2025.07.21, Hétfő, 09:30
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

MioDátum: Péntek, 2017.12.01, 14:24 | Üzenet # 351
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jogos, de akkor is félreértetted.*Feleslegesen mondom, csak a saját igazad hajtod. Nem mondok semmit, legyek én a hibás, nem érdekel.* - Nem úgy tűnik.*Jegyzem meg. Vacakul érzem magam, de ez most a legjobb döntés és legalább te is belátod.* - Igen, jó éjt.*Pillantok rád, az utolsó mondattal most megleptél.* - Rendben.*Bár úgyse fogom felhívni, de neked ezt nem kell tudnod.* - Siessen, ne fázzon meg.*Intek és bemegyek a házba.* - Őrületbe fogsz kergetni.*Sóhajtok fel. Elmegyek lefürdeni, majd berakok egy mosást, de csak azért, hogy kitudjam mosni a ruháid. Tovább folytatom a filmezést, de csak te jársz a fejembe és ez egész éjszaka nem múlik el. Kiteregetek, tovább filmezek, de aludni nem igen tudok. Reggel bár nincs első két órám, hamar kikelek az ágyból. Elég nyúzott és rosszkedvű vagyok. Látni akartalak és beszélni veled. Szerencsére a ruhád megszáradt és még ki is vasalom. Eszek pár falatot, majd felöltözöm sportosan és biciklire pattanva eltekerek hozzád. Tudom, hogy még itthon kell lenned, kivéve ha korábban elmentél. Becsengetek hozzád és szerencsére még itthon vagy.* - Jó reggelt. Sajnálom, hogy már reggel zaklatom és hívatlanul állítottam be.*Azt látom rajtad, hogy meglepődtél, de hogy haragszol e, azt nem tudom eldönteni.* - Visszahoztam a ruháit.*Nyújtom át, arra is figyeltem, hogy szépen hajtsam össze.* - Csak pár percig zavarom, úgy gondoltam, hogy egyszerűbb, mint a suliban.*Láthatod rajtam, hogy azért tartok tőle, hogy nem volt jó ötlet.* - A lényeg, hogy sajnálom a tegnapot vagyis hogy elküldtem. Eljön hozzám és így hálálom meg, hogy kirakom. Tényleg nem akartam, de nagyobb veszekedést se, de mégis szégyellem magam.*Teljesen össze vagyok zavarodva.* - Egész éjjel csak magán kattogtam.*Ami nem újdonság, de most aludni se sikerült igazán.* - Nem akarok haragban lenni magával. A szavaim miatt nem kérek elnézést, de azt hangsúlyozom még egyszer, hogy Rokurot félreértetted, még ha te nem is így gondolod.*Másképpen értelmezzük a helyzetet.* - Felfogtam, hogy jelenleg és lehet, hogy soha nem lesz esélyem, de legalább ne utáljon.*Kész összeesküvései elméleteket gyártottam a fejemben.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.12.02, 01:19 | Üzenet # 352
Yaoista
*Én még kicsit ácsorogtam, majd hazaindultam. Nem tudnám megmondani, hogy éppen miért vagyok magam alatt. Hazaérve nem volt kedvem rögtön átöltözni, kicsit ültem a kanapén, de már akkor tüsszögtem. Végül összeszedtem magam, lefürödtem és lefeküdtem aludni. Korán keltem, már nem éreztem jól magam, de nem foglalkoztam vele. Meglepődtem, mikor csengetnek, elképzelni nem tudtam ki lehet. Magas a lázam és az arcom is nagyon ki van pirulva. Nekem sem volt első órán, így ráértem. Csak pislogtam, hogy téged talállak az ajtónál.* - Szia... *Nem haragudtam rád, csak nem értettem semmit. Így is alig vagyok magamnál.* - Köszönöm. *Veszem el és elmosolyodom. Tényleg nagyon szépen adtad vissza. Csöndesen hallgatlak és nagyon meglepsz. Egy pillanatig nem haragudtam rád.* - Értem. *Mondom ennyit Rokurora, de látszik, hogy nem vagyok ott annyira.* - Nem utállak te bolond. *Kedvesen megcirógatom az arcod. Érezhetted, mennyire forró a bőröm.* - Kérsz egy kávét? *Hívlak be. Ahogy lépnék el azért, hogy begyere, nagyon megszédültem és meg kellett kapaszkodnom a falba is hirtelen.*

MioDátum: Kedd, 2017.12.12, 14:19 | Üzenet # 353
Yaoista
- Akkor jó.*Szinte hallatszik, hogy mekkora kő szakad le a szívemről. Annyira izgultam és egyben féltem, hogy fel se tűnt az állapotod eddig.* - Basszus te tűzforró vagy.*Ijedek meg.* - Te csak ne csinálj semmit.*Látom, hogy még meg is szédülsz.* - Ne ijedjél meg.*Amint kimondtam felkaplak. de előtte becsukom az ajtót.* - Te így nem mész sehova.*Beviszlek a nappaliba és a kanapéra fektetlek.* - Most, ha nem jövök ide akkor bejössz? Elment neked az eszed?*Dorgállak meg, de csak aggódásból.* - Oké hol a lázmérő?*Simítok a homlokodra.* - Sajnálom, ez miattam van.*Nem kell jönnöd hozzám, akkor nem történik ez meg.*

MioDátum: Szerda, 2017.12.13, 12:37 | Üzenet # 354
Yaoista
- Pontosan, egy igazi úriember vagyok.*Nevetek fel.* - Mégis mit?*Nem igazán értem.* - Úgy érzem, hogy ezt még párszor megfogod jegyezni.*Kuncogok, de nem zavar.* - Igen ennyire, ilyen már rég történt.*Nem hiába nem volt jó ideje komoly kapcsolatom.* - Ez így van, de az a legjobb, ha nem rossz szájízzel távozol.*Egyelőre jó úton halad a randink és remélem így is marad.* - Egyetértünk.*Sok közös van bennünk.* - A kérdésedre válaszolva nyilván tetszik a külsőd, ahogyan a gyerekekkel bánsz. Te vagy az egyetlen, aki megszokott szidni úgy igazán, ha késem vagy valamit elfelejtek. Ne értsd félre imádom az óvónéniket is, de náluk, ha bevettem a sármom és nyert ügyem van.*Nevetek fel.* - Amit még ki kell emelnem az a mosolyod, olyan őszinte és szívből jövő, ami igazán ritka.*Cirógatom meg az arcodat.* - Arról nem is beszélve, hogy a lányom is sokat csacsog rólad, szóval persze, hogy kíváncsibb lettem és egyre inkább érdekeltél.*Kuncogok.* - Megfelelő válaszok?*Mosolyodom el féloldalasan.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.12.23, 16:56 | Üzenet # 355
Yaoista
- Hogy nem erőlteted azt, amitről esetleg én még nem szeretnék beszélni. *Magyarázom megem. Nekem ez sokat számított és jól esett nagyon.* - Lehet. *Kuncogok veled.* - Nem is sejtettem. *Élveztem a figyelmed, na meg azt is, hogy ennyire megfogtalak téged.* - Ettől nem kell félned szerintem. *Hiszen jól érezm magam. Érdeklődve hallgatlak. Csak édesen mosolyogtam, ahogy bezélsz rólam, kicsit zavarba is jöttem. Cirógatásodra felpillantottam az arcodra.* - ez titok, de a lányod az egyik kedvencem. Imádom. *Nagyon jól kijöttünk egymással. Vele szoktam a legtöbbet játszani.* - Ne mosolyg így... *Iszok bele inkább a kávémba. olyan egy számító voltál, persze, hogy dobogni fog a kis szívem, ha így nézel rám.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.12.23, 20:50 | Üzenet # 356
Yaoista
- Mi? Dehogy. *Tagadom. Meglepődtem, ahogy felkaptál, de hagytam magam.* - De megyek. *Makacskodok már a kanapén.* - Nem ment el és igen, be. Nem vagyok olyan rosszul. *Teljesen ki voltam pirulva és látszódott, hogy le is gyengültem a láztól.* - A fürdőszobába a szekrénybe. *Sóhajtok fel, majd elmosolyodom kicsit.* - Nem a te hibád. Nem bírom nagyon a hideget, könnyen megfázok. *Simogatom meg kedvesen az arcodat.* - Nem lesz semmi bajom. Veszek be egy kis gyógyszert aztán már mehetek id dolgozni. *Nem akartam itthon maradni.*

MioDátum: Péntek, 2017.12.29, 13:32 | Üzenet # 357
Yaoista
- Persze, persze.*Csóválom meg a fejemet.* - Miért vagy ebben a helyzetben is, ennyire makacs? Egyáltalán nem vagy jól és ha elmész, akkor rosszabbul is leszel. Mit gondolsz nem fognak haza küldeni?*Próbálok a maradék józan eszedre hatni.* - Ezt észben tartom.*Mosolyodom el, de azért még mindig ki vagyok magamra.* - Nem mész és kész.*Úgy sincs esélyed ellenem. Kimegyek a lázmérőért, majd visszatérve beteszem a hónaljad alá.* - Itt fogok veled maradni.*Jelentem ki.* - Jobb, ha beletörődsz, mert tudod, hogy nincs esélyed.*Kiveszem a lázmérőt, amikor jelez.* - 38.5 és te így akarsz elmenni? Kizárt.*Ezzel lezártnak is tekintem a témát.* - Van gyógyszered? Mert, ha nincs akkor veszek. Főzök teát meg levest, bár nem csináltam még, de annyira nem lehet nehéz. Mid van itthon?*Kérdezlek és közben finoman cirógatlak.* - Igen, ha nem leszel jobban, akkor orvoshoz is elmész.

MioDátum: Péntek, 2017.12.29, 13:50 | Üzenet # 358
Yaoista
- Ez lenne a normális.*Tény sokan nem így vélekednek.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Tényleg nagyon édes vagy, bármit is mondasz.*Nagyon tetszik, hogy minden érzelmed az arcodra van írva.* - Ennek nagyon örülök és mint mondtam kölcsönös.*Örülök, hogy ilyen jól kijöttök.* - Beszélhetnél is az érdekemben, amikor nagyon morcos rám.*Kuncogok* - Vagy pont az ellenkezője lenne és összefognátok ellenem?*Nevetek fel.* - Hogyan?*Kérdezlek, mert tényleg nem tudom, ösztönösen jön.* -  Rég éreztem már ennyire jól magamat, mint most veled.*Mármint ilyen értelemben, mint randizás.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.01.02, 07:03 | Üzenet # 359
Yaoista
- Egyesek szerint nem. *Mosolyodom el.* - Nem vagyok édes. *Morgom kicsit, de csak mert zavarban voltam.* - Szokott panaszkodni. *Kuncogok veled.* - Még szép, hogy összefognánk. *Vigyorgok szemtelenül.* - Ne mond, hogy nem tudod hogyan... *Pillantok kicsit félre. Annyira régen voltam randin és nem igazán tudtam, hogyan reagáljak rád. Ráadásul tényleg tetszettél.* - Olyan... olyan csábosan. *Nyögöm ki végül.* - szóval eddig is jártál radnizgatni? *Kérdezek rá kíváncsian.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.01.02, 07:13 | Üzenet # 360
Yaoista
- Azért, mert nem vagyok annyira rosszul, mint hiszed. *Persze ez szintén csak makacsság volt.* - Jó, jó, igazad van. *Simítok a homlokomra és sóhajtok egy nagyot.* - Akkor nem megyek, örüljél. *Morgok. Nagyon rossz beteg voltam.* - Nem, te menjél csak suliba. *Közlöm veled.* - Utána visszajöhetsz, ha annyira akarsz, de nem hagyhatsz ki napot miattam, világos? *Közlöm veled.* - Jól van, akkor tényleg nem megyek. Sőt, pihenek csak, de akkor sem hiányozhatsz. *A tanár ott volt bennem.* - Felnőtt vagyok, ennyit kibírok. Egyébként van gyógyszerem, igen. *Bólintok.* - Ez jól esik... *Suttogom a kezedre. Mivel annyira forró voltam, kellemesen hűvös volt a bőröd.* - A konyhában van, a második fiókba. *Gondoltam, hogy ez lenne a következő kérdés.* - Ez csak egy kis megfázás. *Valahol aranyos volt, mennyire aggódtál miattam, de nem a halálomon voltam.* - Alszok egy nagyot és jobb lesz. *Simogatom meg az arcod.*

MioDátum: Kedd, 2018.01.02, 22:20 | Üzenet # 361
Yaoista
- Inkább te nem fogod fel.*Sóhajtok fel, de szerencsére belátod, hogy nekem van igazam.* - Most tényleg azért morogsz, mert jót akarok neked?*Vonom fel a szemöldököm. Még csak nem is reagálok arra, hogy mennem kell suliba, mert úgysem fogok.* - Nem mondom, hogy nem bírod ki, de makacs vagy és vigyázni kell rád.*Ki tudja, hogy tényleg pihennél e.* - Kérsz borogatást?*Kérdezlek és a cirógatást nem hagyom abba.* - Rendben.*Biccentek, majd ahogyan megsimogatod az arcomat megfogom a kezed és belecsókolok.* - Mindjárt jövök.*Megkeresem a gyógyszert, töltök vizet hozzá és a teának is teszek fel forrni.* - Itt vagyok.*Felülni és segítek.* - Itt szeretnél piheni vagy a szobádban? Át is kéne öltöznöd.

szela00Dátum: Szerda, 2018.01.03, 04:19 | Üzenet # 362
Yaoista
*Csak morogtam tovább a megjegyzésedre, de egész aranyos voltam. Látszott, hogy komoly, egyszerűen tényleg rossz beteg voltam.* - Ennyit tudok magamra. *Dacoskodok tovább. A büszkeségem nagyon nagy volt.* - Nem, most így jó... hűvös a kezed. *Megnyugtatott.* - De tényleg menned kell suliba. *Észrevettem, hogy nem mondtál rá semmit.* - Tényleg aludni fogok. *Ígérem meg.* - De kérlek, ne hiányozz. *Picit elmosolyodom, ahogy a tenyerembe csókolsz, de nem teszek megjegyzést.* - Oké... *Hagytam, hogy segíts.* - Utálok beteg lenni... *Sóhajtok egy nagyot.* - Jó itt, még ráér. *Veszem be a gyógyszert, majd visszadőlök.* - Aludni majd az ágyamba fogok. *Mielőtt beszólnál, hogy ott kéne pihennem. Kicsit elhallgattam és csak figyeltelek.* - Rendben voltál utána? *Aggódtam. Rád pillantok, majd ismét kedvesen az arcodra simítok.* - Köszönöm.... *Motyogom zavartan.*

MioDátum: Szerda, 2018.01.03, 13:14 | Üzenet # 363
Yaoista
- Basszus nem azt mondtam, hogy nem tudsz, csak makacs vagy és nem vagyok benne biztos, hogy tényleg pihennél.*Akadok ki.* - Nagyon nagyon rossz beteg vagy.*Közlöm veled és sejtem, hogy ez még csak a kezdet.* - Általában hűvösök és ez most milyen hasznos.*Mosolygok. Még mindig nem reagálok neked, nem tudom, hogy mi legyen.* - Senki se szeret, de pihensz és hamar meggyógyulsz.*De csak akkor, ha nem makacskodsz feleslegesen.* - Csak azért kérdeztem, hogy hol a kényelmesebb.*Nem kötekedésből. A kérdéseden elmosolyodom, megint olyan kedves vagy.* - Igen vagyis elégé ki voltam, de az a mi helyzetünk miatt volt.*Nyugtatlak meg.* - Bemegyek suliba, de utána jövök. Hamar fogok végezni és sietek nagyon, ma edzésem sincsen. Kérlek tényleg pihenjél és ha bármi baj van, akkor hívd fel Rengit jó? Behozom a teát, meg zsebkendőt. Reggelit ettél? Kérsz még valamit?

MioDátum: Szerda, 2018.01.03, 13:33 | Üzenet # 364
Yaoista
- De mi nem tartozunk közéjük.*Csak ez számít.* - Pedig az vagy és így még inkább.*Kuncogok.* - Ebben biztos voltam.*Nevetek fel.* - Na szép apuci megint alul maradt.*Adom elő magam, természetesen csak viccelek.* - Tényleg nem tudom.*Látszik, hogy komolyan mondom.* - Ohh értem, ez ösztönösen jön.*Nevetek fel. Mondatni, hogy a véremben van a csábítás.* - Igen, de ezt eddig se tagadtam. Férfiból vagyok és vannak szükségleteim, de inkább ezek a randik a szexnek a felvezetése volt.*Nem egyszer még randi se volt, csak szex.* - Megmondtam, hogy hosszú ideje nem érdekelt senki és nem keltette fel az érdeklődésem, amíg meg nem jelentél.*Mosolyodom el.* - De ugye a jóra várni kell és a te esetedben igen csak megérte.*Most tudatosan mosolygok rád, igen csak csábosan. biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2018.01.04, 16:11 | Üzenet # 365
Yaoista
- Ösztönösen, mi? *Motyogom halkan.* - Értem. *Valóban nem tagadtad, csak kíváncsi voltam, hogy pontosan milyen randikon voltál mostanában.* - Egyre jobban tetszik a helyzet. *Mosolyodom el.* - Mire számítasz a randi végén? *Kíváncsi voltam, hogy tényleg mit vársz. Szeretnél már az ágyba vinni vagy csak még egy randit akarsz majd kérni? Elmosolyodom, hogy rám megérte várni.* - Még nem is ismersz. Lehet ki fogsz ábrándulni belőlem. *Nagyon biztosra veszed, hogy összepasszolunk.* - Mi van, ha végülis nem fogunk kijönni?

szela00Dátum: Péntek, 2018.01.05, 09:48 | Üzenet # 366
Yaoista
- Nem vagyok rossz beteg. *Morgolódok tovább, de tényleg aranyos volt.* - Igen... *Suttogom, mert tényleg nagyon finom érzés.* - Tudom. *Hunyom le picit a szemem.* - Az a lényeg, hogy a vihar miatt nem. *Könnyebbülök meg elég rendesen.* - Helyes. *Mosolyodom el.* - Felhívom és tényleg pihenni fogok. *Ígérem meg ismét.* - Nem kérek mást, köszönöm és ettem pár falatot, de nincs nagyon étvágyam. Később még megpróbálok enni. *Lassan felülök, majd odamentem a szekrényhez.* - Tessék. *Adok oda egy pótkulcsot.* - Lehet elalszok és be tudj jönni, de aztán kérem vissza. *Közlöm veled.*

MioDátum: Péntek, 2018.01.05, 13:46 | Üzenet # 367
Yaoista
- Pontosan.*Kuncogok, olyan aranyos vagy.* - Örülök, hogy te is így vélekedsz.*Mosolyodom el.* - Arra, hogy eljössz velem még egy randira aztán még egyre és így tovább.*Tényleg meg akarlak ismerni.* - Esetleg, ha egy puszi belefér még arra is.*Nevetek fel, de komolyan gondolom. Semmit se akarok veled kapcsolatban elsietni.* - Ezért kell elmenni több randira és akkor megismerjük egymást.*Magyarázok és rágyújtok egy cigire is.* - Akkor nem fogunk kijönni és ismét visszaáll az óvóbácsi és apuka státusz.*Szerintem ez ilyen egyszerű.* - Lehet, én nem fogok neked bejönni.*Benne van a pakliban.* - Annak viszont nem látom az értelmét, hogy így álljak a helyzethez. Mindig próbálok pozitívan gondolkozni és most is így fogok tenni.*Téged nem értelek, hogy miért aggodalmaskodsz.* 

szela00Dátum: Szombat, 2018.01.06, 15:43 | Üzenet # 368
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy újabb randit remélsz.* - Megleptél. Azt hittem többet mondasz, de ez tetszik. *Tényleg komolyan vettél, ami nagyon imponáló volt.* - Ez igaz. *Én már most tudtam, hogy elmegyek veled még több randira, csak élveztem, hogy picit játszhatok.* - Nem így állok a helyzethez, ne érts félre. Ha így gondolnám, akkor nem mondtam volna igen a randira. *Cirógatom meg finoman a pofidat.* - De örülök, hogy így gondolod a dolgokat. Azt bevallom, hogy a kapcsolatunkból adódóan kicsit aggódok. *Ismerem be.* - Viszont kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből. *Mosolyodom el most én elég csábosan.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.01.07, 17:01 | Üzenet # 369
Yaoista
- Még mindig azt hiszed, hogy csak meg akarlak fektetni?*Vonom fel a szemöldököm.* - Akkor jó.*Látszik, hogy megnyugszom.* - Őszintén elégé összezavarsz.*Vallom be és a pofim a kezedbe simítom.* - Szerintem, ezzel még ráérünk.*Hiszen még csak ismerkedünk.* - Megértelek, de nem lesz semmi baj. Nézd bárhogyan alakul azt megígérhettem, hogy nem fogok neked kellemetlenséget okozni.*Ez sose volt rám jellemző.* - De ezt már lebeszéltük.*Viszont azt jó jelnek veszem, hogy te is kíváncsi vagy mint én.* - Egyetértek.*Kacsintok rád.* - Nos akkor jöjjön a sütikém, nem kérsz belőle biztos?*Vágok bele, miután elszívtam a cigimet.* - Nagyon finom.*Sóhajtok elégedetten az első falat után.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.01.07, 17:19 | Üzenet # 370
Yaoista
- Nem vagy, mert mint mondtam nagyon nagyon rossz beteg vagy.*De már elmosolyodom, mert egyben édes is vagy.* - Igen.*Bólintok.* - Helyes, helyes.*Bár ne legyél rosszabbul, hogy hívjon kelljen őt.* - Rendben, majd eszel valami könnyűt.*Megértem, hogy nincs étvágyad, de enned attól még kell. Már kérdezném, hogy mire készülsz, de akkor megkapom a kulcsot, amire elmosolyodom, de nagyon édesen.* - Persze és nagyon vigyázok rá.*Szorítom a kezembe.* - Nyugi nem látok bele többet, csak nem tudom levakarni a mosolyt az arcomról.*Magyarázom édesen.* - Idehozok mindent.*Így is teszek, majd nehezen, de otthagylak. Haza menve elkészülök, majd elmegyek a  suliba, ahol végig rád gondolok, ami nem újdonság, de most szétaggódom magamat. Amint végeztünk már megyek is hozzád. Benyítok, majd megkereslek.* - Szia megjöttem. Hogy vagy? Nézted a lázad?*Simítok a homlokodra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 20:47 | Üzenet # 371
Yaoista
*Csak nyelvet öltöttem neked rettentő gyerekesen válaszul a beszólásodra.* - Igen. *Bólintok a kajára.* - Vigyázz is. *Mosolyodom el. Nem mondtam semmit, pedig rettentő édes volt ez a reakció tőled.* - Köszi. *Jól esett, hogy így vigyáztál rám és mellettem voltál. Miután elmész én szinte azonnal visszaaludtam. Nem sokkal érkezésed előtt ébredtem, még kóma voltam.* - Szia... *A kanapén aludtam el, de be voltam takarózva egy pléddel.* - Fáradtan. *Köhögök kicsit.* - Nem néztem, visszaaludtam, nem rég ébredtem. *Látszott is a fejem, hogy még nagyon álmos vagyok.* - Rendben volt a suli? *Kérdezek rá.* - Még mindig jó hideg a kezed... *Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 20:52 | Üzenet # 372
Yaoista
- Talán. *Mosolygok sejtelmesen. Persze már nem hittem azt, csak húztam az agyadat.* - Összezavarlak? Mégis mivel? *Kérdezek rá kíváncsian.* - Igen, még rá, bőven. *Értek veled egyet.* - Akkor ezt meg is beszéltük. *Mosolyodom el. Ez megnyugtatott. Nem is akartam balhét, nem hiányzott.* - Biztos nem. *Rázom meg a fejem.* - Én jobb szeretem a sós és keserű dolgokat. *Nem nagyon bírtam az édest.* - Örülök, hogy ízlik. *Aranyos, ahogy egy sütinek örülni tudsz. Nem gondoltam, hogy így reagálsz egy ilyen apróságra.* - Majd ha én leszek a soros a sütisütésen, sütök neked is. *Ígérem meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.01.21, 23:45 | Üzenet # 373
Yaoista
- Igen ezt látom, tiszta kóc vagy.*Kuncogok.* - Még ilyenkor is a tanár beszél belőled.*Csóválom meg a fejemet elmosolyodva.* - Minden rendben volt, de téged hiányoltak.*Nem hiába az egyik kedvenc tanár vagy mind a diákok és a kollégáid körében is.* - Örülök, de mellette ez nem jó jel.*Hiszen azt jelenti, hogy lázas vagy.* - Akkor mérjük is meg.*Odaadom a hőmérőt.* - Összedobok neked valamit, de ugye nem vagyok gyakorlott. Azt mondtam nem nehéz egy levest csinálni, de nem rajtad kéne kísérleteznem.*Még csak azt kéne, hogy a pocakod is rossz legyen.* - Otthon azt hiszem van leves, akár hozhatok át.*Elmélkedem, de közben folyton cirógatlak.* - Na lássuk.*Veszem el a mérőt, amikor jelezz.* - Még mindig lázad van. Nem akarsz venni egy fürdőt? Vagy legalább átöltözni?

szela00Dátum: Kedd, 2018.01.23, 22:55 | Üzenet # 374
Yaoista
- Elvégre az vagyok. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Értem... *Kicsit bűntudatom volt, hogy nem tudtam menni dolgozni.* - Tudom. *Sóhajtok egy nagyot, pedig reméltem, hogy egy nagy alvás elég lesz.* - Köszi. *Veszem el a lázmérőt és beteszem a helyére.* - Azt megköszönném. *Kuncogok halkan.* - Van instant itthon, az is jó lesz most. *Cirógatom meg az arcod.* - Azért ne menj és gyere vissza. Majd később rendelhetünk valamit. *Simult az arcom rendesen a kezedbe, tényleg nagyon finom volt az érintésed. Odaadtam a lázmérőt, én most képtelen lettem volna leolvasni, a kontaktlencsém sem volt bent.* - Fürdeni nem lenne erőm, de átöltözni jó lenne. *Nagyon beleizzadtam már a ruháimba.* - Utálok ilyen gyenge lenni. *Túrok a hajamba.* - Ha megkérlek, idehoznád a hálóból a szemüvegem? Az éjjeliszekrény fiókjába van. *Nem nagyon szoktam hordani, csak ha muszáj.* - Meg valami váltóruhát...

MioDátum: Szerda, 2018.01.24, 23:53 | Üzenet # 375
Yaoista
- Emiatt ne érezd rosszul magad, szerintem még egyszer se hiányoztál.*Nekem nem rémlik és mondhatni az első pillanattól kezdve figyellek.* - Rendben, de ha meggondolod magad szóljál. Nem jelent problémát.*Nem távolság.* - Azt hiszem ideje megtanulom főzni.*Most milyen jó lenne ha tudnék rád főzni.* - Oké, de ha szeretnél mégis akkor segítek és nem élek vissza a helyzettel.*Azt nem mondom, hogy hidegen fog hagyni a látványod, de semmit nem tennék.* - Elhiszem, de hamar rendbe fogsz jönni.*Mosolygok rád biztatóan.* - Persze.*Be is megyek. Előveszem a szemüveged, keresek ruhát is, majd vissza megyek.* - Hoztam mindent. Pólót, nadrágot és alsót meg zoknit is.*Nem tudtam, hogy mennyire akarsz átöltözni.*Adok oda mindent.* - Segítsek?

Keresés: