2025.07.22, Kedd, 00:51
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Szombat, 2019.03.09, 13:57 | Üzenet # 2751
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Vettem észre.*Kuncogok, hiszen most is pirulgatok.* - Na most már be lehet fejezni.*Morgok, amitől csak édesebb leszek.* - Bocsi bocsi igyekszem.*Mulatozik tovább.* - Ugye tudod, hogy máskor is megtudom adni?*Vigyorodik el, csak hogy tovább húzza az agyadat.* - Igen hallottam.*Mosolyodik el, főleg a te tetteden. Én is elmosolyodom rajtad és szintén átkarolva hozzád bújok.* - Oké.*Kuncogok.* - Csak nyugodtan, egy pontig még élvezet is.*Vigyorodik el. Bele se gondolok, hogy ti miket műveltettek az ágyban.* - De akkor nem vennéd lapot.*Vigyorodom el én is.* - Az nem számít.*Nevet fel.* - Viszont ne haragudjatok, de most visszamennék a Professzorhoz, ha nem az este folyamán még úgyis fogunk találkozni.*Gondolom még jövünk ilyen partiba, na meg sejtem, hogy befog jönni hozzám és lehet, hogy én is hozzá.* - Abban biztos lehetsz szépségem.*Megfogva a szabad kezem adott rá egy kézcsókot, ami már annyira meg se lep.* - Örülök, hogy megismerhettelek.*Mosolyodik el.* - Én is.*Mindennek ellenére tényleg így gondolom.* - Akkor megyek.*Neked adok egy puszit, majd intve visszamegyek.* - Elnézést, hogy megvárakoztattam, most már nem szabadul tőlem.*Nevetek fel.* - Nem hittem volna, hogy ezt megélem, hogy valaki ennyire elcsavarja a fejedet.*Mosolyodik el Yasu.* - Még ha tagadod is, te is komolyan gondolod vele.*Ennyire már ismer téged.*

szela00Dátum: Szombat, 2019.03.16, 22:25 | Üzenet # 2752
Yaoista
- Ugyan. *Kuncogok én is, mert jót szórakozok rajtad. Elég szúrósan nézek Yasura. Miféle szöveg ez.* - Perverz, mint mindig. *Vigyorodok el. Nem csináltam másképp, mint szoktam, hiszen tudtad, hogy milyen vagyok az ágyban.* - Rendben. *Hiszen ez volt a lényeg, hogy találkozhass Nakamurával. A kézcsókra azért csúnyán nézek még. Én visszahúzva adtam egy apró csókot és elmosolyodtam kicsit, mert tudtam, hogy totál zavarban leszel, amiért tömeg előtt megcsókoltalak simán.* - Ez bonyolult kérdés. *Sóhajtok fel.* - Tudod... ennél ez bonyolultabb. *Utánad nézek és beleiszok az italomban.* - Nem vagyok érdektelen és ez nagyon bosszant... *Jegyzem meg.* - Ő nem olyan, mint te vagy én. Csak idő kérdése, hogy mikor lesz elege és hagy el. *Kicsit csöndben maradtam, majd sóhajtottam egyet.* - Már így is feszegeti a határait. Nem való hozzám, bár őszintén nem hiszem, hogy létezik olyan ember, aki hosszútávon velem bírna maradni. *Yasu ismert valamennyire, tudta milyen ember vagyok.*

szela00Dátum: Péntek, 2019.03.22, 20:12 | Üzenet # 2753
Yaoista
- Tőle nem veszem bóknak. *Morgom kicsit.* - De Asamitól igen. *Mosolyodom el és egy puszit is kaptál. Pontosan tudtam, hogy mi volt a helyzet, szóval nem reagáltam, inkább csak kíváncsi lettem, hogy bennem mit látsz, amit másokban nem.* - Azt sejtettem, hogy nem kell félteni. *Kuncogtam halkan.* - Az csak jó, ha nincs partnerhiány. *Mondom neki, de igazából én tökéletesen el voltam most így. Jól éreztem magam veled nagyon.* - Olyan sincs, aki amúgy jobban tetszik? *Kérdezek rá kíváncsian. Érdekelt, hogy mit mond. Közben beleittam az italomba is. Rád pillantok és csak elmosolyodom egy kicsit.* - Bár igazából a meglepetések sem olyan rosszak. *Állapítom meg.*

MioDátum: Hétfő, 2019.03.25, 13:15 | Üzenet # 2754
Yaoista
- Ugyan elmennél vele, ha másként ismered meg.*Nem rosszból mondom, ezek a tények.* - Még jó hogy.*Kuncogok.* - Így van.*Bólogatunk mind a ketten.* - Nos akad, aki jobban tetszik.*Bólint.* - Igen ez így van.*Ért egyet.* - Csak nem Yasura gondolsz? Tudtommal, azért veled gabalyodott össze a legtöbbször és ha jól rémlik még randizni is voltatok.*Elmélkedek.* - Sose kérdeztem semelyikőtőktől, de mégis mi van veletek?*Kérdezem én is kíváncsian.*

MioDátum: Hétfő, 2019.03.25, 13:32 | Üzenet # 2755
Yaoista
*A csókra tényleg elvörösödöm.* - Démon..*Dünnyögöm az orrom alatt, na nem mintha ellenemre lett volna a csókod.* - Milyen találó az elnevezésed.*Vigyorodik el.* - Mert még nem tapasztál ilyet és ezért bosszant.*Mondja, majd csak figyelmesen hallgat.* - Valóban ő annyira más, mint mi. Hozzánk képest annyira tiszta és ártatlan, akit legszívesebben darabokba tépne az ember.*Nem azért mondja, hogy bosszantson tényleg így gondolja.* - Ezzel én is vagyok, nem hinném, hogy létezik olyan ember, aki képes hosszabb távon elviselni.*Miközben ezt mondja lopva Noelre pillant.* - Viszont mindennek ellenére, azért ne így állj hozzá. Lehet, hogy azért fog működni, mert annyira mások vagytok. Őszintén szurkolok nektek.*Paskolja meg a vállad.* - Ha meg mégse működik, akkor lecsapok rá.*Vigyorodik el.*

szela00Dátum: Kedd, 2019.04.02, 23:42 | Üzenet # 2756
Yaoista
*Elmosolyodom kicsit a becézésedre.* - Ő kisördög. *Avatom be Yasut.* - Azért bosszant, mert jobban foglalkoztat, mint kéne. *Jegyzem meg mellékesen.* - Valahogy úgy. *Ráadásul én valóban ezt tettem,  hiszen bántottalak már nem egyszer.* - Téged? *Követem a tekinteted és egy kicsit elmosolyodom.* - Tudod Yasu, Szerintem neked a megfelelő emberrel működne. Fele annyira se vagy veszélyes, mint én. *Közben az én tekintetem Aaeronra téved.* - Aaeron előbb-utóbb bele fog roppanni ebbe a helyzetbe. Tönkre fog menni, hiába mondom neki el ezerszer, hogy bármikor elmehet. Sőt, sértésnek veszi, ha emlékeztetem. *Beleittam az italomba, majd Yasura pillantottam ismét.* Szerintem nem vagy az esete. *Nevettem el magam.* - Bár amennyire én tudom, akad valaki, akinek nagyon is bejössz. Mond csak... miért is nekem csapod a szelet és nem neki? *Kérdezek rá.*

szela00Dátum: Kedd, 2019.04.02, 23:57 | Üzenet # 2757
Yaoista
- De igen, rá- *Terül el egy keserű mosoly az arcomon.* - Igen, elég jól elvoltunk és igazából szerintem a randi is jó volt, legalábbis szerintem. *Jól érzetük magunkat, szórakoztunk, hatalmasat szeretkeztünk. Nem lehetett panasz.* - Nincs semmi velünk. A randink óta nem beszéltem vele. *Morgom halkan és odapillantok. Pont találkozik a tekintetünk, de csak egy másodpercre, mert elkapja.* - Hiába hívtam, kerestem személyesen... szabályosan kerül. Ma még ide sem jött köszönni. Nem tudom, hogy mit szúrhattam el, de úgy látszik, neki nem feleltem meg. *Állapítom meg mellékesen.* - Na de nem búslakodok, van még hal a tengerben. *Vigyorgok, bár érezhetően nem mondanék neme Yasunak, ha eljönne velem még egy randira.*

- Azt nem mondtam, hogy nem. *Értek egyet veled.* - De mostmár akkor se, ha ő lenne az utolsó. *Morgom. Nagyon dühös voltam rá azért, amit Aaeronnal tett. Bűntudatom volt, hogy itt hagytam és olyan szörnyű dolgokon kellett átmennie, mert nem voltam itt, hogy segítsek neki. Kicsit látszik is az arcomon a szomorúság egy pillanatra, de hamar másra figyeltem. Figyelmesen hallgatom, hogy mi történt. Miután végig mondta, elgondolkoztam és végül csak megszólaltam.* - Nem lehet, hogy csak megijedt? *Kérdezem kedvesen.* - Volt egy spontán randik Asamival... *Közben derekadról finoman a hátadra húzom a kezem és kedvesen simogatni kezdelek.* - Utána én sem válaszoltam a hívásaira és leráztam. Ez a mai már a második volt, hogy majdnem elszúrtam. *Mondom halkan.* - Ijesztő, ha olyan dolog történik az életbe, amire kicsit sem vagy felkészülve. Bár nem ismerem őt, szóval...

MioDátum: Péntek, 2019.04.05, 20:05 | Üzenet # 2758
Yaoista
- Ez tetszik és van benne igazság, hiszen veled van.*Minden rossz szándék nélkül mondom.* - Ezt mondom én is. Nem érdekelt még senki komolyan és ugye ez rég több, mint szimpla testiség.*Ha csak az lenne, akkor nem foglalkoztatna.* - Szerintem ilyen szép bókot, nem kaptam még tőled.*Nevetek fel.* - Nézd tény van egy személyiséged, de valamiért úgy érzem, hogy még egy jó nagy lapáttal teszel is rá, hogy bele roppanjon ebbe a kapcsolatba, csak azért mert be vagy szarva.*Tényleg ennyirE ismerlek, arról nem is beszélve, hogy ez rám is nagyon igaz.* - Szerelmes beléd?*Azt a hülye is látja, hogy igen csak oda van érted.* - Erre azért nem fogadnék, de ne derüljön ki.*Hiszen az azt jelentené, hogy nem vagytok már együtt és ezt nem akarom, még ha sajnálom, hogy nem fogunk többet szexelni és Aaeront se próbálhatom ki.* - Édesem, ha csapnám szelet, akkor már rég a farkadon lovagolnék.*Vigyorodom el, majd csak felsóhajtok.* - Noel ő egy külön eset.*Mondom, majd ismét rá pillantok.* - Tudod, hogy nincs ellenemre egy kapcsolat és tisztában vagyok vele hogy ő többet akar, de őszintén igen csak beijedtem.*Vallom be.* - Ma már beszélnem kéne vele, mert kerültem mostanság és nem ezt érdemli.*Elmondom a randit és hogy azóta mi történt.* - Most még a szex is annyira más volt vele.*Mondom és lehúzom a piámat. Most leginkább veled vagy Asamival azért akartam szexelni, hogy kikapcsoljak a többi csak ráadás.* - Basszus nem tudom mi legyen.*Pedig ez nem jellemző rám.*

MioDátum: Péntek, 2019.04.05, 21:40 | Üzenet # 2759
Yaoista
- Tudom, tudom.*Cirógatom meg az arcodat. Megértem, hogy miért is vélekedsz így, hiszen bőven adott rá okot, de azért idővel jó lenne, ha megismernéd a másik oldalát is, ami Aaeron érdeke is.* - De jó vagyok.*Vigyorgok arra, hogy eltaláltam, majd csak figyelmesen hallgatom, majd téged is, mielőtt kifejtem a saját véleményem.* - Így van tuti, hogy beijedt.*Értek egyet veled és nem bírva ki adok egy puszit neked, annyira édes vagy.* - Ismered milyen Yasu, nagy kanállal habzsolja az életet és annak ellenére, hogy nincs elzárkózva egy kapcsolattól most mégis beijedt, hogy ez meg is történhet. Szerintem kár lenne ennyiben hagynod.*Pillantok oda és pont ő is idenézz.* - Lemerem fogadni, hogy most is te vagy a téma, szerintem engem már kibeszéltek.*Nevetek fel.* - Többször beszélt rólad, még ha nem is tűnt fel neki.*Kuncogok.* - A lényeg, hogy nagyon is megfelelsz neki, csak kis beszari a nagy szájára ellenére is. Különben meg nem így ismertelek meg, hogy ilyen könnyen feladsz te bármit is.*Munkában is addig hajtasz, amíg el nem éred a célodat.* - Bár még igen csak friss a kapcsolatunk, de jó érzés, hogy végre megtaláltam azt, akire vágytam.*Mondom lágyabb hangon, miközben rád pillantok. Bár még kissé bennem van a húzásod és tartok tőle, hogy még elő fog fordulni, de én igen csak komolyan gondolom veled.*

szela00Dátum: Hétfő, 2020.01.20, 23:13 | Üzenet # 2760
Yaoista
- Némi talán. *Kuncogtam halkan.* - Ezzel én is tisztában vagyok, hogy több, viszont nem tudom, hogy akarom-e, hogy több legyen. *Magyarázom meg.* - Egyszer már majdnem szétmentünk, de akkor nem engedtem. *Nem tudtam elengedni Aaeront.* - Ne szokd meg. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem teszek rá és nem vagyok beszarva. *Morgom, mert persze, hogy igazad volt.* - Azt mondja nem. Ezzel szoktam húzni és mindig kiakad, de szerintem nagyon közel áll hozzá. *Néha nem tudtam eldönteni, hogy szerelmes-e belém.* - Látva az exét és magamból kiindulva mondom. *Teszem hozzá.* - Ma nem... ma megígértem, hogy jó fiú leszek. *Vigyorgok.* - Miért? *Tudtam, hogy bejön neked Noel nagyon is.* - És még nekem papolsz. Szép vagy. *Közlöm veled egy kicsit magasabb lóról.* - Figyelj... Igazából amennyire tudom, legalábbis mára engem elfejethetsz, Asamit kicsit hosszabb távon. *Jegyzem meg.* - Látod mellette az a srácot? Ő Gray. Aaeron legjobb barátja. Mondjuk úgy, hogy elég hamar megtalálták a közös hangot. Járnak vagy mi és ismered Asamit... ha van, aki érdekli, kitart mellette. Amennyit mondott, az alapján pedig Gray nagyon érdekli. *Látszott, hogy igazából örülök neki.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.01.21, 22:16 | Üzenet # 2761
Yaoista
- Már ez is haladás, hogy ezt elismered, de miért nem akarod, hogy több legyen?*Kérdezlek.* - Nem engedted, de még se tudod, hogy akarsz a e többet, azért ez így igen csak ellentmondásos.*Kuncogok.* - Tőled soha, na meg a bókjaid nélkül is tudom, hogy jó vagyok.*Vigyorodom el.* - Biztos, hogy ráteszel és be vagy szarva, ezért is vagy összezavarodva.*Fejtem ki a véleményem.* - Elmondásaid alapján meg ahogyan viselkedik veled szerintem is nagyon közel áll hozzá.*Értek egyet.* - Na jó akkor talán neki nem vagyok az esete, azért valahogy kibírom.*Bár attól még bepróbálkoznék, ha szétmennétek, de ez tényleg ne történjen meg.* - Azért ezt a te szádból elég durva hallani főleg úgy, hogy tudom nem csak mondod, komolyan büszke vagyok rád.*Cirógatom meg az arcodat.* - Mert jobban megmozgat, mint eddig bárki más.*Felelem.* - Mert papolni sokkal könnyebb, amúgy meg én nem tagadom, hogy beijedtem nem úgy mint egyesek.*Vágok vissza.* - Tudom, tudom.*Bólogatok.* - Azért vicces, hogy mindketten egy kölyköt szedtetek össze.*Vigyorgok.* - Hmm csak nem ti mutattok be őket egymásnak? Meg kell hagyni jól mutatnak együtt, bár nekem a kicsike nem az esetem.*Vagy az Aaeron félék vagy az olyan pasik jönnek be, mint amilyenek ti vagytok.* - Bár egy hármasban ott is benne lennék.*Mondjuk ezt mondanom sem kell, ennyire ismersz engem.* - Igen ismerem már csak az a kérdés, hogy Gray mennyire fogja bírni Asami mellett. Tudod, hogy mi is randiztunk párszor, de hamar rájöttünk, hogy jobb, ha csak a szex mellett maradunk.*Pedig én aztán nem vagyok egy érzékeny típus.* - Kedvem támadt őt is megismerni és egy kicsit rosszalkodni.*Vigyorodom el.*

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 21:07 | Üzenet # 2762
Yaoista
*Csak puffogtam tovább, nem érdekelt. Nagyon utáltam Devant jelenleg. Figyelmesen hallgatlak titeket. Elmosolyodom arra, hogy mennyire örülsz magadnak. A puszidra nagyon picit elpirulok, mert tudom, hogy miért kaptam. Odapillantok én is, mikor te is, majd elnevettem magam. Szavaidra teljesen ellágyulok. Ismét kicsaltad belőlem azt a szép és kedves mosolyom, ami nem beképzelt meg semmi, csak széppé varázsol.* - Ezt jó hallani... *Mondom halkan és most én nem bírtam magammal és adtam az arcodra egy apró puszit. Látszott rajtam, hogy teljesen oda vagyok én is, még magam se tudom, hogy mennyire.*

- Van benne valami. *Sóhajtok egy nagyot a menekülésre. Kicsit elmosolyodom rajtatok. Nem gondoltak, hogy így foglat látni téged valakivel, de jó volt. Gray illet hozzád határozottan.* - Igen, nagy a szája, amit nehéz befogni, de nem lehetetlen. *Nevettem el magam.* - Ha rólam is van szó, a szemembe nem tud belenézni. *Jegyzem meg kissé feszülten.* - Nem adom fel könnyen, de zaklatni se akarom... *Magyarázom meg.* - Az az ellentétjét is elérheti a szándékaimnak. Na meg ha elfut és nem magától jön vissza hozzám, nem sok értelme van, mert akkor újra és újra le fog lépni. Erre pedig nem vagyok kíváncsi. *Teszem hozzá.* - Tényleg jó rátok nézni. *Nagyon meglepett Gray mosolya.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 21:59 | Üzenet # 2763
Yaoista
- Egyszerű. Ha több, nem lehetnék mással. *Magyarázom meg a dolgokat.* - Mivel nálam lakik, nem olyan egyszerű. Na meg nem is átlagosan kezdődött a kapcsolatunk, de ezt majd máskor elmesélem. *Nem kell tudnod, hogy mi is volt a helyzet közöttünk. Csak elmosolyodtam a szövegedre, nem csalódtam.* - Nem teszek rá, csak hozom a formám. *Közlöm veled.* - Szegény Yasu... *Cirógatom meg az arcod.* - Majd keresel magadnak másik cicát. *Kuncogtam.* - Egy kandúr pont ott vár rád szerintem. *Vigyorgok.* - Ó, milyen kedves vagy, *Kuncogok és azért lopva belecsókolok a tenyeredbe.* - Én nem ijedtem be, csak félten Aaeront. *Hiszen aggódtam érte rendesen.* - Annyira azért nem kölykök, de egyébként igazad van. *Engem is meglepett.* - De igen, mi. Vagyis alapból Aaeron ötlete volt. *Kuncogok.* - Azt hittük csak dugnak egyet, de nem így lett. Minket is meglepett, főleg, hogy ennyire hamar. *Magyarázom.* - Nem lep meg. *Nevettem el magam.* - De szerintem inkább Noel foglalkozz. *Jegyzem meg.* - Maradjunk annyiba, hogy Gray gond nélkül behúzott nekem. Úgyhogy én nem aggódok. *Biztos voltam benne, hogy rendbe lesznek.* - Menj csak, menj. *Csapok a popsidra.* - Én megkeresem a kisördögöm. *Mosolyodom el és azzal otthagyva előkerítettem Aaeront.* - Jól érzed magad? *Kérdezem a derekára simítva.* - Remélem nem kérdez túl sokat. *Fordulok Nakamura felé.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.01.26, 23:12 | Üzenet # 2764
Yaoista
- Igen ez a lényege egy kapcsolatnak, hogy csak vele vagy. Nekem biztos, hogy elég lenne csak ő.*Nyalok végig az ajkaimon, ezzel is húzva téged.* - Nálad lakik? Na jó erre tényleg nem számítottam.*Ez az este tényleg tele van meglepetésekkel.* - Behajtom rajtad.*Nagyon kíváncsivá tettél.* - Az meg tudjuk, hogy milyen.*Vigyorgok.* - Ezt mondom én is.*Kuncogok.* - Keresek hát.*Nem kellene magam megerőltetni.* - Valóban.*Pillantok ismét oda, a csókodra pillantok vissza.* - Ne húzd az agyam te kis mocsok.*Csípem meg finom az arcodat.* - És amúgy tudom, hogy kedves vagyok.*Vigyorodom el.* - Ez édes, bár attól még félsz is.*Még ha tagadod is.* - Tudod szerintem neked is sokkal jobban tetszik, mint te hiszed.*Persze tudom, hogy ezt is tagadni fogod.* - Így gondoltam én is.*Bólintok.* - Valóban jó ötlet volt.*Értek egyet.* - Ennyire összeakarsz minket hozni?*Kérdezlek.* - Megütött? Oké egyre jobban érdekel.*Van bátorsága, na meg jó ízlése is.* - Rád fogok ugrani, ha így folytatod.*Vigyorgok a csapás után.* - Menj csak, de ne hogy köszönés nélkül menj el.*Intek, majd odamegyek a többiekhez.* - Sziasztok. Asami a híred, megint megelőzött.*Vigyorgok és levágok neki két puszit.* - Szia Noel.*Neki is adok egy puszit, de látszik, hogy nem tudom, hogyan álljak hozzá.* - Te pedig biztos Gray vagy. Yasu vagyok a drágád egyik volt dugópartnere.*Mutatkozok be, kezet nyújtva.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.01.26, 23:24 | Üzenet # 2765
Yaoista
- Az biztos.*Vigyorodom el.* - Ez mind a félelme miatt van, ne vedd magadra.*Mosolygok rá.* - Ebben igazad van, de azért még ne hagyd annyiban, szorítok neked nagyon.*Paskolom meg a vállát.* - Köszönjük szépen.*Mosolyodom el szélesen.* - Imádom, amikor így mosolyogsz.*Jegyzem meg és adok egy puszit a fejedre.* -Mint mindig*Vigyorodom el.* - Szia.*Köszönök neki és persze feltűnik nekem, hogyan is köszön Noelnek.* - Csak te vagy így képes bemutatkozni.*Nevetek fel.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.01.26, 23:26 | Üzenet # 2766
Yaoista
*Én nagyon jól elbeszélgettek a Professzorral.* - Szia.*Karollak át én is.* - Igen remekül.*Mosolyodom el.* - Ugyan nem, vagyis ugye nem kérdezek sokat?*Kérdezem kissé aggódva.* - Meg bocsánat, ha sok vagyok.*Be nem állt a szám.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.01.28, 22:48 | Üzenet # 2767
Yaoista
- Látod? Mondtam, hogy sokat számít, hogy magamtól mentem vissza. *Kuncogok halkan, mert persze csak vicceltem. Tudtam, hogy akkor nagyon megsértettelek, pedig tényleg csak megijedtem. Mivel megköszönted helyettünk, én csak mosolyogtam tovább. Annyira nem lepett meg, hogy idejött Yasu, de nem nagyon mentem bele a dolgokba. Ahogy bemutatkozik és kezet nyújt, felhúzom az egyik szemöldököm.* - Szia, igen én. *Fogok vele kezet.* - Asami szeretője. *Mostmár hezitálás nélkül mondtam, bár kicsit zavarban.* - Mondhatjuk, hogy téged is megelőzött a híred és nem biztos, hogy így beszélnék Noel előtt. *Jegyzem meg kicsit odaszúrva, mert úgy éreztem, hogy piszkálni akart azzal, ahogy bemutatkozott.*

- Nem veszem magam, de nem tűrőm jól, ha szórakoznak velem, de ezt tudod. *Hiszen ismertél már egy ideje.* - Az ő lépése következik. Egy darabig türelmes vagyok. *Nem azt vártam, hogy valljon szerelmet.* - De van egy pont, ami után nem fogok vele foglalkozni. *Nem fogok rá várni örökké, mikor nem tudja mit akar. Meglepett, hogy idejött addig Yasu, amíg én is itt vagyok. Biztos voltam benne, hogy jön piszkálódni, de azt hittem azután, hogy itt hagylak titeket.* - Szia. *Komolyan nézek Yasura, látszik, hogy kissé megsértettél a viselkedéseddel. Nem az lenne a gond, ha nem akarnál velem lenni, csak a kifejezési módod nem tetszett. Elmosolyodom kicsit Grayen, mert jól esett, hogy mellém állt.* - Hagyd rá, mindig is ilyen őrült volt. *Mondom Graynek.*

MioDátum: Kedd, 2020.01.28, 23:34 | Üzenet # 2768
Yaoista
- Igen, igen.*Kuncogok.* - Teljes mértékben megértelek.*Ezt senki se szereti.* - Gondolod beszélek vele, szerintem csak egy jó nagy kezdő lökés kell neki.*Először seggberúgást akartam mondani, de lehet nem értékeltétek volna.* - Érthető, de ez ne történjen meg.*Tény, hogy Yasun múltak a dolgok. Meglep azért, hogy így kimondod, hogy a szeretőm vagy, de annál jobban élvezem. A folytatás, azért a te szádból elég vicces, de egyben édes is.* - Nem kicsit őrült.*Értek egyet.*

- Nem tudom tagadni az állítást, de szerintem semmi rosszat nem mondtam.*Meglep, hogy beszéltél rólam, igen csak kíváncsi lettem, hogy vajon mit is mondtál.* - Mondtam Devannak is, hogy mindketten szép kis meglepetést okoztatok, bár ez főleg a barátodra igaz.*Vigyorgok.* - Ezzel nem vagy egyedül.*Ért velem egyet.* - Mindkettőtök fejét egy kölyök csavarta el.* Kuncogok és megtámaszkodok a vállán és úgy mérem végig Grayt.* - Meg kell hagyni még mindig jó ízlésed van.*Még ha nekem nem is a típusom.* - Különben Gray, ha szeretnéd adok neked pár tippet, hogy mitől is veszti el a fejét a szépfiú.*Nem bírom ki, hogy ne piszkáljam egy kicsit és ez nem Noel ellen szól, egyszerűen ilyen vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 00:40 | Üzenet # 2769
Yaoista
- Szóval őrült...*Azért elmosolyodom a meglepetésen, hiszen így volt.* - Nem vagyunk kölykök. *Morgok oda halkan. Ahogy megtámaszkodik Yasu rajtad, az nem tetszett igazán.* - Hé, van más akire, támaszkodj. Sicc. *Még legyintgetek is és kicsit megszorítom a hátadon a zakód. Nem tetszett a viselkedése Valamiért nagyon nem volt Yasu szimpatikus számomra. Oké, hogy megbeszéltük, hogy lefeküdtetek, de ez más volt. Felsőbbrendűen viselkedett és ez nem tetszett.* - Köszi, de nincs szükség rá. *Morgom oda. Nem szerettem, ha direkt piszkálnak.* - Asami amúgy is azt mondta, hogy eddig velem a legjobb. *Jegyzem meg.*

- Ne beszélj vele. *Azt akartam, hogy magától jöjj rá a dolgokra. Ne Asaminak kelljen elmagyaráznia.* - Te is szép kis meglepetést vagy. *Jegyzem meg szúrósan, látszott, hogy pipa vagyok rád. Kicsit elkuncogtam magam azon, ahogy Gray arrébb hesseget téged. Most emberére akadt, az biztos.* - Tudtommal neked az olyan típusú srácok nem jönnek be, mint Gray. *Közlöm lazán és beleiszom az italomba. Igazából a többin már meg se tudtam lepődni.* - Csak nem féltékeny vagy, hogy a dugópajtás listádról lekerült kér ember? *Nem voltam kedves.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.02.02, 18:44 | Üzenet # 2770
Yaoista
- Az lennék? Pedig ismersz milyen vagyok.*Értem mire célzol és van benne igazság, de egyben szerintem túlzol is.* - Ilyet csak a kölykök mondanak.*Vigyorgok, majd fel is nevetek. Meglep a beszólása, de bejön. * - Csak nem karmol a kiscica?*Meglep, azért beszólása Persze továbbra is Asamira támaszkodom, aki nagyon jól szórakozik.* - Yasu tényleg ne piszkáld.*Simogatja meg a buksimat.* - Ugyan, hiszen még be se lendületem.*Ezzel ti is tisztában vagytok.* - Jól tudod, de attól még van szemem.*Na meg ugye a hármasban is benne lennénk, de azt inkább nem mondom.* - Ohh ez most fájt.*Adom elő a sértettet.* - Nyilván jobb vagy, hiszen benne van az a plusz, amiért együtt vagytok.*Azt nem mondanám, hogy jobb vagy az ágyban, sőt én azért tapasztaltabb vagyok. Megint Noelre pillantok, ahogyan ismét beszól nekem.* - Nem szokásom féltékenynek lenni, inkább mondanám kissé csalódottnak magamat, de ezen is túl lépek. Nem kell félteni.*Vágok vissza, most már tényleg túlzásnak tartom a viselkedését.* - De azért tényleg hiányozni fog a farkad, meg úgy alapból az ügyes kis tested.*Közlöm már csak azért is Asamival és még az arcát is megcirógatom, majd végül a karom is elveszem.*

*Bejön, hogy ilyen kis féltékeny vagy és elégé élvezem a helyzetet.* - Ez igaz.*Értek egyet és ez még belefér, mert ha belendül, akkor tényleg kifogsz akadni, még ha én élvezem is a helyzetet.* - Ez így van.*Értek egyet Yasuval, majd én is felnevetek. Megcirógatom a vállad és egy puszit is kapsz. Yasu közvetlen viselkedése nem lep meg és nem veszem le a kezét, úgy vagyok vele, hogy ennyi belefér, na meg a mai húzásod után, akár tekintheted büntinek is.* - Ebben van valami.*Értek egyet, hiszen azért a szex Yasuval nagyon is jó volt, de mégis teljesen más, mint veled. Még engem is meglep Noel viselkedése, még sose láttam így viselkedni, de megértem őt.* - Téged soha.*Viszont ő mint mindig hozza a formáját, főleg az utolsó mondatával.* - Olyan szépen tudsz bókolni.*Vigyorgok és tudom, hogy már csak azért is provokál titeket.* - Na de ennél jobban ne lendüljél be és inkább érezzük jól magunkat, rendben?*Ezt csak mi élvezzek, de ti kevésbé Noellel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 19:08 | Üzenet # 2771
Yaoista
*Ahogy még egyet is érted vele a kölyközésre, kicsit csúnyán nézek rád, de nem mondok semmit. Ma már kihúztam a gyufát egyszer.* - Karmol és nem is kicsit. *Főleg, ha olyan van mellette, akit nem szeret. Puszidra azért picit ellágyulok, de nem bírtam, ki, hogy ne szóljak be neki.* - Mondanám, hogy nézd meg Asami hátát, de sajnos erről lecsúsztál. *Nagyon nem tetszett, ahogy beszél velem.* - Attól függetlenül még díjaznám, ha nem szekálnál direkt. *Jól esett, hogy rászóltál. Tudtam, hogy élvezed a helyzetet és igazából nem zavart annyira aközvetlen viselkedése. Nyilván kicsit féltékeny voltam, de inkább ez a lekezelés volt, ami bosszantott. Picit azért elmosolyodom, hogy valamiért csak velem vagy. Meglepett Noel, hiszen eddig egy nyugodt pasinak tűnt, de most láttam igazán, hogy mennyire nem tetszik neki a helyzet. Tudtam, hogy még inkább piszkálni akart, de őszintén, ezzel nem érte el a célját.* - Megértem. *Mondom végül, hiszen tényleg nem sok olyan pasi szaladgált erre, mint te. Az azért nem tetszett, ahogy cigógat meg ilyenek, de most lenyeltem a békát.* - Az biztos, hogy nincs még egy ilyen... *Nézek rád és egész aranyosan elmosolyodtam. Tényleg nagyon elbűvölt benned valami.* - De attól még mindig baromi ijesztő. *Nevettem el magam.* - Jó leszek, ha ő is jó lesz. *Jegyzem meg mellékesen.*

*Csak hallgatom a civakodást, nem megyek bele. Persze Asami helyében én is élvezném a helyzetet, az tény, meg egyébként tényleg vicces.* - Ez igaz. *Hiszen nekem se volt típúsom, de láttam, hogy helyen, nem is kicsit. Tetszett, hogy nem hagyja magát Gray, hanem kiáll magáért.* - Óh, sosem féltenélek, ismerlek egy ideje. *Nem bántottál meg a beszólásoddra, tudtam, hogy milyen vagy. Csak azt nem értettem, hogy akkor minek mondtál igen, mikor elhívtalak egy randira. Hagyom tovább mondani a dolgokat, majd Asamin elmosolyodom.* - Igazán ledves vagy, de azt hiszem én megyek és máshol érzem jól magam. Ehhez a piszkálódáshoz most nincs kedvem. *Kortyolok bele az italomba, majd rád pillantok.* - Ha képes vagy normálisan beszélni velem, keress meg. *Majd megpaskolom finoman az arcod.* - Addig is abból a kettőből legyen három. *Teszem hozzá, majd ott hagylak titeket és kimegyek az erkályre rágyújtani. Kicsit azt hittem, hogy hozzám jössz oda, de ezek szerint csak Asami és Gray piszkálódása érdekelt.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.02.02, 20:02 | Üzenet # 2772
Yaoista
- A végén még cicaharc lesz.*Nevetek fel. Feltűnt, hogy visszafogod magad és tudom, hogy ez a mai húzásod miatt van, bár meglepő, hogy kibírod, mondjuk nem tudom ez meddig fog tartani.* - Édesek vagytok.*Vigyorodom el.* - Akkor ez megbeszélve.*Nyugtázom, bár arra nem számítok, hogy Noel itt hagy minket.* - Ne morogj Yasu, őt is meg lehet érteni.*Mondani akarom, hogy menjen utána, de megelőz, aminek örülök, az más, hogy mi is lesz a vége.* - Mindenképpen és köszönjünk.*Én is adok neki egy puszit.* - Mint mondtam őrült, de amúgy nincs vele semmi baj. Jobb ha tudod, hogy azért elég jó kapcsolatban vagyunk és ha valami rendezvény van nálam, akkor azt ő szokta szervezni, ez a munkája és nagyon jó benne. 

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 21:52 | Üzenet # 2773
Yaoista
*Nagy meglepett, ahogy sorra lelépnek. Azért jól esett, hogy Yasu szerint is szép pár vagyunk.* - Hát ez érdekes volt. *Nézek utánuk, utána rád figyelek.* - Nem tetszik, ahogy velem beszél. *Nem kerteltem, megmondtam neked őszintén.* - Lekezel és úgy csinál, mintha felsőbb rendű lenne nálam és ezt nem szeretem. *Közlöm veled.* - Abban nem kételkedem, de jelenleg nem valami szimpi. *Bár ez nem volt meglepő, biztos vagyok benne, hogy lejött neked.* - Szerinted mi lesz velük? *Kérdezem kíváncsian, majd elmosolyodom és átölellek rendesen egy kicsit.* - Nagyon felbosszantott... *Suttogom. Nem öleltelek így sokáig, mert tudtam, hogy hol vagyunk.* - Amúgy Noel viszont jófej.

MioDátum: Vasárnap, 2020.02.02, 22:25 | Üzenet # 2774
Yaoista
- Aki nem ismeri, annak igen.*Kuncogok.* - Nem rosszból, de neked is van egy hasonló stílusod.*Jegyzem meg.* - Jó pár közös van bennetek, csak te édesebb vagy és fiatalabb, na meg itt vagyok én, aki megfogta úgymond a  grabancodat.*Vigyorgok.* - Különben meg nem érzi magát annak, csak egyszerűen ilyen a stílusa. Én mindig jót szórakozok a társaságban.*Ez miattad se fog változni.* - Meg se lep.*De nem igen tudok ezzel mit kezdeni.* - Fogalmam sincs, de remélem összejönnek. Noel pont Yasuhoz illik és ugye főleg rajta múlik, hogy mi lesz velük. Mondjuk úgy, hogy Yasu ilyen szinten hasonló, mint Devan.*Kuncogok.* - Azért ne túlozzál.*Puszilom meg a buksidat, miközben ölellek.* - Milyen bújós lettél hirtelen.*Nem mintha zavarna.* - Na végre valaki, akit kedvelsz a társaságomból. Igen, Noel egy nagyon rendes pasas és mellette igazán jó üzleti partner.

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 22:48 | Üzenet # 2775
Yaoista
- Hé, kikérem magamnak! *Háborodok fel.* - Nem hasonlítok rá egy kicsit se. *Morgom neked.* - Az édessel meg hogy megfogtál, nem tudod vitatkozni, de a többi nem igaz. *Közlöm veled makacsul.* - Lehet nem fog ennyire bosszantani, ha nem fog direkt piszkálni. *Az sokat számít a helyzeten.* - Értem. *Akkor nem nagyon tudtam, hogy mi legyen.* - Nem túlzok, de ez megnyugtat. *Mosolyodom el kicsit. Tényleg jól esett, ahogy magadhoz öleltél.* - Mert féltékeny voltam. *Ismerem be, bár gondoltam ez se meglepetés.* - Ő kedves volt velem. *Mosolyodom el.* - A prof az más... a profra azért vagyok mérges, ahogy Aaeronnal bánik és amit művelt vele... *Szerintem az teljesen jogos volt.* - Bárkire dühös lennék, aki úgy bánik vele. *Teszem hozzá.* - Akkor ügye nálad aludhatod? *Kérdezem meg édesen. Oké, az előbb azt mondtad, de biztosra akartam menni.*

Keresés: