Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.02.02, 23:19 | Üzenet # 2776 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ha kikéred, ha nem, akkor is így van.*Felháborodásod csak megerősíti a tényeket.* - Szóval már elfogadod, hogy édes vagy?*Vigyorodom el.* - Pedig igaz, attól még hogy nem ismered be, de nekem bejön ez a stílus.*Csókollak meg.* - Azt nem ígérem meg, hogy nem fog már piszkálni, de látod lehet hatni rá.*Kuncogok, nem igen fogom úgymond a te pártodat. Nem túlzokra csak sóhajtok egyet.* - Igen tudom jól és meg vagy dicsérve, mert jó fiú voltál.*Majd kiderül legközelebb, hogyan is fogsz viselkedni.* - Jajj de kis érzékeny vagy.*Cukkollak.* - Oké, ebben igazad van, de amúgy is hasonló véleményen lennél, mert nem lenne kedves veled.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Tudom kicsim.*Csókollak meg.* - Nem is tudom, szerinted megérdemled?*Piszkállak kicsit, hiszen annyira édesen reagálsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.02.03, 00:30 | Üzenet # 2777 |
 Yaoista
| *Elég csúnyán nézek rád megint, hogy ilyeneket mondasz.* - Hát.. tőled igen, de mástól nem. Veled viszont tényleg tök máshogy viselkedek. *Ezt beismertem.* - Az én stílusom jöjjön be, ne az övé. *Morgom, de azért a csókod viszonozom. Persze ezt is csak féltékenységből mondtam.* - Már is haladás. *Nem bántam, hogy nem állsz mellettem, ez azért más helyzet volt.* - Köszönöm szépen. *Mosolyodom el.* - Nem is... csak ha rólad van szó. *Beismertem, mert ez bizony így volt.* - Áh, értem. *Nevettem el magam. Csókod viszonozom ismét és elmosolyodom.* - Hm, szerintem szépen kijavítottam, amit elszúrtam. *Pillogok rád.* - És utána már nem is hezitáltam, ráadásul te magad mondtad, hogy jó fiú voltam... úgy volt segítesz majd levetkőzni. *Vigyorgok kicsit perverzül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.02.03, 12:23 | Üzenet # 2778 |
 Yaoista
| - Mindjárt megijedek a nézésedtől.*Szórakozok tovább.* - Mi van Aaeronnal?*Nem rosszból kérdezem.* - Igen tudom nagyon jól, különlegesnek érzem magam, hogy azon kevesek közé tartozom, akik tudják, hogy milyen is vagy valójában.*Mosolyodom el.* - Vagyis pontosítva kezdelek megismerni.*Hiszen még sok dolgot nem tudunk egymásról.* - Féltékenyebb vagy, mint gondoltam.*Vigyorgok.* - Édesem, ha nem jönne be, akkor nem téged csókolgatnálak.*Jegyzem meg.* - Ez benne a legjobb.*Kuncogok.* - Ez igaz és tudom, hogy csak azért viselkedtél.*Jegyzem meg.* - Valóban ezeket mondtam.*Bólintok, majd a füledhez hajolok.* - Ha továbbra is jó fiú leszel, akkor átjöhetsz és megejtjük azt a vetkőztetést.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok, majd ellépek tőled. Kevés esélyt látok rá, hogy ne így legyen, de ez még a büntid része.* - Megyek tovább beszélgetni, velem tartasz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.02.03, 22:44 | Üzenet # 2779 |
 Yaoista
| - Haha. *Morgom még, majd elkuncogtam magam.* - Ő más. Úgy mond kettőnk közül én vagyok a seme. *Nevettem el magam. Biztos voltam benne, hogy érted, mire is gondolok.* - Hát nekem fogalmam sincs milyen vagyok, mert te teljesen ismeretlen érzéseket keltesz bennem. *Ezt nem volt nehéz kitalálni.* - Igen.. én sem gondoltam, hogy ennyire az leszek. *Suttogom halkan.* - Akkor jó. *Mosolyodom el egész aranyosan.* - Igen... *Ismerem be. Valóban csak azért voltam jó. Kíváncsian hallgatom válaszod, majd visszafolytok egy halk nyögést. Csak te hallhattad.* - Jó leszek. *Motyogom édesen és én is elengedtelek.* - Igen, szívesen. *Kíváncsi voltam mindenre, ami veled kapcsolatos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.02.12, 20:42 | Üzenet # 2780 |
 Yaoista
| - Igen tudom és azt is, hogy simán szexeltettek volna, ha nem lennétek barátok.*Ahogyan én is megdugtam volna, ha nem lenne a hostom.* - Ennek én nagyon örülök.*Vigyorodom el.* - Ennyi még belefér.*Ez még édes.* - Bár nem is baj, mert mint mondtam Yasu visszafogott volt.*Biztos vagyok benne, hogy akkor most morcos lennél.* - Helyes.*Puszilom meg a buksidat.* - Rendben, majd menjünk oda Devanékhoz is.*Kérünk egy italt, majd megjelennek Noellék, amin kicsit meglepődöm végül elvigyorodom.* - Azért nem gondoltam volna, hogy ma este együtt távoznak, remélem ez is így marad.*Szurkolok nekik.* - Jó páros lennének, Noel megtudná fogni Yasut.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2020.02.14, 23:14 | Üzenet # 2781 |
 Yaoista
| - Akkor felszedtem volna. *Értek veled egyet.* - Szóval akkor még nem vagyok sok? *Kérdezlek óvatosan. Tényleg próbálkoztam jól viselkedni.* - Előre félek, mi lesz, ha nem lesz az. *Morgom halkan. Bár akkor én se leszek ennyire bájos az is biztos. Puszidra azért már mosolyogtam.* - Oké. *Bólintok. Meglepődtem, ahogy Noel és Yasu jön, majd megy, na meg a megjegyzésén is. Még reagálni sincs időm, úgy eltűnnek.* - Úgy tűnt nagyon tetszik neki. *Yasuról ugye nem tudok nyilatkozni. Az arcodra pillantok, majd finoman rásimítok.* - Köszönöm, hogy ma elhoztál. *Rájöttem, hogy még meg sem köszöntem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.02.15, 13:25 | Üzenet # 2782 |
 Yaoista
| - Igen tudom, ahogyan más körülmények között én is.*Vigyorgok.* - Egyáltalán nem vagy, sőt nagyon is édes vagy, főleg hogy most aggódsz is emiatt.*Kuncogok.* - Ugyan én nem féltelek titeket, maximum magamat.*Nevetek fel.* - Ez kölcsönös. Mint mondtam Yasu jó parti, csak mi nem illetünk össze, ezért se lett több köztünk.*Jegyzem meg.* - Én köszönöm, hogy eljöttél.*Csókolok a tenyeredbe.* - Remélem tudod, hogy holnap ismét gondod lesz a járással.*Szinte már most megdugtalak a nézésemmel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.02.15, 20:16 | Üzenet # 2783 |
 Yaoista
| - Nem akarom még valamivel elrontani az estét. *Mondom édesen, kicsit szégyellve magam.* - Hát én meg téged nem féltelek. *Nevettem fel veled.* - Várj, várj, várj... Ti randiztatok? *Lepődök meg. Már értettem, hogy Noel miért is kerülte ezt a témát.* - Komoly volt? *Kérdezem kíváncsian. Annyira más voltam Yasutól (legalábbis a fejemben), hogy ez kicsit aggasztott. Láthatóan zavart és így még jobban idegesített, amit mondott. Csókodra azért elmosolyodom kicsit, tekinteted, pedig rendesen beindított.* - Ágyba kérem a reggelit. *Közlöm veled kacéran.* - Elnézve a tekinteted, az ebédet is. *Vigyorgok mellé és kicsit illegetem is magam neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.16, 00:50 | Üzenet # 2784 |
 Yaoista
| *Nakamura csak felnevet és megnyugtat, hogy minden rendben van. Még kicsit beszélgetünk hármasban, majd ő elnézést kérve tovább megy, hiszen neki is meg kellett tennie a hivatalos köreit.* - Már be akartalak neki mutatni korábban is, de nem volt rá jó alkalom. *Ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen kapcsolat van köztünk.* - Megmutattam neki a rajzaid. *Mondom komolyan.* - Maradjunk annyiban, hogy ugyan azt gondolja, mint én... csak ő szofisztikáltabban fejezte ki magát. *Vigyorgok rád.* - Kérsz még egy italt? *Kérdezem, de akkor látom, hogy Yasu és Noel együtt távozik, amin elmosolyodom kicsit.* - Azt hiszem Yasuval ennyi volt. *Jegyzem meg váratlanul, de láthatóan örültem nekik.* - Pedig eldöntötte, hogy megpróbál téged felszedni. *Nevettem el magam.* - Kénytelen leszel beérni velem. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.02.17, 14:57 | Üzenet # 2785 |
 Yaoista
| *Nagyon élvezem a beszélgetést és persze a lehetőséget.* - Mik derülnek ki, még egyszer nagyon köszönöm. Legszívesebben kisajátítottam volna magamnak egész estére.*Kuncogok.* - Komoly?*Döbbenek le és még zavarba is jövök.* - Két ekkora zseni is így vélekedik, ez annyira csodás.*Mosolyodom el édesen.* - Igen, köszi.*Bólintok.* - Azt hiszem lemaradtam.*Mondom miután távoznak.* - Ismerős volt a másik srác, már láttam Asaminál.*Jut eszembe.* - Vagyis vele többé nem fekszel le?*Legalább eggyel kevesebb.* - Igen feltűnt, meg se lep, hogy mindkettő oldalon játszik. Meg kell hagyni, hogy nem hétköznapi figura.*Jegyzem meg.* - Ohh szegény én.*Kuncogok.* - Azt hiszem valahogy ki fog bírni.*Viccelődöm.* - Mondjuk annyira azért nem jártam rosszul.*Cirógatom meg az arcodat.* - Figyelj miben más Yasu?*Kérdezem hirtelen.* - Azt mondtad, hogy féltesz tőle, mégis mit ad meg, amit én nem?*Kérdezem kíváncsian, bár magam se tudom, hogy miért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.02.18, 00:42 | Üzenet # 2786 |
 Yaoista
| - Nem fogod.*Cirógatom meg a pofidat.* - Most már csak piszkállak.*Kuncogok.* - Pedig kéne.*Nevetek veled együtt.* - Igen voltunk párszor, amikor megismerkedtünk, de az se most volt. Édesem, ha komoly lett volna, akkor nem csak párszor randizunk, hanem több lett volna. Mint mondtam nem illettünk össze, így semmi komoly nem volt.*Felelem.* - Megbeszélve.*Markolom meg a popsidat egy pillanatra.* - Gray engem tényleg csak te érdekelsz, még soha senki nem mozgatott meg ennyire, mint te.*Szerintem még mindig nem fogod fel, hogy mennyire is tetszel nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.02.19, 19:52 | Üzenet # 2787 |
 Yaoista
| *Lopva belecsókoltam a tenyeredbe, ahogy megcirógatod az arcom.* - Gonosz. *Kuncogok halkan én is. Érdeklődve hallgatlak és azért megnyugodtam, hogy semmi komolyabb nem történt köztetek. A szex az egy dolog, de nem éreztél iránta semmi olyat, ami miatt aggódnom kéne és láthatóan megkönnyebbültem ettől.* - Akkor jó. *Motyogom, látszott, hogy örülök a híreknek. Szavaidra csak úgy csillogtak a szemeim. Megfogtam a kezed és elindultam veled ki az erkélyre. Egy félreesőbb helyen megálltam veled takarásban és átölelve a nyakad egy igen hosszú és szenvedélyes csókot adtam neked.* - Talán kezdem sejteni... *Mosolyodom el ismét azzal a szép mosolyommal és adtam még egy apró csókot.* - Bocsi, hogy kirángattalak. *Kuncogok és elengedlek.* Khm... vissza is mehetünk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2020.02.21, 23:14 | Üzenet # 2788 |
 Yaoista
| - Csak amennyire kell.*Vigyorgok. Tudom, hogy csak viccelsz, na meg addig jó, amíg meg nem tapasztalod, hogy milyen is, amikor tényleg gonosz vagyok.* - De ha lett is volna komolyabb, akkor se számítana.*Veled vagyok és ez mind a múlt.* - Azért mondom, hogy lehet összefutsz még pár kalandommal.*Készítelek fel előre.* - De Yasuhoz hasonlóval nem.*Nyugtatlak meg.* - Édesen nézel.*Mosolyodom el.* - Mégis hova megyünk?*Kérdezlek és elég hamar megtudom. Nincs ellenemre a csókod és hosszasan viszonozom.* - Az már haladás.*Pimaszkodok, bár még mindig úgy vélem, hogy én komolyabban állok hozzánk.* - Szép vagy.*Suttogom az ajkaid közé.* - Ilyenért ne kérj bocsánatot.*Visszahúzlak és megcsókollak.* - Na de menjünk.*Így is teszünk és megyünk a többi ismerősömhöz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.02.23, 18:17 | Üzenet # 2789 |
 Yaoista
| - Csak ne szállj el. *Mosolyodom el.* - Yasu odavan Noelért, csak idióta. *Jegyzem meg.* - Persze, hogy láttad. Ő az italbeszállító. *Magyarázom neked.* - Nem arról van szó, hogy többet nem fekszek le vele... legalábbis még. *Hiszen később, ha tényleg összejönnek, valószínű nem lesz már köztünk semmi.* - Valóban nem az. *Értek veled egyet.* - Bíztam benne, hogy kibírod. *Nevettem el magam.* - Mertén volna mást mondani. *Vigyorgok.* - Mire gondolsz pontosan? *Kérdezek vissza.* - Azért féltelek tőle, mert úgy mond.. én nagy kanállal eszem az életet... nah ő merőkanállal. Ha akar, belevisz bármibe és nem egy édeshármasról beszélek. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.02.24, 00:36 | Üzenet # 2790 |
 Yaoista
| - Tudod, hogy nem szokásom.*Kétlem, hogy ez valaha is változni fog.* - Ez cuki.*Mosolyodom el.* - Azt tudtam, hogy nem vendég, de így már minden világos. Te is jóban vagy vele?*Hiszen annyi embert ismersz.* - Akkor ez mit jelent?*Nem igazán értettem és ennek a válasznak se örülök.* - Soha.*Nevetem el magam én is.* - Mit adott meg az ágyban, amit én nem.*Felelek.* - Mármint? Még több mint három?*Kérdezem döbbenten, hiszen azért erre nem számítottam.* - Engem azért nem tudna.*Teszem hozzá.* - Te is voltál vele úgy hogy hárman vagy többen voltatok?*Kérdezlek.* - Bocs, magam se tudom, hogy minek kérdezgetlek ilyenről.*Sóhajtok fel picit.* - Én csak gondoltam hátha valami nekem is menne.*Láthatod, hogy nagyon igyekszem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.03.02, 22:42 | Üzenet # 2791 |
 Yaoista
| - Azt jelenti, ha összejöttek, akkor nem lesz köztünk szex. *Nem igazán értettem, hogy mire akarsz kilyukadni.* - Általában nem zavar, ha valakinek van valakije, nem az én saram, ha félredug, de Yasu ebben az esetben kivétel. *Magyarázom el neked.* - Micsoda kérdések. *Nevettem el magam.* - Mások vagytok. Nehéz elmagyarázni. *Elmélkedem.* - Hallottam pletykákat, de nem tudom, hogy igazak-e vagy csak hencegni akartak. *Bólintok mellé.* - Hármasban voltam vele. Ő volt és még egy uke. Yasu az alul és felül is szokott lenni, bár gondolom ez leesett. *Teszem hozzá.* - Csak egyszer. *Teszem hozzá, mert gondoltam, ez a következő kérdésed. Nagyon meglepett a vége és csak pislogtam.* - Azt hiszed, ha többet nyújtanál az ágyban, akkor nem akarnék mással lefeküdni? *Kérdezek vissza.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.03.02, 23:06 | Üzenet # 2792 |
 Yaoista
| - Így már főleg remélem, hogy összejönnek.*Mindenki jól jár.* - Ő akkor tényleg más és vajon Yasu is így vélekedik?*Kérdezlek, bár ezek után, ha bepróbálkozik, akkor elvileg nemet mondasz.* - Ismersz.*Nevetek veled együtt.* - Igen tudom, gondolom vele ezért se jöttél össze.*Jegyzem meg.* - Kérdezd meg tőle és akkor megtudod.*Ha érdekel egyáltalán.* - Valóban leesett és meg se lep.*Következő kérdésem valóban az lett volna, hogy hányszor történt meg, meglepő hogy csak egyszer.* - Igen azt.*Egyértelmű volt, hogy rájössz miért is kérdezlek.* - De akkor ez veszett ügy.*Húzom el a számat.* - Akkor iszunk valamit?*Kérdezlek már mosolyogva. Nem akarom elrontani az estét, meg jó kedvem van, csak egyszerűen kíváncsi voltam. Igazából más igen csak örülne, ha ilyen szeretője lenne, mint én és ezzel én is tisztában vagyok, de mégis te kellettél.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.03.02, 23:18 | Üzenet # 2793 |
 Yaoista
| - Igen, igazad van. *Mosolyodom el.* - Igazából lehet te is, szóval annyira nem veszem a lelkemre, csak ő másnak tűnt. *Nehéz leírni, hogy pontosan mire is gondolok.* - Az már fél siker, ha nem szívják a vérem feleslegesen, mikor én próbálok jó fiú lenni. *Kuncogok.* Tudom, hogy azt hiszed, nem veszlek annyira komolyan... *Jegyzem meg, nem voltam hülye.* - De nem baj, majd bebizonyítom. *Mondom kedvesen. Bókodra csak jobban mosolygok. Meglepett, hogy visszahúzol, de tetszett.* - Oké. *Szépen követlek és társalogtam mindenkivel pár szót én is, de hagytalak érvényesülni.* - Akartam még beszélni Aaeronnal, de... nem annyira sürgős. *Nézek rád csábítóan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.03.05, 21:47 | Üzenet # 2794 |
 Yaoista
| - Hát... Maradjunk annyiban, hogy Yasu hasonlóan gondolkozik, mint én... viszont ha szerelmes lesz, nem fog más partnert keresni. *Ebben biztos voltam.* - Nem tudom neked elmagyarázni. *Tényleg nem tudtam volna elmondani a helyzetet, hiszen azt se tudtam, hogy te pontosan mi vagy számomra.* - Aaeron... *Fordulok feléd.* - Annak, hogy milyen vagy az ágyban semmi köze ahhoz, hogy mással is szexelek. *Jegyzem meg.* - Ami azt illeti, kifejezetten élvezem, ahogy megronthatlak. *Vigyorgok perverzül.* - Máskülönben pedig jó vagy, nincs miért ezen aggódnod. *Igazából csak egyszerűen nem akartam magam lekötni. Menekültem előled és a kapcsolatunk elől.* - Persze, gyere. *Fogom meg a kezed és a pulthoz megyek veled.* - Mit kérsz? *Cirógatom meg a pofidat.* - Koktélok is vannak. *Tudtam, hogy nem vagyok veled igazságos, ezért is hagytam neked egérutat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.03.07, 14:45 | Üzenet # 2795 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok. Vajon, ha te belém szeretnél, akkor te se keresnél mást?* - Mint megbeszéltük tudok kérdezni.*Kuncogok és tényleg nem zavar, hogy nem tudsz rá válaszolni.* - Igen?*Pillantok rád.* - Perverz.*Pirulok el kissé.* - Akkor jó.*Nyilván tudom, hogy élvezed velem a szexet, de azért jó tisztán látni a helyzetet. Nem mintha csináltam volna olyat, amit nem akarok, de ha ne talám mégis bele mennék mondjuk egy hármasba, az se változtatna semmin. Egyelőre nem akarod lekötni magad, de még nem adtam fel, hogy ez változzon. Elmosolyodom, amikor megfogod a kezem, nekem az ilyen kis gesztusok is jól esnek.* - Hmm legyen egy gin tonic, már régen ittam.*Amint megkapjuk az italunkat kimegyünk a teraszra.* - Erre a szép estére.*Koccintok veled és rá is gyújtok.* - Még egyszer köszönöm ezt a randit.*Látszik, hogy mennyire jól érzem magam és milyen kis boldog vagyok.* - Bár meg kell hagyni az öltönyt még szoknom kell.*Kuncogok.* - Nem fogom bánni, amikor lekerül rólam, főleg rólad.*Simítok végig a mellkasodon és még egy apró csókot is kapsz.* - Az is meg lehet, hogy első körben még a ruhák se kerülnek le.*Vigyorodom el.* - Van még valaki, akivel találkozni szeretnél?*Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.03.08, 18:29 | Üzenet # 2796 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok.* - Azt gondoltam.*Bár neked még mindig nagyobb esélyed van.* - Értelek, de megbeszéltük, hogy nincs miért aggódnod.*Én lezártnak tekintem a témát.* - Csak ő szívta és más nem lesz ilyen.*Azért tényleg vicces, hogy te se vagy sokkal jobb és mindketten tudjuk, hogy miért is viselkedtél.* - Nem tagadom.*De ezt már máskor is megjegyeztem.* - Időnk az bőven.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ohh szóval annyira össze akarsz már velem bújni, hogy Aaeront is passzolod?*Piszkálódok tovább, bár meg is léptél.* - Különben benne vagyok úgyis megbeszéltük a találkozót, de még pár emberrel szeretnék beszélni.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.03.14, 00:31 | Üzenet # 2797 |
 Yaoista
| - Igen. *Mosolyodom el és ezzel én is lezártam.* - Akkor jó. *Nyugszom meg.* - Bizony, jó sok. *Simult az arcom a kezedhez. Örültem, hogy hiszel nekem azért.* - Őszintén szólva... szeretek neki olyat mesélni, amibe belepirul. *Vigyorgok pervezül kicsit.* - Na meg jó veled lenni. *És most nem a szexre gondoltam, hanem mert nagyon élvezem a társaságod.* - Rendben. *Nem is akartam rögtön indulni.* - Akkor menjünk. Kivel szeretnél beszélni? *Kérdezem érdeklődve. Látszott, hogy megnyugodtam és tényleg jól érzem magam. Néha még iszogattam, majd az este végén csak mosolyogva mentem veled.* - Köszönöm, hogy elhoztál. *Mondom már a kocsiban a hátsó ülésen melletted.* - Nagyon jól éreztem magam. *Fogom meg a kezed.* - Sajnálom, hogy úgy beijedtem az elején. *Picit elhallgattam, majd közelebb ültem kicsit.* - Tudod, hogy te vagy az első... szóval lehet még csinálni fogok ilyen ökörségeket, de azt tudnod kell, hogy csak azért, mert fogalmam sincs, hogyan viselkedjek... Annyira új és ismeretlen ez az egész... *A szemeidbe nézek, majd elmosolyodom.* - Tényleg különleges vagy. *Mondom lágyan.* - Jó volt látni, hogy hogyan kezelsz másokat.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.03.14, 00:37 | Üzenet # 2798 |
 Yaoista
| *Nekem fel se tűnnek azok a gesztusok, amik neked igen. Egyáltalán nem voltam vele tisztában, hogy sokkal fontosabb vagy nekem, mint én hiszem és mennyire a mindennapjaim része vagy.* - Rendben. *Kikérem az italod, na meg magamnak egy whisky-t.* - Erre a szép estére. *Előveszem a cigim és én is rágyújtok veled.* - Jól érezed magad? *Kérdezlek, ahogy a tájat figyelem kicsit.* - Pedig jól áll rajtad. Vigyázz rá. *Nem egy olcsó darab volt.* - Nem tetszem öltönybe? *Kérdezem és megfogva a kezed, viszonozom a kis csókod.* - Ismerek egy jó tisztítót. *Csókollak meg. Nem zavartattam magam.* - Nem, igazából azért jöttünk, hogy bemutassalak. *Ez volt a cél.* - Ha megittuk az italunkat és szeretnél, akár mehetünk is, de maradhatunk is. Ahogy szeretnéd. *Simítok végig a hajadon. Fel sem fogtam, de a szemeimből rettentő gyöngédség áradt. Igaza volt Yasunak, rég megfogtál, csak féltem és menekültem, de ezt sose ismertem volna be.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 23:13 | Üzenet # 2799 |
 Yaoista
| - Azt megértem, de a kettőnk nincs köze egymáshoz.*Kötekedem, majd elvigyorodom.* - Na befejeztem.*Puszillak meg.* - Ahogyan veled is.*Igazából számomra már a második találkozónknál többről szólt, mint puszta testiség.* - Majd meglátod.*Most hiába mondanám, úgyse tudnád, hogy kikről beszélek. Még egy kicsit elvagyunk, majd Devanoktél elköszönve elmegyünk.* - Én köszönöm, hogy eljöttél.*Cirógatom meg a pofidat.* - Ennek örülök, azért volt bennem egy kis félsz, hátha nem érzed jól magad.*De szerencsére nem így lett.* - Semmi baj, felejtsük el.*Emelem fel a kezed és adok rá egy csókot.* - Igen ezt már említetted és nekem is te vagy az első.*De ezt már lebeszéltük.* - Értem amit mondasz, de nem tudom, hogy hogyan fogom lereagálni.*Remélem nem lesz sok ilyen helyzet.* - Köszönöm.*Jól esik, hogy ezt mondod.* - te is az vagy számomra.*Mosolyodom el.* - És mégis hogyan kezelek másokat?*Kérdezlek, közben a mobilom is megszólal.* - Egy pillanat.*Felveszem.* - Jó estét. Semmi gond, nem zavar.*Kicsit hallgatok.* - Természetesen mint mindig teljes diszkrécióban kezeljük a helyzetet. Nem nem Aaeron még mindig nem vállal többet és nem is fog.*Mondom* - Persze nem értem félre, nála mindenki bepróbálkozik.*Kuncoogk.* - Akkor holnap egyeztettünk és személyesen fogom őt vinni. Én köszönöm, szép estét.*Azzal leteszem.* - Most már a tiéd vagyok. Szóval hogyan is kezelek másokat?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 23:30 | Üzenet # 2800 |
 Yaoista
| - Igen, nagyon jól.*Mosolygok.* - Köszönöm. Nagyon vigyázok rá, basszus alig mertem felvenni.*Tényleg egy vagyon volt.* - Mintha nem tudnád.*Vigyorgok.* - Nagyon is tetszel benne, ahogyan minden másban is, de most még dögösebb vagy, ha ez lehetséges.*Mondom édesen, de közben majd felfallak a tekintetemmel.* - Lehet szükségünk lesz rá, de az előbb mondtad, hogy vigyázzak rá.*Nevetek az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Vagy rád ez nem vonatkozik?*Kuncogok.* - Szóval csak ezért, értem.*Mosolyodom el kissé szeleburdin. Tudtam jól, hogy ilyet nem tennél meg bárkiért.* - Azért még egy gin tonic biztos le fog csúszni.*Ennyitől azért berúgni se fogok. Nekem feltűnt, hogy egyre inkább másként nézel rám és viselkedsz velem, ezért is reménykedem, hogy egyszer elég leszek, csak én neked. Elnyomom a cigimet és átkarolom a derekad.* - Olyan jó veled.*Dőlök neked.*
|
|
| |