2025.07.22, Kedd, 05:34
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Hétfő, 2017.06.12, 10:32 | Üzenet # 2426
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Csak nem meleged van?*Kuncogok, hihetetlen milyen kis pirulós tudsz lenni.* - Igen nagyon tetszik.*Mosolyodom el.* - Helyes.*Ellenkezője lenne a furcsa.* - Rendben van.*Megfordítalak, ahogyan szeretnéd.* - Nagyon édes vagy Gray.*Egyre jobban bejössz.* - Örülök, hogy hiányoztam.*Csókollak meg, majd kihúzódom belőled.* - Most nem vad szex lesz.*Érzem, hogy még feszítelek.* - Ellenvetés?*Ültetlek ki és válaszod meg se várva a lábaid széthúzva nyalni kezdem a popsidat.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.06.12, 22:35 | Üzenet # 2427
Yaoista
- Lehet. *Tudtam, hogy húzni akarsz, de azért se hagytam magam. Csókod természetesen viszonoztam, de meglepetten nyögök fel, ahogy kihúzódsz belőlem. Csak pislogok, ahogy kiültetsz és felnyögök, amint megérzem nyelved.* - Nincs... ahhh... *Volt már azért dolgom jó pár partnerrel, de be kell ismernem, magasan vered őket. Szerettem, mikor kinyalnak, de ahogy te csináltad, arra szavak se voltak. Hamar le is lazultam és aléltan nyögdécseltem csak.* - Már ettől..nh... el tudnék... mennih... ahh...

szela00Dátum: Hétfő, 2017.06.12, 23:24 | Üzenet # 2428
Yaoista
- Nem tartott sokáig. *Mosolyodom el.* - Értsd, ahogy szeretnéd. *Igazából neki volt bók, de ezt nem akartam kimondani.* - Tényleg. *Bólintok és adok egy puszit.* - Elenyésző? *Húzom fel a szemöldököm.* - Na látod. *Közlöm veled, de csak megcsókollak.* - Még szép, hogy én jutok eszedbe, arra letem volna kíváncsi, hogyha leírod, akkor milyen. *Magyarázom meg neked.* - Hm, nehéz kérdés. *Nem mondtam volna ki, hogy te, azt semmi pénzért.* - Igazából számomra olyan nincs. Van, ami megfog és van ami nem. Változó. *Persze te voltál az egyetlen, akinek ennyit engedtem és ennyire magába bolondított.*

MioDátum: Szerda, 2017.06.14, 11:46 | Üzenet # 2429
Yaoista
- Nem csalódtam.*Kuncogok, majd csak felsóhajtok, erre nem tudok mit mondani.* - Igen, de ennyire már ismerhetnél.*Jegyzem meg.* - A többi mondandómra nem is figyelsz.*Csóválom a fejemet, de persze a csókodat viszonozom.* - Már párszor kifejtettem, hogy mit is gondolok rólad.*Rosszat se tagadtam soha. Nem lep meg, hogy nem mondasz semmit, beosztom arra az időre, amikor mégis megteszed és a legfontosabb, hogy velem vagy és remélem ez így is marad. Még ha szavakkal nem is mondod ki, a tetteid elárulnak, hogy egyre inkább érdekellek.* - Akkor ezt is megbeszéltük.*Kapsz még egy csókot, majd felkelek.* - Összeszedem magam a húgom már lassan ébred.*Kissé még sántikálok, de nem vészes. biggrin * - Este meg jön a folytatás.*Kacsintok rád és még a popsimra is rácsapok.*

MioDátum: Szerda, 2017.06.14, 11:52 | Üzenet # 2430
Yaoista
- Ez csak fokozódni fog.*Pimaszkodom, bár ezek a tények.* - Helyes.*Hülye lennél nemet mondani, na meg akkor se hagynám abba.* - Micsoda hangok, nagyon édes vagy és csábító.*Mosolygok.* - Ne fogd vissza magad.*Alapból, addig akarom csinálni, amíg el nem élvezel.* - Sose kóstoltam ilyen finom popsit.*Vigyorgok és még intenzívebben nyallak.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.06.18, 00:09 | Üzenet # 2431
Yaoista
*Teljesen ki voltam és nyögtem neked.* - Ez elég ahh.... nagy... dicséret. *Kuncogok, ami hát nyögésbe ment át. Egyre keményebb és nedvesebb lett farkam, a fenekemről nem is beszélve.* - Asamih... *Ismételgetem nevet szenvedélyesen. Nem is kell túl sok, élveztem egy jó nagyot, ki is dőltem hátra és csak lihegtem.* - Még sose élveztem ezt ennyire. *Teljesen ki voltam, pedig még el se kezdtük igazán.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.06.18, 00:13 | Üzenet # 2432
Yaoista
- Mire gondolsz? *Nem értettem, hogy mire nem figyelek.* - Tudom. *Simítok végig finoman a hajadon.* - Meg. *Viszonozom csókod.* - Rendben. *Elvigyorodom, ahogy meglátom, hogyan jársz.* - Biztos? *Kuncogok, majd felállok és hátulról átölellek.* - Tudod, úgy jársz, mint egy kiscsibe. *Suttogom füledbe, majd nyakadba csókolok.* - Fáj a feneked? *Kérdezem azért és meg is markolom az említett testrészt.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.19, 21:43 | Üzenet # 2433
Yaoista
- Az, hogy szerintem a külső és főleg a pénz az elenyésző és te csak arra figyeltél, hogy a szex szerintem is fontos.*Vagyis úgy jött le.* - Igen.*Bólintok, majd felnevetek.* - Sejtettem, de elég csak ránk nézni és látszik, hogy szexeltünk, a járásom csak ráadás.*Vigyorgok, ami nyögésbe megy át.* - Inkább mondanám zsibbadtnak, de nem vészes.*Sóhajtok fel az érintésre, majd szembe fordulva veled megcsókollak.* - Így nem tudok készülni.*Suttogom az ajkaid közé.* - Legszívesebben egész nap hemperegnék veled.*Csókollak meg ismét.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.19, 22:02 | Üzenet # 2434
Yaoista
- Valóban nagyon nagy.*Vigyorgok. A hangodtól, na meg a látványodtól még keményebb leszek, arról nem is beszélve, hogy már rég szexeltünk.* - Micsoda mennyiség.*Kuncogok, amikor elmész.* - Nem garantálom, hogy holnap betudsz menni az egyetemre.*Jegyzem meg, majd kapsz egy csókot.* - Akkor most az édes farkad veszem kezelésbe a számmal.*El is kezdelek tövig nyelve szopni. Teljesen el akarom venni az eszed.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.06.23, 00:30 | Üzenet # 2435
Yaoista
- Nem nyúltam magamhoz... *Lihegek és végighúzom az ujjam a pocimon, majd lenyalom.* - Ó, van, aki ad jegyzetet. *Kuncogok és csókodba belenyögök halkan, rettentő érzékeny kezdek lenni. Meglepett, ahogy a szádba vettél. Persze örültem neki, de azt hittem ezek után belém jössz. Beletúrok hajadba, miközben hangosan nyögök. Kő kemény voltam, néha a csípőmmel is löktem óvatosan, még a lyukam is remegett.* - Annyira jó... *Nagyon szexin festettem.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.06.23, 00:37 | Üzenet # 2436
Yaoista
- Hallottam a többit is, csak nem foglalkozok vele. *Igazából tényleg csak ennyiről volt szó.* - Jogos. Tudod szex után mindig rettentő szexi az aurád és elégedett a fejed. *Vigyorgok és megszívom a nyakad.* - Akkor jó. *Hagytalak helyezkedni és visszahúzlak magamhoz. Csókod kicsit el is nyújtom.* - Dehogynem... *Nyalok végig ajkaidon, majd elmosolyodom.* - Majd a hétvégén, mikor nincs egyetem. *Suttogom füledbe.* - Egész nap dugni foglak, már hangod se lesz a nyögéstől a végére. *Nyalok a füledbe.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.26, 19:45 | Üzenet # 2437
Yaoista
*Nem mondok semmit, csak rád hagyom.* - Nem tagadom, ahogyan neked is vagyis pontosítva a szexi aurád csak nagyon nagyon megsokszorozódik.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Pedig nem.*Harapok finoman az ajkaidra.* - Ohh már nagyon várom.*Remegek meg, majd nehezen de eltollak.* - Na jó távozz innen te szexi démon, mert ismét felizgulok. Komolyan, ezt már tényleg büntetni kéne.*Vigyorgok, közben egy alsót felveszek azért.* - Nem is tudom, hogy mit vegyek fel.*Nézem a ruháim, amik itt vannak.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.26, 19:49 | Üzenet # 2438
Yaoista
- Tudom.*Vigyorgok.* - Nagyon helyes, hidd el megfogja érni nagyon is.*Tovább szoplak, amíg el nem mész.* - Milyen sok jött ki most is.*Nyalok le a kezemről egy kis ondót.* - Most viszont már a farkam következik.*Beraklak a vízbe és megfordítva egy mozdulattal beléd hatolok.* - Hmm most már könnyebben mozgok benned.*Harapok a nyakadba.* - Utána következik a szobám és a tükrök.*Lehelem füledbe.* - Ennyire forró még sose voltál.*Nyögöm elégedetten.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:12 | Üzenet # 2439
Yaoista
*Nagyot nyögök, mikor elmegyek. Pihegve nézek rád, majd elmosolyodom.* - Helyes. *Hagytam, hogy úgy helyezz, ahogy szeretnél. Megérezve hatalmas farkad, ismét kőkemény lettem.* - Egy kicsit sem fáj... *Hiszen most aztán elő lettem készítve.* - Tetszik a terv. *Nyögök föl jobban, ahogy gyönyörpontom eléred.* - Így.. még... ahh... *Nagyon tetszett a dolog.* - Te pedig ilyen nagy. *Szorítok rá a farkadra, teljesen odavoltam.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:23 | Üzenet # 2440
Yaoista
- Óh, értem. *Kuncogok veled.* - Én is várom. *Lehet még jobban, mint te. Amikor eltolsz, elnevettem magam.* - Keresek én is ruhát. *Csapok még a popsidra. Felvettem egy alsót először is, gondoltam utána elmélkedem.* - Micsoda problémáid vannak. *Veszek elő egy farmert és egy pólót, amibe körülbelül fél perc alatt be is öltözök. Leülök az ágyra és közben téged nézegetlek.* - Kár rád ruha. *Vigyorgok.*

MioDátum: Kedd, 2017.06.27, 17:07 | Üzenet # 2441
Yaoista
- Nekem csak jó ötleteim vannak.*Vigyorgok.* - Annyit kapsz belőlem, amennyit csak akarsz.*Hosszasan szeretlek, amíg mindketten el nem élvezzünk.* - Akkor folytassuk fent.*Felkaplak na meg a pezsgőt is és felsétálok veled. Te izmosabb vagy, mint az átlag, akikkel voltam, de jó erőben vagyok. Felérve az ágyra doblak, majd iszok egy kis pezsgőt és megcsókollak.* - Most nézheted, hogy milyen kis feslett arcot vágsz.*Harapok az ajkaidra.* - Élvezni fogod.*Kapsz még egy pezsgőt csókot, majd beléd hatolva ismét mozogni kezdek.*

MioDátum: Kedd, 2017.06.27, 17:07 | Üzenet # 2442
Yaoista
*A csapásra csak felnevetek.* - Ne is mond.*Vigyorgok.* - Valóban és szoktam lazán flangálni, de nem hinném, hogy a frissen csókolt testem akarják csodálni.*Nézek végig magamon, hiszen most is van jó pár kiszívás rajtam, amit persze nem bánok.* - Oké ez jó lesz.*Végül egy atlétát és egy rövidnadrágot veszek fel.* - Elmehetnék közösen, majd vásárolni.*Jegyzem meg elindulva feléd és beleülök az öledbe.* - Még sose dugtam próbafülkébe.*Suttogom füledbe és bele is nyalok.* - Mit szólsz?

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 07:04 | Üzenet # 2443
Yaoista
- Én nézegetném. *Nézlek is, amíg öltözöl. Magamhoz ölellek, mikor már az ölemben ülsz.* - Rendben, bár nem tudom, hogy mennyire egyezik boltok terén az ízlésünk. *Csókollak meg.* - De a próbafülke szex jól hangzik. *Vigyorgok és megmarkolom a feneked.* - Vehetnénk neked egy szép öltönyt, egyébként is ígértem. *Puszillak meg.* - Meg nekem is kéne pár új ing. *Újra az ajkaidnak esek, majd a nyakadnak, de azért bőven időben leállok.* - Mikor szokott ébredni a húgod?

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 07:56 | Üzenet # 2444
Yaoista
*Nagyon kiélvezem a dolgokat már a medencénél is.* - Oké... *Lihegek, ahogy felkapsz. Befelé menet végig a nyakad kóstolgatom, persze nyomot nem hagyok. Elnevettem magam, ahogy az ágyra dobsz.* - Nem vagyok egy szüzike, de ez még engem is zavarba hoz. *Nézek a tükörre és látom magam.* - Abban biztos voltam. *Minden csókod viszonozok és felnyögök, mikor ismét bennem vagy.* - Annyira jó... *Lihegem füledbe és végigkarmolok hátadon. Látni magunkat, azért nem semmi élmény volt. Bár én nem annyira magamra koncentráltam, hanem rád. Az izmos hátadra, a formás fenekedre. Látni, ahogy mozgásodra az izmaid táncolnak, csak még jobban beindított.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.07.02, 19:55 | Üzenet # 2445
Yaoista
- Majd este nézegetted.*Kuncogok.* - Utálok vásárolni, a szexen van hangsúly.*Közlöm a csók után.* - Akkor összekötjük az öltönyvásárlással, ahhoz úgyis te értesz.*Biztos nagyon jót fogsz választani.* - Egy elegánsabb helyen még izgalmasabb lesz dugni.*Vigyorgok kajánul.* - Oké ezt megbeszéltük.*Nyögök fel.* - Csinálok neki egy kakaót és utána benézzek hozzá, mert lassan ébred. Felöltöztettem és utána csatlakozunk hozzád jó? Addig menj le nyugodtan.*Puszillak meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.07.02, 20:22 | Üzenet # 2446
Yaoista
- Nagyon helyes.*Vigyorgok. Tapasztalt vagy az tény, de én még jobban.* - Engem nézel mi?*Pillantok fel.* - Megértem, nagyon szexi látvány nyújtok és veled ez csak fokozódik.*Csókollak meg. Darabig így mozgok, majd fordítok, hogy te legyél felül.* - Mozogj szépségem.*Csapok a popsidra.* - Őrjítően nézel ki.*Egyre jobban tetszel.* - Örülök, hogy meggondoltad magad.*Mosolyodom el, de lágyabban. Tényleg meg akarom veled próbálni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 21:55 | Üzenet # 2447
Yaoista
- Igen. *Mosolyodom el és a nyakadba harapok.* - Egoista. *Csókollak, mert annyira nem bántam. Meglepődtem, ahogy átfordultál velem. Farkad teljesen belém csúszott. Kellett egy kis idő, hogy összeszedjem magam, de csak elvigyorodom.* - Reméltem is, hogy tetszek. *Simítok végig magamon.* - Én is... *Dőlök előre és hosszan megcsókoltalak. Közben elkezdek mozogni szép lassan. Nem siettem el. Többször teljesen felemelkedtem rólad, hogy újra belém hatolhass.* - Annyira jó... *Egyszerűen nem győztem ismételgetni. Szexin tekergettem a csípőm és nyögtem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 21:58 | Üzenet # 2448
Yaoista
- Fogom is. *Vigyorgok, majd elnevettem magam rajtad.* - Velem szeretni fogsz, hidd el. *Cirógatom a pofid.* - Megbeszéltük. *Puszillak meg.* - Ez meg a másik. Egyébként is csak azért veszem meg neked, hogy levetkőztesselek utána. *Közlöm veled a tényeket.* - Kakaóval szoktad kelteni? *Nem gondoltam.* - Rendben. *Azért még megcsókollak, utána kiraklak az ölemből.* - Akkor mindenki a dolgára.

MioDátum: Hétfő, 2017.07.03, 14:16 | Üzenet # 2449
Yaoista
- Ebben biztos vagyok.*Kuncogok.* - Reméltem, hogy csak azért veszed meg és azért is, hogy segíts felpróbálni.*Mondom kajánul és végigsimítok a felsőtestemen.* - Szoktam azzal is igen.*Bólintok.* - Csinálok magunknak is.*Ha nem iszod, akkor majd mi elfogyasztjuk. A csókodat viszonozom, de most nem húzom el.* - Igen.*Adok még egy puszit, majd lemegyek.*

MioDátum: Hétfő, 2017.07.03, 14:27 | Üzenet # 2450
Yaoista
- Az, de tetszik ez neked.*Vigyorgok.* - Annyira jó, ilyen mélyen benned lenni.*Markolom meg a popsid és nem sürgetlek.* - Az nem kifejezés, hogy mennyire.*Simítok én is végig felsőtesteden, majd a combodon és végül a formás popsidon kötnek ki megint a kezeim. A válaszodon elmosolyodom és a csókodat hosszasan viszonozom.* - Igen, nagyon ügyes vagy.*Én is mozogni kezdek, de a te tempódban, most nem akarok vad szexet. Felülök és megdöntve a testedet az egyik mellbimbód kezdem el szopogatni.* - Olyan kis érzékenyek.*Harapom meg finoman.*

Keresés: