2025.07.21, Hétfő, 12:11
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

MioDátum: Péntek, 2018.01.26, 14:10 | Üzenet # 376
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Te kis piszok, most szívatsz engem igaz?*Esik le.* - A viselkedéssel, egyszer mintha komolyan vennél, aztán még se.*Mondataid szöges ellentéte egymásnak.* - Akkor tisztázzuk azért. Elhiszed, hogy érdekelsz és nem csak szexet akarok?*Kérdezzem komolyabban. Nem vagyok hozzá szokva az ilyen helyzetekhez.* - Ezt fejben tartom.*Falatozom tovább.* - Én is.*Kuncogok.* - Tényleg?*Csillannak fel a szemeim.* - Az nagyon jó lenne.*Tényleg szeretem a hasamat.* - Köszönöm előre is.*Cirógatom meg a kezed, a sütit meg se perc alatt bepuszilom.* - Ez jól esett.*Simogatom meg a pocimat.* - Mehetünk sétálni vagy még maradni szeretnél?

szela00Dátum: Szombat, 2018.01.27, 12:42 | Üzenet # 377
Yaoista
*Elnevettem magam a megvilágosodásodra, aranyos volt nagyon.* - Ez az első randink. Az csak jó, ha kicsit kétségek között hagylak. *Jelentem ki az álláspontom, de mosolygok mellé.* - Elhiszem. *Nyugtatlak meg, nem akartam, hogy azt hidd, teljesen viccet csinálok belőled.* - Tényleg. *Olyan voltál, mint egy nagy gyerek.* - Kár volt összekoszolni a tányért. *Kuncogok, ahogy szinte szublimál a sütid.* - Mehetünk. *Állok fel. Fizetés után szépen megyek melletted és közben nézelődök. Tényleg nem volt még időm felfedezni a környéket rendesen.* - Ismersz más ilyen helyeket is? *Kérdezem kíváncsian.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.01.27, 12:57 | Üzenet # 378
Yaoista
- Nem, tényleg nem... *Sóhajtok egyet nagyon. Rég fáztam meg ennyire.* - Köszönöm. *Mosolyodom el. Nagyon aranyos volt, hogy ennyire gondoskodni akartál rólam.* - Ráérsz még vele. *Idővel úgy is az emberre ragad ez-az.* - Tudom, de most lusta vagyok. *Nem volt kedvem most felkelni.* - Remélem. *Kissé gondterhelt voltam.* - Teljesen, köszönöm. *Ülök föl.* - Megoldom, köszi. *Próbáltam levenni a fölsőm, de már ennyitől megszédültem.* - Vagy mégsem. *Jövök zavarba.* - Segíts kérlek. *Teljesen legyengített a láz.*

MioDátum: Hétfő, 2018.01.29, 01:26 | Üzenet # 379
Yaoista
- Rendben, te vagy a főnök.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok és még el is fordulok, de akkor szólsz, hogy még se megy. Rögtön pattanok is, hogy segítsek.* - Nincs semmi baj.*Nem csodálom, hogy nincsen semmi erőd. Leveszem a felsődet és rád adom a tisztát nincs is semmi gond, még akkor se, amikor leveszem a nadrágod, de amikor az alsód jön, már én is zavarba jövök és meg is bámulom a farkad.* biggrin  - Bocsánat.*Kapok észbe.*Gyorsan rád adom a boxert és a nacid is.* - Kész is vagyunk.*Kissé melegem lett, ami a te közeledben nem újdonság.* - Jobb így ugye?*Cirógatom meg az arcodat.* - Szólj, hogy mit tehetek még érted.

szela00Dátum: Kedd, 2018.01.30, 20:38 | Üzenet # 380
Yaoista
- Szánalom... *Sóhajtok egy nagyot, nem szerettem beteg lenni, nagyon nem. Hagytam, hogy segíts és azért feltűnik, hogy megnézel, amin egy nagyon picit elmosolyodom.* - Semmi. *Igazából láttál már meztelenül, nincs okom kiakadni.* - Köszönöm. *Cirógatom meg az arcod kedvesen, minden megjegyzés nélkül.* - Igen, jobb. *Bólintok egy aprót.* - Hoznál még teát? *Veszem el a szemüvegem és felrakom, hogy lássak rendesen. Mikor visszajöttél, leültettelek magam mellé, majd elfeküdtem és a fejem az öledbe raktam. Megfogva a kezed, rögtön a homlokomra tettem. Látszott rajtam, hogy ez tényleg nagyon jól esik, kellemesen hűtött.*

MioDátum: Péntek, 2018.02.02, 19:11 | Üzenet # 381
Yaoista
- Nem vagy szánalmas, ezt most azonnal verd ki a fejedből.*Dorgállak meg. Örülök, hogy nem szidsz meg, bár tényleg reflexszerűen jött.* - Nincs mit.*Simul az arcom a tenyeredbe.* - Persze.*El is megyek és csak akkor jövök vissza, amikor meg vagyok.* - Ahogyan gondoltam nagyon jól áll a szemüveg, igazán dögös még így betegen is.*Nincs olyan, ami neked ne állna jól. Mozdulat meglep, de annál jobban tetszik.* - Nagyon édes vagy.*Nem bírtam ki hagyni.* - Pár nap és sokkal jobban leszel.*Biztatlak és folyamatosan cirógatlak.* - Ne hozzak egy borogatást?*Besimítok a felsőd alá és a felső tested is hűteni kezdem.*

MioDátum: Péntek, 2018.02.02, 20:37 | Üzenet # 382
Yaoista
*Amint felnevetsz már tudom, hogy csak szívattál.* - Szép vagy mit ne mondjak.*Csóválom meg a fejem elmosolyodva.* - Ott a pont.*De azért jó biztosra menni.* - Ne is mond.*Vigyorgok. Fizetek, mivel én hívtalak meg.* - Van még cukrászda, de ez a legjobb, leteszteltem az összeset.*Kuncogok.* - Van egy nagyon jó étterem és több beülős hely, de meg van a törzshelyünk abból is Katsuval szeretjük. Ő a legjobb barátom és tesitanár.*Magyarázom meg, kiről is van szó.* - Már jött ő is a lánykámért, lehet találkoztál már vele.*Óvónénik ismerik.* - Elmehetünk oda is valamikor, ha gondolod.

szela00Dátum: Szombat, 2018.02.03, 00:26 | Üzenet # 383
Yaoista
- Mondtam, hogy nem vagyok olyan aranyos, mint hiszed. *Kuncogok.* - Ebben biztos voltam. *Mondom a tesztelésre, látva, hogy milyen sebességgel fogyott el a süti.* - Jól hangzanak. *Mosolyodom el. Kíváncsian hallgatom ki az a Katsu és rögtön beazonosítom.* - Igen, találkoztam már vele. Szóltak a többiek, hogy vele elengedhetem a lányod. *Magyarázom, hogy miért is tudom ennyire.* - Beülős helyre vagy étterembe? *Kérdezlek, hogy mire is gondoltál.* - Tudod második randin enni illik vinni az embert. *Ebből levehetted, hogy benne vagyok a következő randiban, ha valamikor ráérünk.* - Szép a környék. *Terelek.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.02.03, 00:44 | Üzenet # 384
Yaoista
- Jó, jó... *Morgom kicsit, attól én még annak éreztem magam.* - Köszi. *Mondom a szemüvegre, bár én annyira nem szerettem.* - Csak beteg, nem édes. *Jegyzem meg, azért kötekedni volt egy kis erőm, de az csak jó jel volt.* - Remélem. Nem bírok így semmit tenni. *Sóhajtok egy nagyot, de még leheletem is meleg volt.* - Ne, nem akarom vizes lenni. *Nem szerettem a borogatást.* - Így jó. *Arra is sóhajtottam egyet kellemesen, hogy besimítasz a felsőm alá, nagyon jól esett most az érintésed.* - Olyan jó hideg. *Hunyom le a szemem. Picit ki volt pirulva az arcom, nagyon jól festettem.* - Te ebédeltél egyáltalán? *Kérdezlek hirtelen.*

MioDátum: Szombat, 2018.02.03, 01:02 | Üzenet # 385
Yaoista
- Kötekedsz jó jel, de akkor is édes vagy.*Kuncogok.* - Tudom, tudom.*Én is utálok beteg lenni, de ennyire nem vagyok veszélyes mint te.* - Oké, akkor nem kapsz.*Nevetek fel picit.* - Ne haragudj, de tényleg annyira édes vagy.*Olyan vagy mint egy gyerek.* - Sose hittem, hogy egyszer ilyen hasznosnak lesznek a hideg kezeim.*Kuncogok. Legszívesebben megcsókolnálak de tudom, hogy nem lehet és a helyzetet nem akarom kihasználni.* - Még nem, de nem is vagyok éhes. Enni fogok ígérem, de te most ne velem törődjél.*Lehajolva kapsz egy homlok puszit, talán ennyi belefér.* - Majd, ha felmelegszik a kezem lehűtöm.*Nevetek fel.* - Hol simogassalak?

MioDátum: Szombat, 2018.02.03, 01:07 | Üzenet # 386
Yaoista
- De jól áll és kell is.*Nagyon cuki fiúk nem illenek hozzám.* - Nagyon jó barát és sokat segít nekem. Szerintem amúgy azt hiszik, hogy a párom, bár tényleg meleg.*Megismered, akkor úgyis megtudod.* - Is - is.*Minél több helyre elakarok menni veled.* - Igen? Nos, akkor előbb az étterembe.*Mondom nagyon mosollyal, hiszen lesz folytatás.* - Nagyon szeretem, tényleg imádok itt élni és a hercegnőm számára ez tökéletes hely.*Jobb, mint egy zajos nagyváros.* - Sokat jövünk ki a parkba játszani és futni is sokat járok ki.

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 00:48 | Üzenet # 387
Yaoista
- Miért hinnék, hogy a párod? *Nekem meg se fordult a fejembe.* - Van valakije? *Érdeklődöm, bár nem féltékenykedésből.* - Mennyire elfogadók itt az emberek? *Hiszen sokszor ebből gond van, ha nem fogadnak el. Elmosolyodom én is, nem hittem, hogy ennyire megörülsz a dolgoknak.* - Az biztos. Én egy nagyvárosban nőttem fel, de nem szerettem sosem ott lakni. Azt ilyen helyeket jobban szeretem. *Nézek szét, bár lehet, ha rendes családom van, szerettem volna a várost is.* - Szokta mesélni. *Mosolyodom el, tényleg imádtam a lányod.* - Lehet néha én is kinézek. *Elmélkedem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 01:00 | Üzenet # 388
Yaoista
*Csak sóhajtottam egyet az édesezésre és rád hagytam.* - Kellemes nagyon. *Mondom az érintésedre. Finomak voltak az ujjaid is.* - Ha éhes leszel, szolgáld ki magad nyugodtan. *Nem akartam, hogy éhen maradj. Meglepődtem a puszidon nagyon is, ki is pattant a szemem. Az arcodra pillantottam, majd félre. Megint csak kihasználom a kedvességed, úgy éreztem.* - Rengi meg fog ölni. *Suttogom halkan magamnak.* - Ez édes volt. *Mosolyodom el.* - Így jó. *Cirógatom meg a karod.* - Rég voltam ennyire beteg. Évek óta. *Sóhajtok egy nagyot.* - Köszönöm, hogy itt vagy...

MioDátum: Vasárnap, 2018.02.04, 19:09 | Üzenet # 389
Yaoista
- Örülök.*Nekem is az, de ezt úgyis tudod.* - Rendben van, de neked is enned kell pár falatot.*Még ha nincs is étvágyad enni kell.* - Bocsánat nem kellett volna?*Kérdezlek a puszira.* - Mert hiányolni kell a társaságod pár napig?*Vigyorgok, bár van benne igazság is. * - Azért vagyok itt, mert beteg vagy ez más, talán én vagyok az aki visszaél a helyzettel.*Te kerülni akartál.* - Örülök.*Én ezt bóknak veszem.* - Sajnálom miattam van.*Mardos érte a bűntudat.* - Ne köszönd, számomra az öröm. Nagyon élvezem, hogy veled lehetek, de azért remélem, hogy hamar meggyógyulsz.*Még ha utána kerülni is fogsz.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.02.04, 19:42 | Üzenet # 390
Yaoista
- Mert a nők szeretnek kombinálni.*Nevetek fel.* - Tény, hogy Jason is szokott jönni érte, de Katsu többször. Együtt is jöttünk már és szeretem cukkolni lehet ez is rátesz meg általában vele programozok.*Magyarázom.* - De ha nem hallottál semmi pletykát, akkor én kombinálok.*Kuncogok.* - Miért érdekel?*Téged csak ne érdekeljen. biggrin * - Különben nincs, de Jason nagyon szeretné, ha a párja lenne. Személy szerint szurkolok nekik.*Szerintem van esélye a kölyöknek.* - Barmok mindenhol vannak, de a többség elfogadó. Az oviban tudják?*Én se voltam százszázalékosan biztos benne, hogy meleg vagy.* - Egyetértek.*Biccentek.* - Édesem.*Mosolyodom el.* - Annak örülnénk.*Direkt többes számba mondom.* - Bármi is lesz velünk a lányommal biztos nem lesz gond.*Hiszen kölcsönös az imádat.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 02:11 | Üzenet # 391
Yaoista
- Igazából a kollégák azon szoktak elmélkedni, hogyan csábítsanak el titeket. *Nevettem el magam.* - Ha kiderül, hogy randizok veled, szerintem ki fognak borulni. *Kuncogok tovább.* - Szóval te kombinálsz. *Mosolyodom el.* - Kíváncsi vagyok. *Nem tudtam, hogy miért kérdezel vissza.* - Értem. Jó barát vagy, hogy támogatod őket. *Gyújtok rá közben egy szál cigire.* - Tudják, igen. Nem akartam bajt, szóval elmondtam őszintén, mielőtt aláírtam volna. Szerencsére kedvesek voltak. *Látszik, hogy ez mennyire jól esik.* - Reméltem, hogy nem lesz. *Nagyon szerettem a gyerekeket. Ahogy így sétáltunk, egyik pillanatról a másikra, hirtelen elkedzett szakadni az eső.* - Siessünk! *Kapom el a karod és hirtelen húzni kezdelek. Nem laktam messzire, felismertem valamennyire a környéket. Egészen a bérház bejáratáig szaladtam veled, ahol megálltam és lihegtem. Már védve voltunk az esőtől, de aztért rólam csöpögött a víz.* - Szerintem még az alsóm is vizes. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 02:15 | Üzenet # 392
Yaoista
- Fogok, de nagyon nem vagyok éhes. *A gógyszer miatt persze majd legyűrök pár falatot.* - Nem, nem erről van szó. *Nem a te hibád volt és igazából jól esett a puszid.* - Nem, azért nem. *Kuncogtam halkan.* - Azért majd úgy is valami kompenzálást kér. *Mosolyodom el.* - Miért? Hátsó szándékaid vannak? *Kérdezlek kíváncsian.* - Nem a te hibád. *Ismétlem meg.* - Én sem figyeltem eléggé és örülök, hogy átmentem. *Megnyugtatott, hogy már jobban vagy.* - Pár nap alatt kipihenem. Remélem nem kapod el.

MioDátum: Hétfő, 2018.02.05, 02:49 | Üzenet # 393
Yaoista
- A pár falat is elég lesz.*Jobb, mint a semmi.* - Tudhatom, hogy miről vagy ne kérdezzelek?*Faggatni nem akarlak.* - Miért nem kér? Komolyan tényleg egy nagy gyerek.*Nevetek fel.* - Hátsó szándék mi?*Elég magas labda, de nem csapom le.* - Kihasználom, hogy veled lehetek és hozzád érhetek szóval mondhatni az van.*Felesleges tagadni elég nyilvánvaló.* - Megmondtam, hogy minden percet ki fogok használni, hogy a közeledbe legyek.*De ezt tudod jól.* - Szerinted.*Motyogom.* - Te aztán nem vagy hibás.*Jót akartál nekem.* - Igen és nem fogom, ha igen akkor majd te ápolsz.*Tudtam nem így lenne, na meg furcsa is lenne a családom miatt.*

MioDátum: Hétfő, 2018.02.05, 03:11 | Üzenet # 394
Yaoista
- Már tapasztaltam.*Nevetek fel.* - Lehet, hogy féltékenyek lesznek.*Kuncogok.* - Igen szokásom, rosszabb vagyok a lányoknál.*Vigyorgok.* - Bocsi nem így kellett volna lereagálnom.*Túrok kissé zavartan a hajamba.* - Katsu ez esetben nem örül ennek a támogatásnak.*Követve a példád én is rágyújtok.* - Akkor jó, bár tényleg azok.*Rólam is tudják a helyzetet, de azért ugye próbálkoznak.* - De azért nálad is próbálkoztak nem? Hát ha velük kivételt teszel.*Kuncogok.* - Oh basszus.*Esőre nem számítottam, mondjuk mostanság elég kiszámíthatatlan az időjárás. Nem gondoltam, hogy a lakásodhoz megyünk.* - Ne is mond.*Nevetek veled.* - Igaz te nem mondtad, hogy nem így tervezed a folytatást.*Muszáj volt lecsapnom.* - Tetszik a lakásod.*Nézek körbe, de nem mozdulok.* - Hol a cicád?

szela00Dátum: Kedd, 2018.02.06, 00:19 | Üzenet # 395
Yaoista
- Ez aranyos. *Nem gondoltam, hogy féltékenykednél.* - Nem én mondtam. *Nevettem el magam.* - Semmi baj. *Látszik, hogy nem vettem magamra kicsit sem. Sőt, valahol imponáló volt a dolog.* - Igen, egyszer megpróbálták, de elmagyaráztam, hogy én tényleg nem. *Kuncogok.* - Szerintem lepaktáltál valami időjárás sámánnal. *Közlöm veled a dolgokat.* - Köszi. *Mosolyodom el és közben hozok neked törölközőket.* - Esik az eső, úgyhogy az ágy alatt. Majd kicsalogatom. Amint hallja a kajahangot, rögtön nem érdekli tovább, hogy szakad. *Mosolyodom el.* - Adjak tiszta ruhát? Én átöltözök. *Tényleg úgy éreztem magam, mint aki lezuhanyzott.* - Ha szeretnél, le is zuhanyozhatsz. *Nem akartam, hogy megfázz.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.02.06, 00:33 | Üzenet # 396
Yaoista
- Milyen óvatos lettél hirtelen. *Kuncogok kicsit.* - Csak volt egy beszélgetésünk rólad és igaza volt sok mindenben. El kéne döntenem, hogy akarok-e valamit és ha igen, akkor mit. Ha nem, akkor pedig úgy is kéne viselkednem. Megdorgált, mert félt téged. *Igaza is volt.* - Perverz. *Tudtam, hogy mire gondolsz és milyen magas labda volt, még ha nem is annak szántam.* - Igaz... *Tényleg megmondtad.* - Jason. Az én döntésem volt, hogy meglátogatlak. Az esőről sem te tehetsz és arról sem, hogy nem mentem rögtön fürdeni, mikor hazaértem. *Magyarázom nyugodtan.* - Meglátogatnálak. *Tényleg átmentem volna.*

MioDátum: Kedd, 2018.02.06, 00:50 | Üzenet # 397
Yaoista
- Igyekszem viselkedni most nem tudsz annyira visszavágni.*Kuncogok.* - Mindig azt mondja, hogy olyan vagyok mintha a kisöccse lennék.*Mosolyodom el.* - Bár azt is megmondta párszor, hogy azért megdugna, szóval így elég betegül hangzik.*Nevetek fel.* - De számomra is olyan, mintha a bátyám lenne, akire nagyon sokat kell figyelnem.*Kuncogok.* - Tegnap úgy tűntél, mint aki döntött, erre most itt fekszel az ölembe. Ez csak a betegség miatt van?*Kérdezem kíváncsian.* - Ugyan nem csaptam le, ugyanolyan perverz vagy te is.*Vigyorodom el pimaszul.* - Oké, oké igazad van.*Ismerem be.* - Szeretem, ahogyan mondod a nevemet.*Olyan szépen hangzik a te szádból.*  - Ez kedves,de ne történjen meg és csak látogassál meg csak úgy.*Mondom édesen.* - Tényleg nagyon dögösen áll a szemüveg.

MioDátum: Kedd, 2018.02.06, 01:01 | Üzenet # 398
Yaoista
- Akkor jó.*Kuncogok, nem zavarnak az ilyen jelzők.* - Nem beszélnél az én érdekemben is?*Nálam nem igen veszik a lapot.* - Téged nem tudlak kijátszani és simán átlátsz rajtam.*Tetszik, hogy van humorod, ami számomra fontos dolog.* - De édes, már kíváncsi vagyok rá.*Imádom az állatokat.* - Van valami nagyobb?*Nem akarom szétnyújtani.* - Elég lesz csak egy törülköző meg a száraz ruha, ha nincs el leszek törülközőbe.*Nem vagyok szégyenlős. Leveszem a cipőmet és a felsőmet is. Nagyon szépen ki van dolgozva a testem.* - Ázott kutyának érzem magam.*Veszi ki a szép hajgumim és megrázom a hajamat.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.02.19, 23:50 | Üzenet # 399
Yaoista
- Nem, mert vicces, ahogy szenvedsz velük. *Kuncogok.* - És ez baj? *Kérdezem kíváncsian, mert nem tudtam eldönteni.* - Igen, utálja az esőt. *Látszik rajtam, hogy nagyon szeretem.* - Igen, akad. *Bólintok.* - Menjünk beljebb. *Közben én is törlöm a hajam.* - Kiterítem. *Kérem el a felsőd, majd rárakom a radiátorra. Azért kicsit megnéztelek, de nem feltűnően.* - Mindjárt hozom. *Megyek be a hálóba. Átöltöztem én is gyorsan, na meg kerestem neked lazább pólót és nadrágot, reméltem jó lesz. Közben kihalásztam a macskám az ágy alól és a vállamra tettem.* - Parancsolj. *Mosolyodom el.* - Ő itt Kázmér. *Aranyosan bújt hozzám. Egy nagyon szép tricolor cica volt. Érdeklődve felemelte a fejét, majd leugrott és szagolgatni kezdett.* - Kérsz egy teát? *Megyek a konyhához.* - Ó, és csak akkor simogasd meg, ha odabújik, különben megkarmol. Válogatós, mint mondtam. *Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.02.20, 00:45 | Üzenet # 400
Yaoista
- Helyes, nem ér kihasználni a helyzetet. *Sóhajtok egy nagyot.* - Nagyon szeret téged. *Mondom lágyabban.* - Nem lep meg. *Nevettem el magam.* - Nekem is mindig megjegyzi, de csak szórakozik. *Legalábbis én csak rá szoktam hagyni.* - Én már rég döntöttem. *Jegyzem meg neked. Lehet nem úgy tűnt, de elmondtam a dolgokat.* - Csak amiatt, mert jó hidegek a kezeid. *Közlöm veled, nagyon makacs voltam.* - De megjegyezted. *Azért ezt nem hagyhattam ki.* - Miért? *Nem értettem, hogyan mondanám máshogy a neved, mint bárki más.* - Aranyos vagy. *Kuncogok.* - Dehogy... nem szeretem. *Sosem szerettem.* - De most nagyon fáradtak a szemeim a lencséhez. *Látszott is rajtam.* - Azon kevesek egyike vagy, aki látja rajtam, szóval becsüld meg.

Keresés: