2025.07.21, Hétfő, 11:08
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Szerda, 2020.10.28, 22:50 | Üzenet # 2876
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Még egy olyan percig csendben maradnak és igen csak vicces fejet vágnak.* - Nem mondunk semmit.*Vágják rá szinte egyszerre.* - Sört ivott és tequilát, lecsúszott azért pár meg ugye Aaeron nem is bírja annyira.*Felel az egyik.* -  Hányni szerintem nem fog.*Folytatja a másik.* - Démonom kanos vagyok, szexeljünk.* Közlöm vigyorogva és felső már nincs rajtam, éppen a nadrágomat próbálom leszedni* - Mi jobb ha megyünk és elnézést a zavarást.*Mindketten igen csak zavarban vannak.* - Jó éjszakát.*Gyorsan el is mennek, nekem már külön nem is köszönnek, hiszen fel se fogom a helyzetet.* - Segíts nem tudom leszedni.*Küzdök tovább és igen csak jókat vidulok.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.10.28, 23:05 | Üzenet # 2877
Yaoista
*Elnevettem magam rajtuk, viccesek voltak.* - Oké. Akkor szerintem se lesz gond. *Értek velük egyet, de erre te produkálod magad.* - Nyugi cica. *Kuncogok halkan.* - Semmi gond. Köszi, hogy hazahoztátok. *Azért ennek tényleg örültem.* - Nektek is. *Csukom be az ajtót, majd feléd fordulok.* - Szóval más cicákkal játszol, csak a kandúroddal nem? *Lépek oda hozzád és átölelem a derekad.* - Nem kell azt levenned. Ilyen állapotba nem duglak meg, még a feléig se jutnánk és elaludnál. *Kuncogok halkan és megcsókollak.* - Mi lenne, ha letusolnák és aztán aludnánk? *Simogatom a hátad.* - Mielőtt megfáznál.... bár előtte... *Felemelem a fejed.* - Ígérd meg nekem, hogy legközelebb velem iszol. *Vigyorodok el pofátlanul.*

MioDátum: Szombat, 2020.10.31, 12:23 | Üzenet # 2878
Yaoista
- Ez csak természetes.*Sose hagytuk másikat magára.* - Miért játszanék, amikor itt van nekem a dögös kandúrom.*Vigyorodok el és hozzád simulok, ahogyan átkarolod a derekad.* - Mostantól kandúrnak is hívlak, ez tetszik.*Kuncogok.* - Nem? Ruhában akarod csinálni?*Kérdezlek, de hát nem lesz igazam.* - Gonosz.*Morgok édesen, de persze a csókodat viszonozom.* - Legyen.*Sóhajtok fel megadóan.* - Igen?*Pillantok rád, majd én is elvigyorodom.* - Benne vagyok, de akkor szexelünk is.*Jelentem ki és most én csókollak meg elégé vadul. Most nem vagyok annyira részeg, mint múltkor és ugye most jó kedvű is vagyok.* - Most is annyira kívánlak.*Harapok az ajkaidra.* - Biztos aludni akarsz?*Simítok le a farkadra és belemarkolok, igen csak kéjesen nézek rád.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.10.31, 22:17 | Üzenet # 2879
Yaoista
- Nem én voltam oda cicákkal most. *Mosolyodom el, aranyos, ahogy bújsz.* - Csak tessék, kiscicám. *Puszilom meg a fejedet. Elnevettem magam a ruhás dolgon.* - Nem vagyok gonosz, csak őszinte. *Közlöm veled.* - Meglátjuk. *Vigyorgok. Hosszan csókoltalak és megmarkoltam a feneked.* - Tudom. *Farkamra sóhajtok egyet, majd megfogom a kezed.* - Nem én akarok, hanem te fogsz úgy fél 20 perc múlva, nélkülem meg úgyse tudsz igazán. *Közlöm a tényeket, majd felkaplak a vállamra.* - Legyél jó fiú. *Csapok játékosan a fenekedre. Bemegyek veled a fürdőben, ahol leraklak. Leveszem a felsőm, majd a nadrágom és az alsóm.* - Segítek. *Odalépek és segítek neked is vetkőzni.* - Így ni. *Tollak be a zuhany alá és magunkra eresztem a vizet.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.11.01, 21:47 | Üzenet # 2880
Yaoista
- De pont ahogy mondod, hogy ők csak cicák.*Vigyorgok.* - Csak nem féltékeny vagy?*Kérdezlek még szélesebb vigyorral az arcomon.* - Kiscica ez is tetszik.*Kuncogok.* - A lényeg ugyanaz.*Durcázom.* - Csak is szex lehet a vége.*Suttogom az ajkaid, a popsimra kicsit felsóhajtok.* - Nem biztos, de az igaz hogy nélküled nem tudok.*Már megszoktam, hogy veled alszom. Meglep, hogy felkapsz de ezen is csak nevetek.* - Annyira szexi vagy.*Nyalok végig az ajkaimon és majd felfallak a tekintemmel.* - Köszi.*Felelem kábán. Amint a zuhanyba alá kerülünk a hajadba túrva húzlak oda egy forró csókra.* - Nem szép dolog, hogy nemet mondasz a kisördögnek.*Harapok az ajkaidra.* - Most magammal kell játszanom.*Simítok le a farkamra, ami már félig merev.* - Hátha megjön kedved.*Csókollak tovább és simogatni kezdem magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.11.01, 23:43 | Üzenet # 2881
Yaoista
- Nem, nem vagyok. Csak irigy, hogy velük iszol velem pedig sosem. *Közlöm veled a tényeket.* - Rendben. *Nevettem el magam rajtad.* - Persze, persze. *Hagyom rád az alvás részét.* - Tudom. *Vigyorgok. Azért nem semmi a tekinteted. Már most láttam, hogy totál odavagy. Hosszan csókollak, majd elnevettem magam rajtad.* - Hajrá. *Nézek rajtad végig. Nagyon szexi voltál, az tény. A csókod viszonoztam, de nem nyúltam hozzád.* - Közben én lefürdök. *Kezdem el magam mosni.* - Segítek, mert elesnél. *Jegyzem meg, de csak fürdetlek, amúgy hagytalak kibontakozni, sőt ha csókolni akartál, még folytattam is.* - Na kisördög, végeztél már? *Kérdezlek vigyorogva.*

MioDátum: Hétfő, 2020.11.02, 00:24 | Üzenet # 2882
Yaoista
- Ez is tetszik.*Kuncogok.* - Ígérem, hogy legközelebb veled iszom.*Azért most más a helyzetünk és szívesen tenném, bár az biztos, hogy azért holnap nem fogom kívánni az alkoholt.* - Tényleg egy aljas démon vagy.*Harapok a nyakadba.* - Legyen akkor fürödjél.*Tovább simogatom magamat még ha nem is szállsz be, akkor is segítenem kell magamon.* - Inkább másban segítenél.*Csókollak meg ismét, legalább ennyit viszonozol.* - Még nem, szóval beszállhatnál.*Próbálkozok tovább, de a csókon kívül nem érek hozzád.* - Vagy jobban rá kell segítenem.*Simítok a bejáratomra és feldugom az egyik ujjamat.* - Meg se közelíti a tiedét.*Nyögőm és mozgatni kezdem na meg a farkamat is simogatom, ha nem tartanál biztos felborulnék.* - Prof...*Nyögőm kéjesen és továbbra se veszem le rólad a tekintetem. Igaz zavarban vagyok, de korántsem annyira mint józanul.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.11.22, 18:33 | Üzenet # 2883
Yaoista
- Ez nem új. *Mosolyodom el. Azért fél szemmel figyellek, de már azért se akartam megadni azt, amit akarsz. Bennem is volt büszkeség.* - Elkezdted, fejezed is be. *Közlöm veled.* - Hajrá. *Nézem, ahogy ujjazod magad.* - Ebben biztos voltam, hiszen az én ujjam sokkal hosszabbak. *A farkamról nem is beszélve. Finoman tartalak végig, mert látom, hogy totál odavagy.* - Itt vagyok... *Nyalok füledbe, de továbbra se teszek semmit.* - Ígérem, holnap sokat játszok veled. *Búgom füledbe szexin. Édes voltál most is, de sokkal jobban élvezem, mikor még a füled is vörös, úgy zavarba hozlak.* - Azt képzeled, hogy én érek hozzád? *Harapom meg finoman a fülcimpád.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.11.22, 20:57 | Üzenet # 2884
Yaoista
- Az egy dolog, hogy egyedül kezdtem el.*Úgy voltam vele, hogy befogsz szállni, de nem úgy tűnik.* - És sokkal vastagabb.*A farkadról nem is beszélve.* - Épp ez az hogy csak itt vagy, de nem csinálsz semmit.*Remegek meg a hangodra és a nyalásra. A kedvem már kezd elmenni.* -  - Persze csak holnap miért is nem most.*Húzom ki ujjamat, még ha fel is vagyok izgulva elment a kedvem, hogy nem vagy partner.* - Fordított helyzetben persze nem ez lenne.*Mert még ha én nemet is mondanék, amire kevés esély lenne, főleg ilyen helyzetben, akkor te mást dugnál meg.* - Tudod te jól...*Morgok, más esetben élvezném ezt a helyzetet, de nem most.* - Veszek egy hideg zuhanyt és akkor lenyugszom.*Tudom jól, hogy most megint én leszek a hisztis és ezt is majd hallgatni fogom, de nem érdekel.* - Utána alszom, ahogy akartad.*Úgy vagyok vele, hogy ez számodról egy büntetés, hogy mássokkal mertem jól érezni magamat.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.11.26, 23:55 | Üzenet # 2885
Yaoista
- Bizony. *Mosolyodom el.* - Sajnálom édesem, de nem akarok beindulni. *Puszilom meg a buksidat. Tényleg tudtam, hogy nem bírnál most veled és nem akartam félbehagyni. Nem egy-két menetről beszéltünk volna és még ha nm vagy részeg, akkor is le tudlak annyira fárasztani, hogy teljesen kidőlsz.* - Mire gondolsz? *Nem értettem, hogy mire célzol.* - Lehet, hogy tudom, de hallani szeretném. *Édes volt, ahogy morogtál.* - Megfáznál. *Ölellek magamhoz finoman.* - Gyorsabb, ha befejezed. *Nagyon kedves voltam. Tényleg csak nem akartam parlagon maradni, de semmi rossz szándék nem volt bennem. Pont ellenkezőleg, vigyázni akartam rád.*

MioDátum: Szombat, 2020.11.28, 19:11 | Üzenet # 2886
Yaoista
- Sajnálhatod is.*Morgolodom.* - Arra, hogy ha én mondok nemet, te főleg nem tudnád kezelni.*Azt inkább nem mondom, hogy akár még le is lépnél.* - Nem mintha mondtam volna bármikor nemet.*Az persze más, amikor még most volt a viszonyunk.* - Akkora egy mocsok vagy.* Mindig ezt szoktad csinálni.* - Igen azt képzelem, de meg se közelít téged.*Adom meg magam, mint szinte mindig.* - Csak te vagy képes erre, hogy egyszerre legyél édes és egy démon.*Jegyzem meg.* - Most különben aggódnom kéne, hogy fel se izgulsz rám?*Az egy dolog, hogy nem nyúlsz hozzám, de még csak nem is reagálsz rám.* - Mondom én hogy a vesztem leszel.*Csókollak meg.* - Ezt azért szabad?*Suttogom az ajkaid közé, miközben az egyik kezemmel a nyakad ölelem, a másikkal simogatni kezdem magam.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.12.04, 02:59 | Üzenet # 2887
Yaoista
*Kicsit meglepődtem a folytatáson. Elég sokáig nem válaszoltam, de végül megszólaltam.* - Soha többé nem tennék olyat, amivel bántanálak... azt hittem ezt tudod. *Nem jött le, hogy arra gondolsz, hogy lelépnék simán. Csak az jutott eszembe, amit a kapcsolatunk elején tettem. Nem is folytattam, csak adtam egy puszit a fejedre. * - Pedig elég jó referenciád van. *Vigyorodok el kicsit egoistán végre.* - Különleges szupererő. *Csókollak meg finoman. Kérdésedre pislogok párat, majd elnevettem magam.* - Tudom, hogy hihetetlen, de nagyon jó önuralmam van. Pusztán melletted általában nincs rá szükségem. *Cirógatom meg az arcod.* - Lehet... *Kuncogok és persze csókod viszonozom.* - Szabad... *Suttogom ajkaidra és folyamatosan csókollak, miközben persze finoman tartalak, nehogy eless.*

MioDátum: Péntek, 2021.02.05, 22:29 | Üzenet # 2888
Yaoista
- Tessék?*Pillantok rád döbbenten.* - Devan ezzel tisztában vagyok, tudom jól hogy úgy már sosem bántanál.*Lelkileg az már más dolog.* - Arra gondoltam, hogy elmennél mással szexelni.*Nem hittem, hogy te az erőszakra fogsz gondolni.* - Hülye.*Vigyorodom el én is.* - Az bizony, ahogyan te magad is nagyon különleges vagy.*Suttogom az ajkaid közé.* - Ahogy mondod igen csak hihetetlen és nem is hinném el, ha most nem tapasztalom meg.*Morgolódóm, de azért végül én is elnevettem magamat.* - Akkor most se kéne.*Jegyzem meg, bár tudom, hogy feleslegesen.* - Inkább biztos.*Harapok az ajkaidra.* - Helyes.*Mélyítem el a csókunkat. Nem is kell sok és elmegyek.* - Attól még nem volt az igazi.*Hozzád képest a kezem már igen csak unalmas. Be is fejezzük a fürdést és persze segítesz mindenben.* - Jó volt a srácokkal, de a legjobb veled.*Mondom már az ágyban hozzád bújva.* - Szép álmokat démonom.*Ahogyan megmondtad ki is dőlök és csak reggel kelek fel. Azért érzem, hogy ittam, de ez semmi a múltkorihoz képest.* - Jó reggelt.*Motyogom kómásan és lassan felülök.* - Miért érzem, hogy megint beégettem magam?*Teszem fel a kérdést, majd kezdenek derengeni a dolgok.* - Basszus...*Most már az is leesik, hogy a fiúk hoztak haza.* - Megláttak téged igaz? Ne haragudj, pedig egész este nem árultam el magam, de csak sikerült. Tényleg nem szabad innom.*El is bújok a takaró alá.*

szela00Dátum: Péntek, 2021.02.05, 23:52 | Üzenet # 2889
Yaoista
- Akkor jó... *Mondom halkan.* - Oh... nem fogok elmenni. *Mosolyodom el.* - Azt te fogsz. *Vigyorgok mostmár.* - Hidd el, hogy kell kicsim. *Puszilom meg a buksid. Hosszan csókolózok veled, amíg simogatod magad. Mikor elélveztél, elmosolyodom.* - Jó fiú. *Kuncogok kicsit.* - ó, hát ebben biztos voltam és ígérem, kárpótollak. *Cirógatlak finoman. Utána segítettem megtörölközni és mindent másban is. Végül az ágyban magamhoz ölelve finoman cirógatlak téged.* - Ennyire jó velem? *Kérdezem mosolyogva.* - Neked is. *Még adtam egy puszit a buksidra, majd én is elaludtam. Én már ébren vagyok, mikor ébredezel és finoman simogatlak.* - Neked is, másnapos. *Kuncogok kicsit.* - Hát.. csak kicsit, de már megszoktam. *Nevettem el magam. Vártam, hogy koppanjon minden, majd mikor leesett, csak kuncogok.* - Búj vissza. *Húzlak vissza magamhoz. Csak kuncogok, hogy elbújsz.* - Igen, meg, de nincs gond, nem mondanak senkinek semmit, nyugi.* - Na bújj elő. Megbeszéltük, hogy berúgsz velem.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.07, 23:14 | Üzenet # 2890
Yaoista
*Alig akarok hinni a füleimnek, de akkor folytatod és ez már te vagy.* - Jogos.*Vigyorgok és inkább rád hagyom, kár ebbe belemenni.* - Nagyon helyes.*Mondjuk ebben nem kételkedtem.* - Igen nagyon nagyon jó.*Szépen lassan teljesen ellopod a szívemet.* - Az vagyok, de azért most szerencsére, annyi nem.*Múltkori igen csak fájdalmas volt.* - És ezzel még vitatkozni se tudok.*Ez benne a legrosszabb.* - Jó itt.*Motyogom.* - Akkor jó, bár ha dühös lennél, akkor azt rögtön tapasztaltam volna.*Jegyzem meg.* - Oké.*Kimászok a takaró alól és úgy bújok hozzád.* - Azt tudom, hogy tartják a szájukat és idővel el is akartam mondani, de így most főleg szétfogják szívni a véremet.*Előre látom mit fogok kapni.* - És basszus már akkor vetkőzni kezdtem.*Kezdek el vörösödni.* - És te pedig nem is feküdtél le velem.*Ez is megmaradt. Kicsit felemelkedem, majd rád pillantok.* - Miért akarsz ennyire berúgni velem? Hiszen úgyse másznál rám és csak égetem magam vagy pont ezért?*Kérdezlek kíváncsian, de mielőtt még válaszolnál megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2021.02.09, 22:39 | Üzenet # 2891
Yaoista
- Akkor jó. *Puszilom meg a buksidat.* - Hm, ez tetszik. *Azt hittem valahogy kötekedni fogsz. Ahogy odabújsz, elmosolyodom kicsit. Magunkra húzom még a takarót és finoman simogatlak.* - És az baj? Engem nem zavar, hogy tudnak rólam... igazából csak nem szeretném, ha olyan történne, mint korábban. *Utalok a kis féltékeny pöcsre, aki megvert.* - Konkrétan az ágyadba akartál ráncigálni. *Nevettem el magam.* - Bizony, de megígértem, hogy ma nem menekülsz. *Harapok a nyakadba játékosan. Csókod hosszan elnyújtom és közben végig finoman simogatlak.* - Mert mindenkivel iszol, csak pont a szeretőddel nem. *Közlöm veled.* - Milyen már, hogy mással simán iszol, nekem meg csak a totál részeg Aaeron jut. *Teszem hozzá és finoman megcsókollak újra.* - Ki tudja.. lehet ha csak kicsit be vagy csiccsentve, én mászok rád.

MioDátum: Kedd, 2021.02.09, 23:24 | Üzenet # 2892
Yaoista
- Ez kedves és már csak nem fog, bár azt nem mondom, hogy nem lenne sok irigyem.*Nevetek fel.* - Na meg most azért szólnának be, hogy veled vagyok, bár azt is megkapnám, hogy ők megmondták milyen jó pasi vagy.*Amit igazából sose tagadtam, csak ugye a személyiségedtől ki voltam.* - Egyszóval engem se zavar, na meg hülye lennék egy ilyen jó pasit letagadni, de azt se szeretem, ha rólam csámcsognak. Értesz?*Pillantok rád.* - Amúgy meg a srácok meg csak azért fogják szívni vérem, mert kis mocskok.*De bennünk semmi rossz szándék nincsen.* - Azért vicces fejet vághattak.*Arról azért sajnálom, hogy lemaradtam.* - Komolyan ezen meg se lepődőm, na ezt tényleg hallgatni fogom tőlük.*Sóhajtok fel, de végül én is felnevetek.* - Nagyon helyes.*Később meg főleg jobban leszek, na meg úgyse hagynád, hogy meneküljelek és nem is akarok.* - Szóval szerető.*Most aztán tényleg elvörösödöm.* - Azért tegnap nem voltam totál részeg és azonkívül csak egyszer voltam részeg.*Azt nem teszem hozzád hogy miattad volt.* - De azért van benne igazság.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.*  - Akkor csak annyit szabad innom, hogy becsípjek.*Kuncogok és most én csókollak meg.* - Sőt igazából én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetsz részegen, bár az is tény hogy veled lépést nem tudok tartani, szóval neked sokkal többet kell innod.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.13, 22:33 | Üzenet # 2893
Yaoista
- Ha bármi van, azonnal szólj. *Mondom kicsit komolyabban.* - Mert az vagyok. *Közlöm a tényeket.* - Tudom. Nem is kérdeztem, hogy miért nem beszéltél rólam, nem igaz? *Puszillak meg.* - Akkor rendben. *Mosolyodom el.* - Nagyon vicces volt. Megszólalni nem tudtak. *Nevettem el magam.* - Óh ugyan, had mondják a magukét. Elvégre egy ilyen jó pasi ágyába ki nem akar belemászni. *Vigyorgok.*- Akkor ezt megbeszéltük. *Az biztos, hogy holnap nem fogsz lábra állni.* - hm? *Nem értettem, hogy miért mondod a szerető dolgot.* - Furcsát mondtam? *Kérdezek rá.* - Tegnap is aranyos voltál. *Csókollak meg lágyan.* - Meg legalább most rám másztál nem másra. *Jegyzem meg piszkálódva.* - Akkor csak annyit. *Értek egyet és kiélvezem csókod.* - Majd valami erőset iszok, te pedig valami könnyűt, na mit szólsz? *Kérdezlek.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.13, 23:30 | Üzenet # 2894
Yaoista
- Szólni fogok, ne aggódjál.*Puszillak meg* - És a szerényt se felejtsük el.*Nevetek fel.* - Igaz, bár úgy voltam vele, hogy ezt téged nem is érdekel. És különben mi van veled? Ha éppen rákérdeznek, hogy van e valakid?*Kérdezem kíváncsian.* - Azt elhiszem.*Nevetek veled együtt.* - Megragadtad a lényeget.*Csóválom meg a fejemet.* - Hihetetlen, hogy mennyire egoista vagy.*Csókollak meg.* - De mielőtt mondanád, csak magamnak köszönhettem ezt a helyzetet.*Ezt most nem tudom rád fogni.* - Dehogy csak még sose mondtad így ki és jó hallani meg zavarba ejtő is.*Nevetek fel, de ez nálam nem újdonság.* - Akkor jó.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Mocsok vagy.*Harapom meg erősebben a nyakadat.* - Na és honnét tudod, hogy nem másztam rá senkire a kocsmába?*Kérdezlek, de fel is nevetek.* - Oké ez béna volt.*Hiszen mindketten tudjuk, hogy ezt nem tenném meg.* - Benne vagyok, már várom.*Csókollak meg.* - Enni kéne valamit.*Ülök fel, de még nem mászok ki.* - Neked különben jól telt az estéd?*Kérdezlek és a pocidat kezdem el cirógatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 00:39 | Üzenet # 2895
Yaoista
- Az alap. *Mosolyodom el egy kicsit a szerényre.* - Őszintén, tényleg nem érdekel. *Nem zavart, ha valaki tud rólunk, de az se ha nem tudnak.* - Meg szoktam mondani, hogy van, de nem akadály. *Nem akartam neked hazudni. Elvégre tudtad mikor megyek el és vagyok mással.* - Hát... végülis ez volt a lényeg. *Nevetek megint.* - Ugyan már... bírod, hogy ennyire egoista vagyok. Te se tudsz ellenállni nekem. *Vigyorodom el és csókod kicsit elnyújtom.* - Bizony. *Puszillak meg ismét.* - Sose mondtam volna...? *Gondolkozom el hangosan.* - Csak őszinte. *Nyakamra nyögtem egyet halkan.* - Ugyan, kérlek... *Egyértelmű volt, hogy nem másztál rá senkire.* - Eléggé. *Kuncogok halkan.* - Éhes vagy? *Kérdezlek.* - Hozzak valamit? *Ez is ritka, hogy kiszolgálnálak.* - Persze. Egy részeget istápoltam. *Vigyorgok pofátlanul.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 01:12 | Üzenet # 2896
Yaoista
- Igen azt tudom, de én most nem a kis idiótákra gondolok.*Mondom kissé morogva.* - Hanem mondjuk például, ha megkérdezte vagy megkérdezné egyik munkatársad, akkor elmondanád hogy velem vagy?*Igazából arra voltam kíváncsi, hogy név szerint említenél e.* - Nem vagy semmi.*Csóválom a fejemet.* - És ezt még tagadni se tudom.*Ez benne a legszebb.* - Nem bizony már egy ideje nem tudok.*Még ha ez a vesztem is lesz, akkor se.* - Nem bizony, arra emlékeznék.*Minden ilyet megjegyzek.* - Igazából amikor volt alkalmad se mutattál be senkinek így.*Ami igazából nálad teljesen normális.* - És mocsok is.*Ezt te is tudod.* - Jó jó mondom mire kimondtam már rájöttem, hogy hülyeség volt.*Ez van én csak veled akarok lenni.* - Igen az és egy kávé is jól esne.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Elfogadom köszönöm, tudod kell az energia.*Simítok egy pillanatra a farkadra, de el is veszem a kezemet.* - Jajj de kis viccesek vagyunk.*Nem is értem minek vágom magam alatt a fát, úgyse adsz normális választ.* - Akkor hozz nekem a kandúrom reggelit?*Ezt se felejtettem el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 13:23 | Üzenet # 2897
Yaoista
*Elnevettem magam a morgásodon.* - Akkor azt, hogy van, de dugok mellette. Nem szoktalak emlegetni, mert mégis csak a diákom is vagy és nem akarok ebből gondot se neked, se magamnak. *Cirógatom meg az arcodat.* - Ha kitartasz addig, hogy a kezedben a diplomád, akkor természetesen elmondanám. *Magyarázom meg.* - Tetszik, hogy már nem küzdesz ellenem. *Mosolyodom el.* - Hm, igazából nem is a szeretőm vagy. *Állapítom meg és rád nézek, mert tudtam, hogy erre ki fogsz akadni.* - Inkább már az élettársam. *Puszilom meg a buksidat.* - Zavar? Tényleg csak nem akarok felesleges bonyodalmakat. *Kár lett volna kavarni. Így se volt egyszerű a kapcsolatunk.* - Amennyire kell. *Közlöm a mocsokra.* - Azért aranyos próbálkozás volt.*Kuncogok el magam.* - Oké. *Ülök föl én is.* - óh, tejecskével szolgálhat már is ez a kandúr. *Vigyorgok, de csak szívom a véred. Elkapom a tarkód és adok egy csókot.* - Hozom. *Mászok ki az ágyból. Csináltam pár szendvicset és kávét magunknak, majd visszamentem.* - Na látod micsoda kandúrod van, még kaját is hoz. *Teszem az öledbe és adok egy puszit.* - Egyébként csak dolgoztam az este, nem voltam senkivel, ha erre vagy kíváncsi. Megnézheted majd a tervrajzot később, ha szeretnéd.

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 13:40 | Üzenet # 2898
Yaoista
- Szóval ezt akkor mindig hozzád rakod, bár gondolom már ezen is meglepődnek.*Nálad lássuk be ez is nagy előrelépés.* - Abban biztos lehetsz, hogy kifogok tartani.*Mondom igen csak elszántan. Nem mondtam le arról, hogy csak engem akarjál és senki mást.* - Pedig azt hittem, hogy azt is élvezted.*Mosolyodom el.* - Akkor mégis mi vagyok?*Nézek rád kíváncsian, majd amint kiejted azt a szót, hogy élettárs vagyok fülig elvörösödöm.* - Egyáltalán nem zavar csak kíváncsi voltam.*Felelem de látszik hogy még mindig az előbbi kijelentésed hatása alatt vagyok.* - Amúgy teljesen megértelek, tényleg nem kellenek a felesleges bonyadalmak.*Az más hogy annak mutatsz be így akivel nem vagytok munkatársak.* - Igen, igen.*Ez is te voltál.* - Köszi.*Kuncogok.* - Azt máris gondoltam, de azért arra is igényt tartok.*Vágok vissza, ilyenekben is már nagyon elengedtem magam melletted.* - Oké.*Mondom a csók után és próbálok lehiggadni, de érzem hogy még mindig ég a fejem.* - Igazán szerencsés vagyok.*Ezt még komolyan is gondolom a dugásaid ellenéire is.* - Most ez meg se fordult a fejembe, hogy elmentél szórakozni.*Egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy mit csináltál.* - Ez nem kérdés, szeretném látni.*Minden érdekel, amit te csinálsz.* - Jó étvágyat.*Kezdek el enni.* - Sose hittem hogy ezt fogod nekem mondani, hogy élettárs.*Motyogom de ettől ismét csak jobban elvörösödöm.* - Mostantól én is ezt fogom mondani..*Motyogom, majd inkább csak tömöm a fejemet, de közben igen csak vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 19:35 | Üzenet # 2899
Yaoista
- Nagyjából. *Bólintok is mellé. Csak elmosolyodom, hogy ki fogsz tartani, de rád hagytam, kivételesen nem mondtam semmit. A színed nem semmi.* - Micsoda szín. *Nevetek fel.* - Akkor jó. *Szórakozok rajtad.* - Majd később kapsz belőle. Protein dús. *Nevettem el magam.* - Pedig azt hittem azért kérdezted. *Mosolyodom el. Kényelmesen elhelyezkedem én is.* - Akkor később megmutatom. *Puszilom meg a buksidat.* - Neked is. *Kezdek el én is enni.* - Velem élsz, mi más lennél? *Kérdezek rá.* - Akkor mond ezt. *Aranyos volt, hogy mennyire zavarba jöttél ettől.* - Finom? *Kérdezem, de a mosolyodra kicsit én is mosolygok.* - Tényleg, a vendég szoba... kipakolnál belőle? Mondtam, hogy szeretném átalakítani neked. *Mégis egyszerűbb lenne úgy.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.14, 19:52 | Üzenet # 2900
Yaoista
- Miattad van.*Fogom rád mint mindig de ez az igazság.* - Az biztos.*Nevetek veled együtt.* - Tényleg csak kíváncsi voltam, érdekel hogy mivel telik a napod, ha nem vagyunk együtt vagy ez zavar?*Kérdezlek.* - Már várom, biztos nagyon jó lett.*Mint mindig.* - Igaz csak hát mégis rólad van szó és nem hittem, hogy ezt így kifogod jelenteni.*Ebbe bele se tudsz kötni.* - Mondani is fogom vagy azt hogy a párom vagy, majd ahogyan jön.*Magyarázom, bár magam se tudom miért, hiszen ezzel csak saját magamat hozom zavarba.* - Igen, nagyon.*Jól esik.* - Még ma? Persze kipakolok, jó lesz nagyon.*Mosolyodom el édesen.* - Basszus még csak most keltem fel, de már most folyton ég a fejem.*Ami melletted nem újdonság csak a fokozatok vannak meg.* - Köszönöm még egyszer.*Puszillak meg.* - Tudom, tudom ne gondoljalak bele többet, de mégis nagyon sokat jelent.*Még ha szerinted nem is nagy dolog, szerintem nagyon is az.*

Keresés: