Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.01, 10:12 | Üzenet # 2576 |
 Yaoista
| - Igaz. *Vigyorgok.* - Nem lep meg igazából. *Ha Asami valamit akart, azt megszerezte magának. Csókod viszonozom és magamhoz ölellek.* - Amíg nem hanyagol el, addig nem zavar. Inkább így fogalmaznék. *Bár biztos voltam benne, hogy sosem hanyagolna.* - Van benne valami. Asamihoz nem való olyan, aki nem rendelkezik egy magabiztos kiállással. Na meg kicsit őrültnek kell hozzá lenni. *Amennyire megismertem Grayt, megfelel a kritériumoknak.* - Tudod neki is megvannak a maga hülyeségei. Legyél felkészült, mert ha összejöttük, lesznek viták. *Ebben is biztos voltam.* - Lehet rosszabbak, mint nálunk. *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.01.03, 13:50 | Üzenet # 2577 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Hogy összejöttek?*Nem teljesen tiszta, hogy mire is gondolsz. A dumádra felnevetek.* - Bocsi, hogy ezt mondom, de ez nagyon édes volt.*Csókollak meg.* - Kétlem, hogy ez előfog fordulni.*Cirógatom meg az arcodat.* - Pontosan és ez fordítva is igaz.*Úgymond egy hétköznapi pasit Gray felfalná reggelire.* - Igen azt tapasztaltam már és te többet tudsz, szóval mesélj.*Kíváncsivá tettél.* - Nálunk rosszabbak? Ugyan kérlek, ezért a címért meg kell küzdeni.*Nevetek fel.* - Szerintem jól meg lesznek.*Lehet nagyobb esélyük van, mint nekünk vagyis inkább nekem, mert ott nincs az a hülyeség, mint nálunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.01.04, 15:29 | Üzenet # 2578 |
 Yaoista
| - Jah. Hát Asami nagyon fel volt spanolva. *Tetszett neki Gray, azt láttam rajta.* - Nem volt az, bolond vagy. *Azért a csókodat az viszonozom.* - Szerintem se. *Értek veled egyet.* - Igaz. *Erre hamar rájöttem.* - Hm, mondjuk rettentő finnyás a kajára. Jobban, mint én. Őszintén mondhatom, hogy kényes. Van, hogy elfelejti, hogy nem mindenki olyan környezetből jön, mint ő és kijön belőle a sznob. Például a te régi lakásodba szerintem lehet a lábát se tette volna be, vagy közölte volna, hogy az nem lakás. *Magyarázom mire is gondolok.* - Az enyém a minimum, amit annak nevez és huzamosabb ideig elvan. *Pedig ez a lakás igen nagy, tágas. Nem átlagos.* - Nem tudom Gray mennyire érzékeny, de Asami elég tapintatlan tud lenni. Meg merem kockáztatni, hogy még engem is leköröz. *Voltak pillanatok, mikor én tudtam tartani a szám, na ő nem.* - De ezzel szemben kedves és ha tényleg kell neki Gray, mindenben mellette lesz és támogatni fogja. Mondhatni a tenyerén fogja hordozni. *Ebben biztos voltam.* - Nem enged magához közel sok embert, de akit igen, azzal valóban törődik. *Cirógatlak közben.* -Minden attól függ, hogy Gray mit, hogyan reagál le. *Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.01.07, 17:31 | Üzenet # 2579 |
 Yaoista
| - Ezek után nem tudom magam visszafogni, de nyafogást ne halljak.*Vigyorodom el. A nyakamra halkan felmorranok, majd megcsókollak.* - Belülről is megkóstollak.*Vigyorgok, majd lassan beléd hatolok. Ismét fantasztikusat szeretkezünk, majd lefürdünk.* - Mit szeretnél csinálni?*Kérdezem már a nappaliban, miközben cirógatlak.* - Van bőven választék, na meg amúgy se lehet mellettem unatkozni.*Vigyorgok.* - Legutoljára Devan aludt is és az se ma volt, na meg vele nem szexeltem.*Nevetek fel.* - Jól érzed magad?*Mondjuk ez egyértelmű, de a te szádból akarom hallani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.01.07, 17:47 | Üzenet # 2580 |
 Yaoista
| - Jó hallani.*Mosolygok.* - Tudom, hogy az vagyok,, de attól még úgy van, ahogyan mondtam.*Vigyorgok.* - Igen azt vettem észre az elmondásából, bár egyszer evett a főztömből, ami ízlett neki, szóval bóknak veszem. Szereted te is a főztöm ő megette, azért ez nagy dolog.*Nevetek fel.* - Igen a kényes és a sznob meg van. Egyrészről, olykor ki tud akasztani, de inkább jót szórakozok rajta.*Kuncogok.* - Pedig a lakásommal semmi baj nincsen, hülye sznob.*Morranok egyet kényesen.* - Azért az durva, pedig a tiéd se mindennapi. Ezek után Graynél nem sokat lesznek.*Lakásunk mondhatni ugyanakkora.* - Nagyszájú és ami a szívén az a száján, de egyben érzékeny és nem szeretik, ha kritizálják, az más ha ő teszi.*Vigyorgok.* - A végén kiderül, hogy te tökre kedves ember vagy.*Kötekedek, mert igazából a magad módján nagyon is az voltál.* - Velünk is nagyon jól bánik, nála jobb főnököt nem is kívánhatnék.*Tényleg kedvelem.* - Szerintem rendben lesznek.*Mondom még a csók előtt, amit hosszasan ki is élvezzek.* - Azért egyszer elmennék hozzá. Sose kérdeztem őt, de milyen a lakása? A szüleit ismered igaz? Ők is sznobok és hasonlóak mint Asami?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.07, 18:17 | Üzenet # 2581 |
 Yaoista
| . Kötekedjél. *Morgom kicsit, de nem komoly.* - Egyébként tényleg nagy. *Hiszen nem mindenkinek ettem meg a főztjét. Előtted igazából házi kosztként szinte csak az anyámét ettem meg, még legfeljebb Leightonét.* - Én is nevetni szoktam rajta, vicces mikor kiakad. *Mosolyodom el, majd elnevettem magam rajtad.* - Szerintem se volt vele semmi baj, de azért itt jobb. *Teszem hozzá.* - Hát, ez kiderül. *Bár, ha hasonló a te volt lakásodhoz, akkor biztos voltam benne, hogy Asami nem lesz hajlandó még ott aludni se.* - Kérlek, én egy tök kedves ember vagyok. *Vigyorgok és a nyakadba csókolok.* - A klub olyan, mintha a gyereke lenne. Mindenkire vigyázni fog ott. *Cirógatlak.* - Én tervezem a bővítést. *Jegyzem meg.* - Lakás? Inkább palota. *Kuncogok.* - Van alaprajzom róla, megmutatom később, ha gondolod. Mikor megvette, sok mindent átalakított és én csináltam a terveket. *Magyarázom, hogy miért is van.* - Igen, ismerem. Ők ennyire nem, de adnak magukra ők is. Hatalmas házban laknak, egy kész rezidencia. Asamié ahhoz képest egy kis viskó. A lakásom akkora, mint a nappalijuk. *Kuncogok.* - Viszont a szülei nem olyan sznobok. Jól érzik magukat bárhol és nem borulnak ki három porszemtől.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.07, 19:27 | Üzenet # 2582 |
 Yaoista
| - Tudod, hogy nem fogok. *Csókod kiélvezem rendesen. Ahogy belém hatolsz, hangosan és kéjesen felnyögök. Kicsit fájt, de nem volt vészes. Nagyon jó volt veled a szex ismét. Nagyon gyenge volt az alsó felem, úgyhogy a támogatásodra szükségem volt.* - Bármit, amihez nem kell mozogni. *Nevettem el magam. Elfeküdtem és a fejem az öledbe tettem, úgy figyeltem az arcod.* - Lustálkodjunk kicsit, csak amíg visszajön az energiám. *Vigyorgok.* - Utána nem is tudom... bőség zavara. *Mosolyodom el.* - Meglepett volna, ha igen. *Nevetek veled.* - Igen, nagyon. *Emelem fel a kezem és finoman megcirógatom az arcod. Rám is volt írva, hogy tényleg jól érzem magam.* - Tényleg helyes vagy. *Ugyan, ezt már mondtam, de most kicsit máshogy. Benne volt, hogy most a páromnak mondom és másképp nézek rád, mint egy szép pofira az utcán.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.01.09, 14:10 | Üzenet # 2583 |
 Yaoista
| - Olyan eszembe se jutott.*Nevetek fel.* - Egész nap lustálkodhatunk, régen csináltam ilyet.*Kezdem el cirógatni az arcod.* - Majd kitalálod.*Nekem teljesen mindegy veled vagyok csak az számít.* - Minket is.*Nevetek fel.* - Ennek örülök.*Fogom meg a kezed és bele csókolok a tenyeredbe.* - Tényleg tudom, de azért köszi.*Teszem hozzá végül és lehajolva megcsókollak.* - Nagyon kellemes így lenni, élvezem.*Mosolyodom el lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.01.09, 15:58 | Üzenet # 2584 |
 Yaoista
| - Azt teszem.*Vigyorgok.* - Igen tudom és örülök is neki, szeretek rád főzni.*Olyan jó nézni, hogy milyen jóízűen eszel.* - Bevallom, hogy azért szoktam még izgulni, hogy ízlik e.*Talán ez nem is fog változni.* - Szerintem is jobb.*Nem azért, mert nagyobb, hanem miattad.* - Úgyis mesélni fog majd.*Most előre látom, hogy fog morogni miatta, amit meg is értek.* - Igen igen az vagy*Nevetek fel, ami egy apró nyögésbe megy át a csókra.* - Ez így van*Közben én is cirógatlak, imádok hozzád érni.* - Akkor biztos nagyon jó lesz. Várod már?*Kérdezték, majd felnevetek.* - Én kérek elnézést. Persze hogy érdekel biztos jó, ha te csináltad és Asaminak is jó ízlése van. Most már tényleg kíváncsi vagyok a palotára, talán általad vagy Gray által eljutok.*Kuncogok.* - Basszus az durva, eltévednék az tuti.*Nevetek fel.* - Értem szóval magától lett ilyen sznob. Szerintem, ha csak a klubja lenne, akkor is ilyen lenne.*Vigyorgok.* - Jó pasi, de én biztos nem tudnék vele lenni, nekem a démonok jobban állnak.*Mondom édesen, majd megcsókollak."
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 21:34 | Üzenet # 2585 |
 Yaoista
| - Én is szeretem, hogy főzöl rám. *Ismerem be egész aranyosan.* - Nem gondoltam. *Mosolyodom el.* - Igen, várom. Asamival jó dolgozni, mert vannak saját ötletei, de nem hülye. Ha valamit nem lehet kivitelezni, felfogja és nem hisztizik, hanem megkérdezi, hogy mit lehet helyette. *Leegyszerűsíti a munkát, ha a megrendelő nem egy gyökér.* - Meg legalább többet is találkozunk. Leightonnal is beszélnünk kéne. *Aggódtam miatta nagyon.* - Akkor majd megmutatom, ha kimásztunk. *Puszilom meg a buksidat.* - Lehet. *Nevettem el magam.* - Mondhatni. *Bólintok is mellé.* - Ebben biztos vagyok. *Nem is kétség.* - Szép mentés. *Nyújtom el a csókod. Nekem csak ne dicsérgess itt más pasikat rajtam kívül. Persze nem vagyok féltékeny, csak bántja a fülem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 21:45 | Üzenet # 2586 |
 Yaoista
| - Tetszik a terv, én se mostanában. *Hozzásimítom arcom a kezedhez. Tényleg nagyon jól esett, ahogy így kényeztettél.* - Hm, egyáltalán melyikőtök lenne alul? *Elmélkedem hangosan, mert egyikőtöket se tudlak elképzelni abban a szerepben. Kezemre elmosolyodom, majd elkuncogtam rajtad magam.* Kár rád pazarolni a bókokat. *Viccelődök, majd a tarkódra simítva viszonozom a csókod. Tekinteted látva én kicsit elpirultam és elfordítottam a sajátom. Nem voltam hozzászokva ilyen gyengédséghez.* - Nekem is tetszik... *Motyogom aranyosan az orrom alatt. Valahogy te a vadmacskát mindig át tudtad bűvészkedni egy kicsit nagyszájú cicává.* - Hozzá tudnék szokni. *Pillantok ismét az arcodra, terült el egy mosoly az arcomon, de most nem olyan nagyképű vagy csábos. Egyszerűen csak szép voltam tőle.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.22, 01:50 | Üzenet # 2587 |
 Yaoista
| - Ez benne a legjobb.*Mosolyodom el fülig, kissé még zavarba is jövök.* - Most már tudod.*Kuncogok.* - Ő csak másért szokott hisztizni.*Nevetek fel.* - Akkor igazi csapatmunka. Jó lenne, ha egyszer én is dolgozhatnék veled egy projekten, nagyon megtisztelő lenne.*Mondom hirtelen.* - Talán ő is tud olykor csatlakozni.*Azért neki most Jason az elsődleges, aminek tudom nem örülsz, de ebbe nem megyek most bele.* - Kíváncsi vagyok.*Mint mindenre amit te csinálsz. Meg lep a reakciód, de csak elvigyorodom.* - Csak nem féltékeny vagy?*Tudom, hogy tagadni fogod, de szeretem szívni a véred, főleg hogy igazam is van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.01.23, 12:25 | Üzenet # 2588 |
 Yaoista
| - Akkor ezt megbeszéltük. Később meg rendelünk valami kaját.*Oké egy reggelit meg tudtál csinálni, de nem hinném, hogy abban az állapotban vagy, hogy több is menjen és különben is most beszéltük meg, hogy lazítunk.* - Pénzfeldobással döntenék el.*Nevetek fel.* - Bár én külsőleg vagyok inkább szépfiú, de akkor se tudna lenyomni, bármennyire jó pasi.*Attól még hogy egy oldalon játszunk és barátok vagyunk, azért van szemem.* - Ilyen nem fog történni még ha nagyon részegek vagyunk, akkor se és már erre volt példa.*Sok durva bulink volt.* - Még csak nem is smároltunk, de úgy hallottam, hogy rólad és Aaeronról ez nem mondható el.*Vigyorodom el kajánul.* - Nem akarsz mesélni, ha már látni nem fogom.*Azért megnéznélek titeket.* - Ugyan azért csak bókolj imádom.*Kuncogok.* - Mi van meleged van?*Nyilván tudom, hogy mitől is pirultál el, de olyan jó piszkálni.* - Azt látom.*Nagyon édes vagy.* - Akkor el is kezdheted a hozzászokást.*Mosolygok és a tiédtől nagyobbat dobban a szívem.* - Egyre jobban és jobban tetszel.*Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.01.23, 23:40 | Üzenet # 2589 |
 Yaoista
| - Benne vagyok. Legközelebb tényleg főzök neked. *Kuncogok. Most nem tudtam volna annyit ott állni. A reggeli még más volt, de azóta szeretkeztünk még.* - Az nagyon vicces lenne. *Nevettem el magam.* - Akkor sem úgy vagy szépfiú. *Mondom lágyabban kicsit. Tényleg az voltál, de mellette igen csak áradt belőled a tesztoszteron.* - Egyébként az is meglepett volna, ha kavartatok volna. *Értek egyet. Valahogy nem tűntetek annak a típusnak.* - Igen, mi összegabalyodtunk egyszer-egyszer. *Kuncogok halkan.* - Arra vagy kíváncsi, hogy kavartam más sráccal? *Húzom fel a szemöldököm.* - Egyébként nálunk nem olyan meglepő szerintem. Mind mondtam, ha olyan a partner én szoktam felül is lenni. *Megfogtam a kezed és belecsókoltam a tenyeredbe.* - Bár annyira nem bánom, ha csak alul vagyok. *Jegyzem meg. Nem kellett attól félned, hogy ezen fogok hisztizni.* - Na szép vagy. *Nevettem el magam a bókos dolgon.* - Nincsen... *Morgom halkan, tudtam, hogy csak piszkálsz.* - Hm, igaz... *Mosolyodom el ismét.* - Ezt jó hallani. *Újabb csókod viszonozom hasonlóan, mint ahogy kapom. Közben végig finoman cirógatom a nyakad.* - Nem fekszel le mellém? Akkor jobban hozzád tudnék simulni. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.01.23, 23:46 | Üzenet # 2590 |
 Yaoista
| *Egyetértően bólintok, hogy bizony csak másért.* - Igen, leginkább így fogalmaznék. *Elmélkedem, majd elmosolyodom.* - Ki tudja, hosszú út áll még előtted, még az is előfordulhat. *Lágyan megcsókollak, kicsit elnyújtva.* - Talán, már ha hajlandó ránk időt szakítani. *Morgok kicsit. Tényleg nem örültem, hogy felbukkant Jason, de lenyeltem.* - Gondoltam. *Kuncogok kicsit.* - Tudod, hogy nem. *Morranok halkan és hosszan megcsókoltalak.* - Csak megfájdul tőle a fejem és nem érdekel. *Közlöm veled.* - Na tiszta a feneked? *Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.01.24, 11:49 | Üzenet # 2591 |
 Yaoista
| - Igen elő.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Te szeretnél?*Kérdezem kíváncsian.* - Biztosan fog.*Cirógatom meg az arcodat. Azért édes, hogy aggódsz érte a magad módján.* - Igen igen tudom.*Kuncogok, aminek a csókod vett véget. Szeretem az ilyen elhallgattatásokat.* - Az meg nem lenne jó, ha a helyes kis buksid megfájdulna.*Nevetek fel.* - Most te vagy az édes.*Jegyzem meg mellékesen.* - Úgy érzem igen.*Az más kérdés, hogy meddig. Ki is mászunk és ismét nagyon figyelmes vagy és segítesz. Felöltözünk, majd meghamizunk.* - Tele most már a poci is.*Vigyorgok már a nappaliban.* - Megmutatod akkor a terveket?*Kérdezlek és kinyitom a sörömet.* - Egészségedre.*Koccintok veled és beleiszok.* - Jól esik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.01.24, 19:44 | Üzenet # 2592 |
 Yaoista
| - Bőven lesz rá alkalom.*Hiszen hosszú távra tervezek.* - De azért megnézned nem?*Mindketten jó pasik vagyunk.* - Akkor hogy vagyok?*Kíváncsivá tettél.* - Nem, arra vagyok kíváncsi hogy a szöszivel, hogy kavartál.*Más nem érdekel.* - Csak azért nem dugtam meg, mert nekem dolgozik.*Meg se fordul a fejemben, hogy nemet mondott volna.* - Azt tudom, de ez még nem egyenlő azzal, hogy kavarni is kell. Szóval mesélj.*Nem érdekelne, akkor nem is kérdeztem volna.* - Meg se fordult a fejemben, hogy bánod.*Vigyorgok.* - Ennyire már ismerhetnek, hogy szeretem, ha ápolják az egomat.*Nevetek fel.* - Édes ez a morgásod.*Puszillak meg.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Kapsz még egy csókot. Befekszek melléd és magamhoz ölellek.* - Kapcsoljuk filmet?*Kérdezlek és finoman cirógatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.01.27, 13:35 | Üzenet # 2593 |
 Yaoista
| - Igaz. *Mosolyodom el.* - Hm.. *Elgondolkozom egy pillanatra.* - Szép látvány lehet, az igaz. *Ismerem be.* - Hát, nem is tudom. Helyes vagy és tényleg egy szép fiú. *Cirógatom meg az arcod.* - De közben nagyon is férfias. Nem az a klasszikus nyálgépes szépfiú vagy. *Kuncogok halkan.* - Jobban tetszik, mint én? *Kérdezek rá, kíváncsi voltam, hogy mit felelsz erre. Valamiért annyira nem örültem, hogy Aaeronról kérdezel.* - Miután szakított az exével, elmentünk inni. Utána nála folytattuk az ivás és a vége az lett, hogy a kanapén egymásnak estünk. Hosszan smároltunk, fel is izgultunk rendesen, de végül nem feküdtünk le. Leállítottuk egymást. Nem lett volna jó elrontani a barátságunk. *Mosolyodom el, tényleg nagyon szerettem Aaeront.* - A te egód nagyon jól érzi magát, nem kell ápolni. *Nevettek veled. Puszidra picit elmosolyodom a morgásból.* - Ritka, mikor ezt mondják. *Te viszont folyamatosan. Mikor befekszel mellém, hozzád simultam és adtam egy csókot.* - Az egy jó ötlet. *Mosolyodom el és elhelyezkedem neked háttal, hogy te legyél a nagy kifli és lássam kényelmesen a tévét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.28, 13:47 | Üzenet # 2594 |
 Yaoista
| - Jobban szeretek egyedül dolgozni. *Azt nem teszem hozzá, hogy ettől függetlenül veled tennék kivételt.* - Szerintem se. *Értek egyet.* - Nem vagyok az. *Harapok finoman az ajkaidra.* - Helyes. *Simítok végig bejáratodon azért, nem bírtam ki. Miután kimásztunk a kádból, jól bekajáltam. Nagyon jól esett, finom volt.* - Igen. *Sóhajtok elégedetten.* - Hozom. *Megyek be a dolgozószobámba. Kihoztam egy jó nagy hengert, amit letámasztottam a kanapénak. Lepakoltam és letöröltem a dohányzóasztalt, majd kivettem a terveket.* - Én jobb szeretek még kézzel rajzolni, bár mindent megcsinálok gépen is. *Sokan már csak a gépet használják.* - Így egyszerűbb kommunikálni a megrendelővel. *Legalábbis nekem ez volt az álláspontom. Kiterítettem a terveket. Hatalmas volt az alaprajz és aprólékos.* - Nem túloztam. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.02.02, 20:13 | Üzenet # 2595 |
 Yaoista
| - Értem, akkor majd elválik.*Azért bizakodó vagyok.* - Pedig de.*Vigyorgok.* - Nem bírsz magaddal.*Kuncogok, nem mintha bánnám. Kiváncsian és lelkesen várlak vissza.* - Egyetértek.*Sokkal jobban szeretnék így dolgozni én is.* - Te sose.*Semmi téren.* - Remek tervek, mint mindig.*Nagyon tehetséges vagy.* - Sokat kell még tanulnom, hogy idáig eljussak.*Minden percét megéri.* - Tényleg hatalmas.*Jó lenne személyesen is megnézni.* - Mik a terved a klubnál? Asami mondott valami konkrétat?*Kérdezem kíváncsian.* - Jut eszembe arra gondoltam, hogy elmehetünk valamikor fürdőbe, mit szólsz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.02.02, 22:24 | Üzenet # 2596 |
 Yaoista
| - Na látod.*Vigyorgok.* - Ennél szebben nem is lehetne leírni.*Értek egyet.* - Nyálgép lennék esélyem se lett volna.*Én is utálom az afelé viselkedést.* - Hogy jobban tetszik e?*Hallgatok el, de csak is azért, hogy húzzam kissé az ágyadat.* - Nem is tudom.*Gonoszkodom még, majd felnevetek.* - Nem tetszik jobban. Nézd megdugtam volna többször, de legyünk őszinték ki nem. Vele viszont nem járnék, nem úgy mint veled.*Cirógatom meg az arcodat.* - Farokmerevítő élmény lehetett.*Vigyorgok.* - De többször is kavartatok nem? Nem a barátod lenne, akkor párszor te is megfektetted.*Nyugtázom.* - Megértem, hogy a barátság fontosabb volt.*Én is így cselekedtem volna.* - Ohh nem értem, hogy miért mondod ezt.*Nevetek fel.* - Tőlem sokat fogod hallani.*Mosolyodom el.* - Mondtam, hogy nekem csak azok vannak.*Közlöm a csók után. Ki is választjuk filmet, majd magamhoz ölellek. Egy darabig még fent vagyok, majd csak a szuszogásom hallhatod. Idejét se tudom, hogy mikor aludtam el így napközben. Elégé túlhajtottam magam az utóbbi időben és most jött ki a hatása, hogy pihenek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.02.03, 01:51 | Üzenet # 2597 |
 Yaoista
| - Nálam biztos nem. *Nevettem el magam. Vártam válaszod és bosszantott, hogy húzod az agyam. Nagyon. Válaszodra először csúnyán nézek kicsit, hogy eddig elhúztad, de végül elmosolyodom és adtam egy puszit.* - Helyes válasz. *Nekem is volt egy aranyos oldalam, amit neked meg i mutattam.* - Az volt. *Nevettem el magam.* - Igen, többször, de ez volt a válasz vonal úgymond. Előtte csak egy-két csók csattant el. Ki ne akarna velem csókolózni? *Vigyorgok, mert ezt Aaeronra is el lehetett mondani.* - Még szép, hogy meg. *Kuncogtam.* - Nem zavar. *Nem bántam, ha sokat mondod.* - Igaz, igaz. *Kuncogok kicsit. Nagyon jó volt így, Nem igazán csináltam még ilyet baráton kívül. Finoman cirógattam a karod, amivel öleltél. Éreztem, hogy elaludtál, amire elmosolyodom. Picit helyezkedtem óvatosan és magamhoz öleltelek, hogy kényelmesen elférj. Amolyan kispárnának odafészkelődtem és finoman simogattam a buksid.* - Még, hogy nem vagy fáradt. *Rájöttem, hogy ezt sosem szabad elhinnem neked. Nem keltettelek fel, csak lágyan figyeltem, ahogy alszol. Viszont így én is bekómáltam még, de végig öleltelek magamhoz finoman, mint aki vigyáz rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.02.03, 02:39 | Üzenet # 2598 |
 Yaoista
| - Féltékeny vagy?*Vigyorodom el szélesen.* - Azt hittem, hogy ennél nagyobb az egod.*Nem hittem, hogy ilyen téren el lehet téged bizonytalanítani.* - Cuki a csúnya nézésed.*Nagyon jót szórakozok rajtad.* - Értem.*Bólintok.* - Az aki egy gyökér.*Más magyarázat nem lehet.* - Engem nem zavarna, ha zavarna téged.*Kuncogok. A filmet lazán átalszom és csak utána ébredek fel.* - Basszus elaludtam?*Kérdezem még elég kómásan.* - Bocsi ezer éve nem történt velem.*Túrok kissé zavartan a kócos hajamba.* - De ahogyan látom te is aludtál.*Csókollak meg.* - Meg kell hagyni jól esett.*Ülök fel és nyújtózom egy nagyot.* - Akkor elindítsam újból?*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.02.03, 20:50 | Üzenet # 2599 |
 Yaoista
| - Talán. *Öltök nyelvet vigyorodra.* - Nagyobb, de látod, mit teszel velem. Teljesen összezavarsz itt. *Motyogom édesen. Akárkit nem tartanék ellenfélnek, de Aaeron azért más.* - Igen. *Nevettem el magam.* - Tudom. *Csóválom meg a fejem, de mosolygok. Hamarabb felébredtem, mint te és tovább cirógatlak.* - Igen. *Kuncogok halkan és adok egy puszit a fejedre.* - Nincsen semmi baj, de jobb ha tudod, hogy ezentúl nem hiszem el, ha azt mondod, nem vagy fáradt. *Közlöm veled egy féloldalas mosollyal.* - Egy kicsit. *Kiélvezem csókod.* - Az a lényeg, amúgy is most lustálkodunk. *Nyújtózkodok én is egyet, de nem ültem fel.* - Ahogy gondolod. *Kuncogok én is. Végül felülök én is. Finoman az arcodra simítok, magam felé fordítom, majd hosszan megcsókollak.* - Kérsz egy kávét?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 00:14 | Üzenet # 2600 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Hagytam, hogy nyugodtan nézegesd.* - Valóban, de ne felejtsd el, amit mondtam. Te nálam is jobb lehetsz. *Nem vicceltem, valóban így gondoltam. Ritka az olyan tehetség, mint te.* - Nem aprózza el. *Értek veled egyet.* - Még nem tudom, nem ültünk le tervezni, csak megbeszéltük, hogy bővítés lesz. Nem tudom pontosan azt sem, hogy mikor szeretné kezdeni. *Veszek elő egy cigit és rágyújtok.* - Fürdőbe? *Lepődök meg.* - Mármint valahova kiruccani vagy csak így itt?
|
|
| |