2025.07.21, Hétfő, 19:03
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2017.02.13, 11:01 | Üzenet # 2351
Yaoista
*Jó volt azért útközben is beszélgetni veled, aztán azért kicsit ledöbbentem.* - Komolyan? *Oké, tudtam, hogy gazdag vagy meg örökös és még ki tudja mi, de erre akkor sem voltam felkészülve.* - Azta. *Ennyire futotta, de láthatóan az állam a földön landolt. Az ajtót megköszönöm, majd követlek.* - Köszönöm. *Veszem el a papucsokat és leveszem én is a cipőm.* - Igen. *Bólintok.* - Nagyon szép... és hatalmas. *Kuncogok. Az én lakásom ó párszor elfért volna benne.* - El ne tévedjek. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.02.18, 21:09 | Üzenet # 2352
Yaoista
*Nagyon csábító volt az, amit az ujjammal művelsz.* - Hajrá. *Hagytam, hogy vezess és kényelembe is helyezem magam. Csókod viszonozom és én is lehúzom a felsőd. Már félig kemény vagyok, mikor előveszed a farkam.* - Kóstolgasd csak. *Vigyorgok én is. Örültem, hogy most nem kínzol, hanem rögtön a lényegre térsz. Felmorranok, miközben gyöngéden a hajadba túrok. Az utóbbi időben egyre többet kedveskedtem neked így, bár sose tűnt fel igazán.* - Ügyes vagy... *Nézek rajtad végig.* - Ujjazd meg magad közben. *Simítok félre a hajad.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.05, 20:21 | Üzenet # 2353
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Virul a fejem, hogy már félig kemény. Nekem feltűnik minden egyes kedves gesztusod és mozdulatod, ezért is reménykedem, hogy idővel csak engem akarsz majd.  A bókra elmosolyodom, a kérdésedre meg leállok. Elválok tőled és leveszek mindent magamról és rólad is. Visszamászva adok először egy igen fullasztó csókot, majd ismét szopni kezdelek és az ujjaim is benyálazom, majd lassan feldugom az egyiket.* - Nem hittem, hogy valaha ezt fogom itt tenni.*Kuncogok és tövig nyelve szoplak tovább és magam se hanyagolom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.05, 21:43 | Üzenet # 2354
Yaoista
- Azta bizony.*Vigyorgok.* - Köszi.*Mosolygok.* - Itt, talán nem fogsz, a szüleim házába megeshet.*Hiszen ez is kicsi ahhoz képest.* - Akkor gyere.*Először a konyhába vezetlek, amit ugye én nem főzök, de mindennel fel van szerelve és itt van az étkező. Tovább menve, a nappalit mutatom meg, itt is mindenből legjobb van, de mégis igényes és teljesen az én ízlésem tükrözi, ahogyan az egész ház. Még egy billiárd is van, nagyon szeretek játszani. Van még az alsó szinten két vendégszoba fürdővel ellátva. Szintén itt lent van a edzőtermem, a legszükségesebbek dolgokkal.* - Gyere előbb a garázsba megyünk és a végére hagyom fenti részt.*Kacsintok rád, majd lemegyünk. Van még két kocsim, amiket nem láttál, és egy motorom, sőt egy biciklim is.* - Mindig évszaknak és alkalomnak meg van a saját járműve.*Ezt is úgy mondom, mintha ez annyira átlagos lenne.* - Akkor jöjjön az emelet.*Megyünk fel. Először a dolgozószobám mutatom meg, majd a gardróbom, ami egy teljes szoba, a lakásod nem sokkal nagyobb. biggrin * - Szeretek öltözködni.*Kuncogok és rengeteg ruha és cipő van, na meg kiegészítők.* - Itt a fürdőm és ezen belül még egy kis wellness rész.*Nyitom ki azt az ajtót is, bent egy jakuzzi és egy szauna található, plusz a jeges zuhany.* - Már csak a háló van hátra, holnap megmutatom a kertet.*Be is megyünk. Tágas ez is, van erkély is, a leglátványosabb pedig hogy a plafonon is van tükör.* - Így minden reggelem jól indul.*Cseppet sem vagyok beképzelt. biggrin * - Na meg, a szexet is fokozza, már aki eljut ide, de te most itt vagy.*Csókollak meg.* - Hogy tetszik?*Kérdezem úgy mindenre.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.03.07, 00:05 | Üzenet # 2355
Yaoista
- Még nagyobb? *Lepődök meg.* - Rendben. *Szépen követlek. Ahogy haladunk egyre beljebb, úgy landol az állam egyre lejjebb. Teljesen ki voltam. Még sosem láttam ilyen házat. Nagyon elegánsan volt berendezve, az látszódott, hogy jó ízlésed van és szereted a luxust.* - Oké... *Na az autókon is lehidaltam, meg a többi járműveden, bár a kerékpáron meglepődtem.* - Értem. *Kuncogok, mert ez tetszett nagyon. Amikor megláttam a gardróbod, nem akartam hinni a szememnek.* - Ez majdnem akkora, mint a lakásom. *Állapítom meg kitágult szemekkel.* - Azt látom. *Alig bírtam felfogni a látványt. Mintha egy boltba csöppentem volna. Hát a wellness résznél már végképp elszállt az agyam és nem tudtam elképzelni, hogy mit tartogatsz még.* - Rendben. *Mosolyodom el a kertre, de hát látszódott rajtam, hogy totális sokkban vagyok. Végül a tükör feltette az i-re a pontot.* - Hűűűű. *Nézek bociszemekkel.* - Hát nem találok szavakat. *Bököm ki és csak nézelődök, csókod zökkent ki, amit elmélyültem viszonozok.* - Nagyon szép minden, jól néz ki és hatalmas. *Nevettem el magam.* - Jó ízlésed van. *Mosolyodom el kacéran és lágyan megcsókollak.* - El fogok veszni. *Kuncogok.* - Nem rossz egy ekkora házban egyedül? *Ezt nem rosszból kérdeztem, csak kíváncsi voltam.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.03.11, 21:13 | Üzenet # 2356
Yaoista
*Azért megnézem azt a sztriptízt magamnak. Mindig jó nézni, ahogy vetkőzöl. Csókodra a hajadba túrok és hagylak kibontakozni.* - Hát... szexi vagy. *Vigyorgok. Nagyot nyögtem, ahogy tövig szoptál engem. Finoman simogatom a fejed és élvezkedek a látványba.* - Jól nézel ki. *Simogatlak, majd felemelem az állad. Felhúzlak az ölembe.* - Ne húzd ki az ujjad. *Suttogom a füledbe és a tiéd mellett bedugom az enyém.* - Forró vagy és nedves... *Nyalok végig nyakadon.* - Beléd mehetek? Lassan csinálom. *Harapom meg vállad.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 18:51 | Üzenet # 2357
Yaoista
- Még nagyobb.*Bólintok. Édes a reakciód, nagyon tetszik.* - Vagy nagyobb.*Ezt nem rosszból, de ezek a tények.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolyodom el.* - Nos ez így van, minden téren.*Kacsintok rád, hiszen te is ezt igazolod.* - Akkor, majd megkereslek.*Suttogom az ajkaid közé.* - Egyáltalán nem, ha így lenne, akkor nem lennék, ekkora házba. Ha éppen társaságra vágyok, akkor elmegyek vagy áthívom Devant. Szeretem, hogy minden van, amire szükségem van. Neked ez túl sok? Mire számítottál?*Kérdezem kíváncsian. A szobámba voltak képek a családomról, sőt még olyan is, amin Devannal vagyunk, amikor még hostok voltunk.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 19:03 | Üzenet # 2358
Yaoista
- Hát... köszönöm.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Kissé zavarba is jövök a sok bókodtól, de egyben nagyon is élvezem.* - Oké.*Karolom át a nyakad és az ujjadra felnyögök.*  - Miattad van.*Suttogom.* - Igen.*Bólintok és megcsókollak. Nem tudtam, hogy kihúzhatom e az ujjamat, így még nem teszem. Rád bíztam magam teljesen, hogy azt tegyél, amit csak akarsz, ha még se tetszik, úgyis szólok.* - Nagyon kívánlak.*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:45 | Üzenet # 2359
Yaoista
- Rendben. *Húzom ki az ujjam és a tiéd is, azért nem hatoltam volna beléd így most. Azt majd otthon. Ledöntelek az ágyra, majd átfordítalak. Megragadva a csípőd lassan és óvatosan hatolok beléd egyre mélyebbre. Most azért nem tágítottalak ki annyira.* - Szűk vagy... *Simítok végig a hátadon és várok, hogy teljesen ellazulj. Néha óvatosan löktem egyet, míg végül folyamatosan mozogtam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:57 | Üzenet # 2360
Yaoista
- Az már palota. *Nevetgélek.* - Lehet. *Nem tudok vele vitába szállni. Bíztam benne, hogy bókot kapok.* - Helyes. *Tetszett, hogy megkeresnél.* - Értem, szóval megoldod. *Kuncogok.* - Nem, nem sok, bár eléggé meglepődtem. *Mondjuk ez nem új dolog.* - Hát... valami hasonlóra, csak nem ekkorára, meg azért vannak dolgok, amik eszembe se jutottak pluszba. *A képek valahogy jobban érdekeltek.* - Na jó, azt be kell ismernem, hogy gyilkos egy páros lehetettetek. *Nézem meg jobban.* - De te jobban nézel ki. *Mosolyodom el.* - Köszönöm, hogy elhoztál. *Cirógatom meg az arcod. Tudtam, hogy ez nagy dolog és attól, hogy megbeszéltük ezt a kipróbáljuk egymást dolgot, attól még nem voltál köteles elhozni.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 22:21 | Üzenet # 2361
Yaoista
- Ugyan.*Kuncogok.* - Mindent, mindig megoldok.*Vigyorgok.* - És mik azok a pluszok?*Kérdezlek.* - Az biztos. Nagyon szeretem ezt a képet.*Mosolyodom el lágyabban, tényleg nagyon fontos nekem.* - Ez alap.*Kuncogok.* - De köszi.*Teszem, azért hozzá.* - Ezt ne köszönd szépségem.*Csókollak meg.* - Örülök, hogy eljöttél.*Suttogom az ajkaid közé.* - Mond csak mit szeretnél csinálni? Az természetes, hogy a vége szex lesz, de előtte?*Van jó pár dolog ugye, amik közül választhatsz.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 23:38 | Üzenet # 2362
Yaoista
*Azért nincs ellenemre, hogy kihúzod az ujjainkat. Biztos vagyok benne, hogy fogunk ilyet is játszani, de tényleg nem itthon kéne. Amikor elkezdesz belém hatolni, azért fájdalmasabban felnyögök, hiszen elégé feszítesz, de a figyelmességed sokat számít.* - Tudom..*Nyöszörgöm és lassan, azért ellazulok és én is mozogni kezdek.* - Ahh elveszítettem ismét egy szüzességem.*Kuncogok célozva arra, hogy itthon szexelek.* - Nagyon jó vagy.*Fordulok hátra és a hajadba túrva vadul megcsókollak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.13, 00:07 | Üzenet # 2363
Yaoista
*Tényleg figyeltem és vártam. Utána sem mozogtam gyorsan, csak folyamatosan.* - Tetszik, hogy én vettem el. *Vigyorgok és csókod viszonozom. Felhúzlak és úgy tartalak.* - Te is... *Nem vadultam most, inkább voltam figyelmes, ami ritka volt tőlem nagyon. Előre simítva farkad is simogatni kezdem, hogy végleg hozzám szokj és ne legyen más, csak gyönyör.* - Szét foglak tépni... *Suttogom füledbe és megharapom a nyakad.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.13, 00:22 | Üzenet # 2364
Yaoista
- Ezt jó tudni. *Nevettem el magam.* - Hát... mondjuk a konditerem, meg azért a gardróbod is lenyűgözött. *Szinte mindent felsorolok aranyosan. A dicséretre való reakciódon kuncogok kicsit.* - Már késő. *Suttogom ajkaidra még a csókunk előtt.* - Máskor is. *Nyalok végig finoman a szádon.* - Miért gondolod, hogy a vége szex lesz? Mi van, ha nem akarom? *Húzom föl a szemöldököm, majd elröhögtem magam.* - Oké, ez egy igen hülye költői kérdés volt. *Még szép, hogy szexbe fog torkollani, bármit is csinálunk.* - Az a meztelen fürdőzés érdekelne. *Kezdem el kibontani a nyakkendőd, amit le is veszek rólad. Lassan az inged is gombolgatom és rásimítok mellkasodra.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 19:19 | Üzenet # 2365
Yaoista
- Nekem is.*Nagyon is élveztem.* - Akkor tépj szét.*Csókollak meg ismét.* - Várom.*Harapok az ajkaidra.* - Lehetsz hevesebb, így hogy fogsz széttépni Prof?*Kérdezem kacéran és a farkadra szorítok.* 

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 19:25 | Üzenet # 2366
Yaoista
*Éppen reagálnék, de megelőzöl.* -  Pontosan, na meg szerinted nem tudlak elcsábítani?*Kérdezem én is költőien, hiszen mindketten tudjuk rá a választ.* - És hol szeretnéd? Kint vagy bent, esetleg mindkettő helyen?*Most te vagy a főnök.*  - Az lesz amit szeretnél.*Veszem le az ingem, amit szépen lerakok biggrin majd a te felsőd is leveszem.* - Mit mondasz? Nyitunk egy bort is, hozzá.*Lehelem a füledbe és már a nacidat is gombolni kezdem.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 22:24 | Üzenet # 2367
Yaoista
- Nem is kéne megerőltetned hozzá. *Nevettem el magam.* - Húha, micsoda ajánlat. *Kuncogok és nézem, ahogy leveszed az inged. Hagytam, hogy lehúzd a felsőm, majd elmosolyodom, ahogy már a nadrágom gombolod.* - Kimehetünk, ha nem fogunk fázni. *Suttogom ajkaidra és én is nadrágod kezdem bontogatni.* - A bor nagyon tetszik. *Lassan odahajolok és hosszan megcsókollak.* - És a medencébe vagy az ágyba szexelünk? *Kérdezem kihívóan.* - Itt is, ott is? *Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 22:35 | Üzenet # 2368
Yaoista
- Csak azt akartam, hogy megszokj. *Nyögtem egyet.* - De ha ezt kéred... *Vigyorgok és keményebben kezdek mozogni benned. Mélyeket löktem benned és nem kíméltem a hátsód, miközben nyakad harapdáltam.* - Ha nem fogsz tudni lábra állni, ne nekem panaszkodj. *Közlöm veled és még gyorsabban mozogtam. Biztos voltam benne, hogy a bátyád ki fog akadni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 01:09 | Üzenet # 2369
Yaoista
- Tudom.*Mosolyodom el.* - Alapból egyre jobban hozzád szokik a testem.*Elégé összehangolódtunk már, na meg ismered gyenge pontjaimat és kitudja, hogy milyen új erogén zónákat fedezel majd fel, amikről még én se tudok. Mélyebb lökésre jobban felnyögök.* - Ahh nem fogok...*Hiszen igazából én másztam rád. Alap, hogy látni fogják, hogy szexeltünk és a bátyám ki lesz, de nem érdekelt. Hajadba túrva megcsókollak vadul és felveszem a tempódat.* - Megéri nagyon is...*Nyögöm az ajkaid közé, majd előre dőlve az ágyba kapaszkodok, ami kissé nyikorog. biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 01:44 | Üzenet # 2370
Yaoista
- Élvezd ki.*Vigyorgok.* - Nem fogsz, mert felfűtelek.*Csókolok a nyakadba.* - Különben meg mondtam, hogy van jakuzzi is, nem fogunk fázni.*Különben nem is ajánlottam volna fel.* - Tudod, hogy nem csak jó ötleteim vannak.*Suttogom az ajkaid közé.* - Majd, ahogyan jön, de amilyen kis pajkos vagy, biztos hogy már a medencében is.*Nem mintha én viselkednék.* - Sok mindent fel kell avatni, de az ágyban csinálnunk kell.*Nyalok végig az ajkaimon és persze, hogy a tükör miatt mondom.* - Akkor menjünk.*Leveszünk mindent, majd felveszek egy köntöst és te is kapsz és azért hozok még törülközőket is és még egy kinti papucsot is kapsz. Kikísérlek és lepakolok az egyik nyugágyra.* - Mindjárt jövök.*Bemegyek borért meg poharakért, sőt még sajtokat is vágok fel, igen csak különlegeseket. Kapcsolok zenét, mert  kint is van hangfal felszerelve.* - Itt is vagyok.*Megyek ki hozzád.* - Imádom a sajtokat.*Pakolok le és beülök melléd.* - Különben, ha éhes vagy, akkor szóljál.*Van is kajám, de ha kell rendelünk.* - Akkor ránk.*Adom oda az egyik pohárral.* - Remélem ízleni fog, bár ritkán nyúlok félre.*Évek során elég jól megtanultam. Bekapcsolom a jakuzzit, majd egyik karommal átölellek.* - Már rég bugyogtam.*Kuncogok és veszek egy darab sajtot.* - Mond, hogy ááá.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 21:33 | Üzenet # 2371
Yaoista
- Bíztam benned. *Mosolyodom el.* - Ó, tényleg. *Kuncogok.* - Igen, igen. *Nevettem el magam.* - Mintha te nem lennék elég kanos. *Csókollak meg szenvedélyesen.* - Igen... tetszik az a nagy ágy. *A tükör csak plusz. Nyakamra nyögtem egy aprót. Csak mosolyogtam, hogy mennyi mindent adsz nekem.* - Várlak. *Nézelődök addig is, majd bemászok melegedni meztelenül.* - Gyors voltál. *A sajton is elmosolyodom, nem hittem, hogy ennyire készülsz.* - Rendben. *Bólintok a kajára.* - Jól néznek ki a sajtok. *Állapítom meg és elfogadom a borom.* - Ránk. *Koccintok veled. Bele is iszok és melléd bújok.* - Finom. *Csókollak meg.* - Ááá. *Kapom be, de közben kicsit megharaptam az ujjad.* - Finom. *Vigyorgok, majd én veszek el egy falatot.* - Kérsz?

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 21:45 | Üzenet # 2372
Yaoista
- Helyes. *Szokjon is csak hozzám. Ismertem már lassan minden gyenge pontod.* - Oké... *Egyre jobban beléd hatoltam és elmélyedtem a testedben.* - Mertél volna mást mondani. *Kuncogok csókod után. Letoltalak magamról, majd magamra húzlak.* - Lovagolj meg. *Simogatom a farkam.* - Most úgy is te akartad jobban.

szela00Dátum: Péntek, 2017.03.17, 00:31 | Üzenet # 2373
Yaoista
- Ugyan az elég nagy hazugság lett volna, na meg mernék neked ellent mondani.*Kuncogok pimaszul.* - Azért erre nem mondok nemet.*Kuncogok.* - Mintha olyan nehéz lett volna meggyőzni.*Vigyorgok és lehajolva megcsókollak.* - Mond csak, hány fút dugtál meg a régi gyerekszobájába?*Harapok az ajkaidra. Felegyenesedve mozogni kezdek hevesen és többször végigkarmolok a felsőtesteden.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.03.17, 00:52 | Üzenet # 2374
Yaoista
- Sose tagadtam, hogy én nem vagyok az.*Vigyorgok.* - Meg a tükör nem? Így még nem szexeltél ugye?*Bár a reakciódból ez jön le.*  - Nyugi a szexben nem leszek az.*Kacsintok rád, bár ezt tudod.* - Ez a bor a megfelelő, ezekhez a sajtokhoz.*Nem hiába voltam az egyik legjobb host Devan mellett.* - Én is finom vagyok?*Mosolyodom el.* - Naná.*Kapom be, majd lenyelve megcsókollak.* - Látod mondtam én, hogy jó parti vagyok.*Vigyorodom el szélesen, bár téged ugye nem érdekel a pénzem.* - Legutoljára Devan volt nálam és vele is így romantikáztam.*Mondom tök komolyan, majd felnevetek.* - Csak vicceltem.*Na nem minta ezt mondani kéne.* - Örülök, hogy itt vagy.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.03.18, 00:58 | Üzenet # 2375
Yaoista
- Egy kicsit a tükör is, de szerintem lesz, ami jobban lefoglal. *Incselkedek veled.* - Nem, még nem. Azért nem sűrűn látok plafonon tükröt. *Mosolyodom el.* - Azt sejtettem. *Nevetek fel a szexre.* - Profi. *Állapítom meg.* - Hm, mindjárt eldöntöm. *Kóstolgatom ajkaid meglehetősen erotikusan.* - Igen. *Nyaltam még végig rajtuk. Persze a csókod kiélveztem utána.* - Helyes, eszes, gazdag. *Nevettem el magam.* - Mi kell még? *Vigyorgok, de csak szórakozok veled. Az első kettővel már rég átlépted a célvonalat és tényleg nem érdekelt a pénzed. Ha nem tetszenél, nem lennék itt. Pislogok kettőt, majd veled nevetek.* - Az ellentéte jobban meglepett volna. *Mármint ha igaz lett volna.* - Én is... *Élvezem a helyzetet és közben mellkasod cirógatom.* - Kellemes... *Azért nyakad is megkóstoltam, de szigorúan folt nélkül.*

Keresés: