2025.07.22, Kedd, 05:31
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2018.12.30, 16:41 | Üzenet # 2726
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ott a pont, erre nem gondoltam.*Sóhajtok fel.* - Valahogy csak kibírjuk.*Kuncogok.* - Oké oké, csak vicceltem.*Ennyire már ismerhetnélek, hogy te nem vagy vevő az ilyenekre.* - Talán baj?*Kérdezlek kíváncsian a csók után, amit kicsit elnyújtok.* - Igen szeretek.*Bólintok mosolyogva.* - Igen, mert nem vinnél olyan helyre, ahol rossz lenne nekem.*Tényleg megbíztam benned.* - Mondtam már, hogy milyen szép mosolyod van?*Főleg az e fajta mosolyaidra igaz.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.12.30, 18:28 | Üzenet # 2727
Yaoista
- Azt hallom.*Kuncog.* - A barátodat azért valami mégis megfogta.*Jegyzi meg.* - Látod ez sokat mindent elmond, hiszen ez is ritka nála.*Nevet fel.* - Amit te élvezel.*Vigyorodik el, veszi a lapot, de azért nem megy bele jobban.* - Azt mondanom se kell, hogy mutatósak voltak és persze nem üres fejűek.*Ezt neked is mondtam, hogy az olyanokat mindig is kerültem.* - Mint mondtam Asaminak mindig is jó ízlése volt és te túl teszel az összesen, mert benned sokkal több van.*Ő se tudta megmondani, hogy mi, de így volt.* - Biztos vagyok benne.*Mosolyodik el, főleg a válaszodon.* - Fogalmad sincs róla, hogy milyen nagy dolog, hogy elhozott téged ide. Lehet kis dolognak tűnik, de nem az, arról nem is beszélve, hogy ilyen rövid idő alatt.*Jegyzi meg.*

szela00Dátum: Péntek, 2019.01.04, 07:50 | Üzenet # 2728
Yaoista
- Aaeron nem normális. *Összegzem a dolgokat, hiszen elég veszélyes a kapcsolatuk.* - Ennyire ritka? *Azért ez picit meglep. Oké, hogy egoista, de mellette nagyon is tisztelettudó és udvarias.* - Természetesen. *Kuncogok halkan. Én se akartam jobban belemenni, de ez voltam én. Ilyen magas labdát nem hagyok ki.* - Gondolom igazi szépségek. *Sejtettem, hogy milyen srácok lehettek.* - Én egyedi vagyok. *Ütöm el, mert kicsit zavarba jöttem. Belegondolva, hogy Asaminak ennyire különleges legyek... igazán csak most fogtam fel.* - Valóban nem értettem meg elsőre, de már kezdem sejteni. *Kortyolgatok tovább.* - Kicsit sajnálom, hogy így elcsesztem az elején, de majd kiengesztelem. Mondjuk megbeszéltük a dolgokat. *Sóhajtok egy nagyot és lehajtom a fejem.* - Nem vagyok én ehhez hozzá szokva. *Sóhajtok még egyet, majd elmosolyodom.* - De majd belejövök. Nem akarom többet így megbántatni. *Látszott, hogy rosszul esett neki.* - Örülök, hogy beszélgetünk kicsit. Érdekes róla hallani másoktól. Meglehetősen tanulságos.

szela00Dátum: Péntek, 2019.01.04, 19:45 | Üzenet # 2729
Yaoista
- Ki fogjuk. *Mosolyodom el én is kicsit.* - Nem, nem baj. *Igazából aranyosnak találtam, na meg, ha valami olyat akarsz, úgy is rád szólok.* - Ez igaz... *Már valóban nem vinnélek olyan helyre. Korábban lehet megtettem volna, de mostmár nem.* - Mintha hallottam volna már. *Kezdtem kiakadni saját magamra, amiért így reagálok rád. Nem értettem, hogy miért vagy rám ekkora hatással és ez kiborított.*

MioDátum: Hétfő, 2019.01.07, 13:27 | Üzenet # 2730
Yaoista
- A te szádból furcsa hallani.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Mondjuk igaz, ha valami nem tetszik, annak hangot is adsz.* - Jobb biztosra menni.*Kuncogok. Nagyon jól elvagyunk a vacsora alatt és persze nálam a desszert se marad ki.* - Minden isteni volt, köszönöm.*Simítok a kezedre.* - Akkor bemutatsz?*Kérdezem izgatottan.* - Utána pedig a te jössz.*Vigyorodom el kajánul.*

szela00Dátum: Kedd, 2019.01.15, 16:19 | Üzenet # 2731
Yaoista
- Azt nem mondtam, hogy nem fogok pótolni. *Vigyorgok.* - szóval készülj, hogy egy pár napig nem fogsz menni az egyetemre. *Így is lefoglaltam a feneked, szóval ha még a piercing is ott lesz, teljesen ki fogsz készülni, ebben biztos voltam. Meg se lep, hogy te még édességet is eszel, de én azt már nem kértem.* - Jól főznek itt. *Értek veled egyet.* - Igen. *A vigyorodon elnevettem magam.* - Kis telhetetlen. *Cirógatom meg a pofidat.* - Akkor gyere, keressük meg. *Állok föl és kezet nyújtok, hogy felsegítselek. Szépen a tanárom keresésére indulunk, közben persze sokan köszöntek nekem, egy-két férfi kissé flörtölősen ráadásul. Meg is lepődött mindenki, hogy nem egyedül vagyok.* - Üdvözletem. *Lépek oda egy idősebb úrhoz, aki nagyon megörült nekem.* - Szép estét, de rég láttalak! *Ölel magához, amin elmosolyodtam.* - Szeretnék neked valakit bemutatni. *Engedem el.* - Ő itt Aaeron, az egyik legírétesebb diákom. Aaeron, ő iss Nakamura, bár ezt tudod. *Kuncogok.* - Szóval te vagy, akiről Devan annyit mesélt. *Nyújt kezet.*

MioDátum: Szombat, 2019.01.19, 17:36 | Üzenet # 2732
Yaoista
- Az lenne a furcsa, ha nem így lenne.*Nevetek fel. Abba most nem megyek bele, hogy nem fogok annyi napot kihagyni az egyetemen.* - Mondjuk nem sokan mondhatják el, hogy a magántanárjuk vagy.*Kuncogok.*  - Valóban, de azért az otthoni koszt jobb, nem?*Nem bírom ki, hogy ne jegyezzem meg, arról nem is beszélve, hogy mennyire jól esik, hogy ennyire szereted a főztömet.* - Csak amennyire kell.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Rendben.*Megköszönve elfogadom a segítséged, majd követlek. Meg se lep, hogy mennyien köszönnek rád és egyesek hogyan, de most túlságosan fel vagyok spannolva, hogy velük foglalkozzak. Az eszembe se jut, hogy azért is megbambulnak, hogy nem egyedül érkeztél. Mosolyogva nézlek titeket, a bemutatásodra elpirulok.* - Nagyon örvendek Nakamura Professzor.*Fogok vele kezet és a zavarom, csak fokozódik.* - Remélem csak csupa jót.*Nevetek fel.* - Ne haragudjon mindjárt összeszedem magam.*Kuncogok zavartan és össze is jön. Elkezdek vele beszélgetni, téged meg betalál az egyik kis dugásod.* - Nocsak kit fújt ide a szél.*Vigyorodik el.* - Remélem nem változott az ízlésed.* Vigyorodik el, ad a kezedbe az egyik kedvelt italodból, de ezzel a kijelentéssel magára is gondolt.* - Asamival nem beszéltem még, de a hírre ismét megelőzte, így az is, hogy nem egyedül érkezett. Ez rólad is elmondható?*Pillant felém.* 

MioDátum: Szombat, 2019.01.19, 17:48 | Üzenet # 2733
Yaoista
- Vagy csak szimplán szerelmes.*Mosolyodik el.* - Ebben az esetben igen, de alapjáraton nem.*Mosolyodik el.* - Azok.*Bólintok.* - Pontosan.*Mosolyodik el.* - Édes vagy. Bocsi, de már nem bírtam, ki hogy ne jegyezem meg.*Kuncog.* - Az a fő, hogy már tudod és biztosan hamar kifogod engesztelni.*Efelől nincsen semmi kétsége.* - Majd megszokod.*Mosolyog rád biztatóan.* - Ezt ő is tudja és a végén minden jól alakult, szóval csak érezd jól magad.*Kacsint rád.* - Még sokat fogsz hallani.*Nevet fel.* - Egy percig se bánom, hogy megismertem őt. Maradjon köztünk, ha nem üzlettársak lennék, akkor elég biztos, hogy sikerült volna neki elcsábítania, még ha egy oldalon játszunk, akkor is.*Vallja be.* - Bár szerintem ezzel ő is tisztában van.*Vigyorog.* 

szela00Dátum: Szombat, 2019.01.19, 22:16 | Üzenet # 2734
Yaoista
- Hát... remélem nem ez a szerelem. *Én nem akartam ennyire bolond lenni valaki miatt.* - Nem is ő lenne. *Nevettem el magam kicsit.* - Miatta van... *Mondom az édesre, hiszen egyedül Asami van rám ilyen hatással.* - Abban biztos lehetsz. *Mosolyodom el.* - Annyira azért nem vagyok magam alatt. *Kuncogok és iszogatok tovább.* - Az csak jó. *Vigyorgok, mert tényleg nagyon élvezetes volt ez a beszélgetés.* - Biztos, hogy ezt nekem kellett elárulnod? *Húzom fel a szemöldököm. Úgy csináltam, mint aki komolyan gondolja, majd elnevettem magam.* - Őszintén szólva szerintem elég sokan így vannak ezzel. Valahogy... önbizalom növelő is, hogy mégis engem választott. *Teszem hozzá.* - Általában én cserélgetni szoktam, hogy felül vagy alul vagyok, de nem bánom, ha mostantól nem így lesz. *Teszem hozzá, hiszen Asami teljesen kielégít, az már biztos. Talán még sosem volt ennyire kielégítő senkivel az ágyban.* - Tényleg nem volt még senki, aki érdekelte volna komolyabban? *Kérdezek rá egyenesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2019.01.19, 22:49 | Üzenet # 2735
Yaoista
- Konkrétan csak egy valaki. *Jegyzem meg.* - Igen. *Értek egyet. Tényleg nagyon szerettem a főztödet. Örültem, hogy nem kezdtél el hisztizni arra, hogy ki hogyan köszön nekem.* - Én is örülök, hogy megismerhetlek. *Mosolyog kedvesen.* - Több jót, mint rosszat. *Bólint és kacsint mellé. Azt tudta, hogy nem vagy elég bátor.* - De még fiatal vagy, úgyhogy van még időd fejlődni. *Aggódni nem volt okod.* - Csak nyugodtan. Ennyire izgultál? *Kérdezi kedvesen. Szívesen folytatta veled a társalgást, én inkább csak figyeltem. Hagyni akartam, hogy kibontakozz.* - Nem, nem változott. *Fogadom el az italt és koccintva vele, bele is kortyolok.* - Bizony nem egyedül érkezett és nem úgy, ahogy ez történni szokott. Valóban érdekli a fiú. *Teszem hozzá. Kérdésére rád pillantok én is és nem tudtam mit mondjak.* - Fogalmazzunk úgy, hogy egy időre van társaságom. *Nem akartam azt mondani, hogy technikailag a szeretőm vagy, de azzal vagyok, akivel akarok.* - De rajtam múlik, hogy akarok-e más társaságot mellette. *Iszok bele az italomba. Kinyújtom a kezem és félreigazítom a haját.* - De mára nem keresek mást. *Fejezem be.*

MioDátum: Vasárnap, 2019.01.20, 00:57 | Üzenet # 2736
Yaoista
- Ez benne legjobb.*Igen csak megtisztelő.* - Helyes.*Kuncogok.* - Így is teszek és ez sose fog változni.*Nem számít, hogy hány éves leszek, amíg csak tudom fejlesztem magamat.* - Az nem kifejezés.*Nevetek fel.* - Szóval végre találkozott olyannal, aki érdekli.*Mosolyodik el, majd rajtad csak felnevet.* - Azért hozod a formád, még ha meg is leptél.*Hiszen tudta jól, hogy Asami nyitott volt egy kapcsolatra, csak eddig még nem találkozott megfelelő személlyel.* - Vigyázz, hogy a végén ne te maradj hoppon. Igazi szépséget szedtél össze és lemerem fogadni, hogy nem egy embernek felkeltette az érdeklődését, még én is eljátszanék vele.*Vigyorodik el. Megfogja a kezed, ahogyan húznád vissza.* - Még is kell másik társaságod, akkor tudod a számom, de tudod mit, remélem nem fogsz keresni.*Ő se csak a kalandok híve volt és szurkolt neked, hogy összejöjjön egy kapcsolat.* - Nem mutatsz be neki?*Engedi el kezed.*

MioDátum: Vasárnap, 2019.01.20, 01:16 | Üzenet # 2737
Yaoista
- Szerintem mindenki egy kicsit bolond lesz, amikor szerelmes. Akkor te még sose voltál, igaz?*Ebből erre lehet következtetni.* - Nem bizony.*Ért egyet.* - Szerintem csak rátesz.*Biztos benne, hogy alapból édes vagy.* - Helyes, de nem is ezt mondtad.*Kuncog veled és rendel még két italt.* - Miért is ne?*Kérdezlek, majd amint felnevetsz veled együtt nevet.* - Ez tény, kevés ember van, aki nemet mondana neki.*Ért egyet.* - Megértem, bár kétlem, hogy neked, annyira kéne növelned az önbizalmad.*Vigyorodik el pimaszul.* - Volt egy tippem, hogy mindkét oldalon voltál már.*Nem vagy az a tipikus uke, bár ez nem jelent semmit, hiszen egy igazi macsó is lehet alul.* - Panaszod nem lehet és neki se.*Előz meg mielőtt mondanád.* - Ennyire kíváncsi vagy, miért nem kérdezed meg tőle?*Kérdezi kíváncsian.* - Figyelj én nem állok olyan közel hozzá, mint Devanék, de tudtommal nem volt, csak akart. És ha lett volna, akkor mi van? Már mint most veled gondolja komolyan és csak ez számít. Ilyen kis bizonytalan vagy?

szela00Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 23:28 | Üzenet # 2738
Yaoista
- Előre félek. *Nevettem el magam. Már így is elég őrült vagyok.* - Nem, még nem voltam. *Nem volt nehéz kitalálni. Mosolyogva hallgatlak és az italt is elfogadom.* - Valóban nem kell valami nagyon növelni. *Kuncogok halkan.* - Hát... igen. Bár sosem lehet tudni biztosan senkinél. *Láttam már olyan fickót alul, ami nagyon meglepő volt és fordítva is.* - Az biztos. Merne panaszkodni. *Vigyorgok, de csak viccelődök.* - Igazából csak nem jutott eddig eszembe megkérdezni tőle. Mással voltam elfoglalva. *Teszem hozzá édesen, hiszen nem csak a szexre gondoltam, hanem arra is, ahogy elvoltunk együtt. Nagyon élveztem.* - Nincs semmi, csak érdekelt volna, hogy ki az. *Megnéztem volna magamnak.* - Ez igaz és nem, nem bizonytalan vagyok... *Iszok bele az italomba és közben kicsit gondolkozok, hogyan fogalmazzam meg.* - Azt hiszem.... inkább szeretném, ha tényleg működne és tanulni a múltból, nem egy rossz dolog. *Elvégre régész voltam. Szerettem tanulmányozni a múltat.* - Komolyabban gondolom, mint hittem. *Állapítom meg magamról, majd elmosolyodom kicsit.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 23:47 | Üzenet # 2739
Yaoista
- Igen. *Engem is meglepett, hogy mennyire érdekli Gray.* - Mivel leptelek meg? *Kérdezek rá, hiszen nem mondtam, hogy kim vagy.* - Az a helyzet ezzel a szépséggel, hogy megbeszéltük, bármikor felállhat, ha szeretne. De ő maradni akar. *Én sem értem, hogy miért, de velem akartál lenni.* - Nem lep meg. *Hiszen nagyon különleges voltál.* - Asaminál dolgozik hostként. Meglátogathatod. *Kuncogok.* - Nem felejtettelek el. *Mosolyodom el kicsit perverzen. Bevállalós volt, nem is kicsit.* - Hm, miért is ne. Érdekes lenne. *Vigyorgok. Nem tudtam, hogy miért, de szerettelek tesztelni.* - Várj egy percet. *Odamegyek hozzátok és megfogom a kezed.* - Egy pillanatra elrabolom, de vissza is kapod. *Mondom Nakamurának, majd odaviszlek a kis kalandomhoz.* - Aaeron, ő itt Yasu. Szeretne téged megismerni. *Egyértelmű volt, hogy az egyik kis kalandom.*

MioDátum: Hétfő, 2019.01.21, 00:36 | Üzenet # 2740
Yaoista
- Ugyan kérlek az előbb mondtad, hogy egy időre van társaságod és ilyen még nem fordult elő.*Vigyorgok.* - Biztos van valami baj a fejével és mellette mazochista.*Nevet fel.* - Ugye mindig is jó ízlésed volt, itt vagyok rá én is, mint élő példa.*Ő is igen csak nagy önbizalommal volt megáldva.* - Akkor jövő héten így is teszek és kikérem privátba, ha nem bánod.*Semmit se tenne velem, csak imádja húzni az agyadat.* - Meg is sértődnek, ha így lenne. Volt pár szép alkalmunk és a tested bármikor élvezném, de lássuk be, hogy elég hamar megölnék egymást.*Nevet fel.* - Oké.*Bólint, én meg igen csak meglepődöm és nem nehéz kitalálnom, hogy ő az egyik kalandod.* - Szia Aaeron, ne haragudj, hogy megzavartam a beszélgetésed, de mondtad Devannak, hogy mutasson be.*Mondja nekem és közben kezet nyújt. Bár nem tetszik a helyzet, de valamiért ő annyira még nem idegesít, mint az eddigiek.* - Szia, semmi gond, bár nem igazán értem, hogy miért akartad.*Te egyértelműen húzod az agyamat.*  - Nos kérlek a kíváncsiság, hiszen ilyen még nem történt, hogy egy időre van társasága.*Idézi vissza a szavaid.* - Ohh értem.*Mosolyodom el kicsit szeleburdin.* - Az az időre már tart egy ideje.*Tudom, hogy jól te mondtad így.* - Mit szeretnél tudni?*Kérdezem meg és még csak nem is morgok.* - Nem is tudom, csak érdekel, hogy ki is fogta meg így ezt a Casanovát.*Vigyorodik el.* - A másik dolog, hogy benne vagy e egy hármas szexben, bár még Devant se kérdeztem, de csak úgy velem nem jött volna el.*Pont kiakadtam volna erre a hármas dologra, de meghallva a végét, hogy nem léptél volna le vele az nagyon jól esik, még ha ez már holnapra is változhat, most a jelen számít.* - Annak ellenére, hogy meg van a múltatok, szimpatikus vagy és szívesen beszélgetek veled, bár az elején nem így gondoltam.*Mondjuk ez ismét változhat, de tényleg nincs vele baj.* - A szexet pedig kihagyom, mert ez sose vonzott, akkor se ha egyedül vagyok, ha meg kapcsolatban élek, akkor meg főleg nem.*Mondom komolyan, de azért zavarba is vagyok kicsit.*

MioDátum: Hétfő, 2019.01.21, 21:58 | Üzenet # 2741
Yaoista
- Ugyan nem kell.*Kuncogok.* - Szerintem az egyik legjobb dolog, ha szeretsz és viszont szeretnek.*Mosolyodik el.* - Asami mellé kell is az önbizalom.*Vigyorodik el.* - Ez így van.*Bólogat, majd a dumádon elnevetni magát.* - Mással mi?*Vigyorodik el kicsit perverzen.* - Különben nem is kell már az elején az exekről beszélgetni.*Idővel úgyis felfognak jönni.* - Ohh értem, de ha még lett is volna komoly kapcsolata és nem működött, abból nem neked kell tanulnod.*Érti amit mondasz, de mellette badarságnak tartja, de mellette édesnek is talál.* - Ezt jó tudni.*Szólalok meg hirtelen a hátad mögött, majd melléd lépve átkarolom a válladat. Noel látta, hogy jövök, de mutatom neki, hogy ne szóljon neked.* - Már nem is emlékszem az előbbi nézeteltérésünkre.*Puszillak meg, tényleg nem haragszom már.* - Örülök, hogy úgy vélekedsz, mint én.*Mosolyodom el.* - Jól mulatok?*Kérdezem.* - Nagyon, igazán szimpatikus a párod.

szela00Dátum: Szombat, 2019.01.26, 00:38 | Üzenet # 2742
Yaoista
- Hát, majd kiderül. *Hiszen még nem voltam szerelmes és még messze vagyok tőle.* - Ez így van. *Akárcsak mellém.* - Bizony. *Nevettem el magam.* - Szerintem sem, bár igazából szinte már megbeszéltük. *Kuncogok halkan. Bár nem tudhatom, hogy milyen csontvázakat rejtegetsz még a szekrényben.* . Ebben igazad van. *De a kíváncsiság erős tud lenni. Nagyon meglepődök, ahogy meghallom a hangod. Az arcodra nézek és kicsit elpirulok, mert nem tudtam, hogy mégis mit mondjak az előző gondolatomról.* - Akkor jó. *Mosolyodom el, főleg a puszidon. A derekadra simítok közben és átkarollak.* - Szerinted eddig nem úgy vélekedtem? *Kérdezem kíváncsian. Nem vettem volna magamra, ha nem.* - Igen, érdekes és tanulságos beszélgetés, nem beszélve a finom italról. *Mosolygok Noelre.* - Találkoztál mindenkivel, akivel szerettél volna?

MioDátum: Péntek, 2019.02.01, 13:08 | Üzenet # 2743
Yaoista
*Elmosolyodunk mindketten a reakciódon.* - Szerintem tettél róla, hogy elbizonytalanodjak, de ennek most már nyoma sincs.*Részben volt meg, de az előbbi kijelentésed után ez is eltűnt.* - Az a fő, hogy már minden rendben van köztettek.*Mondja Noel, mire csak biccentek. Meg is lepett, hogy ilyet kérdezel tőlem, mások előtt.* - Csak nem rólam volt szó?*Vigyorodom el.* - Kiről másról.*Nevet fel ő is.* - Mit iszol?*Elég csak beleszagolnom és már tudom.* - Örülök, hogy így elnyerte a tetszésedet. Tényleg Noel kinéztem egy újabb italt, majd jövő héten felkereslek miatta.*Rád való tekintettel, most nem megyek bele jobban.* - Rendben, akkor majd egyeztettünk.*Biccent.* - Első körben igen.*Mondom, majd körbenézve megpillantom Devanékat.* - Kíváncsi vagyok, miről társaloghatnánk, úgy tűnik Aaaeron is el van vele.*Mielőtt kérdeznéd, hogy miről is van szó beavatlak.* - Jó párszor összefeküdtek.*Innét úgy tűnik, hogy ennek ellenére, egészen jól elcsevegnek.* - Na várjál. Devannak is van valakije?*Kérdezi döbbenten Noel, mire csak felnevetek.* - Igen mondhatni.*Elmondom neki mi a helyzet, hiszen ez nem titok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2019.02.07, 01:48 | Üzenet # 2744
Yaoista
- De azt nem mondtam, hogy egyedül ő a társaságom. *Jegyzem meg neki.* - Én sem értem. *Ismerem be. Tény, hogy az ágyban nagyon jók voltunk együtt, de egyébként én nem éreztem azt, hogy bármi olyat nyújtanék neked, ami miatt velem lennél.* - Van szemem és a szépre nem fogok nemet mondani. *Vigyorgok.* - Kérd nyugodtan. *Egyrészt az munka, másrészt tudtam, hogy nem fogsz semmibe belemenni, hiszen sosem mentél.* - Az biztos. *Nevetek én is. Sejtettem, hogy nem tetszik a neked a helyzet, de nagyon érdekelt, hogy mit fogsz csinálni. Nem mondtam semmit erre a mióta is vagyunk egymással, ezt rátok hagytam.* - Ha tudom, hogy ezt akarod tőle kérdezni, nem hívom ide. *Közlöm a kis kalandommal.* - Már én is invitáltam, de nem volt benne. *Kuncogok és megcirógatom az arcod.* - Bár maradjunk annyiba, hogy veled nem is engedném. *Nézek rá.* - Még elrontanád nekem. *Vigyorgok. Hiszen ő feslettebb, mint te, amivel nem volt baj, de imádtam, ha zavarba tudlak hozni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2019.02.07, 01:57 | Üzenet # 2745
Yaoista
- Lehet. *Ismerem be félig, de persze sosem mondtam volna ki, hogy valóban adtam okot.* - Ez igaz. *Mosolyodom el kicsit.* - Hát... valami egoista host klubb tulajdonosról. Nem tudom ismered-e. *Vigyorgok pimaszul, mert persze csak vicceltem, bár igaz volt. Odanyújtom, hogy megnézd mit iszom, majd elmosolyodom.* - Megszerettem. *Te mutattad és tényleg nagyon megkedveltem ezt a konyakot. Tudtam, hogy a kedvemért nem mész bele most részletekbe, aminek nagyon örülök.* - Akkor jó. *Kíváncsian fordulok oda én is és a kérdésemet megelőzöd.* - Azt meg kell hagyni, hogy van ízlése. *Állapítom meg, hiszen nagyon szép volt, akivel csevegtek.* - De Aaeron nyomába se ér. *Teszem hozzá.* - Ezt nem mondtam volna? *Hiszen azt igen, hogy ők mutattak be egymásnak, bár csak a prof nevét emlegettem.* - Ettől függetlenül velem is kikezdett. *Morgom, mert azért mérges voltam.*

MioDátum: Hétfő, 2019.02.11, 00:57 | Üzenet # 2746
Yaoista
- Igen, igen.*De nálad már ez is haladás.* - Szerintem senki se.*Vigyorodik el.* - Így is fogok tenni.*Szívesen megismerne.* - Most miért mondod ezt?*Kérdezi felháborodva, majd csak elneveti magát.* - Ugyan kérlek, te már biztos megrontottad és ugye ebben a helyzetben, csak az lehet elrontani, aki hagyja. Igaz Aaeron?*Kérdezi tőlem vigyorogva, én meg persze zavarban vagyok.* - Khmm nos valami olyasmi.*Ilyesmi beszélgetésre nem számítottam, bár melletted sok új dolgot tapasztalok.* - Nagyon édes vagy.*Kuncog.* - Köszi.*Nem igazán tudom, hogy kezeljem a helyzetet.* - Akkor csak marad a beszélgetés.*Sóhajt fel bánatosan.* - Viszont, ha megunnád klubot vagy eljönnél egy rendezvényre hostnak, akkor szívesen várlak. Rendezvényszervező vagyok, itt is van névjegyem.*Vesz elő egyet és egy tollat.* - Rá írom a privát számom is, ha megunod Devant, akkor én szívesen megismernélek közelebbről.*Adja oda nekem a kártyát, amire igen csak döbbenten nézek.* - Igazán hízelgő és a munka még szoba jöhet, de csak ennyi. Én tényleg komolyan gondolom kettőnket.*Zavarba ejtő így kijelenteni egy számomra idegen előtt, akivel ráadásul szexeltél, hogyan is érzek, de titkolni se fogom az érzéseim, na meg elég csak rám nézni, hogyan is viszonyulok hozzád.*

MioDátum: Szerda, 2019.02.13, 00:19 | Üzenet # 2747
Yaoista
*Mindketten tudjuk, hogy nekem van igazam, ezt kár vitatni.* - Hm talán.*Nevetek fel.* - Ez tetszik.*Nevet fel Noel is. Kijelentésedre mindketten egyetértően bólintunk.* - Nem vagyis csak azt mondtad, hogy az egyik barátja és őszintén nem gondoltam volna, hogy pont Devan az.*Ami érhető, hiszen eddig elképzelhetetlen volt.* - Nem ő lett volna, ha nem kezd ki veled.*Csak azért nem vagyok féltékeny, mert tudom már nem tenné meg.* - Mint mondtad jó ízlése van.*Cirógatom meg az arcodat.* - Különben meg, ha jól látom, akkor most hajtottak a szöszire.*Nevetek fel.* - Nem lep meg, hiszen Yasunak is jó ízlése van és mindkét oldalon szeret játszani.*Mondja Noel. Nekem is meg volt, de úgy vagyok vele, hogy nem vagy rá kíváncsi.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2019.02.24, 22:33 | Üzenet # 2748
Yaoista
- Ó, ne haragudj, hogy ez kihagytam. *Nem direkt, csak azt hittem, említettem.* - Akkor is... *Kezdek puffogni, de szavaidra egész aranyosan elmosolyodom, mert értettem, hogy mire mondom és jól esett.* - Igen? *Pillantok oda megint. Halva Noel szavait, utána rögtön rád pillantottam és nem kellett atomfizikusnak lennem a dolgokhoz.* - Ha jól sejtem ezt te első kézből tudod. *Jegyzem meg póker arccal, majd kis sunyin hozzátettem.* - Kicsit sajnálom szegényt... *Feltűnés mentesen megszorítom az oldaladnál a zakód.* - Ma többször is koppan. *Tudtam, hogy Aaeron nem megy bele és azt is, hogyha téged megkörnyékez, te sem. Ezek után úgy kortyoltam bele az italomba, mint aki nem mondott semmit.* - Neked egyébként van valakid, Noel? *Hiszen ezt meg sem kérdeztem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2019.02.24, 23:13 | Üzenet # 2749
Yaoista
- Az egy dolog. De ő még zavarba jön. *Vigyorgok. Nem lep meg, hogy azt mondja édes vagy, hiszen ez valóban így van. Tudtam, hogy nemet mondasz, de azért hízott a májam. Dolgozni természetesen elengedtelek volna, hiszen ilyen rendezvényeken sok kapcsolatot kialakíthatsz. A folytatás viszont már annyira nem tetszik. Kikapom a kezedből a névjegyet.* - Nincs rá szüksége ilyesmire. *Jegyzem meg kissé morogva. Még hogy rád mozdul, mikor itt állok melletted. Kicsit elmosolyodom szavaidra. Félresimítom a hajad és a füled mögé igazítom.* - Hallottad... *Láthatóan odavagyok érted én is, csak ügyesen tagadom. Finoman a derekadra simítok és magamhoz húzlak.* - Tudod, Yasu egyébként értékes kapcsolat, de ha rád mozdul, nyugodtan üsd meg. *Vigyorgok rá.*

MioDátum: Szombat, 2019.03.09, 13:39 | Üzenet # 2750
Yaoista
*Csak legyint, hogy nem történt semmi.* - Tényleg vedd bóknak, hiszen elég válogatós, ahogyan a kedves párod is.*Vigyorodik el.* - Ez így van, bár ez rólad is elmondható.*Jegyzem meg szintén vigyorogva.* - Nem tagadom.*Neki is jó ízlése van.* - Jól sejted és szerintem nem mondok újat, hogy vannak még itt páran, akikről ez elmondható.*Erre csak Noel ismét csak elvigyorodik, hiszen igen csak szerényen fogalmaztam, de tudod rólam, hogy milyen életet éltem előtted.* - Ez édes, de nem kell. Ő is csak akkor megy haza egyedül, ha nincs kedve senkihez. Az más, hogy a legjobbakról lemarad.*Le kellett csapnom. Persze leesett, hogy rám is céloztál, de alap, hogy én is elküldöm.* - Jelenleg nincsen, de azért nem lehet okom panaszra.*Kuncog.* 

Keresés: