Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 21:37 | Üzenet # 2451 |
 Yaoista
| - Nem is mondom... *Kár lenne, úgy se tudnám tagadni, növelni pedig nem fogom még jobban az egód.* - Jó érezni... *Nagyon tetszett, hogy ennyire mélyen bennem vagy. Simításodra kicsit megremegtem. Nagyon érzékeny lettem minden érintésedre. Téged tényleg kívántalak és ezt a testem is lereagálta. Még jobb volt, ahogy te is mozogni kezdtél velem egyszerre. Lehet nem vagyunk most állatok, de mégis forr, izzik a levegő közöttünk Átölelem a nyakad és mellbimbómra kicsit szűkebb leszek.* - Miattad. *Mozgok folyamatosan. Nagyon jól összepasszoltunk szex közben, az tény.* - Szívd jobban... *Kérlek meg édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 22:09 | Üzenet # 2452 |
 Yaoista
| - Az már egy másik kérdés. *Vigyorgok.* - Jó bátyus vagy. *Mosolyodom el kicsit.* - Rendben. *Nem tudtam még, hogy fogok-e kérni, de a húgod úgy is kibulizza, hogy igyak vele én is. Kikelek én is az ágyból és még gondoltam elmegyek arcot mosni. A fürdőbe menet nem is kopogtam, eszembe se jutott. Megszoktam, hogy mindenhova csak úgy bemegyek.* - Óh, hello. *Köszönök a tesódnak, nem zavartattam magam.* - Hm, nem is rossz. *Mérem végig, szemem volt.* - Tudod még az ágyamba is vinnék. *Igazából nagyon szexi volt. Odaléptem hozzá és a derekára simítok.* - Nem lenne kedved? Az öcséddel éppen csak végeztem. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 22:33 | Üzenet # 2453 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nyugodtan fürdők, amíg te meg nem jelensz.*- Húzz ki.*Morgok, de mintha a falnak beszélnék.* - Igen tudom, de most már takarodjál ki.*Kezd ismét felhúzni.* - Bocs nem vagy az esetem.*Persze jó pasi voltál, de egy igazi seggfej, arról nem is beszélve, hogy az öcsém párja, amit még mindig nem értem, hogy lehet. Nem volt hozzád való.* - Te aztán tényleg nem tudod hol a határ.*Kezed ellököm és neki váglak a csempének.* - Csak Aaeron miatt fogom vissza magam, de ha továbbra is egy ekkora pöcs vagy beverem képed.*Közlöm és látszik nem viccelek.* - Nem tudom, hogy mivel etetted be az egész családot, de nálunk nem működik. Még egyszer mondom, húzz ki.*Mutatok az ajtó felé, de nem kapom magam elé semmit, nem vagyok szégyenlős.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.07.05, 22:36 | Üzenet # 2454 |
 Yaoista
| - Ugyan már. *Tudod mikor hiszem el, hogy nem vagyok az eseted.* - Tudom hol a határ, csak nem érdekel. *Közlöm veled vigyorogva. Meglepetten nyögök egyet, ahogy a csempének nyomsz.* - Hm, rámenősen szereted? *Valamiért nagyon élveztem, hogy így szívom a véred.* - Rád lenne a legjobban kiakadva a drága kisöcséd, ha bevered a képem. *Nem hatott meg egy kicsit sem. Na meg, ha megüt, nincs azaz isten, hogy ne üssek vissza.* - Nem etettem be senkit semmivel. Nem árulok zsákbamacskát. *Nem zavart a stílusod egy kicsit sem. Sőt, ha már így alakult, még jobban ki akartalak akasztani. Megmarkolom a farkad és hirtelen megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.07.08, 11:04 | Üzenet # 2455 |
 Yaoista
| - Azt vettem észre.*Morgok.* - Te tényleg egy pöcs vagy.*Csak egyre jobban felhúzol.* - Majd kiengesztelem, sőt az se lepne meg, ha már tőle is kaptál volna, csak én nagyobbat ütök.*Jegyzem meg és még nagyobbat is tudnál, ha tudnám miket tettél.* - Megmondtam, hogy kifogom deríteni mi van a háttérben.*Valami itt nagy bűzlik és addig nem nyugszom, amíg ki nem derítem, az se érdekel, ha Aaeron kiakad, neki akarok jót és ezt idővel ő is belátja.* - Mi a...*Szólnék be, hogy mit fogdosol, de akkor még meg is csókolsz, akkor elszakad a cérna és ellökve egy hatalmasat behúzok neked.* - Most már tényleg elég te idióta fasz! Velem ne szórakozzál.*Üvöltök rád. Ez volt az utolsó pont, az öcsém nem lehet együtt egy ilyennel, mint te.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.07.08, 11:18 | Üzenet # 2456 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy miattam és ez azért van, mert egy ideig nem feküdtünk le vagy a megváltozott helyzet miatt, esetleg is - is?*Kérdezlek kíváncsian.* - Mert nálam mindkettő játszik, de főleg az utolsó.*Lehelem forrón a füledbe és bele is nyalok.* - Ahogyan szeretnéd édesem.*Mosolygok és meg is szívom jobban.* - Senkivel nem élveztem, így a szexet, mint veled.*Térek át a másik mellbimbódra és azt is megharapdálom.* - Te annyira más vagy, mint akikkel voltam.*Tényleg érdekeltél.* - Ez sokkal több, mint szexuális vonzalom.*Közlöm veled, majd megcsókollak hosszasan.* - Kellesz..*Suttogom az ajkaid közé és magamhoz ölelve mozgok benned, amilyen mélyen csak tudok, de továbbra se gyorsítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 19:53 | Üzenet # 2457 |
 Yaoista
| - Nem tudom... *Füllentem édesen, persze biztos voltam benne, hogy átlátsz rajtam és tisztában vagy vele, hogy úgy állok a dolgokhoz, mint te. Fülemre megremegtem és nyögtem egy aprót. Amint teljesíted a kérésem, még jobban rászorítok farkadra teljesen önkéntelenül.* - Én sem még... *Ezt azért beismerem. Sosem elégített még ki senki úgy, mint te. Szép lassan elpirultam szavaidra. A végére teljesen vörös voltam és hirtelen el is élveztem.* - Neh mondj... ihlyeneket így... hahh... *Lihegem remegve, teljesen zavarban. Nem tudtam kezelni a bókjaid, a közeledésed. Annyival komolyabb volt. Újra kemény lettem és nem bírva, közrefogtam az arcod és kaptál egy hosszú, szenvedélyes fullasztó csókot. Mikor elváltunk, az arcomra volt írva, mennyire jól esik, amit mondasz.* - Még soseh...ahh... mondta ehzt senki.. íhgy nekem... nh... *Persze közben folyamatosan mozgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 20:01 | Üzenet # 2458 |
 Yaoista
| *Nem reagáltam semmit arra, hogy ütött már meg. Igen, ütött és nem lett jó vége, amit azért kicsit bántam.* - Az ránk tartozik. Egyébként csak megnyerő a sármom. *Vigyorgok. Nem tudom, hogy miért akartalak kiborítani, de élveztem. Ahogy behúzol, azért roppan egyet az állam, de semmi törés.* - Azzal szórakozok, akivel akarok. *Ütök vissza én is teljes erőből.* - Engem senki nem üthet meg. *Üvöltök én is. Na jó, ez alól vannak kivételek, de az más tészta. Ennek az egésznek az lett a vége, hogy rendesen összeverekedtünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 20:25 | Üzenet # 2459 |
 Yaoista
| - Persze, hogy nem.*Vigyorodom el, nem dőlök be neked.* - Olyan jól szorítasz.*Nyögök fel jobban.* - Ebben biztos voltam.*Tudtam jól, hogy nagyon jó vagyok és te az a fajta vagy, aki szintén nagy étvágyú és nehéz kielégíteni, mint én és ezért is passzolunk össze, mert tudjuk, hogy mi kell a másiknak. Sejtettem, hogy elvörösödsz, de hogy ennyire és még el is mész, arra azért nem.* - Komolyan annyira édes vagy.*Nevetek fel, de ebbe semmi rossz nincsen.* - Pedig mondok és ezek után meg főleg.*Hogy ilyen cukin reagálsz. A csókodat hosszasan viszonozom és én is tovább mozgok.* - Mert én más vagyok és ezt te is tudod jól.*Hiszen ezért is ijedtél meg és vagy még kissé megijedve.* - Csak sodródj az árral édes.*Csókollak meg most én.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 21:16 | Üzenet # 2460 |
 Yaoista
| - Chh.*Csak ennyi a véleményem a hülye dumádra. Az ütésre nyekkenek egyet, de elvigyorodom.* - Én mégis megtettem.*Szó szerint képen röhöglek. Nagyon jó érzés, azt az idióta vigyort levakarni a képedről.* - Meg kell hagyni, hogy legalább ütni tudsz.*Bár én nagyobbat, de ez köszönhető a munkámnak és tanultam is harcművészetet. Kapod is a következő pofont, de azért visszafogom magam, de így is kapsz rendesen, de én is. Az egésznek a vége az, hogy megunom és így kiváglak a fürdőből, ha már magadtól nem mentél ki.* - Ti meg mi a francot csináltok?*Jelenik meg Aaaron is, na nem mintha eltudtok volna titkolni.* - Nem bírt magával a pasid.*Közlöm igen csak flegmán és azért már felveszek egy köntöst, a bunyó közben pont nem ezzel voltam elfoglalva.* - Miért te bírtál? Elmentek a maradék eszetek?*Üvölt velünk, ami azért teljesen jogos.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 22:10 | Üzenet # 2461 |
 Yaoista
| - Vissza is kaptad. *Közlöm, nem érdekelt.* - Kaphatsz még. *Egyértelmű volt, hogy jobb vagy nálam, de csak és kizárólag a rendőrség miatt. Jó párszor betalálok és bekapok én is ütéseket, de nem érdekelt. Puffantam is a falon, ahogy kivágsz a fürdőből. Már álltam föl, hogy ezért kapsz még, de akkor meghallom Aaeront üvölteni.* - Beszélgetünk. *Törlöm meg a szám és dühösen nézek rád. Sóhajtok egy nagyot, majd odamegyek inkább Aaeronhoz.* - Nyugodj meg, ne üvölts. El tudom rendezni a dolgaim. *De látszott, hogy robbanni tudnék.* - Tudod a bátyád nem vevő a társaságomra. *Morranok feléd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 22:23 | Üzenet # 2462 |
 Yaoista
| - Annyira utálom... ezt az önelégült vigyorod. *Morgom, de nem túl meggyőzően. Tényleg telhetetlen voltam, ha jó szexről volt szó és hát veled nagyon jó volt.* - Nem vhagyok... az... *Lihegem, nem tetszett, hogy nevetsz rajtam. Tudtam, hogy nem rosszból, csak nagyon zavarba voltam.* - Gonosz... *Suttogom ajkaidra még csókunk előtt, amibe egy nagyot nyögök, ahogy tovább mozogsz.* - Ihg... ihgen... *Ölellek át. Persze én is mozogtam már ismét és szinte folyamatosan csöpögött a farkam. Szinte remegtem belül. Csókod mohón viszonozom és el is nyújtom.* - Azt... teszem... *Válaszolok nagy nehezen, mert úgy éreztem, hogy mindjárt megint elmegyek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.17, 12:59 | Üzenet # 2463 |
 Yaoista
| - Ne mond meg, hogy mit tegyek és főleg ne ilyen helyzetben.*Majd pont, hogy nyugodt maradok.* - Alapból nem vagyok vevő, úgy meg főleg nem, ha fürdők és le is smárolsz és a farkam is fogdosod.*Közli a bátyám, mire kikerekednek szemeim. Nem hittem, hogy erre is képes vagy.* - Veled később számolok.*Közlöm a bátyámmal és megfogva a kezed a szobámba megyünk, amit becsukok.* - Legalább a családomra, a húgomra lehetnél tekintettel.*Ha már rám nem vagy.* - Még jó, hogy elmentek, még csak az kellett volna, hogy a kicsi lássa.*Bár ugye ezt nem fogtata fel egyikőtök se.* - Legjobb lesz, ha most haza mész.*Még csak nem is üvöltök, nem sírok és nem csinálok jelenetet. Ez az egész nagy arcon csapásként ért. Túlságosan szép volt minden.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.17, 15:48 | Üzenet # 2464 |
 Yaoista
| - Ch. *Hagyom rád, nem rosszból mondtam kivételesen, de akkor vedd magadra. Időm sincs visszavágni, mire elkapod a kezem a szobádba viszel.* - A bátyád a pöcs, már bocs. *Folytatnám, hogy csak szórakoztam vele, de erre közlöd, hogy jobb, ha hazamegyek. Nem mondtam semmit csak elkezdte elpakolni a cuccokat, amiket már elővettem.* - Azt tippeltem, hogy kell 24 óra, hogy elküldj, de úgy tűnik 12 se kellett. *Felveszem a táskám a vállamra, majd odalépve megpaskolom az arcod.* - Ezt még meg fogod bánni aranyom, remélem tudod. *Rohadtul szarul esett, hogy meg se hallgattál, csak elküldtél. Viszont, ha te így játszol, nekem se kell máshogy.* - Majd jössz. *Hagylak ott, de semmi búcsúcsók vagy bármi. Nem láttam értelmét, amúgy is mostanában túl sokat engedtem neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.07.19, 11:31 | Üzenet # 2465 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Ő is kapni fog.* - Vicces nekem ilyen meg se fordult a fejembe.*Együtt jövünk és együtt megyünk haza, így gondoltam, de legalább tudom, hogy te nem. Ez is szarul esik a folytatás meg főleg. Még csak meg se tudok szólalni, annyira váratlanul ér az egész. Mindenre számítottam, de erre nem. Most olyan vagy, mint amikor még nem voltunk együtt, csak most sokkal jobban fáj minden. Nevetséges, hogy te vagy felháborodva, amikor ismét te voltál egy idióta barom. Egy darabig bent vagyok, majd megkeresem a bátyámat. Már kezdene kárörvendeni, hogy haza mentél, de belé fojtom a szót. Tény messzire mentél, de ő is és az a elejétől kezdve ellenszenves veled. Az egésznek az a vége, hogy összeveszünk és arra jutunk, hogy legjobb, ha elmegy. Most nem kívánok egy levegőt szívni vele, a húgomnak se kéne így látnia. Még a szüleim előtt elmegy, egy bocsánatot kapok, de csak miattam, hogy így alakult. Amikor anyuék haza jönnek, azt mondom a húgom előtt, hogy mindkettőtöknek sürgős volt elmenni. Ők rögtön tudták, hogy nem igaz, de a tesóm még kicsi. Elszomorodik főleg miattad, de mondom neki, hogy puszilod és majd felfogod hívni, ennyit meg tudsz talán tenni. Kicsit el is küldik őt, majd elmondom, hogy összebalhéztatok, az okot nyilván nem és megkértem a bátyám, hogy ő se mondja el, de nem is akarta. Szüleim kibuknak és meg is érték, hogy miért mentek el, ezt tartják ők is a legjobb ötletnek. Megkérem őket, hogy ne beszéljünk erről, igyekszem jól érezni magam. Elnyomok magamban mindent, hogy Hanna semmit se vegyen észre. Sikerül feldobom és nagyon jól elvagyunk, ahogyan anyáékkal is. Este viszont egyedül nagyon rossz és minden előjön. Még mindig nem fogom fel a dolgokat. Sejtettem, hogy most elkezdesz ismét dugni, amire nem szólhatok, de arra igen, ha elkezdesz undorítóan bánni velem, bár ezt már nem néztem ki belőled, de ezek után kitudja. Teljesen összezavarodtam és a bátyám utolsó szavai jártak a fejemben, hogy nem érdemelsz meg és sokkal jobbat találhatnék. igaza van, de nekem mégis te kellesz. Nehezen, de elalszom és továbbra se látszódik semmi, amikor a többiekkel vagyok. Anyum kettesben próbálja felhozni a témát, de megkérem, hogy ezt tényleg hanyagoljuk. Szerencsére tiszteletben tartja, természetesen mondja, hogy számíthatok rá. Nagyon jó otthon lenni, de nem az igazi. Eljön a búcsú ideje, anyukám bepakol jó pár hamit, elrakom a rajzot, amit Hanna csinált neked és még egyet is kaptál, pedig meg se érdemled. Megkérdezik, hogy elvigyenek e, de teljesen jó a vonat. Kivisznek az állomásra, mint mindig nehéz a búcsú, de most előbb fogok jönni. Vonaton már egyre idegesebb leszek, hogy mi vár otthon. Megakartam beszélni veled és békülni, de tudtam, hogy ez nem így lesz. Az biztos, hogy nem fogom hagyni magam. Megérkezve leszállok a vonatról, mivel nincs messze a pályaudvar haza sétálok.* - Megjöttem.*Lépek be a lakásba. Máskor azt mondom, hogy haza jöttem, de most nem igen érzem az otthonomnak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.07.20, 21:21 | Üzenet # 2466 |
 Yaoista
| *Még csak fel sem hívtalak addig, amíg nem jöttél haza. Egyszer sem kerestelek. Nem érdekelt, dühös voltam rád, hogy nem hallgattál meg. Folyamatosan, minden este voltam valakivel. Kiélveztem a szabadságot teljesen. Tudtam, hogy melyik nap jössz vissza és valamiért nagyon bántani akartalak. Nem is hallottam, hogy mondod, megjöttél. Épp a vendégszobába, ami ügy elvileg most a te szobád volt, döngettem egy srácot, aki igen csak nagyokat nyögött, pont elélvezett.* - Mindjárt folytatjuk. *Közlöm vele, csak megszomjaztam Pucéran, tele foltokkal jöttem ki és akkor látlak meg.* - Hello. *Köszönök és kimegyek a konyhába, majd indulok vissza.* - Bocs, még dolgom van. *Közlöm és már indulok is vissza a hálóba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.07.20, 23:47 | Üzenet # 2467 |
 Yaoista
| *Éppen elkezdenélek keresni, amikor meglátlak. Megszólalni se tudok, erre nem számítottam, hogy haza hozod őket. Nagyon kicsinyes és aljas húzás volt ez tőled. Vicces, hogy amikor együtt se voltunk, akkor is elzavartad a srácot, de most nem. Nagyon fájt és bosszantott tetted, de akkor se adom meg neked az örömet, hogy kiboruljak, legalábbis most nem. Kipakolom a kajákat, majd elmegyek fürdeni. Végezve a szobába megyek, lehet itt is dugtál, csak nem most. Felveszem a bőrnacit, amit ugye megígértem, hogy nem fogom és nem is akartam, de magadnak köszönheted. Hozzá illő inget és a hajam is leengedem. Mielőtt még bemennék hozzátok a rajzokat az ágyra rakom, majd benyítok.* - Bocs nem akarok zavarni, csak mondani akartam, hogy elmegyek és ne is várj vissza.*Nyilván azt akartam, hogy lásd mibe is.* - Ha megéheznétek van kaja hűtőbe.*Úgy beszélek, mintha tényleg csak lakótársak lennénk.* - Na pá.*Intve kimegyek, de a gyomrom igen csak kavarog. Rosszul vagyok, ettől az egész helyzettől. Elrakom, ami kell és hívni kezdem Lucast, talán már eljött a szüleitől és akkor tudunk találkozni, annyira nem vagyunk messze egymástól. Nem akartam ezt és tudtam jól, hogy nagyobbat fogok szívni, de nem tudok, úgy tenni, mintha mi sem történt volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.07.21, 00:18 | Üzenet # 2468 |
 Yaoista
| *Csak ezt az egyet hoztam haza, nem akartam, hogy szajhák lepjék el a lakásom. Nem voltam rád tekintettel egy kicsit sem. Tovább dugom a drágád és pont elélveztem, mikor bejöttél. Meglepett a kinézeted és a szöveged is. Nagyon felhúztál vele. Megmondtam, hogy ne vedd fel másnak azt a nyomorult nadrágot és tudtam, hogy ezt direkt csináltad. Felvettem egy farmert úgy naci nélkül.* - 10 perced van lelépni. *Közlöm a sráccal, aki kicsit hisztizett, de már szedelődzködött is. Már nem voltál a lakásban, így felvettem egy felsőt is és egy cipőt. Zsebre vágtam a kulcsom és utánad indultam. Még a lakás előtti utcán elkaptalak, de amint meghallom a nevet, amit kimondasz, elnevettem magam.* - Szánalmas vagy Aaeron. *Láthattad, hogy elég zilált vagyok és csak téged kerestelek.* - Így nem mész sehova. *Közlöm és elkapva a karod, húzni kezdelek magam után.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.07.22, 00:18 | Üzenet # 2469 |
 Yaoista
| - Inkább imádod nem?*Vigyorodom el még jobban.* - Pedig az vagy és én gonosz, de ez is tetszik neked.*Cukkollak tovább, hiszen olyan édesen reagálsz rá.* - Helyes.*Suttogom az ajkaid közé. Hosszasan szeretlek és még jó pár menetet lenyomunk, de egyszer se vadulunk most.* - Isteni voltál.*Mondom már miután lefürödtünk, ahol szintén egymásnak estünk.* - Jól lakott a popsid?*Simítok rá finoman.* - Kérsz valamit? Enni, inni?*Kérdezem kedvesen és közben finoman cirógatlak, sokkal gyengédebben bánok veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.07.22, 00:33 | Üzenet # 2470 |
 Yaoista
| *Amikor meghallom a hangod, nagyon meglepődöm.* - Ne haragudj, mindjárt visszahívlak.*Rakom le.* - Miért is lennék? Nem én vagyok, aki a másik után jött zilált állapotba.*Azért ettől hízik az egom, még ha a dumád idegesítő is.* - Pedig megyek és eresz el.*Rántom ki a kezemet.* - Azzal dugsz, akivel akarsz, ebbe nem szólhatok bele, de nem parancsolhatsz nekem.*Azok az idők már rég elmúltak.* - Minek jöttél utánam Devan? Láthatóan jól elszórakoztál, akkor mit keresel itt? Tudod én meg akartam veled beszélni a dolgokat, de te magasról tettél rám, amíg így el nem jöttem.*Mutatok végig magamon. Ki tudja, ha nem veszem fel, akkor utánam jössz e.* - Visszamehetek veled talán, ha normális választ adsz.*Továbbra is bunkó leszel, akkor egyedül mész.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.07.25, 00:37 | Üzenet # 2471 |
 Yaoista
| - De te vagy, aki felöltözik azért így, hogy bosszantson. *Ezt nem tagadhattad. Mindketten tudtuk, hogy csakis miattam csípted így ki magad, egyébként nem csináltad volna. Hagytam, hogy elrántsd a kezed, de eszemben sem volt hagyni, hogy menj.* - Te ígérted meg,hogy ilyen göncben nem mész sehova és csak nekem veszed fel. *Bár végül is, most is nekem szól a műsor. Csak morgok egy kicsit neked, nem éreztem jogosnak, hogy számon kérsz.* - A szükséglet kielégítés és a szórakozás két külön dolog. *Jegyzem meg neked, ebből levehetted, hogy ez az egész bizony direkt neked szólt.* - Én már akkor meg akartam veled beszelni, te dobtál ki, mielőtt bármit mondhattam volna. *Igazából nagyon is megsértődtem, hogy csak úgy elküldtél.* - Azért jöttem utánad, mert tudni akartam, hogy állunk. Idő, míg visszaszerzem a lakásod. *Látszott rajtam, hogy részben én eltemettem ezzel a kapcsolatunk. Úgy voltam vele, hogyha visszajöttél, véget vetsz a kapcsolatunknak, ezért sem foglalkoztam veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.07.26, 13:17 | Üzenet # 2472 |
 Yaoista
| - Nem... *Motyogom, mert nem akartam beismerni neked, mennyire is tetszel, bár te simán átláttál rajtam, szóval nem volt esélyem se. Azért én meg próbálkoztam. Rengetegszer elélveztem én is és persze kényeztettelek téged is, nem voltam rest. A fürdés után csak megcsókoltalak.* - Te is az voltál. *Bujok kicsit, most jól esett.* - Igen, jól lakott a popsim, nagyon. *Kuncogok.* - Picit zsibbad, de elégedett. *Nevettem el magam.* - Inni kérnék, kiszáradtam. *Megdolgoztattál rendesen. Feltűnt, hogy finomabban érsz hozzam, de nem tettem szóvá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.07.27, 12:16 | Üzenet # 2473 |
 Yaoista
| - Miért is bosszant ez téged?*Egyértelmű, hogy miattad csináltam.* - Nem is akartam, de azt se gondoltam volna, hogy ott fogsz dugni, ahol én is élek.*Vágom hozzád.* - Ohh értem, de én vagyok a szánalmas, amikor te direkt ilyet tettél, hogy felidegelj. Ezek után ne lepődj meg, hogy ez volt rá a válaszom.*Célzok az öltözködésemre.* - Rám nyomultál a bátyámra és ez semmilyen szempontból nem vicces. Tudtad jól, hogy mennyire vártam a találkozót és milyen jól éreztem magam, de te nem tudtál viselkedni.*Amit eddig elfojtottam az most kezd előtörni.* - Nem akartam nagyobb balhét, ezért küldtelek el, pedig még sok mindent meg akartam volna még neked mutatni.*Mondom már szomorúbb hangon, nagyon megbántottál.* - A búcsú szövegeddel meg felraktad az i-re pontot.*Ezzel nagyon is tisztában vagy.* - Tessék?*Nézek rád döbbenten.* - Mégis miről beszélsz? Te most dobsz engem?*Ez jött le, erre viszont nem számítottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.07.27, 12:49 | Üzenet # 2474 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Vigyorgok.* - Nagyon helyes, ne hogy azt mond, hogy rossz házigazda vagyok.*Kuncogok.* - Akkor hozok.*Kapsz egy puszit, majd lemegyek és hozok egy üveg vizet.* - Bocsi más nincs, ami nem alalkohol, de majd mond, hogy legközelebbre mit vegyek.*Adom oda.* - Szeretnél esetleg filmezni? Holnap meg billiárdőzhátunk, szauna, fürdés és amit szeretnél.*Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.07.27, 23:54 | Üzenet # 2475 |
 Yaoista
| - Egyértelmű, nem? Megígérted. *Közlöm veled. Egyébként tény volt, miért is voltam kiborulva erre. Nem akartam, hogy más azt nézze, ami az enyém.* - Az én lakásom. *Ebbe nem köthettél bele. Tudtad, hogy nem hozok csak úgy fel akárkit, te voltál az egyetlen, akit tényleg beengedtem.* - Ugyan ezt tetted te is. *Dühített, hogy így viselkedsz velem.* - Én meg azt hittem, ismersz annyira, mire ment ki a játék. *Akkor sem adtam neked igazat. Te dobtál ki engem és voltál ellenem ahelyett, hogy mellém álltál volna.* - Nem én doblak téged, te engem. *Úgy vettem, hogy nem érdekellek tovább.* - Kidobtál a szüleidtől, most pedig így, elindultál az exedhez... *Látszott, hogy nem vagyok boldog.* - Gondolom akkor ezzel vége. *Azt hittem, hogy most már nem kellek neked. Betelt az a bizonyos pohár és nem bírsz tovább elviselni.*
|
|
| |