Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.08.11, 11:09 | Üzenet # 2676 |
 Yaoista
| *Halkan kuncogok szavaidra.* - Nem is próbállak. *Puszillak meg.* - Akkor mosolyogtass sokat. *Vágom rá, de látszott rajtam, hogy mennyire jól esik, ahogy mondod nekem. Persze hallottam már sok hasonlót, de valahogy tőled más.* - Igaz... vagy besokallasz. *Nevettem el magam.* - Hm, az jó kérdés. Majd legközelebb kipróbálhatnád az ágyba is. *Nézek rád kicsit provokatívan.* - Rendben, válasszuk. *Értek veled egyet.* - Hm, nem is tudom. *Elmélkedem.* - Mondjuk a kedvencedet. *Szerettelek volna jobban megismerni.* - Hát, nem voltam benne biztos, hogy igent mondasz. Dolgod is lehet meg sok is lehet. *Magyarázom a dolgokat.* - De örülök, hogy igent mondtál. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.08.14, 21:26 | Üzenet # 2677 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Azon leszek.*Mosolyodom el. Látom én, hogy mennyire jól esik, de ezt most kivételesen nem csapom le.* - Remélem, hogy nem így lesz és te se fogsz besokallni.*Nevetek fel, de komolyan mondom.* - Nem is tudom, majd kitalálom.*Vigyorgok.* - Meg ahhoz előbb le kell gyűrnöd.*Csapok a popsidra.* - Több kedvencem van, de akkor kigondolom.*Mondom.* - Ez igaz, de majd akkor is itt lehetsz, ha éppen dolgom van vagy éppen neked tanulnod kell, hiszen elég nagy a ház és mindenki tud nyugodtan foglalkozni a dolgával. Hozzáteszem, ha te otthon akarsz tanulni, azt is megértem.*Nem akarok sok lenni.* - Helyes.*Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.08.14, 21:32 | Üzenet # 2678 |
 Yaoista
| - Örülök, de komolyan gondolom.*Teszem hozzá, de a végén én is elnevetem magam, legalább jó kedved van és nem az lett a vége, hogy ismét összeveszünk.* - Érzem, hogy ég a fejem.*Motyogom.* - Akkor megnyugodtam.*Kuncogok.* - Nem mondanám, az biztos, hogy rosszat jelentene.*Nevetek fel.* - Biztosan nagyon jó lesz.*Efelől nincsen semmi kétségem. A kérdésedre megállítom a filmet és feléd fordulok.* - Egyre inkább otthon éreztem magamat és ezért is fájt, amikor azzal jöttél, hogy ez a te otthonod.*Gondolom nem kell visszaidéznem a szavaidat.* - Aztán amikor azt mondtad, hogy itthon vagy, annyira boldoggá tett.*Mosolyodom el édesen.* - A kérdésedre a válaszom igen már itthon érzem magam és boldog vagyok, hogy veled élhetek.*Tényleg az a legviccesebb az egészben, hogy a rossz dolgok ellenére is, sose éreztem magam ilyen boldognak, mint veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.09.04, 21:01 | Üzenet # 2679 |
 Yaoista
| - Tudom, pont ezért vagy aranyos. *Mosolyodom el.* - Ugyan. *Puszillak meg. Tudtam, hogy várni fogod nagyon a szobád. Meglepett, hogy megállítod a filmet és úgy kezdesz beszélni. Figyelmesen hallgatlak és már értettem mindent. Az állad alá simítok és nagyon lágyan megcsókoltalak. Ennyire talán még sosem voltam finom.* - Nézzük tovább. *Mondom végül és magamhoz ölelve téged, újra elindítom. Nem mondtam semmit, csak finoman simogattalak végig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.09.04, 21:18 | Üzenet # 2680 |
 Yaoista
| - Szerintem minden rendben lesz. *Tényleg olyan hatással voltál rám, amilyennel még senki más.* - Miért kéne legyűrjelek? *Kérdezek vissza.* - Nagyon is élvezed, ha én vagyok felül és tövig van bennem a farkad, nem? *Vigyorgok, majd megcsókollak.* - Oké. *Bólintok a filmre, nagyon érdekelt, hogy mit mutatsz nekem.* - Lehet nem fogok tudni mindig átjönni, hiszen minden könyvem, anyagom otthon van és macerás cipelni, de te is átjöhetsz olyankor. *Nem voltál sok, csupán praktikusság kérdése. Miközben csókolózunk, lassan föléd mászok és a csípődre ülök. Persze végig falom ajkaid, egy pillanatra se válok el tőlük.* - Látod, nem is olyan nehéz leteperni téged. *Kuncogok és tovább csókollak. Nem akartalak felizgatni vagy szeretkezni, de jól esett így lenni veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.09.11, 22:48 | Üzenet # 2681 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Örülök, hogy te is így vélekedsz.* - Ez igaz, de attól még nem vagy főnök.*Vigyorgok én is és viszonozom a csókodat.* - Tudod van pár kocsim, szóval nem igazán nehéz megoldani.*Kuncogok.* - Igen, igen.*Bár nem tervezek sokat nálad lenni, de ezt neked nem kell tudnod legalábbis egyelőre. Ahogyan rám mászol végigsimítok a hátadon végül a kezeim a fenekeden kötnek ki.* - Csak mert hagytam magam.*Megfordulok és rögtön alattam kötsz ki.* - Hogy is volt ez a leteperés?*Vigyorodom el és lefogva tovább csókollak. Nagyon el vagyunk a nap többi további részében is és a azt követő napokban is. Minden estét nálam töltöd egyre inkább megszokom a jelenléted, annak ellenére, hogy csak most jöttünk össze. Egy héttel később eljön a buli napja és ahogyan megbeszéltük az étterem előtt találkozunk. Mint mindig most is igen csak jól festek, sőt ennyire még kicsípve nem láthattál. Küldök érted egy taxit és mire megérkezel, már az étterem előtt várlak.* - Szia szépségem.*Megyek oda és megcsókollak.* - Eszméletlenül nézel ki.*Mérlek végig.* - Többször öltözhetnél így, nagyon jól áll.*Fut végig rajtad még egyszer a tekintetem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.09.11, 23:50 | Üzenet # 2682 |
 Yaoista
| - Ha te mondod.*Kuncogok. A csókodat viszonozom és teljesen oda vagyok érte. Kaptam már tőled lágy csókot, de ilyet még sose, szinte beleszédülök.* - Oké.*Szinte kábultan válaszolok neked. Én se mondok többet, csak mosolyogva cirógatlak és élvezem, hogy veled lehetek. Másnap beszélek Lucassal és elmesélem, hogy béke van és hogy majd személyesen többet mesélek, ahogyan ezt lebeszélem Grayyel is, akinek szintén van mesélni valója. Te felhívod a húgomat, aminek nagyon örülök, főleg ő. Annyira jó veled ismét, mintha semmi se történt volna és el is temetem magamba. A bátyámat pár nap múlva felhívom és vele is megbeszéljük, hogy majd találkozunk és megbeszéljük a dolgokat, de amennyire lehet kibékélünk telefonba. Elmegyünk nekem öltönyt venni és a próbafülkét is felavatjuk, na meg otthon is folytatjuk a játékot. Egyetemen is minden rendben van, hétvégén meg megyünk a randira, amire szokás szerint igen csak felpörgök. Furcsa öltönyben lenni, de azért élvezem, főleg hogy melletted feszíthetek benne. Te is nagyon jól festesz, azért így csak egyetemen láttalak egyszer - kétszer. Taxival megyünk, hogy te is tudjál inni. Odaérve igen csak ledöbbenünk, hiszen Grayéket pillantjuk meg.* - Sziasztok.*Megyünk oda.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.09.17, 21:09 | Üzenet # 2683 |
 Yaoista
| - Micsoda dalia, hogy hagyja magát. *Kuncogok és egy nyögéssel nyugtázom, hogy máris alattad kötöttem ki.* - Azt már nem tudom... *Suttogom ajkaidra és lábaim köréd fonom teljesen és csak élvezem a helyzetet. Nagyon jó volt veled lazítani, sosem voltam még ennyire nyugodt. Nagyon sokat nevettem veled és élveztem azt is, ha csak pihentünk. Egyszerűen jó volt. Már nagyon várom a bulit is, hogy meglepjelek. Egy egyszerű fekete öltöny volt rajtam, egy fekete inggel, aminek a gallérján volt két kis arany betét, egy fekete nyakkendő és természetesen egy nyaklánc, ami illet az egészhez. A hajam félrefésültem és lesimítottam. Persze raktam egy visszafogottabb fülbevalót is, na meg gyűrűket és karórát. Nagyon elegáns és szexi benyomást keltettem.* - Szia. *Mosolyodom el, ahogy odajössz és csókod is viszonozom, nem igen vagyok zavarba.* - Mondtam, hogy meg tudlak lepni. *Kuncogok és én is végig mérlek.* - Lehet a kedvedért néha felveszem. *A nyakadra simítok és közelebb húzlak, hogy a füledbe tudjak suttogni.* - Azért nem vittem túlzásba... alsó nincs rajtam. *Engedlek el és ártatlanul mosolygok.* - Te is nagyon dögös vagy. Nagyon jól áll ez az öltöny. *Igazítom meg a nyakkendőd.* - Valahogy más, mint amiket eddig láttam rajtad. *Éppen folytatnám a flörtöt, amikor meglátom Aaeront és a profot.*- Szia! *Ugrok Aaeron nyakába és körbe puszilom.* - Úúú, de jól nézel ki. Szép öltöny. Új? Még nem láttam. *Örülök meg és persze nagyon jól mutatunk együtt. Ránézek a profra és morogva odaköszönök, de utána újra Aaeronra figyeltem.* - Nagyon sok mindent kell megbeszélnünk. Át kell jönnöd hozzám. *Intek a fejemmel Asami felé és kicsit elmosolyodom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.09.17, 21:16 | Üzenet # 2684 |
 Yaoista
| *Elkezdem a szobád tervezését, de azzal nem foglalkozok te kivel és mit beszélsz meg. A te dolgod volt, engem nem nagyon hatott meg. Az öltönyvásárlás is gördülékenyen megy. Nem hagytam, hogy az árával foglalkozz, azt vettem meg neked, ami a legjobb minőségű volt és a legjobban állt neked. Nem volt nehéz, mert a legtöbb fazon kiemelte az alakod. Természetesen megdugtalak ott helyben, nem is lehetett kibírni. Nem lep meg a viselkedésed a ranival kapcsolatban, de én is vártam. Én is kicsíptem magam az alkalomhoz illően.* - Sziasztok. *Megyek oda veled és kezet fogok Asamivel, miután Gray odamorgott nekem.* - Megnevelhetnéd. *Vigyorgok.* - Jó végre találkozni. Sejtettem, hogy itt leszel te is. Bár a társaságod meglep. *Ezt nem negatívan mondtam, csak nem számítottam rá, hogy elhozod Grayt egy ilyen partira. Ez már egy kis komolyságot feltételezett, hiszen ilyen helyekre vadászni jártunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.09.20, 20:51 | Üzenet # 2685 |
 Yaoista
| - Nem is kételkedtem benne.*Bár én már többször leptelek meg téged, mint fordítva.* - Megbeszéltük.*Nem baj, ha olykor elegánsan öltözöl. Ahogyan a fülembe suttogsz elvigyorodom.* - Ezen nem lepődtem meg.*Kuncogok.* - Köszi.*Húzódik egy igen szexi mosolyomra szám.* - Ez cuki mozdulat volt, bár nincs mit rajta igazítani.*Jegyzem meg vigyorogva a nyakkendőmre.* - Megengedem, hogy te vedd le rólam.*Csapok finoman a popsidra.* - Még sokat nem láttál.*Egyszerűbb, ha a gardróbomba nézzed meg, olyan sok van.* - Sziasztok.*Lepődök meg én is. Rátok csak mosolygok, Devannal meg kezet fogok.* - Ugyan nem annyira neveletlen ő.*Vigyorgok. Biztos vagyok benne, hogy lepereg ez rólad.* - Valóban és ideje egy találkozót beiktatni, van mit mesélnem és szerintem neked is.*Pillantok rá Aaeronra.* - Úgy voltam vele, hogy ha már jövök, akkor a párommal jelenek meg.*Karolom át a vállad mosolyogva. Látszik, hogy most aztán csak virulok.* - Szöszi tényleg nagyon jól áll az öltöny, igazán dögös vagy.*Mérem azért végig.* - Jól mutattok együtt.*Attól még, hogy Devannal egy oldalon játszunk, elismerem hogy jó pasi.* - A klubba is felvehetnéd, bár annak örülnék a legjobban, ha végre jönnél, már mindenki rágja a fülem.*Adom elő magam, de mellette igazat beszélek.* - Holnap akkor cserélhetnénk Aaeron és enyém a profod, te pedig megkapod ezt az édeskét.*Vigyorgok.*

*Grayen csak felnevetek és persze én se vagyok rest puszikat adni. Meg se leptek Grayyel, de nem mondok semmit.* - Pont annyira nevetlen, amennyire kell.*Kuncogok. Azért kissé ledöbbenek, ahogyan Asami kijelenti, hogy járnak, de kapcsolva elmosolyodom.* - Ennek nagyon örülök, reméltem hogy így lesz, de nem hittem, hogy ilyen hamar.*Főleg a legutóbbi beszélgetés után meglepő, de nagyon jó hír.* - Köszönöm és igen új Devantól kaptam.*Mosolyodom el kissé szeleburdin.* - Te is nagyon jól festesz, még sose láttalak öltönyben.*Ahogyan te se engem.* - Mindenképpen megyek.*Bólintok, majd ahogyan Asami beszél, azért kicsit zavarba jövök.* - Köszönöm, te se panaszkodhatsz.*Azért én nem tudok neki olyat mondani, hogy dögös még ha az is.* - Köszi.*Erre csak jobban elmosolyodom, hogy jól mutattunk.* - Megyek, megyek most már tényleg.*Mondom szabadkozva, de azért kuncogok mellette, ahogyan előadja magát.* - Benne vagyok a cserébe.*Nevetek fel, ilyen oldalát még nem ismertem a főnöknek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.09.23, 22:59 | Üzenet # 2686 |
 Yaoista
| - Na, ne rontsd el. *Nevettem el magam a nyakkendős beszólásodra.* - Bíztam benne. *Mosolyodom el és a fenekemen csak kuncogok.* - Majd látom őket. *Hiszen úgy is sok időt fogunk együtt tölteni.* - Csak mindenkivel úgy viselkedek, ahogy megérdemli. *Közlöm a proffal. Nekem akkor sem kell szeretnem, de nem is piszkálódtam. * - Köszi. *Mosolyodom el Aaeron bókjára. Szavaidra nagyon zavarba jövök és csak pillogok rád, majd lehajtom a fejem és elmosolyodom kicsit, de nem mondok semmit. Kicsit hozzád is simultam, ahogy átkaroltál.* - Na. *Böklek oldalba. Itt vagyok, te meg Aaeront dicsérgeted? Nem szép dolog.* - Nekem is tetszik a csere. *Kuncogok.*

- Persze... *Hagyom rátok Gray bunkózását, na meg engem se hat meg különösebben.* - Talán akad. *Bólintok is mellé, hiszen alakulnak a dolgok, csak azt nem tudom, hogy milyen irányba.* - Hm, pároddal. *Nyugtázom a dolgokat és Grayt elnézve, na meg Asamit, elég komoly a dolog.* - Én választottam. *Simítok a derekadra.* - Köszi. *Simítok ki egy tincset a pofidból.* - Ezt oda nem veheti fel. *Közlöm veletek. Nehogy már ebbe csábítgass el pasikat, azt nem engedem.* - Én is benne vagyok. *Már jó lett volna eltölteni egy kis időt.* - Rá kéne nézni Leightonra is. *Jegyzem meg, hiszen aggódtam miatta kicsit.* - De közben menjünk. *Intek a fejemmel a bejárat felé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.10.13, 15:08 | Üzenet # 2687 |
 Yaoista
| - Bocs édes, de ezt még gyakorolnod kell.*Vigyorgok és most én igazítom meg a nyakkendődet.* - Eddig is jó volt, de így már tökéletes.*Nekem ez már csukott szemmel is menne.* - Tartsak, majd divatbemutatót? Bár úgy érzem, hamar vége szakadna.*Vigyorodom el kajánul. Rátok hagyom a beszólógátast.* - Én biztos vagyok benne.*Mosolyodom el. Devan bármit mondhat a mozdulati, tettei elárulják őt, hogy Aaaeron sokat jelent neki, még ha maga elől is tagadja.* - Igen a párom.*Mosolygok, a te reakciód meg nagyon édes.* - Oké, akkor nem veszi főnök.*Vigyorgok, pont ezekre a megnyilvánulásokra gondolok.* - Befejeztem.*Célzok a bókolásra.* - Megbeszéltük.*Már hiányolom és kíváncsi vagyok, hogy mi is van velük, na meg nekem is van mesélni valóm.* - Miután végeztettek és ha van kedvetek, akkor csatlakozzatok. Devant ismerik, de ha mégis kavarodás van, akkor csak mondjátok, hogy velem vagytok.*Elköszönünk és mi egy különteremhez megyünk.* - Annyit megjegyeznénk, bár őszintén gondolom, amit mondtam a szösziről, de főleg azért csináltam, hogy piszkáljam vele Devant, bár te is édesen reagáltál, mint ahogyan mondtam, hogy a párom vagy.*Mosolygok és kapsz egy puszit is.* - Mehetünk.*Be is lépünk az ajtón.* - Jó estét Asami Úr, fiatalember.*Köszön neked is.* - Jó estét.*Köszönök én is és beljebb megyünk.* - Remélem jól fogod érezni magad.*Azért ez egy teljesen másvilág, de azért még nem teljesen a felső tízezer féle összejövetel.* - Sziasztok.*Megyek oda veled egy kisebb társasághoz.* - Hagyj mutassam be a páromat, Grayt.*Amint kimondom látszik mindenkin a döbbenet, hiszen erre még nem volt példa.* - A párod?*Kérdezi az egyikük, nagyon vicces fejet vágva.* - Így van jól hallottad.*Kuncogok és bár döbbenten, de elkezdenek bemutatkozni neked, én pedig igen csak jót szórakozom rajtuk.*

*Továbbra se szólok rátok és szerencsére nem lendültök be.* - Ezt mondom én is.*Kuncogok, főleg ahogyan kijelented nem vehettem fel munkába. Ilyen szinten nem zavar, hogy megmondod mit csináljak vagyis ebben az esetben mit is vegyek fel. A hajsimításra édesen mosolygok egyet, jól esnek az efféle gesztusaid. Gryare kuncogok egyet, bár megértem, bár legalább főnök csak szavakkal bókol és mást nem tesz.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Meg se lep, hogy mondod Leightont is, persze az aggódást tagadnád.* - Menjünk.*Meginvitálásra nézzek egyet, hiszen nem tudom milyen összejövetel ez, de ha menni akarsz nem bánom, hiszen Gray is ott van, na meg egy kicsit kíváncsi is lettem, hogy miféle körökben mozog Asami.* - Jó szórakozást.*Intek nekik és mi is elfoglaljuk a helyünket.* - Erre tényleg nem számítottam.*Mondom, amikor már leülünk.* - Mit szólsz hozzájuk? Ilyen hamar én se számítottam rá, de nagyon örülök.*Nem rosszból, de kicsit féltékeny is vagyok, hiszen te így még sose jelentetted ki, bár igaz nekünk különleges a kapcsolatunk.* - Mégis miféle parti ez? Te gyakran jársz?*Kérdezem kíváncsian, mert ez is megütötte a fülem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.10.16, 20:59 | Üzenet # 2688 |
 Yaoista
| - Rendben, köszönjük. *Bár ebből nem volt még sosem probléma.* - Megvallom, én sem. Tudtam, hogy Gray az esete lesz, de azt nem, hogy ennyire. *Tudtam, hogyha Asami ezt mondja, akkor ő komolyan gondolja.* - Majd holnap kikérdezem Asamit. Mit kérsz inni? *Kérdezlek rögtön.* - Alkalmanként. Fontos megjelenni ilyen rendezvényeken. Igazából nem csak a kaja miatt jöttünk ide most. Rengeteg befolyásos ember van ma itt, kapcsolatokat fogsz kiépíteni. *Cirógatom meg az arcodat.* - Beszeretnélek mutatni valakinek. *Ismerem be csak úgy mellékesen.* - Akivel tudom, hogy szeretnél találkozni. *Az én volt tanárom is itt volt, de nem akartam lelőni a poént. Nagyon híres építész volt és nem csak az országban, de a világon is több nagy épületet ő tervezett.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.10.16, 21:09 | Üzenet # 2689 |
 Yaoista
| - Gonosz. *Kuncogok halkan.* - Ha már ruhában akarsz előttem parádézni, inkább egy sztriptízt néznék meg. *Kissé buja lesz a tekintetem, mert hát nagyon szexi lehet, ahogy ledobálod a gönceid. Utána csak követlek, de Aaeronnak én is intek.* - Még nem szoktam hozzá. *Mondom a pár dologra.* - Egyébként akkor se dicsérgesd, ha ott vagyok. *Motyogom halkan, mert kicsit féltékeny vagyok. Puszidra azért elmosolyodom.* - Jó estét. *Köszönök én is és követlek.* - Gyönyörű hely. *Nézek szét közben. A társasághoz is követlek, gondoltam a barátaid. Nagyon furcsán reagáltak erre a pár dologra, amitől én is kínosan éreztem magam. Nem élveztem, hogy szórakozol, de bemutatkozok én is, de végül csak megszólalok.* - Az túlzás, hogy a párja vagyok... inkább csak kísérem. *Teszem hozzá, mert hirtelen bepánikoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.10.17, 13:08 | Üzenet # 2690 |
 Yaoista
| - Én meg Grayt és majd egyeztettünk.*Kuncogok, természetesen csak azt, ami publikus.* - Borozhatnánk, ha neked is jó.*Persze csak lightosan. Igen csak megdöbbenek és ez rám is van írva, hirtelen meg se tudok szólalni.* - Azta.*Elsőre csak ennyit tudok kinyögni. Kicsit még csendbe vagyok, de nagyon édesen festek, hiszen azért zavarba is jöttem.* - Oké visszatértem, bocsi.*Nevetek fel.* - Őszintén erre nagyon nem számítottam. Úgy gondoltam, hogy leginkább szórakozni jársz ilyen helyekre, bár megfordult a fejembe, hogy kapcsolat építés, de inkább hogy szexelni.*Szerintem ezzel nem leplek meg.* - De, hogy engem is azért hoztál és hogy be is akarsz mutatni, hát ez tényleg váratlanul ért és elégé elkezdtem izgulni, de egyben várom is.*Igen csak izgatott lettem.* - Remélem nem fogok beégni és téged se foglak beégetni. Na de kinek mutatsz be? Van pár ember, akivel szeretnék találkozni.*Kezdek el elmélkedni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.10.17, 13:51 | Üzenet # 2691 |
 Yaoista
| - Őszinte.*Javítalak ki.* - Megbeszélve.*Vigyorgok.* - Lesz időd bőven.*Mosolyodom el.* - Rendben van, de ez rád is vonatkozik.*Csak így a jövőre nézve, hogy ne flörtölgessél, ha már én se tehetem meg.* - Valóban az.*Szeretek ide járni. Mindenki bemutatkozik, amikor te közlöd, hogy nem is vagy a párom. Igen csak kínos és kellemetlen helyzet keletkezik, de mire megszólalnának mi már nem vagyunk ott. Elnézést kérve megragadom a kezed és elindulok ki veled a teraszra. Nem rángatlak, de határozottan vezetlek és a kezed igen csak erősen szorítom. Kiérve egy szeparáltabb helyre megyek és csak akkor engedlek el.* - Ez mégis mi a francot volt?*Kérdezlek, de ennyire még nem láthattál dühösnek, még akkor se amikor lekoptattál.* - Nagyon utálom, ha hülyének néznek és szórakoznak velem, azt meg főleg nem tűröm el, hogy bárki megalázzon.*Csak azért nem emelem fel a hangom, mert mégis csak nyilvános helyen vagyunk.* - Mi az hogy túlzás és csak egy kísérő vagy? Elhozlak ide és bemutatlak a páromként és erre ezt teszed? Minek mondtál akkor igent? Mégis mit képzelsz te magadról?*Borulok ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.10.17, 22:41 | Üzenet # 2692 |
 Yaoista
| *Én már előtte is kínosan éreztem magam, szóval számomra sokat nem változott a helyzet. Meglepődök, ahogy megragadod a kezem. Nem ellenkezem, csak megyek utánad. Kicsit fáj is, ahogy szorítod a kezem, de nem mondok semmit.* - Nem volt semmi.... *Mondom halkan. Nem hittem, hogy dühös leszel, azt meg főleg, hogy ennyire.* - Nem nézlek hülyének és nem is szórakozok, tudod jól. *Nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Nem akartalak megalázni és szerintem nem is tettem. *Közlöm veled.* - Mégis hogy beszélsz velem? *Akadok ki én is.* - Nem én szórakoztam a helyzeten, ráadásul ők reagáltak hülyén. *Nem tetszett ez a stílus tőled még akkor sem, ha mérges vagy rám.* - Azért mondtam igent, mert el akartam veled jönni. Jobban felfújod, mint kéne. *Látszott rajtam, hogy kis pánik van bennem és csak a szám jár.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.10.18, 13:58 | Üzenet # 2693 |
 Yaoista
| - Ez neked semmi?*Vonom fel a szemöldököm.* - Pont ez az, hogy nem tudom, hiszen az előbb az ellenkezője jött le.*Mondhatsz bármit.* - Jól mondod szerinted.*Morgok.* - Ohh édesem hidd el, hogy még szépen beszélek. Nem akarod megtudni milyen, amikor nem így teszek.*Biztos vagyok benne, hogy megtudnálak siratni.* - Nem hülyén hanem viccesen reagáltak, mert mint mondtam senkit nem hoztam még magammal még csak kísérővel se, bár most ugye azzal jöttem.*Idézem vissza a szavaidat. Persze az más, hogy Devannal többször jöttem, de ő más kategória.* - Nem volt semmi kivetni való abban, ahogyan reagáltak és különben is én meg rajtuk mulattam.*Hiszen tényleg mulatságosan reagáltak.* - Akkor meg miért tagadtál le? Jobban felfújom? Te veszed inkább félvállról. Mond csak fordítva hogy esne ez, ha én tagadlak le? Nem egy dugópartnered vagyok, akivel kedved szerint szórakozhatsz.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.11.01, 23:32 | Üzenet # 2694 |
 Yaoista
| - Mert nem az? *Kérdezek vissza.* - Jó, akkor most már tudod. *A következő mondatodra igencsak összeszaladt a szemöldököm.* - Nem kell előszedni ezt a felsőbbrendű "ó adj hálát az égnek, hogy hozzád szólok" stílust, jó? *Nem voltam rá egy kicsit se vevő. Nem vágtam vissza semmit, mert ezt nem tudtam. Nem mondtad, hogy senkivel se jöttél még.* - Rohadtul olyan volt, mintha rajtam is szórakoznál. *Jegyzem meg morogva.* - Itt mondom, mert hülyén reagáltak, még ha szerinted nem is és igen, felfújod. *Nem értettem, hogy miért kell valamit ennyire magadra venni.* - Nem tagadtalak le, az nem ilyen. *Közlöm veled.* - Rohadtul nem úgy bánok veled, mint egy szexpartnerrel és mint mondtam, nem szórakozok veled. Én sem az egyik kis cicád vagyok, akinek megmondhatod, hogy mit tegyen és mit nem, világos?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.11.02, 00:22 | Üzenet # 2695 |
 Yaoista
| - Gondolod, ha nem lenne az, akkor itt tartanánk?*Csak még idegesebb leszek attól, hogy ennyire nem törődöm vagy.* - Mondtam én ilyet? Áruld már el, hogy mikor voltam veled szembe felsőbbrendű?*Nem rémlik, hogy lett volna ilyen.* - Olyan vicces, hogy adott itt az érzékenyt, de te persze bárkinek beszólhatsz.*Nem igen értem, hogy miért neked áll feljebb.* - Nem ilyen? Miért akkor mit fogsz mondani, hogy csak egy haverod vagyok?*Kérdezlek, majd csak felnevetek.* - És te most mit teszel? Ki oktatsz, hogy mit tehetek és mit nem, de őnagyságának semmit nem lehet szólni, mert ő neki senki ne mondja meg, hogy mit csinálhat.*Idézem vissza a szavaid, hogy téged aztán senki se változtasson meg.* - És te különben nem fújod fel a reakciójukat? Mert én beszólhattam volna nekik, de nem tettem.*Mondom, majd rágyújtok.* - Én hülye még azt hittem, hogy legalább egy "bocs" benyögsz, de ehelyett úgy csinálsz, mintha nem tettél volna semmit és neked áll feljebb. Tudod nagyon vártam ezt az estét és te ezt rögtön tönkretetted és ebben a legrosszabb, hogy fel se tűnt, hogy meg is bántottál.*Tényleg úgy jön le, hogy te nem gondolsz engem komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.11.02, 00:45 | Üzenet # 2696 |
 Yaoista
| - Jó nekem semmi. *Mondom komolyan.* - Mondjuk most? Hogy még szépen beszélsz velem? *Flegmázok vissza, ha már te is ilyen vagy.* - Nem szólhatok be én se bárkinek, egy büdös szóval nem mondtam ilyet. *Nem értettem, hogy miért nem lehet hagyni ezt a beszélgetést.* - Igen, de ez nem fog megtörténni. *Hiszen nem akartalak letagadni, eszembe se jutott.* - Csak elmondtam, rohadtul nem szabok neked meg semmit. *Nem én vagyok, akinek semmi se jó most. Bár elég rosszul esett, hogy ezzel a megváltoztatással jöttél, hiszen ez nem makacsság volt, csupán félelem.* - Nem rád néztek úgy, mint egy ufóra. *Ahogy folytatod, bennem is egyre jobban ment fel a pumpa. Elővettem a cigit én is, de annyira ideges voltam, hogy alig sikerült meggyújtanom.* - Nem áll feljebb semmi, csak nem értem a problémád, így pedig a bocsánat kérésnek sincs értelme, nem? *Tényleg csak nagyon kínosan éreztem magam attól, ahogy reagáltak. Mintha valami marslakó lennék. Én a döbbenetüket máshogy értelmeztem, mint te. A személyemre vettem, hogy kifejezetten az volt meglepő, hogy én állok melletted. Nem vettem a lapot, hogy bárkin meglepődnének* - Én is vártam... *Mondom halkan.* - És rohadtul nem így képzeltem... *Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.11.02, 01:04 | Üzenet # 2697 |
 Yaoista
| - Tökéletes. *Hozok is mindkettőnknek egy-egy pohárral.* - Remélem ízleni fog.*Vártam, hogy magadhoz térj és csak elmosolyodom egy kicsit rajtad.* - Az is benne van, na meg a szex is kapcsolat építés. *Vigyorgok.* - Sejtettem, de nincs okod izgulni. Nem véletlen nem mondtam előre, különben már kitépkedted volna a szép hajad. *Simítok rajta végig.* - Nem fogsz, nyugi. *Nyugtatlak meg.* - Majd megtudod. Kis kíváncsi. *Kuncogok.* - Igazából egyszer már találkoztál vele. Volt vendégelőadó az órámon. *Kíváncsi voltam, hogy kitalálod-e.* - Csak akkor nem volt lehetőséged vele beszélni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.11.02, 01:19 | Üzenet # 2698 |
 Yaoista
| - Most már tudom.*Bár ne jutottunk volna el idáig.* - Ne legyél hülye, ennek semmi köze a pénzem, csak tudom milyen tudok lenni.*De ha így folytatod, akkor nem biztos, hogy sokáig tudom tartani magam.* - Nem úgy tűnik.*Úgyse fogunk egyet érteni és abban se vagyok biztos, hogy nem fog egy ilyen ismét előfordulni.* - Fogd már fel, hogy nem néztek úgy rád. Jesszus mióta vagy ilyen paranoiás? Rajtam mulattak és erre pár percen belül rá is jöhettél volna, ha nem cseszel el mindent.*Vágom hozzád.* - Semmi értelme.*Ismétlem meg, de látszik, hogy nem így gondolom.* - Nos már nem lehet visszacsinálni.*Nyomom el a cigim.* - Most visszamegyek és rám ezek után tényleg furcsán fognak nézni.*De ugye ez neked nem számít, mert csak magaddal törődsz.* - Maradhatsz, ha akarsz, de hanyagoljuk egymást mára és este se gyere át.*Nem lenne értelme.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.11.02, 01:49 | Üzenet # 2699 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Koccintok veled és beleiszom.* - Finom.*Mindig jót választasz.* - Igaz, igaz.*Nevetek fel, bár ugye ez nem az én műfajom.* - Az biztos és tuti az agyadra mentem volna.*Kuncogok, a bókod és mozdulatod, mint mindig nagyon jól esik.* - Na jó neked elhiszem és próbálom kicsit lehűteni magamat.*Mosolygok.* - Az vagyok.*Ki nem lenne az, fordított esetben. Amikor mondod, hogy egyszer már találkoztam fele, rögtön tudom, hogy kire gondolsz.* - Ezt nem hiszem el.*Szinte csak úgy ragyogtak a szemeim.* - Köszönöm Devan.*Áthajolva az asztal felett megcsókollak.* - Nagyon sokat jelent.*Simítok az arcodra és végül visszaülök.* - Ez a randi egyre jobb és jobb lesz.*És még csak most kezdődött.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.11.02, 02:35 | Üzenet # 2700 |
 Yaoista
| - Nem is beszél senki a pénzről. *Nem igazán értettem ezt a következtetést.* - Gondoltam. *Biztos voltam benne, hogy nem hiszel nekem.* - Azóta, hogy a barátaid és nem akarom, hogy miattam máshogy kezeljenek téged, te hülye. *Vágom rá gondolkozás nélkül. Bennem volt persze a félelem és valóban megijedtem hirtelen, de az is, hogy tisztában voltam a köztünk lévő társadalmi különbséggel és nem akartam rád szégyent hozni. Tudtam, hogy fontos ember vagy, ami alapból nem érdekelt olyan formában, hogy emiatt közelednék hozzád, de akkor igen, ha rád rossz fényt vetek. Csöndesen hallgatlak tovább, de látszik egyfajta fájdalom az arcomon.* - Értem. *Bár ezek után biztos nem maradok, legfeljebb csak Aaeront keresem meg.* - Majd beszélünk. *Bár ki tudja, hogy mikor leszel velem hajlandó beszélni.*
|
|
| |