Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.04.08, 13:46 | Üzenet # 2626 |
 Yaoista
| - Szólhatunk, biztos örülne a régi főnökünk. *Mosolyodom el.* - Más jellegű a két klub, de tudja igen és büszke rá, hiszen sok mindent ott tanult meg Asami. *Nem volt egy szemét főnök.* - Szerintem mindkettő jó. Más a cél közönség. *Magyarázom és közben cirógatlak.* - A mi régi klubbunkba is szeretnének téged. A sok kéjenc öreg. *Kuncogok.* - Tényleg... *Aranyos volt nagyon a reakciód. Csókod viszonozom, majd átfordulok veled úgy, hogy föléd kerüljek.* - Már megszoktam. *Nézek szemeidbe, majd jó hosszan megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.04.12, 22:15 | Üzenet # 2627 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Szerintem se.*Értek egyet.* - És ez baj?*Kérdezem kíváncsian.* - Értem, így azért már más. Mindig azt vallottam, hogy akkor jó igazán a szex, ha mindkét fél elégedett és lássuk be, hogy inkább én távoztam csalódott szájízzel vagy mondhatni farokkal.*Nevetek fel.* - De nálad nem így van.*Csókolok a nyakadba.* - Pedig az vagy.*Vigyorgok.* - Ennek örülök, de attól még a helyzeten nem változtat, hogy édes és aranyos vagy.*Puszillak meg én is.* - Hiszen lehetetlen ebben kételkedni.*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Nem mondanám, hogy megijedtem nem vagyok az a ijedős fajta, de szarul esett volna és hülyén éreztem volna magam, de szerencsére emiatt nem kell aggódnom.*Csókollak meg.* - Van kedved kimenni? Annyira szép idő van és ott is tudunk feküdni, akár fürödhetünk is, amit csak szeretnél.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.04.12, 22:31 | Üzenet # 2628 |
 Yaoista
| - A hostból tanítvány, majd klubtulajdonos.*Mosolygok.* - Értem, egyre kíváncsibb vagyok.*Cirógatlak én is téged.* - Részemről nem lenne kölcsönös.*Húzom el a számat, majd felnevetek.* - Kitudja lehet, hogy majd átakar csábítani, nem mintha esélye lenne.*Sose mennék át más klubba.* - Jogos.*Kuncogok, amit csak a csókodra hagyok abba.* - Nem is tudom, hogy meddig bírnám ki a csókjaid nélkül.*Harapok az ajkaidra.* - De nem is akarom kipróbálni.*Csókollak meg hevesebben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.04.22, 23:23 | Üzenet # 2629 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy. *Mosolyodom el én is.* - Tetszeni fog. *Elgondolkoztam, hogy megleplek majd. Előre megyek és megbeszélem a főnökkel, hogy aznap a hostod leszek.* - Igaz, te a fiatal professzorokra buksz. *Vigyorgok.* - Nem akar, hidd el. *Puszillak meg.* - Szóval nem akarod kipróbálni. *Mosolyodom el és viszonozom a csókod.* - Egyre bújósabb vagy, észre vetted? *Kérdezem, de nem bunkón, vagy számon kérően. Nem zavart különösebben, csak kíváncsi voltam, hogy feltűnt-e neked, hogy mennyivel jobban ragaszkodsz hozzám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.04.22, 23:31 | Üzenet # 2630 |
 Yaoista
| - Bajnak, nem baj... csak zavarban vagyok tőle és szokatlan. *Mosolyodom el.* - Örülök neki, hogy teljesen kielégítelek. *Kuncogok kicsit, majd nyakamra nyögtem egyet.* - Szívod itt a vérem. *Persze ez is elég aranyos volt, tényleg te váltod ezt ki belőlem.* - Te ezt tényleg élvezed. *Motyogom.* - Bizony, bizony. Az ego előjött. *Nevettem el magam. Igazából nekem tetszett, hogy ennyire magabiztos vagy.* - Tényleg nem kell. *Ezt azért kicsit komolyabban mondtam és csókod picit még el is nyújtom.* - Jól hangzik, menjünk. *Állok föl és nyújtózkodok egy nagyot.* - Szeretek a friss levegőn lenni. *Mégis csak vidékről jöttem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.04.29, 21:37 | Üzenet # 2631 |
 Yaoista
| - Így főleg mondani főleg, édesem.*Vigyorgok.* - Akkor, már ketten vagyunk.*Egyikőnknek se lehet panasza.* - Most éppen a véred.*Vigyorodom el kajánul.* - Micsoda megállapítás te kis zseni.*Gúnyolódom, de viccesen, semmi lekezelő nincsen benne.* - Már olyan régóta pihent, még a végén azt fogod hinni, hogy szerény lettem hirtelen.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Nem bánom, hogy elhúzod a csókomat.* - Mivel remek ötleteim vannak.*Vigyorgok.* - Segítsek?*Kérdezlek, majd a döntésed után kimegyünk. Kiviszek mindent, ami kell ismét felveszek egy fürdőnacit, majd visszamegyek hozzád és melletted lévő nyugágyra fekszem.* - Szólj, ha kérsz valamit.*Zenét is kapcsolok.* - Megtudnád szokni ezt az életet?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.04.29, 21:54 | Üzenet # 2632 |
 Yaoista
| - Elhiszem.*Mosolygok.* - Pontosan így van, de azok közül is a démonokra.*Kuncogok.* - Van még egy - két helyes prof, de a nyomodba se érnek.*Puszillak meg.* - Tényleg kedveli Asamit.*Különben biztos megpróbálna elcsalni.* - Nem bizony.*Mosolyodom el édesen, majd a kérdésedre elpirulok kicsit.* - Most, hogy mondod igazad van.*Tényleg egyre bújósabb vagyok.* - Ez csak úgy jön ösztönösen, ahogy minden más. Megmondtam, hogy téged akarlak, szóval természetes, hogy így viselkedek.*Magyarázom.* - Zavar?*Bár akkor megjegyezted volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.04.30, 23:49 | Üzenet # 2633 |
 Yaoista
| - Igen. *Mosolyodom el kicsit.* - Legfeljebb is elmennek, de nem helyesek. *Közlöm veled a tényeket.* - Ez még érdekes lesz. *Zárom le ennyivel az Asami-Gray témát. Biztos voltam benne, hogy lesznek viták.* - Zavarba hoztalak? *Vigyorgok.* - Szóval természetes. *Elmélkedem szavaidon.* - Nem, nem zavar egy kicsit sem. *Adtam még egy csókot. Be nem ismertem volna, hogy valahol élvezem a dolgot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.05.01, 00:38 | Üzenet # 2634 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam visszaszólásodra.* - Mondtam, hogy okos vagyok. *Nem sértettél meg, vettem a lapot.* - Óh, attól nem kell félned. Kétlem, hogy valaha elveszne hirtelen. *Kuncogtam és adtam egy puszit.* - Azok bizony. *Bólintok.* - Egy kicsit. *Pirulok el, nagyon rég volt olyan, hogy ne tudjak ennyire mozogni, sőt talán sose, csak mikor veled vagyok. Nagyon jó volt minden és kényelmesen pihengetek, amíg te kihozol mindent.* - Rendben, köszönöm. *Mosolyodom el.* - Ki nem? *Nevettem el magam.* - Csak egy valami nem tetszik. *Állok föl a nyugágyamról és átköltöztem a tiédre. Szerencsére ezeken sem spóroltál, így elfértünk kényelmesen. Hozzád simultam teljesen és adtam egy puszit.* - Már is tökéletes. *Kuncogok és mellkasod kezdem cirógatni.* - Egyébként meg tudnám szokni, igen, de egy idő után elunnám magam. *Ismerem be.* - Most élvezem a semmit tevést, de sokszor muszáj valamit kezdenem magammal. *Nem tudnék egy életen keresztül dögleni. *De most láthatóan nagyon élvezem a helyzetet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.04, 21:06 | Üzenet # 2635 |
 Yaoista
| - Ohh én kérek ismét elnézést.*Nevetek fel. Imádom, hogy ilyen kis féltékeny vagy, még ha tagadod is.* - Az biztos.*Értek egyet.* - Tudod te a választ.*Morcogok édesen.* - Igen az.*Kár lenne tagadnom és nem is akarom.* - Mondjuk akkor mondanád.*Jegyzem meg az előbbi gondolatomat. A csókodat viszonozom és amennyire csak tudom el is húzom.* - Sose hittem volna, hogy ez meg fog történni, hogy te meg én még csak meg se fordult a fejemben.*De ez nyilvánvaló, hiszen ki nem állhattalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.04, 21:06 | Üzenet # 2636 |
 Yaoista
| - Nem is állítottam az ellenkezőjét.*Jegyzem meg.* - Nem is értem, hogy miért mondod ezt.*Nevetek fel.* - Imádom. hogy így elismered.*Virul is tőle a fejem.* - Rendben.*Mosolyodom el kedvesebben és akkor már fel is kaplak és úgy viszlek ki.* - Jogos.*Nevetek veled együtt.* - Mégis mi?*Kérdezlek, majd ahogyan átfekszel mellém elmosolyodom.* - Igen így sokkal jobb kis édeske.*Csókollak meg a puszid után.* - Nem a pihenésre gondoltam, bár egyetértek a kifejtéseddel, hanem erre az életmódra.*Fejtem ki, én is cirógatlak.* - Mondjuk nem ismerem azt a kifejezést, hogy unatkozás.*Kuncogok.* - Különben valaki nem hiszi el, hogy okos vagy? Nem először hangoztatod és olyan mintha bizonyítanod kéne, mert nem vesznek komolyan, de lehet tévedek.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.05.04, 23:19 | Üzenet # 2637 |
 Yaoista
| - Én se értem. *Nevetek veled.* - Ha valami igaz, azt azért hajlandó vagyok belátni előbb-utóbb. *Azért nem minden esetben, de többnyire. Nagyon tetszett, hogy még ki is vittél. Nagyon jó, ahogy te is cirógatni kezdesz.* - Ugye. *Nyújtom el kicsit csókod.* - Még nem nagyon kóstoltam bele, de szerintem igen. *Mosolyodom el.* - Azt sejtettem. *Biztos voltam benne, hogy te sosem unatkozol. Halványan elmosolyodom szavaidra.* - Többnyire senki se gondolja, hogy okos vagyok. *Felkönyökölök melletted és finoman az arcod kezdek simogatni.* - Hamar megszoktak ítélni. Tényleg az őrült ribanc a standard, amit gondolni szoktak rólam. Meg se fordul a fejükbe, hogy egy évfolyamelső régésztanonccal kamatyolnak, aki nem mellesleg elég penge az ókori történelemben. Építészet, szobrászat, festészet, irodalom... nem tudnál olyat kérdezni, amire nem tudok válaszolni. *Kuncogok.* - Persze ez alapból nem érdekel. *Nem szokott zavarni,, hogyan gondolkodnak rólam.* - Viszont a te esetedben szeretném, ha tisztába lennél vele, hogy nem csak káposztát dunsztolok a fejembe. *Kuncogok. Tényleg rettentő művelt voltam, még ha nem is villogtam vele állandóan.* - Tudom, hogy nem kételkedsz az eszemben, de azért jobb biztosra menni. *Csókollak meg végül.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.05.04, 23:36 | Üzenet # 2638 |
 Yaoista
| - De tőled akarom hallani. *Vigyorgok. Imádom, ha kimondod a dolgokat.* - Ez meg a másik. *Sosem hagytam semmit, ha valami nem tetszett, mindig szóvá tettem.* - Mennyire utáltál? *Kérdezek rá egyenesen.* - Csak a jegyek miatt nem bírták, vagy volt más is, ami miatt a bögyödbe voltam? *Azért vicces belegondolni, hogy nekem rögtön kitűntél a tömegből.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.05.05, 11:11 | Üzenet # 2639 |
 Yaoista
| - Addig úgyse hagysz békén nem?*Kérdezem kötőien.* - Zavarba jöttem igen.*Ezekben a helyzetekben úgyis megadom magam.* - Nagyon.*Vigyorgok. Kimászok alólad és gyújtunk magunknak egy - egy cigit.* - A jegyek miatt is, de az inkább csak rátett. Nem értettem, hogy miért adsz rosszabb jegyet, főleg hogy nem egyszer volt olyan, hogy mások jobbat kaptam, pedig az enyém sokkal jobb lett és kitudja hányszor volt ilyen.*Nem kérdezgettem meg mindenkit egyesével, hogyan értékelted a munkájukat.* - Nem tetszett, hogy úgy járkáltál, mint egy kiskirály, a lekezelő, beképzelt majom stílusod és az se, hogy még így is annyian odavannak érted. Őszintén ezt még mindig nem értem, mert oké dögös vagy, de ugye ott van a személyiséged és ők nem ismernek, úgy mint én.*Most a jó a dolgokra gondolok.* - Azt a sok gyilkoló tekintetet, amikor kifejtettem a véleményem.*Nevetek fel.* - Bár ha tudnák az igazat még jobban ki lennének és azt is megkapnám, hogy ők mondták milyen jó pasi vagy aztán tovább utálnának.*Vigyorgok.* - Vagy el se hinnék.*Elmélkedem.* - Most ezzel semmi újat nem mondtam szerintem, hiszen az utálatom sose tagadtam.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.05.05, 11:56 | Üzenet # 2640 |
 Yaoista
| - Nálam elég hamar beláttad.*Vigyorgok.* - Illesz is ebbe a környezetbe.*Csókolok a nyakadba.* - Tetszik ez a magabiztosságod és ebben biztos jobb vagy nálam, bár azért valamennyire ebben is jártas vagyok, de majd a te leszel a kisokosom.*Elismerem, ha valaki valamiben jobb nálam.* - Kicsit sem zavar?*Kérdezlek.* - Édes vagy és tisztában vagyok vele. Gray megmondtam, hogy ha csak egy üresfejű szépfiú lennél, akkor most nem lennél itt velem.*Mondom komolyabban.* - Ezzel nincs is baj.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Így már teljesen más lesz eljárni kiállításra vagy éppen múzeumba, hiszen ott leszel te és mindent elmesélsz nekem és akkor az egy egész napos program lesz.*Kuncogok.* - Különben visszatérve arra, hogy hamar megszoktak ítélni és ezt nem rosszból mondom, de erről részben te is tehetsz vagy nem gondold? De gondolom esélyt se adtál arra, hogy többet megtudjanak, hiszen csak a szexre mentél.*Ami nem baj, de így nem várhattad, hogy tudják rólad az igazat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 21:23 | Üzenet # 2641 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, hogy illek ide.* - Szívesen. *Szerettem mesélni másoknak.* - Nem, egy kicsit sem. *Tényleg nem érdekelt mások véleménye.* - Igaz, tényleg megmondtad. *Puszilak meg.* - Bizony. Néha le is kell lőni. *Nevettem el magam. Szenvedélyesen szerettem a művészeteket.* - Nehéz kérdés. *Elmélkedem.* - Valószínű hozzáteszek... de ez kicsit olyan, mint egy könyvet a borítója alapján megítélni. ha én nem ítélkezem, ő se tegye. Amúgy pedig ez igaz, egy éjszakás kalandoknál nem számít, hogy milyen, csak legyen jó az ágyban. Bár szerintem ez fordítva is így van. *Gondolkozom el.* - Vagy te egy éjszakás kalandnál figyeltél rá, hogy ne csak jól nézzen ki? *Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 21:33 | Üzenet # 2642 |
 Yaoista
| - Nem hát. *Vigyorgok.* - Édes vagy. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Köszi. *Fogadom el a cigit, nagyon jól esik. Elmosolyodom a jegyeken. Igazából amiket te tudsz jegyeid, az mind rosszabb, mint amit valójában adtam, de ezt még nem akartam neked elárulni. Látni akartam, ahogy tényleg hajtasz és szárnyalsz. Belőled lehet igazi építész, a többiekből nem.* - Kiskirály. Ez tetszik. *Nevettem el magam.* - Sok mindenkinek az tetszik, hogy megközelíthetetlen vagyok. Nem tudom miért, de buknak rá. *Rántom meg a vállam.* - Ha még egyszer bárki piszkál, szólj. *A srácnál is elintéztem, hogy máshova járjon és amúgy a karrierjét is lehúzhatja a wc-n.* - Csak érdekeltek a pontos dolgok. A jegyeket kifejtettem. *Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 23:46 | Üzenet # 2643 |
 Yaoista
| *Édesre csak elmosolyodom.* - Gondoltam.*Nevetek fel.* - Ebben van valami.*Értek egyet.* - Szólni fogok ígérem.*Tényleg nem fogok titkolózni.* - Azért remélem nem lesz rá szükség, bár kétlem hogy ismét eldurvulna ennyire a helyzet.*Ilyen szerencsétlen nem lehetek.* - Különben mi lett azzal a barommal?*Ha már így feljött témába.* - Igen igen tudom.*Bólintok és a csókodat viszonozom.* - Na és te mikor szúrtál ki? Miért pont engem? Mert én nem bálványoztalak?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 23:59 | Üzenet # 2644 |
 Yaoista
| - Szóval csak annak a véleményere adsz te is, akinek számít.*Jó, hogy nem az ellenkezője van.* - Azzal nincsen baj, de ha mégis sok lennél meg vannak a módszereim, hogy befogd.*Vigyorodom el kajánul.* - Miért te nem ítélkezel? Ki tudja, hogy akikkel dugtál, kik is voltak valójában. Különben meg ha nem érdekel, akkor nem mindegy, ha csak egy őrült ribancnak néztek?*Idézem vissza a szavaid.* - Azért egy némi értelem jó, ha szorult belé, de nyilván akikkel csak egyszer voltam a kinézete számított, na meg a teljesítménye, amit persze utólag derült ki. Mondjuk ezek már nem számítanak, hiszen együtt vagyunk.*Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.05.07, 00:38 | Üzenet # 2645 |
 Yaoista
| - Igen. *Bólintok is mellé.* - Hm, van egy olyan érzésem, hogy tetszenek azok a módszerek. *Nyalom meg a szám szélét szexin.* - Nem, nem szoktam. *Mosolyodom el.* - Nem szeretem, ha pletykálnak rólam ilyeneket. Volt, hogy úgy jöttek oda, hogy mennyi. Na azon végképp kiakadtam. Szeretem a szexet és megértem, ha valakinek kurva vagyok, de akkor is... vannak határok. *Sértette az önérzetem, hogy sokan azt hitték, pénzért szexelek.* - A másik meg... semére még sose hallottam, hogy valaki azt mondja, hogy milyen ribancos, hogy lefekszik mindenkivel és nem ér. *Morgok. Nem zavart, hogy ki minek tart, de az igen, ha megítéltek anélkül, hogy egy szót is váltottak volna velem.* - Csak érdekelt mit mondasz. *Csókod elhúzom és sóhajtok egyet jól esően.* - De amúgy igaz... már nem számít. *Kicsit elgondolkoztam, majd rád pillantottam.* - Akkor nem próbajárunk, hanem tényleg? *Pimaszkodom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.05.07, 00:51 | Üzenet # 2646 |
 Yaoista
| - Rendben. *Örültem, hogy szólsz.* - Szerintem sem fog, de azért jobb biztosra menni. *Puszillak meg.* - Mondtam, hogy vigyázok rád és érinthetetlen vagy, amíg velem vagy. *Ezt nagyon komolyan mondtam. Biztos voltam benne, hogy nem bocsájtottad meg, hogy előkerestem azt a férget.* - Melyikkel? *Kérdezek rá vissza.* - Már az elején. Feltűnő jelenség vagy a hosszú szőke aranyló hajaddal és a kék szemeiddel. *Simítok végig fürtjeiden.* - Aztán.. megvallom... zavart, hogy téged nem vettelek meg kilóra, de utána pont ez kezdett el érdekelni. *Cirógatlak finoman.* - Megörültem, mikor láttalak Asaminál, végre esélyem volt letörni a kis szarvaid. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.18, 11:23 | Üzenet # 2647 |
 Yaoista
| - Kedves vagy.*Tudtam jól, hogy vigyázol rám, csak egy embertől nem tudsz megvédeni vagyis saját magadtól.* - A suliból gondoltam.*Másikra még csak gondolni se akarok, de már elhiszem, hogy nem fogod a közelembe engedni.* - Már az elején?*Azért ez meglep, na meg még mindig nem vagyok vele teljesen tisztában, hogy mennyire feltűnő jelenség vagyok.* - Tudtam.*Nevetek fel.* - És mit gondolsz sikerült is?*Kérdezem vigyorogva.* - Az biztos, hogy egyedi történetünk van.*Kuncogok.* - Nem tudtam ellenállni a démoni vonzerődnek.*Mosolyodom el és meg is csókollak.* - Most már nagyon örülök, hogy betoppantál oda.*Mondom a csók után.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.18, 11:34 | Üzenet # 2648 |
 Yaoista
| - Jól érzed.*Vigyorgok.* - Oké aláírom, hogy ez tényleg bunkóság.*Megértem, hogy ez zavar.* - Ebben van valami, mint amikor a nőkre azt mondják, hogy ribanc ha sok pasival van, de ha fordítva van, akkor a csávó milyen menő.*Jogos az állításod.* - Bár azért hozzá tenném, hogy rám nem ribancot mondanak, csak hogy playboy meg hasonlók. Hidd el még nálad is több beszólást kapok, mondjuk a legtöbb a hátam mögött, de nem érdekel. Mind csak az bizonyítja, hogy az emberek irigyek és akkor még nem is tudják a teljes igazságot, hogy ki is a családom.*Akkor még jobban ki vannak..* - Szerintem azért mégis zavar, amivel nincs baj.*Csak nem értem, hogy minek tagadod.* - Adsz a véleményemre?*Kérdezem kíváncsian.* - Mondjuk úgy, hogy részemről egyre inkább közelebb járok ahhoz hogy járunk.*Felelem.* - Erre a válaszra számítottál?*Kérdezlek egy lágyabb mosollyal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.05.25, 01:25 | Üzenet # 2649 |
 Yaoista
| - Eléggé. *Értek veled egyet.* - Valahogy úgy. *Nevettem el magam.* - Mert az vagy. *Kuncogok és adok egy lágy csókot.* - Egy szexi playboy. *Simítok végig az arcodon.* - Akit valamilyen varázslattal megfogtam és ez nagyon tetszik. *Teszem hozzá édesen. Szerintem ez nem volt sértés, inkább bók.* - Bár gondolom sok az irigyed. *Értek veled egyet.* - Pedig tényleg nem. *Puszillak meg.* - Miért ne adnék? *Kérdezek vissza én is kíváncsian.* - Hiszen... ha összejövünk rendesen, fontos, hogy figyeljünk egymás véleményére, nem igaz? *Nézek rád édesen.* - Valami ilyesmibe bíztam. *Simítok végig finoman az arcodon és lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.05.25, 01:36 | Üzenet # 2650 |
 Yaoista
| - Ő átiratkozott máshova, de elintéztem, hogy ne igen kapjon munkát. *Teszem hozzá komolyan.* - Már az elején. *Ismétlem meg.* - Fogalmad sincs róla, hogy mennyire szép és vonzó vagy. *Jegyzem meg.* - Hmmm... letörni nem sikerült, de azért magamba bolondítottalak. *Vigyorgok.* - Valóban. *Értek veled egyet.* - Nem, nem. *Csókollak meg jó hosszan még egyszer. Kicsit csöndben maradtam és finoman simogattalak.* - Tényleg feldobtál volna? *Kérdezek rá váratlanul. Emlékszem a felvételre és mindenre. Nem voltam benne biztos, hogy nem tartogatsz még ilyesmit a tarsolyodban.*
|
|
| |