2025.07.21, Hétfő, 07:23
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 23:54 | Üzenet # 326
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Neked jó a viszonyod a szüleiddel?*Érdeklődöm.* - Mivel az anyukák kedvence vagyok.*Vigyorgok.* - Közvetlen ember vagyok, mint tapasztalhattad és az anyukák is élvezik, hogy egy férfi is van közöttük.*Persze más apukák is megszoktak jelenni, de nem rendszeresen.* - Megsúgom, hogy kaptam már egy - két ajánlatot, de nem keresek anyukát és még ágyast se.*Nem érdekeltek már a nők, ilyen szempontból.* - Meg azért tanulok is tőlük, legtöbb jó fej és cuki. Mondjuk úgy, hogy pár apuci annyira nem kedvel.*Látszik, hogy ezt még élvezem is.* - Tudom, tudom.*Cuki vagy, hogy magyarázkodsz.* - Őszintén megmondom, nem hittem, hogy ilyen kis pirulós vagy, de tetszik. Tele vagy meglepetéssel.*Időközben a kávénk és a sütim is megérkezik.* - Mit szoktál csinálni, amikor nem dolgozol?

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.29, 23:58 | Üzenet # 327
Yaoista
- Hát, félig-meddig. *Végül is itt bújok hozzád meg ilyenek.* - Egyébként nem. *Legalábbis semmi komoly. Csöndesen hallgatlak és sóhajtok egy nagyot.* - Elképzelhetetlennek tartod, hogy nekem fáj látni ezt? Hogy bűntudatom van, mert miattam van ez? *Kérdezem komolyan.* - Szerinted nem visel meg? Tény, hogy eddig nem vettelek komolyan... de rájöttem, hogy még ha én nem is veszem, te annak érzed és fájdalmat okoz. *Kicsit elhallgattam.* - Fájdalmat okozok. *Emiatt szégyelltem magam.* - De nem fogok igent mondani. *Ezt lett volna jó megértened.* - Ezt nagyon elrontottam... *Szidom magam.*

MioDátum: Hétfő, 2017.10.30, 00:07 | Üzenet # 328
Yaoista
- Múltkorihoz képest ez semmi, még csak nem is csókolóztunk.*Ismét nem értünk egyet.* - Ezt egy szóval se mondtam.*Sóhajtok fel.* - Ohh basszus most minek forgatod ki a szavaimat? Nem mondtam, hogy neked nem lehet rossz, de nekem most emiatt rossz. Közel sem érzem magam, annyira rosszul, mint hiszed és amikor így van, azt a szemedbe mondom.*Ahogyan eddig tettem.* - Miért nem válaszolsz a kérdésemre? Bár hallgatás beleegyezés.*Közlöm.* - Nem tudhatod, hogy nem fogsz igent mondani.*Makacskodom.* - Ezeket hajtogatod, csak rosszabb lesz.*Jegyzem meg.* - Még jó, hogy nem feküdtem le veled, akkor mit csináltál volna.*Még ha úgyis szólt a megállapodás, hogy akkor leszállok rólad biztos vagyok benne, hogy ki lettél volna magadra.* - Ezt fogod hajtogatni folyamatosan?

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.30, 00:14 | Üzenet # 329
Yaoista
*Kérdésedre kissé megfagyok.* - Öhm... *Nem tudtam, hogyan feleljek, nem akartam még erről beszélni.* - Nem szeretnék beszélni... róluk... *Csak ennyit mondtam, de láthatóan ez nagyon érzékeny téma nálam.* - Igen, ez igaz. *Bólintok, de még nem jött vissza a kedvem.* - Értem. *Mondtad is, hogy végeztél a nőkkel.* - Hallottam már morgolódást. *Kuncogok halkan.* - Régen randiztam így. *Nem is nagyon tudtam, hogyan viselkedem.* - Szeretek zenélni. Több hangszeren is játszok, azzal szoktam elütni az időt. *Mivel itt még nincs baráti köröm.* - Vagy elmegyek sétálni, hogy megismerjem a környéket. Ilyesmik.

MioDátum: Hétfő, 2017.10.30, 00:21 | Üzenet # 330
Yaoista
*Már látom, hogy rosszat kérdeztem.* - Basszus sajnálom, ehhez érzékem van, hogy olyat kérdezzek, amit nem kéne.*Csak én lehetek ilyen szerencsétlen.* - Most elrontottam a hangulatot?*Pedig tényleg csak egy ártatlan kérdésnek szántam.* - Az ő bajuk.*Vonok vállat.* - Én is.*Azok csak a szexről szóltak.* - És bent is szoktál zenélni? Nagyon ügyes vagy. Mindig is irigykedtem azokra, akikben van valami művészi hajlam. Nagyon béna vagyok ezekben, Noriko tanúsíthatja. Komolyan még ő is jobban rajzol nálam.*Nevetek fel.* - Remélem sokat fogunk együtt sétálni.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.10.30, 00:59 | Üzenet # 331
Yaoista
- Nincs semmi baj, nem tudhattad. *Mosolyodom el.* - Nem, nem rontottad el. *Cirógatom meg az arcod kedvesen.* - Valahogy úgy. *Tetszett ez a laza hozzáállás.* - Igen, szoktam nekik gitározni és együtt énekelünk. *Mosolyodom el, látszott, hogy imádom a munkám.* - Egyszer talán játszok neked is. *Jegyzem meg.* - Mondjuk ő kifejezetten szépen rajzol a korosztályába, de az kemény, ha leköröz. *Nevetek veled.* - Lehet róla szó. *Kavargatom szórakozottan a kávém.*

MioDátum: Hétfő, 2017.10.30, 01:30 | Üzenet # 332
Yaoista
- Akkor jó.*Látszik, hogy megkönnyebbültem.* - Tényleg mondta is.*Jut eszembe.* - Megtisztelő lenne, még senki se játszott nekem.*Te tennéd kifejezetten örülnék neki.* - Köszönöm a nevében is, nagyon szereti csinálni. Engem nem nehéz.*Nevetek.* - Sportban nagyon jó vagyok, ezekben nem, bár jókat lehet rajtuk röhögni.*Engem meg nem zavar, van önkritikám.* - Helyes.*Mosolygok, le se veszem rólad szemeim.* - Nagyon különleges hajszíned van, még sose láttam, ehhez foghatott.

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.11.02, 01:14 | Üzenet # 333
Yaoista
- Tudom. *Tisztában voltam vele, hogy a múltkorihoz képest semmit se csinálunk.* - Nem akarom, hogy bármennyire is rosszul érezd magad miattam. *Meglepődtem, hogy feltűnt, nem válaszoltam.* - Egyébként nem tudom, hogyan viselkednék, de sosem csináltam ezt, mint te. *Ez igaz, nem nyomultam ennyire sosem.* - De tudhatom Jason, ez a lényeg. *Próbálom veled megértetni.* - Sajnálom... *Szégyellem magam még jobban. Elfordítom a tekintetem, hogy mit tettem volna akkor.* - Amíg így viselkedsz velem, addig lehet, de igyekszem magamban tartani.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.11.02, 01:47 | Üzenet # 334
Yaoista
- Majd kiderül. *Mosolyodom el sejtelmesen.* - Akkor tényleg nagyon rossz lehetsz. *Állapítom meg.* - Miket sportoltál? *Kérdezlek kíváncsian.* - Majd megnézem a rajzaid. *Kuncogok.* - A hajam? *Lepődök meg.* - Azt sokszor megszokták jegyezni. *Túrok bele elég szexin.* - Nem láttál még vöröset? *Kérdezem kíváncsian, majd belekortyolok az italomba.* - Finom tényleg. *Állapítom meg és kicsit melengetem a csészén a kezem.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.11.02, 01:50 | Üzenet # 335
Yaoista
- Én meg, hogy te rosszul érezd magad, ebben látod egyetértünk.*Mosolyodom el.* - Miért mit csinálok szerinted? Szeretlek? Nem mondok le rólad?*Kérdezlek.* - Szerintem, azért elégé visszafogom magam.*Hiszen nyomulhatnék sokkal jobban.* - Miért is tudnád? Persze te azt is tudod, hogy majd én másba fogok szeretni meg hasonlók. Megsúgom, hogy nem vagy jövőbelátó szóval ne okoskodjál.*Morgok rád.* - Nem kell folyton sajnálkoznod.*Sóhajtok fel.* - Értem. Komolyan úgy érzem már lassan, hogy bűn hogy szeretlek.

MioDátum: Csütörtök, 2017.11.02, 01:58 | Üzenet # 336
Yaoista
- Igen minden kiderül.*Értek egyet.* - Kritikán aluli.*Nevetek fel.* - Futás, kosár, foci, atlétika és futás futás futás.*Nevetek fel.* - Azt szeretem a legjobban. Te szoktál futni? Vagy sportolni?*Eltudom képzelni rólad,na meg az oviban is van ilyen foglalkozás.* - Hogy jól kiröhögjél mi?*Vigyorgok.* - Láttam már vöröset, de azért ez nem a megszokott vörös és még ilyet nem láttam.*Mozdulatod nagyon ott van.* - Örülök, hogy ízlik. Különben én is nagyon finom kávét tudok csinálni.*Jegyzem meg mellékesen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.11.02, 02:06 | Üzenet # 337
Yaoista
- Értem, szóval egy kis futás. *Nevetek én is.* - Nem nagyon, csak ha kedvem van. Inkább zenélek a szabadidőmben. *Nekem az volt a szerelmem, na meg a munkám.* - Természetesen. *Vigyorgok én is.*- Értem. Nos, tényleg nem sokszor látni ilyet. *Értek egyet veled. Rád pillantok és féloldalasan elmosolyodom.* - Majd talán egy reggel megkóstolom. *Reméltem egyértelmű volt, hogy mire is gondolok.* - Kíváncsi vagyok rá.

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.11.02, 02:16 | Üzenet # 338
Yaoista
- Legalább valamiben. *Sóhajtok egy nagyot.* - Nem érted meg a nem szót. *Magyarázom meg a problémád.* - Szerinted... *Nyomatékosítom.* - Nem okoskodok, de te meg ne legyél ennyire magabiztos. *Morgom én is.* - A saját érzéseimmel azért tisztában vagyok. *Közlöm veled, én is legalább annyira makacs voltam, mint te.* - Nem bűn, csak jobb lenne, ha nem szeretnél engem. *Egyszerűbb lenne az élet.* - Sosem bűn szeretni. *Mondom halkan.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.11.02, 02:28 | Üzenet # 339
Yaoista
- Igaz, ebben az esetben nem értem meg.*Azt jelentené, hogy lemondok rólad.* - Nyomulok esetleg az iskolában? Vagy talán elmegyek hozzád? Nyomulok most rád?*Ebben se értünk egyet.* - Magabiztos? Hidd el, hogy nem vagyok az.*Akkor sokkal nagyobb esélyt látnék a kapcsolatunkra.* - De én meg nem? Azért ez elég ellentmondásos és főleg, hogy te mondod meg mi is lesz az érzéseimmel, amit kitudja, hogy egyáltalán komolyan veszel e.*Ebben se vagyok biztos.* - Jobb lenne, ha te is szeretnél.*Fordítom meg.* - Csak, ha én szeretlek téged.*Suttogom.* - Csak úgy mondom, hogy most nem vagy kedves.*Jegyzem meg, de elég édesen.* - Te vagy az egyetlen, aki ilyen hamar képes felhúzni.*Elég nyugodt természetű vagyok.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.11.02, 02:38 | Üzenet # 340
Yaoista
- Elvégre azért lettem ilyen edző.*Mosolygok, nagyon szeretem a hívatásom.* - Amikor éppen olyan kedved van, akkor elmehetnék együtt, bár lehet abban én foglak kinevetni.*Vigyorgok.* - Nem fordult meg a fejedben, hogy zenész legyél?*Amit lehet szeretnék rólad tudni.* - Szép kis óvóbácsi vagy, mit ne mondjak.*Csóválom a fejem, persze vigyorgok mellé.* - Alapból van egy különleges kisugárzásod.*Nem csak úgy mondom.* - Abban vagyok a legjobb, csak nem akartam így lecsapni mielőtt még félreértenéd.*Komolyan meg akarlak ismerni.* - Örülsz, hogy igent mondtál?

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.11.05, 19:39 | Üzenet # 341
Yaoista
- Sose gondoltam volna. *Vigyorgok kicsit szemtelenül.* - Azért nem vagyok annyira szerencsétlen. *Morgom kicsit, de aranyosan, nem sértettél meg kicsit sem. Nyilván te jobb kondiban vagy, mint én.* - Nem igazán, sosem gondolkoztam rajta, hogy a zenéből éljek meg. Lehet megtudnék, de jobb így. Nem szeretek annyira a figyelem központjában lenni. *Na meg az se hiányzott, hogy zaklassanak.* - Jobb egy csendes élet szerintem. *Elmélkedem kicsit.* - Az egyik legjobb. *Nem voltam híján önbizalomnak, ha a munkámról volt szó.* - Meglepően visszafogott vagy. *Állapítom meg, furcsa is volt.* - Talán. *Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.11.05, 21:06 | Üzenet # 342
Yaoista
- Nem... *Mondom halkan.* - Pedig nagyon annak tűnsz. *Olyan biztosan állítod, hogy majd beléd szeretek.* - Már komolyan veszem. *Rengi letolása után főleg.* - Akkor még rosszabb lenne. *Mondom halkan. Akkor még jobban fájna nemet mondani, hiszen akkor is a diákom lennél.* - Nem mondtam ezt. *Nem gondoltam, hogy rossz az, amit érzel.* - Sajnálom. *Mosolyodom el egy picit, mert ez aranyos volt nagyon. Az utolsó mondatodra rád pillantok.* - Nem tehetek róla. Fogalmam sincs, hogy álljak hozzád.

MioDátum: Szerda, 2017.11.08, 12:02 | Üzenet # 343
Yaoista
- Akkor az vagyok.*Unom, hogy megmondod milyen is vagyok.* - Legalább elhiszed.*Ez is haladás, még ha nem is lesz semmi köztünk.* - Nem értünk egyet, de nem fogok veled vitatkozni.*Belefáradtam mára biztosan.* - Nem mondtad, de nagyon úgy hangzik.*Suttogom.* - Senki nem sajnálkozást ennyit még nekem, mint te.*Csóválom meg a fejemet.* - Nekem se egyszerű hidd el.*Fogalmad sincs róla, ha mennyire.* - Nem is akarsz, majd jönni az utazásra? Mert ha csak az exed miatt jönnél, akkor ne is gyere.*Majd elmész külön.*

MioDátum: Szerda, 2017.11.08, 12:50 | Üzenet # 344
Yaoista
- Pimasz.*Vigyorgok.* - Majd kiderül.*Persze csak viccelek, de jó húzni az agyadat.* - Pedig ezzel a külsővel elég nehéz, hogy ne legyél a figyelem középpontjában, de megértem.*Bólintok.* - Azért egy oviban nem mondanám csendesnek.*Nevetek fel.* - Én szeretem a nyüzsgést, de ahogyan te leírtad, úgy nem érdekelne.*Értek egyet.* - Szerény is vagy.*Tetszik ez a önbizalom.* - Miért mit vártál milyen leszek? Elsőre azért visszafogom magam, de tény, hogy jóval nyugodtabb vagyok, mint a lányom születése előtt.*Amit egyáltalán nem bánok.* - Te pedig kedves és cuki és ennek az ellenkezőjét állítottad.*De mégis csak az első randink.* - Örülök.*Emelem fel a kezed és kapsz egy csókot a kézfejedre.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.11.11, 22:35 | Üzenet # 345
Yaoista
- Nem akarok még hozzátenni. *Nem akartam, hogy mindenki felfigyeljem rám azért.* - A gyerekek más tészta. *Nevetek veled.* - Én elvagyok egymagam is. *Iszok bele az italomba.* - Csak mint te. *Vigyorodom el.* - Nem is tudom... *Elmélkedem.* - Sokkal nyomulósabb és hangosabb. Legfőképp hangosabb. *Hiszen általában mindig a figyelem középpontjában vagy.* - Majd rájössz mennyire vagyok kedves és cuki. *Tetszett, hogy így jellemeztél. Kézfejemre meglepődök és kicsit változik a színem, de nem olyan nagyon.* - Azt hittem faggatni fogsz mindenféléről, közben mindenfelé taperolni, de kellemesen csalódtam. *Nézek rajtad végig.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.11.11, 23:47 | Üzenet # 346
Yaoista
*Csak sóhajtok egy nagyot.* - Sejtettem. *Én is belefáradtam már.* - Nem gondoltam ilyesmire. *Nem szerettem volna, ha bűnnek fogod fel az érzéseid. Nem ezt akartam elérni.* - Legalább tudod, hogy tényleg bánt. *Nagyon bántott ez az egész helyzet.* - Gondolom. *Suttogom halkan. Nagyon megleptek a szavaid és eléggé rosszul is estek.* - Szóval nem is találkozhatok Rokuroval, mert te azt mondod? *Háborodok föl, nem is kicsit.* - Ebből látszik, hogy csak egy gyerek vagy.

MioDátum: Vasárnap, 2017.11.19, 02:38 | Üzenet # 347
Yaoista
- Oké, oké elhiszem.*Nyugtatlak meg.* - Eddig is tudtam.*Hiszen folyton ezt hajtogatod.* - Tessék?*Döbbenek le.* - Mégis mi a franc bajod van neked? Miért forgatod ki a szavaimat?*Arról nem is beszélve, hogy a kérdésre se válaszolsz.* - Sok esetben gyerek vagyok, de te még inkább.*Még ha te ezt tagadod is.* - Nem tudom, hogy vagy képes rólam ilyet feltételezni, de ez nagyon nem volt fair.*Arról nem is beszélve, hogy milyen szarul esik.* - Ha a jövőben egy párt alkotnák, akkor se tiltanék meg neked semmit.*Jegyzem meg, bár jelenleg egyre kevesebb esélyt látok ránk.* - Felejtsd el amit mondtam, mert úgy látom neked most mindennel bajod van vagyis inkább velem van bajod.*Nem értem, hogy miért csinálod ezt.* - Pedig tényleg olyan sokat jelentett, hogy átjöttél.*Suttogom.* - Az lesz a legjobb, ha most elmész.*Nem hittem volna, hogy valaha én foglak téged elküldeni.* - Holnap, majd beviszem a ruhádat.*Kivételesen nem nézek rád, miközben beszélek.* - Maradsz, annak csak rosszabb vége lesz. Köszönöm még egyszer, hogy átjöttél. Sajnálom, hogy ismét csak gondot okoztam.*Nem is vagyok dühös, inkább csak csalódott és szomorú.* - Kikísérem Sensei.*Váltok magázásra, ismét igen csak a lelkembe tiportál. Oda is megyek a bejárathoz és kinyitom neked az ajtót.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.11.19, 02:38 | Üzenet # 348
Yaoista
- Pontosan.*Kuncogok, majd a jellemzésemre felnevetek.*  - Ez tetszik.*Nem veszem sértésnek, van benne igazság.* - Alig várom.*Mosolyodom el, a reakciódon meg főleg.* - Nos valóban elég hangos vagyok, ezt kár tagadnom, de amennyire tudom igyekszem legalább elsőre visszafogni magam.*Vigyorgok.* - Kíváncsi vagyok mindenre veled kapcsolatban, de amire nem akarsz válaszolni, azt nem fogom erőltetni.*Ez a normális.* - Szóval ez egyáltalán nem igaz rám.*Nem sértődtem meg, hogy ezt gondoltad rólam.* - A taperolásról meg csak annyi, hogy tényleg érdekelsz és nem csak megdugni akarlak, ezért szépen lassan haladok. Örülök, hogy kellemesen csalódtál és azt is jó jelnek veszem, hogy ezek ellenére is igent mondtál.*Mosolyodom el.* - Tetszik, hogy ennyire őszinte vagy.*Elég fontos dolog.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2017.11.27, 18:39 | Üzenet # 349
Yaoista
- Szóval elsőre megkímélsz? *Mosolyodom el. A folytatás nagyon jól esett.* - Köszönöm. *Nem tudtam, hogy miért köszöntem meg.* - Meglepő. *Tényleg azt hittem, hogy nyomulósabb leszel.* - Ennyire megfontalak? *Kérdezlek kíváncsian.* - Mi tetszett meg bennem? *Nagyon érdekelt, hogy mit látsz bennem.* - Nos, tényleg az esetem vagy... és úgy voltam vele, hogy egy randi nem fog fájni, minden más kiderül. *Kuncogtam.* - Jobb kimondani a dolgokat, mint szépítgetni.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.11.27, 19:01 | Üzenet # 350
Yaoista
- Te közölted, hogyha miatta mennék, ne menjek. *Nem forgattam ki semmit. Nem mondtam semmit a gyerek dologra, csak összehúztam a szemöldököm.* - Az sem, amit te mondtál. *Nem is értettem, hogy jut eszedbe hogy Rokuro miatt mennék. Tudtam jól, hogy nem tiltanál semmit, de attól magamra vettem kicsit.* - Nincs semmi bajom veled. *Sóhajtok fel. Nem értettem, hogy miért jössz ezzel mindig. Nagyon meglepődtem, ahogy folyattad. Pár pillanatig csak pislogtam, majd elfordítom a tekintetem és lehajtom a fejem. Kimásztam a pléd alól, de fel se néztem, úgy szedtem össze a cuccaim.* - Akartam menni. *Szólalok meg az ajtóban melletted állva.* - Miattad, de már nem. Nem hiszem, hogy jó ötlet. *Teszem hozzá. Csak veszekednénk és azt nem akartam.* - Majd találkozunk. *Jövök ki. Még szakadt az eső, bár már nem villámlott. Hamar megáztam, de még visszafordultam, nem érdekelt, hogy csurom víz lettem.* - Ha rosszul vagy, hívd fel Rengit. *Aggódtam érted annak ellenére, hogy most így elküldtél.*

Keresés: