Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.10.21, 12:27 | Üzenet # 2276 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Igen csak meglepsz a viselkedéseddel.* - Neked is szia, az illemet látom otthon hagytad.*Az ilyenre nagyon harapok.* - Szóval kopjak le?*Vonom fel a szemöldököm.* - Veszem a jeleket képzeld, csak megakartam győződni még személyesen, hogy mi is a helyzet, de már minden világos.*Mondom igen csak ridegen, amilyen még sose voltam veled.* - Nem hittem volna, hogy ennyire beszari vagy és tudod ez a félelem már egyáltalán nem édes, ha nem inkább szánalmas.*Tény sértette az egomat is, de az még jobban zavar, hogy nem játszol tiszta lapokkal.* - Ne aggódj nem kereslek többet, de hidd el megfogod ezt még bánni, mert egy ilyen partit, mint én, biztosan nem fogsz találni.*Beképzeltnek tűnhetek, de így van.* - Való igaz túl nagy falat vagyok neked édesem.*Paskolom meg az arcod, de igen csak lenézően.* - Viszlát Gray.*Nyitom ki a kocsimat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.10.22, 13:39 | Üzenet # 2277 |
 Yaoista
| - Bocsi... szia. *Azért kicsit elszégyellem magam, nem szoktam ennyire tapló lenni ilyenkor se, csak nagyon megleptél.* - Igen... *De már nem volt hirtelen akkora a szám. Valahogy még rosszul esett, hogy így beszélsz velem, ennyire érdektelenül, pedig én kezdtem az egészet. A szavaid igazából ott fájtak, ahol kell. Telitalálat volt az összes.* - Túl sokat képzelsz magadról. *Morgom oda, de persze ez is csak visszavágás volt.* - Csak hiszed. *Vágom rá és mikor megpaskolod az arcom, dühös lettem és elütöttem a kezed.* - Hello. *Durcizok be és ott hagylak. Mérges lettem rád, pedig valahol mélyen tudtam, hogy igazad van. Pár napig még bizony pörögtem rajtad, de aztán feladtam. Összeszedve magam elmentem a klubodba, de most egyáltalán nem voltam úgy kiöltözve, mint a múltkor. Csak egy egyszerű farmer, póló és egy pulcsi volt rajtam, persze azért ez is elég dögös volt. Bementem és megmondtam, hogy téged kereslek, de igazából fogalmam sem volt róla, mégis mit mondjak neked. Érdekeltél, ez tény. Az is, hogy nem is kicsit. Pont ezért rémültem meg ennyire, még sosem jártam így.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.10.22, 14:16 | Üzenet # 2278 |
 Yaoista
| - Ugyan már. Eddig se balhéztunk. *Legalábbis részemről ez még messze nem balhézás volt. Csöndben hallgatlak, nem vágok közben és bár úgy tűnhetek, mint aki nem is foglalkozik veled, folyamatosan figyelek.* - Igen, hallom. *Mentem utánad és leültem melléd.* - Igen. *Finoman csókollak, majd átkarollak és magamhoz húzlak. Finoman simogatni kezdem közben a vállad. Volt bennem egyfajta aggodalom a kialakuló helyzet miatt.* - Van valami hely, ahova szívesen jártál kajálni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.10.25, 11:49 | Üzenet # 2279 |
 Yaoista
| *Inkább tényleg nem reagálok erre, nem akarok ezzel foglalkozni.* - Bocsi megint sokat beszélek.*Nevetek fel zavartan. Rögtön bújok is hozzád és a combod kezdem el simogatni.* - Ohh naná.*Párat fel is sorolok.* - Meg van egy hely, ami a törzshelyünk volt, oda jártunk a legtöbbet, ha szeretnéd megmutatom, van minden.*Mosolyodom el.* - Most főleg megrohamoztak az emlékek, ilyenkor olyan öregnek érzem magam.*Nevetek fel.* - Örülök, hogy eljöttél.*Simítok az arcodra és ismét megcsókollak. Ez a látogatás, számomra nagyon sokat jelent, talán túl sokat is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 01:07 | Üzenet # 2280 |
 Yaoista
| - Már megszoktam. *Hiszen általában jár a szád, de ez nem volt gond.* - Elmehetünk, ha szeretnéd. *Simítom félre a hajad a füled mögé.* - Jah... még a tojáshéj ott van a fenekeden. *Nevettem el magam.* - Sejtettem, hogy örülsz. *Hagytalak, hogy megcsókolj, de közben jobban magamhoz húzlak és csókollak.* - Kifejezetten boldognak tűnsz. *Közlöm veled, mikor elváltunk egymástól. Figyelem az arcod, de nem mondok semmit, csak remélem, hogy nem gondolod túl a dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 21:33 | Üzenet # 2281 |
 Yaoista
| - Rendben van.*Bár az első, hogy a családommal legyek, de este elmehetünk.* - Oké oké, de azért én is öregszem, ne kötekedj.*Kuncogok.* - Nem csak tűnök, hanem az is vagyok, nincs okom, hogy ne legyek az.*Jelentem ki.* - Megmutassam a sulimat is? Sőt oviba is idejártam és az tényleg rég volt.*Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 21:47 | Üzenet # 2282 |
 Yaoista
| - Ugyan kérlek, te is tudod jól, hogy ez nem így van.*Hiszen tisztában vagyok a rossz tulajdonságaimmal is, szóval nem képzelek magamról sokat.* - Tudom.*Javítalak ki, majd ahogyan elmész, én is elmegyek. A nap folyamán még gondolok rád és azért sajnálom, hogy így alakult, de ez van. Pár nappal később, éppen egy megbeszélésre készülök, amikor mondják, hogy keresnek. Oda is megyek, majd igen csak meglepődöm. Nem hittem, hogy keresni fogsz és az öltözékeden is meglepődöm.* - Szia, hát te? Nem keresek új hostot.*Jegyzem meg.* - Nincs sok időm egy tárgyalásom lesz. Gyere fel az irodába.*Mondom, majd így is teszünk.* - Hallgatlak.*Ülök le.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 23:37 | Üzenet # 2283 |
 Yaoista
| *Eléggé kínban voltam és igazából már elgondolkoztam rajta, hogy le kéne lépnem, de te gyorsabb voltál.* - Szia... nem is azért jöttem. *Jegyzem meg én is, hiszen megbeszéltük, hogy nem lennék ideális host.* - Oké... *Megyek utánad, de nagyon csendben. Pár pillanatig az irodádban sem szólaltam meg.* - Bocsánatot akartam kérni a viselkedésemért. *Persze nem ezt akartam mondani, de most ez jött ki elsőre.* - Egy seggfej voltam és nem érdemelted meg. *Persze ezt csak a beszédstílusomra mondom. Megint elhallgattam. Egyik lábamról a másikra billegtem, úgy csináltam, mint egy kisgyerek.* - Én rohadtul félek tőled. *Mondom ki végül.* - Egyszerre vonzol és késztetsz menekülésre... *Vallom be.* - Megőrjítesz.... folyton az eszembe jársz... ijesztő...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 23:42 | Üzenet # 2284 |
 Yaoista
| - Lassan... fizikailag lehet. *Agyilag más kérdés, bár te még komoly vagy a korosztályodhoz képest.* - Értem. *Ezek után tényleg csak reméltem, hogy nem fogsz túlkombinálni. Azzal dugok, akivel akarok.* - Amit gondolsz, nekem mindegy. *Nem érdekelt különösebben, de azt se lehet mondani, hogy teljesen hidegen hagyott. Ha megmutatod, megmutatod, ha nem, akkor nem.* - Gondolom oviba is kis cuki voltál. *Biztos vagyok benne, hogy rettentő aranyos lehettél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.11.04, 13:34 | Üzenet # 2285 |
 Yaoista
| - Fizikailag kevésbé szerintem.*Kuncogok.* - Nos, ha ennyire lelkes vagy, akkor felesleges.*Nem rosszból mondom, ez vagy te, de így most minek mutassam meg.* - Valóban, vannak képek is.*Mondjuk magamtól azt se fogok mutatni.* - Téged viszont szívesen megnéznélek, mert nagyon kíváncsi vagyok a kicsi Devanra, biztos egy édes ördögfióka voltál.*Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.11.04, 13:43 | Üzenet # 2286 |
 Yaoista
| - Nos valóban nem, de hozzárakom, hogy nem bántottál meg, inkább felidegesítettél.*Ennyivel azért nem lehet engem megbántani, sőt azt nagyon nehéz.* - Ezekkel eddig is tisztában voltam.*Jegyzem meg.* - Mit akarsz tőlem Gray? Miért jöttél ide?*Állok fel és odasétálok hozzád.* - Olyat mondj, amit még nem tudok.*Nézek mélyen a szemedbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.11.13, 23:13 | Üzenet # 2287 |
 Yaoista
| *Csak bólintottam, hogy nem bántottalak meg.* - Jó neked... *Én csak az utóbbi pár napban jöttem rá erre. Kérdésed eléggé meglep. Ahogy odajössz elém, felnézek az arcodra. Teljesen elvesztem a tekintetedben.* - Nem tudom, hogy mit akarok tőled. *Közlöm veled, majd a tarkódra simítottam és megcsókoltalak.* - Ha tudnám, nem így jöttem volna... *Engedlek el.* - Szerintem úgy se tudok olyat mondani, amit nem tudsz. *Jegyzem meg, végül azért hozzáteszem.* - Holnap pótolhatnánk azt a reggelit... *Találkozni akartam még veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.11.13, 23:16 | Üzenet # 2288 |
 Yaoista
| - Nem lelkesség kérdése. *Teszem hozzá azért.* - Arra kíváncsi lennék. *Elmélkedem kicsit.* - Akármilyen hihetetlen, jó gyerek voltak mindig. *Gyújtok rá egy szál cigire.* - Gimi utolsó évégben is, csak akkor már megdugtam a tanárom is. *Vigyorgok. Nem apróztam el sosem a dolgokat.* - Szerintem te többet rosszalkodtál, mint én. *Állapítom meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.11.15, 13:09 | Üzenet # 2289 |
 Yaoista
| - Akkor, majd megnézzük.*Bólintok és azért meglepsz.* - Akkor szívesen mutatok, anya is biztosan lelkes lesz.*Nevetek fel.* - Tényleg az, szóval hogy egy mondatba szerepeljen a jó gyerek és te az nagyon nagyon hihetetlen.*Nevetek fel, majd a folytatáson nem lepődöm meg annyira, mint kéne.* - Nem semmi, de tényleg ez sokkal hihetőbb, mint az előbbi állításod.*Vigyorgok.* - Nos tudtam csibész lenni, de semmi komoly csak gyerek csínyek.*Mosolygok, majd megcsókollak végül visszamegyünk és amint kinyitom az ajtót egy szőke kislány kezd felém rohanni.* - AAAEROOOON.*Üvölti és a nyakamba vetődik.* - Szia hercegnőm.*Ölelem szorosan magamhoz.* - Jajj de hiányoztál már.*Puszilgatom.* - Én is téged... végre haza jöttél.*Bújik szorosan majd észrevesz téged és nagy szemekkel csodál. Elenged, majd eléd sétál.* - Te meg ki vagy?*Vizslat édesen.* - Ő a barátom Devan, ő pedig itt a kishúgom Hanna.*Mutatlak be titeket.* - Szia, nagyon örvendek.*Mondja édesen és bemutatkozva kezet nyújt neked, amin csak mosolygunk.* - Ügyes vagy.*Simogatom meg a fejét, a te reakciódra meg nagyon kíváncsi vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 19:44 | Üzenet # 2290 |
 Yaoista
| - Ugyan, nem vagyok én annyira rossz. *Vigyorgok.* - Sejtettem. *Harapok a nyakadba.* - Értem, ez nem lep meg. *Csókod viszonozom és még kicsit elvagyunk. Visszafele is hagytam, hogy fogd a kezem meg minden. A kislányon kicsit meglepődtem, de elmosolyodtam. Már válaszolnék, de te megteszed helyettem.* - Szia... *Térdelek le elé és ahelyett, hogy kezet fognék vele, csak megfogom és adok egy puszit a kézfejére.* - A csinos kis hölgyeknek így illik köszönni. *Mosolygok rá, meglepően kedves tudtam lenni a gyerekekkel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 23:11 | Üzenet # 2291 |
 Yaoista
| - Annyira.*Vigyorodom el, a többin meg csak kuncogok. Nagyon meglep a viselkedésed, arra számítottam, hogy nem tudod kezelni, de ez kellemes meglepetés és olvadozva nézlek titeket.* - Te egy igazi lovag vagy.*Mondja édesen elpirult pofival, mire felnevetek, hiszen maximum egy sötét lovag vagy.* - Köszönöm szépen.*Puszil meg.* - Ugye játszotok velem?*Kérdezi nagy szemekkel.* - Kérlek...*Nézz rád, hiszen én úgyis igent mondok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 23:21 | Üzenet # 2292 |
 Yaoista
| *Nem tollak el, de nem is viszonozom a csókodat.* - Hmm meglehet.*Bólintok majd ellépve tőled rágyújtok és az asztalomnak dőlök.* - Nem érek rá holnap.*Tényleg nem értem rá, de kicsit húzni is akartalak, na meg érdekelt, hogy mennyire fogsz próbálkozni.* - Mi változott, hogy megkerestél?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 23:37 | Üzenet # 2293 |
 Yaoista
| - Értem... *Nem tudtam eldönteni, hogy tényleg nem érsz rá vagy csak le akarsz rázni. Persze a csókot is vettem, hogy nem viszonoztad. Elgondolkoztam kérdésedre, de nem tudtam, hogy mit válaszolhatnék.* - Nem változott semmi, csak rájöttem dolgokra. *Mondom komolyan.* - Igazad volt... nagyon megijesztesz. Még senki nem váltott ki ilyet belőlem. *Félreigazítom a hajam és elkezdem birizgálni.* - Szóval lehet megérné kideríteni, hogy mitől is van ez. *Nem jöttem zavarba és végig a szemedbe nézve mondtam.* - Mikor fogsz ráérni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 23:43 | Üzenet # 2294 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Mosolyodom el, sejtettem, hogy pirulni fog. Puszijára kicsit elkuncogtam magam. Hát hirtelen nem tudtam mit mondani, de a kis bociszemeivel még ő is megvett.* - Menjünk. *Fogom meg a kezét.* - Megmutatod a szobád? *Kérdezem kedvesen.* - Mit szeretnél játszani? *Közben azért a te kezed is megfogom.* - Jön a bátyád is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.11.19, 12:52 | Üzenet # 2295 |
 Yaoista
| *Teljesen kész voltam tőled/tőletek. A húgom persze értette a dolgát, de tényleg meglep, hogy így rábólintasz és a folytatásra is.* - De jó köszönöm és persze, hogy megmutatom.*Mosolyodik el boldogan a kis csöppkeze pedig elveszik a tiedbe.* - Nem is tudom, amit te.*Mondja és én csak megyek veletek, de hogy itt is megfogod a kezem, olyan jól esik. Beérve a szobába rögtön elkezd neked magyarázni és hozza a játékait.* - Majd rajzolunk is.*Mondja lelkesen, majd előkeres nekem egy rajzot, amin ő és én vagyunk.* - Neked csináltam.*Adja oda.* - Ohh, de szép köszönöm szépen.*Puszilom meg.* - Mit szeretnél játszani Devan?*Kérdezi és az öledbe mászik, rögtön megkedvelt. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.11.20, 15:47 | Üzenet # 2296 |
 Yaoista
| - Akkor menjünk. *Mosolyodom el kicsit.* - Rendben. *Figyelmesen és csöndben hallgatom, ahogy magyaráz nekem. Minden játékát megnézem, amit odahord nekem.* - Sejtettem. *Általában a kislányok szeretnek rajzolni. Aranyos volt a rajz dolog.* - Igen? Majd várom. *Simogatom meg a fejét. Igazából a kislányokkal tudtam mit kezdeni, mert ugyan úgy működnek, mint a felnőtt nők. Hagytam, hogy az ölembe másszon.* - Nem is tudom. Mi lenne ha most rajzolnánk? Aztán kitalálod mit szeretnél. *Simogatom közben a kis hátát.* - Persze csak ha a bátyád is benne van. *Sejtettem, hogy mindjárt elcsöppensz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.11.21, 02:08 | Üzenet # 2297 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok.* - Elég zsúfolt napjaim vannak.*Elgondolkozom, hogy mikor is érek rá.* - 3 nap múlva, talán este ráérek egy kicsit, ha nem lesz jobb programom.*Ergo, ha éppen nem mással fogok szórakozni. Őrlődjél egy kicsit.* - Majd hívlak, akkor is ha nem jó, de ezt azért megmondom holnap utánig.*Ennyire nem vagyok szemét.* - Rendben?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.11.21, 02:17 | Üzenet # 2298 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólogatok, ahogyan én is.*- Benne vagyok.*Mosolygok folyton, annyira édesek vagytok, tényleg tele vagy meglepetésekkel.* - Szuper.*Ad neked egy puszit, majd nekem is. Össze is szed mindent, bőven válogathatsz.* - Mond csak te mivel foglalkozol?*Kérdezi tőled kíváncsian és rajzolni kezd.* - Ugye nekem rajzoltok?*Kérdezz minket.* - Persze tündérkém.*Simogatom meg fejét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.11.27, 22:10 | Üzenet # 2299 |
 Yaoista
| *Azért a puszira elmosolyodtam egy picit.* - Én épületeket tervezek és rajzolok. *Magyarázom neki, hogy ő is megértse.* - Természetesen. *Simogatom meg a buksiját én is.* - Mit szeretnél, mit rajzoljak neked? *Hiszen az volt a legfontosabb, hogy ő mit szeretne.* - Mit szoktál csinálni Aaeronnal? *Reméltem meg tudok valamit, amivel tudlak szívatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.11.27, 22:13 | Üzenet # 2300 |
 Yaoista
| - Értem... *Vártam a folytatást, nem akartam tágítani.* - Oké. *Vettem, hogy mi lenne a másik program, de nagyon reméltem, hogy attól találkozol velem.* - Várom majd. *Bólintok és kicsit még álldogálok.* - Feljöhetnél hozzám. *Szólalok meg hirtelen.* - Csinálnék valami kaját meg ellennénk. *Rettegtem tőled, mégis engedni akartam, hogy megismerj.*
|
|
| |