De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.02.21, 12:55 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Szándékosan sose tenném.*A többi meg ösztönösen jön.* - Én is szeretem őt.*Mosolyodom el.* - Vannak pillanatok, hogy nem tudom eldönteni, hogy szórakozik vagy sem, de ha még komolyan is gondolná, akkor se lenne esélye, bár azt nem tagadom, hogy jó pasi.*Van szemem, de egy oldalon játszunk, arról nem beszélve, hogy nem is tekintek rá úgy, mint rád.* - Gondolom rád is mozdult már.*Kuncogok.* - Azt jelenti, hogy amint meggyógyulsz, akkor tartani fogod a távolságot?*Tegnap erről volt szó.* - Értem.*Nem tudtam eldönteni, hogy tényleg csak emiatt, de mindenesetre örülök, hogy ilyen hideg kezeim vannak.* - Igen meg.*Nem tudom tagadni.* - Talán azért hallom másként, mert szeretlek.*Más magyarázatot nem tudok adni.* - Most éppen miért is?*Nem zavar, hogy ezt mondod.* - Bolond vagy.*Csóválom a fejemet.* - Minden egyes veled töltött percet megbecsülöm.*Mondom igen csak szerelmesen.* - Nyugodtan aludjál és akkor még a szemüveg se kell.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.02.21, 13:10 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
| - Most már kezdem érteni, hogy miért mondtad, hogy nem is vagy olyan aranyos.*Kuncogok.* - Nem, bár most csak vicceltem. Mondjuk nem nehéz kiismerni, bár te egészen másként vélekedtél rólam.*Az biztos, hogy nem árulok zsákbamacskát és titokzatos se vagyok.* - Általában a macskák nem nagyon bírják.*Követlek téged.* - Köszi.*Adom oda a felsőmet. Feltűnik, hogy kicsit megnézel, amin csak elmosolyodom.* - Ohh szia.*Köszönök a cicádnak, a nevén meg csak felnevetek.* - Tetszik a neve Nagyon örvendek Kázmér, Rengi vagyok.*Mutatkozok be.* - Köszönöm a ruhát.*Veszem el.* - Nagyon szép cica.*Pillantok le rá.* - Igen, köszönöm.*Biccentek.* - Észben tartottam.*Kuncogok. Gyorsan átöltözöm a nadrágom is felteszem száradni, majd leülök a cicádhoz. Megvárom, amíg megengedni, hogy megsimogassam.* - Úgy érzem, hogy átmentem a rostán.*Mondom neked, amikor visszajössz és már a cicád simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.03.06, 00:26 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Én megmondtam. *Nevettem el magam.* - Az igaz. *Tényleg másnak gondoltalak, de örültem, hogy kellemesen csalódtam.* - Szerintem illik hozzá. *Még egy puszit is adok neki.* - Nincs mit. *Mosolyodom kicsit el. Tetszett, hogy bemutatkoztál neki.* - Nagy lusta dög. *Kuncogok, de látszott, hogy imádom. Végül is, ő volt a családom.* - Akkor készítek. *Fogok is hozzá. Szépen leforráztam a teafüvet, majd odavittem egy tálcán cukorral és citromlével.* - Nem tudom, hogy iszod, de gondolom édesen. *Ez volt a tippem.* - Úgy tűnik. Ritka, ha valakinek ennyire hamar engedi, hogy megsimogassa. *Ülök le melléd, mire rögtön már át is jött az ölembe és összegömbölyödött.* - Azért még azt hiszem, engem jobban szeret. Tőlem kapja a kaját. *Mosolygok és elkezdem simogatni, amire csak hálás dorombolás volt a válasz.* - Szeretnél nézni egy filmet vagy valami, amíg szárad a ruhád?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.03.07, 22:17 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| - Én meg, hogy nem zavar és tetszik.*Kacsintok rád.* - Édesek vagytok.*Látszik, hogy nagy a szerelem köztetek.* - Elvégre macska.*Nevetek fel.* - Nem tudom, hogy találtad ki.*Vigyorgok.* - Akkor ezt vehettem bóknak? Remélem további sikerem lesz és a gazdinál is.*Cirógatom meg a pofidat.* - Talán nem csak azért.*Kuncogok.* - Nincs szándékomba elfoglalni a helyedet, na meg esélytelen is.*Ez így van rendjén.* - Nézhetünk akár, remélem jó lassan szárad meg a ruhám.*Jól érzem nagyon magam veled.* - Persze zavarni se akarok.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.03.16, 00:32 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom kicsit, látszott, hogy tetszik, amit hallok és kicsit zavarba jöttem.* - Köszönjük. *Imádtam.* - Ötletem sincs. *Kuncogok kicsit.* - Igen, veheted. *Bólintok, majd ismét csak mosolygok.* - Nos, az csak rajtad áll. Ha be akarsz nála vágódni, szereti a tonhalat. *Simogatom a kis drágám.* - Talán. *Nézek rá nagyon szeretetteljesen.* - Valahogy úgy. *Nagyon dorombolt az ölembe.* - Mit szeretnél? *Kérdezlek.* - Nem zavarsz. Ha zavarnál, már fel sem hívtalak volna. *Jegyzem meg.* - Milyen filmeket szeretsz? *Terelem vissza a témát. Nem akartam mondani neked, hogy alapból nem szeretek egyedül lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.03.16, 00:47 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| - Hidd el, hogy csak szórakozik. *Mosolyodom el.* - Valóban jó pasi, de nekem se a típusom. *Hiszen teljesen más jellegű férfiakra buktam. Reméltem nem kérdezel rá a zsáneremre, mert nem tudtam volna hazudni neked.* - Persze, hogy rám mozdult. Így ismertem meg. Fel akart szedni. *Kuncogok. Kérdésedre meglepődtem és kicsit elfordítottam a tekintetem.* - Nagyon nehezek kérdezel, Jason. *Nem tudtam, hogy mit mondjak neked válaszul. Még én sem tudtam pontosan, hogyan legyen. Egy picit elmosolyodom, hogy szeretsz. Tudtam, hogy így vagy.* - Aranyosan mondtad, hogy látogassalak meg. *Magyarázom meg.* - Talán. *Ki tudja. Szavaidra kissé elpirulok és ismét nem nézek a szemeidbe. Zavarba hoztak a szavaid. Éreztem, hogy szeretsz, de én nagyon féltem ettől.* - Most jó így pihenni, nem vagyok álmos. Kialudtam magam.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.03.18, 18:36 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - Neked elhiszem.*Mégis csak jobban ismered.* - Akkor milyen típusod?*Kérdezem kíváncsian, hiszen csak a másik oldalt tudom.* - Akkor lepődtem volna meg, ha nem így történt volna.*Nevetek fel.* - Örülök, hogy nem engedtél neki, mert féltékeny lennék, bár sokszor így is az vagyok.*Még ha nincs is okom rá.* - Érdekel, hogy mit gondolsz és érzel.*Jó jelnek veszem, hogy nem tudsz rá könnyen válaszolni.* - Ohh értem.*Mosolyodom el.* - Majd, ha tudsz rá válaszolni, azért tudasd velem is, bár úgyis tapasztalni fogom, hogy döntesz.*Hiszen elég érzékelhető lesz, ha kerülsz, ami remélem nem fog megtörténni. Elmosolyodom a zavarodon, annyira édes vagy.* - Rendben van.*Lehajolva kapsz a homlokodra egy puszit.* - Örülök, hogy lejjebb ment a lázad. Nagyon aggódtam érted, el se hiszed, hogy mennyire nehéz volt a suliban. Mit ne mondjak nem voltam valami izgalmas társaság.*Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.03.18, 19:45 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Egyre jobban tetszel.*Jegyzem meg.* - Köszönöm Kázmér a bizalmat.*Kuncogok.* - Oké megjegyeztem tonhal, esetleg van kedvenc márkája?*Akkor azt fogom megvenni.* - Ez igaz.*Értek egyet, hogy nem hívtál volna fel.* - Mesét minden mennyiségben és nem a lányom miatt.*Vigyorgok.* - Szerintem én jobban szeretem, mint ő.*Nevetek fel.* - Különben mindent megnézek szinte, igazából a hangulatomtól függ. És te?*Jövőre nézve jó tudni.* - Mondjuk nekem teljesen jó, ha beszélgettünk. Bevallom, hogy nem is tudnék koncentrálni a filmre, mert veled lennék elfoglalva.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.03.31, 23:04 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| - Sokat mondod, hogy tetszek. *Mosolyodom el.* - Amíg tonhal, addig mindegy. *Kuncogok.* - Igazi kis haspók, bár nem kaphat sokat, mert meghízik. Így is kicsit kövér. *Szeretgetem közben végig.* - Nem is értem, hogy miért lep meg. *Állapítom meg magamban.* - Néha szokta mondani. *Bólintok.* - Hát inkább témák vannak, amiket kerülök, de nem stílus. *Magyarázom.* - Nem nagyon bírom az ilyen nagy családi összeborulós filmeket, meg a nagyon durván romantikusokat. A meséket szeretem. *Teszem hozzá.* - Ez hízelgő, hogy érdekesebb vagyok, mint egy film.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.03.31, 23:16 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| *Kérdésedre az arcodra pillantok, majd félre.* - Ez nehéz kérdés. Sok mindentől függ...*Kerülöm ki és reméltem nem feszegeted, bár valahol sejtettem, hogy ez nem egy kielégítő válasz.* - Rengi az messze van az ideálomtól, de mint barát, nagyon szeretem és jó vele bohóckodni. *Kuncogok.* - Tudom. *Mondom halkan.* - Rá fogsz jönni. *Értek veled egyet Meglepett ismét puszid, de nem mondtam rá semmit. Igazából jól esett ez a gondoskodás nagyon.* - Azért nem vagyok halálos beteg. *Kuncogtam.* - Nem kellett volna ennyire izgulnod.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.03.31, 23:56 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| - Ez nagyon rossz válasz, akkor mond azt, hogy semmi közöm hozzá, mert az is jobb lenne.*Jegyzem meg kissé morgolódva.* - Ezt azért neki ne mond, mert nem győződ, majd kiengesztelni.*Nevetek fel.* - Egyetértek, egy óriás gyerek.*Nevetek veled együtt.* - Nem biztos, hogy rá akarok jönni.*Suttogom, hiszen rosszul is elsülhet.* - Tudom, de nem tehetek róla. Alapból folyton rád gondolok, így meg főleg. Voltál szerelmes, szóval tudod milyen érzés.*Megint nem veszel komolyan.* - A legfontosabb, hogy meggyógyuljál minél előbb.*Addig úgyis aggódni fogok és haza se fogok menni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.04.01, 00:26 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| - Bocsi, csak úgy jön, talán zavar?*Bár nem úgy tűnik.* - Rendben van, a tonhalat én is szeretem, szóval majd eszünk együtt.*Kuncogok.* - Dehogy kövér, ez a pici husika pont kell.*Cirógatom meg pociját.* - Miket mond rád apa.*Csóválom a fejem vigyorogva.* - Ilyen dolgokban nem tudok meglepetést okozni.*Nevetek fel.* - Sokat beszél rólam?*Kérdezlek kíváncsian.* - Azt tudom, hogy morog rám, ami nyilván jogos.*Magamnak köszönhetem.* - Akkor olyanokat nem nézzünk, pedig azt is szeretem, pedig jómagam nem vagyok olyan romantikus, de a filmeket bírom.*Érdekes ízlésem van.* - Meséket azért jobban szeretem.*Minden mennyiségben jöhet.* - Az lenne a furcsa, ha nem így lenne nem?*Kuncogok.* - A lányomnak mesélhetek a randiról vagy még ne?*Beszéltünk róla, de lehet neked ez gyors.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.04.08, 13:58 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| - Nem, egy kicsit sem. *Igazából élveztem.* - Ki fogja nézni a szádból. *Nevettem el magam.* - Azért majd fogyókúrára fogom, bár úgy se fog menni. *Mosolyodom el. Sose tudtam neki nemet mondani.* - Az igazat. *Kuncogok halkan.* - Igen, nagyon sokat. Sokszor morog valóban, de nem úgy tűnik, mint aki tényleg bánná a dolgokat. Szeret veled lenni. *Nagyon őszintén mondom.* - Neked nincs olyan, amit nem nézel szívesen? *Kérdezlek kíváncsian.* - Azt sejtettem. *Nem lepett meg.* - Mondjuk igaz. *Értek veled egyet.* - Ez a te döntésed. Én nem bánom, ha elmondod neki, de rajtad múlik, hogy mikor teszed. Mégiscsak te vagy az apja. *Úgy voltam vele, hogy ezt a döntést rád hagyom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.04.08, 14:11 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| - Mégis hogy mondhatnám, hogy semmi közöd hozzá? *Kérdezek vissza. Kicsit csöndben maradok, majd halkan megszólalok.* - Maradjunk annyiba, hogyha 5 évvel idősebb lennél, már rég megkaptad volna, amit akarsz. *Remélem ezzel beéred. Tényleg csak az volt a bajom, hogy a diákom vagy, egyébként engedtem volna.* - Miért nem? *Nem értettem a dolgot hirtelen.* - Csak nem szeretném, ha rosszul éreznéd magad. *Cirógatom meg az arcod kedvesen.* - Hamar meg fogok gyógyulni. *Nyugtatlak meg.* - Ez csak egy megfázás. *Tényleg nem volt komoly.* - Köszönöm, hogy ennyire figyelsz rám. *Ha rajtam múlt volna, tényleg bementem volna dolgozni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.04.12, 10:39 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| *Picit felnevetek.* - Neked aztán érdekes gondolkozásod van. Ezt nem érted, de nem egyszer mondasz bántó dolgokat.*Csóválom meg a fejemet, majd a válaszodra igen csak döbbenten nézek.* - Ez most komoly? Tényleg akkor csak ennyi a problémád? Eddig is mondtad a korom, de hogy más nincs hát nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek.*Sóhajtok egy hatalmasat.* - Milyen kár, hogy nincsen időgép miattad előreugranék az időbe.*Mondom édesen, de mégis komolyan.* - Különben meg ne így mond, amit akarsz ez most úgy hangzik mintha csak meg akarnálak fektetni, pedig nem így van és még alkalmam is lett volna rá.*Emlékeztetlek rá.* - Mert, akkor nyilván kerülni fogsz, amibe még bele gondolni is rossz.*Felelem.* - Nem érzem rosszul magam.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Tudom, tudom.*De attól még az aggódásom nem fog eltűnni.* - Igen tisztában vagyok vele Katsu, de most ennyire zavar, hogy aggódom érted?*Nem értem mi ezzel a gondod.* - Nem kell megköszöni.*Mosolyodom el.* - Ne vedd sértésnek, de olykor olyan mintha skizo lennél.*Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.04.12, 10:56 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Meg lehet.*Nevetek fel én is.* - Ne is figyelj rá, hogy mit magyarázz.*Dumálok a macskádnak.* - Akkor jó, bár érzem és tudom, de jól jön a megerősítés.*Mosolyodom el lágyan.* - Hmm nincs igazán mindenevő vagyok és közben úgyis kiderül, hogy jó e a film vagy sem. Ne értsél félre nem vagyok igénytelen, de hogy is mondjam sok filmnek adok esélyt.*Magyarázom.* - Örülök, hogy te is így gondolod és akkor elfogom mondani. Mondtam neked, hogy nincsenek egymás előtt titkaink. Örülni fog a hírnek, hiszen nagyon kedvel és talán nem zavarja, ha apuci randizik az egyik kiszemeltjével.*Nevetek fel.* - Nagy könnyebbség, hogy nem zavar, hogy van egy lányom, így minden sokkal jobb.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.04.23, 18:43 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Mintha figyelne. *Nevettem el magam.* - Minden rendben van, okos kislány és látszik, hogy szerető otthonban él. *Simogatom meg kedvesen az arcodat.* - Értem. Az nem rossz dolog. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Tényleg rád hagytam a dolgokat.* - Lehet már rám fog morogni, nem is rád. *Kuncogtam kicsit.* - Volt olyan, akit zavart? *Kérdezem kíváncsian.* - Egyébként tényleg nem zavar. Nagyon szeretem a gyerekeket és szeretek róluk gondoskodni. *Mindig is szerettem másokról gondoskodni, nem véletlenül volt háziállatom is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.04.23, 18:58 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| - Az más. Nem direkt bántalak meg. *Tényleg nem szándékosan tapostam folyton a lelkedbe.* - Komoly... *Mondom halkan.* - Igazából nem is a korod vagy hogy fiatalabb vagy. De még gimibe jársz és a diákom vagy. *Ezek nagyon nyomós érvek voltak számomra.* - Édes vagy. *Mondom halkan és lehunyom a szemem.* - Úgy értettem, hogy engem akarsz. Vagy tévedek? *Kérdezek vissza.* - Értem. *Erre nem tudtam neked mást mondani. Nem tudtam még mindig, hogy mit kezdjek veled. Elmosolyodom, ahogy az arcod a kezembe simítok, nagyon jó érzés volt.* - Nem zavar, hogy aggódsz értem, csak nem szeretném, hogy aggódj. *Nevettem el magam.* - Ez így furán hangzott. *Nyugtázom, de reméltem érted, hogy mit szeretnék mondani. Megjegyzésedre meglepődve nézek rád.* - Végül is megértem, hogy miért mondod ezt. *Sóhajtok egy nagyot. Kicsit elhallgattam és csak élveztem a cirógatásod.* - Nagyon felkavartál...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.04.29, 19:34 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| - Jogos.*Nevetek fel.* - Köszönöm szépen.*Mosolyodom el lágyabban.* - Kedves vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Szerintem se és remélem ez sose fog változni vagyis részemről biztos, hogy nem fog. Az meg kiderül, hogy mit hozz a kamaszkor.*Mosolyodom el.* - A szüleimmel is mindig őszinte voltam, ahogyan ők velem, szóval mondhatni, hogy otthonról hoztam. A szüleim és egyben a barátaim is.*Látszik, hogy mennyire szeretem őket.* - Ki tudja, de szerintem könnyen megbocsát neked.*Kuncogok.* - Volt igen.*Bólintok.* - Ebben is hasonlítunk és nem csak a lánykám miatt van, mindig is jól kijöttem a kölykökkel.*Nem hiába lettem tanár.* - Visszatérve az előbbire volt egy srác akivel többet randiztam és el voltunk, de amint megtudta, hogy van gyerekem, akkor kiadta az utam. Szar volt elsőre, de legalább nem ámított. Megmondta, hogy nem bírja őket és mivel meleg, legalább nem is kérdezik, hogy miért nincsen gyereke. Másnál meg csak szex volt ott is megosztó volt valakit érdekelt valakit nem. Olykor fel se tűnik, hogy róla beszélek és elég sokat beszélek róla.*Nevetek fel.* - Aki nem fogadja el a tündérkém, olyan mintha engem fogadna el. Soha senki miatt nem mondanék le róla.*Még ha el is fogadta, akkor se fogom sose érteni, hogy az anyja, hogy volt róla képes lemondani.* - Az a fő, hogy téged nem zavar.*Csak ez számít.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.04.29, 19:51 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Efelől nincs semmi kétségem.* - Megmondtam, hogy már csak egy év és utána nem leszek a diákod és azt is, hogy várni fogok rád.* - Ezt oké megértem, de utána már semmi se állhat az utunkba.*Most csak még elszántabb lettem.* - Ki beszél.*Kuncogok, de ugye engem nem zavar, hogy ezt mondod.* - Dehogy tévedsz csak nem tetszett, ahogyan fogalmaztál.*Szebben beszélek rólad, mint te magadról. A kifejtésedre felnevetek.* - És viccesen, de értelek.*Nevetek tovább.* - Biztos csak a betegség miatt adsz nekem igazat.*Pimaszkodom.* - Akkor én mit mondjak? Mióta betoppantál a suliba, azóta csak te jársz a fejembe.*Hajolok közelebb, de mielőtt még megcsókolnálak elhúzódom.* - Ne haragudj, de tényleg nagyon nehéz visszafogni magamat és ha nem futnék nem is menne.*Ott az önuralmat is megtanulja az ember.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.05.01, 00:48 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| - Igen, tudom. *Tisztában volt vele, hogy utána nem leszel a diákom. utána egyetemista leszel, aki messze lesz. Ha belekezdenék, csak rosszabb lenne.* - Tudod, hogy nem így működik. *Már elmondtam a jövőddel kapcsolatos gondolataim.* - Értem. *Mosolyodom el egy kicsit. Jól esett, hogy ennyire figyeltél, miként fogalmazd meg a dolgokat.* - Igen, igen. Csak a betegség miatt. *Kuncogok halkan én is. Meglepett, hogy más első pillanattól kezdve bejöttem neked. Már pont megszólaltam volna, hogy ne, de te kapcsoltál.* - El fogod kapni, ha ezt csinálod. *Jegyzem meg.* - Meg amúgy sem helyes... *Suttogom, de egyre laposabbakat pislogok. Azért gyorsan fáradtam és a hűvös kezeid annyira kellemesek voltak.* - Alszok kicsit... *Nem is kellett több és már húztam is a lóbőrt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.05.01, 01:02 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| - Nem hiszem, hogy olyan nagyon rossz kamasz lesz. *Mosolyodom el.* - Értem. *De nem mentem bele jobban a témába. Nem akartam még a saját családomról beszélni. Nem akartam, hogy sajnálj, mert árva vagyok.* - Remélem, rossz lenne, ha nem. *Látszik rajtam, hogy mennyire szeretem a lányod. Figyelmesen hallgatom, amit mesélsz nekem. Fel nem tudtam fogni, hogy gondolhat valaki teherként egy gyerekre. Saját magam részéről sem értettem soha.* - Az jó, hogy nem hazudott. *Értek egyet. Elmosolyodom arra, hogy nem mondanál le róla. Csak kedvesen végigsimítok az arcodon, de nem mondok semmit rá.* - Nem, engem egyáltalán nem. Sőt, sokat gondolkoztam is rajta, hogy milyen megoldások vannak, ha egyszer odajutok, hogy legyen. *Mindent megtettem volna érte, az biztos.* - Engem egyáltalán nem érdekelnek a nők. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.04, 21:06 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| - Tudod, hogy másként gondolom.*Kár belemenni újból, mert nem vagyunk egy véleményen.* - Biztos voltam benne.*Kuncogok.* - Nem olyan biztos, de ha mégis nagyon is megérné, de akkor se élek vissza a helyzettel.*Nem lenne fair, az más lenne, ha te kezdeményeznél.* - Szerinted.*Megértem, hogy miért mondod ezt.* - Amennyit csak szeretnél.*Csoda, hogy eddig bírtad. Végigcirógatlak és csak nézlek, de már kezd kényelmetlen lenni ez a póz, arról nem is beszélve, hogy igen csak kellett már pisilnem, de nem volt szívem megmozdulni.* - Szia, jót aludtál?*Kérdezem, amikor felébredsz, de láthatod, hogy már minden bajom van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.05.04, 21:07 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| - Szerintem se.*Nem azért mondom, mert elfogult vagyok.* - Az is zavar, ha én beszélek a családomról?*Mert akkor nem teszem.* - Csak szívom a véred, nem lesz semmi gond.*Cirógatom meg az arcodat.* - Igen.*Bólintok, majd ahogyan az arcomra simítasz, belesimítom a pofimat a kezedbe, annyira finom érintésed van.* - Tényleg? Bátor döntés lenne, de egyben nagyon jó. Kell majd megerősítés, akkor leszek az egyik tanú és igazolom, hogy nagyon jó helyre kerülne a csöppség.*Tapasztaltam, hogy milyen jól is bánsz velük.* - Az nem baj, kevesebb a konkurencia.*Vigyorgok.* - Vagy talán te leszel a legnagyobb?*Kérdezem a cicádat.* - Legközelebb te viszel randira Hideo?*Kérdezlek szinte már izgatottan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 22:22 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Nem, az nem zavar egyáltalán. Sőt, jó hallgatni. *Mosolyodom el.* - Gonosz. *Kuncogok és picit elpirulok cirógatásodra. Nagyon jó érzés volt, ahogy a kezembe simítod az arcod. Kicsit helyezkedek és melléd ülök jobban, persze cicástól.* - Hát... ez nem most lesz még. Egyedül nem vállalnék gyereket. *Ismerem be.* - Annyira nem vagyok magabiztos. *Kuncogok.* - De köszönöm. *Mosolyodom el.* - Igaz. *Nevettem el magam. Felveszem az ölemből és a vállamra fektetem.* - Talán. *Puszilom meg. Kérdésedre meglepődtem, majd elmosolyodtam.* - Hát... túl sok helyet még nem ismerek, de szívesen találkoznék meg veled így. *Mondom édesen és rád pillantok.*
|
|
| |