Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.10, 00:30 | Üzenet # 2501 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Látod még vicces is vagyok.*Nevetek veled.* - Igen tudom, de nagyon jól áll.*Vigyorgok.* - Igen és igen.*Értek egyet.* - Ennél szebben én se tudtam mondani, tényleg bírom őt.*Tényleg csak annyit sajnálok, hogy egyszer se húztam meg. * - Ez nem lep meg, hiszen Devant nem sokan kedvelik, na meg hallottam Aaerontól, hogy a bátyja se könnyű eset.*Nem irigyeltem a szöszit.* - Én is áthívom Devant és te akkor tudsz odamenni vagy hozzád.*Ez a te dolgod.* - Most elmondtad a lényeget, hogy mit is csinálok veled.*Nevetek fel.* - Még mindig azt hiszed, hogy meg akarlak változtatni?*Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.10, 00:38 | Üzenet # 2502 |
 Yaoista
| - Az a tippem, hogy még mindig jó vagyok.*Vigyorgok és a szövegedre, mint mindig elvörösödöm.* - Perverz disznó.*Pillantok rád.* - Oké.*Hülye lennék erre nemet mondani. El is helyezkedem és tovább szoplak. Tényleg próbálok nem arra gondolni, hogy még egy óra se telt el és te mást dugtál.* - Falj fel.*Kikapcsolod teljesen az agyam, akkor nem fogok kattogni, legalábbis amíg szexelünk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 03:13 | Üzenet # 2503 |
 Yaoista
| - De te ennek a perverz disznónak a farkára buksz. *Vigyorgok még szélesebben. Megvártam, míg kényelembe helyezed magad.* - Szép... *Simítok végig popsidon, majd finoman megharapom.* - Mindig azt teszem. *Párszor végigsimítok farkadon, majd elsőre csak golyóid nyalogatom finoman.* - Hol szereted jobban? A farkadnál vagy a popsidnál? *Nyalok végig bejáratodon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 03:42 | Üzenet # 2504 |
 Yaoista
| - Az már más kérdés, attól még mocsok vagy. *Harapok finoman a nyakadba.* - Nem véletlen a legjobb barátom. *Mosolyodom el azért kicsit.* - Nem, egyáltalán nem az. Engem se bírt eleinte, mert hogy "rossz hatással vagyok Aaeronra" ja és a kedvencem... "tönkre teszed". *Nevettem el magam.* - De aztán rájött, hogy nem így van, azóta jóba vagyunk. *Igazából nagyon szeretett engem a családja, ahogy az enyém is őt.* - Rendben. *Kíváncsi voltam, neked ugyan mit mond majd Devan.* - Jó, igen, de akkor is, ezt máshogy csinálod. Mások is próbálkoztak, mégse sikerült. *Teljesen más voltál mindenkitől, akit ismertem. Kérdésed meglepett nagyon és el is hallgattam. Végig masszírozom a hátad és néha végigsimítok rajta.* - Jelenleg nem tudom, hogy mit gondoljak. *Tényleg nagy elmélkedésbe kezdtem.* - Most még azt mondanám, hogy előbb-utóbb úgy sem fog valami tetszeni. *Az áttetsző cuccaim vagy a közvetlen viselkedésem.* - Eléggé tartok ettől az egésztől, de közben veled akarok lenni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.08.14, 12:57 | Üzenet # 2505 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Morranok fel a harapásra.* - Szétharapnád a nyakam mi?*Vigyorodom el.* - Ez tetszik.*Nevetek fel.* - Tény te vadabb vagy, mint Aaeron, de azért őt se kell félteni.*Kuncogok.* - Ennek örülök.*Mosolygok.* - Hallottam, hogy mi történt vele régen és mondta, hogy előtte is féltette őt, aztán még jobban, ami érhető. Biztos sok tud lenni, de szerintem jó, hogy ennyire fontos neki.*Így vélem.* - Pedig meg se erőltettem magam.*Mondom lazán.* - Az lehet, de attól még nem akarlak megváltoztatni. Szerinted neked minden fog tetszeni? Most, akkor én is mondhatnám, hogy lehet te akarsz megváltoztatni.*Ez is benne van a pakliban.* - Az a fő, hogy velem akarsz lenni, ha meg nagyon félsz az tönkretehet mindent.*Mondom komolyabban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.08.14, 13:13 | Üzenet # 2506 |
 Yaoista
| - Ott a pont.*Nevetek fel én is, még élvezem is.* - Örülök, hogy tetszik.*Azért picit zavarba jövök.* - Igaz.*Nyögök fel.* - Mindkettőt szeretem, csinálhatod mindkettő helyen.*Pillantok rád vágyakozva.* - De a legjobban azt szeretem, amikor farkad mélyen bennem van.*Közlöm kajánul, de mellette zavarban vagyok. Ilyen kettős érzéseket is, csak te tudsz kiváltani belőlem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 19:56 | Üzenet # 2507 |
 Yaoista
| - Ez egyértelmű. *Mi mást szeretnél jobban, mint a farkam? Semmi sem olyan jó. Tovább nyalogatom a popsid, majd lassan beléd nyomom egy ujjam.* - De szűk vagy. *Vigyorgok, mondjuk nem is most szexeltünk. Lassan kitágítottalak teljesen.* - Úgy érzem, talán most már jó. Ülj a farkamba, ha már annyira szereted. *Csapok finoman a popsidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 20:25 | Üzenet # 2508 |
 Yaoista
| - Szeretek harapni. *Vigyorgok és visszahajolva még picit harapdálom a nyakad a vállad, de a karmolás nyomokra adok pár finom puszit.* - Én tudom... de a bátyja nem. *Nevetek fel.* - Igen, azért ilyen szempontból jó. *Értek egyet, hiszen vigyázott Aaeronra mindig.* - Jó testvér. *Akárcsak az én bátyám.* - Ez benne a legbosszantóbb. *Motyogom kicsit.* - Hát... nem tudom. *Habozok kicsit.* - Még nem voltam ilyen helyzetbe. *Fogalmam nem volt, erre mit kéne válaszolnom. Picit elmosolyodom a folytatásra. Abbahagyom a masszírozásod és kényelmesen rád fekszek és átölellek.* - Igen félek, de egy dolgot ne felejts el. *A füledbe suttogok elég szexin.* - Bármennyire is ijedtem meg, önként mentem vissza az oroszlán barlangjába. *Harapdálom meg fülcimpád kacéran.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 23:46 | Üzenet # 2509 |
 Yaoista
| *Ismét felmorranok a harapásra.* - Talán, ha elutazunk majd hosszabb időre, akkor megengedem első egy - két nap.*Akkor kiélheted magad.* - Nem kell mindent tudnia.*Nevetek fel.* - Rád is vigyázz a bátyád nem? És te is a kicsikre nem?*Biztos, hogy én is így tennék, ha lenne testvérem.* - Ugyan ugyan.*Kuncogok.* - Még én sem.*De nem is vagyok berezelve, mint te.* - Mégis mit?*Kérdezlek, majd elmosolyodom.* - Ez így van, de azt ne feled, hogy te is menekültél el.*Jegyzem meg a fülemre meg felsóhajtok.* - Te pedig azt ne felejtsd el.*Hallgatok el és finoman lelökve magam alá gyűrlek.* - Ha az oroszlán karmai közé bekerülsz, akkor nem menekülsz.*Csókollak meg.* - Még mindig nincsen róla fogalmad, hogy kivel is van dolgod.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 23:56 | Üzenet # 2510 |
 Yaoista
| *Nagyon élvezem, mint mindig amit csinálsz.* - Nem most voltunk együtt.*Kicsit még feszít is. Veled ellentétben ugye én nem szexeltem. Hamar ellazulok azért és közben folyamatosan kényeztetlek én is.* - Azért ennyire ne bízd el magad.*Jegyzem meg. Megfordulva először megcsókollak, majd mélyen a szemedbe nézek. Magam se tudom, hogy mi is tetszik benned ennyire és mivel is vetted el az eszemet.* - Tényleg a vesztem leszel.*Suttogom és ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.08.17, 19:48 | Üzenet # 2511 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem bíztam el magam. Tényeket közöltem. *Vigyorgok. Hosszan csókollak, majd gyöngéden a hajadba túrok.* - Még te beszélsz. *Csókoltalak tovább és magamhoz húztalak teljesen. A farkam a bejáratodhoz dörzsöltem többször.* - Hogy remeg. *Finoman lenyomtam a csípőd és lassan beléd hatoltam.* - Tényleg szűk vagy. *Nyalok végig nyakadon, majd újra ajkaidnak esek.* - Nem fáj? *Kérdezlek és közben finoman az arcodra simítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.08.17, 20:55 | Üzenet # 2512 |
 Yaoista
| - Tele leszel fognyomokkal. *Vigyorgok.* - Bár azt mondtad, hogy ahol nem látszik, hagyhatok nyomot. *Mondjuk a karmolások is egyfajta nyomok voltak.* - Nem hát. *Kuncogok.* - Persze... előre sajnálom a húgaim udvarlóit. *Kuncogok kicsit.* - Igen, megléptem, de visszamentem. Ez sokat elmond. *Kuncogok kicsit.* - Igen? *Meglepetten nyögök fel, ahogy alád kerülök.* - Úgy kerestelek meg, hogy ezt tudtam. *Suttogom az ajkaidra a csókunk előtt. Átölelem a nyakad közben és rendesen kiélvezem.- Alig várom, hogy kiderítsem. *Vigyorgok. Kicsit kacérkodok veled, majd újra megcsókoltalak.* - Na meg... te sem tudod. *Kuncogok kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.08.20, 21:34 | Üzenet # 2513 |
 Yaoista
| - Ha hagyom.*Vigyorgok.* - Ezt lebeszéltük.*Bólintok.* - Nem baj az, ez a normális hozzá állás. Biztos vagyok benne, hogy olyan különleges az egész családod, mint te, szóval nem lehet, akárki az udvarlójuk, ki kell érdemelni.*Mosolygok, de komolyan gondolom.* - Igen igen.*Hagyom rád.* - Szerintem nem és erre te is rá fogsz jönni.*Vigyorgok a csók után.* - Nagyon helyes.*Kuncogok az ajkaid közé.* - Alig várom, hogy kiderítsem.*Ismétlem meg a szavaid, de komolyabb hangnembe.* - Megmasszírozzalak vagy mit akarsz csinálni?*Mászok le rólad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.08.20, 21:41 | Üzenet # 2514 |
 Yaoista
| - Ahogyan én is.*Jegyzem meg.* - Te is így véled rólam?*Kérdezlek mosolyogva.* - Miattad.*Nyögök fel, főleg ahogyan belém hatolsz, mire kissé fájdalmas lesz a hangom.* - Te meg nagy.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat hevesen viszonozom.* - Kicsit, de mindjárt jobb lesz.*Csókolok a tenyeredbe.* - Mindjárt mozoghatsz.*Csókollak meg és hozzád bújok.* - Szexben is magasan a legjobb vagyok?*Kérdezem hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.08.22, 22:13 | Üzenet # 2515 |
 Yaoista
| - Még nem tudom. *Mosolygok én is egy kicsit.* - Csak nyugodtan... lazíts. *Cirógatlak finoman. Végigsimítok a hátadon, a popsidon. Nem siettettelek egyáltalán.* - Te vagy, aki a legtöbbet megteszi, hogy élvezzem. *Bár az is igaz, hogy te vagy az, akinek én is a legtöbb örömet igyekszem okozni és nem feltétlen a saját kielégüléseim a cél.* - Aaeron... *Simítok az arcodra és komolyan a szemedbe nézek.* - Téged nem csak használlak. *Azt hittem, ez egyértelmű.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.08.22, 22:37 | Üzenet # 2516 |
 Yaoista
| - Majd megpróbállak meggyőzni. *Kuncogok kicsit.* - Ez így van. *Mondom lágyabban. Nagyon fontos volt nekem a családom. Tetszik a helyzet, ahogy vagyunk. Elmosolyodom, mert nagyon jól esett, mennyire komolyan mondtad. Ahogy elkezdesz lemászni rólam, rásimítottam a tarkódra és visszahúztalak.* - Pont azt csinálom, amit szeretnék. *Nyalok végig ajkaidon és igen hosszan csókollak. Nem állt szándékomba elengedni téged elég sokáig.* - Most már jó... *Lihegem kicsit és elnevettem magam.* - Az a masszírozás dolog tetszik. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.24, 00:59 | Üzenet # 2517 |
 Yaoista
| - Akkor majd kiderül.*Mosolyodom el én is.* - Oké.*Simogatásodra egyre lazább leszek.* - Akkor valamit tudok vagy tényleg mazochista vagyok.*Nevetek fel. Nem zavar a válaszod, tisztában vagyok azzal, hogy én más vagyok, mint ők.* - Igen?*Pillantok rád, majd ahogyan befejezed igen hirtelen ér és el is pirulok.* - Jól jön a megerősítés.*Még ha tudom is, hogy más vagyok, akkor se tudom sokszor, hogy mit is jelentek neked.* - Tényleg egy démon vagy.*Csókollak meg és megmozdítom a csípőm.* - Démonom.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.08.30, 13:36 | Üzenet # 2518 |
 Yaoista
| - Helyes, talán meg tudsz győzni.*Kuncogok.* - Édes vagy.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat igen csak elhúzom.* - Örülök.*Kuncogok.* - Akkor én jövök.*Amikor elhelyezkedsz rád ülök.* - Nem vagyok nehéz?*Érdeklődöm.* - Tegyük jóba a masszírozást.*Kapcsolok zenét és még a világítást is beállítom.* - Így még jobb lesz.*Csókolok a nyakadba.* - Nagyon szeretem ezt az olajat, tényleg nyugtató hatással van és ha még jól is masszíroznak még jobb.*Kuncogok és öntök is rád.* - Masszőrtől kaptam és jó pár fogást el is tanultam tőle. Mostanság nem voltam nála, de előtte rendszeresen mentem. Nagyon érti dolgát és mindig jót beszélgetünk és mielőtt kérdeznéd nincs semmi extra szolgáltatás, egy tündéri feleség és anyuka.*Sejtem, hogy megkérdezted volna.* - Persze volt olyan, akit megdugtam.*Teszem azért hozzá.* - De mióta rátaláltam hűséges vagyok hozzá.*Kuncogok.* - Jól esik?*Kérdezlek.* - Jut eszembe szeretsz színházba járni? Elmehetnék valamikor, bármire tudok jegyet szerezni és operára is, de azt kevésbé szeretem. Divatbemutatóra is eltudlak vinni, kaptam most is meghívást, meg amúgy bármilyen rendezvényre, bulira, ami teli van elitekkel és híres emberekkel.*Megint úgy mondom, mintha teljesen természetes lenne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.01, 20:06 | Üzenet # 2519 |
 Yaoista
| - Nem, nem vagy. *Igazából egész jó érzés volt érezni a súlyod magamon.* - Azta... *Ámulok el azért és csókodra megremegtem kicsit. Még elég érzékeny volt a tetem. Csöndesen hallgatlak és közben élvezem, ahogy munkálkodsz rajtam. ont rákérdeznék, hogy szexeltél-e vele, de megelőzöl, amin elmosolyodom.* - Szóval azért az anyukákra nem mozdulsz rá. *Kuncogok kicsit, persze csak piszkálódtam.* - Nem lepődtem meg őszintén szólva. *Nevetek fel kicsit. Nagyon megleptél a folytatással.* - Háthúú... szeretek színházba menni és bármi ilyen helyre. A divatit külön szeretem. Szívesen elmegyek veled bármerre, ha nem lógok ki nagyon. *Engem nem zavart volna, de téged lehet.* - Neked lehet ez természetesen, de nekem nem. *Magyarázom meg, mire is gondoltam.* - Ez nagyon jó... *Nyögök néha elég szexin.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.01, 20:13 | Üzenet # 2520 |
 Yaoista
| *Ahogy megmozdítod a csípőd morrantam egyet halkan.* - Most már jó? *Kérdezem kíváncsian és löktem egyet én is. Lassan elkezdtem mozogni, de óvatosan, vigyázva rád. Nem siettem el. Valamiért azt akartam, hogy kiélvezd teljesen.* - Olyan forró vagy... *Harapdálom meg a füled, majd felülök és a mellbimbóid kényeztetem. Lágyan harapdálom, szívogatom őket, miközben még farkadra is rásimítok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.03, 20:31 | Üzenet # 2521 |
 Yaoista
| - Igen már jó.*Bólintok,a mozgásodra pedig jobban felnyögök.* - Miattad van.*Mosolyodom el. Úgy mozgok, ahogyan szeretnéd és a bimbóira, na meg a farkamra még keményebb leszek.* - Még mindig jó vagy.*Mosolygok és az arcodra simítva megcsókollak szenvedélyesen.* - A farkad is hiányzott.*Vigyorodom el.* - Megszoktam, hogy minden nap megkapom.*Kezdek el hevesebben mozogni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.03, 20:49 | Üzenet # 2522 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom elégedetten.* - Fogadjunk, hogy még nem volt részed ilyenben.*Ez rendszerint előfog fordulni.* - Inkább az apukákra.*Vigyorgok.* - A nőkre hamar ráuntam.*Jegyzem meg.* - Melyik részén?*Nem értem, hogy most mire is mondod.*- Akkor ezt meg is beszéltük. Örülök, hogy szeretsz színházba járni, bár ez volt a tippem, a divatbemutatóra meg főleg.*Látszik rajtad.* - A divatvilág tele van fura alakokkal, szóval teljesen odaillesz.*Piszkálódóm én is, de igazság is van benne, hiszen nem vagy egy hétköznapi figura, akkor fel se keltetted volna az érdeklődésemet.* - Amikor meg olyan helyre megyünk, ahonnét esetleg kilógnál, majd elmondom, hogy miként kell viselkedni. Például egy felsőbb kategóriás étteremben.*Nem hinném, hogy tudod pontosan mi mire való és ezzel nincs is semmi gond.* - Tudom, tudom. Nincsen ezzel baj, sőt a két legjobb barátom se gazdag, mint én. Úgymond a saját körömből nincsenek hozzám közel állok, kivéve a családom. Különben, ha valami neked túl sok, akkor mond.*Biztos lesz, majd rá példa.* - Tudom, hogy jó vagyok, de ha továbbra is így fogsz nyögni, akkor megduglak.*Közlöm veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.09.04, 22:49 | Üzenet # 2523 |
 Yaoista
| - Nem, nem volt. *Mosolyodom el.* - Ó, értem. *Nevettem el magam.* - Értem. *De igazából ez annyira nem érdekelt.* - Azon, hogy volt olyan masszőröd, akit megdugtál. *Magyarázom meg.* - Nem fogsz felismerni. *Kuncogok kicsit. Általában, ha öltönybe vagyok, sosem ismernek fel. Nem szokták meg rajtam.* - Jogos. *Értek veled egyet. Tényleg különc voltam, de annyira nem, hogy ne találjam meg a társaságom.* - Rendben. Olyan helyen még sosem jártam. *Nem is tudtam volna az asztali etikettet teljesen.* - Tényleg nincsenek? *Döbbenek le.* - Azt hittem, hogy a nagyon gazdagok külön összejárkálnák. *Kissé sztereotíp volt ez, de hát sosem találkoztam még hozzád hasonlóval.* - Rendben, mondom, bár kevés dolog van, ami nekem sok lenne. Amíg nem pipere operettre akarsz vinni, jöhet bármi. *Kuncogok.* - Ki mondta, hogy nem az a cél? *Kérdezek vissza kacéran. Ha már nem megyek suliba, mindegy hányszor dugsz meg.* - Tudod még bírja a seggem *Emelem fel a fejem és csábítóan a szemedbe nézek.* - Szóval nyugodtan szolgáld ki magad. *Nyalom meg szexin a szám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.09.04, 23:00 | Üzenet # 2524 |
 Yaoista
| - Tudtam én, hogy hiányod volt. *Vigyorgok és átfordulok veled, hogy én legyek felül.* - Ide mikor csináltassuk meg? *Cirógatom a farkad és közben végig mozgok.* - Akkor megcsináltatom én is. *Harapok nyakadba. Derekad alá simítok és mélyen beléd hatolok. Isteni volt veled szexelni, egyre jobban szeretek veled szeretkezni.* - Hányszor akarod? *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.09.06, 13:12 | Üzenet # 2525 |
 Yaoista
| - Az lett fura, ha nem.*Vigyorgok.* - Mehetünk a jövő héten, bár kissé félek.*Biztos fájni fog, de kifogom bírni.* - Szerinted meddig nem feküdhetünk le utána?*Érdeklődöm és ahogyan mélyen belém jössz jobban felnyögök.* - Holnap suli, de nem érem be egy menettel.*Szorítok a farkadra.* - Pénteken meg játszhatnánk, amit megbeszéltük.*Hétvégén meg pihentetem a testem.* - Ha te is akarod.*Remélem nem fogsz elmenni.* - Mit mondsz?*Lehelem most én a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |