2025.07.21, Hétfő, 20:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2020.03.16, 21:05 | Üzenet # 2801
Yaoista
- Akkor máskor is felveszem neked. *Azért én is élvezem, ha az őrületbe tudlak kergetni.* - Rám természetesen nem... ha valami olyan kár éri, majd veszek egy másikat. *Rántom meg a vállam. Oké, minőségi öltöny volt, de nem olyasmi, amit nem engedhetnék meg magamnak bármikor.* - Igen. *Nagyon aranyos, ahogy elmosolyodsz. Finoman meg is cirógatom a pofidat.* - Előtted a lehetőség, de csak hogy tudd... bármennyire is leszel részeg, szexelünk. *Vigyorgok. Ahogy odabújsz, finoman magamhoz ölellek és a hátad kezdem cirógatni.* - Hm, ezt nem szokták mondani... *Mosolyodom el kicsit és adok egy apró csókot.*

MioDátum: Hétfő, 2020.03.16, 21:55 | Üzenet # 2802
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Megbeszéltük.*Még csak ki se kell hozzá mozdulni.* - Azt gondoltam, de úgy gondoltam, hogy ha te kensz össze engem.*Vigyorgok.* - Majd eljön az idő, amikor én veszek neked öltönyt.*Na nem mintha szükséged lenne rá, de úgyis ezen viccelődünk, hogy majd én tartalak el.* - Különben meg ez annyira te vagy.*Kuncogok.* - Azt gondoltam, sőt be is rúghatok nem igaz?*Lesz majd olyan, de most terveztem.* - Én sok mindent mondok veled kapcsolatban, amit mások nem.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - De tudod fura vagyok.*Nevetek fel. Igazán kellemes így lenni veled.* - Remélem azért tényleg nem voltam sok a profnak, be se állt a szám.*Jut eszembe.*

szela00Dátum: Hétfő, 2020.03.16, 22:07 | Üzenet # 2803
Yaoista
*Örültem, hogy te is jól érzed magad velem.* - Bármikor máskor is. *Simul arcom a kezedhez.* - Ezen ne aggódj. Fel szoktam találni magam. *Kuncogok halkan. Persze valószínű egy nagyon durván puccos partin már nem tudnám magam úgy elengedni.* - Oké... *Csókodra főleg mosolyogtam. Élveztem a gesztusaid nagyon.* - Csak szeretném, ha tudnád, hogy fontos vagy... meg majd igyekszem, hogy ne legyen többé ilyen. *Nem akartalak még egyszer így megbántani, mint ma. Édesen elmosolyodom, hogy én is az vagyok neked. Közelebb ültem és a fejem a válladra fektetem. Éppen válaszolok neked, mikor felveszed a telefont. Csöndben hallgatlak, majd halkan elkuncogtam magam Aaeronon.* - Ennyire népszerű? *Kérdezem kíváncsian.* - Tisztelettel és kedvesen. *Magyarázom és finoman cirógatom a kezed.* - Nem lenne kötelező így viselkedned, de te mégis... és ez nagyon tetszik. Nagyon jól tudod kezelni az embereket, bár ez nem meglepő... *Felemelem a fejem és elvigyorodom.* - Elvégre velem is elbírsz. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Hétfő, 2020.03.16, 22:33 | Üzenet # 2804
Yaoista
- Azt gondoltam, de azért ez mégis csak egy más helyzet volt.*Bár tény ez még annyira nem, majd ha olyan helyre viszlek, akkor nem biztos, hogy ezt fogod mondani. Nagyon puccos összejövetelekre én se sűrűn járok.* - Tudom, hogy fontos vagyok neked.*Nyugtatlak meg.* - Jól van kicsim, de ne görcsölj ezen.*Ölellek át, amint odaülsz és a buksidra kapsz egy puszit.* - AZ nem kifejezés és az álca nélkül mindenképpen az lesz. Nem volt még olyan, aki ne akarta volna kikérni és a többiről ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy mesélte e neked, hogy elég szép összegeket ajánlanak neki és minden mást. Nem mondom, hogy a többieket nem szokták elkényeztetni, de a kis barátod mindenben lekörözi őket.*Pedig azért mindenki nagyon jól nézz ki.* - Szerintem el se hinnék, hogy milyen kis perverz.*Nevetek fel.* - Ez kedves, köszönöm.*Az ilyet azért megszoktam.* - Megadják nekem, akkor én is megadom. Ez az egyik erősségem.*Valóban jól tudok bánni az emberekkel.* - Pedig nem könnyű.*Incselkedem és meg is csókollak.* - Semmi baj nincs veled, csak kellett hozzád egy megfelelő ember, akit személyeben meg is találtál. Örülök, hogy azon kevesek közé tartozom, akik megtapasztalhatták, hogy mennyire édes, imádnivaló természeted van.*Mosolyodom el.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2020.03.16, 22:50 | Üzenet # 2805
Yaoista
- Nem görcsölök, csak biztosra megyek. *Nevettem el magam és jól esett nagyon a puszid.* - Megértem. *örültem Aaeron sikerének.* - Szerinted mikor fog felmondani? *Kérdezem kíváncsian. Biztos voltam benne, hogy lesz egy pont, mikor abbahagyja.* - Mindent el szokott mesélni. Téged is megelőzött a híred. *Kuncogok halkan.* - De nagyon szerény szokott lenni. *Teszem hozzá még.* - Tudom, de te ügyes vagy, *Húzom el a csókod.* - Még mindig csak te váltod ki belőlem. *Mosolyodom el én is.* - Fene a sármodba. *Nevettem el magam. Az tény, hogy te eléggé legény voltál a gáton ahhoz, hogy megfogd a grabancom. Lassan megérkeztünk hozzád. Kiszállva a kocsiból, nyújtózkodtam egyet. Elővettem egy cigit és rágyújtottam. Ahogy ott álldogáltam és vártam, hogy nyiss, úgy festettem, mintha egy magazinból léptem volna ki. Mikor rám néztél, csábítóan néztem rád. Rám volt írva, hogy mennyire vágyok rád.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.03.19, 22:53 | Üzenet # 2806
Yaoista
- Érted a lényeget.*Jegyzem még meg, részemről tényleg lezártnak tekintem ezt a témát.* - Nem tudom, de már jó lenne, ha visszajönne még a végén csődbe megyek.*Viccelődöm, hiszen ez nem igaz, bár tény, hogy az ő hiánya okozza a legnagyobb kiesést.* - Nem kellene dolgoznia Devan mellett, de a szöszi másképpen vélekedik.*Kuncogok.* - Na meg elégé lefoglalják egymást, de hallottad azt mondta, hogy már jön vissza. Mindenki hiányolja, köztük én is.*Elejétől jól el vagyok vele.* - Engem mindig megelőz a hírem.*Vigyorodom el.* - Mégis miket mesélt?*Kérdezem kíváncsian.* - Nem úgy mint te.*Ami egyáltalán nem zavart, sőt kifejezetten tetszik.* - Mondtam már, hogy imádom, amikor dicsérsz?*Elég sűrűn teszed.* - Igen igen.*Mosolygok.* - De tényleg fene belém.*Vigyorodom el, igen csak szexin. Fizetek, majd én is kiszállok.* - Nagyon dögös vagy.*Csókollak meg.* - Gyere.*Fogom meg a kezed és bemegyek veled, persze mindenhol előre engedlek.* - Hagyj segítsek.*Leveszem a zakódat, persze a cigidre figyelek. Fel is akasztom és az enyémet is. Megvárom, hogy te is levedd a cipőd, majd a nappaliba megyünk.* - Ezen is lazítok.*Simítok a nyakkendődre és így is teszek.* - Kedvenc italod jó lesz?*Kérdezlek és egy csókot is kapsz.* - Ülj le.*Töltök magunknak italt és odaviszem neked és kapsz egy hamutálat is.* - Most kapsz egy kis ízelítőt, hogy a sármos és elbűvölő személyiségem mellett, miért én voltam az egyik legjobb host.*Keresek zenét, amire jól lehet táncolni. Ebből is tudhatod, hogy a viselkedést miatt, már egyáltalán nem haragszom rád. Beleiszom az italomba, majd lerakva táncolni kezdek neked.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.03.19, 23:17 | Üzenet # 2807
Yaoista
- Nem így értettem. *Mosolyodom el.* Tudom, hogy szeret nálad dolgozni... arra gondoltam, hogyha tényleg elkezd az építész karrierjén dolgozni, akkor nem hiszem, hogy maradna ideje és ereje még a hostkodni is. *Közben persze végig cirógatom a kezed.* - Hogy nagyon rendes vagy, természetesen azt is, hogy megfektetnéd... az egódat, na meg persze, hogy dögös vagy. *Nevettem el magam. Csak megforgattam a szemeim a dicsérésre.* - Köszi... *Követlek végig és hagyom, hogy levedd a zakóm.* - Benne vagyok. *Hagyom, hogy kilazítsd a nyakkendőm.* - Tökéletes. *Mosolyodom el és leülök csókod után.* - Hm... úgy érzem a gatyám is rá fog menni... szó szerint. *Vigyorgok és figyelem, ahogy keresed a zenét. Figyelem mozgásod és szemeimen látszik, hogy nagyon tetszik, amit látok.*

MioDátum: Péntek, 2020.03.20, 21:42 | Üzenet # 2808
Yaoista
- Akkor mire gondolsz?*Tényleg nem értelek.* -  Nálam mindenki szeret dolgozni.*Vigyorodom el, de tényleg így van.* - Igaz erre nem is gondoltam, de igazad van, sőt szerintem Devanban ez is benne van. Nézd tényleg nem tudom, mert mint mondtam így is lefoglalják egymást és amit te mondasz, akkor főleg nem lesz ideje. Minden kiderül, de az biztos, hogy nem fogok vele kicseszni, ha azt mondja hogy menni akar, akkor menjen. Nagyon sokra fogja vinni, ahogyan te is.*Ezt most nem azért mondom, hogy féltékennyé tegyelek, ezek puszta tények.* - Ez mind igaz.*Nevetek fel.* - Sose fogom elfelejteni, hogy mennyire elvörösödött, amikor közöltem vele, hogy simám megdugnám.*Nevetek fel.* - Viszont azt megjegyezném, hogy mióta veled vagyok, már nem érdekel, hogy nem szedtem fel.*Nála majdnem meginogtam az elveim.* - Majd ezen segítünk.*Vigyorodom el.* - Milyen szerencséd van, hogy mind ezt ingyen kapod meg.*Vigyorodom el, miközben igen csak szexi mozdulattal bontom ki a nyakkendőmet.* - Tudod sok minden mellet az is tetszik benned, hogy te nem vagy egyszerű eset.*Beszéd közben folyamatosan igen csak érzékien mozgok.* - Most nem azért, de soha nem kellett magam megerőltetnem, hogy valakit felszedjek.*Bár ezzel szerintem te is így vagy.* - Nagyon élvezem, hogy te nem adod könnyen magad.*Mosolyodom el, miközben az ingem felső gombjait kezdem el kigombolni.* - Tudod Gray én az a fajta ember vagyok, aki utálja, ha az idejét pazarolják vagy éppen felesleges dolgokra kell szánnia, de emellett, ha valami vagy jelen esetben valaki érdekel, minden időmet megéri, hogy vele töltsem.*Nálam ez nagyon sok mindent elmond.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.21, 00:00 | Üzenet # 2809
Yaoista
- Ebben biztos voltam, hogy nem csesznél ki vele. *Mondom lágyan, hiszen ez meg se fordult a fejembe. Nagyon aranyos volt, ahogy a végén hozzátettél engem is. Tudtam, hogy miért teszed és nagyon jól esett, de nem tettem szóvá.* - El tudom képzelni. *Nevettem el magam.* - Tényleg? *Ragyognak fel a szemeim, mert ez sokat számított nekem.* - Bizony. *Értek veled egyet.* - Bár... bizonyos kontextusban nem zavar, ha a naci lekerül. *Teszem hozzá kacéran, de persze a szemeim le se veszem rólad.* - Ennek örülök. *Ezt nagyon őszintén mondtam, mert tudtam, hogy nem könnyű velem és csak jó, ha ez neked tetszik. Csábosan és egyben édesen nézek rád.* - Engem ki kell érdemelni. *Ezt komolyan is gondoltam. A játék egy dolog. Hogy komoly-e az már egy másik. Lágyan elmosolyodom és beleiszom az italomba.* - Én is hasonlóan vagyok... ha nem hinném, hogy ez tényleg működhet, nem is próbálkoznék. *Ismerem be.* - De veled lenni... minden csak nem időpazarlás. *Mondom édesen és én is elkezdem gombolni az ingem. A nyakláncaim direkt fent hagytam közben.* - Hirtelen meleg lett. *Teszem hozzá.* - Tudod... akarom, hogy az a vágy és szenvedély, ami belőled árad, magával ragadjon még jobban. *Akartalak téged.*

MioDátum: Szombat, 2020.03.21, 19:41 | Üzenet # 2810
Yaoista
- Senkivel nem szokásom, csak aki megérdemli.*Az is biztos, hogy nem jó dolog velem ujjat húzni.* - Tényleg vagy talán azt hiszed, hogy még mindig lefeküdnék vele?*Kérdezlek kíváncsian.* - Mióta veled vagyok senki más nem érdekel és rá sem nézzek.*Tényleg csak te érdekelsz minden szinten.* - Vajon miért nem.*Nevetek fel.* - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Valóban, ahogyan engem is.*Neked se lesz olyan könnyű dolgod.* - Igen tudom.*Elég nyilvánvaló.* - Ezt örömmel hallom.*Most kivételesen nem is egozok.* - Az lenne a furcsa, ha nem így lenne, de te csak ne vetkőzzél.*Majd én megteszem.*  - Csak élvezd a műsort.*Gombolom ki teljesen az ingemet, de nem veszem le.* - A kihívás elfogadva.*Vigyorgok.* - Biztos vagyok abban, hogy már attól kemény leszel, hogy csak nézel.*Simogatom közben a felsőtestemet.* - Nagyon rég táncoltam bárkinek is.*Legutoljára Yasu volt, de ezt inkább nem mondom.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.21, 21:49 | Üzenet # 2811
Yaoista
- Nem, nem hiszem azt, csak azt, hogy bántad. *Azért elég biztos voltam magamban ilyen téren.* - Ez tetszik. *Mosolyodom el és adok egy apró csókot.* - Tudod... én se... *Teszem hozzá.* - Azt hiszem ezért is fogtuk meg egymást. *Mert egyikőnk se adja magát könnyen és harcolni akarunk a másikért. Elmosolyodom válaszodon, majd elnevettem magam.* - Csak az ingem akartam kigombolni, de értettem főnök. *Hagyom abba, de így is a hasam közepéig már nyitva volt.* - Rendben. *Iszok bele az italomba.* - Az a helyzet... hogy ebben én is biztos vagyok. *Kuncogok halkan, de a szemeim követik a kezeid mozgását.* - Hm, nekem eddig tetszik. *Annyira jól néztél ki.*

MioDátum: Kedd, 2020.03.24, 20:22 | Üzenet # 2812
Yaoista
- Most már nem is bánom, mint mondtam már csak te vagy a fejemben.*Azért ez igen csak nagy dolog.* - Ezt örömmel hallom.*Mosolyodom el.* - Ezért is.*Azért itt jóval többről van szó, legalábbis részemről.* - Helyes és nyugodtan hívj csak főnöknek.*Vigyorgok.* - Bár fordított helyzetben én is így lennék és majd játszunk úgyis.*Kacsintok rád.* - Az lett volna furcsa, ha nem ezt mondod. Alapból dögös vagyok most csak fokozom a helyzetet.*Önbizalmam még mindig a helyén van. Leveszem magamról az ingemet, majd az övem is kigombolom. Mielőtt levenném a nadrágom, azért előtte a zoknimtól is megszabadulok. Minden mozdulatom igen csak szexi és látszik, hogy van ebben is rutinom.* - Gondolom már egyre inkább meleged van.*Odasétálok, majd lassú mozdulatokkal leszedem rólad az inged, de alig érek hozzád. Visszasétálok és tovább táncolok neked.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.03.25, 22:29 | Üzenet # 2813
Yaoista
*Szavaidra egész aranyosan elmosolyodtam. Kezdtem rájönni, hogy mennyire is érdekellek valójában. Már rég átléptük a tetszel szakaszt.* - Igaz, így a helyes. *Hiszen nagyon sok oka van, hogy miért is vagyok ennyire a bűvkörödbe.* - Tetszene, mi? *Kuncogok.* - Abban biztos lehetsz. *az biztos, hogy az őrületbe foglak kergetni.* - Eléggé. *Értek veled egyet. Önbizalom ide vagy oda, de ezek tények. Teljesen kész voltam műsorodra. Annyira szexi voltál.* - Már nagyon... *Harapom be picit az alsó ajkam. Ahogy odajössz, vártam, hogy hozzám érj. Ahogy lehúzod az ingem, én finoman belecsókoltam a nyakadba. Reménykedtem, hogy rám ugrasz de te csak az ingem veszed le.* - Kínzol... *Közlöm veled és vágyakozva nézek utánad és inkább beleittam az italomba.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.03.26, 18:56 | Üzenet # 2814
Yaoista
- Imádom, amikor egyetértesz velem.*Vigyorgok, de látszik rajtam, hogy mennyire örülök, hogy ugyanúgy vélekedsz, mint én.* - Alapból imádom, ha főnöknek hívnak, ebben a felállásban ez csak fokozódik.*Na meg ki nem élvezné, ha főnöknek hívnák.* - Semmi jónak nem vagyok az elrontója.*Arról nem is beszélve, hogy imádok játszani.* - Kínozlak? Ugyan hiszen még bele se lendültem.*Vigyorgok és én is beleiszom az italomba és rá is gyújtok.* - Most kezdődik igazán a játék.*Vigyorodom el sejtelmesen. Odasétálok hozzád, amikor már nem iszol. A szádba adoma  cigimet, amíg össze nem kötöm elől a két kezed a nyakkendőmmel.* - Lásd milyen rendes vagyok, mert igazából édes büntetést kapsz.*Veszem el a cigimet.* - Ezt igen csak élvezni fogom.*Szívok mélyet a cigimből.* - Azért ezt már gomboljuk végig.*Így is teszek az ingeddel és az egyik bimbódat meg is harapom finoman, végig vigyázva persze, hogy a cigivel ne égesselek meg.*  - Ugye tudod, hogy nem lesz könnyű dolgod?*Bár ez csak költői kérdés.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.03.26, 22:15 | Üzenet # 2815
Yaoista
- Értem, főnök. *Vigyorgok rád.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Legközelebb én kényeztetlek el kicsit téged. * - Pont ezért kínzás. *Magyarázom meg az egyértelműt. Beleszívok a cigidbe, ahogy megkapom, majd csak elmosolyodom kicsit, ahogy bekötözöd a kezem.* - Jól kezdődik... *Szerettem az ilyen játékokat.* - Van egy olyan sejtésem, hogy én is. *Kuncogok halkan. Ahogy finoman ráharapsz egyik mellbimbómra, nyögtem egyet és átkarolom a nyakad az összekötött kezeimmel.* - Alig várom... *Nézek rád csábítóan.* - Egy csókot kérhetek? *Kérdezlek édesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.28, 21:13 | Üzenet # 2816
Yaoista
- Nekem nem kell rá vigyáznom. *Jegyzem meg vigyorogva.* - Bizony. *Értek veled egyet. Eljön még az idő, hogy teljesen le fogsz eltartani, ebben biztos voltam.* - Természetesen. *Bólintok az ivásra.* - Ez igaz. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Az nem kifejezés, hogy mennyire fura vagy, *Nevettem fel veled együtt.* - Hát... edzett, szóval ne aggódj. *Puszilom meg a buksidat. *Jobban magamhoz ölellek, most nagyon jó érzés volt így veled lenni.* - Most nagyon édes vagy. *Mondom váratlanul és újra megcsókoltalak.* - Yasu megkérdezte, hogy szerelmes vagy-e belém. *Kíváncsi voltam, hogy mit reagálsz erre.*

MioDátum: Szombat, 2020.03.28, 22:15 | Üzenet # 2817
Yaoista
- Jogos, már maga a kérdés is hülyeség volt.*Nevetek fel. Bizonyra csak elmosolyodom még mindig olyan jó tőled ezt hallani.* - Ezt most bóknak vettem.*Kuncogok.* - Akkor jó, ha te mondod, elhiszem.*Nyugszom meg, bár visszacsinálni úgyse tudnám és kétlem, hogy legközelebb kevesebbet beszélnék.* - Köszönöm.*Most valahogy másképpen hangzott tőled, mint máskor. A csókodat viszonozom és amennyire tudok odabújok hozzád.* - Tessék?*Döbbenek le és igen csak elvörösödöm.* - Minek kérdezget ilyeneket? Te erre mit mondtál? Mégis mit beszéltetek rólam?*Rohamozlak meg a kérdéseimmel, az más hogy mennyire is válaszolsz.* - Különben meg mondtam, ha szerelmes leszek, akkor el fogom mondani. Nem vagyok szerelmes, de ez sokkal több, mint szimpla tetszés, de ezt is mondtam már.*Magyarázom és beleiszok az italomba.* - Közelebb vagyok a szerelemhez, mint a tetszéshez.*Motyogom és ismét iszok.*

MioDátum: Szombat, 2020.03.28, 22:58 | Üzenet # 2818
Yaoista
- Helyes.*Vigyorgok.* - Meg bizony.*Kacsintok rád.* - Hidd el azt fogod mondani, hogy ez nem is volt kínzás.*Vigyorodom el.* - Én is úgy sejtem.*Sose tennék olyat, hogy ne így legyen.* - Biztos vagyok benne, hogy már voltál kikötözve, de abban is, hogy olyan élményt nyújtok ismét neked, mint senki más.*Ez részben annak is köszönhető, hogy senkit nem kívántál még így, mint engem a többi meg ráadás.* - Talán lehet róla szó.*Lehajolva végignyalok az ajkaidon, majd szenvedélyesen megcsókollak.* - Akkor folytatódjon a show.*Kicsit arrébb sétálok, majd a nacimtól is megszabadulok.* - Tetszik, amit látsz?*Kezdem el simogatni a farkamat. Azt már a fantáziádra bízom, hogy vajon a munkába elmentem e eddig.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.28, 23:05 | Üzenet # 2819
Yaoista
*Elkuncogtam magam szavaidon, mert tetszett, amit mondtál.* - Szeretem az új élményeket... veled pedig főleg. *Itt nem csak a szexre gondoltam. Tény, hogy veled nagyon élvezem és így sokkal jobban kívánlak, de  nem csak erről szólt minden. Ahogy végignyalsz az ajkaimon, azt hiszem, hogy nem fogsz megcsókolni, de aztán mégis. Igencsak odaadóan és szenvedélyesen falom ajkaid.* - Finom.. *Suttogom utána aléltan.* - Lássuk. *Le sem veszem rólad a szemeim. Ahogy elkezded magad simogatni, nyeltem egyet és megnyaltam a szám szélét.* - Igen, nagyon. *Ez eléggé egyértelmű volt már a tekintetemből is. Iszonyat szexi volt, ahogy simogatod magadat.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.28, 23:15 | Üzenet # 2820
Yaoista
- Talán az volt. *Mosolyodom el kicsit. Tetszett, hogy mennyire bújsz hozzám, de nem mondtam semmit, csak tovább simogatlak.* - Mert elhoztalak magammal és ilyen még nem történt. *Sosem hoztam még ide senkit rajtad kívül.* - Azt, hogy nem, de vicces vele húzni. *Nevettem el magam, mert most is nagyon aranyosan reagáltál rá.* - Nem akarod tudni. *Vigyorgok, azt még se akartam részletezni, hogy közöltem milyen is vagy az ágyban és élvezem, hogy megrontalak. Picit csöndben maradok a szavaid után és csak ölelgetlek.* - Nem akarom elmondani pontosan, hogy mit is beszéltünk, de semmi olyat, ami miatt aggódnod kéne. *Mondom végül. Nem akartam elmondani, hogy félek, mi lesz veled és azt sem akartam emlegetni, hogy bármikor elmehetsz. Ez egy szép este és nem ezen akartam rugózni.* - Na de ennyit kell innod, mert erről beszéltünk? *Kérdezem kuncogva.*

MioDátum: Szombat, 2020.03.28, 23:46 | Üzenet # 2821
Yaoista
- Na jó ott a pont.*Ez már igen csak beszédtéma.* - Kis mocsok, bár ugyan ezt mondtad anyuméknál. Nem is értem, hogy miért lepődök meg, hiszen imádsz rajtam szórakozni.*Sóhajtok fel, de látszik, hogy nem veszem ezeket magamra, na meg én is így vagyok veled.* - De akarom vagyis lehet hogy nem. Valamiért úgy érzem, hogy nem átlagos beszélgetésetek volt. Szerinted tényleg megfog látogatni? Nem tudom, hogy mire számítsak, de kissé félek.*Nevetek fel. Azt hittem, hogy beszólsz valamit, de amit mondasz arra nem számítok.* - Rendben, ennyi pont elég.*Persze marad bennem kíváncsiság, de nem kell mindent tudnom.* - Persze mert ez nagyon zavarba ejtő, de ez is miattad van.*Közlöm veled.* - Lehet, hogy majd amikor szerelmet vallok, akkor is kell előtte egy kis erősítő.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.03.29, 12:00 | Üzenet # 2822
Yaoista
- Azért, mert nagyon vicces vagy. *Mosolyodom el, tudtam, hogy nem bánod annyira.* - Lehet megfog, de jól fog viselkedni, legfeljebb a bevételed növeli majd. *Puszillak meg.* - Nem mondom, hogy nem fog próbálkozni, de minden rendben lesz. *Cirógatom meg az arcod.* - Akkor jó. *Örültem, hogy nem akarsz többet tudni.* - Szóval az én hibám? *Nevettem el magam.* - Imádlak zavarba hozni. *Csókolok a nyakadba.* - Hm, szóval már ott tartunk, hogy amikor szerelmet vallasz? *Vigyorgok.* - Kíváncsian várom. *Bár nem tudom, hogyan reagálnék.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.29, 14:42 | Üzenet # 2823
Yaoista
- És meg se kell magam erőltetni hozzá.*Kuncogok.* - Azzal meg Asami is jól jár.*Nevetek fel.* - Az biztos, hogy Yasu nagyon jól keresne hostként.*Gondolok bele.* - Gondolom csak szórakozás szinten, hiszen ugye mondtad Noelt, na meg én se engedném.*Csak te érhetsz hozzám.* - Persze, hogy a te hibád, ahogyan minden más is.*Vigyorgok.* - Tudom és meg se kell magad erőltetni hozzá.*Kuncogok és a nyakamra picit felsóhajtok.* - Persze, hiszen meg fog történnie. Komolyan, ilyenről is csak mi beszélhetünk.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Elképzelem mi lenne, ha te is szerelmet vallanál, ettől a gondolattól még a fülem is vörös lesz.* - Elfogyott.*Nyújtom a poharam, miután lehúzom, de nem nézek rád.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.29, 18:37 | Üzenet # 2824
Yaoista
- Még jó, hogy szereted.*Vigyorgok, hülye lennél, ha nem így érezné.* - Majd amikor te tartasz showt megengedem, hogy használd a játékokat.*Nyalok végig az ajkaimon. Tudom, hogy megcsinálod és azt is, hogy mennyire szexi leszel. Tovább simogatom magam, majd eléd sétálok.* - Ha szépen kérsz, akkor megszabadítalak a nadrágodtól, biztos kezd kényelmetlen lenni.*Markolok a farkadba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.03.29, 22:36 | Üzenet # 2825
Yaoista
- Ó, szóval szeretnéd látni, ahogy játékokat használok? *Kérdezlek kacéran. Természetesen igen csak kiszolgáltalak volna, szerettem tetszeni. Ahogy elém sétálsz, hangosan nyeltem egyet, majd a szemeidbe nézek.* - Igen, eléggé... *Suttogom. Viszont mielőtt mozdulnál és levennéd a nadrágom, odahajoltam hozzád.* - Segítek, oké? *Végignyalok a makkodon és ártatlanul felnézek rád.* - Annyira jól nézel ki... *A makkod kezdem szopogatni, miközben magadat simogatom. Ettől csak még jobban felizgultam és folyamatosan figyellek.*

Keresés: