2025.07.21, Hétfő, 23:47
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2017.03.18, 01:04 | Üzenet # 2376
Yaoista
- Attól te kezdted. *Vigyorgok én is.* - Nem sokat. *Harapásodból én csókot csinálok, aztán csak élvezkedek a látványodba. Végigsimítottam combjaidon, csípődön, majd derekadon is, végül azért a fenekeden pihentek meg a kezeim. Lassan én is mozogni kezdtem felvéve az ütemed. Nem hagytam pihenni a popsid. Kicsit fel is ültem és mellbimbóid harapdáltam.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.19, 15:56 | Üzenet # 2377
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Gondok lennének, ha nem így lenne.*Nevetek fel.* - Örülök, hogy velem próbálod ki először.*Bár másnál is így volt, de ott nem nagyon érdekelt, de nálad igen.* - De még milyen profi.*Vigyorodom el elégedetten.* - Mertél volna mást mondani.*Harapok az ajkaidra.* - Azt kihagytad, hogy kiváló az ágyban.*Azért ez fontos tényező. biggrin * - A többi csak ráadás.*Nevetek fel, persze több van bennem és persze, ennyi nem lenne elég egy kapcsolathoz, nekem nem.* - Azt meghiszem, de ha megtörtént volna, az biztos, hogy én dugtam volna meg.*Nevetek fel.* - Nagyon kellemes.*Sóhajtok fel, majd az állad alá simítva lopok egy hosszú csókot tőled.* - Te is megérdemled a pihenést.*Mondom a csók után.* - Jól megy különben az egyetem?*Kérdezlek és közben cirógatlak folyamatosan.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.19, 16:33 | Üzenet # 2378
Yaoista
-Nem bírok neked ellenállni.*Vigyorgok. Valamiért azt hittem, hogy én vagyok az első így, de persze nem akadok fent ezen.* - Ahh ez jó...*Túrok a hajadba és még hevesebb leszek, amennyire csak tudok a farkadra szorítok.* - Szinte szétszakítasz.*Nyögöm és oldalra húzva a fejed a nyakad kezdem finoman szívogatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 17:27 | Üzenet # 2379
Yaoista
- Nem is kell. *Miért is akarnál neked ellen állni? Jobb szerettem azért, ha viszonozott a helyzet. Nyakamra nyögtem egyet és én közben a combod kezdem cirógatni. Valahogy most még forróbb volt közöttünk a levegő, mint szokott. Lehet tényleg, mert a gyerekkori szobádban voltunk, bár inkább az, hogy kezd most már tényleg komolyodni a kapcsolatunk, még akkor is, ha én nem voltam hajlandó ezt beismerni.* - Aaeron... *Suttogom a füledbe és ledöntelek. Folyamatos mozgás közepette csak csókollak és csókollak. Alig szakadok el az ajkaidtól.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 17:52 | Üzenet # 2380
Yaoista
- Hát még én... *Mosolyodom el.* - Az bizony. *Nevettem el magam.* - Hm, büntit kapnék? Mert lehet akkor meggondolom magam. *Sóhajtok föl harapásodra.* - Ja igen, az fontos pedig. *Simítok végig pocidon.* - Bizony. *Nevetek veled. Mondjuk sokkal több vagy ennél, de nekem ez tetszett nagyon.* - Igen, igen, sejtettem. *Biztos voltam benne, hogy neked még senki se ért a fenekedhez és én se terveztem. Nem nagyon kell lopnod azt a csókot, mert örömmel adom.* - Néha nem árt. *Mosolyodom el.* - Igen, jól. Tudom, hihetetlen, de a szakomon én vagyok a legjobb. *Azért tényleg sokat tettem a suliért. Nem voltam hülye sem, csak élveztem az életet.* - Lehet másképp, de azért én is elég maximalista vagyok. *Az én kezem se pihen és végig simogatlak.* - Ezt csináld még... *Isteni volt, ahogy cirógattál.*

MioDátum: Kedd, 2017.03.21, 13:07 | Üzenet # 2381
Yaoista
- Olyan büntit, amit nem élveznél.*Viccelődöm, hiszen sose bántanálak.* - Nagyon fontos.*Bólintok, hiszen a szex nem működik, akkor a kapcsolat sem, bár ez fordítva is igaz, hogy ha csak a szex a jó, se elég egy jól működő kapcsolathoz.* - Valóban.*Én se szoktam túlzásba vinni a pihenést.* - Egyáltalán nem hihetetlen, az első perctől fogva tudtam, hogy több vagy egy szépfiúnál. Nem érdekelnél, ha csak egy üresfejű szexi fiú lennél. Megdugtalak volna párszor aztán kész.*Vigyorgok, de ezek a tények.* - Szerintem nagyon sokra viheted és én is tudok neked segíteni, ha gondolod. Elvihetlek sok helyre, ahol tanulhatsz.*Azért te a nagy részét nem tudod még megfizetni, nekem meg ez semmi.* - Nem akartam abbahagyni.*Puszilom meg a buksidat.* - Bár ugye most elfoglaltabb leszek, de rád fogok szakítani időt.*Ugye az átalakítás sok időmet elfogja venni.* - Talán még kulcsot is kapsz és itt várhatsz rám, amikor jövök.*Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2017.03.21, 13:25 | Üzenet # 2382
Yaoista
*A combomra jobban felnyögök és csak fokozza az élvezetem. Ahogyan a nevemet mondod kirázz a hideg, alapból olyan szépen tudod mondani, ilyenkor meg főleg nagyon érzéki és izgató.* - Devan...*Suttogom én is a neved. Magamhoz ölellek és felvéve a ritmusod veled együtt mozgok és csak csókollak és csókollak. Mint mindig most is fantasztikusat szeretkezünk.* - Mint mindig isteni voltál.*Azért még elégé lihegek.* - Egy jó zuany nem ártana.*Kuncogok és persze bújok hozzád.* - Annyira jóképű vagy.*Simítok az arcodra, egyre helyesebbnek látlak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.26, 22:07 | Üzenet # 2383
Yaoista
- Te is. *Cirógatom meg a pofidat.* - Igen, de még alig kapsz levegőt. *Vigyorgok és ölellek. Finoman a tenyeredbe csókolok, majd az ajkaid veszem célba. Gyöngéden csókollak és nem engedlek el.* - Te pedig szép. *Mondom végül. Láthatóan és érezhetően változott a hozzáállásom irányodba. Finomabban és törődőbben értem hozzád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.26, 22:14 | Üzenet # 2384
Yaoista
- Az nehéz lenne. Kivéve a szexmegvonás. Na az tényleg bünti lenne. *Nevettem el magam. Jól esett, hogy kinézted belőlem a tanulás iránti vágyam és az eszem.* - Igyekszem is sokra vinni. *Elég ambiciózus voltam.* - Tényleg? *Örülök meg, bár nekem nem az utazás fordult meg a fejembe. Nem hittem, hogy erre gondolsz, inkább csak, hogy te be tudsz vinni olyan helyekre, ahova én nem mehetnék.* - Helyes. *Mosolyodom el.* - Szakíts is. *Csókolok a nyakadba.* - Micsoda ajánlat. *Simítok az arcodra és odahúzva szenvedélyesen megcsókollak.* - Lehet te is kapsz egyet és akkor jössz, amikor akarsz.

MioDátum: Szerda, 2017.03.29, 11:01 | Üzenet # 2385
Yaoista
- Azt elhiszem, de anélkül is menne, de rosszat nem akarok neked.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tényleg. Összekötjük az utazást és a pihenést a tanulással.*Mosolyodom el.* - Mond, hogy szeretnél menni és elintézem.*Puszillak meg.* - Sokra is fogod hidd el. Okos vagy és rátermett és ha még én is segítek, akkor senki se állhat az utadba. Ne értsél félre tudom, hogy egyedül is menne, de nem baj, ha van segítség és aki támogat.*De ha nem akarod, akkor kimaradok belőle.* - Értettem.*Sóhajtok fel.* - Fogalmad sincsen róla, hogy ez mekkora ajánlat.*Jegyzem meg és a csókodat viszonozom. Csak a családomnak és Devannak van ide kulcsa és az hogy neked felajánlom az nagy dolog, még ha nem is most kapsz rögtön.* - Ohh ez édes, majd visszatérünk rá.*Nem akarom már most azt mondani, hogy nem kell, mert magamtól úgyse mennék oda. biggrin * - Mindent a maga idejébe és most másnak van itt az ideje.*Húzlak az ölembe és forrón megcsókollak.*

MioDátum: Szerda, 2017.03.29, 11:08 | Üzenet # 2386
Yaoista
- Mindig ez szokott lenni, ha összebújunk.*Kuncogok, majd csak elmosolyodom. Egyre jobban elveszed, nem akarom elbízni magam, de tényleg egyre közelebb érezlek magamhoz. A csókodat hosszasan viszonozom és amennyire csak tudok bújok hozzád.* - Most simán eltudnék aludni, de nem szabad.*Kuncogok és most én adok neked egy csókot.* - Akkor este mit szeretnél csinálni?*Kérdezlek és folyamatosan cirógatlak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 14:29 | Üzenet # 2387
Yaoista
- Nem hiszem, hogy bánnád. *Vigyorgok.* - Mindjárt fürdünk. *Cirógatlak finoman.* - Aztán tőlem alhatsz egyet. *Engem nem zavart volna.* - Mire gondolsz? *Igazából nekem bármi megfelelt volna.* - Bár... egy valamit biztos fogsz csinálni. *Harapok a nyakadba és kicsit megszívom.* - Alattam nyögni... vagy felettem. *Közlöm veled, hogy hát nekem bizony mára még nem volt elég, most csak kedvességből kegyelmeztem meg neked.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 23:33 | Üzenet # 2388
Yaoista
- Reméltem. *Mosolyodom el.* - Utazás? Mármint utazni vinnél el? *Esik le az állam szabályosan.* - Oké. *Pislogok még mindig.* - Amíg tényleg csak segítség és nem helyettem "dolgozik", addig szerintem se baj. *Igazából szívesen fogadtam minden segítséget, de azt sosem hagytam, hogy más dolgozzon meg helyettem a sikerért.* - Én még senkinek nem ajánlottam föl. *Ismerem be aranyosan. Aaeronnak volt kulcsa, de az más. Hagytam, hogy irányíts és csókodba el is veszek.* - Bizony, hogy másnak. *Harapok rá finoman alsó ajkadra. Átölelem a nyakad egyik karommal, a másik kezemmel pedig finoman mellkasod simogatom.* - Összezavartál teljesen. *Csókollak meg újra. Érezni lehetett rajtam, hogy mennyire kívánlak.*

MioDátum: Szombat, 2017.04.01, 10:59 | Üzenet # 2389
Yaoista
- Mégis mire gondoltál?*Vonom fel a szemöldököm.* - Ohh ne aggódj, soha senki helyett nem dolgoztam és nem is fogok. Megtehetném, hogy bárkit eltartsak, de ez nem fog megtörténni.*Az persze más, hogy én többet fizetek, de ez már részletkérdés.* - Bár tény, hogy sznob vagyok, de mindenért megdolgoztam, mert így neveltek. Ismerek olyanokat, akik apuci anyuci pénzén élnek és sose dolgoztak még semmit, undorítóak.*Húzom el a számat.* - Szóval emiatt ne aggódjál.*Tetszik a hozzáállásod nagyon is.* - Ezt bóknak veszem.*Mondjuk nem lep meg, hiszen azt mondtad, hogy nem volt még komoly kapcsolatod.* - Mire gondolsz?*Kérdezlek és a csók után a nyakad kezdem el szívogatni.*

MioDátum: Szombat, 2017.04.01, 11:31 | Üzenet # 2390
Yaoista
- Azt nem mondtam.*Vigyorgok.* - Tudom, de nem akarok, majd éjszaka.*Nem szeretném alvásra pazarolni az időt.* - Hogy mit szeretnél csinálni.*Másként nem tudom mondani.*  - Igen?*Vigyorodom el és a szívásra felnyögök.* - Reméltem, hogy ez is szerepel a terveid között.*Vigyorgok, majd rád mászva megcsókollak.* - Akkor legyünk a többiekkel és este csak tiéd vagyok. Megfelel?*Kérdezlek, miközben a felsőtested kezdem el csókolgatni, egészen le a farkaid.* - Jön egy kis utójáték.*Vigyorgok és végignyalva a farkadon szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.04.01, 17:03 | Üzenet # 2391
Yaoista
- Hát... hogy te be tudsz vinni olyan helyekre, ahova én  nem mehetek. *Magyarázom neked.* - Meg se fordult a fejembe, hogy elvinnél. *Mosolyodom el, de látszott, hogy mennyire jól esik ez nekem.* - Ebben biztos voltam. *Bár én nem is értem, aki azt várja, hogy eltartsák. Finoman az arcodra simítok és megcirógatom.* - Ha ez megnyugtat, látszik is. *Csókollak meg lágyan.* - Nem vagyok azaz aggódós fajta. *Nevetek fel édesen.* - Mindenre. Nem tudnék egy dolgot kiemelni. *Látszott rajtam, hogy kicsit be is vagyok rezelve.* - Félek mi lesz ennek a vége... de közben kíváncsi vagyok és túlságosan élvezem a helyzetet. *Félrehúzom a hajam az útból és élvezem és csak halkan nyögdécselek a nyakamra.* - Finom... *Simítok végig közben a válladon.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.04.01, 20:19 | Üzenet # 2392
Yaoista
- Rendben. *Mosolyodom el kicsit.* - Még sétálhatnánk a környéken. *Nem nagyon volt ötletem.* - Nem kell félni, nem maradsz szex nélkül. *Megmarkolom a popsid, ahogy rám mászol és viszonozom a csókod.* - Tökéletes. Ez jobb, mintha mászkálnánk. *Amúgy is élveztem, ha húzhatom a bátyád fejét, a szüleid meg jó fejek voltak. A folytatásra azért meglepődtem, de nem voltam ellene.* - Egyre perverzebb vagy. *Vigyorgok és félrehúzom a hajad, hogy lássam az arcod. Elég hamar ismét kemény lettem.* - Épp csak benned voltam és leszopsz. Milyen mocskos. *Kuncogok.*

MioDátum: Szerda, 2017.04.05, 11:39 | Üzenet # 2393
Yaoista
- Megbeszéljük.*Bólintok.* - Helyes, bár ettől nem tartottam.*Nevetek fel.* - Akkor nem mászkálunk.*Kuncogok, a legfontosabb, hogy veled és a családommal legyek.* - Nagyon jó mesterem van.*Vigyorgok.* - Te teszed ezt velem.*Pirulok el picit, de a kaján vigyor ott marad az arcomon.* - A végén még perverzebb leszek nálad.*Bár ezt én se gondolom komolyan.* - Legszívesebben egész nap, csak enyelegnék veled. Soha senkit nem kívántam még így.*Suttogom érzékien, majd tövig nyelve hevesen szoplak tovább.*

MioDátum: Szerda, 2017.04.05, 11:46 | Üzenet # 2394
Yaoista
- Nem ígérem mindenhova, de azért sok helyre, meg azért magadtól nem tudnál, annyi helyre elutazni és elég szép építmények vannak világszerte, ahova bárki bejuthat.*Tényleg nem értem, hogy mi ezen a meglepő.* - Miért ilyen furcsa ez?*Érdeklődöm.* - Ohh én aztán nyugodt vagyok.*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Egyre többször kapok ilyen csókot.*Mosolyodom el.* - Helyes.*Kuncogok.* - Ugyan, majd minden kialakul és ha meg nem működik, akkor elválnak útjaink.*Szerintem igen csak egyszerű képlet, de igen csak élvezem, hogy ilyen érzelmeket váltok ki belőled és ez még semmi.* - Élvezd csak, ez lényeg.*Haraplak meg jobban, majd forrón megcsókollak.* - Mi lenne, ha a kis szádat most máshol kamatoztatnád?*Simítok végig rajta.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.04.05, 23:25 | Üzenet # 2395
Yaoista
- Igen, persze... *Mosolyodom el.* - Köszönöm. *Még egy puszit is kapsz.* - Azért, mert szinte csak most találkoztunk és... nem is tudom... így együtt utazgatni párok szoktak. *Nem nagyon tudtam, hogy magyarázzam el neked. Egyszerűen meglepett, hogy tényleg ennyire komolyan veszel engem. Még sosem találkoztam olyannal, aki így figyelt volna rám. Nem csak a kinézetemre, de arra is, amit mondok.* - Milyen csókot? *Nekem fel sem tűnt.* - Igaz. *Bólintok egy aprót. Harapásodra ismét nyögtem egyet, csókodra szinte megborzongtam.* - Hol gondolod? *Kacérkodok és játékosan végignyalok az ujjadon.* - Esetleg itt? *Kezdem nyakad szenvedélyesen csókolgatni.* - Vagy lejjebb? *Simítok végig farkadon.* - Ülj ki a szélére. *Kérlek meg. Amint megteszed, végigcsókolom a hasfalad.* - Itt gondoltad, igaz? *Fogok rá tagodra és megnyalom a hegyét.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.04.05, 23:35 | Üzenet # 2396
Yaoista
- Az biztos. A legjobb. *Vigyorgok tovább.* - Beleviszlek a rosszba. *Kuncogok kicsit. Édes volt, hogy egyszerre pirultál el és mosolyogtál.* - Ó, ahhoz még nőnöd kell. *Simítok végig ajkaidon.* - Lesz még rá alkalom... egész nap dugni foglak és már fel se fog állni a farkad. *Nyögtem egyet, ahogy tovább szoptál.* - És még akkor is folytatni fogom. *Túrok finoman a hajadba.* - Ügyes... *Lihegem.*

MioDátum: Péntek, 2017.04.07, 21:12 | Üzenet # 2397
Yaoista
- És a legszerényebb.*Kuncogok.* - Annyira nem kell vinni.*Kuncogok.* - Nem baj az.*Hiszen én veled terveztem a jövőmet.* - Vagy inkább a te farkad nem?*Ez is benne van a pakliban, sőt el is fogom érni, hogy akkor éppen te se bírjál több menetet.* - De azért tetszik a terv nagyon is.*Vigyorgok.* - Örülök.*Mosolygok és tovább szoplak, amíg el nem mész. Minden egyes csepped lenyelem és le is tisztogatlak.* - Most már fürödhetünk.*Csókollak meg.* - Mehetünk?*Azért megkérdezlek.*

MioDátum: Péntek, 2017.04.07, 21:20 | Üzenet # 2398
Yaoista
- Már így előre is?*Mosolyodom el.* - Valóban, de mi most éppen megpróbáljuk, hogy működik nem? Vedd úgy, hogy kapsz egy kis ízelítőt, hogy milyen is velem.*Lássuk be, hogy jó parti vagyok, csak el kell viselni a természetem.* - Most már te is megcsókolsz lágyan, de ez nem tűnik fel, mert természetesen jön.*Vigyorodom el szélesen.* - Ott sem rossz, de tudod te jól, hogy mire is gondolok.*Csapok a popsidra.* - Így már jobb.*Ki is ülök.* - Igen ott pontosan.*Sóhajtok fel.* - Kezdem elfelejteni, hogy milyen kis ügyes is vagy, ha az vagy.*Húzom az agyadat.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.14, 12:35 | Üzenet # 2399
Yaoista
- Már így előre is. *Bólintok mellé.* - Igazad van. *Mosolygok.* - Te is megkapod az ízelítőt. *Hiszen ez oda-vissza működik most.* - Óh... tényleg nem tűnt fel. *Jövök kicsit zavarban. Lehet kezdtem komolyabban venni a kapcsolatunk. Elmosolyodom, majd nevettem egyet.* - Tudod, hogy az vagyok. *Vigyorgok és végignyalok a farkadon. Eleinte szinte csak majszolgatom tagod. Csókolgatlak, harapdállak egészen addig, míg kő kemény nem leszel.* - Finom. *Nyalom meg a szám szélét. Tövig nyellek, egészen a torkomig engedlek. Folyamatosan mozgatni kezdem a fejem, de nagyon lassan, közben az arcod a figyeltem. Megfogtam a kezed és a fejemre tettem jelezvén, hogy csináld magadnak, ahogy jól esik.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.14, 13:22 | Üzenet # 2400
Yaoista
- Igaz, jössz magadtól. *Vigyorgok.* - Ó, az én farkam kő kemény lesz. *Közlöm veled. Kíváncsi voltam, hogy meddig mennél el, hogy már nekem se álljon fel.* - Sejtettem. *Kis perverz voltál. Azért még mielőtt elmentem volna, szóltam neked.* - Persze. *Viszonozom a csókod.* - Igen. *Cirógatom meg a pofid és felkaplak a karomba.* - Merre? *Kérdezem és a nyakadba csókolok.*

Keresés: