Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 19:58 | Üzenet # 2326 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Azért ennyire már ismerlek.*Vigyorodom el.* - Sejtettem.*Sóhajtok fel, de a puszi elmosolyodom.* - Igaz.*Kuncogok és a csókra is.* - Helyes.*Bólogatok mindkettőre és a csóknál engem se kell félteni bele is nyögök.* - Igen nem kéne.*Értek egyet és próbálom összeszedni magamat.* - Basszus nagyon kívánlak és nem vagyok ehhez hozzá szokva, hogy várni kell.*Sóhajtok fel.* - De mellette mégse akarok persze félrevonulni, de azért nagyon nehéz.*Húzódóm arrébb.* - Árasztod itt hülye feromonjaid *Szenvedek édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.01.17, 19:27 | Üzenet # 2327 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam a szövegeden.* - Szólj, ha mégis. *Simítok végig a pofidon. Szexin elvigyorodom és leveszem a szemüvegem, majd a hajamba túrva hátrasimítom a tincseim.* - Nem tudsz nekem ellenállni? *Nézek rád igen csábosan.* - Pedig nem csináltam semmit sem. *Kíváncsi voltam, hogy meddig bírod ki a dolgokat.* - Semmi önfegyelmed nincs. *Nyújtom ki a kezem és a hajad kezdem birizgálni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.01.17, 20:12 | Üzenet # 2328 |
 Yaoista
| - Nincs... *Motyogom édesen.* - Végre... *Örülök meg és ki is élvezem a csókot rendesen. Hagytam, hogy az öledbe húzz és át is ölelem a nyakad. Nagyon tetszett a helyet és egyre jobban csókollak.* - Nagyon jó... *Mosolyodom el és újra megcsókoltalak.* - Figyelj csak... *Nézek a szemeidbe és finoman az arcod kezdem cirógatni.* - Én is jobban meg akarlak ismerni. *Közlöm veled, hogy mire is jutottam végül veled kapcsolatban. Sosem éreztem még így magam senki mellett.* - Tényleg tudni akarom, hogy miért érzem így magam a közeledben. *Csókolgatlak finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.01.22, 14:31 | Üzenet # 2329 |
 Yaoista
| - Úgyis, majd hamarosan aludnia kell és akkor félrevonulhatunk.*Simul az arcom a tenyeredbe és persze egyre jobban kikészítesz.* - Mondom én, hogy egy démon vagy.*Harapok az ajkaimra.* - Tudod, hogy nem és inkább örülj, hogy a puszta jelenléted is, ekkora hatással van rám.*Ezt még Lucas se mondhatja el magáról, pedig azért neki se lehetett panasza.* - Valóban, ha rólad van szó nincs.*Bólintok, majd a következő pillanatban ismét megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.01.22, 17:16 | Üzenet # 2330 |
 Yaoista
| -Annyira édes vagy.*Kuncogok.* - Valóban.*Csókollak tovább.* - Figyelek.*Mosolyodom el és én is cirógatlak.* - Ezt örömmel hallom.*Csókollak meg hosszasan.* - Akkor mostantól csak egymással randizunk? Értsd úgy, hogy mással nem fekszünk le?*Érdeklődöm, hogy hogyan gondoltad.* - Mert nekem nem fog nehezemre esni.*Ezt azért jobb tisztázni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.01.25, 20:25 | Üzenet # 2331 |
 Yaoista
| *Nagyon élvezem a helyzetet, kényelmes volt. Kérdésed nagyon meglepett és hirtelen megszólalni se tudtam.* - Ezt szeretnéd? *Kérdezek vissza. Nekem se esne nehezemre, hiszen azért veled igencsak kielégítő az ágyban, meg úgy egyébként is élvezem a jelenléted.* - Járni akarsz velem? *Ismét szemeid kezdem figyelni. Nem tudtam, hogy mit akarsz pontosan mos tőlem.* - Vagy ez csak olyan... randizgatunk, flörtölgetünk, aztán ha meguntuk a másikat, agyő? *Szerettem volna tisztában lenni a szándékaiddal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.01.25, 20:30 | Üzenet # 2332 |
 Yaoista
| - Pattog a kisördög. *Mosolyodom el csábosan.* - Úgy festek, mint aki nem örül neki? Szerintem elég észrevehetően külön kiélvezem a dolgot. *Kuncogok rajtad.* - Helyes. *Hagytam, hogy csókolj és szenvedélyesen falom az ajkaid.* - Egyáltalán nincs. *Nyalok végig ajkaidon és kaptál még egy csókot.* - De nyugodj le lassan, mert azért nem hiszem, hogy a húgodnak így kéne megkapni a felvilágosodást. *Húzom végig a hüvelykujjam az ajkaidon.* - Nagyon érzéki vagy. *Szinte felfaltalak a tekintetemmel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.01.25, 22:02 | Üzenet # 2333 |
 Yaoista
| - Pattog hát.*Kuncogok.* - Igaz, ott a pont.*Nevetek fel.* - Nincs bizony.*Harapok az ajkaidra és csak csókollak.* - Nem lenne jó ötlet.*Mosolyodom el, bár tény akkor nem nevetnék, nem úgy mint te.* - Te váltod ki belőlem csakis te.*Harapok az ujjaidra, majd a hugicám is visszatér, ami nem baj hiszen egyre forróbb lett a levegő.* - Itt is vagyok.*Tipeg hozzád édesen.* - Tessék Daven.*Adja oda neked a poharat.* - Én meg hoztam többit.*Jelenik meg anyukám.* - Majd én.*Megy oda és elvéve a poharat nekem adta.* - Köszönöm.*Puszilom meg.* - Itt van még süti sós és édes.*Mondja anyukám és ki is megy.* - Kóstold meg nagyon finom.*Visz neked oda az édesből.* - Mond hogy áááá.*Mondja édesen én meg igen jót mulatok, de tudtam, hogy neki nem fogsz nemet mondani és megkóstolod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.01.25, 22:05 | Üzenet # 2334 |
 Yaoista
| - Különben nem mondanám.*Mosolyodom el.* - Úgy gondolom, hogy valóban randizgatunk, jobban megismerjük egymást, mert nem sokat tudunk egymásról, azt tudjuk, hogy a kémia működik, de ugye ez is nagyon fontos.*Kapsz is egy csókot.* - Mással nem randizunk és ha tényleg működik, akkor járni fogunk, ha nem, akkor hagyjuk egymást. Most nem a megunásról van szó, csak a passzolásról. Mit mondasz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.01.27, 23:11 | Üzenet # 2335 |
 Yaoista
| - A kémiával tuti nincs gond. *Kuncogok, csak csókodra hagyom abba. Csöndben hallgatlak és elgondolkozom. Kicsit helyezkedek és végül már szemből ülök az öledbe. Átölelem a nyakad mind két karommal és picit somolygok.* - Engem amúgy se lehet megunni. *Jegyzem meg, de látszódott rajtam, hogy nagyon gondolkozok és zavarban vagyok.* - Amúgy ez már a járás definíciója, nem? *Húzom föl a szemöldököm, viszont ez csak kötözködés volt. Rásimítok az arcodra és lágyan megcsókollak, miközben hozzád simulok.* - Próbáljuk meg... *Pillantok a szemeidbe, de kicsit elhallgatok.* - Sok figyelmet igénylek. *Incselkedek veled.* - Szóval ha nem figyelsz eléggé, a végén más játszópajtás után nézek. *Piszézek veled kicsit, majd az ajkaid veszem birtokba. Egyáltalán nem gondoltam komolyan, csak tényleg élveztem ezt az egészet veled. Olyan más volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.01.27, 23:30 | Üzenet # 2336 |
 Yaoista
| *Mikor visszajön a húgod, azért elmosolyodom.* - Köszönöm. *Veszem el a poharat és bele is kortyolok.* - Köszönjük. *Azért anyukád is kedves volt. Nem lepett meg egy kicsit sem a húgod. Elgondolkoztam, de végül elfogadtam.* - Áááá. *Tudtam, hogy mennyire élvezed ezt a helyzetet. Haraptam egyet és megsimogatom a kis pofiját.* - Nagyon finom. Adj Aaeronnak is, még sírni fog, hogy nem kínálod meg. *Incselkedek veletek kicsit és közben visszaveszem a szemüvegem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.01.30, 21:01 | Üzenet # 2337 |
 Yaoista
| - Azt nem szeretném.*Kezedbe nyomja a sütit.* - Ez a tiéd.*Azzal oda jön és nekem egy másikat hozz.* - Köszönöm.*Mosolygok és jóízűen beleharapok, majd meg is eszem.* - Akkor rajzolunk tovább.*Így is teszünk közben édesen magyarázz neked mindenféléről, tényleg nagyon megkedvelt.* - Na kész vagyok.*A rajzon te vagy és ő és egymás kezét fogjátok.* - Hogy tetszik?*Kérdezi kíváncsian.* - Nagyon szép lett.*Dicsérem meg. Kifejezetten tetszik a nagy fejed. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.01.30, 21:01 | Üzenet # 2338 |
 Yaoista
| - Azért ne bízd el magad ennyire.*Vigyorgok.* - Hmm mondjuk úgy, hogy a küszöbe kis pimasz.*Csapok a popodra finoman, majd a csókodat viszonozom.* - Helyes válasz.*Mosolyodom el.* - Ohh édesem ezt ne feled, mert a végén az lesz a bajod, hogy túl sok figyelmet kapsz.*Nevetek fel, de ez el is tűnik a megszólalásodra és a csókod se viszonozom.* - Amíg nem vagyunk együtt és elmondod, akkor oké, de ha hülyének mersz nézni vagy esetleg később megcsalni, azt nagyon megbánod.*Ezt nem viccből mondom, ilyen szintű vicceket nem szeretem.* - Na de hol is tartottunk?*Váltok vissza és most én csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.02.01, 19:00 | Üzenet # 2339 |
 Yaoista
| - Ugyan. *Kuncogtam el magam.* - Értem. *A popsimra nyögtem egy aprót.* - Az legyen a legnagyobb problémám. *Mondom lágyan és azért zavarba vagyok rendesen. Nem értettem, hogy miért nem viszonozod a csókom. Nagyon meglepett, amit mondtál, hiszen én tényleg csak vicceltem. A következő csókot én nem viszonozom. Picit csöndben maradtam és az ajkaidra teszem az ujjaim.* - Azt hiszed megtenném? *Nézek a szemeidbe.* - Azok után, hogy megbeszéltük, hogy most csak egymással? *Valamiért rosszul esett, de nem tudtam volna megmondani, hogy miért, de kíváncsi lettem hirtelen, hogy mit válaszolsz erre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.02.01, 19:46 | Üzenet # 2340 |
 Yaoista
| *Elveszem tőle a sütit és megeszem azért.* - Igen, igen. *Rajzolgatunk tovább és hallgatom, ahogy karattyol a leányzó. A rajzon elmosolyodom kicsit.* - Köszönöm szépen. Ez a tiéd. *Adom neki oda az enyém, amin egy tündér volt, reméltem nem röhögsz ki, de hát most mit rajzoljak egy kislánynak.* - Nagyon szép. *Simogatom meg a buksiját.* - Ilyen szép rajzot még sose kaptam. *Mondom neki kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 21:31 | Üzenet # 2341 |
 Yaoista
| - Nem jön össze ez a csókolózás.*Kuncogok.* - Különben meg félreértesz. Mint mondtam ez egy próba, ha mégse működik és más kezd érdekelni, azt úgy oké, bár az más, hogy mennyire törődöm bele, de erről most kár is beszélni, hiszen fordítva is lehet.*Lehet én nem akarok veled lenni.* - A lényeg, hogy ha elkezdünk járni és te megcsalsz, annak rossz vége lesz. Mondjuk szerintem a hűség egy alap dolog nem?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 21:31 | Üzenet # 2342 |
 Yaoista
| - Nagyon szép, köszönöm.*Puszil meg.* - Valóban az.*Nem akartalak kinevetni, sőt jó tőled más rajzokat is látni.* - Nagyon örülök neki.*Mosolyog nagyon boldogan.* - Ez pedig tőlem.*Adom neki oda, amin Fogatlan van az egyik kedvenc mesehőse.* - Ohh de szép ez is, köszönöm.*Én is kapok egy puszit.* - Akkor most mit csináljunk?*Kérdezi és ásít egy hatalmasat.* - Mi lenne, ha mondjuk te aludnál, már éppen itt az ideje nem?*Kérdezem, ami persze nem tetszik neki.* - Nem akarok aludni.*Szomorodik el.* - Fogunk még játszani ígérem, de álmosan nem legjobb nem gondolod? Kicsit alszol és utána tovább játszunk jó?*Cirógatom meg a pofiját.* - Na jó, de csak akkor, ha Devan mondja mesét.*Jelenti ki. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 22:54 | Üzenet # 2343 |
 Yaoista
| *Csöndben hallgattam, hogy mit mondasz és így azért már másképp hangzott.* - De igen, szóval ez rád is vonatkozik. *Lehet kicsapongó életem van, de neked is legalább annyira.* - Nem bírom, ha becsapnak. *Meg hát azért elég sok kell ahhoz, hogy én valakivel járni kezdjek, mert még mindig féltem. Tényleg féltem tőle, hogy te is elkezded majd a parádét, hogy ne úgy viselkedjek, ne azt csináljam és ezeket nem nagyon bírtam. Az arcodra simítok és kóstolgatni kezdem az ajkaid, végül rendesen megcsókoltalak. Ahogy elváltunk, elmosolyodtam.* - És van valami terved mára? Itt alszol? *Kérdezlek kíváncsian, majd újabb csókot adok.* - Összejön ez. *Suttogom ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 22:58 | Üzenet # 2344 |
 Yaoista
| *A puszija nagyon jól esett, el is mosolyodtam rá. Hagytalak azért kibontakozni, mégis csak te értesz a kisgyerekekhez, én annyira nem. Nem lep meg, hogy tiltakozik, de a mese dolog viszont igen. Sóhajtok egy nagyot, majd megsimogatom az arcát.* - Hozz egy mesekönyvet, aztán amíg Aaeron átöltöztet és olvasok mesét, oké? *Így is teszünk, majd leülök az ágy szélére és elkezdem neki olvasni a meséjét.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.02.07, 13:09 | Üzenet # 2345 |
 Yaoista
| - Szuper.*Mosolyodik. Hozz egy könyvet, majd jön a pizsi és a mese. Én is odaülök és finoman cirógatom, de közben téged nézlek, annyira más vagy most és még inkább megtetszettél. A húgom bármennyire is tiltakozott, azért hamar elalszik. Kap még egy puszit és kimegyünk halkan, be az én szobámba, ahol az ajtómnak nyomva megcsókollak.* - Köszönöm, hogy ilyen kedves vagy a húgommal.*Nem lenne kötelező, de a legjobb, hogy nem játszod meg magad és szívből jön.* - Mi lenne ha most mi játszanánk?*Simítok a farkadra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.02.07, 13:17 | Üzenet # 2346 |
 Yaoista
| - Egyértelmű.*Bólintok.* - Ahogyan én sem, bár elég nehéz is.*Teszem hozzá.* - Tiszta lapokkal játszok, ez már feltűnhetett.*Cirógatom meg az arcodat. Hagyom, hogy ízlelgesd az ajkaim, a csókodat pedig hosszasan viszonozom.* - Itt?*Lepődöm meg.* - Igen össze.*Bólintok a csók után és most én adok neked.* - Mi lenne, ha te aludnál nálam? Akkor tudsz magaddal holmit is hozni és mehetsz onnét az egyetemre, nekem is egyszerűbb azért otthonról indulnom.*Ez igaz is meg nagyon kicsi a lakásod és bár őszinte vagyok, azért a hangulatot nem akarom elrontani.* - Akkor tudnánk jakuzzizni és szaunázni is.*Elég csábító ajánlat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.02.10, 17:46 | Üzenet # 2347 |
 Yaoista
| - Igen, fel. *Mosolyodom el.* - Itt. *Kuncogok kicsit. Tetszett, hogy meglepődtél. Csöndesen hallgatlak, majd elmosolyodom. Még azért megcsókoltalak még egyszer, majd felpattantam.* - Fürdőnacit nem rakok. *Vigyorgok és elkezdek összepakolni. Nem raktam sok mindent, csak váltásruhát, pár könyvet és ilyesmit. Pár perc alatt összeszedtem magam, majd visszamentem hozzád. Ismét szemből az öledbe ültem, majd közrefogva az arcod szenvedélyesen megcsókoltalak.* - Mehetünk. *Közlöm veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.02.11, 00:29 | Üzenet # 2348 |
 Yaoista
| *Nyugodtan olvastam neki a mesét, ha kérdezett válaszoltam is. Nem lepett, hogy hamar elaludt. Én puszit nem adtam neki, de azért megigazgattam a takaróját. Halkan osontam veled, majd a szobádba már csak vigyorgok.* - Aranyos a húgod. *Ölellek magamhoz. Lehet nem lenne kötelező, de azért én élveztem. Na meg tényleg megvett a bájával.* - Érdekel a virslim? *Kuncogok és sóhajtok a simításodra.* - Megehetnéd... *Húzom végig mutatóujjam az ajkaidon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 19:33 | Üzenet # 2349 |
 Yaoista
| - Igen az.*Bólintok.* - Ohhh nagyon is érdekel.*Vigyorodom el és az ujjadra harapok finoman, kicsit még szopogatom is erotikusan.* - Akkor megkóstolom.*Vigyorgok és azért bezárom az ajtómat, majd megfogva kezed az ágyamhoz vezetlek, amire leültetlek és ismét megcsókollak. Leveszem a felsődet és kicsit az izmos mellkasod csókolgatom, végül kigombolva a gatyád előveszem a farkad.* - Fincsi virsli.*Vigyorgok, majd nem húzva a dolgokat, szopni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 20:29 | Üzenet # 2350 |
 Yaoista
| - Ne is.*Vigyorgok.* - Nyomás.*Csapok a popsidra.* - Helyes.*Mondom a csók után, majd elindulunk kocsival hozzám. Útközben általános dolgokról beszélünk és meg is érkezünk olyan 20 perc alatt. Magán a környéken látszik, hogy tehetősebbek laknak itt.* - Itt vagyunk.*Állok meg a egyik kertes ház előtt. Kapum persze elektromos. A kert hatalmas, rendezett, van két medence egy gyönyörű terasz, ahogyan a nagy könyvben meg van írva.* - Kint is fürödhetünk, ha van kedved, az egyik medence jakuzzi.*Mondom mintha ez annyira hétköznapi lenne. Kinyitom neked a kocsi ajtót és felmegyünk a házhoz, ami szintén nagy egy család simán elférne benne és még, akkor is nagy lenne.* - Érezd magad itthon.*Leveszem a cipőmet.* - Tessék itt van vendégpapucs.*Adok neked egyet.* - Körbevezesselek?
|
|
| |