2025.07.21, Hétfő, 20:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2020.03.31, 21:32 | Üzenet # 2826
Yaoista
- Asami kedveli Yasut. Sok rendezvényben szokott segíteni nekünk. *Mosolyodom el.* - Igazából ők is lefeküdtek és volt pár randijuk is, de az füstbe ment. *Magyarázom neked.* - Valószínű. *Hiszen ő le is feküdne egy-két vendéggel, ha úgy hozná a kedve.* - Tudom, hogy nem engednéd. *Simítok végig az arcodon.* - Értem. *Kuncogok. Meglepődtem, hogy ezt így közölted velem, hogy szerelmet fogsz vallani. Kezdem arra gondolni, hogy azért reagálsz úgy, ahogy, mert valóban szerelmes vagy.* - Azt látom... *Veszem el a poharad.* - De mond csak, mitől pirult el még a füled is? *Kérdezem és játékosan megharapom a füled.* - Szóval...? *Nem ráztál le.*

MioDátum: Szerda, 2020.04.01, 13:04 | Üzenet # 2827
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor tényleg jó a szakmájában.*Eddig se kételkedtem benne, de így meg főleg nem, hiszen Asami megválogatja, kikkel is dolgozik együtt.* - Az szép, bár annyira ezen nem kéne meglepődnöm. Mért ment füstbe? Ki volt vele előbb?*Azért a kíváncsiság hajt.* - Nektek nem volt semmi randiféle?*Kérdezek rá.* - Nekem csak te kellesz.*Csókolok a tenyeredbe.* - Semmitől.*Motyogom, a fülemre pedig kicsit felnyögök.* - Mit csinálsz.*Kapok a fülemhez. Tudtam jól, hogy úgysem fogod, annyiban hagyni.* - Elképzeltem, hogy mi lenne, ha te is szerelmet vallanál..*Lehet még vörösebb leszek és továbbra se nézek rád.* - Hozom italt.*Indulok el befele.*

MioDátum: Szerda, 2020.04.01, 16:57 | Üzenet # 2828
Yaoista
- Nem csak szeretném, hanem látni is fogom. Tisztában vagyok vele, hogy milyen kis perverz vagy és abban is, hogy szeretsz a kedvemre tenni.*Ahogyan én a tiédre. Felnyögök kicsit a nyalásra, majd elvigyorodom.* - Hogy szereted a farkam.*Markolok a hajadba erősebben, de ne úgy hogy fájjon.* - De ennek még nincs itt az ideje.*Húzom el a fejedet.* - Annak meg főleg nincs, hogy simogasd magad, sőt magadhoz se nyúlhatsz.*Közlöm veled.* - Most az én játékszabályaim szerint játszunk, világos voltam?*Kérdezlek vigyorogva.* - Kezdjük újból. Szeretnéd hogy levegyem a nadrágodat?*Itt tartottunk.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.04.01, 18:07 | Üzenet # 2829
Yaoista
- Valahogy úgy. *Mosolyodom el. Valóban tényleg szívesen a kedvedre tettem.* - Igen... *Suttogom és folytatom. Halkan felnyögök, ahogy a hajamba markolsz, mert tetszett a dolog.* - Kár... *Még az ajkaim csillogtak a farkadtól. Szavaidra megremegtem. Nem volt ellenemre, ha ilyen formába dominálnak fölöttem.* - Világos voltál, főnök. *Nyalom meg az ajkaim.* - Igen... *Láthatóan már dudorodott a nadrágom.* - Szeretnék tőle megszabadulni. *Emelem fel az összekötött kezeim és hát láthattad, hogy már tényleg kényelmetlen a helyzet.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.04.01, 18:13 | Üzenet # 2830
Yaoista
- Igen. *Mosolyodom el.* - Szerintem én hamarabb voltam vele, de mint mondtam, mi csak szexeltünk. *Nagyon kíváncsi voltál.* - Nem működött köztük. Ettől persze még összefeküdtek, de ennyi. *Nem jártak.* - Nekünk nem. Mármint szex előtt vacsora, de ennyi. Az nem randi, max. felvezetés. *Mosolyodom el. Aranyos, amit mondasz, de csak egy csókot adok.* - Szórakozok. *Kuncogok.* - Ó, ez érdekes. *Nagyon édes, ahogy még vörösebb leszel.* - Hééé, hova menekülsz. *Kapom el a kezed és odahúzlak magadhoz.* - Szóval ilyeneken gondolkozol? Hogy mi lenne, ha szerelmet vallanék neked? *Húzom az agyad tovább. Nem mondtam semmit, csak a hajadba túrva adtam egy igen hosszú és szenvedélyes csókod.* - És mi lenne, ha ez megtörténne? Aztán hozok neked italt, ne aggódj. *Erősen fogtalak, nem engedtelek elszökni.*

MioDátum: Szerda, 2020.04.01, 20:39 | Üzenet # 2831
Yaoista
- Vajon ezt Gray is tudja?*Igazából ez csak egy költői kérdés, na meg úgyis kibeszéljük ezt az estét is.* - Értem és bocsi, hogy ennyit kérdezzek.*Bár úgysem leplek meg vele, na meg ha sok vagyok, akkor úgyis szólsz.* - Mint mindig.*Kuncogok.* - Hozom magamnak italt, mivel te nem hozol.*Mondjuk ez csak fél igazság.* - Különben nem, de ha már felhoztad a témát.*Tényleg nem szoktam ilyeneken gondolkozni. Nem számítok ilyen szenvedélyes csókra, bele is nyögök egy aprót és persze ezzel csak fokozod a zavaromat.* - Démon.*Úgyis rég mondtam.* - Nos ha már ennyitől ilyen vörös vagyok, bele se merek gondolni. Lehet, hogy sokkot kapok vagy elered az orrom vére, mint a mangákban.* - Majd ha egyszer megtörténik, akkor megtudjuk.*Az biztos, hogy még boldogabb lennék.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.04.01, 22:52 | Üzenet # 2832
Yaoista
- Nem hiszem, hogy Asami titkot csinált belőle. Tudod... ha ide elhozta Grayt, akkor elég komolyan gondolja. *Teszem hozzá.* - Semmi gond, már megszoktam, meg ha zavar, lekoptatlak. *Mondom egyszerűen.* - De hozok, tudod jól. *Nagyon élveztem a zavarod.* - Kisördög. *Válaszolok mosolyogva.* - Értem. *Nem mondtam többet, mert nem tudtam mit mondani és nem akartalak megbántani. Nem tudtam és nem hittem benne, hogy ez valaha meg fog történni.* - Na... de hozom az italod. *Puszillak meg és elengedve hozok egy italt neked. Elég gyors leszek és vissza is jövök.* - Parancsolj. *Nyújtom oda.* - Remélem megfelel a kisördögnek. *Hoztam magamnak is egyet.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.04.02, 00:05 | Üzenet # 2833
Yaoista
- Olyan édes vagy.*Nevetek fel.* - Ne aggódjál még sokat lesz a farkam a szádban.*Vigyorodom el.* - Ezt már szeretem.*Biztos voltam benne, hogy egy ilyen játékban is benne leszel.* - Valóban nagyon kényelmetlen lehet.*Simítok végig rajta. Lábaid közé guggolok és a cipzárod a fogaimmal húzom le, miközben le se veszem rólad a szemeim. Amint ez meg van, mindent lehúzok rólad.* - Annyira szép vagy.*Mérlek végig.* - Öleld át a nyakamat és kapaszkodjál.*Így teszel felkaplak és felmegyek veled a hálóba és az ágyba fektetlek. Egyik fiókból kiveszek egy bőrbilincset.*  - A nyakkendő ide már kevés lesz.*Leszedem rólad a kezeid pedig az ágyhoz bilincselem.* - Tetszik látvány? Mert nekem nagyon is.*Hihetetlenül vonzó vagy.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.04.02, 00:17 | Üzenet # 2834
Yaoista
- Örülök neki.*Boldog vagyok, hogy összejöttek.* - Holnap úgyis kibeszélünk mindent Grayyel.*Jó lesz ismét együtt lenni.* - Igen, ezzel tisztában vagyok.*Nincs is ezzel baj.* - Tudom.*Te is tudod jól, hogy miért akartam menni. Kedves tőled, hogy nem tetszel megjegyzést, bár azt hittem, hogy azért nevetni fogsz.* - Oké.*Bólintok és rágyújtok. Én úgy voltam vele, hogy van arra esély, hogy belém szeressél. Az más kérdés, hogy mennyire fogod magad megmakacsolni, hiszen most is azt teszed.* - Köszönöm és igen.*Adok egy puszit is.* - Nem tudom mit hozza a jövő, de az biztos, hogy most nagyon boldog vagyok veled.*Mondom édesen.* - Na de befejeztem az érzelgősködést.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.04.02, 00:32 | Üzenet # 2835
Yaoista
*Meglepődtem azon, ahogy most mondod a dolgokat. Nem mondtam rá semmit, de egy csókot adok és megcirógatom az arcodat is.* - Figyelj... miután megittad, nem megyünk? *Kérdezem kacéran és a nyakadba csókolok.* - Ha inni szeretnél azt tudunk otthon is. *Teszem hozzá.* - Szívesebben lennék már veled kettesbe. *Ilyet sem sűrűn mondtam még neked. Általában simán rád mászok bárhol vagyunk, de most valamiért nem akartam.* - Mit szólsz hozzá? *Simítok végig a fenekeden azért.* - Bár tényleg te vagyok a főnök. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.04.02, 00:45 | Üzenet # 2836
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Nevettem el magam.* - Az... *Megremegek kicsit arra, ahogy végig simítasz a dudoromon. Nagyon szexi, ahogy lehúzod a cipzárom.* - Basszus... *Amint pucéran vagyok, azért már kényelmesebb a dolog.* - Szeretem, ahogy rám nézel... *Mosolyodom el. Annyira élveztem, hogy majd' felfalsz a szemeiddel.* - Oké. *A nyakad köré teszem a karjaim és adok egy apró csókot.* - Remélem ennyit szabad. *Mosolyodom el. A hálóban hagytam, hogy levedd a nyakkendőt.* - Tetszik. Szeretem a bőrt. *Bár ezzel nem árultam el meglepetést. Ahogy az ágyhoz bilincselsz, azért meglep. Végig nézek magamon és rajtad a tükörben, és elvörösödöm.* - Nem vagyok prűd, de ez tényleg zavarba ejtő. *Kuncogok halkan. Azért még nem szoktam ehhez hozzá, hiszen másodszor vagyunk itt csak. A szemeidbe nézek és csábosan nézek rád.* - És most? *Igen csak kiszolgáltatottan feküdtem ott, de tetszett nagyon.*

MioDátum: Péntek, 2020.04.03, 18:05 | Üzenet # 2837
Yaoista
*Egyáltalán nem zavar, hogy erre se mondasz semmit, "csak" megcsókolsz, ezzel is sokat mondasz el.* - Erre gondoltam én is.*Felelem és a nyakamra halkan felnyögök.* - Egy üveg bort még megnyithatnánk, az még nem fog megártani. Nem akarok semmit se elfelejteni, ebből a napból.*Mondom édesen.* - Ennek örülök, én is veled.*Mosolyodom el kissé zavartan.* - Szerintem mára vörös maradok.*Nevetek fel.* - Ez a főnök megnevezés nagyon tetszik.*Vigyorgok és az arcodra simítva megcsókollak.* - Megbeszéltük.*Megisszuk az italt és ahogyan megbeszéltük, haza megyünk.* - Mit szólnál, ha kimennénk az erkélyre?*Annyira kellemes esténk volt.* 

szela00Dátum: Péntek, 2020.04.03, 19:45 | Üzenet # 2838
Yaoista
- Rendben. *Elnevettem rajtad magam.* - Pedig édes voltál. *Vigyorgok. Még mindig élveztem, hogy ezzel húzhatom az agyad.* - Nem baj, így is szép vagy. *Puszillak meg.* - Gondoltam, de ne szokj hozzá. *Vigyorgok. Csókod kicsit el is nyújtom. Hazafele persze már simogattalak itt-ott, de jó fiú voltam és vissza fogtam magam.* - Hozom a bort. *Megyek be és hozok egy igen jó évjáratot, na meg két poharat.* - Parancsolj. *Töltök neked, mivel már bent kinyitottam, majd persze öntök magamnak is.* - Jó idő van. *Támaszkodok háttal a korlátnak és nézelődök.* - Ízlik? *Kérdezem a borra koccintás után.*

MioDátum: Péntek, 2020.04.03, 20:48 | Üzenet # 2839
Yaoista
- Miért hogy nézzek rád?*A te szádból akarom hallani.* - Igen, ennyit még szabad.*Kuncogok.* - Most ha ezt nem mondod, akkor magamtól rá se jöttem volna.*Pimaszkodom.* - Majd elmegyünk együtt is szexshopba, a vendégem vagy.*Vigyorodom el.* - Kaptál már ilyen szép ajánlatot?*Vigyorgok tovább.* - Annyira édes vagy.*Nevetek fel és kapsz egy csókot is.* - Pont ettől vagy zavarban, még múltkor se pirultál el ennyire.*Igaz, akkor nem ilyen helyzetben voltál.* - Tetszik, hogy ennyi ártatlanság van benned.*Imádom, hogy perverz vagy, de ezzel a zavarral teljes.* - Nem is tudom.*Gondolkodom el, miközben a fiókban kezdek el matatni.* - Gésagolyó volt benned?*Veszem elő.*

MioDátum: Péntek, 2020.04.03, 21:06 | Üzenet # 2840
Yaoista
- Gondolom és majd lesz rá alkalom, amikor berúgok melletted.*De csak ha ketten vagyunk.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Meg se fordult a fejemben, sőt megijednék, hogy mi van veled.*Nevetek fel, de komolyan gondolom. Nem zavar a simogatásod és én se bírom ki, hogy ne érjek hozzád, de azért meglep, hogy milyen jó fiú vagy most, nem mintha nemet tudnék mondani, de ez most így jó.* - Oké.*Addig én kapcsolok semmit.* - Köszönöm.*Veszem el és koccintok is veled.* - Valóban, azért is mondtam, hogy jöjjünk ki.*Beleszagolok, majd beleiszok a borba.* - Nagyon finom, ilyen téren is jó ízlésed van.*Vigyorodom el.* - Mivel egyre jobb idő van, lehetnénk többet kint.*Tehetem, ilyenkor már egyre többet vagyok levegőn.* - Tényleg nagyon finom.*Iszogatom a boromat és leülök.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.04.03, 21:56 | Üzenet # 2841
Yaoista
- Miért? Milyen téren van még jó ízlésem? *Kérdezem mosolyogva.* - Akár. *Nem volt ellenemre, hogy kint legyünk.* - Bár rajtad múlik, hogy mennyire tudod visszafogni a hangod. *Vigyorgok.* - Örülök, hogy ízlik. *Ott álldogálok és elgondolkozva nézlek. Hosszú percekig csak nézlek, majd ellökve magam odamegyek hozzád és leülök melléd. Az állad alá simítok és lágyan megcsókollak jó hosszan.* - Finom... *Suttogom az ajkaidra, majd újra megcsókoltalak. Odahúztalak az ölembe és nem engedlek.* - Szóval? Leteszteljük mennyire tudod visszafogni a hangod? *Kérdezem vigyorogva.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.04.03, 22:12 | Üzenet # 2842
Yaoista
- Úgy, mint aki akar engem és ez nagyon tetszik. *Tudtam, hogy ki akarod velem mondatni és nem zavart egy kicsit sem.* - Akkor jó. *Amíg bemegyünk, végig csókolgattam finoman a nyakad vagy az ajkaid.* - Sejtettem. *Nevettem el magam.* - Jó, benne vagyok és még nem. *Vigyorgok. Mindig is benne voltam az ilyen dolgokba. Csókod picit el is nyújtom.* - Hát.. mert akkor mással voltam elfoglalva. *Mire ideértünk azért már egy másik univerzumban voltam.* - Szóval élvezed, hogy még azért zavarba lehet hozni? *Kérdezem kuncogva, majd mikor meglátom mit is veszel elő, nyeltem egy aprót.* - Nem, még nem. Csak több fajta vibrátort használtam. *Csábosan rád néztem.* - De nem vagyok semmi jónak elrontója. *Nyitom szét a lábaim neked és hívogatóan nézek rád, de persze azért picit zavarban is voltam.*

MioDátum: Péntek, 2020.04.03, 23:43 | Üzenet # 2843
Yaoista
- Az élet minden területén, de most konkrétan magamra gondoltan.*Ennyi ego még nekem is megy.* - Annyira tudtam, hogy ezzel fogsz jönni.*Ismerlek már.* - Amúgy meg miattad nem tudom a hangom visszafogni.*Fogom rád, mint mindig, de így van.* - Különben én a reggeli kávéra gondoltam,  kint hamizni, így esténkét kiülni és megbeszélni, hogy kinek milyen napja volt.*Sorolgatom.* - Na jó persze én is gondoltam a szexre.*Teszem hozzá. Nem szólok, hogy nézel már megszoktam és bár még mindig zavarba ejtő, de nem kapom már el a tekintetem. Ahogyan mellém ülve megcsókolsz, rögtön viszonozom.* - Igen az.*Suttogom az ajkaid közé.* - Tudod alapból így akartam ülni, ha leültél volna rögtön.*Jegyzem meg.* - Tudod jól, hogy annyira nem tudom, de vállalom a kockázatot.*Vigyorodom el én is.* - Úgyse szereted, ha visszafogom a hangomat.*Megiszom a boromat és lerakom az üres poharat, majd szembe fordulok az öledben és úgy csókollak meg.*

MioDátum: Péntek, 2020.04.03, 23:54 | Üzenet # 2844
Yaoista
- Ez így van, de mást nem is látsz?*Kérdezlek.* - Örülök, hogy ebben is én lehetek az első.*Vigyorgok.* - Biztos egy nagyon szexi félistennel, megértelek.*Kuncogok.* - Nagyon élvezem. Imádom, hogy perverz vagy, de azt, hogy egy kis ártatlanság is benned van és zavarba lehet hozni, ami remélem sose fog változni.*Egy pillanatra lágyabban elmosolyodom.* - Igen azt már tapasztaltam, sőt majd megmutathatod a gyűjteményed.*Úgy gondolom, hogy jó párral büszkélkedhetsz.* - Erre a válaszra számítottam.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Akkor nyálazd ezt be nekem.*Megtámaszkodva az egyik kezemen a szád elé teszem, a másikkal pedig nagyon finoman az oldalad cirógatom.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.04.04, 00:44 | Üzenet # 2845
Yaoista
- Nem fizikálisan értettem, hogy kívánsz engem. *Mosolyodom el.* - Hanem, hogy... teljesen egészében akarsz engem. *Nem tudtam máshogy megfogalmazni, de egyértelmű, hogy érzem azt, hogy tetszek és kellek neked.* - Valahogy úgy. *Nevettem el magam. A mosolyodra nagyot dobban a szívem és picit félre is nézek elpirulva.* - Valamiért... olyan érzésem van, hogy.. te mindig zavarba fogsz tudni hozni. *Mondom végül egész édesen.* - Rendben. *Valóban volt egy pár. Ahogy tartod a golyókat rád pillantok és elkezdem nyalogatni. Végig a szemedbe nézek és persze most is csinálom neked a műsort. Cirógatásodra szép lassan libabőrös leszek, főleg, hogy milyen finoman csinálom.*

MioDátum: Szombat, 2020.04.04, 16:37 | Üzenet # 2846
Yaoista
- Talán mégis csak sejted, hogy mennyire is tetszel nekem.*Mosolyodom el.* - Ennek nagyon örülök.*Puszilom meg a homlokodat, ilyet se teszek sűrűn.* - Ez is jól áll a szádban.*Vigyorodom el és mozgatni kezdem.* - Milyen jól fog állni itt.*Simítok végig a bejáratodon egy pillanatra.* - Ma éjszaka még jobban az őrületbe foglak kergetni.*Combod kezdem el finoman simogatni és a nyakad is csókolgatni kezdem, minél jobban fel akarlak tüzelni. Azt akartam, hogy könyörögj nekem, hogy teljesen kapcsoljál ki és csak engem érezzél.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.04.04, 21:44 | Üzenet # 2847
Yaoista
- Talán érzem... *Mosolyodom el még jobban. Puszidra lehunyom a szemem.* - Mondod, hogy édesen viselkedek veled. Tudod, te is egyre gyengédebb vagy... *Amit valamiért nagyon élveztem.* - Azért a farkad jobban. *Vigyorgok kicsit és még jobban igyekeztem, hogy élvezd a látványt. Jó volt a kedvedre tenni. Amint végigsimítasz bejáratomon, megremegek és nyögök egy aprót, érezhetően már elég rendesen felforrósodott a testem. Buján néztem rád kijelentésedre, mert ebben biztos voltam, hogy ma is ájulásig fogunk szexelni. További simogatásodra ismét libabőrösödtem. Egyre jobban lelazultam. Nyakamra néha megremegtem és hallhatóan egyre nehezebben vettem levegőt. Kezdtem elég rendesen szét csúszni.* - Főnök... *Suttogom füledbe és finoman megharapom fülcimpád.* - Már elég nedves... kérlek... *Kikészített, hogy alig érsz hozzám.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.04.07, 18:48 | Üzenet # 2848
Yaoista
- Jó válasz. *Mosolyodom el kicsit.* - Persze, persze. *Hagytam, hogy rám fogd.* - Legalább beismered. *A többire nem mondtam semmit. Az ölembe finoman simogattalak, majd elmosolyodom.* - Bocsánat. *Kuncogok.* - Nem, nem szeretem... de azt sem, ha más hallja. *Jegyzem meg. Ahogy szembe fordulsz velem, rásimítok a popsidra és megmarkolom csókunk közben.* - Mi lenne, ha máshol is használnád azt az ügyes kis szád? *Kérdezem, miközben beleiszok a boromba.* - Arra nem vagy kíváncsi, én mennyire tudom visszafogni a hangom? *Suttogom füledbe és belenyalok.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.04.16, 16:19 | Üzenet # 2849
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad.* - Elég nagy hülyeség lenne tagadni.*Nevetek fel. Nem igen értem, hogy a többire miért nem mondasz semmit, de ez vagy te.* - Megbocsátva.*Vigyorodom el.* - Így azért elég nehéz a helyzet.*Nevetek fel.* - Nem is tudom.*Gondolkozom el vigyorogva.* - Talán most nem tudod visszafogni, bár igaz én se akarom, hogy más meghallja.*Jegyzem meg.* - Azért tegyünk egy próbát.*Mászok ki az öledből.* - Most ha miattam koszolod össze a nadrágod, az ér?*Kérdezlek egy perverz vigyorral és már a farkad veszem elő.* - Különben nem arról volt szó, hogy én vagyok a főnök?*Kérdezlek, nem mintha nem szeretnélek leszopni.* - Vagy ilyenkor nem számít?*Nyalok végig a farkadon.*

MioDátum: Csütörtök, 2020.04.16, 16:26 | Üzenet # 2850
Yaoista
- Szóval csak talán?*Mosolyodom el.* - Ez természetes, hiszen egyre jobban érdekelsz.*Alap, hogy a gesztusaim is változnak feléd.* - Természetesen.*Értek veled egyet. Egyre jobban élvezem a helyzetet és én is egyre keményebb vagyok, azért a látványod nem semmi.* - Mondjad édes.*Vigyorgok, az is biztos, hogy ilyet még sokszor fogok veled játszani.* - Kérlek mi? Bocs cicám, de ha nem mondod, hogy mit szeretnél, akkor nem fogom tudni.*Hiába lennék már benned, a kínzásod még jobban élvezem.* - Szóval mit szeretnél?*Hagyok abba mindent és megtámaszkodom feletted.*

Keresés: