de ezen nem lehet változtatni és mint mondtam a bátyámra is ki vagyok, még béke sincsen.*Ez csak neked jó, nekem meg szar, de úgyse érdekel.* - Egyéb mondanivalód van? 

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 22:59 | Üzenet # 2484
Yaoista
- Más típus vagytok, de igen. *Most minek tagadjam.* - Most mit akarsz tőlem hallani? *Kérdezem komolyan és elengedlek Előveszek egy szál cigit és rágyújtok.* - Mit mondjak? *Fordulok feléd. Nem értettem a bajod, hiszen én nem gondoltam komolyan.* - Megmondtam, hogy nem érdekel a bátyád. Csak visszakapta. *rántom meg a vállad.* -A kishúgoddal nem akartam kicseszni. *Szívok egy jó mélyet.* - Most mi lesz? *Kérdezek rá, mert az, hogy így viselkedsz, elég szar. El is ment tőled a kedvem hirtelen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 13:13 | Üzenet # 2485
Yaoista
- Jó, hogy előtte azt mondtad, hogy jobb, hogy nem vagyok izmos.*Oké bátyám se az a kigyúrt típus, de tény, hogy nálam izmosabb, még ha én se vagyok vézna.* - Magam se tudom.*Egy bocsánat jól esne, de arra esélyem sincs, meg se bántad a dolgokat.* - Nem lesz semmi.*Túl teszem magam, ezen a húzásodon is.* - Csinált neked még egy rajzot, a másikat is haza hoztam. Anya meg küldött kajákat.*Gyújtok rá én is.* - Az arcod jól van?*Te is kaptál rendesen.* - Ahol én is alszok, ott is dugtál?*Tudni akartam.* - Különben maradok.*Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 13:22 | Üzenet # 2486
Yaoista
- Nekem csak jó terveim vannak.*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Számolni se fogod tudni, mert mindig így lesz.*Szerény vagyok, mint mindig.* - Akkor jó.*Mosolygok és a csókodat viszonozom ismét.* - Élvezd csak ki.*Puszillak meg.* - Köszi, hogy megengeded.*Nevetek fel.* - Jó ötlet, hozok olajat.*Felállok és hozok is egyet, majd elterülök.* - Gyere szívem.*Nem mostanság masszíroztak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 19:35 | Üzenet # 2487
Yaoista
- Az lehet okoz majd egy kis problémát. *Nevettem el magam.* - De megfogja érni. *Teszem hozzá vigyorogva.* - Azt teszem. *Puszidra el is mosolyodom.* - Még szép. *Nevetek veled.* - Rendben. *Ahogy visszajössz, ráülök a csípődre.* - Nem nyomlak? *Kérdezem azért, bár sejtettem, hogy nem. Elveszem az olajat és öntöttem egy kicsit a kezembe, nehogy hideg legyen a hátad. Utána szépen szétkentem.* - Hm, milyen szép a hátad. *Teszem is le és finoman simogatom eleinte a hátad, majd egyre erősebben gyúrlak.* - Nem fájnak a karmolás nyomok? *Vigyorodok el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 19:42 | Üzenet # 2488
Yaoista
- Jó is, hogy nem vagy olyan, mint én. *Azt nem mondtam, hogy nem kell izmosnak lennek.* - Értem. *Mondom ennyit a semmire, de nem úgy nézett ki.* - Kösz. *Mondom a rajzra. A kajára kicsit elmosolyodom.* - Már igen, akkor nem volt. *Fájt, már csak egy-két színfolt emlékeztetett a dolgokra. Odaléptem hozzád és magamhoz húztalak.* - A saját ágyamba egyetlen egy valakit engedtem eddig csak be. Ezen elgondolkoznék a helyedbe. *Csókollak meg lágyan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 21:15 | Üzenet # 2489
Yaoista
*Erre csak bólintok, a bátyámra meg nem mondok semmit.* - Ne nekem köszönd és ha van kedved esetleg felhívhatnád, de nem mondtam neki semmi ilyet.*Mielőtt még azt hinnéd, hogy megígértem neki.* - Akkor jó.*Simítok rá finoman.* - Akkor jó.*Bár ugye ott volt a fiú, akit felhoztál, de legalább elküldted. A csókodat viszonozom, nem tudok ellenállni.* - Segítesz levetkőzni?*Suttogom az ajkaid közé.* - Hiányoztál amúgy.*Bújok hozzád. Eszem azt súgja, hogy menjek el, de a szívem ismét győzött.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 21:27 | Üzenet # 2490
Yaoista
- Meg hát.*Vigyorgok.* - Ohh de nagyon fáj te kis dagi.*Kuncogok.* - Hmm de jól esik.*Sóhajtok fel.* - Köszi, de most mond, mi nem szép rajtam?*Maga vagyok a tökély.* - Kissé fáj, de egyáltalán nem bánom, tudod szeretem a vadmacskákat.*Nyúlok hátra, hogy megcsapjam a popsidat.* - Ezt megtudnám szokni.*Hunyom le a szemeim.* - Aaeronnak mikor újságolod el, hogy milyen jó pasival jársz?*Holnap én is felhívom Devant.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 23:52 | Üzenet # 2491
Yaoista
- Na tudod ki a dagi...! *Akadok ki rád fennhangon. Még hogy én dagi? Álmaidba se.* - Örülök. *Elnevettem magam kicsit.* - Majd ha kitaláltam, megmondom, oké? *Csókolok a nyakadba.* - Akkor jó, nem szeretném. Majd később lekenem valami nyugtató krémmel, nehogy begyulladjanak. *Nem akartam, hogy nagyon fájjanak. A fenekemre kicsit méltatlankodva finoman rácsapok a kezedre.*- Naaa, nekem már fáj a fenekem. *Nevetek veled.* - Tehetek az ügy érdekébe. *Mosolyodom el.* - Mindig mikor nálad alszok vagy te nálam, megmasszírozlak, jó? *Ajánlom fel.* - Hm, nem is tudom. Szerintem holnap. Meg fog nagyon lepődni. *Kuncogok.* - Tudod ő már fejbe rég eldöntötte, hogy mi összejövünk, szerintem már azt is kitalálta, mikor lesz az esküvőnk dátuma. *Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 00:04 | Üzenet # 2492
Yaoista
- Felfogom. *Neked viszont én megígérem. Nagyon megkedveltem a kislányt.* - Segítek. *Szép lassan lehúztam a felsőd, utána pedig a nadrágod kezdem gombolgatni.* - Lehet te is... de csak lehet. *Suttogom az ajkaidra és szenvedélyesen megcsókoltalak.* - Meddig vetkőztesselek? *Kérdezem mosolyogva és a nyakadba csókolok.* - Szeretkezni akarsz? *Markolom meg a feneked.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 13:09 | Üzenet # 2493
Yaoista
- Te?*Vigyorgok, nem hittem, hogy így ki fogsz akadni rá.* - Rendben.*Sóhajtok fel a csókra.*  - Ugyan nem kell, ennyitől nem fog begyulladni, de édes vagy.*Nem gondoltam, hogy ilyen kis gondoskodó tudsz lenni.* - Ohh reklamálunk? Nagyon nyafka cica lettél.*Cukkollak tovább.* - Megbeszéltük.*Szeretem a jót.* - Abban biztos vagyok és Devan is.*Kuncogok.* - Ezt jó tudni, majd nekem is szóljatok azért előre, hogy tudjak készülni. Olyan lakodalmat csapunk, hogy csak na.*Nevetek fel.* - Szóval megfog lepődni, hogy beadtad a derekad?

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 13:22 | Üzenet # 2494
Yaoista
- Kedves vagy.*Mosolyodom el, majd elpirulok, nem hittem, hogy ezt fogod mondani. Ilyen szöveg után főleg nem akarok elmenni.* - Tényleg egy démon vagy.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat hosszasan viszonozom.* - Hmm nem is tudom.*Mosolyodom el, a nyakamra pedig jobban felnyögök, ismét elég érzékenyen reagálok rád.* - Igen azt akarok.*Rántom le rólad a törülközőt.* - Te szeretnél?*Simítok a farkadra.* - Már rég volt, kívánlak.*Kezdem el simogatni és most én csókollak tovább.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 21:12 | Üzenet # 2495
Yaoista
- Csak mert te kisördög. *Suttogom én is az ajkaid közé.* - Akkor meztelenre. *Vigyorgok. Felkaplak és teljesen levetkőztetlek.* - Rég? Kis telhetetlen fenekű. *Felkaplak és beviszlek a hálómba. Rádöntelek és vadul megcsókollak. Folyamatosan simogatlak, majd kiszívom a nyakad.* - Mi lenne, ha használnád a kis szád? *Kérdezem kíváncsian.* - Tudod, a te szád eddig magasan a legügyesebb. *Vigyorgok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 21:26 | Üzenet # 2496
Yaoista
- Na tudod... te vagy a víziló. *Közlöm veled, de a végére elnevettem magam.* - Akkor jó. *Puszilom meg az egyiket.* - Reklamációnak tűnt? Pedig bók volt. *Vigyorgok.* - Amúgy se vagyok se nyafka. *Teszem hozzá és megharaplak kicsit.* - Meg bizony. *Mosolyodom el jobban.* - Csupa meglepetés vagyunk mi ketten. *Vigyorgok ezerrel.* - Igen, majd megkérdezem én is. *Nevetek veled.* - Igen, nagyon... főleg, hogy ilyen hamar, bár szerintem sejtette. *Elmélkedem.* - Tudod... mikor véletlen összefutottunk és végül is randi kerekedett belőle, akkor kiakadva hívtam, hogy nem értem, mit művelsz velem. *Kuncogok kicsit.* - Még most sem értem... *Teszem hozzá édesen és közben végig gyúrogatlak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 23:54 | Üzenet # 2497
Yaoista
- Egy rohadt szexi víziló.*Rólam lepereg, hiszen tudom, hogy milyen jól nézek ki.* - Nagyon helyes, mert a végén még rád mászok és utána már reklamálni se tudsz.*Kuncogok.* - Tudom, de jó piszkálni téged.*Nagyon élvezem.* - Igen igen, alapból külön is ketten meg főleg.*Vigyorgok.* - - Mégis csak a barátod és látta rajtad, hogy akarsz engem.*Az a hülye, aki nem így van vele.*  - Tényleg édes vagy és mit mondott neked?*Kérdezem kíváncsian.* - Várj, ők most Aaeron szüleinél vannak ugye?*Mondta Devan hogy mennek.* - Nem csinálok semmi különöset, csak adom magam, ami neked tetszik és azt is megadom, ami neked kell.*Ilyen egyszerű.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.08.01, 00:11 | Üzenet # 2498
Yaoista
- Igen a te kisördögöd.*Harapok az ajkaira.* - Egyetértek.*Vigyorodom el.* - Igen az vagyok.*Kapaszkodok beléd, bent a csókodat viszonozom. Nagyon jó érzés ismét érezni, én sem maradok rest és simogatlak folyamatosan.* - Te aztán tudsz bókolni.*Nem gondolok a többiekre, velem vagy most és magasan legjobb vagyok. Azt kell elérnem, hogy csak én keljek minden értelemben.* - Válaszom igen.*Csókollak meg és fordítok a helyzeten. Megszívom a nyakadat és a tested többi pontját is.* - Nézzük, hogy még mindig ügyes vagyok e.*Nem húzom tovább a dolgokat és rögtön szopni kezdelek. Biztos azt gondolod, hogy te nyertél, de ennél sokkal összetettebb a helyzet. Nehéz neked ellenállnom, de nem felejtek és még mindig elmehetek szex után, ahova akarok.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.04, 21:57 | Üzenet # 2499
Yaoista
*Hagytam, hogy átfordíts és irányíts.* - Remélem. *Vigyorgok és felmorranok, mikor szopni kezdesz. Még mindig isteni volt érezni a puha nyelved és ajkaid. Menet közbe azért megjött a kedvem hozzád. Ha más nem, szexben tényleg jó vagy, nem lehet rád panaszom. Csak néha sokat rinyálsz. Finoman a hajadba túrok és kicsit feljebb ülök, hogy lássalak.* - Hogy illik a szádba. *Fésülöm félre a hajad.* - Ha erre fordulsz, kinyallak. *Nyalom meg a szám.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.04, 22:13 | Üzenet # 2500
Yaoista
*Nagyokat pislogok a válaszodra, majd hangosan felnevetek. Erre a válaszra nem számítottam, de nagyon tetszett.* - Jajj nekem. *Nem mintha nemet mondanék, ha rám másznál. Egyrészt úgy se tudnék, másrészt nem is akarok.* - Mocsok vagy, remélem tudod. *Kuncogok kicsit.* - Valahogy úgy. *Mosolyodom el.* - Most nem azért, de szerintem elég sok mindenki ágyba bújna veled, na meg velem is. *Hiszen szexi és jóképű volt mindkettőnk.* - Annyit, hogy sodródjak az árral és ne féljek, mert te nem akarsz majd megváltoztatni. *Végülis hallgattam rá.* - Igen, mikor hívtam, már ott voltak. Amennyire tudom, nem jön ki Devan Yuichi-vel, de azóta nem beszéltem Aaeronnal. Majd ha hazajött, találkozok vele. *Magyarázom, majd csak pislogok.* - Fogalmad sincs, hogy mit csinálsz. *Közlöm veled.* - Belemászol a kis gondolataimba. Úgy csavarsz az ujjaid köré, hogy észre se veszem. Nem vagyok én ehhez hozzászokva. *Motyogom.*

Keresés: