2025.07.22, Kedd, 06:18
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Csütörtök, 2018.11.15, 18:20 | Üzenet # 2701
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Te jöttél a felsőbbrendűséggel.*Kezdem nagyon unni ezt a beszélgetést.* - Tessék?*Döbbenek le és most azzal se törődöm, hogy simán lehülyéztél.* - Miért kezelnének másként? Szerinted most emiatt lefognak nézni?*Sose néztem ki belőled, hogy te ilyeneket miatt aggódsz.* - Őket nem érdekli, hogy kinek mi a státusza, ahogyan engem se és ha valaki mégis beszól, azt meg helyre teszem. Különben is nem te jössz azzal, hogy nem érdekel, ki mit gondol? Kezdem úgy hinni, hogy akit előadsz nagy szájú, lepereg rólam minden, azokat csak megjátszod.*Tényleg nem értelek.* - Ritka, hogy valami előtt értetlenül állok, de ez most ez a helyzet.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2018.11.15, 20:17 | Üzenet # 2702
Yaoista
*Nem hittem, hogy ennyire megdöbbensz.* - Honnan tudjam? Mint mondtam, hülyén viselkedtek... *Morgom halkan. Csak bólintottam, hogy helyre szed, bárki is az.* - Nem játszom meg magam! *Csattanok föl, azért volt egy szint.* - Az nem érdekel, hogy rólam ki és mit gondol... de az igen, hogy a számomra fontos emberekről mit gondolnak miattam. Nem tudom jobban megmagyarázni... *A hajamba túrok és látszik rajtam, hogy én is össze vagyok zavarodba, de nem rossz szándékból mondtam, amit mondtam.* - Például, az lepereg rólam, ha valaki azt mondja nekem, hogy ribanc vagyok, kicsit se érdekel. De ha valaki téged azért, mert veled vagyok, stricinek hívna, azt már nagyon is érdekel. *Igazából ez csak annyit jelentett, hogy törődtem veled nem is kicsit. Vigyázni akartam rád, mert fontos lettél számomra.* - Nem akartalak megbántani... *Mondom halkan a végén.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.11.15, 21:41 | Üzenet # 2703
Yaoista
- Egyedül te vagy az aki hülyén viselkedik.*Úgyse fogod fel.* - Nem kell pattogni, mert nem rosszból mondtam és azt se, hogy szándékosan csinálod, de akkor nem így van.*Vonok vállat, nincs erre se energiám, se kedvem. A folytatásra, azért elmosolyodom kicsit, de nem úgy, mint ahogyan alapból tenném.* - Először is nem vagy ribanc, én pedig strici, főleg nem vagyok.*Nevetek fel, mert értelek, de elég hülye hasonlat volt.* - Nos sikerült, de leginkább felbosszantani és igen csak kellemetlen helyzetbe hozni. Nézd Gray édes vagy és így hogy kifejtetted a dolgokat más a helyzet, de attól még letagadtál és ezt kár szépíteni. Nem mondtad el rögtön a helyzetet és helyette inkább nekem estél.*Mondom, majd ismét csak felsóhajtok.* - Most már tényleg visszamegyek, illetlenség ennyi időre elvonulni.*Ezeket komolyan veszem.* - Este, ha gondolod jöhetsz hozzám.*Bár magam se tudom, hogy lenne a legjobb, de legalább már nem vagyok elutasító.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2018.11.22, 23:49 | Üzenet # 2704
Yaoista
- Már értem. *Motyogom halkan.* - Nem pattogok. *Morgom, mert nem szerettem, ha ezt mondják rám.* - Tudom. *Hallgattam, ahogy nevetsz és azért kicsit elmosolyodtam én is.* - Azt sem akartam. Egyiket se. *Magyarázom aranyosan.* - Mert úgy letámadtál te is. *Védekezek megint, majd elfordítom kicsit a tekintetem.* - Nem tudom, hogy reagáljak rád. Sosem voltam még ilyen helyzetben és csak ösztönösen visszatámadtam. *Akárcsak most. Csak bólintok, hogy visszamész, majd elmosolyodom. Mielőtt elindulnál, odaléptem és átöleltelek.* - Ne haragudj, hogy azt mondtam... sajnálom. *Suttogom halkan a füledbe és adtam egy apró puszit az arcodra, majd elengedtelek.* - Öhm. Jóvátehetem? *Kérdezek rá.* - Ha megengeded, akkor elmondom nekik, hogy csak bepánikoltam, mert hát... végül is... te vagy az első komoly szeretőm. *Pirulok el kicsit.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2018.11.22, 23:56 | Üzenet # 2705
Yaoista
- Szerintem is. *Iszok bele én is.* - Ne is mond... *Ha valamire rápörögsz, kicsit idegesítő tudsz lenni, de már kezdem megszokni.* - Helyes. *Mosolyodom el én i.* - Pedig elhiheted. *Kortyolgatom tovább a borom.* - Majd később megköszönheted. *Húzom végig hüvelykujjam ajkaidon és mellette eléggé perverzen vigyorgok.* - Emlékszem, hogy említettem korábban, hogy valamit felvehetnél a kedvemért? *Azért számító köcsög tudok lenni én is.* - Bizony.

MioDátum: Péntek, 2018.11.23, 13:34 | Üzenet # 2706
Yaoista
- Tudom, hogy sok tudok lenni, de igen csak jól kezeled, ügyes vagy.*Kuncogok.* - Mire gondolsz?*Kérdezlek és nem bírva ki, finoman az ujjadra a harapok.*  - Rémlik valami.*Pirulok el.* - Milyen egy kis számító dög vagy te.*Csóválom meg a fejemet, de mellette elmosolyodom. Kezdetekben úgy gondoltam volna, hogy csak emiatt csinálod, de mára tudom, hogy nem így van.* - Te is tudod, hogy alapból megtettem volna.*Lássuk be, hogy szeretek a kedvedre tenni és én is élvezni szoktam.* - Mikor szeretnéd?*Ez tényleg távol áll tőlem, de miattad megfogja érni.*

MioDátum: Hétfő, 2018.11.26, 01:30 | Üzenet # 2707
Yaoista
- Ideje volt.*Morgok.* - Most is azt teszed.*Attól még, hogy neked nem tűnik fel.* - Már megtörtént.*Nem lehet visszacsinálni.* - Még most se állsz le, igaz?*Tényleg unalmas, hogy neked áll feljebb.* - A lehető legrosszabb módon reagáltál rám.*Tényleg nem értelek és a folyatással is meglepsz, de legalább most pozitív értelemben.* - Még, azért haragszom, de ez elfog múlni holnapra.*Már most is enyhült a haragom.* - Mire gondolsz?*Pillantok rád, majd elmosolyodva megcsókollak.* - Azt hiszem ez a minimum.*Mondom, majd vissza is megyünk.* - Bocsássatok meg itt vagyunk.*Rád pillantok, hogy most te jössz.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.11.26, 01:42 | Üzenet # 2708
Yaoista
- Tudom... *Kellett egy kis idő, amíg dűlőre jutok veled.* - Akkor jó. *Mondom édesen, bár nem örültem, hogy haragszol, de hátha hamarabb el fog múlni. Csókod nagyon meglepett, de örömmel viszonoztam.* - Igen. *Visszamegyek veled és látszik, hogy mennyire zavarban vagyok. Mikor rám pillantasz, a szemeidbe nézek, majd a többiek felé fordulok.* - Szeretnék bocsánatot kérni... Félreértettem, ahogy reagáltatok és bepánikoltam. Sosem mutattak még így be és hülyén tudom lereagálni a dolgokat. A lényeg, hogy nem csak kísérem, hanem tényleg együtt vagyunk. *Fogom meg a kezed és rád mosolygok, amin látszik, hogy tényleg kedvellek.* - Tényleg egy pár vagyunk. *Szorítom meg kicsit jobban a kezed.* - Ez elég furára sikeredett. *Látszik, hogy zavarba vagyok kissé.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.11.26, 01:45 | Üzenet # 2709
Yaoista
- Fejlődő képes vagyok. *Vigyorgok.* - Ugyan, élvezed. *Kuncogok és közben beleiszok a boromba.* - Tudom, de szeretek biztosra menni. Így meg végképp nem mondhatsz nemet, akkor sem, ha meglátod, mi az. *Elég perverz a fejem, de hát tudtam mi a jó.* - Hm, legyen a hétvégén. Tudtommal dolgoznod kell és még suliba is mennél. De ezután nem tudom garantálni, hogy másnap lábra állsz. *Erre is figyeltem, hogy a szeretkezés ne befolyásolja az életed. Persze nem mindig lesz így, de most figyeltem.*

MioDátum: Kedd, 2018.11.27, 12:19 | Üzenet # 2710
Yaoista
- Az bizony.*Kuncogok, de viccen kívül tényleg az voltál egyre több mindenben.* - Ez így van.*Felesleges lenne tagadnom.* - Tényleg számító vagy, de elvégre mégis csak egy démon vagyok.*Nevetek fel.* - Komolyan már az arcodtól zavarba jövök.*Pirulok el még jobban.* - Azért ez elég sűrűn előfordul, hogy nehezen megy a járás.*Nem mintha bánnám.* - Micsoda lovag vagy.*Kuncogok.* - Akkor hétvégén.*Bólintok.* - Valamikor te is beöltözhetnél.*Jut eszembe.*

MioDátum: Kedd, 2018.11.27, 12:36 | Üzenet # 2711
Yaoista
*Ahogyan megmagyarázod a viselkedésed elmosolyodom, annyira édes vagy. Kicsit döbbentek néznek, majd végül ők is mosolyognak.* - Ugyan itt sok fura ember van, alapból már a kedves párod az.*Vigyorodik el az egyik pasi.* - Az vagyok, de nagyon jól áll.*Látszik, hogy azért visszatértem.* - Viszont én most körbeköszönök, addig itt hagylak.*Adok egy csókot a kezedre, majd elengedem.* - Aztán mindenki viselkedjen.*Vigyorgok.* - Ne aggódj úgy lesz apuci.*Mondja az előbbi, mire csak nevetek és elmegyek.* - Gyere szerzünk neked egy italt Gray.*Mondja neked.* - Nem tudom, hogy mennyire ragadt meg a sokk miatt, így ismét bemutatkoznék.*Mondja már a bárpultnál.* - Noel vagyok.*Nyújt neked kezet.* - Tőlem vannak Asaminak a remek italai.*Vigyorog és rendel is neked, amit kérsz és persze magának is.* - Hol ismerkedtetek meg? Biztos, hogy nem egy hostja vagy, mert azokkal nem kezd ki és valamiért az a tippem, hogy nem is munkán keresztül ismeritek egymást.

szela00Dátum: Szerda, 2018.11.28, 01:27 | Üzenet # 2712
Yaoista
- Ez igaz. *Kuncogok kicsit, főleg a válaszodon.* - Szerény, mint mindig. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Kezemre még jobban mosolygok csak.* - Én mindig. *Vigyorgok szemtelenül.* - Rendben. *Megyek vele.* - Sajnálom, nem igen. *Ismerem be, majd kezet fogok vele.* - Ó, hozott nekem egy nagyon finom konyakot. *Ami rettentően ízlett is. Most is azt kértem, mert nagyon megszerettem.* - Érdekes történet... az egyik hostjának, Aaeronnak vagyok a legjobb barátja, Asami pedig a párjának az egyik jó barátja. Fogalmazzunk úgy, hogy szeretem a jót és Asami is így van ezzel. A srácok úgy gondolták, hogy bejönnénk egymásnak, ezért bemutattak minket. *Magyarázom. Közben koccintok vele és belekortyolok.* - Ez még mindig finom. *Élvezem az italom.* - Megbeszéltük, hogy kiélvezzük egymást, de ahogy elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy nem csak a testünk passzol össze, hanem igencsak tetszünk a másiknak. *Fejezem be és újra belekortyolok az italomba, közben megkereslek a szememmel és elmosolyodom.* - Aztán... meglátjuk mi lesz. Nem vagyok kicsit sem ehhez hozzászokva, hozzáhasonlóval még sosem találkoztam. Teljesen kikészít. *Túrok zavartan a hajamba.* - De annál jobban élvezem. *Teszem hozzá. Persze az is hallatszódott a hangomból, hogy nem rossz irányba készülök ki tőled.* - Még engem is meglep, hogyan hat rám a jelenléte. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Szerda, 2018.11.28, 07:19 | Üzenet # 2713
Yaoista
- Ez a védjegyem. *Vigyorgok tovább és imádtam, ahogy elpirulsz a tekintetemtől.* - Nem kaptam még érte panaszt. *Kuncogok.* - Nem mondhatod, hogy nincs kielégítő szexuális életed. *Nevettem el magam.* - Tudom. *Simítok végig a pofidon.* - Mit is szerettél volna? Már elfelejtettem. *Egyszer említetted, de kíváncsi voltam, hogy miként látnál.* - Esetleg orvos és kéred a szuridat? *Ismét elég perverz lett a fejem.* - Ha bejön, amit vettem, akkor beszerzek még egyet. Szerencsére ilyen kis takaros fenékre nagyon sok minden kapható. *Kuncogok halkan.* - Valamikor megcsináltathatnánk a piercingeket is. *Jut eszembe.* 

MioDátum: Péntek, 2018.12.07, 14:21 | Üzenet # 2714
Yaoista
- Pontosan.*Vigyorodom el én is.* - Ahogyan én se.*Kicsit én is fényezem magamat.* - Nem bizony.*Mosolyodom el.*  - Neked van panaszra okod?*Kérdezek vissza. Már éppen válaszolnék, de te folytatod amire még jobban elvörösödöm, de mellette vigyorgok is és látszik, hogy benne lennék egy ilyen játékba is.* - Tetszik az ötlet, az efféle nagy szurikat,igen csak imádom.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Csak te tudsz ilyen bókot mondani.*Csóválom meg a fejemet, de nincs ellenemre.* - Igen jöhetnek, bár elégé be vagyok rezelve, de akarom.*Magamtól kétlem, hogy eszembe jutott volna, de nem is kényszerből csinálom.* - Válaszolva a kérdésedre megnéznélek egy kimonóban meg ugye amikor csak egy nyakkendő van rajtad és játszol magaddal előttem.*Látszik, hogy előttem van a jelenet.* - Alap, hogy kérek egy teljes vetkezős műsort.*Én még úgyse kaptam.*

MioDátum: Szombat, 2018.12.08, 13:52 | Üzenet # 2715
Yaoista
- A legszerényebb.*Vigyorodik el ő is.* - Semmi baj.*Mosolyog rád.* - Valóban nagyon finom és bár én szereztem be Asaminak, de az ő kérésére van. Felkeresett, hogy szeretne egy új konyakot, ami sokkal jobb, mint az eddigiek, bár hozzá rakom, hogy mindig ezzel a szöveggel jön.*Nevet fel.* - Örülök, hogy neked is elnyerte a tetszésedet.*Mosolyodik el.* - Imádom az érdekes történeteket.*Mondja és figyelmesen hallgat.* - Talán nem Devanról van szó?*Vele ilyen bulikon többször találkozott.* - És milyen jó ötlet volt részükről.*Ért egyet.* - Rendesen elcsavarta a fejedet.*Vigyorodik el, nem bírta ki, hogy ne jegyezze meg.* - Viszont ez róla is elmondhat, hiszen elhozott téged. Asaminak mindig is jó ízlése volt, de te az összeset felülmúlod.*Mér végig.* - Helyes élvezd csak ki és én szurkolok nektek.*Kacsint rád.* - Ő egy igen különleges és megosztó személyiség, akit vagy kedvelsz vagy utálsz, de semmiképpen nem közömbös. Azóta ismerem, hogy meg van a klubja és keresett egy ital beszerzőt. Sose felejtem el az első találkozónkat. Elég határozott pasasnak tartom magamat, de nem mellette.*Mosolyodik el.* - Igen csak meggyőző volt a belépője és elég hamar meg is egyeztünk, amit azóta se bántam meg.*Ami kölcsönönös részemről is.* - Nagyon ismerős volt, de nem tudtam honnan, csak akkor amikor utána olvastam. Nem egy ember könyvelik el apuci kicsi fiának, pedig ezzel sose élt vissza és csak nevet az ilyen embereken.*Mondja, majd elmosolyodik.* - Nincs egyszerű természete és nála sznobabb embert nem ismerek, de mellette egy nagyon rendes pasas és helyén van a szíve.*Pillant rám ő is.* - Neked sikerült őt megfognod, szóval tudsz valamit.*Vigyorodik el.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.12.17, 00:16 | Üzenet # 2716
Yaoista
- Nem csalódtam benne. *Nevettem el magam. Érdekes volt rólad hallani valaki más szájából.* - De igen, róla. Én is ott tanulok, ahol ő tanít. *Teszem hozzá.* - Köszi. *Jövök zavarba egy kicsit arra, hogy szurkol nekünk.* - Hm, akkor ebben is hasonlítunk. *Nevettem el magam.* - Olyan karizmája van, hogy esélye sincs ellene az embernek. *Ismerem be, hiszen engem is simán lenyűgöztél.* -  Én is utólag tudtam meg, hogy ki is ő pontosan, de őszintén szólva, nem érdekel. Sokkal több, mint a pénze vagy a kinézete. *Bár még annyira nem ismerlek, de tudom, hogy így van.* - Valahogy úgy. De velem se egyszerű, láthattad. *Nevettem el magam.* - Ennyi kell. *Mosolyodom el.* - Még szép, hogy tudok. *Vigyorgok. Én is elég egoista voltam.* - Még neki sincs róla fogalma, hogy mennyit is. *Nevettem el magam.* - De ez gy van jól, bár ő könnyen keresztül lát rajtam, ami kissé zavar. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.12.17, 00:38 | Üzenet # 2717
Yaoista
- Nincs. *Nagyon édes volt, ahogy pirultál, de vigyorogtál mellette.* - Tudom. *Vigyorgok.* - Csak őszinte vagyok. Fogalmad sincs róla, hogy milyen formás tested van. *Jegyzem meg.* - Nyugi, veled leszek. *Mosolyodom el és megcirógatom az arcodat.* - Értem, nos ezek nem valami nagy igények. Azt hittem valami... komolyabbat kérsz. *Elmélkedem.* - Szóval látni akarsz tőlem egy sztriptízt? *Vigyorgok perverzül.* - Tudod mit? Lehet még estére meg is kapod. *Jegyzem meg.*

MioDátum: Kedd, 2018.12.18, 14:12 | Üzenet # 2718
Yaoista
- Valóban nincs.*Mosolyodom el még inkább elpirulva. Alapból szeretem, ha bókolsz nekem és ez most kifejezetten jól esik, miután közölted, hogy a bátyámnak, jobb a teste, mint nekem.* - Igen tudom, azért ez sokat számít. Akkor te is megfogod csináltatni? Remélem nem kell sokáig hanyagolni a szexet.*Amíg egyedül voltam el voltam szex nélkül, de ez most már nem mondható el, arról nem is beszélve, hogy folyton kívánlak.* - Lehet neked az, de nekem nem. Még se kérhettem, hogy öltözzél be szobalánynak, mert azon igen csak nevetnék.*Fel is nevetek, mert magam előtt látlak.* - Na jó, azért megnéznélek.*Nevetek tovább.* - Igen látni akarlak.*Vágom rá.* - Tényleg?*Csillannak fel szemeim.* - Ez az este egyre jobb és jobb lesz.*Mosolyodom el édesen.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.12.20, 14:12 | Üzenet # 2719
Yaoista
- Ez az este tele van meglepetéssel, két legnagyobb Casanovának párja van.*Kuncogok.* - Asamiról tudtam, hogy nincs elzárkózva ettől a gondolattól, de őszintén a Devanon meglepődtem. A barátod igazán különleges lehet, hogy sikerült betörnie.*Mosolyodik el.* - Pontosan.*Ért egyet.* - Valóban sokkal több és nem is gondoltam, hogy téged ez érdekelne, na meg ha így lenne, akkor itt se lennél.*Asami is utálja az efféléket.* - Az biztos, összeilletek.*Nevet veled.* - Önbizalomért neked se kell sorba állnod, bár még így se teszel túl a kedves párodon.*Vigyorodik el.* - Majd megszokod.*Mondja kedvesen.* - Az biztos, hogy nem fogtok egymás mellett unatkozni.

szela00Dátum: Szombat, 2018.12.22, 20:49 | Üzenet # 2720
Yaoista
- Mondhatni. *Nevettem el magam.* - Igen, az. *Mondom kicsit lágyabban.* - Nem is értem, hogy mit eszik azon a seggfejen. *Morgom mellé. Nem rejtettem véka alá a véleményemet.* - Ez is igaz. Mint mondtam, átlát rajtam. *Mosolyodom el kissé zavartan.* - Valahogy úgy. Meg fogjuk egymást ölni. *Viccelődök vele, pedig tényleg nem lesz egyszerű kompromisszumot kötnünk.* - Azért Asamin túl tenni már teljesítmény. *Kuncogok.* - Mondtam is neki, hogy kár rá bókokat pazarolni. *Csóválom meg a fejem kicsit.* - Nem, én sem hiszem, de ez szerintem jó dolog. Majd azért kicsit összeszokunk. Még nagyon friss. *De látszott rajtam, hogy teljesen a bűvkörében voltam.* - Egyébként... nekem lehet szükségem is van erre. Ha nem lenne ennyire határozott és magabiztos... megenném reggelire. *Vigyorgok.* - Bár ez valószínű fordítva is így van. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.12.22, 20:57 | Üzenet # 2721
Yaoista
- Úgy gondoltam, hogy egyszerre csináljuk, igen. Akkor legalább tudunk együtt szenvedni. *Mosolyodom el, hiszen egy darabig biztos, hogy nem szeretkezhetünk.* - Én is remélem. *Én főleg nem bírtam szex nélkül.* - Szobalánynak vicces lennék, igaz. *Nevettem el magam.* - De kérhettél volna egy kötényt vagy katonát... bármit. *Kuncogok.* - Tényleg. *Tetszett az a csillanás a szemedbe.* - Ennyire élvezed? *Kérdezem komolyan és közben az arcodra simítok gyöngéden.*

MioDátum: Hétfő, 2018.12.24, 01:14 | Üzenet # 2722
Yaoista
- Pontosan.*Nevetek fel.* - Mondjuk engem lehet kényeztetni, de majd együtt érzek veled.*Kuncogok.* - Gondolom a formás feneked az mindig tabu marad, bár nem mintha eltudnám képzelni, hogy alattam nyögsz.*Elmélkedem.* - Más alatt meg főleg nem.*Zárom is le a témát.* - De azért megejthetjük.*Vigyorodom el, most már kíváncsi lettem, de megértem, ha nemet mondasz.* - Ohh basszus igaz, akkor kérem.*Mondom kissé akaratosan, ami fel se tűnik.* - Sok mindenben megnéznélek, szóval be kell vásárolnunk.*Kezdek ismét bepörögni.* - Hogyne élvezném, hiszen veled vagyok randin és a többi csak ráadás.*Mondom édesen, miközben az arcom a kezedbe simítom.* - Szeretek veled lenni..

MioDátum: Hétfő, 2018.12.24, 02:04 | Üzenet # 2723
Yaoista
- Arról nem is beszélve, hogy a te legjobb barátod és te se vagy átlagos.*Mosolyodik el, ami nevetésbe megy át.* - Látom szerzett magának egy újabb rajongót.*Kuncogok.* - Ő vele se könnyű, de más értelemben, mint Asami, bár én kedvelem. Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy annyira nem ismerem.*Bulikat leszámítva nem találkoztak.* - Ahogyan mindenki máson is.*Teszi hozzá.* - Azért csak nem.*Nevet fel, szimpi voltál neki.* - Egyetértek, sőt az már veszélyes lenne.*Nevet veled.* - Ismerős, szerintem egyszer se mondta, hogy kösz vagy valami hasonló, de ez is ő.*Megszokta már.* - Pontosan.*Bólogat.* - Nem csak valószínű.*Vigyorog.* - Nem csak külsőre vagy más mint az eddigiek.*Rövid idő alatt is meg lehet mondani.* - Szerintem jó páros lesztek.

szela00Dátum: Szerda, 2018.12.26, 22:38 | Üzenet # 2724
Yaoista
- Ez így van. *Mosolyodom el.* - Már ismertem. Arra az egyetemre járok, ahol tanít, de... nem kedveltem meg jobban, mióta közelebbről ismerem. *Teszem hozzá.* - Reméljük. *Nevetek tovább.* - Már nagyon veszélyes. *Bólogatok helyeslően.* - Nekem azért meg szokta köszönni. *Mosolyodom el halványan.* - Így is megesz reggelire. *Vigyorgok kissé pimaszul és direkt kétértelműen mondtam.* - Milyenek voltak az eddigiek? *Bár tudom, hogy velük nem jártál, inkább csak kalandok voltak és mások, mint én, de azért kíváncsi voltam.* - Úgy gondolod? *Kortyolok bele az italomba és közben fél szemmel Asamit figyelem.* - Szerintem is.... *Teszem hozzá aranyosan.*

szela00Dátum: Szerda, 2018.12.26, 22:46 | Üzenet # 2725
Yaoista
- Nem biztos, hogy fel kéne izgulj egy sebbel a farkadon. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.* - Hát ebben biztos lehetsz. *Közlöm veled. A folytatásra elmosolyodom egy kicsit.* - Felejtsd el. *Neked alapból volt egy nagyon kevés feminim kisugárzásod, de belőlem kicsit sem áradt még hasonló sem.* - De kis akaratosak lettünk hirtelen. *Fogom meg az arcod és adok egy apró csókot.* - Sejtettem. *Nevettem el magam. Nagyon édes volt, ahogy reagáltál.* - Szeretsz? *Kérdezek rá vissza, de mosolygok és ráadásul nagyon kedvesen.* - Bárhová vinnélek, jól éreznéd magad?

Keresés: