Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.06.30, 01:31 | Üzenet # 2851 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogy visszakérdezel, de nem mondtam semmit.* - Tetszik... *Nagyon élveztem, hogy mennyire máshogy viszonyulsz hozzám. Teljesen kikészültem már, iszonyatosan akartam a folytatást, a farkam is kőkemény volt. Ahogy megtámaszkodsz fölöttem, finoman hozzád simítom a combom. Próbáltalak invitálni, hogy kezdj velem valamit.* - Érj hozzám jobban... már nem bírom... *Lihegem picit, tényleg igen csak ágaskodott a tagom.* - Nem elég, ha csak cirógatsz... megőrjít. *Vallom be, miközben totálisan elvesztem a tekintetedbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.06.30, 01:43 | Üzenet # 2852 |
 Yaoista
| - Más nem szokta hallani. *Ezt veheted úgy, hogy bárkivel is megyek el, igazából veled élvezem a legjobban a szexet.* - A te öltönyöd számít, nem az enyém. *Vigyorgok én is.* - De egyébként is... neked szabad. *Cirógatom meg az arcod, miközben előveszed a farkam.* - Ezt úgy mondod, mintha nem akarnál a szádba. *Vigyorgok és finoman végighúzom mutatóujjam ajkaidon.* - Csak hangot adtam annak, amit te szeretnél. *Sóhajtok fel, ahogy végig nyalsz farkamon. Finoman a hajadba túrtam, hogy jobban lássam az arcod.* - Gyönyörű vagy... *Mondom halkan és egész kedvesen rád mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.08.26, 00:30 | Üzenet # 2853 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ezt jó hallani.*Mosolyodom el boldogan.* - Nem is értem, hogy minek kérdeztem.*Nevetek fel.* - Ez igazán megtisztelő.*Vigyorgok, de komolyan gondolom, hiszen nálad ez nagy szó.* - Tudod jól, hogy ez nincs így.*Hiszen szeretek neked örömet okozni, az se mellékes, hogy én is élvezem.* - Micsoda egy úriember vagy, szóval most akkor köszönetet kéne mondanom?*Vonom fel a szemöldökömet csak te vagy képes ilyeneket mondani. A bókodtól, a mosolyodtól meg pláne zavarba jövök, de nem mondok semmit, inkább elkezdelek rendesen szopni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.08.26, 01:00 | Üzenet # 2854 |
 Yaoista
| - Örülök.*Mosolyodom el. Az érintésedre halkan felsóhajtok és a vigyorom csak még nagyobb lesz.* - Mégis, hogyan érjek jobban hozzád? Mondtam, hogy érhetően beszéljél, különben nem fogom tudni, hogy mit is szeretnél.*Vigyorodom el gonoszkásan.* - Akkor mégis mi legyen?*Az biztos, hogy nincs esélyed ellenem, ami nem is baj.* - Különben azt hittem, hogy ezt szeretnéd.*Nyalok végig a golyókon.* - Vagy tévedek?*Kezdem el szopogatni, még inkább felakarlak izgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.08.27, 00:11 | Üzenet # 2855 |
 Yaoista
| - El akarok menni... *Valahogy a vigyorodtól kicsit zavarba is jöttem és jobban fel is izgatott. Kérdésedre hirtelen nem tudtam válaszolni, csak egy hangosat nyeltem, ahogy végig nyalsz a golyókon.* - Nem... *Mondom végül kissé alélt állapotban.* - De azt is szeretném, ha ugyanígy szopogatnád a farkam mellette. *Nézek rád vágyakozva. Látszott, hogy nagyon oda vagyok már.* - Asami... kérlek... *Simítom neked újra a combom, mivel a kezeim ugye ki voltak kötözve, ami nagyon is tetszett.* - Kérlek... *Ismétlem meg kicsit lihegve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.08.27, 00:16 | Üzenet # 2856 |
 Yaoista
| - Én se értem. *Mondom őszintén. Aranyos volt, ahogy tiltakozol. Tudtam, hogy szívesen csinálod, ezért is kértem bármikor pofátlanul.* - Mondhatsz is a szép kis száddal. *Vigyorgok, hiszen annál nagyobb köszönöm nem kell, mint hogy leszopsz. Ahogy rendesen csinálod, felsóhajtottam és tovább simogatom a fejedet. Folyamatosan nézlek, le sem veszem rólad a szemem. Néha halkan morrantam egyet, mikor tövig bekaptál és szép lassan bizony sikeres is volt a technikád.* - El fogok menni. *Szólok előre egy idő után. Nem sok kellett és el is élveztem.* - Ügyes.. semmi se lett koszos. *Vigyorgok, ahogy végigsimítok az ajkaidon.* - Mit szeretnél, én mit csináljak? *Húzlak az ölembe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.08.27, 00:36 | Üzenet # 2857 |
 Yaoista
| - Azt hittem, hogy itt alszol.*Húzom tovább az agyadat.* - Azért ez elég ritka pillanat, hogy hirtelen meg se tudsz szólalni, pedig még a szád sincs tele.*Vigyorgok.* - Nincsenek neked túl nagy igényeid?*Kérdezlek, azért ennyire pimasz még én se voltam veled. A simitásra, azért ismét felsóhajtok.* - Édes vagy hogy ennyire akarod érezni a farkamat, még ha csak a comboddal is.*Annyit vigyorgok, hogy a végén meg fog fájdulni az arcom.* - Igazából nem tudom eldönteni, hogy vajon megérdemled e.*Gondolkozom el és azért a golyót párszor végighúzom a bejáratodon.* - Elég rossz fiú voltál ma.*Egyáltalán nem haragszom rád, de a játékot, annál jobban élvezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.08.27, 00:47 | Üzenet # 2858 |
 Yaoista
| - Bolond.*Nevetek fel picit. Folyamatosan szoplak és simogatlak és a szemeimet én se veszem le rólad, de tőled mint mindig zavarban vagyok. Amikor mondod, hogy elmész még hevesek leszek és persze minden magvad lenyelem.* - Még erre se kaptam dicséretet.*Nevetek fel.* - Lennének ötleteim.*Ölellek át és megcsókollak.* - Azt kell, hogy mondjam ma igen csak ki tettél magadért.*Amúgy se lehet panaszom, kivéve ha egy barom vagy, de ma tényleg nagyon odatetted magad legalábbis én így éreztem.* - Köszönöm.*Csókollak meg.* - Most pedig felfalhatsz.*Tömörön megfogalmazva, hogy mit is akarok, nem mintha mondanom kéne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.08.27, 01:04 | Üzenet # 2859 |
 Yaoista
| *Először nem értettem, majd elnevettem magam.* - Kötözködj... *Morgom picit.* - Elélvezni. *Javítom ki magam, mert egyébként ez jó volt.* - Pedig te már többször elérted. *Tényleg kicsit zavarban voltam. Ilyet még nem éreztem senkivel.* - Egyáltalán nincsenek. *Közlöm lazán. Ha te így, akkor én is így.* - Hátha motivál kicsit. *Nézek rád ártatlanul. A folytatásra csak pillogtam, reméltem nem hagysz így itt. Ahogy végigsimítod a golyót a bejáratomon, érezhetted, ahogy megremegek, sőt halkan még nyögtem is egyet. Simán betehetted volna, annyira el voltam lazulva.* - A rosszfiúk büntetést érdemelnek, nem? *Eléggé búja lesz a tekintetem és teljesen elvesztem a szemeidbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.09.03, 23:27 | Üzenet # 2860 |
 Yaoista
| - Azt tenném?*Vigyorgok tovább.* - Ezzel kellett volna kezdened.*Hihetetlen, hogy milyen édes vagy.* - Milyen igazad van.*Vicces, hogy saját magadat hozod zavarba.* - Igazad van.*Mosolygok, az lepett volna meg, ha nem ezt válaszolod.* - Próbálkozni szabad meg nyugodtan folytasd csak.*Hiszen élvezem.* - Micsoda reakció.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Az viszont nem büntetés, amit ez a rosszfiú élvez.*Közlöm veled és tovább szórakoznék, de akkor megszólal a mobilom.* - Bocs édes egy pillanat.*Keresem meg.* - Ajánlom, hogy fontos legyen.*Szólok bele a telefonba. Nem hallok jó híreket, de ez nem látszódik rajtam.* - Most már megkegyelmezzek.*Játszanék még veled, de sajnos most ezt be kell fejeznünk. Mielőtt bármit kérdeznél szopni kezdelek és a golyókat is feldugom neked. Mivel igen csak fel vagy izgulva, így nem kell sokat ügyködnöm, hogy elélvezzél.* - Ne haragudj kicsim, de be kell mennem a klubba.*Mondom miközben oldozlak ki.* - Nyugodtan maradjál és ígérem pótoljuk és kiengesztellek.*Csókollak meg, majd elengedve már indulok is a fürdőbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2020.09.04, 21:27 | Üzenet # 2861 |
 Yaoista
| - Tennék többet is, ha engednéd. *Mondom a próbálkozásra. Élveztem a helyzetet nagyon is és benne voltam a játékba. Eléggé csúnyán nézek, mikor felveszed, de ahogy közlöd, hogy fontos legyen, elmosolyodom. Azért jól esett, hogy fontosabb vagyok, mint a hívás. Még meglepődni sincs időm, már a szádban vagyok a játék pedig bennem. Hangosan felnyögtem és hát igen hamar, nagyot nyögve élveztem el. Aléltan pihegek, miközben leveszed a bőr bilincseket.* - Ó.. *Lehetett hallani a hangomban, ahogy elszontyolodom. Ahogy kérsz, hogy maradjak, picit elmosolyodom. Feltápászkodok és utánad megyek a fürdőbe, de a golyókat nem húzom ki.* - Mi történt? *Kérdezem, miközben beállok melléd a zuhanyzóban.* - Mi lenne... *Kezdem el mosni a hátad, de nem akadályozlak egy kicsit sem, mert látom, hogy sietsz..* - Ha pucéran várnálak a golyókkal magamban és folytatnánk, ahol abbahagytuk? *Odahajolva adok egy apró csókot.* - Persze ha fáradt leszel, pihenünk.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2020.09.04, 21:30 | Üzenet # 2862 |
 Yaoista
| - Mindenre van egy első alkalom. *Vigyorgok.* - Remélem elégedett vagy. *Jegyzem meg, hiszen azért nem sűrűn szoktam ennyire kedves lenni veled.* - Boldog vagy? *Kérdezem meg csókod után.* - Hmmm... hát jó. *Elkezdelek harapdálni, miközben lassan lesimítom a zakód és gombolgatom az inged.* - Kicsit rágós. *Suttogom füledbe és megcsókollak hosszan.* - Szóval.. mit szeretnél pontosan? Fejtsd ki kérlek. *Harapdállak tovább a nyakadnál, egy-két fognyom is maradt, de azért óvatos voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2020.09.04, 22:47 | Üzenet # 2863 |
 Yaoista
| *Nagyon édes ahogyan elszontyolodsz.* - Az nem a te dolgod.*Nem rosszból, de úgy vagyok vele, hogy az üzleti ügyeim nem rád tartoznak és úgy vagyok vele, hogy ez később se fog változni.* - Igen?*Pillantok hátra és persze hagyom magam.* - Nagyon csábító ajánlat, ahogyan a látványod is.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Éppen lelankadtam, ha nem húzok bele ismét merev leszek.*Vigyorgok.* - Egy jó szexhez sose vagyok fáradt, de nem tudom mikor érek haza, szóval nyugodtan aludjál, ha úgy érzed.*Kapsz még egy csókot, majd kilépve elkezdek törülközni.* - Nyugodtan szolgáld ki magad, van kaja is, de ha más kell nyugodtan rendeljél, hagyok neked pénzt.*Szobába megyek és öltözni kezdek, örülök hogy nem akadtál ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 19:16 | Üzenet # 2864 |
 Yaoista
| *Nagyon meglepett, ahogy visszaszóltál. Csak nagyokat pislogtam és nem is tudtam hova tenni. A többire nem is reagáltam, annyira megdöbbentem.* - Szerinted ez így oké? "Nem a te dolgod"? *Kérdezek rá, mert őszintén, annyira nem tetszett, hogy így beszélsz velem. Nem akartam veszekedni veled, de jó lett volna tudni, hogy most mi is van. Mindig így le fogsz rázni egy ilyen mondattal? Utánad megyek és kérdően nézek rád.* - Szóval? *Látszott, hogy nem vagyok boldog és nem az zavart, hogy menned kell.* - Nem kell semmi, feltalálom magam. *Mosolyodom el kicsit, mert ez kedves volt, de a többit akkor se tudtam hova tenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 19:40 | Üzenet # 2865 |
 Yaoista
| - Szerintem igen.*Bólintok, szerintem ezzel semmi rosszat nem mondtam.* - Attól nem tartottam.*Nem az a fajta vagy, aki ne találná fel magát, na meg azért ebben a házban nem is lehet unatkozni.* - Nézd Gray vannak dolgok, amik nem tartoznak rád. Ugye még csak nem is járunk hivatalosan, de amikor így is lesz, akkor se fog változni. A munkát és a magánéletet nem szeretem keverni és hidd el neked is jobb, ha nem tudsz mindent. Sietek, amennyire tudok.*Fejezem be az öltözködést.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 20:09 | Üzenet # 2866 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgatlak és nem igazán tudtam, hogy mit mondjak neked. Láttam rajtad, hogy nem érted a problémám én pedig nem tudtam, hogy magyarázzam el neked.* - Úgy tűnik a koncepciónk egy kapcsolatról teljesen más. *Mondom végül eléggé komoly arccal. Tény, hogy nem jártunk még, de szerintem ez akkor sem oké teljesen és tudva, hogy később is hasonló lesz, kicsit gondolkodóba ejtett.* - Rendben. *Mondom a végére, hogy sietsz.* - Várlak. *Nem tudtam, mit mondhatnék neked most.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 20:25 | Üzenet # 2867 |
 Yaoista
| - Veled meg főleg.*Olyan dolgok, mint senki mással.* - Igen, de szerintem elég rám nézni.*Ez mindkettő állításra igaz.* - Igen az vagyok, ami azt illeti már rég voltam ennyire boldog.*Mondom lágyabb hangon. Hagyom magam, majd a megjegyzésedre hangosan felnevetek.* - Bolond.*Nevetek tovább csak a csókod hallgattat el.* - Kezdetnek nagyon jó.*Nyögök fel, nyomok se érdekelnek.* - Azt akarom, hogy minden egyes érzékeny területemen csókolgass és simogassál, addig szeretkezz velem, amíg el nem veszítem a maradék eszemet.*Lehelem a füledbe, de hallhatod, hogy azért zavarban vagyok.* - Kergessél őrültbe, ahogyan mindig szoktál.*Csókollak meg. Mint mindig fantasztikusat szeretkezünk, au a tökéletes nap, nem is záródhatott volna jobban. Másnap a haverjaim az egyetemről elhívnak inni és mivel az utóbbi időben nem voltam velük na meg kedvem is volt, így hát elmentem. Te azt mondtad úgyis dolgozol, bár aztán lehet elmész szórakozni, de erre inkább nem gondolok. Nagyon jól elvagyunk és nem is terveztem, hogy berúgok, de másképpen alakult, ahogyan ilyenkor lenni szokott. Sörözéssel nem is lett volna gond, de elkezdtünk felesezni, amiből szintén csak egyet akartam, de ez is másképpen alakult. Persze a srácok között én bírom legkevésbé az alkoholt, amit mint mindig külön élveztek. Este elején elkezdtek rólad kérdezni, de sokat nem beszélek, de amint egyre inkább fejembe szállt a pia egyre többet beszéltem rólad. Semmi konkrétat nem mondtam, csak hogy mennyire jó pasi vagy és egyre jobban oda vagyok érted, de mellette egy démon vagy. Arról nem beszéltem még így se hogy te másokkal is összefekszel. Egyre kíváncsibbak lettek, de továbbra is tartom a számat, de persze ez is másképpen alakul. Mindenki nagyon jól érzi magát az estre végére főleg én, így az a vége hogy a biztonság kedvéért haza kísérnek. Meg is lepődnek, hogy merre is megyünk, de akkor már nem tudok gondolkozni, hogy ez nagyon nem jó ötlet. Igaz nem mondtam, hogy együtt élőnk de mivel nem a régi címemre megyünk már sejtik, hogy hozzád tartunk és igazuk is lesz. Nem is próbálkozom kulcsnyitással csak becsöngettek, azért szerencsére annyira nincs késő.* - Szia démonom haza jöttem.*Vigyorgok szélesen amikor ajtót nyitsz és elengedve a két fiút megcsókollak.* - Kissé berúgtam.*Vigyorgok tovább és elengedve beljebb megyek mintha mi sem történt volna.* - Professzor?*Kérdezik szinte egyszerre és igen csak döbbenten néznek, mint akik azt se tudták eldönteni hogy vajon jól látnak e vagy az italtól képzelődnek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 20:47 | Üzenet # 2868 |
 Yaoista
| - Koncepciónk?*Vonom fel a szemöldököm.* - Azért mert nem beszélek az üzleti dolgaimról?*Kérdezlek, arról nem is beszélve, hogy pont neked nem kéne ezt mondanod, de most ezt inkább nem említem meg.* - Figyelj majd erre visszatérünk, de már tényleg mennem kell.*Adok egy csókot és ott se vagyok. Még mindig nem értem, hogy mi a problémád és csak remélni tudom, hogy nem lesz ebből balhénk. A klubba sikerül lerendeznem a dolgokat, de azért nem repdesek az örömtől, hogy így alakult az esténk azt hittem a történek után, azért már nyugi lesz.* - Megjöttem.*Kezdelek el keresni. Szerencsére másfél óra alatt legalább megjártam.* - Elvoltál?*Kérdezlek amikor megtalállak és töltök magamnak egy italt és neked is ha kérsz.* - Ezt az estét azért nem így terveztem.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 21:31 | Üzenet # 2869 |
 Yaoista
| *Csak megráztam a fejem, hogy nem egészen erre gondoltam, de nem akartalak feltartani tényleg.* - Rendben. *Mosolyodom el kicsit és csókod viszonozom. Most én se tudtam,, hogy mégis hogyan várjalak, de végül kihúztam a golyókat és kerestem egy pólót a gardróbodba, ami nem tűnt valami nagyon olyannak, amiért haragudnál, hogy kölcsön vettem. Egy alsót is vettem fel és igazából csak a nappaliban tévéztem, amíg vártalak.* - Szia. *Ülök föl, mert el voltam terülve. Nem is tudtam, hogy megkérdezzem-e, hogy minden rendben ment-e, mert lehet megint úgy válaszolsz.* - Persze. Tényleg siettél. *Én nem kértem italt, de azért odamentem és adtam egy csókot.* - Akkor már ketten vagyunk. *Visszatelepedtem és nem igazán tudtam, hogy mit is mondjak.* - Jól nézel ki... *Jegyzem meg azért. Rád néztem és intettem, hogy gyere oda. Mikor leültél, kivettem a kezedből az italt, leraktam az asztalra én pedig szemből az öledbe ülve hosszan csókolni kezdtelek, miközben átölelem a nyakad és néha hajadba túrok. Sokáig nem hagytam abba és csak faltam az ajkaid. Kicsit kipirulva váltam el tőled jó pár csókkal később.* - Máris jobb a hangulat. *Vigyorgok és kérek még egy csókot. Miután abbahagytuk, kicsit csendben maradtam, mert sejtettem, hogy várod, hogy belekezdjek, mi is volt a gondom.* - Asami... gondolkoztam, hogyan mondjam neked, miért nem tetszett, ahogy beszéltél velem. *Meglepően komoly voltam.* - Nem az volt a gond, hogy nem akarsz beszélni az üzletről, szerintem ez tök oké és úgy se értek hozzá. *Valljuk be, nem az erősségem az ilyesmi.* - De mondjuk... ha látod rajtam, hogy szar a kedvem és megkérdezed, én pedig azt válaszolom, hogy "nem a te dolgod" az nem egyenlő azzal, hogy "szar napom volt az egyetemen". Nem megyek részletekbe, de nem is zárlak ki teljesen. *Magyarázom neked.* - Tényleg nagyon érdekelsz és tényleg szeretném, hogy ez működjön és tudom, hogy ma én csesztem el, amit nagyon sajnálok. *Látszott rajtam, hogy mennyire megbántam.* - De ha ez az egész komolyabbra fordul... akkor szeretnék ott lenni neked olyankor is, amikor nincs jó kedved. *Reméltem, hogy megérted, mit szerettem volna. Igazából ez csak azt igazolta, hogy mennyire komolyan veszem a kettőnk dolgát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.09.06, 00:41 | Üzenet # 2870 |
 Yaoista
| - Jól áll a pólóm.*Nem zavar, hogy felvetted.* - Akkor jó.*Viszonozom a csókodat.* - Köszi.*Mosolyodom el. Pont megelőzöl az intéseddel, mert már le akartam ülni. Nem szólok az italra a csókodat pedig örömmel viszonozom, miközben magamhoz ölellek.* - Szerintem is szépségem.*Jó hatással vagy rám az már biztos. Az újabb csókod viszonozom, majd csak várok hogy folytassuk a félbemaradt beszélgetést. Azon is meglepődtem, hogy nem rögtön ezzel kezdted.* - Hallgatlak.*Veszem el az italomat ismét. Nem mondok neked semmit, hagyom hogy végig mondjad. Mielőtt bármit mondanék megcsókollak, majd kiraklak az ölemből.* - Nem akarlak megégetni.*Mielőtt még félreértened a csók ellenére is.* - Figyelj nem akartalak megbántani.*Kezdek bele és megcsókollak ismét.* - Láthattad rajtam, hogy tényleg nem értettem mi a gond. Megértem, amit mondasz és örülök, hogy így állsz hozzánk, ennyire még nem is voltál komoly.*De ezt magadtól is tudod.* - Akkor annyit fogok mondani, hogy valami nincs rendben, így jó? Hidd el nekem az is bőven elég lesz, ha mellettem leszel.*Cirógatom meg a pofidat.* - Sajnálom.*Kérek elnézést.* - Látod még nekem is van mit tanulnom.*Mosolyodom el.* - Ami meg az elcseszést illeti, már nem haragszom rád.*Ismétlem meg.* - Meg kell hagyni ez a nap tényleg nagyon vegyes volt, túlságosan is.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.09.06, 22:22 | Üzenet # 2871 |
 Yaoista
| - Ugye? Szerintem is. *Mosolyodom el kicsit. Nagy volt rám, nem is kicsit, de csak szexissé tett. Jó volt látni, hogy azért neked is jobb lett a hangulatod a csókoktól és az is tetszett, ahogy öleltél. Hagytam, hogy igyál, nem zavartalak. Újabb csókod viszonozom, de azért meglepődök, ahogy kiraksz az öledből.* - Ó, nem is rossz ötlet. *Gyújtok rá én is.* - Minden oké. *Cirógatom meg az arcod és viszonozom a csókod is.* - Mindig ennyire komoly vagyok, csak ügyesen titkolom. *Vigyorgok. Ez egyébként még igaz is volt.* - Tökéletes. Esetleg még annyit hozzá tehetsz, hogy kicsi vagy nagy baj van, mert akkor én is úgy állok hozzá, de nem fontos. *Simítom az arcom a tenyeredbe.* - Nincsen semmi baj. Nem is haragudtam igazából, mert láttam, hogy tényleg nem érted, mire gondolok. *Puszillak meg óvatosan.* - Akkor jó. *Nyomom el a cigim, miután befejeztem.* - És hogy szeretnéd befejezni? *Kérdezem kacéran.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.09.07, 22:45 | Üzenet # 2872 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Hiszen most is elvicceled, inkább az a furcsa, amikor komoly vagy.* - Oké.*Bár nem tudom az min változtatna meg enélkül is látni fogod rajtam, hogy mennyire vagyok ki. Az más kérdés, hogy te mennyire fogod magad tartani.* - Különben minden mást megosztok veled és meg is fogok.*Szerintem a munka az tényleg mellékes.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Vitára számítottam, de örülök, hogy felnőtt emberek módjára eltudok intézni.* - Szerintem ez nem kérdés. hogyan.*Nyomom el a cigit. Igaz most már nem játszok veled, de mint mindig fantasztikusat szeretkezünk és nem állunk meg egy menetnél. Lefürödve ágyba bújunk, majd amikor elalszol felvéve a köntösöm a dolgozószobámba megyek.* - Hello Igor, itt Asami. Héten találkozunk kéne, ma megjelent pár idióta a klubban. Lerendeztem, de nem akarom, hogy állandó legyen. Hívj vissza amint tudsz, köszönöm.*Azzal lerakom a telefont.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.09.07, 23:20 | Üzenet # 2873 |
 Yaoista
| - Így is tökre átlátsz rajtam, legalább ennyit had tartsak meg magamnak. *Mosolyodom el.* - Majd én is igyekszem nem nagyon ijedezni. *Annyira már kiismertél, hogy néha akaratlanul is, de behúzom a féket, mert megijedek kicsit.* - Meg bizony. *Én is örültem, hogy nem vesztünk össze. Mára már éppen elég volt a vitákból.* - Igaz. *Kuncogok. Nagyon jó ismét veled, valahogy minden alkalommal egyre jobb, ráadásul azért az előbb csak félbehagytuk, szóval kívántalak is nem kicsit. Szorosan hozzád simulva aludtam el, valahogy nagyon jó érzés volt így. Mikor kimásztál, nem keltem fel rögtön, de azért egy idő után hiányozni kezdtél.* - Asami...? *Ülök föl lassan. Nem tudtam, hogy megint be kellett-e menned vagy baj van, de ahogy kimentem, hallottam, hogy telefonálsz. Nem értettem mit mondasz, csak halkan bekopogtam kedvesen.* - Menned kell...? *Látszott rajtam, hogy tiszta kóma vagyok és az is, hogy inkább veled lennék, mint egyedül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.09.08, 00:44 | Üzenet # 2874 |
 Yaoista
| *Meglepődöm a kopogásra.* - Miért nem alszol édesem?*Látom rajtad, hogy nagyon nem vagy itt. A kérdésedből azt vettem le, hogy nem hallottál de ha mégis úgyse mondok semmit, hiszen megbeszéltük.* - Nem kell, csak elintéztem egy telefont. Gyere menjünk vissza.*Átkarollak, majd most már én is elalszom. Másnap már biztos vagyok benne, hogy nem értettél, mert az látszódna rajtad. Kitalálom, hogy ugorjunk be Leightonhoz, hiszen tényleg régen voltam és szeretnélek téged is bemutatni. Megnyugtatlak, hogy nem fogsz zavarni, hiszen neki szinte a kórház az otthona főleg most. Megreggelizünk és be is megyünk hozzá. A recepción megtudakolom, hogy az irodádban vagy csak reméltem hogy nincs nálad senki. Odamenve bekopogok és szerencsére egyedül vagy.* - Hello édes.*Vigyorodom el szélesen.* - Gondoltam most már ideje, hogy meglátogassalak, mielőtt még depizni kezdenél a hiányom miatt.*Szórakozok és odamenve megölelgettem és megpuszilgatom.* - Hiányoztál már.*Ölelgettem tovább majd elengedve odalépek hozzád.* - Ő itt Gray, a párom, ő pedig Leigton a másik legjobb barátom.*Mutatlak be titeket és már várom a reakcióját.*

Leightonnék
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.10.28, 22:27 | Üzenet # 2875 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom, ahogy részletezed, hogy mit akarsz.* - Ez teljesíthető. *Suttogom válaszul. Nem kíméltelek, mint sosem, de mégis finomabb voltam kicsit, mint szoktam. Érezhetően egyre jobban a markodban voltam. Sokáig dolgoztam másnap, így fel se tűnt, hogy mennyire nem jöttél haza. Teljesen elmerültem a munkámba, csak arra lettem figyelmes, hogy éhes vagyok. Kijöttem a dolgozószobámból és akkor tűnt fel, hogy még mindig nem értél haza. Kicsit már aggódni is kezdtem, de rád hagytam, végülis nagyfiú vagy. Kerestem valami maradékot és visszamentem dolgozni. Nagyon meglepett a késői csengő, hiszen neked volt kulcsot. Odamegyek és kinyitom.* - Igen? *Erre a nyakamba kötsz ki és megcsókolsz.* - Azt látom... *Csóválom meg a fejem, de hagytam, hogy beljebb menj.* - Mennyit ivott és mit? *Kérdezem a srácokat.* - Igen, professzor. Itt lakik. Na mondjátok, mert tudni akarom, hogy fog-e hányni vagy sem. *Abban biztos voltam, hogy olyan macskajajod lesz, hogy csak na.* - Egyébként erről nem beszéltek, világos voltam? *Kérdezem még őket.*
|
|
| |