De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.06.23, 00:38 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
| *Tényleg nagyon jól esett, hogy megvédenél.* - Ha még tudnád, milyen jól. *Kontrázok rá és vigyorgok én is. Majd idővel rájössz, hogy mennyire is vagyok ügyes.* - Remélem mostmár megnyugodtál. *Kuncogok halkan. Nagyon tetszett a helyzet és simultam is hozzád rendesen.* - Ennek örülök. Kázmérra is ráférnek a barátok. *Mondom egész édesen és én is megsimogatom.* - Meddig szeretnéd, hogy rád érjek? *Kuncogok, majd kértem még egy csókot. Nagyon jó voltál, az tény és való.* - Egyébként még olyan két órát kényelmesen. *Nézek az órára, majd vissza rád. Lassan felálltam és kinyújtottam neked a kezem.* - Rágyújtunk? *Hívlak az erkélyre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.06.23, 00:54 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
| - Pimasz vagy nagyon. *Csóválom meg a fejem.* - Eszek még később. *Ígérem meg.* - Máskor is. *Örültem, hogy ízlett a főztöm és tele a hasad. Azért vettem be lázcsillapítót, hogy később se szökjön fel. Hamar elaludtam, nem kellett sokat várnod rá. Végig alszom, amíg odavagy, nem ébredek fel semmire. Érzem, hogy cirógatsz és arra ébredezek kicsit. Meghallva szavaid, kinyitom a szemeim és csak csöndesen nézlek pár pillanatig.* - Nagyon rossz emberbe szerettél bele... *Mondom halkan és lehunyom pilláim. Nem a státuszunk miatt mondtam most, hanem mert tényleg nem éreztem magam jó embernek. Játszottam veled, pedig nem akartam.* - Minden rendben? Szüleid nem bánják? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.06.25, 22:25 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Csak amennyire kell.*Vigyorodom el.* - Helyes.*Most nem nyaggatlak tovább. Amikor felébredsz, de nem szólalsz még, meg én se teszem csak tovább cirógatlak.* - Meg lehet.*Mosolyodom el.* - Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, de megjegyzem, hogy szerintem a lehető legjobb emberbe szerettem bele.*Mondom édesen.* - Igen persze, a szüleim kedvelnek, arról nem is beszélve, hogy egyetértettek abban, hogy ne legyél egyedül.*Volt kitől örökölnöm ezt a hozzáállást.* - Hallottad amit mondtam?*Nem mintha bármi újat hallottál volna.* - Szólj, ha esetleg szeretnél fürdeni, én már fürödtem.*Egyszerűbb volt.* - Hogy érzed magad? Kicsit jobb a színed.*Simítok a homlokodra.* - Mintha picit jobb lenne a helyzet.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.06.25, 22:39 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| - Tényleg nagyon rossz óvóbácsi vagy.*Vigyorodom el.* - Most már igen, de azért résen vagyok.*Kuncogok.* - Számomra az öröm, ha a barátja lehetek.*Dörgölöm meg a buksiját.* - Minél tovább, ameddig csak lehet, még bármikor leszakadhat az ég.*Nevetek veled és a csókodat viszonozom.* - Tökéletes.*Cirógatom meg az arcodat. Már kérdezném, hogy hová mész, de megelőzöl.* - Igen.*Fogom meg a kezed, majd felállva átkarolom a vállad és úgy megyek ki veled. Kint meggyújtom a cigid, majd az enyém is. A kezem a derekadra csúsztatom és cirógatni kezdem.* - Idejét se tudom, hogy mikor sikerült ilyen jól utoljára randim.*Gondolkodom el.* - Tényleg megérte rád várni.*Puszilom meg a buksidat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.06.26, 00:47 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| - Nem is. Annak nagyon is jó vagyok. *Kuncogok. Az már más kérdés, hogy milyen szerető.* - Legyél csak. *Nevettem el magam.* - Akkor jó. *Örültem, hogy szereted az állatokat.* - Azért remélem már nem fog. Nem lenne jó, ha megfáznál. *Cirógatom meg az arcodat. Rég éreztem magam így valaki mellett, mint most melletted és tetszett ez az érzés. A cigit elfogadom és kicsit melléd simulok, ahogy a kezed a derekamra csúsztatod.* - Őszintén szólva én se. *Szavaidra édesen elmosolyodom.* - Kicsit aggódtam, mikor ideköltöztem, de kezdek neki örülni. *Karollak át én is.* - Mikor érsz rá legközelebb? Én elég szabad vagyok. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.06.26, 01:18 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| - Tudtam, hogy ez fogod mondani. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem is tudom kitől örökölted. *Kuncogok kicsit.* - Igen, hallottam. *Felelem halkan. Nem voltam magamra büszke egy kicsit sem. Igaza volt Renginek, mikor leszidott. Most pedig csak rosszabb vagyok.* - Rendben. Lehet kéne. Úgy érzem, mintha ragadnék. *Ahogy ment le a lázam, kicsit megizzadtam.* - Jobban kicsit... de fáradt vagyok és gyenge. *Ismerem be. Lassan felültem és ásítottam egy hatalmasat.* - Sajnálom, hogy ilyen vagyok. *Simogatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.06.26, 10:19 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Ennyire már ismersz.*Kuncogok.* - Ötletem sincs.*Nevetek fel.* - Persze azt nem akarom, hogy beteg legyél.*Próbálom feldobni a kedved, mert látom, hogy bűntudatod van* - Kell, akkor segítek most is.*Te döntöd el.* - Ne csodáld, de már holnap is jobb lesz a helyzet.*Erős a szervezeted, nem lesz probléma.* - Nem tehetsz róla, hogy megfáztál.*Kuncogok persze tudom, hogy nem erre gondolsz.* - Figyelj Katsu.*Fogom meg a kezeid, majd belecsókolok mindkét tenyeredbe.* - Te végig azt mondod, hogy nincs esélyünk legalábbis még.*Ezt azért hozzá kell tennem.* - Leszámítva, amikor kicsit összemelegedtünk, nem történt semmi más. Hibás vagyok én is, hiszen nem tágítok, de nem vagyok képes lemondani rólad. Elégé patthelyzet nem gondolod?*Húzom egy féloldalas mosolyra a számat.* - Annyit kérek, hogy ne érezd rosszul magad, jó?*Odahajolva kapsz egy puszit is.* - Szólj, ha fürdeni szeretnél.*Engedem el a kezeid is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.06.26, 11:11 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| - Igaz, akkor úgy mondom, hogy rossz fiú vagy.*Kuncogok.* - Ugyan nem fogok, de a legjobb, hogy anélkül is maradhatok.*Simítom az arcom a tenyeredbe.* - Akkor ketten voltunk így, de minden a lehető legjobban alakult.*Mosolyodom el.* - Én még jobban.*Puszilom meg a buksidat.* - Nos ez attól függ, hogy csak velem akarsz lenni vagy a lánykámmal is, bár az este csak a miénk lenne.*Nem testiségre gondolok.* - Verseny felkészülésnél kevesebb a szabadidőm, de különben elég kötetlen, bár amikor a kicsikém nincs itthon, akkor te se érsz rá.*Nevetek fel.* - Nem bánnám, ha átjönnél hozzánk, amikor neked is jó. Főznénk neked valami finomat, játszanánk, mesét néznénk és hasonlók. Mondjuk biztos nehezen fog így elaludni, de majd bevetted magad, apára nem hallgatna.*Kuncogok.* - Miután elaludt, csak az enyém lennél.*Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.07.11, 12:18 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| - Mindjárt jobb. *Vigyorgok. Jól esően cigizek és elgondolkozom.* - Igazából nekem mindegy. Szeretek a lányoddal lenni. *Mosolyodom el.* - Bár lehet még következőnek jó lenne kettesben lenni, hogy jobban tudjunk még ismerkedni. Nem tudom. *Nem igazán tudtam eldönteni, mert tényleg nagyon szerettem a lánykád.* - Ha nem veled, akkor velem van többnyire. *Nevettem el magam én is.* - Rendben, megbeszéltük. *Igazából így kettesben is vagyunk meg nem is.* - Majd én elaltatom. *Nekem mindig aludt az oviban is, a többieknek nem.* - Lehet lelépek, ha elaludt. *Kuncogok pimaszon, majd megcsókoltalak.* - És azt szeretnéd, ha nálad aludnék? *Kíváncsi voltam, mit mondasz rá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.07.11, 12:40 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Bíztam benne. *Mosolyodom el kicsit.* - Rendben. *Bólintok és lehet nem rossz ötlet. Aranyos volt tőled, hogy félig-meddig miattam direkt félreérted, amit mondok.* - Igen? *Pillantok rád. Gesztusodra kicsit zavarba jövök, de nem húztam el a kezem.* - Hát... nagyon az... *Sosem voltam még ilyen helyzetben.* - Igyekszem. *Puszidra elmosolyodom kicsit.* - Csak gyorsan letusolok. Jól esne. *Mászok ki az ágyból.* - Addig csinálnál nekem teát? *Kérlek meg kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.07.14, 23:19 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Már nem bírtam ki, hogy ne jegyezzem meg.* - Helyes ezt már szeretem.*Célzok arra, hogy igyekszel és hogy mosolyogsz is.* - Persze.*Bólintok és fel is teszek vizet forrni, majd odamegyek a fürdőszoba elé és bekopogok.* - Nem kell segítség?*Szólok be, de nem nyitom rád az ajtót.* - Ha kell segítség, akkor itt vagyok az ajtó előtt.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.07.16, 11:00 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| - Ahogyan ő veled.*Mosolyodom el.* - Van benne valami, de úgy lesz, ahogyan te szeretnéd.*Simogatom meg az arcodat.* - Pontosan, de tudom, hogy az oviban a legjobb helyen vagy, főleg hogy már te is ott vagy.*Tényleg te vagy a legjobb óvóbácsi.* - Akkor ez el van döntve.*Bólintok.* - Neked biztos menni fog, apunak úgyis csak lázadna.*Nevetek fel.* - Tudtam, hogy csak a lányom miatt jössz.*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Nos, ha megígéred, hogy nem vetted rám magad, akkor igen.*Kuncogok.* - Viccet félre téve, ha szeretnél, akkor igen, de csak csók és alvás lenne. Nem tagadom, hogy egyre jobban kívánlak, de nem akarok veled semmit se elsietni.*Mondom komolyabban.* - Mit mondasz?*Bár biztos vagyok benne, hogy úgy vélekedsz, mint én.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.07.27, 15:06 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, hogy rám hagyod a döntést.* - Vigyázunk rá. *Cirógatom meg az arcodat. Nem lehetett könnyű egyedálló apukaként.* - Nekem mindig elalszik, csak megkér, hogy énekeljek neki. *Látszik rajtam, hogy tényleg imádom a lányod.* - Még szép, mást hittél? *Nevettem el magam. Kíváncsian hallgatom, hogy mit válaszolsz.* - Így mindenképpen szívesen maradnék. *Én sem akartam semmit sem elsietni, elsősorban a lányod miatt. Ha mégse működne, nehéz lenne neki és arra semmi szükség.* - Nekem is ez a véleményem. *Te komolyan érdekeltél.* - Na meg amúgy is tetszik ez a frusztráló csókolósdi. *Kuncogok halkan és újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.07.27, 19:43 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| *Ahogy bekopogsz, először nem akartam mondani semmit, de igazából állni alig tudtam.* - De kell... gyere be kérlek. *Igen csak kapaszkodtam, teljesen el voltam gyengülve. Mikor bejössz, szinte a karjaidba omlottam.* - Basszus, azt hittem jobban vagyok. *Sóhajtok egyet.* - Összevizeztelek, ne haragudj. *Érezhetően kezdtem megint melegedni.* - Hogy mennyire utálok beteg lenni. *Kicsit azért zavarban voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.08.02, 22:53 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| *Nem kell kétszer kérned már bent is vagyok szerencsére időben és pont eltudlak kapni.* - Nekem se kellett volna hagynom.*Sóhajtok fel én is.* -Ezért ne kérjél bocsánatot nincsen semmi baj.*Mosolyodom.* - Elhiszem, de hamar túl leszel rajta.*Biztatlak. Óvatosan leültetlek, majd lekapom felsőmet.* - Szerintem én még mindig jobban zavarban vagyok, mint te.*Próbállak jobb kedve deríteni, de tényleg így gondolom.* - Örülök, hogy nem ütötted be magad.*Finoman elkezdelek mosdatni.* - Gyorsan végzek és mehetsz is az ágyba. Pár falatot akár ehetnél is még.*Jegyzem meg.* - Lehet gyógyszer se ártana.*Elmélkedem, így legalább terelem a gondolataim arról, hogy milyen szexi vagy.* - Mit gondolsz?*Kérdezlek és már a combod mosom egyre beljebb.* - Jobb, ha ott saját magadnak mosod meg.*Célzok a farkadra, de közben nézem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.08.02, 23:08 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| - Igen tudom, de ez az aggódás sose fog eltűnni maximum csak minimalizálódik, ahogyan idősödik.*Ez így van rendjén.* - Igen tudom még büszkélkedik is vele, hogy neked rögtön elalszik és amikor megkérdezem, hogy nekem miért nem, akkor közli, hogy nem vagyok te.*Nevetek fel.* - Azért nem szokott sokáig tartani ez a vitaféle és nem mindig van, de így fair, mert nekem meg a felkeléssel vannak ugye gondok.*Kuncogok.* - Csakis ezt.*Nevetek tovább.* - Nagyon örülök neki.*A mosolyom a fülemig ér.* - Ahogyan csak én.*Suttogom az ajkaid közé, kiélvezem ismét a csókunkat.* - Ezer éve nem csináltam ilyet, de nagyon élvezem főleg, hogy egy ilyen különleges személlyel tehetem, mint te.*Mondom lágyabb hangon.* - Az viszont ciki lesz, ha a farkamnak is megtetszik a dolog.*Nevetek fel, ezt nem hagyhattam ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.08.11, 09:18 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| - Ez így normális. *Mosolyodom el.* - Ó, micsoda bók. *Nevetek veled.* - Te is növésben vagy, hogy sok alvásra van szükséged? *Kérdezem pimaszon.* - Helyes. *Nevetek veled. Kicsit zavarba jövök mosolyodra, így le is sütöm a tekintetem picit, de azért a csókunkra már eltűnt ez a szégyenlősségem.* - Miket nem mondasz. *Nem voltam hozzászokva ilyen kedves bókokhoz, mint amiket tőled kapok.* - Annyira azért nem. *Nevettem el magam megint.* - Megmutatom hol a mosdó. *Csókolok a nyakadba kicsit kihívóan, persze közben elszívom a cigim. Miután elnyomtam, teljesen feléd fordulva ölellek át.* - Ez jó érzés... *Mondom halkan. Könnyen magányossá tudok válni és jó volt, hogy most itt volt valaki, az pedig külön, hogy te.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.08.11, 09:43 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom egy kicsit és a segítségeddel leülök.* - Remélem. *Nem bírtam ezt az állapotot.* - Az lehet. *Nevettem el magam kicsit. Közben persze azért én is megnézlek.* - Ugyan. *Mosolyodom el és hagytam, hogy fürdess. Nagyon kellemes érzés volt, ahogy a kezeid simogattak.* - Rendben eszek majd valamit. *Ígérem meg, bár nem volt étvágyam még mindig.* - Majd kiderül. *Úgy is meg kell mérni a lázam ismét.* - Szerintem kelleni fog. Még nem érzem magam nagyon lázasnak, de megy föl, érzem. *Sajnos most nem miattad vagyok ilyen forró. Először nem értettem, hogy mire célzol, majd követtem a tekinteted. Lenézek, majd fel, majd ismét le, majd a szemeidbe és lelocsollak egy kis vízzel.* - Perverz. *Mosolyodom el és megmosom magam az intim helyeken.* - Most már jó lesz, ide adnád a törölközőm? *Féltem, hogy összecsuklok, ha felállok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.08.14, 20:27 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| - Biztos.*Örülök, hogy nevetsz.* - Már várom, hogy ellent mondjál.*Kuncogok, hiszen azt fogja jelenteni, hogy már jól vagy.* - Ennek nem örülök, de annak igen, hogy ebben se makacskodsz.*Értelme se lenne, de legalább nem kell veled küszködnöm.* - Most miért? Hozzád se értem.*Törli ki a vizet a szememből, majd stíröllek tovább.* - Majd megkapod, de most kapaszkodj.*Mielőtt bármit is mondanál már felkaplak a karomba.* - Így sokkal egyszerűbb.*Felkapom a törülköződ is, majd a hálóba viszlek, ahol óvatosan az ágyra teszlek.* - Megtörüllek.*Neki és kezdek, de folyton mosolygok.* - Ne haragudj, csak olyan jó rólad gondoskodni.*Mondom édesen.* - Pedig tényleg nem örülök, hogy beteg vagy, de nem bírom a vigyort lekaparni az arcomról.*Magyarázok miközben törüllek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.08.14, 20:46 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| - Egyik legszebb.*Kuncogok.* - Pontosan ezt nagyon jó látod.*Nevetek fel.* - Vicces vagy.*Ami nálam egy fontos tulajdonság, hiszen én is imádok viccelődni.* - Ohh csak nem zavarba jöttél?*Kérdezem pimaszul.* - Miért miket mondok?*Kérdezek vissza.* - Teljesen normális ilyet tenni egy első randin.*Nevetek, ami halk sóhajba megy át.* - Nagyon huncut fiú vagy.*Várom, hogy még jobban megtapasztaljam.* - Igen valóban.*Nyomom el én is cigit és teljesen magamhoz ölellek.* - Jól érzem, hogy te egy édes kis vadmacska vagy?*Kuncogok és kapsz egy puszit a buksidra.* - Gyere.*Megfogva a kezed visszasétálok veled, majd ahogyan leülök az ölembe húzlak.* - Ez még belefér?*Kérdezlek, majd ismét megcsókollak. Egyik kezemmel a derekad, míg másikkal a combodat cirógatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.08.21, 23:12 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| - Csak te keresztbe nősz maximum, nem hosszába. *Nevettem el magam, de csak vicceltem. Nagyon is szexi voltál.* - Egy kicsit. Talán. *Azért se ismertem be teljesen.* - Hát mindenféléket. *Válaszolok nagyon elmésen. Elnevettem magam veled, hiszen tényleg milyen lenne már.* - Csak egy kicsit. *De látszik, hogy pimaszkodom és nagyon is az vagyok. Jól esett, ahogy teljesen magadhoz öleltél.* - Ki tudja... de sokban hasonlítunk Kázmérral. *Kuncogok halkan. Követlek és kényelmesen el is helyezkedem.* - Ha nem férne, tudnád. *Suttogom ajkaidra és ujjaimat fürtjeid közé túrom.* - Mint egy oroszlán sörénye. *Mosolyodom el és tovább folytatóm a csókolózást veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.08.21, 23:27 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| - Élvezed, ha civakodok veled? *Mosolyodom el.* - Úgy se lenne értelme. *Sóhajtok egy nagyot.* - Szinte látom a gondolataid. *Közlöm veled a tényeket. Nagyon meglepődtem, ahogy felkapsz.* - Mi a... *Vágnék közbe, de szavaiddal belém fojtottad a szót. Végül hagytam, hogy vigyél, mert ebben igazad volt, de attól zavarba ejtett rendesen.* - Oké... *Hagytam, mert jól esett ez is. Finom volt az érintésed. Aranyos volt nagyon, ahogy magyarázkodsz.* - Értem, értem. *Simogatom meg az arcod.* - Kihasználsz. *Közlöm komoly arccal, majd kuncogtam.* - Nem zavar, hogy mosolyogsz. *Teszem hozzá.* - Csak nem szeretném, ha félreértenél bármit is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.08.22, 00:03 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| - Amíg nem megy át komoly vitába, addig igen.*Bólogatok.* - Ez így van.*Ebben a helyzetben úgyse lenne esélyed.* - A nap nagyon sok részében vannak hasonlói gondolataim.*Vigyorgok.* - Köszönöm, hogy hagyod magad.*Most még a zavarod se említem meg, most nem lenne fair.* - Igen ki.*Mondom én is komolyan, de azért én is elnevetem magam.* - Akkor jó.*Mosolygok tovább.* - Nem értek félre semmit, hiszen most bárhogyan is nézzük, akkor is kihasználom a helyzetet.*Főleg, hogy te tartani akartad a távolságot tőlem.* - Végeztem.*Kezedbe adom a törülközőt, hogy az intim helyeken most se nyúlkáljak.* - Veszek neked elő tiszta ruhát.*Amit mondasz azt veszem elő.* - Ebben is segítek.*Felhúzom a pólódat, majd az alsón elgondolkozom.* - Ki csinálja?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.08.24, 00:07 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| - Mondjuk én is szeretek vitatkozni. *Értek egyet veled.* - Kamasz fiú... Nem is tudom, mit vártam. *Vigyorgok. Nekem is voltak néha gondolataim, de azért már nem annyi, mint gimis koromban. Örültem, hogy megérted a helyzetet és nem képzelsz bele többet. Elveszem a törölközőt és befejezem. Kértem tőled egy pólót és egy alsónadrágot. Elég az. Hagytam, hogy rám add a pólót, majd az alsóm csak elveszem. Belelépek, felhúzom a combomig, majd huppantam egyet és már rajtam is volt.* - Trükkös, mi? *Kuncogok halkan.* - Akkor eszek még egy keveset. Lehet kéne valami szilárdabbat. *Elmélkedem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.08.24, 12:48 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Kuncogok.* - Én se, de megjegyzem, hogy ez leginkább azóta van, mióta te képben vagy.*Vigyorgok. Nézlek, ahogyan öltözöl, majd felnevetek.* - Valóban.*Olyan vicces vagy.* - Helyes, mindjárt jövök.*Törülköződ visszaviszem felterítem és a pólómat is.* - Mehetünk.*Átkarolom a derekad és segítek lemenni.* - Mit szeretnél enni? Pár dolgot megtudok csinálni vagy legyen maradék esetleg rendeljünk?*Nekem bármi megfelel.* - Én is pizsibe öltözöm.*Előveszek egy alsót és egy atlétát. Nem zavartatom magam és előtted öltözök át.* - Hogy döntöttél?
|
|
| |