Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.25, 12:14 | Üzenet # 2651 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Értem.*Bár nem akartam, hogy ilyen messzire menjél, de kár lenne tagadnom, hogy nem esik jól a törődésed, még ha nem is szokványos.* - Ne is beszéljünk erről többet.*Teszem hozzá.* - Ez így van.*Kuncogok, de el is pirulok mellette.* - Az nem kifejezés*Mosolyodom el, majd igen csak meglepsz a kérdéseddel.* - Nehéz kérdés.*Kicsit elgondolkodom.* - Úgy alakult volna, hogy ott akkor nem tudok elmenni és megtörténik amire kérsz, akkor igen. Az más kérdés, hogy mindenek ellenére bűntudatom lett volna és belerokkantam volna a helyzetbe.*Még a dongalattól is kirázz a hideg.* - Miért te beváltod az ígéreted, ha csak úgy lelépek és nincs semmi a kezembe?*Kérdezzek vissza.* - Különben nem bízol bennem?*Nem értem, hogy minek kérdezel ilyet.* - Mert én bízom benned.*Ezt még így talán sose mondtam ki neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.25, 12:38 | Üzenet # 2652 |
 Yaoista
| - Ohh szóval az vagyok?*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Igaz van benne valami.*Kuncogok.* - Édesem a varázslat te magad vagy.*Mosolyodom el.* - Én is nagyon örülök.*Olyan kis édes vagy.* - Szerintem több, mint akik kedvelnek. Az a személy vagyok, akit vagy kedvelnek vagy nem, nincsen köztes állapot.*Mondom.* - Oké, ezen nem fogok összeveszni.*Puszillak meg én is.* - Milyen igazad van.*Értek egyet. * - Én meg ilyen válaszban.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Rajtam és mondjuk Aeeron kívül mások tudják, hogy mennyire édes vagy?*Kérdezlek mosolyogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.05.25, 20:18 | Üzenet # 2653 |
 Yaoista
| - Az bizony. *Kuncogok, majd kissé zavarba jövök. Tényleg nem voltam hozzászokva, hogy valaki ennyire kedvesen beszéljen rólam.* - Hm, akkor örülök, hogy én a kedvellek tábort erősíthetem. *Nevettem el magam.* - Néha nekem is lehet. *Vigyorgok. Nagyon élvezem ezt az egész helyzetet, hogy csak így pihenünk és ölelsz.* - Nem is vagyok édes... *Motyogom, de persze ezt is rettentő édesed mondom.* - Miattad vagyok ilyen. *Túrok zavartan a hajamba.* - Te annyira más vagy. *Teszem keresztbe a karom a mellkasodon és megtámasztom az állam rajta, úgy nézek a szemeidbe.* - Ami jó dolog egyébként. *Azért ezt fontos volt leszögezni.* - Olyan könnyen zavarba hozol és tök más, ahogy hozzám érsz. *Kicsit feljebb kúszok és adok egy hosszú csókot.* - Talán... talán! Egy kicsit meg vagyok szeppenve. *Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.05.25, 21:08 | Üzenet # 2654 |
 Yaoista
| - Rendben. *Cirógatlak finoman.* - Értem. *Nyugtázom a válaszod. Csak adtam egy finoman csókot és kicsit jobban magamhoz szorítalak.* - Nyugi. *Suttogom a füledbe.* - Nem. Igazából... ha már az elején nemet mondasz, akkor se dobtalak volna fel. Szemét vagyok és egy zsarnok, de nem terveztem tönkretenni az életed. *Az más, hogy sok mindent nem úgy reagálom le, ahogy kellene.* - Úgy mondanám, hogy... el tudom képzelni, hogy hasonló esetbe előrukkolnál valamivel. *Magyarázom meg, mire is gondolok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.05.29, 21:10 | Üzenet # 2655 |
 Yaoista
| - Kis cuki.*Cirógatom meg az arcodat.* - Én is és a te kedvelésed nagyon sokat számít.*Mosolyodom el.* - Néha.*Pimaszkodom.* - Igaz mert extra édes vagy.*Hogy zavarod, attól csak még édesebb vagy.* - Ennek csak örülök, hogy miattam vagy ilyen.*Igen csak szép bók, arról nem beszélve, hogy jól is esik.* - Miért milyen vagyok?*Te szádból akarom hallani.* - Látszik, hogy annak tartod.*Hiszen a viselkedésedből ez jön le.* - A legszebb benne, hogy meg se erőltettem magam.*Vigyorgok.* - Mert gyengéden nyúlok hozzád és biztos más is tett így, csak te nem érezted.*Mert nem igen érdekelt az illető.* - Szerintem inkább biztos.*Kuncogok veled a csók után.* - Milyen vicces, hogy az első találkozónál mennyire másként álltunk egymáshoz, főleg te.*Hiszen te hajtogatottad, hogy nem kell neked komoly kapcsolat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.05.29, 21:14 | Üzenet # 2656 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom és amennyire tudok hozzád bújok.* - Tényleg?*Erre azért nem számítottam, akkor simán kinéztem volna belőled.* - De nem lesz hasonló helyet és így én se fogok semmivel se előrukkolni.*El se tudom képzelni, hogy ez meg történjen.* - Ilyenkor úgy gondolom, hogy te úgy véled a kisördöggel jobban kell vigyázni, mint magával a démonnal.*Nevetek fel.* - Ez furcsán fog hangzani, de örülök, hogy nem léptem le.*Leszámítva, amikor minden megváltozott.* - Megérte a kínzások, mert most itt lehetek veled.*Mondom édesen és megcsókollak.* - El se tudom képzelni, hogy utáltalak.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.05.30, 00:31 | Üzenet # 2657 |
 Yaoista
| - Ne piszkálj. *Morcogok tovább édesen, de tényleg nem voltam valami fenyegető.* - Gondoltam. *Mosolyodom el kicsit.* - Hát... nem is tudom, hogy mondjam. *Elmélkedem kicsit.* - Kedves, gyengéd, törődő. *Mosolyodom el lágyan.* - Na meg, egyenlő félként kezelsz. Ezt úgy értem, hogy nem kezelsz le, de az ellentéte sincs. Nem tartasz magasabb rendűnek magadnál. *Nagyon könnyen behódoltak nekem és kiskutyák lettek, amit én nem viseltem el.* - Az csak jó, nem? Hiszen akkor alapból vagy ilyen és nem játszod meg magad. *Nyugtázom a dolgot.* - Lehet. *Ebben van igazság.* - Csak talán. *Azért se ismerem be.* - Hát... mivel még hozzád hasonlóval nem találkoztam... azért ilyen vonzerőre még én se tudok nemet mondani. *Simítok végig az arcodon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.05.30, 01:13 | Üzenet # 2658 |
 Yaoista
| - Tényleg. *Egyszerűen csak kihasználtam a hiszékenységed.* - Ez igaz. *Cirógatom meg az arcod. Most már nem akarlak ellökni magamtól, legalábbis nem ennyire.* - Nem, nem gondolom úgy. *Mosolyodom el. Hirtelen föléd kerülök és két oldalt lefogom a kezed.* - Erre a démonra senki nem veszélyes... *Nyalok végig a nyakadon.* - De a kisördög talán... esetleg.... hatással van rá. *Amit azért nehéz beismernem.* - Én is... *Csókollak meg hosszan.* - Azért volt ott olyan, amit élveztél. *Vigyorgok, hiszen azért a szex nem volt rossz. Élveztem az ajkaid, majd magamhoz öleltelek.* - Nagy szavak. *Csókolok a nyakadba, majd újra rendesen megcsókollak.* - Még lehet fogod mondani, hogy utálsz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.06.07, 22:46 | Üzenet # 2659 |
 Yaoista
| - Ne piszkálj.*Utánozlak vigyorogva, ami csak nő a bókjaidra.* - Nincs okom téged lekezelni és nem is szokásom, kivéve ha az illető okot ad rá.*Mondom, majd picit felnevetek.* - Ne haragudj nem rosszból, de én senkit soha nem tartottam és nem is fogok magasabb rendűnek tartani magamnál.*Nem született még olyan ember és nem is fog.* - Ahogyan mondod.*Értek egyet.* - Megtisztelő, hogy én vagyok ez az illető, aki ilyen érzelmeket tud kiváltani belőled.*Kivételesen nem beképzeltségből mondom, hanem egyszerűen jól esik.* - Biztos.*Akkor is nekem van igazam.* - Ez aztán a bók javából.*Vigyorodom el és kapsz egy igen forró csókot.* - A vonzerőmet te csak fokozod Gray.*Mosolyodom el lágyabban.* - Úgy érzem, tényleg működni fog közöttünk.*Bizakodó vagyok.* - Mint mondtam, ezeket a szép jellemzőket, akkor se felejtsd el, amikor éppen elküldesz a picsába.*Nevetek fel, mert lesz ilyen.* - A külsőmet tényleg tökéletesnek tartom és ezt kompenzálja a kissé furcsa személyiségem.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.06.07, 22:56 | Üzenet # 2660 |
 Yaoista
| - Jó utólag tudni.*Teljesen más személy vagy, mint aminek megítéltelek vagy ítélnek.* - Hanem?*Pillantok rád kíváncsian, egyáltalán nem zavar a helyzetünk. A nyakamra felnyögök és már éppen kötekednék, mire befejezed a mondatot, mire édesen elmosolyodom.* - Rég kaptam ilyen szép bókot.*Mondom miután kiélvezem a csókodat.* - Oké ott a pont és nem csak a tetszett.*Ismerlek, hogy erre gondolsz.* - Miért is?*Kérdezlek, nyakamra ismét érzékenyen reagálok.* - Azt maximum, csak viccből. Sose fogsz már olyat tenni velem, amit megutálnálak.*Tényleg bízom benned.* - Lehet, hogy titkon sose utáltalak.*Kuncogok.* - A lényeg, hogy már csak a jelen számít és a jövőnk.*Teszem hozzá kissé elpirulva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.06.17, 00:01 | Üzenet # 2661 |
 Yaoista
| - Nem is vagyok akkora szemét, mi? *Mosolyodom el.* - Ez nem bók volt. *Morgom halkan.* - Nem csak? Mi még? *Ezzel megleptél.* - Nem tudhatod. *Én még mindig meg voltam róla győződve, hogy el fogsz hagyni engem.* - Inkább idegesítettelek, nem? *Kérdezem komolyan, ahogy ölellek.* - Igaz. *Értek egyet, bár a jövőben én nem bíztam. Csak a jelenre koncentráltam.* - Miért jöttél zavarba? *Vigyorgok és a nyakadba csókolok és erősen megszívom.* - Holnap van kedved egy randihoz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.06.17, 00:15 | Üzenet # 2662 |
 Yaoista
| - Na tudod. *Öltök nyelvet az utánozásra. Figyelmesen hallgatlak, majd elmosolyodom.* - Ez valamiért nem lep meg. *Nevettem el magam.* - Teljesen összezavarsz. *Ismerem be. Csókod szenvedélyesen viszonozom, teljesen kiélvezem.* - Úgy érzed? *Jól esik, amit mondasz. Szavaidra kicsit zavarba jövök, bár én is így éreztem.* - Rendben. *Nevettem el magam.* - Sokszor ki fogok rád akadni? *Érdeklődök, hiszen nem tudtam, te erre hogyan gondolsz.* - Milyen szerény. *Vigyorgok és végigsimítok mellkasodon.* - Tényleg nagyon szép tested van. *Húzom végig egyesével ujjaim a kockáidon.* - De az enyémben se találsz hibát. *Vigyorgok és végigsimítok a combomon lévő tetováláson igen szexin és kihívóan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.06.26, 11:21 | Üzenet # 2663 |
 Yaoista
| - Van valami problémád?*Vigyorodom el.* - Nem csodálom.*Nevetek veled együtt.* - Te is, ha ez megnyugtat.*Veled ellentétben, ez engem nem zavar.* - Igen úgy.*Mosolyodom el, annyira aranyos vagy.* - Lesznek rá alkalmak, bár elég strapabírónak tűnsz minden értelemben.*Vigyorodom el.* - Pedig nem csak dicsértem magam.*Jegyzem meg.* - Ezt mondom én is.*Vigyorgok a simításra pedig kellemesen felsóhajtok.* - Feltűnt,hogy amikor éppen nem dicsérlek, akkor te rögtön így teszel? Nem rosszból kérdezem, de ez nem az első, különben így van.*Simítok én is végig rajta.* - A külsőd neked is kompenzálja a belsődet.*Azért neked se egyszerű a természeted.* - Szerintem ezért is fogunk jól kijönni, mert nem vagyunk egyszerűek.*Kuncogok és meg is csókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.06.26, 13:22 | Üzenet # 2664 |
 Yaoista
| - Valóban.*Mosolyodom el.* - Tudom, mert ez az igazság és ez benne a legjobb.*Legalábbis én így gondolom.* - Akkor is elmondtam neked, hogy élveztem a társaságod, a gyengédséged és hogy vigyáztál rám, még ha sokszor bántottál is.*Felelem.* - Más véleményen vagyunk.*Kár is róla beszélni.* - Lehet, hogy ez a megfelelőbb válasz, de ez kölcsönös volt szerintem.*Nevetek fel, ami nyögésbe megy át.* - Azért mert mégis csak a jövőnkről beszélek, amiről te is teszel megjegyzéseket és ez mindig eszembe jut.*Még ha nem is vagy benne biztos.* - Devan annak ellenére, hogy sokszor szívod a vérem, hogy mennyire oda vagyok érted, mégse vagy vele tisztában, hogy ez valóban mennyire így van. Elérted a célod és sikerült betörnöd és teljesen elvenni az eszem és lassan a szívemet is.*Ezt még sose mondtam ki így neked és persze zavarban is vagyok, de minden egyes szavam komolyan gondolom.* - Naná, hogy van.*Mosolyodom el fülig főleg, hogy már nevén nevezed.* - Csak mond, hogy öltözzek és a többi legyen meglepetés.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.07.01, 03:12 | Üzenet # 2665 |
 Yaoista
| - Engem csak az érdektelenséged bosszantott, de ezt elmondtam már. *Bár valahol nagyon is élveztem ezt az ellenállást.* - Értem. *Aranyos volt, hogy ennyire foglalkoztat a jövő és az is, hogy velem képzeled el.* - Ezzel nem értek egyet. Tényleg nem tudom, hogy pontosan mit érzel... *Bár az részlet kérdés, hogy annyira nem is érdekel.* - De egyáltalán nem sikerült betörnöm téged. *Jegyzem meg.* - Fogalmad sincs, hogyan viselkedik valaki, akit én betörök. Te nem lettél a kiskutyám vagy a ribancom. *Te teljesen más lettél számomra, magam se tudtam pontosan, hogy mi. Finoman az arcodra simítok, majd hosszan megcsókollak. Nagyon édes volt, mennyire zavarba hoztad magad.* - Elegánsan, a többi akkor legyen meglepetés. *Viszonozom csókod és kedvesen cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.07.01, 04:33 | Üzenet # 2666 |
 Yaoista
| - Igen, az, hogy piszkálsz. *Közlöm veled komolyan, majd elnevettem magam.* - Egyébként igen, meg... *Jó volt tudni, hogy nem csak én vagytok teljesen összezavarodva. Te annyira magabiztosnak tűntél, hogy az csak még jobban elbizonytalanított.* - Remélem azért nem sokszor. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Igazából csak jobban szeretném, ha engem dicsérnél magad helyett. *Vigyorgok és jól esik nagyon simításod.* - Valahogy úgy. *Nevettem el magam.* - Hm, tetszik ez az elgondolás. *Rendesen ki is élvezem a csókod.* - Nem szoktam sokat lógni, de úgy érzem, hogy ma jó döntés volt. *Jegyzem meg aranyosan.* - Ma is itt aludhatok? *Pillantok az arcodra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.07.08, 21:25 | Üzenet # 2667 |
 Yaoista
| - Az tenném? Na hát fel se tűnt.*Vigyorgok még jobban.* - Akkor jó.*Puszillak meg.* - Majd kiderül, de én is.*Biztos lesz nem egy nézeteltérésünk.* - Ohh értem, hogy nem jutott ez eszembe magamtól.*Nevetek fel.* - Még a végén kiderül, hogy te egoistább vagy mint én.*Viccelődöm, hiszen én sokkal rosszabb vagyok nálad, ami nem is baj.* - Hiszen az én elgondolásom.*Nem bírom ki, hogy ezeket ne csapjam le.* - Egyetértek, de néha kell.*Nálad is jobban túl hajtom magamat.* - Nos nem is tudom.*Gondolkozom el egy kicsit, de csak hogy húzzam az agyadat.* - Persze, hogy itt aludhatsz, számomra az öröm.*Csókollak meg.* - Szeretném, ha rendszeresen itt lennél nálam.*Idővel, majd ha minden jól alakul és remélem így is lesz, akkor kulcsot is kapsz.* - Találd ki, hogy mit szeretnél ebédelni és vacsorázni. Ma te vagy a főnök.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.07.08, 21:50 | Üzenet # 2668 |
 Yaoista
| - Elég bosszantó lehetett.*Kuncogok.* - Akkor tényleg csak cukkolsz?*Úgy gondoltam, hogy valamit azért csak sejtesz az érzéseimről.* - Úgy gondolod?*Kérdezek vissza és meg is kapom a választ.* - Még ha nem is lennénk együtt, akkor se lettem volna se a kiskutyád és a ribancod se.*Nem vagyok az a személy, akiből ilyeneket lehet faragni.* - Ez volt a célod? Hogy valamelyik legyek?*Kérdezlek kíváncsian. A csókodat hosszasan viszonozom igen csak kiélvezem, mint mindig.* - Megbeszélve.*Már nagyon várom.* - Beszéltük, hogy elmegyünk nekem öltönyt venni, mi lenne ha megejtenénk a randi előtt? Vagy nem kell annyira kiöltözni?*Bár akkor se árt, ha van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.07.14, 20:42 | Üzenet # 2669 |
 Yaoista
| - Igen, mert aranyosan reagálsz. *Mosolyodom el.* - Bár engem csak szeretni lehet. *Vigyorodom el.* - Tudom. *Tőlem azért ez elég nagy elismerés.* - Most komolyan feltételezed, hogy nekem célom volt azzal az egésszel? *Kérdezek vissza felhúzott szemöldökkel.* - Csak kihasználtam a mérhetetlen naivságod. *Nevettem el magam.* - Tényleg, rendben. Kell az öltöny. *Teszem hozzá.* - Bár mehetünk máshová is, ha nem szeretnél ennyire elegáns helyre menni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.07.16, 10:47 | Üzenet # 2670 |
 Yaoista
| - Komolyan, hogy erre nem gondoltam.*Kuncogok, hiszen ennyire már ismerhetnélek.* - Persze persze.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Mosolyodom el, látszik hogy mennyire jól esik, hogy te is így gondolod.* - Ezzel most megfogtál.*Nevetek fel.* - Ezzel még ha akarnék se tudok vitatkozni és ez most is játszik még, de hát ez vagyok én.*Veled szemben meg főleg.* - Tökéletes az elegáns hely, olyan helyen még úgyse jártam és sose lehet panaszom, hiszen mindig jó helyre viszel.*Mosolygok.* - Mindjárt jövök.*Adok egy csókot, majd kimászva az ágyból a vendégszobába megyek. Legszívesebben kidobnám a mocskos ágyneműt, de beérem azzal, hogy csak mosásba teszem a lepedővel együtt. Végezve visszamegyek hozzád és a hajadba túrva adok egy igen csak mohó és vad csókot. Látszik rajtam, hogy bosszant és fáj, amit tettél, de mellette mégis csak téged akarlak és veled akarok lenni.* - Nézzünk valami filmet?*Kérdezlek a csók után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.07.30, 01:42 | Üzenet # 2671 |
 Yaoista
| - Ki tudja, bár kétlem, hogy leköröznélek. *Nevettem el magam.* - Meg se lepődök. *Kuncogok ismét. Tény volt, hogy lecsapod, de nem zavart.* - Néha igen. *Értek veled egyet. Nagyon szépen nézek rád, mikor húzod az időt, jó lett volna még így együtt tölteni egy kis időt.* - Helyes válasz. *Hiába mondtam ezt, nagyon édesen mosolyodtam el és örültem neki láthatóan, na meg a csókod is szenvedélyesen viszonoztam.* - A végén olyan sokat leszünk együtt, hogy nélkülem magányos leszel. *Közlöm a tényeket.* - Szóval én vagyok a főnök, ez bejön. *Nevetek fel.* - Nem is tudom mit szeretnék... *Elmélkedem.* - Mi lenne, ha ebédre ennénk valami ázsiait, este pedig filmezhetnénk és rendelhetnénk pizzát. *Nem tudtam, hogy neked mihez lenne kedved.* - Megfelel? *Közben persze végig simizlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.07.30, 01:50 | Üzenet # 2672 |
 Yaoista
| - Rendben, megbeszéltük. *Puszillak meg. Jó lesz veled felvágni kicsit.* - Oké. *Hagytam, hogy kimássz alólam, majd várlak vissza. Ahogy visszajössz, sejtettem, hogy mit csináltál. A csókodnál már biztos voltam benne.* - Úgy is itt alszol. *Jegyzem meg mosolyogva.* - Rendben. Csinálsz kukoricát? *Hogy én fel nem emelem a seggem érte, az is biztos. Miután persze csináltál és miegymás, magamhoz ölellek és úgy nézem veled a filmet. Kicsit csöndben vagyok, majd rád pillantok.* - Lehet átalakítom a vendégszobát. *Közlöm veled hirtelen.* - Kéne egy hely, ahol nyugodtan tudsz tanulni. *A te szobád lenne. Ez végképp hatalmas ajánlat volt tőlem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.08.02, 22:16 | Üzenet # 2673 |
 Yaoista
| - Biztos, hogy nem tudsz lekörözni, csak vicceltem.*Vigyorgok.* - Olyan szép a mosolyod.*Legjobb, hogy én váltom ki ezt belőled.* - Meg van rá esély, főleg ha minél több időt töltünk együtt.*Értek egyet még ha csak pimaszkodásnak is szántad.* - Kinek ne jönne be?*Vigyorodom el.* - Tökéletes és tudom is honnét rendeljünk. Milyen filmeket szeretnél nézni? Lassan az ebédet akár ki is választhatnánk.*Jegyzem meg.* - Különben azt hitted, hogy nemet mondok az itt alvásra?*Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.08.02, 22:16 | Üzenet # 2674 |
 Yaoista
| - Az nem számít, attól még zavar. Különben is legszívesebben kivágtam volna.*Jegyzem meg most minek tagadjam.* - Igen.*Nekem ez nem fáradság. Csinálok egy jó nagy adag popcornt és viszek üdítőt is. Beérve lepakolok, majd kényelmesen elhelyezkedve nézem a filmet. Jókat kuncogok, majd amikor mondod vendégszobát kérdezném hogy miért, de megelőzöl.* - Jól hangzik.*Még a fülem is vörös lesz. Leállítom a filmet, majd feléd fordulva hosszasan megcsókollak.* - Köszönöm.*Suttogom az ajkaid közé.* - Nem is tudom, hogy mikor említettem utoljára, de tényleg egy démon vagy.*Mosolyodom el.* - Már várom, hogy mit fogsz alkotni.*Visszafordulva újraindítom a filmet, de a vigyort nem tudom az arcomról lekaparni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.08.11, 10:58 | Üzenet # 2675 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam a szavaidra.* - Aranyos vagy. *Puszillak meg. Kíváncsian várom, hogy mit reagálsz a szoba ötletemre, de jobban, mint vártam.* - Tiszta piros vagy. *Jegyzem meg, nem bírtam ki. Csókod viszonozom, majd halványan azért elmosolyodom az arcodra.* - Nem is olyan rég... *Gyönyörű volt a mosolyod.* - Még én sem tudom. *De tényleg neked akartam tervezni, a te kényelmednek. Csöndben nézem tovább veled a filmet és gyöngéden cirógatlak. Nem hittem, hogy ennyire fogsz örülni egy ilyen apróságnak.* - Otthon érzed magad itt? *Kérdezem meg hirtelen.*
|
|
| |