2025.07.21, Hétfő, 08:55
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Kedd, 2016.11.29, 19:57 | Üzenet # 2301
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Rendben úgyis ezt beszéltük, hogy talán ott lesz a következő randi, nálad vagy nálam. Nos, akkor majd hívlak, de tényleg most nincs több időm.*Sétálok az ajtóhoz és kinyitom. Amikor odasétálsz hozzám, közel hajolok, de mielőtt megcsókolnálak elhúzódom.* - Akkor szia.*Vigyorodom el, azért igen csak élvezem a helyzetet.*

MioDátum: Kedd, 2016.11.29, 22:51 | Üzenet # 2302
Yaoista
- Aminek Aaeron is tanul?*Kérdezi kíváncsian.* - Igen tündérkém, csak Devan még tanít is, úgy mint anyáék, csak ő felnőtteket, mint engem.*Magyarázom neki.* - Ez annyira szuper.*Nézz téged csillogó szemekkel.* - Lepjél meg valamivel.*Kuncog, majd hasra fekszik és rajzolni kezd.* - Rajzolunk, mesét nézzünk és mesél is, játszunk az udvaron, játszhatok a hajával, babázik velem, főzünk.*Magyarázza édesen.* - Bármit játszik velem, csak most már nem annyit, mint régen.*Motyogja, mire csak megpuszilom.* - Ígérem többet jövök és majd te is jössz jó?*Próbálom feldobni, meg hát nekem is hiányzik.* - Tényleg?? És akkor Devannal is találkozom? Elmegyünk majd állatkertbe meg kirándulni?*Kérdezi lelkesen, mire csak felnevetek. Egy pillanat alatt megvetted.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.12.03, 19:37 | Üzenet # 2303
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogy magyarázol neki és persze a csillogó szemein is.* - Rendben. *Csöndben hallgatom a válaszát és közben rajzolgatni kezdek.* - Majd csinálsz a kedvemért neki egy szép frizurát? *Vigyorgok rád, mert biztos voltam benne, hogy rettentő vicces lehet. Arra, hogy jön ő is, csak felszalad a szemöldököm, mert nem tudom, hogy gondoltad, de majd megbeszéljük később.* - Éppen lehet róla szó, de ezt azért meg kell beszélni az anyukáddal és az apukáddal is. *Azért arra nem voltam kész, hogy egy kislánnyal így foglalkozzak.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.12.03, 19:41 | Üzenet # 2304
Yaoista
- Igen. *Bólintok. Nézem, ahogy az ajtóhoz mész. Kicsit elmosolyodom és odasétálok hozzád. Vártam, hogy megcsókolj, de te elhajolsz. Viszont engem meg nem kell félteni. Elkaptam a nyakkendőd és lehúzva végignyaltam az ajkaidon, majd füledhez hajolva halkan belesuttogom.* - Várom a hívásod. *Még bele is nyaltam, majd elengedve megigazítom a nyakkendőd és kijövök. Tényleg tűnök ülve várt, hogy végre telefonálj, szinte óránként megnéztem, hiába mondtad, hogy mikor fogsz szólni.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.12.11, 20:58 | Üzenet # 2305
Yaoista
*Meglep a mozdulatod, de igen csak tetszik.* - Helyes.*Morranok fel kicsit, majd elköszönve megyek is a dolgomra. Ahogyan ígérem fel is hívlak később és le is beszéljük a találkozót.  Hozzád menve, azért nem öltözök túl, de másnak még ez is az lenne. Viszek egy üveg konyakot is, ami múltkor ízlett, hiszen nem akarok üres kézzel érkezni. Elkészülve el is megyek, majd odaérve felcsöngetek.* - Hello Gray.*Most se adok csókot csak egy puszit kapsz.* - Ezt neked hoztam.*Adom oda az italt.* - Cipőt levegyem?*Kérdezlek.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.12.11, 21:02 | Üzenet # 2306
Yaoista
- Persze.*Lelkesül fel, nekem meg le esnek a dolgok és kapsz is egy nyelvnyújtást is, de nem zavar.* - Máskor is voltam, ők biztos megengedik.*Motyogja, kicsit letörten.* - Édesem.*Megyek oda és felemelem.* - Ne aggódjál tudsz jönni és oda megyünk, ahova csak akarod oké? Tudod most Devannal élek együtt és ő nagyon elfoglalt, de ha nem tudunk ott lenni, akkor megyünk Grayhez mit szólsz?*Tudtam megengedni és imádják egymást. Megértelek téged is, de ugye te mondtad, hogy bárkit áthívhatok, de majd lebeszéljük.* - Oké.*Mosolyodik el és ad egy puszit is.* - Na ezt már szeretem.*Puszilom meg én is, majd lerakom és rajzol is tovább.* - Azért remélem te is jössz Devan.*Mondja édesen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.12.12, 00:37 | Üzenet # 2307
Yaoista
- Értem. *Mosolyodom el. Csöndben hallgatlak bennetek, majd odamegyek hozzátok. Megsimogatom a kis hátat is.* - Nem arról van szó, hogy nem jöhetsz kicsi, csak azért szeretném megbeszélni, oké? *Mosolyodom el kicsit. Hagytam, hogy lerakd, majd sóhajtok egy nagyot. Odamegyek hozzá és leguggolok elé.* - Tudod most nagyon sokat kell dolgoznom. Sok házat kell megrajzolnom. Megbeszéljük, hogy mikor jó, mert neked se kéne hiányozni, nem igaz? *Simogatom a kis buksiját.* - Szóval ezt meg kell beszélni anyukáddal és apukáddal, na meg amúgy a bátyádnak is lassan vizsgái lesznek. *Fogom meg a kis kezét.* - Aztán megígérem, hogy megoldjuk, oké?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.12.12, 00:43 | Üzenet # 2308
Yaoista
*Szinte csak egyet csörrent a telefon és már kaptam is fel. Örültem a találkozónak, kicsit még izgultam is. Gyönyörűen kitakarítottam és rendet raktam, mire jöttél. Szerintem még sosem volt ekkora rend a lakásomba. Mindent magamnak spóroltam össze, szóval én nagyon büszke voltam, hogy egyedül bérelem a lakásom és nem segítenek a szüleim. Mikor meghallom a csengőt, elmosolyodom. Be is engedlek, hogy gyere, majd az ajtó már nyitva, mire odaérsz.* - Szia. Gyere be. *Köszönök és a puszin csak somolyogtam.* - Köszönöm, de nem kellett volna. *Mondjuk örültem neki tényleg, hogy így gondoltál rá.* - Igen. *Bólintok és beljebb megyek, majd várlak.* - Kérsz valamit? *Egyszerű lakás volt, egyszerű berendezéssel, de meg volt azaz őrült, bolondos hangulata, mint nekem.* - Foglalj helyet, ahol csak kényelmes.

MioDátum: Kedd, 2016.12.13, 23:57 | Üzenet # 2309
Yaoista
*Ahogyan odamész hozzá és elmagyarázod a dolgokat, nem tudtam, hogy hova olvadjak. Annyira kedves és édes voltál vele, még jobban megtetszettél és annyira jó látni ezt az oldalad is, erre tényleg nem számítottam.* - Oké megbeszéltük.*Elveszi a kicsi kezeit és átölelve a nyakadat hozzád bújik.* - Elhiszem neked.*Mondja édesen, nekem pedig a cukiságfaktorom kezd kiakadni. biggrin * - Már várom.*Puszil meg, majd elengedve tovább rajzol és közben magyaráz neked, na igen le se tagadhatjuk egymást.*

MioDátum: Péntek, 2016.12.16, 12:49 | Üzenet # 2310
Yaoista
- Üres kézzel nem illik érkezni.*Mosolygok. Leveszem a cipőmet, majd bemegyek. Tényleg le se tagadhatod, hogy a te lakásod és kis aranyos, de nagyon kicsi, szóval nekem ez nem lakás. biggrin * - Egy kávét kérnék.*Mondom és leülök a kanapéra, de kissé feszengek, de igyekszem nem megjegyzést tenni.* - Na és mi a helyzet?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.12.18, 15:00 | Üzenet # 2311
Yaoista
- Oké, hogy iszod? *Kérdezem és közben már ki is mentem a konyhába. Az sem volt túl nagy. Szépen lefőztem a kávét és megcsináltam úgy, ahogy kéred. Egy bögrében vittem oda, nah meg én is abból ittam. Közvetlenül melléd leültem és keresztbe tettem a lábam.* - Megvallom őszintén, nem voltam benne biztos, hogy eljössz. *Magyarázom aranyosan. Valahogy nagyon jó volt, hogy mégis itt vagy.* - Egyébként a szokásos. Tanulok. *Bár most nem volt kalandom.* - Neked sikerült mindent elintézni? *Kortyolok bele a kávémba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.12.18, 15:03 | Üzenet # 2312
Yaoista
*Elmosolyodtam, ahogy megölel és bújik kicsit. Finoman simogatom.* - Reméltem is. *Hagyom, hogy visszamenjen játszani és én is rajzolok tovább. Odahúzlak magam mellé, de nem mondok semmit.* - Látszik, hogy a húgod. *Súgom oda, hiszen folyamatosan karattyol, de aranyos volt.* - Aranyos. *Nézem közben, tényleg tündéri volt, még az én szívem is elvarázsolta.*

MioDátum: Kedd, 2016.12.27, 13:11 | Üzenet # 2313
Yaoista
*Nem tiltakozom, hogy közelebb húzol.* - Igen.*Kuncogok, majd lágyan elmosolyodom.* - Valóban, nagyon szeretem őt.*Ahogyan az egész családomat.* - Akkor ti szerelmesek vagytok, mint anyáék?*Kérdezi, ami engem is váratlanul ér.* - Együtt is éltek, mint egy házaspár.*Állapítja meg, hirtelen én meg se tudok szólalni.* biggrin 

MioDátum: Kedd, 2016.12.27, 13:41 | Üzenet # 2314
Yaoista
- Csak feketén.*Mondom, majd amikor visszajössz elveszem a kávét.* - Köszönöm.*Még félreteszem, hagyj hűljön egy kicsit.* - Már amikor nálam voltál és szinte biztos volt, hogy jövök, csak neked nem kötöttem az orrodra.*Vigyorodom el.* - Igen, szerencsére minden úgy halad, ahogyan akartam, még sok munka van hátra, de jól haladok.*Mosolyodom el büszkén.* - Mióta laksz itt?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.12.29, 21:44 | Üzenet # 2315
Yaoista
- Nincs mit. *Mosolyodom el.* - Aljas vagy, remélem tudod. *Vigyorgok azért, mert ez tetszett és igazából teljesen jogos húzás volt.* - Sejtettem, hogy ez fogod felelni. *Nevettem el magam.* - Azóta, hogy elköltöztem otthonról. *Mosolyodom el.* - Egyedül találtam és fizettem ki. Na jó... a szüleim kifizették előre én pedig utólag törlesztem. *Magyarázom, de látszik, hogy erre büszke vagyok.* - Nem akartam, hogy így legyen, de ők szerették volna. *Pillantok az arcodra közben.* - Egyébként remélem tudod, hogy mennyire félre kellett raknom a büszkeségem, mikor elmentem hozzád. *Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.12.29, 21:50 | Üzenet # 2316
Yaoista
*Látszott, hogy szereted a családod. Érdekes volt megfigyelni itt is a viselkedésed. A kérdésére még én is meglepődtem és hirtelen nem is tudtam, mit mondjak. Én még mindig nem voltam szerelmes, de gondoltam előrukkolok egy olyan válasszal, ami kivágja nálad a biztosítékot.* - Nem vagyunk szerelmesek, illetve én nem. *Nézek rád, de hát hazudni nem fogok még akkor se, ha kicsi.* - Aaeron már lehet, meg szerintem azt akarja, hogy én az legyek, de az másik kérdés. Tudod nem csak a szerelmesek élnek már együtt. *Magyarázom neki.* - Van más előnye, ha együtt laksz valakivel... *Vigyorodom el.* - Például tud neked virslit főzni. *Nyalom meg a szám, de persze úgy, hogy a leányzó ne lássa.*

MioDátum: Szerda, 2017.01.04, 12:04 | Üzenet # 2317
Yaoista
- Ez az egyik vonzerőm.*Vigyorodom el. Figyelmesen hallgatlak és szép, hogy egyedül érted el, de akkor se változtat azon, hogy ez számomra nem lakás, bár nem is én élek itt.* - A szülök már csak ilyenek.*Mosolyodom el.* - Ezt mind magadnak köszönheted, mert ha nem kezdesz el úgy viselkedni, akkor nem kell félreraknod a büszkeséged nem, de? Meg is érte nem?*Hiszen itt vagyok.*

MioDátum: Szerda, 2017.01.04, 12:19 | Üzenet # 2318
Yaoista
*A válaszod meg se lep.* - Szerintem meg te akarod, hogy az legyek, mert ezt már előadtad az ebédnél is. Nem vagyok én se szerelmes.*Tényleg nem vagyok az, de ebből látszik, hogy beléd még senki nem volt és már erre az állapotra azt hiszed, ezek után, akkor te is lehetsz szerelmes belém.* - Én csak a szerelmemmel fogok együtt élni.*Mondja édesen már mint ami a párkapcsolatra vonatkozik. A folytatásra totál elvörösödöm.* - A virslit nagyon szeretem.*Ettől csak még vörösebb leszek.* - Jól vagy bátyus? Az arcod nagyon vörös.*Pillant rám.* - Persze, persze csak hirtelen melegem lett. Kicsikém, ha megkérlek hozol nekem valami hideg italt?*Kérdezem, mire fel is pattan.* - Hozok, te is kérsz Devan?*Kérdezi, majd a válaszod után kirohan.* - Olyan hülye vagy.*Csaplak meg.* - Ne beszélj a húgom előtt virslikről te perverz disznó.*Közlöm veled.* - Különben meg, miért is lennék szerelmes? Mindenkinek ezt fogod mondani mostantól? Hidd el, ha az leszek elmondom.*Mondom komolyabban, de még mindig vörös vagyok.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.01.06, 19:41 | Üzenet # 2319
Yaoista
- Jól van na, tépd le a fejem. *Nézek rád. Most a húgodnak mégis mit mondjak, az ebédnél csak a véred szívtam.* - Jól teszed. *Simogatom meg a buksiját.* - Igen, én is. *Vigyorgok, főleg azon, hogy te mennyire pirosodsz.* - Igen, kérek. *Mosolygok rá. Ahogy megcsapsz, játékosan feljajdulok.* - Ugyan már, semmi rosszat nem mondtam. Csak megbeszéltük, ki mit szeret enni. *Válaszolok csípőből.* - Mert rólam van szó. *Kuncogok, majd az arcodra simítok.* - Szép szín... és egyébként nem mondtam senkinek, kajánál csak piszkáltalak, mert aranyos voltál. *Veszem el a kezem.* - Kíváncsian várom. *Szerintem nem mondanád el.* - És mond csak... *Vigyorgok.* - Te hogy ÁLLSZ virslikkel? *Annyira élveztem, hogy zavarba hozlak.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.01.06, 21:27 | Üzenet # 2320
Yaoista
- A szerénységeddel együtt. *Nevettem el magam, bár engem ez nem zavart.* - Igen... *Mondom picit lágyabban, mert azért nagyon szerettem őket. Elhúzom a szám picit, de hát mégis mit mondhatnék.* - Valahogy úgy... *Motyogom az orrom alatt.* - Tényleg sajnálom, ahogy viselkedtem. *Még sosem tettem ilyet ezelőtt.* - Mit vársz tőlem? *Kérdezek rá kíváncsian és belekortyolok a kávéba.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.08, 17:17 | Üzenet # 2321
Yaoista
- Ahogy mondod.*Nevetek fel.* - Felejtsük el. Nem bántottál meg, inkább csak feldühítettél, mert nem bírom az e fajta viselkedést. Itt most nem arról volt szó, hogy sértette az egomat, tény az is rá játszott, de leginkább az, hogy nem játszottál tiszta lappal.*De ezzel szerintem tisztában vagy, hiszen már mondtam, hogy milyen vagyok.* - Meg akarlak ismerni jobban, a többi meg kialakul. Nem vicceltem, amikor azt mondtam, hogy lehet veled menne komolyan. Leszámítva a múltkorit, igen csak az esetem vagy és még senki se érdekelt igazán, ezért is dühített annyira helyzet.*Mondom őszintén végig a szemeidbe nézve.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.08, 18:50 | Üzenet # 2322
Yaoista
*A húgom csak kuncog rajtunk, nagyon jól érzi magát.* - Csak te éppen más virslire gondoltál, te perverz.*Csóválom a fejemet.* - De bevallom vicces volt azért.*Mosolyodom el.* - Na fogd be.*Morgok rád édesen.*  - Valóban? Bár nagyon szeretsz piszkálni ez tény, de tényleg azt hittem, hogy tényleg így hiszed, elég meggyőző voltál.*Jegyzem meg.* - Tudni fogod.*Nem fogom tagadni. A kérdésedre persze még vörösebb leszek, de benne vagyok a játékban.* - Tudod te, hogy nagyon szeretem, de majd este megmutatom, hogy mennyire is.*Simítok finoman a farkadra, de csak egy pillanatra.* - Már alig várom, hogy belém tömd.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 15:25 | Üzenet # 2323
Yaoista
- Kérlek, honnan tudod, hogy én mire gondoltam? *Húzom fel a szemöldököm.* - Dehogy fogom. *Kuncogok és még egy puszit is adok.* - Nem is lenne jó, ha nem lennék meggyőző. *Nézek a szemeidben és mivel a húgocskád még úgy is odavolt, adtam egy csókot is.* - Értem. *Kíváncsi voltam, mi lesz akkor.* - Tetszik a terv... *Sóhajtok egyet halkan, ahogy végig simítasz tagomon.* - Ne aggódj, megkapod. *Csókod kicsit elnyújtom és magamhoz húzlak teljesen. Kicsit hozzád dörgölőzök, majd azért disztingválóm magam.* - Még a végén felizgatlak és gondolom nem akarsz a húgod előtt álló farokkal parádézni. *Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 15:39 | Üzenet # 2324
Yaoista
- Igen, tudom... *De végül csak bólintottam egy aprót. A szemeidbe nézek folyamatosan, amíg beszélsz. Kisit elpirulok a végére, legalábbis pirosas lesz a pofim. Kicsit csöndben maradtam és csak kémleltem a szemeid.* - A rohadt életbe... *Adtam fel. Lerakom a kávém az asztalra, majd a tarkódra simítva közelebb  húzlak és végignyalok az ajkaidon.* - Csókolj már meg... *Suttogom ajkaidra.* - meddig vagyok még büntibe? *Kérdezem édesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.15, 18:49 | Üzenet # 2325
Yaoista
- Talán meleged van?*Vigyorodom el pimaszul.* - Mi történt?*Vonom fel a szemöldököm, majd csak szélesebb lesz a vigyorom.* - Mivel ilyen szépen kéred, így már nem vagy büntiben.*Csókollak meg szenvedélyesen.* - Még mindig finom.*Harapok az ajkaidra és egy mozdulattal az ölembe húzlak és úgy csókollak tovább. Úgy terveztem nem lesz semmi, de túl édes vagy.*

Keresés: