Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 17:45 | Üzenet # 2601 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *A köszönömre elmosolyodom, már egyre többet mondod.* - Igaz.*Pirulok el. Még mindig hitetlen, hogy így gondolod.* - Számomra még hihetetlen, de idővel kiderül.*Annak is örülnék, ha te szinted elérném.* - Talán még mindig nincs elég önbizalmam e téren se.*Mondjuk szerény se vagyok, nem úgy mint az élet többi területén.* - Van amit elaprózz?*Nevetek fel.* - De gondolom neked már vannak ötleteid.*Követve a példád én is rágyújtok.* - Igazából elutazást akartam mondani, csak nem tudom, hogy mennyire érsz rá meg hát az olyan más.*Együtt élünk és a szüleimnél is voltál egy utazás másnak semmi lehet úgymond, de nekem nem.* - Belefér az időbe, elutaznál velem?*Kérdezem meg végül, de feltűnően zavarban vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 17:55 | Üzenet # 2602 |
 Yaoista
| - Inkább biztos.*Javítalak ki.* - Zavar, hogy kérdezlek róla?*Tiszteletben tartanám.* - Ugyan, hiszen semmit se teszek.*Kuncogok.* - Na szép vagy mit ne mondjak.*Csípem meg az oldalad finoman.* - Különben miattad van, mert ha nem lazítanák, akkor pörögnék.*Fogok rád mindent.* - Igen lustálkodás, talán beiktathatnánk.*Mosolyodom el.* - Vagy egy másikat? Nem tudom, hogy mennyit láttál belőle.*Egymás után meg ne nézd ugyanazt. Odahajolok, ahogyan kéred és viszonozom a csókodat.* - Igen, de majd én hozok.*Kapsz még egy csókot és el is megyek kávét csinálni. Megcsinálom, ahogyan kéred, majd visszamegyek.* - Parancsoljál.*Cigivel is megkínállak, ha kérsz meg is gyújtom.* - Jut eszembe jövő héten hivatalos vagyok egy partira, lenne kedved eljönni, úgy mint a párom?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 01:50 | Üzenet # 2603 |
 Yaoista
| - Hát... kicsit igen. *Ismerem be.* - Értem, hogy Aaeron édes és gyönyörű, de nem féltékenynek kéne lenned rám? *Kérdezem egész aranyosan.* - És nem azért, mert én kavartam vele, te meg nem. *Motyogom kicsit, nagyon furcsa érzések kavarogtak bennem, még sosem volt ilyen.* - Itt vagyunk, pihenünk, lustizunk egy fergeteges éjszaka és reggel után, téged meg az érdekel, hogyan kavartam mással. *Lehet Aaeron nem sorolandó a többi kis kalandomhoz, de akkor is egy srác volt, akivel smároltam. Csípésedre kicsit feljajdultam, de csak viccesen.* - Tudom, hogy szép vagyok. *Kuncogok.* - Őszintén, nem sokat. Olyan cuki voltál, ahogy aludtál. Inkább téged figyeltelek. *Puszillak meg.* - Rendben. *Pedig hoztam volna szívesen, persze így jobb.* - Köszönöm. *Veszem el tőled, nagyon jól esik. A cigit is elfogadom és én is rágyújtok veled.* - Mint a párod? *Mosolyodom el édes.* - Szívesen. Mi a dresscode? *Kérdezem rögtön, hiszen sejtettem, hogy nem egy átlagos parti lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 01:52 | Üzenet # 2604 |
 Yaoista
| - Talán. *Piszkállak kicsit.* - Hm, jó kérdés. Szerintem nincs. *Nevetek kicsit én is.* - Vannak, csak nem akarom ráerőltetni az én ízlésem. *Hiszen az volt a fontos, hogy ő elégedett legyen.* - Miben más? *Kérdezlek kíváncsian.* - Egyébként arra van időm, amire akarom, hogy legyen. *Jegyzem meg mellékesen. Na meg így, hogy a szüleidtől hamarabb eljöttem, egyáltalán nem voltam megcsúszva. Persze volt munkám bőven, de jól haladtam az összessel.* - Csak ha én szervezhetem meg. *Jelentem ki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 02:16 | Üzenet # 2605 |
 Yaoista
| - Nincs okom féltékenynek lenni és nem csak azért nem, mert nem olyan kaliberű mint én, hanem mert a barátod is.*Te viszont igen csak meglepsz.* - Ne haragudj édesem, azt hittem ezzel szeretsz hencegni.*Bele se gondoltam, hogy te is voltál vele én pedig nem. * - Nem hozom fel többet jó?*Puszillak meg.* - Más tényleg nem érdekel, csak múltkor is hencegett nekem Devan, hogy csikizitek egymást, de befejeztem.*Nem hittem, hogy ennyire magadra veszed.* - De még milyen szép.*Mosolygok.* - Te vagy a cuki.*Morgok édesen.* - Azt megértem, hogy inkább engem néztél.*Vigyorodom el.* - Elvégre az vagy, talán túl korai?*Nem tudtam eldönteni, nálad főleg nem.* - Örömmel hallom.*Csókollak meg.* - Öltöny, de amúgy lazább parti, még nem doblak be a mély vízbe.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 02:28 | Üzenet # 2606 |
 Yaoista
| *Talánra elmosolyodom.* - Mondjuk ez rád is igaz.*Nem mintha baj lenne.* - Biztos lassan egyeztettek. Asamiból nem nézem ki, hogy egy kapcsolat miatt hanyagolja a munkát és a barátait.*Tudom, hogy ettől tartasz, ami nagyon édes.* - Nem tudom magam se megmagyarázni, tudod lökött vagyok.*Nevetek fel.* - Jogos, csak nem tudom van e valami határidős munkád.*Munkáidról, annyit nem beszélünk.* - Benne vagyok.*Egyáltalán nem bánom.* - Viszont anyagilag beleszállhatok?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.02.18, 00:32 | Üzenet # 2607 |
 Yaoista
| - Nem, ő nem az a fajta. *Értek veled egyet, bár a kapcsolatról nem nyilatkozhatok.* - Tény. *Valóban nagyon lökött tudtál lenni, amitől én néha ki is voltam.* - Van, de a terv előtt járok, szóval nem probléma. Nem lógattam a lábam. *Ha nem az egyetemen vagyok, akkor itthon dolgozok és fordítva, hacsak meg nem zavarsz.* - Majd meglátjuk. *Mondom a pénzre, mert igazából nekem nem volt rá szükségem, de gondolom neked meg valami büszkeségi dolog lehet.* - Még nem tudom, hova szervezem és attól függ, de egyébként nem kell. Megmondtam... majd eltartasz, ha híres leszel. *Simítok az állad alá és lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.02.18, 00:53 | Üzenet # 2608 |
 Yaoista
| - Szeretek vele hencegni. *Nevettem el magam.* - De neked nem... *Közlöm a tényeket.* - Köszi. *Mosolyodom el és megcsókoltalak.* - Ó, az vicces volt. Biztos fogsz te is úgy látni minket. *Cirógatom meg a pofid, de én is befejezettnek tekintettem a dolgot. Nagyon édes volt a morgásod is és csak nevetni tudtam megint.* - Édes is vagy. *Csókolok a nyakadba.* - Eddig mindig én dőltem ki. *Simítok végig az arcodon.* - Nem, nem az. Kifejezetten tetszik a dolog. *Nagyon élveztem, hogy ennyire figyelsz rám.* - Hú, kezdek félni attól a mély víztől. *Kuncogok.* - Rendben, akkor kicsípem magam. *Csókollak meg.* - Mennyire legyek visszafogott? *Iszogatom közben a kávém. Szabad kezem a combodra teszem és finoman simogatlak. Látszott rajtam, hogy kényelmesen érzem magam melletted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.02.21, 13:15 | Üzenet # 2609 |
 Yaoista
| - Tudom, tudom.*Egyáltalán nem mondtam ilyet és csak jóból kérdeztem meg, na meg nálad nem lehet tudni, hogy éppen mihez van kedved.* - Oké.*Éreztem még lesz pár köröm, de ez legyen a legkevesebb.* - Hmm igaz is.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Azért még térjünk vissza vagy legalább egy ebédre hagyj hívjalak meg.*Nevetek fel.* - Nagyon rég utaztam már el.*Legutoljára Lucassal voltam, az se ma volt.* - Te hol voltál utoljára?*Gondoltam a fiúkkal voltál, hiszen a kalandjaid minek vinnéd el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.02.21, 13:57 | Üzenet # 2610 |
 Yaoista
| - Oké oké vettem.*Részemről lezártam a témát.* - Biztos.*Tényleg nem feszegetem tovább a dolgokat.* - Ezt ne feled, amikor éppen nagyon nem fogsz édesnek tartani.*Vigyorgok.* - Azért az eddig erősen hangzik.*Alig voltunk együtt.* - Helyes.*Látszik, hogy örülök neki.* - Biztosan furcsa lesz és majd előtte azért át kell beszélni pár dolgot.*Ami nem baj, hiszen minek is tudnád, ha nem szükséges.* - Nem lesz nehéz dolgod.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Fekete öltöny és lehet hozzá színes ing, de azért ne valami átlátszó és hasonlók.*Nem az a hely lesz.* - Alapból már maga a személyiséged nem visszafogott.*Ami nekem kifejezetten tetszik.* - Tarthatsz nekem egy divatbemutatót előtte, ha gondolod. Szívesen segítek kiválasztani, na meg fel - levetkőzni.*Vigyorodom el kajánul.* - Te is segíthetsz, csak mire mindent felpróbálok az nagyon sokáig tartana.*Nevetek fel.* - Mielőtt mondanád tudom, hogy egyedül is kitudod választani.*Cirógatom meg a pofidat, majd én is a combod kezdem el simogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.03.06, 00:00 | Üzenet # 2611 |
 Yaoista
| - Remélem olyan azért nem nagyon lesz. *Mosolyodom el.* - Hát... háromból kétszer. Szerintem jó arány. *Nevettem el magam.* - Rendben. *Az asztali etikettet nem nagyon tudtam, az tény.* - Megbeszélve. *Szerettem kiöltözni, szóval ilyen problémáim sosem voltak.* - Ami úgy tűnt, hogy kifejezetten bejön neked. *Nyalok végig kacéran ajkaidon.* - Mi lenne, ha meglepnélek? *Le akartalak venni a lábadról. Látni akartam a döbbent tekinteted, ahogy meglátsz öltönyben.* - Viszont a levetkőzésben segíthetsz. *Nézek rád csábosan és megnyalom a szám szélét.* - Hú, az nagyon. *Nevetek fel veled.* - Örülök, hogy bízol bennem. *Ez jól esett.* - De tényleg meg szeretnélek lepni, majd ott találkozunk, oké? *Persze miután elmondtad a címet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.03.06, 00:14 | Üzenet # 2612 |
 Yaoista
| - Majd meglátom. Tényleg nem kell. *Cirógatom meg az arcod.* - Még egy csóró egyetemista vagy. Meghálálod máshogy. *Vigyorgok és a nyakadba harapok.* - Én sem most, leszámítva a szüleid. Csak munkaügybe utaztam mostanság. *Simogatlak finoman.* - Mielőtt megnyitott a host klubb, előtte ruccantunk ki. Az is félig munka volt, de legalább élveztük. *Nem kellett minket félteni.* - Hárman elmentünk szórakozni. Illetve Leighton inkább gardedámnak. *Mosolyodom el.* - Te mikor voltál?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.03.07, 22:42 | Üzenet # 2613 |
 Yaoista
| - Nincs esélyem igaz?*Csóválom meg a fejemet, végül elmosolyodom.* - Mocsok vagy remélem tudod.*Nyögök fel picit.* - Elég hálás szoktam lenni.*Vigyorgok én is.* - Jó lehet munka miatt is utazni.*Remélem nekem is lesz rá lehetőségem.* - Miért volt félig munka?*Kérdezem kíváncsian.* - Ő általában az volt nem? Biztos, hogy mindig csak a baj volt veletek vagy talán előfordult olykor fordítva is?*Nagyon ritka eset lehetett.* - Ilyen szinten tényleg kilóg közületek.*De nem is baj, sőt jó, hogy van ő nektek és már nekem is.* - Voltam Grayéknél, de ugye az más. Terveztük, hogy majd megyünk valahova, de még nem jutottunk el odáig.*Magyarázom.* - Lucas voltam legutoljára.*Ezek után nem nehéz kitalálni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.03.12, 13:28 | Üzenet # 2614 |
 Yaoista
| - Nincs. *Ebben azért elég határozott voltam.* - Annyira nem, hiszen élvezed. *Mosolyodom el.* - Az igaz. *Kuncogok halkan. Az ágyban nem lehet rád panaszom, az tény.* - Igen, jár előnyökkel. *Sok helyre eljutok és még nem is én állom.* - Host klubbokba múlattuk az időt, szétnéztünk a piacon. Élveztük. *Vigyorgok ismét. Sok mindenkit ágyba csaltunk.* - Volt rá fordított példa is. Főleg, ha az a fasz is a képbe került. *Morgom halkan.* - Egy kicsit. *Valóban sosem gondolná senki, hogy nekem van egy olyan barátom, mint Leighton.* - Most nem is volt itt, nem? *Kérdezem Grayről.* - Nem meglepő. *Elmélkedem kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.03.12, 20:32 | Üzenet # 2615 |
 Yaoista
| - Ebbe se tudok belekötni.*Kuncogok.* - Hány országba jutottál már el munka miatt?*Érdeklődöm.* - Na és ez mióta munka?*Vonom fel a szemöldököm.* - Nekem inkább csak szórakozásnak tűnik.*Biztos, hogy sokat szexeltettek legalábbis te Asamival.* - Értem.*Többet nem is mondok, nem akarom, hogy morogjál.* - Igen, nem rég jött haza.*Bólintok.* - Már hiányoltam azért.*Most se találkoztunk eddig nagyon.* - Van egy olyan tippem, hogy éppen a főnök úrral van el.*Vigyorodom el.* - Szerintem se.*Meglep, hogy nem teszel semmi megjegyzést és nem is morogsz.* - Kíváncsi vagyok, hogy hova viszel.*Mosolyodom el édesen, nagyon várom már.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.03.12, 21:27 | Üzenet # 2616 |
 Yaoista
| - Szerintem azért lesz.*Ugyebár nem vagyok egyszerű természetű, ahogyan te sem.* - Arány nem is fog a te javadra változni.*Pimaszkodom.* - Ami nem is baj.*Teszem hozzá.* - Igen be.*Harapok finoman a nyelvedre.* - Legyen.*Szeretem az e fajta meglepetéseket.* - Mondanod se kell, ebből már nem engedtem volna.*Csapok a popsidra.* - Különben, ha nem viselkedsz, akkor kapsz ismét valami keményet.*Vigyorodom el.* - Persze, hogy bízom.*Cirógatom meg a pofidat.* - Oké, oké.*Édes vagy, hogy ennyire fontos ez neked.* - Leírom a címet, sőt küldök neked egy taxit majd, ehhez ragaszkodom.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.03.15, 23:52 | Üzenet # 2617 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem. *Nevettem el magam.* - Szerintem se. *Puszillak meg.* - Majd szexi alsót veszek fel... már ha veszek. *Kuncogok kicsit és csábosan nézek rád. Popsimra nyögtem egy aprót, nagyon érzékeny volt. Rég volt ennyire megdolgozva.* - Hm, szeretem a keményet. *Vigyorgok én is.* - Lehet megérné nem viselkedni. *Csókolok a nyakadba.* - Rendben, velem lehet egyezkedni. *Amúgy is taxival mennék, így pedig csak kényelmesebb. Csókod hosszan viszonozom, miközben a hajadba túrok. Teljesen átadtam magam az ajkaidnak.* - Finom. *Suttogom halkan és még egyet kérek.* - És utána itt alszom? *Kérdezem mosolyogva.* - Csak, hogy hogyan készüljek. *Puszillak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.03.16, 00:25 | Üzenet # 2618 |
 Yaoista
| - Hú, nem tudom. Sokba. *Gondolkozom el.* - Sosem követtem számon, utaztam, ha kell. *Magyarázom meg.* - Mióta Asaminak van egy host klubbja. *Nevettem el magam.* - Tényleg csak részben volt az. Felmértük, hogy milyenek a nevesebbek klubbok, de ha már elmentünk odáig, ki is használtuk a lehetőséget. *Minek szépítsem, nem egy hódításunk volt.* - Értem. *Cirógatlak közben.* - Majd kifaggatjuk őket, de Asaminak nagyon bejött. *Erősítem meg.* - Meglepetés. *Mosolyodra dobbant egy kicsit a szívem, így inkább megcsókoltalak jó hosszan, mielőtt észrevennéd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.03.18, 20:11 | Üzenet # 2619 |
 Yaoista
| - Én kérek elnézést.*Nevetek fel.* - Kellemeset a hasznossal mi?*Teljesen érhető, főleg nálatok.* - Milyen volt a többi host klub? Asamié mitől különb? Azt leszámítva, hogy a barátod és tényleg nagyon vigyázz ránk.*Nem hinném, hogy mindenhol ekkora figyelmet fordítanak a fiúkra.* - Nem jártam még más klubban. Azt megnézném szívesen, ahol ti voltatok.*Talán neked is jó lesz nosztalgiázni.* - Ez kölcsönös, még senki se érdekelte ennyire. Az a gyanúm, hogy belefog zúgni.*Elmélkedem.* - Imádom a meglepetéseket.*Régen nem szeretem a meglepetéseid, de már sok minden megváltozott.* - Ahogyan a csókjaid is.*Suttogom az ajkaid közé.* - Mi lenne, ha csak azt mondanád meg, hogy mit csomagoljak és minden más meglepi lenne? Ilyen élményem még sose volt.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.03.18, 20:20 | Üzenet # 2620 |
 Yaoista
| - Tényleg nem bírsz magaddal, de tetszik a terv.*Vigyorgok.* - Nos rajtam nem múlik, de megerőltetni se akarom a formás kis popsidat.*Mondom lágyabb hangon.* - Tudod Gray szex nélkül is nagyon élvezem a társaságod.*Úgy érzem, hogy neked ez tényleg még nagyon új helyzet.* - Igen nagyon finom.*Kapsz is még egy hosszú csókot.* - Igen itt, amikor csak úgy jön ki szeretném, ha itt aludnál.*Jó melletted ébredni.* - Nekem is meglepetés legyen, hogy mibe jövök?*Bár öltönyt hordok, de biztos vagyok benne, hogy megtudlak lepni és le fog esni az állad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.03.25, 23:44 | Üzenet # 2621 |
 Yaoista
| - Ugyan, ugyan. Csak kicsit. *Kuncogok. Elmosolyodom szavaidra, nagyon jól esik, hogy ennyire vigyázol rám.* - Bíztam benne. *Kicsit visszafogottabban mondtam, de mosolyogtam mellé.* - Nem azért flörtölök veled, mert csak szexelni tudnánk. *Puszillak meg finoman.* - Szó sincs róla, én is nagyon jól érzem magam veled. *Cirógatom meg az arcod.* - Még sosem volt olyan jó, mint veled. *Magyarázom aranyosan.* - Így egy kicsit telhetetlen vagyok és egyre jobban kívánlak. Minden alkalommal egyre jobb és jobb. *Pillantok a szemeidbe.* - Tudod, még senki nem mondta nekem, hogy az én érdekembe pihenjünk. *Kicsit szeleburdin mosolygok, látszik, hogy nekem ezek az apróságok sokat jelentenek.* - Rendben, de ha nem jön ki úgy, te is nálam alhatsz. *Tényleg jó érzés volt melletted aludni.* - Igen, kíváncsi vagyok, hova tudod fokozni a dögösséged. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.03.25, 23:56 | Üzenet # 2622 |
 Yaoista
| - Bizony, bizony. *Helyeselek.* - Összeszedtük a legjobb ötleteket, amiket láttunk. Sokkal elegánsabb, mint jó pár hely. Megfigyeltük, hogy a minőség lehet drágább, de megéri. *Magyarázom neked.* - A hozzáállása is itt alakult ki. Látta egyszerűen, hogy mitől megy jól egy klub és mitől nem. Nagyon jó üzleti érzéke van. *Ismerem be.* - Oda bármikor elviszlek. *Mosolyodom el.* - Még kint van a képünk. *Nevettem el magam.* -Érdekes lesz. *Nyugtázom ennyivel a dolgot.* - Nem is tudtam. *Pedig azért elvagyunk egy ideje.* - Ez viszont természetes. *Csókollak meg újra.* - Mi lenne, ha én csomagolnék be? Még annyit se tudnál. *Ajánlom föl.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.03.31, 19:09 | Üzenet # 2623 |
 Yaoista
| - Tényleg komolyan veszi és valóban ért hozzá.*Értek egyet.* - Nem lehet rá panaszom, jó főnök.*Sose volt semmi összetűzésem vele.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Várom már.* - Mikor voltál vagy voltatok utoljára? Szóljunk Asaminak is? Tulaj tudja hogy a volt hostja már konkurencia? Szerinted melyik klub a jó?*Mindkettőt jól ismered.* - Biztos örülni fognak.*Mosolyodom el.* - Most már ezt is tudod.*Kuncogok.* - Valóban.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Tényleg?*Csillannak fel a szemeim.* - Nagyon jól hangzik benne vagyok, ilyenben még sose volt részem.*Mondom izgatottan és meg is csókollak.* - Bocsika csak nagyon bezsongtam.*Régen éreztem már így, sőt ilyen eset miatt sose.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.03.31, 19:34 | Üzenet # 2624 |
 Yaoista
| - Inkább nagyon.*Kuncogok.* - Akkor jó, ennek nagyon örülök.*Fogom meg a kezed, majd adok a kézfejedre egy csókot.* - Így érzek én is.*Mosolyodom el.* - Így már más a helyzet és meg is nyugodtam, azért még nem ismertelek ki teljesen.*De van bőven időnk.* - Ahogyan mondod, csak fokozni tudjuk.*Csókollak meg.* - Pedig ez teljesen természetes vagy talán szexeltél úgy hogy nem is akartad már?*Ezt nem nézném ki belőled.* - Kezdjük rájönni egyre inkább, hogy a vad külső és a nagy száj egy igazán édes természetet takar.*Cirógatom meg az arcodat.* - Kedves, de legjobban a saját ágyamban szeretek aludni, de ha úgy jön ki, akkor persze.*Rajtam áll sose fog így lenni. * - Majd meglátod, tetszeni fog az biztos.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.04.08, 00:21 | Üzenet # 2625 |
 Yaoista
| - Nem is baj, ha nem ismertél ki még. *Kuncogok.* - Így is jobban átlátsz rajtam, mint sokan. *Ami picit zavart, de nem olyan vészesen.* - Abban biztos vagyok. *Fokozni nagyon sokáig tudjuk a dolgokat. Csókodba még picit bele is sóhajtottam. Tényleg nagyon finomak voltak.* - Nem, nem szexeltem úgy. Ha valamit nem akarok, akkor nem csinálom. Úgy értettem, hogy a partnerem nem mondta még így nekem, nem szoktak így vigyázni rám. *Bújok kicsit jobban hozzád. Tetszett ez a helyzet.* - Nem is vagyok édes. *Motyogom egész aranyosan.* - Csak te vagy rám ilyen hatással. *Közlöm veled a tényeket. Figyelmesen hallgatlak és végül elmosolyodom.* - Megbeszéltük. *Puszillak meg. Nem gondoltam, hogy problémád lenne a nálam alvással.* - Abban nem is kételkedek. *Ölelem át nyakad és hosszan megcsókoltalak.* - Amúgy megijedtél, hogy csak szexet akarok?
|
|
| |