2025.07.19, Szombat, 06:24
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Kedd, 2015.12.08, 11:59 | Üzenet # 1901
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jogos.*Vigyorgok.* - Egy erotikus kisördög.*Kuncogok.* - De ez csak fokozódik.*Ezzel te is tisztában vagy. Nincs ellenemre, hogy megfordítsál és le is verem, ami a kád szélén volt, de pont nem érdekel. Elégé nehezen tartom magam, ha nem fognál biztos elesnék. * -Igen isteni... annál is sokkal jobb.*Nyögöm. Hátra pillantok rád és igen csak a kába a tekintetem és nagyon szexi.* - Devan a farkam is simogasd kérlek...*Harapok az ajkaimra.*

MioDátum: Kedd, 2015.12.08, 12:43 | Üzenet # 1902
Yaoista
- Helyes.*Vigyorgok.* - Megmondtam, hogy még sose volt rá panasz.*Markolok bele.* - Ugyan tetszett.*Kuncogok.* - Hmm mondatni.*Nevetek fel én is.* - Nagyon szeretem a munkám és a saját erőmből értem el mindent.*Azért erre igen csak büszke vagyok és joggal.* - Ez aztán a sok válasz.*Kuncogok.* - Valóban nem vagyok.*Értek egyet.* - Nos nagyon fontos, hogy az ágyban igen csak jól összepasszoljunk, mert bárki bármit mond, ha a szex nem működik, akkor meg van halva a kapcsolat.*Biztos voltam benne, hogy ezzel egyetértesz.* - Legyen értelmes, lehessen vele beszélgetni. Legyen önálló akarata és egyénisége. Ne akaszkodjon rám, legyen hűséges.*Mondom, amik eszembe jutnak.* - Úgy gondolom, ezek teljesen átlagos dolgok.*Mosolyodom el.* - Viseljen el engem.*Teszem még hozzá.* - Nem vagyok egy egyszerű fickó és egy erősebb jellem való hozzám. Az is fontos tény, hogy ne akarjon megváltoztatni.*Hiszen akkor nem is engem akar.* - Ennyit tudok neked mondani.*Cirógatlak közben.* - Na és téged senki se tudna megfogni?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 02:30 | Üzenet # 1903
Yaoista
- Miért? Mit vártál? *Kérdezem vigyorogva.* - Szerelmi vallomást? *Nevettem el magam, majd vártam a válaszod. csöndben hallgattalak végig, nem mondtam semmit közben.* - Ezek egész reális elvárások. *Állapítom meg, igazából fogalmam sincs, milyen választ váram.* - Nem tudom. *Ismerem be és közben én is cirógatlak.* - Vannak néééha fellángolásaim, de hamar elveszítem az érdeklődésem, többek közt pont azért, ami mondtam. *Magyarázom neked és közben az arcodra simítok.* - Én tényleg nagyon jól érzem magam az alkalmi partnerekkel. Kevesebb stressz, jó szex. *Vigyorgok, majd kicsit komolyabbra váltok.* - Nem tudom kijelenteni, hogy nekem sosem lesz senkim... az biztos, hogy olyan ember lesz, akinek el kell viselnie minden flúgosúságommal együtt. Én nem fogok senki kedvéért megváltozni.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 02:33 | Üzenet # 1904
Yaoista
*Az volt a legkevesebb, hogy leverted a kád szélén lévő dolgokat, nem érdekelt. Túl jó volt mos benned és az teljesen lefoglalt.* - Még szép. *Lihegem és búgom a füledbe. Kérésedre elvigyorodom, de nem nyúlok oda. Harapásodból én csókot csinálok, majd mikor elválunk, megszívtam a nyakad.* - Csak a seggedtől fogsz elmenni. *Nyalok bele a füledbe és nem engedtem azt sem, hogy magadhoz nyúlj.*

MioDátum: Szombat, 2015.12.12, 14:07 | Üzenet # 1905
Yaoista
*A csókod viszonozom, a nyakamra pedig érzékenyen felnyögök.* - Ahh mondom én, hogy egy démon vagy.*Vigyorgok, de ezt ugye élvezem és nem is nyúlok a farkamhoz, bár tudtam, hogy úgysem engednéd. Egy darabig így mozgunk, majd kicsit eltollak, hogy megforduljak. Amikor ismét belém hatolsz szorosan ölellek és a farkam igen csak meredezik közöttünk.*  - Prof te vagy a legjobb.*Búgóm a füledbe, majd ismét megcsókollak és erősen a farkadra szorítok, egyik kezemmel igen csak erősen végigkarmolok a hátadon.*

MioDátum: Szombat, 2015.12.12, 14:13 | Üzenet # 1906
Yaoista
- Pont ezt igazad van.*Kuncogok.* - Akkor már nem lennék itt.*Nevetek fel.*  - Ezt mondom én is.*Vigyorgok, majd most én hallgatlak.* - Tetszik ez a duma és egyetértek.*Mondom a stresszesre.* - Akkor hasonlóan vélekedünk.*Csókollak meg.* - Szerintem a te fejed is elfogja, majd valaki csavarni.*Mosolygok.* - Na de aludjunk.*Nem kell sok és el is alszom és végig téged ölellek. Reggel előbb kellek, mint te. Óvatosan kimászom, majd kimegyek az erkélyre egy cigire és közben telefonálok, az egyik emberemnek, hogy hozzon nekem ruhát az irodából, ahol mindig van váltás. Nem vagyok hajlandó ugyanazt felvenni, még kis időre se. Lefürdök a cigi után, majd meg is érkezik ruhám. Nem lehet panasza senkinek, aki plusz dolgokat csinál nekem, mert ez plusz pénzzel jár. Rendelek fel reggelit és kávét, majd öltözködni kezdek. Amikor ébredezel, már a nyakkendőm kötöm. Pár órát aludtam, de friss és kipihent vagyok. Megszoktam, hogy nem alszom sokat és nem is igénylem, a jó szex meg tényleg feltölt.* - Jó reggelt Gray.*Mosolygok rád.* - Mindjárt érkezik a reggeli, bár én csak egy kávét iszom és megyek, de te addig maradsz, amíg szeretnél.*Teszem hozzá és befejezem a készülődést. Most is remekül festek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.14, 22:12 | Üzenet # 1907
Yaoista
- Lehet. *Mosolyodom el. Elég hamar elaludtam én is, és valahogy még tetszett is, hogy így aludhatok veled. Nagyon jól esett, azért szerettem így aludni. Nem ébredtem fel arra, hogy kimászol alólam, csak úgy döglöttem. Reggel kómásan laposakat pislogok és elmosolyodom.* - Jó reggelt. *Nyújtózkodok egy jó nagyot.* - Köszönöm szépen. *Terülök el.* - Rajtad másik ruha van? *Lepődök meg, mert nem értettem, hogyan.* - Honnan szereztél váltás ruhát? Meg miért nem bújtál vissza a másikba? *Kérdezem értetlenül, majd ásítok egy jó nagyot.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.14, 22:17 | Üzenet # 1908
Yaoista
*Hagytam, hogy kicsit irányíts, de jó fiú voltál, hogy nem nyúltál a farkadhoz.* - Tudom. *Vigyorgok és keményebben kezdek mozogni. Csókod teljesen elhúzom és szinte már harapom a szád. Hátamra szexin felmorranok.* - Jó vagy... *Suttogom füledbe és bele is nyalok.* - Tövig vagyok benned. *Vigyorgok és tényleg könnyedén csúszkáltam már benned.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.14, 22:35 | Üzenet # 1909
Yaoista
- Nincs mit.*Mosolygok.* - Igen másik.*Bólintok és odamenve leülök melléd.* - Azért mert nem veszem fel a levetett ruhámat másnap, még pár órára se.*Mondom komolyan.* - Az egyik emberem hozta.*Mondom teljesen természetesen, mintha ez tökre hétköznapi dolog lenne.* - Mindenre feleltem?*Kérdezlek, majd megcsókollak.* - Még álmosan is nagyon helyes és édes vagy.*Mondom kedvesen.* - Különben, ha nem akarsz maradni, akkor eltudlak vinni haza ha akarod vagy kérjek neked taxit?*Azért igen csak gavallér tudok lenni.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.17, 00:43 | Üzenet # 1910
Yaoista
- Tudom.*Vigyorgok, azért nekem is meg van az egom, persze a tiedet meg se közelíti.* - Szinte felnyársalsz.*Nyögöm kéjesen. Még jó darabig szexelünk, majd egy hatalmasabb nyögéssel elélvezek.* - Ez isteni volt.*Lihegem és azért most már rendesen lefáradtam és azért erre a meleg levegő is rátesz, persze ez nem azt jelenti, hogy ma már nem lesz semmi, ismertem magunkat.* - Nem lesz gondom az evéssel se.*Kuncogok, azért az ebédet, igen csak ledolgoztuk, na meg haspók vagyok.* - Zsibbad a popim.*Kuncogok és továbbra is bújok és még mindig nehezen kapok levegőt.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.12.25, 14:00 | Üzenet # 1911
Yaoista
*Rendesen kiélveztük a szexet, mint mindig. Mikor elmentünk mindketten, kicsúsztam belőled és szorosan ölellek magamhoz.* - Bizony. *Azért én is lihegtem.* - Hát nem... *Simogatlak még finoman, de egyre jobban zavart, hogy mennyire gyöngéden bánok veled. Nem akartam ilyen lenni.* - Hm, pedig az én farkam még nem. *Vigyorgok és még megcsókollak.* - De még tehetsz róla, hogy zsibbadjon. *Húzom végig az ujjam az ajkaidon.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.12.25, 14:09 | Üzenet # 1912
Yaoista
*Ahogy leültél, elmosolyodom, majd szép lassan egyre nagyobbra nyíltak a szemeim.* - Igen, mindenre. *Aztán elkuncogtam magam, de a csókodra abbahagyom.* - Micsoda piperkőc vagy te. *Nevettem el magam.* - Köszönöm és tudom. *Kicsit vigyorogtam, de még kóma voltam.* - Micsoda gentleman. *Simítok az arcodra és megcirógatom.* - Majd hazamegyek később, de most még mozdulni se tudnék és nem akarlak feltartani sem. *Kedves voltam én is.*

MioDátum: Szombat, 2015.12.26, 20:49 | Üzenet # 1913
Yaoista
- Adok magamra, én így mondanám.*Vigyorgok.* - Kis szerény.*Kuncogok.* - Nem megy neked a koránkelés mi?*Cirógatom meg az arcod.* - Rendben, akkor majd hív egy taxit, elmondom melyiket és akkor írasd a nevemre.*Nekem ez semmiség, de ha nem akarod, nem fogadod el.* - Az hát.*Kuncogok.* - Akkor jó munkát végeztem.*Vigyorgok elégedetten.* - Hidd el szívesen maradnék még veled, de vár a munka.*Azt meg nagyon komolyan veszem.* - Meg is jött a kaja.*Mondom a kopogásra és kinyitom, majd átveszem a reggelit és odaviszem neked.* - Jó étvágyat.*Elveszem a kávémat és rágyújtok, de közben téged nézlek, tényleg tetszettél.*

MioDátum: Szombat, 2015.12.26, 20:53 | Üzenet # 1914
Yaoista
- Jó azért a kettő más.*Vigyorgok és a csókod viszonozom.* - Szóval most szopjalak le?*Harapok finoman az ujjaidra.* - Abban meg biztos vagyok, hogy a farkad, még a seggemben fog kikötni a nap folyamán.*Vigyorgok és rá is simítok.* - Szóval mit szeretnél?*Tényleg a kedvedbe akartam járni, meg szeretlek kényeztetni.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.12.26, 22:23 | Üzenet # 1915
Yaoista
- Nem most gondoltam, de nem állítalak meg. *Vigyorgok harapásodra.* - Nem tehetek róla, kívánlak. *Ami amúgy nem újdonság. Simításodra azért sóhajtok egyet.* - Hát ha ezt tovább folytatod, akkor bizony le kell szopnod. *Nyalok végig nyakadon.* - Vagy akarsz még egy kört itt a kádba? *Húzom végig ujjam a bejáratodon.* - Még remeg.

szela00Dátum: Szombat, 2015.12.26, 22:23 | Üzenet # 1916
Yaoista
- Nem, én adok magamra, de piperkőc vagy. *Nevetek fel újra.* - Változó. *Mosolyodom el.* - Ha kell, fel tudok kelni, de most megtehetem, hogy lustálkodok. *Nyújtózkodok egyet igen szexin.* - Bizony jót. *Kielégítettél, az tény.* - Ennyire megtetszettem? *Kérdezem kacéran, majd felülök.* - Fura a csípőm. *Nevetek édesen.* - Köszönöm. *Veszem el tőled. Észrevettem, hogy nézel, de nem tudtam hova rakni.* - Van rajtam valami? *Döntöm félre a fejem és mosolygok.*

MioDátum: Szombat, 2015.12.26, 23:26 | Üzenet # 1917
Yaoista
- Te így gondolod, én meg úgy, ahogy mondtam.*Ebben úgysem egyezzünk meg.* - Megszoktam, hogy furának tartanak és nem értenek meg.*Vonok vállat, de pont nem érdekelt.* - Igen meg.*Kuncogok és a hasadon végigsimítok, amikor nyújtózkodsz egyet.* - Mondhatni igen.*Felelek őszintén, mint mindig.* - Vajon miért.*Vigyorgok.* - Nincs, csak azt néztem, hogy milyen szép vagy.*Hajolok oda és megcsókollak.* - A mai napon ezek után biztos jó lesz.*Harapok az ajkaidra majd felállok.* - Aaeron már biztos várja a beszámolód.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.12.26, 23:41 | Üzenet # 1918
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad.* - Csak kicsit fura. *Tényleg hiú vagy. Simításodra felsóhajtottam, isteni volt érezni a kezeid. Válaszodra csak vigyorgok.* - Nem is tudom. *Kuncogok. Csókodra a hajadba túrok és kicsit összekócoltalak, bár nem szándékosan, csak magával ragadt a csókod.* - Vigyázz, még a végén belém szeretsz. *Pimaszkodok kicsit.* - Az enyém is. *Harapásodból én csókot csinálok.* - Ha csak nem dugják éppen. *Nevetek fel.* - Majd felhívom és eldicsekszek, hogy milyen jó éjszakám volt.

MioDátum: Szombat, 2015.12.26, 23:57 | Üzenet # 1919
Yaoista
- Sejtettem.*Az lenne a fura, ha megállítanál.* - Ezzel én is így vagyok.*Annyira jó hallani tőled, még ha tisztában vagyok vele, akkor is.* - Nem mintha azt bánnám.*Vigyorgok.* - Azt majd később.*Remegek meg, azért ez most sok lenne.* - Ülj ki.*Amikor így teszel végigsimítok a farkadon.* - Mond csak mi a rekordod szexben? Hány menetet nyomtál le egyszerre?*Kérdezlek kíváncsian és közben nyalogatni kezdem  a farkad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 00:38 | Üzenet # 1920
Yaoista
- Nem úgy festesz. *Vigyorgok tovább.* - Igaz, eléggé megdolgoztalak most. *Csókollak meg., majd kiülök, ahogy kéred. Sóhajtottam egyet és a hajadba túrtam.* - Sosem számoltam... *Közben halkan lihegtem, ahogy nyalogattál, elég hamar kemény lettem.* - Annyi, amennyi egy éjszakába és egy kényelmes reggeli fürdésbe belefér. *Vigyorgok, de láthatóan tetszik, amit teszel.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 00:56 | Üzenet # 1921
Yaoista
- De ez is jól áll.*Vigyorgok.* - Milyen kis érzékeny vagy most is.*Ami igen csak tetszik.* - Ejnye te rosszaság.*Célzok a hajamra.* - Sose lehet tudni, hogy mit hozz az élet.*Akár még beléd is szerethetek.* - Helyes.*Nincs ellenemre csók és el is nyújtom.* - Erre sok esély van.*Vigyorgok és a hajam megigazítom. biggrin * - Szerintem egész nap szexelnek, bár megértem őket.*Hiszen én is azt tenném.* - De majd én is mesélek, úgyis kíváncsiak, bár azzal leptük volna meg őket, ha nem fekszünk le. Hmm beetessük őket? Még se alakult jól az este és kösz a szar tippet?*Kérdezlek, azért viccelődni szeretek és ilyenkor hazugság bele fér.* - Menne?

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 01:00 | Üzenet # 1922
Yaoista
- Most főleg, de amúgy sincsen okom panaszra.*Vigyorgok, hiszen mindig kielégítesz.*  - Hmm akkor ezt le akarom körözni.*Jelentem ki, de igen elszántan. Azt akartam, hogy velem még többet legyél, még ha utána ki is dőlök egy napra.* - Milyen kemény vagy már.*Vigyorgok, de még nem szoplak rendesen csak a makkod szopogatom és a kezemmel simizlek, de le se veszem rólad szemem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 02:00 | Üzenet # 1923
Yaoista
- Az biztos, hogy nem hagylak parlagon heverni. *Vigyorgok.* - Nem vagy semmi. *Mosolyodom el rajtad, azért nagy perverz vagy.* - A kis szádtól. *Cirógatom a fejed. Élvezte, amit művelsz, de már kezdett kevés lenni.* - Kicsikém... bő nyállal, tövig nyelve, torokra... *Vigyorgok, de kedves vagyok és nem nyomom be a farkam csak úgy a szádba.* - Ettől nem elzsibbadni a farkam. *Kuncogok, persze ez is jó volt, de te jobb vagy.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 02:04 | Üzenet # 1924
Yaoista
- Ez így van. *Mosolyodom el.* - Egy helyes, szexi pasi simogat, mégis hogy reagálnék? *Kuncogok.* - Kócosan jól áll pedig. *Kuncogok.* - Ez igaz. *De azért nem hittem, hogy belém szeretnél.* - Igen, eléggé. *Kuncogok.* - Szerintem megpukkadnak.  *Vigyorgok, majd a tervedre felnevetek.* - Ez egy nagyon jó ötlet, még szép, hogy menne. *Kuncogok és közben persze eszek. Ennek a kombónak az a vége, hogy egy kis joghurttal leettem a mellkasom, de nem veszem észre.* - Nem is tudom mit adjak elő. *Kuncogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 02:37 | Üzenet # 1925
Yaoista
*Büszkén vigyorog a fejem, majd a szövegedre azért abbahagyom a tevékenységem és csak rád nézzek elpirulva kissé, majd végül elvigyorodom.*  Értettem perverz Profom.*Kuncogok, majd ahogyan kéred úgy kezdelek el szopni és igen csak heves vagyok.* - Így gondoltad?*Pillantok fel rád és most tényleg igen csak kiteszek magamért, ennyire még tettem magam oda a szopásodhoz.* biggrin

Keresés: