2025.07.21, Hétfő, 23:55
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Kedd, 2017.04.18, 12:46 | Üzenet # 2401
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Megyek hát.*Vigyorgok.* - Majd meglátjuk.*Bár nekem csak jó, ha mindig kemény vagy. Kedves tőled, hogy azért szóltál, mielőtt elmész.* - Tudtam volna menni.*De azért látszik, hogy élvezem még ha még mindig zavarba vagyok ettől is.* - Kint van a folyóson.*Azért szerencsére senkibe nem botlunk bele, bár téged nem zavart volna, na meg nekem is elveszed az eszem, hiszen hagyom hogy így menjünk ki.* - Várom már este a folytatást.*Mondom már a zuhanyba, ahol ráérősen fürdetni kezdelek.* - Egyszer megnéznélek edzés közben.*Jegyzem meg.*

MioDátum: Szerda, 2017.04.19, 10:33 | Üzenet # 2402
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Nekem mindig.*Vigyorgok.* - Kíváncsian várom.*Mert azért a szex nem új dolog, eddig is nagyon készséges voltál. A zavarodon elmosolyodom tetszik, hogy ilyen édes is tudsz lenni.* - Pedig nem tudom.*Piszkálódok tovább. Élvezem, amikor csak csókolgatod, na de az igazi szopás a jó.* - Ahhh kezd visszatérni a memóriám.*Vigyorgok és a hajadba túrok, de csak simogatom a buksid, tudod te a dolgot. Beleiszok az italomba, majd megszólal a mobilom.* - Te csak folytasd.*Vigyorgok és lazán felveszem.* - Hello apa.*Köszönök bele.* - Remekül vagyok, éppen egy édes kiscicával játszok.*Közlöm vigyorogva, amiből apám tudja, hogy miről van szó, csak azt nem, hogy pontosan mit teszünk.*- Nem zavarsz, ti hogy vagytok?*Kérdezem és még rá is gyújtok, a te fejed közben simogatom, a hangom meg simán visszafogom maximum sóhajtok egyet.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.21, 12:20 | Üzenet # 2403
Yaoista
*Magamban mosolyogtam a memóriádon. Biztos voltam benne, hogy igencsak visszahozom. Hagytam, hogy simogass és nagyon jól esett. Kedves volt, hogy akkor sem "használtál", ha engedtem, hanem rám bíztad. Nem lepett meg annyira, hogy felveszed a telefont, de az már igen, hogy apukáddal beszélsz. Lenyűgözött, mennyire vissza tudod magad fogni, ha kell, de én meg elhatároztam, hogy azért is kicsalok belőled egy nyögést. Elválok egy kicsit farkadtól és csak simogatlak kicsit, közben a golyóid szopogatom. Felpillantok az arcodra és újra tövig nyellek. Nagyon intenzíven és erotikusan igyekeztem a kedvedre tenni, egy pillanatra nem hagytam abba utána.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.21, 12:25 | Üzenet # 2404
Yaoista
- Rendben. *Engem nem érdekelt, ha láttak is volna. Mondjuk a húgodnak nem örülnék, de a többiek nem érdekeltek.* - Csak aztán holnap lábra tudj állni. *Mosolyodom el. Hagytam, hogy fürdess, jól esett.* - Elmehetünk együtt. *Nem zavart volna.* - Bár mostanában nem volt annyi időm, mint szeretném. *Hiszen nagyon sok munkám volt és mellette a tanításotok is lefoglalt. Semmit sem vettem félvállról. Finoman végigsimítok a derekadon és odahúzlak magamhoz, majd hosszan megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.04.23, 18:12 | Üzenet # 2405
Yaoista
- Igyekszem.*Vigyorgok.* - Nem nagyon szoktam edzeni, de veled szívesen elmegyek, de lehet, hogy csak bámulni foglak.*Erre van nagyobb esély.* - Vagy, majd te segítesz, na meg úgyis karban tartasz és keményen megszoktál edzeni.*Nyalok a füledbe.* - Tudom, bár ez nem látszódik.*Hiszen tökéletes a tested. A csókodat hosszasan és forrón viszonozom.* - Bár engem az se zavarna, ha lenne pici sörpocakod.*Kuncogok és most én csókollak meg, amennyire tudok hozzád simulok.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.04.23, 18:26 | Üzenet # 2406
Yaoista
*Rád pillantok, hogy mire is készülsz, majd amikor ismét tövig nyelsz és hevesen szopni kezdesz, azért kissé felnyögök. Most már aztán egyértelmű, hogy mit csinálunk, de nem zavartatom magam, ahogyan ő se.* - Örülök, hogy jól vagytok, akkor jövő héten találkozunk. Anyát is csókolom.*Lerakva elköszönök.* - Apám kíváncsivá tetted.*Vigyorgok.* - Lehet elviszlek magammal.*Jegyzem meg.* - Azt hittem jobban zavarba leszel.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.04.24, 07:02 | Üzenet # 2407
Yaoista
*Büszke voltam magamra, hogy sikerült kicsalni azt a pici nyögést.* - Elviszel? *Lepődök meg, bár nem bántam. Picit abbahagyom szopásod, de folyamatosan simogatlak.* - Igazából gondoltam, hogy fel fogod venni. *Kuncogok és felállva hosszan megcsókoltalak, majd visszahelyezkedtem.* - De majd később beszélünk. *Szopogatom tovább a farkad. Látszódott rajtam, hogy neked szívesen és élvezettel teszem.* - Finom... *Nyalok rajta végig, majd újra a torkomig engedlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.04.24, 22:22 | Üzenet # 2408
Yaoista
- Nem is vagy azaz izmos alkat, de ez nem baj. *Igazából nekem tetszett, hogy inkább karcsú vagy. Persze így is volt rajtad izom, nem arról volt szó, de nekem tetszettél így, ahogy voltál.* - Na ez igaz. *Szívom meg a nyakad, de nyoma is marad rendesen.* - Akkor jó. *Bár én azért kicsit éreztem magamon.* - Na az biztos nem lesz. *Rettentő hiú voltam, ha magamról volt szó. Felemelem az állad és gyöngéden megcsókollak.*

MioDátum: Péntek, 2017.05.05, 11:49 | Üzenet # 2409
Yaoista
- Izmosan már nem is tetszenék nem?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ahhh így ismét felfogsz izgatni.*Nyögök fel hangosabban.* - Oké egye fene kibírom, ha kockahasad marad.*Nevetek fel és a csókodat hosszasan viszonozom, szinte bele is remegek a gyöngédségbe.* - Meglepően puha ajkaid vannak.*Harapok rá finoman.* - Ki kéne lassan mászni, de olyan jó így.*Csókolgatlak.*

MioDátum: Péntek, 2017.05.05, 12:24 | Üzenet # 2410
Yaoista
- Miért is ne.*Nem hivatalos bemutatás lenne, mert akkor haza vinnélek az más lenne, de ez csak egy szimpla találkozó lenne.* - Kezdesz kiismerni.*Mosolygok és viszonozom a csókodat.* - Ugyan én beszélhetek, te pedig másra használd a kis szád egyetértek.*Vigyorgok.* - Akkor szopogasd csak.*Kuncogok.* - Nagyon ügyes vagy.*Élvezkedem és meggyújtok egy szivart.* - Majd te is kaphatsz, ha kérsz. Ilyet biztos még nem szívtál, bár ilyen szép farkat se még.*Egom törhetetlen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 23:36 | Üzenet # 2411
Yaoista
*Bíztam is benne, hogy tetszik, ahogy szoplak.* - Ilyen szépet, igen... *Csókolom meg a hegyét.* - De ekkorát még tényleg nem. *Kuncogok. Tényleg nem nagyon volt olyan partnerem, akinek a méretei vetekedhetnének a tiéddel. Egyre jobban felizgultam én is és szép lassan megmerevedett a farkam. Felpillantok az arcodra, majd hátrasimítok a fenekemre. Párszor végighúzom az ujjam bejáratomon, majd szépen feltolom magamnak egy ujjam, amire nyögtem is egyet.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.05.18, 11:20 | Üzenet # 2412
Yaoista
- Hmm a szépet se hiszem el.*Vigyorgok.* - Milyen romlott és szexi vagy.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Akkor én csak a farkamat adjam?*Nincs ellenemre, de az se, hogy előkészítselek.* - Mégis mit szeretnél?*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.05.20, 15:55 | Üzenet # 2413
Yaoista
*Mikor ez arcomra simítasz, kicsit abbahagyom a szopásod.* - Téged felizgatni annyira, hogy letámadj. *Csókolok tenyeredbe, majd játékosan megharaptam a hüvelykujjad. Közben persze végig ujjaztam magam. Elengedtelek és megtámaszkodtam neked háttal, hogy jól láss mindent és tovább izgattam magam, de továbbra is csak egy ujjal.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.05.20, 16:00 | Üzenet # 2414
Yaoista
- Annak is megvan a bája, ha egy izmos pasi liheg alattad. *Vigyorgok.* - De jobban tetszel így. *Kár is lenne tagadni.* - Csak egy csók volt. *Csinálom újra.* - Sejtettem. *Mosolyodom el azért.* - Tetszik? *Kérdezem, mielőtt megharapdálnád.* - Oké... *Csókod még viszonozom, majd kimászok. Elveszek egy törölközőt, már amelyiket mondod, majd téged is kisegítelek. Rád tekerek egyet és felveszlek a karomba. Bemegyek veled a hálódba, megtörölgetlek, majd én is megtörölközök. Ledöntelek és elfekszek én is.* - Így is tudjuk folytatni, nem? *Húzlak magamra és újra birtokba vettem ajkaid. Finoman kiigazítok pár tincset az arcodból és gyöngéden cirógatlak. Sokkal kedvesebben és szeretetteljesebben értem hozzád, mint eddig.*

MioDátum: Péntek, 2017.05.26, 17:58 | Üzenet # 2415
Yaoista
- Erről még mesélned kell.*Vigyorodom el.* - Nekem megfelel, hogy én lihegek egy izmos pasi alatt vagy éppen felett.*Vigyorodom el kajánul.* - Ahh de nem akármilyen csók.*Nyögök fel.* - Igen nagyon...*Mosolyodom el. Hagyom neked magam, hiszen nagyon élvezem.* - Igen így is tudjuk.*Bólintok és elhelyezkedve rajtad folyamatosan viszonozom a csókjaid.* - Nagyon nehéz lesz visszamenni így.*Suttogom az ajkaid közé.* - Nagyon jól esik, amit csinálsz.*Lelkemet is cirógatja.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.28, 00:41 | Üzenet # 2416
Yaoista
- Most tényleg kíváncsi vagy arra, hogy kivel dugtam? Azt hittem zavar ez a téma. *Bár az utóbbi időben nem voltam sokat oda, de ez nem jelent semmit.* - Helyes. *Elnevettem magam kicsit a csókos dologra. Sejtettem, hogy élvezed a helyzetet. Hagytam, hogy kényelmesen helyezkedj.* - Még pihenhetünk, vagy sietni kell valahova? *Cirógatom finoman a hátad.* - Olyan vagy mint egy kiscica. *Kuncogok és adok egy puszit a buksidra, majd újra megcsókoltalak.* - Nagyon puha a bőröd. *Állapítom meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.28, 13:58 | Üzenet # 2417
Yaoista
- Csak, amikor izmos, inkább seme típusú férfival voltál, de amúgy nem érdekel.*De azért kíváncsi tettél, hiszen ez mégis más.* - Nem kell és még úgyis alszok a húgom.*Még ráérünk, na meg este is együtt leszünk, de tényleg nehéz elválni tőled.* - Kiscica, ez tetszik.*Még nyávogok is egyet neked.* - Ezt még gyakorolnom kell, de a karmolás az megy.*Vigyorgok és végig is karmolok finoman az oldaladon.* - Örülök, hogy tetszik.*Mondom a csók után.* - Sok csaj meg is irigyelhetné, nem egyszer megkaptam gimibe a csajoktól, hogy ez nem ér. Igazából még pattanásom se volt nagyon.*Gondolok vissza.* - Te se voltál az a tipikus kirügyezett kamasz nem? Amióta élsz jól nézel ki.*Ez csak fokozódni fog úgy gondolom.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.28, 14:02 | Üzenet # 2418
Yaoista
- Élvezem a műsort, csak azért nem támadlak le.*Szeretek játszani és csak még jobb lesz így szex.* - Nagyon szexi vagy és igen tapasztalt, sok pasit elcsábítottál már igaz?*Igazából ez csak költői kérdés, mert ebben biztos vagyok.* - Ilyen szép látvány még nem volt a medencémben.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Mennyire szeretnéd már a farkamat?

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.06, 19:38 | Üzenet # 2419
Yaoista
- Pedig várom. *Lihegem, hiszen kő kemény voltam.* - Azért annyira sokat nem. *Nevettem el magam.* - Szerintem te többet. *Bár ebből nem csinálnék versenyt. Elmosolyodom szavaidra és még egy ujjam magamba nyomom, amire hangosan felnyögök.* - Nagyon. *Lihegem halkan.* - Az ujjaim nem elég vastagok és hosszúak. *Pedig kényeztetem magam rendesen.* - Kérlek... *Húzom ki az ujjam.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.06, 19:57 | Üzenet # 2420
Yaoista
- Értem. *Mosolyodom el kicsit.* - Aranyos a húgod egyébként. Olyan, mint te, csak lányba. *Kuncogok.* - Óh, micsoda hangok. *Puszillak meg.* - Igaz, karmolni nagyon tudsz. *Azért néha szoktam érezni, de nem zavart.* - Ebben biztos voltam. Kis korosba nem néztek lánynak? *Vigyorgok.* - Nagyon finom vonásaid vannak. Lemerném fogadni, ha beöltöznél nőnek, senki se gondolkozna el rajta, hogy férfi vagy. *Elnevettem magam a kérdéseden.* - Egyébként igen. *Vigyorgok.* - Egy darab se volt, tényleg mindig jól néztem ki. *Finoman megcsókollak.* - Tényleg jól jársz velem. *Állapítom meg.* - Én még öregen is szexi leszek. *Jelentem ki.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.08, 00:36 | Üzenet # 2421
Yaoista
- Akkor nem mesélsz?*Most már tényleg érdekelt.* - Köszi, szerintem is.*Nagyon szeretem, ahogyan az egész családomat.* - Ezt most bóknak szántad?*Vonom fel a szemöldököm.* - Csak miattad.*Mosolyodom el.* - Héé azért még mindig férfi vagyok.*Morgok kicsit.* - Komolyan, ilyenkor mintha hetero vagy legalábbis biszex lennél. Lehet, hogy lágyabbak a vonásaim, de azért látszik, hogy nem vagyok nő és nem csak farkam miatt.*Közlöm veled.* - Különben párszor igen, de csak első ránézésre.*Most már jobban kijöttek a vonásaim.*  - Olyan hülye vagy.*Csaplak meg finoman.* - Mindig is szerény voltál.*Csóválom a fejem, de persze a csókodat viszonozom.* - Na és miért? Hiszen a külső nem minden és a pénz és a szex se.*Mielőtt ezeket mondanád.* - Ebben biztos vagyok, hiszen édesapád is jól nézz ki nagyon.*Nem ismernélek, akkor simán elmennék vele, még ha ennyivel idősebb is, ő kivétel lenne. Direkt nem teszek, arra megjegyzést, hogy akkor is velem leszel, hiszen te úgyis mást mondanál, na meg azért ez még messze van, de én tényleg eltudom veled képzelni az életem egyre inkább.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.08, 00:37 | Üzenet # 2422
Yaoista
- Azt sejtettem.*Hülye lennél nem várni.* - Relatív kinek mi a sok.*Kuncogok.* - Ebben biztos vagyok, de lehet most már csak egy kiscicával leszek.*Mosolyodom el és ha tényleg működik minden köztünk, akkor nem is bánnám.* - Ohh milyen szomorú.*Vigyorodom el, főleg a folytatásra.* - Egy ilyen szép kérésnek, nem tudok nemet mondani.*Eloltom a szivart, majd odasétálok.* - Annyira szép és feslett vagy.*Lehelem a füledbe. Átölellek és egy mozdulattal beléd hatolok, mire felmorranok.* - Hiányzott már az édes kis feneked.*Kezdek el mozogni.* - És te is.*Suttogom lágyan a füledbe, majd odafordítva az arcod megcsókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.08, 22:47 | Üzenet # 2423
Yaoista
*Kicsit elpirulok arra, hogy csak egy cicával leszel. Ahogy végre odajössz elmosolyodom, főleg a szövegedre.* - De neked ez tetszik. *Suttogom válaszul. Hangosan nyögök fel, mikor teljesen kitöltesz. Kissé fájt, hiszen nem voltam rendesen előkészítve, de nem bántam, szerettem a durva szexet.* - Nekem a nagy farkad. *Lihegek elégedetten és folyamatosan nyögök. Szavaidra ismét elpirultam. Nem gondoltam, hogy ilyet fogsz nekem mondani. Szenvedélyesen csókoltalak, amíg csak volt levegőnk.* - Szemből szeretném. *Suttogom ajkaidra. Ahogy megfordítasz, szorosan átölellek és odabújok szinte. Kicsit csak nyögök mozgásodra, majd füledhez hajolok.* - Te is... *Nyögöm füledbe és közben végigkarmolok mellkasodon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.06.11, 00:22 | Üzenet # 2424
Yaoista
- Az edzőteremben volt. Kinézett magának a srác. Nagyjából olyan testalkata volt, mint nekem... először azt hitte, hogy én leszek alul. Aztán rájött, hogy tévedett. *Vigyorgok.* - Mire gondolsz? *Kérdezek vissza a bókra. Elnevettem rajtad magad, aranyos volt, ahogy felkaptad a vizet.* - Butus... *Puszillak meg.* - Csak arra gondoltam, hogy sokan irigyek lehetnek rád. *Cirógatom meg az arcod.* - Persze, hogy az voltam. *Vigyorodom el megint.* - Hm, pedig sokat nyom a latba. *Állapítom meg.* - Nem beszélve amúgy a csodás személyiségemről. *Nem voltam kicsit se elszállva, bár ezt nem gondoltam komolyan.* - Apámnál azért szerintem én jobban sikerültem. *Hisz anyám is szép nő volt és sikerült az előnyt örökölnöm.* - Egyébként neked mi lenne jó parti, ha nem én? *Kérdezlek.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.12, 10:22 | Üzenet # 2425
Yaoista
- Könnyen meggyőzted, hogy ő legyen alul?*Nem szokott nehéz dolgod lenni, de mégis egy más kategóriáról beszélünk, bár lemerem fogadni, hogy rajtam kívül szinte mindenki rögtön ugrott.* - Hogy, olyan vagyok, mint a húgom.*Felelem.* - Tényleg? Akkor mond így.*Így teljesen másként hangzik.* - Sejtettem.*Kuncogok.* - Oké a szexet aláírom, meg a kinézet is, hiszen elsőre az fogja meg az embert, de amúgy elenyésző és a pénz is.*Vagyis szerintem.* - Igen a csodás személyiséged sokat számít.*Nevetek fel. Igaz, hogy sokszor megbántottál, de kedvellek nagyon is, szóval számomra tényleg csodás a személyiséged, még ha egyedi is.* - Valóban.*Cirógatom meg az arcodat.* - Hogy ki?*Kicsit elhallgatok, majd csak megcsókollak.* - Bármennyire kattogok, csak te jutsz eszembe, érdekes ízlésem van tényleg.*Nevetek fel és megcsókollak ismét.* - Neked ki a megfelelő parti?

Keresés: