De nehéz az iskola táska...
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amikor a diák rontja meg a tanárt. Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.11.02, 01:18 | Üzenet # 501 |
 Yaoista
| - Pedig én megpróbáltam. *Nevetek veled. Elmosolyodom rajtad kicsit. Érintésedre kicsit megremegek, de jó érzéssel. Mellbimbómra pedig még inkább.* - Ngh... *Folytok vissza egy apró nyögést, mert téged se akartalak felizgatni, meg én se akartam felizgulni és nagyon érzékeny volt a testem.* - Örülök, hogy tetszik... *Fordulok feléd kicsit. Láttam a tekinteteden, hogy tényleg nagyon tetszik, amit látsz. Ahogy kérted, vissza is bújtam a pólómba, majd adtam egy lágy csókot.* - Szerintem még lesz lehetőséged nézegetni. *Simítok végig az arcodon és adok egy puszit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.11.02, 14:08 | Üzenet # 502 |
 Yaoista
| - Igyekszem... *Persze fogok aggódni, mert annál azért fontosabb vagy számomra.* - Igen. *Örültem, hogy van étvágyam. Elmosolyodom rajtad, aranyos voltál.* - Tényleg mindjárt elkezdelek sajnálni... *Nevettem el magam.* - Én diákként nem voltam népszerű, illetve csak később, tanárként pedig a többség megérti, hogy ne piszkáljon, mert nem lesz jó vége. *Mosolyodom el, mert te voltál az egyetlen, aki nem értette meg.* - Szóval eljársz, ha kedved van. *Elkuncogtam magam, ahogy beszélsz. Ilyenkor tényleg éreztem, hogy egy tinédzserrel beszélgettem, ami nem volt baj. Élveztem nagyon.* - Mint mondtam, édes vagy. *Csak ennyit mondtam a randi dologra. Annyira nehéz volt, mert egyébként tényleg nem volt más akadálya a dolgoknak, csak annyi, hogy a diákom vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.11.05, 14:47 | Üzenet # 503 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Helyes.*Ez is haladás.* - Most már tényleg ideje lenne.*Nevetek fel.* - Igen ezt mesélted, bár megjegyzem, hogy nem akkor is tetszettél volna.*Csak te gondolod azt, hogy kis nyomi voltál.* - Kivéve engem leszámítva.*Mondom ki helyetted.* - Bár nem hiszem el, hogy senki nem közeledik feléd, csak neked nem tűnik fel. Hidd el sokkal népszerűbb vagy, mint gondolnád.*Hallom, hogy miket beszélnek rólad és hogy megbambulnak.*- Ez így logikus, nem?*Nem értem, hogy ebben mi a vicces.* - Csoda, hogy még nem ragadok a cukormáztól.*Kuncogok.* - Szép kivágás.*Jegyzem meg.* - Te mikor voltál utoljára randin?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.11.11, 20:16 | Üzenet # 504 |
 Yaoista
| - Gondoltam, hogy ezt mondod. *Mosolyodom el kicsit, mert ez tényleg kedves tőled.* - Pontosan. *Bólintok is mellé.* - Közeledik, csak megértik, ha azt mondom: nem. *Jegyzem meg, bár sokszor előfordul, hogy nem is veszem észre.* - Igen, így, csak tetszett, ahogy kifejezted magad. *Magyarázom meg a nevetésem okát.* - Egyébként tényleg. *Értek veled egyet.* - Köszönöm. *Mosolyodom el.* - A tanévben még nem voltam, de nem is mozdultam ki úgy igazán. *Szóval nem olyan meglepő. Még beszélgettünk kicsit és minden gyógyszert bevettem, amit elém raktár, nem akaratoskodtam. Utána segítened kellett az ágyig, de nem hagytam, hogy vigyél. Szépen elhelyezkedtünk és én alaposan betakaróztam.* - Minden rendben? *Kérdezem, ahogy te is lefeküdtél. Olyan furcsa volt a tekinteted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.11.14, 13:59 | Üzenet # 505 |
 Yaoista
| - Kezdesz már kiismerni.*Mosolygok.* - Nos nem lehet mindenki egyforma.*Tudom le ennyivel.* - Így már értem.*Biccentek egyet.* - Értem.*Remélem, ha mész randira, akkor azt velem fogod tenni. Nagyon jól elvagyunk és szerencsére tényleg beveszed a gyógyszert és nem makacskodsz. Nem erősködöm, hogy hagyj vigyelek az ágyba, csak segítettem odamenni. Ahogyan ígérem az ágy túloldalára fekszem és csak csendben figyelek.* - Tényleg egyre jobban kiismersz.*Mosolyodom el.* - Igen minden, csak tudod.*Kicsit elhallgatok végül kinyújtom a kezemet, de még így se érlek el.* - Erre mondják azt, hogy olyan közel vagy de mégis oly távol.*Suttogom, majd végül elmosolyodom kissé szomorkásan.* - Ne haragudj, nem akarok gondot okozni és azt se, hogy emiatt rosszul érezd magad.*Úgy csak rosszabb lenne.* - Aludjunk.*Hunyom le a szemem, mintha mi sem történt volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.11.14, 22:19 | Üzenet # 506 |
 Yaoista
| - Szomorú a tekinteted. *Ehhez nem kellett annyira ismerni téged. Ahogy kinyújtod a kezed és nem érsz el, akkor már sejtettem a dolgot.* - Nem okozol gondot... *Mondom halkan. Én viszont így nem tudtam elaludni rögtön. Kinyújtva a kezem, megfogtam a tiéd. Mikor kinyitottad a szemed, elmosolyodtam kicsit. Intettem, hogy gyere közelebb. Ahogy megtetted, finoman az arcodra simítottam.* - Nem akarom, hogy így nézz... *Motyogom halkan. Közelebb kúszok, majd melléd hozzád bújok.* - Csak a láz miatt... *Motyogom az orrom alatt. Én is emlékeztem, hogy milyen jó volt melletted aludni. Persze lázas egyáltalán nem voltam, hiszen vettem be rá gyógyszert, de valamire fogni akartam.* - Csak amiatt... *Erősítem meg, miközben átölellek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.11.15, 17:46 | Üzenet # 507 |
 Yaoista
| - Sajnos, azt nem tudom befolyásolni.*Megtenném és akkor nem aggódnál.* - Akkor jó.*Örülök, hogy így gondolod. Meglepődöm, hogy megfogod a kezem, erre rögtön ki is nyitom a szemeim és a döbbenetem csak fokozod. Elmosolyodva oda is fekszek eléd.* - Tudom.*Mint mondtam, ezt nem tudom befolyásolni.* - Erre gondoltam én is.*Mosolyodom el és magamhoz ölellek. Tudom jól, hogy nem emiatt van és nem is szánalomból teszed, csupán kell neked egy kifogás, ami ebben a helyzetben számomra a legkevesebb.* - Köszönöm.*Puszilom meg a buksidat.* - Nagyon kedves vagy most Katsu.*Suttogom a füledbe.* - Most már menni fog az alvás, olyan jó volt múltkor is.*Annyira boldog vagyok, hogy ismét ölelhetlek, még ha csak ismét csak az estére szól.* - Egyszer talán, majd csak azért fogsz hozzám bújni, mert vágysz rá és nem miattam teszed.*Addig is megbecsülöm, ezeket a különleges pillanatokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.11.15, 18:04 | Üzenet # 508 |
 Yaoista
| - Elég gyatra próbálkozás volt.*Nevetek fel.* - Milyen érzékeny tested van, pedig alig értem hozzád.*Vigyorodom el.* - Nagy baj van azzal, akinek nem tetszik.*Kacsintok rád. A csókodat viszonozom, majd fülig elvigyorodom.* - Szerintem is, ahogyan neked is lesz lehetőséged nézegetni és feltérképezni.*Simítok végig rajta.* - Tényleg, hogy gondoltad a randit?*Oké az meg van, hogy azt gondoltad, csak meg akarlak fektetni, amit ugye tisztáztunk, hogy nem így van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.11.17, 15:29 | Üzenet # 509 |
 Yaoista
| - Jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Nem nagyon gondolkoztam rajta... legalábbis azt nem gondoltam, hogy eljutunk idáig, de annál jobban örülök neki. *Puszillak meg.* - Várom a folytatást a következő randinkon. *Nagyon vártam.* - Kicsit izgulok, hogy mit fog szólni a lányod. *Elmélkedem hangosan.* - Remélem jól fogadja. *Látszott rajtam, hogy kicsit féltem emiatt. Sosem jártam még olyannal, akinek van gyereke, bár ez egyáltalán nem jelentett gondot, hiszen imádtam őket, főleg a lányod.* - Te mire számítottál? *Kérdezek rá. Még elvagyunk egy darabig, majd odaadtam a ruháid, hogy fel tudj öltözni.* - Kérsz egy esernyőt? *Kérdezem kedvesen, miközben kikísérlek az ajtóhoz.* - Akkor... majd találkozunk. *Mosolyodom el és átölelem a nyakad. Igen csak hosszú és forró csókot adok, nem engedlek el egyhamar.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.11.17, 15:39 | Üzenet # 510 |
 Yaoista
| *Kicsit csöndben maradtam és lehunytam a szemem.* - Bármennyire is akarnád, de én nem, akkor nem tenném. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen. Finoman simogatni kezdem a hátad, nagyon jól esett az ölelésed. Jobban, mint kellene és ezen ki voltam, bár nem mutattam. Elengedtelek és felülve a hajamba túrtam.* - Rohadt életbe... *Motyogom halkan. Rád pillantottam, majd megmarkolom a fölsőd és odahajolva megcsókoltalak. Én vágytam rá, hogy itt legyél, de ezt sose ismertem volna be. Teljesen ki voltam magamra akadva és nem kicsit összezavarodtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.12.08, 14:30 | Üzenet # 511 |
 Yaoista
| - Ez benne a legjobb.*Mosolyodom el édesen. A reakciód miatt azt hiszem, hogy még se akarod, de pont az ellenkezője és te megcsókolsz. Első pillanatban nem viszonozom, de ez hamar elmúlik és szenvedélyesen csókollak vissza. Ledöntelek és egyre hevesebb leszek, majd hirtelen kapcsolok.* - Ne haragudj, de így nem tudom visszafogni..*Szinte kapkodom a levegőt.* - És nem is akarom..*Csókollak meg ismét és a kezem már a felsőd alá simítom és a mellkasod kezdem el cirógatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.12.10, 00:21 | Üzenet # 512 |
 Yaoista
| - Azt én se.*Csók meg se fordult a fejemben.* - Ahogyan én is és az utána lévőket is.*Mosolyodom el.* - Biztos vagyok benne, hogy jól fogja fogadni, de megértem, hogy izgulsz. Még nem volt ilyenre alkalom, így egy kicsit én is izgulok, de nem lesz ellene kifogása, mint már említettem.*Tudom, akkor fogsz megnyugodni, amikor ez meg is fog történni.* - Talán átenged nekem és lemond arról, hogy a férje legyél.*Nevetek fel.* - Én se gondolkoztam rajta, de erre én se számítottam, sőt őszintén nem voltam benne biztos, hogy majd akarsz e folytatást, de örülök, hogy nem így lett.*Felelem. Nagyon jól érzem magam a hátralévő időben és igen csak nehéz elindulnom.* - Elfogadom, köszönöm.*Veszem is el, amikor odaadod.* - Mindenképpen.*Mosolyodom el én is és a csókodat viszonozom. Nem bánom, hogy nem engedsz el egy hamar egy jó darabig még így vagyunk, de végül nagy nehezen haza megyek. Haza érve veszek egy fürdőt és csinálok magamnak kaját, leülve benyomom a tévét. Egész este csak te jársz a fejemben és alig vártam, hogy ismét veled legyek. Ki is találom, hogy másnap reggel meg foglak lepni, úgyis vasárnap van és a lányomért is csak késő délután fogok menni. Felkelve, elkészülök és lemegyek vásárolni. Csinálok többféle szendvicset és főzök le kávét, még narancslevelet is facsarok. Elpakolok mindent és teszek el egy pokrócot is, na meg persze a kölcsön kapott ernyődet is. Amit meg vagyok mindennel elindulok hozzád, bár azért izgulok, hogy rá fogsz e érni. Megfordul útközben a fejemben, hogy írnom kellett volna, de így teljes a meglepetés. Odaérve becsöngettek, majd amikor kinyitod egy hatalmas vigyorral találod szemben magad.* - Jó reggelt.*Köszönök vidáman.* - Remélem nem reggeliztél még, mert akkor velem tarthatnál.*Mondom sejtelmesen, de azért látszik, hogy izgulok is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.12.16, 23:04 | Üzenet # 513 |
 Yaoista
| *Én egész este a fellegekbe jártam. Sóhajtoztam és csak mosolyogtam. Veled a gondolataimban aludtam el Kázmérral. Reggel a csöngőre ébredek, így elég kómásan mászok az ajtóhoz. El nem tudom képzelni, hogy ki lehet az ilyenkor, hiszen nem sok vendégem van. Álmosan, kócosan nyitom ki a bejáratot, ahol ott talállak téged. Kellett pár perc, hogy felfogjam a történéseket.* - Jó reggelt... *Nyögöm ki végül és csak pislogok tovább nagyokat.* - Még most keltem. *Látszott rajtam, hogy nem tudom, hogyan reagáljak erre hirtelen, de csak mert nem vagyok magamnál. A szemeidbe pillantok, majd halványan elpirulok.* - Csak felöltözök és megetetem Kázmért, oké? *Nyögöm ki nagy nehezen. Kicsit megvoltam illetődve, ilyet még sosem tett értem senki.* - Addig gyere be. *Engedlek be. Megyünk pár lépést, majd egy váratlan pillanatban megállok előtted. Feléd fordulok, majd átölelve a nyakad, adtam egy csókot. Miután elváltunk, elmosolyodtam és mentem a konyhába, hogy rakjak ki kaját.* - Megleptél. *Közben a cicám is kijött. Először odament hozzád és körbe udvarolt, azután odajött hozzám is és enni kezdett.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.12.16, 23:14 | Üzenet # 514 |
 Yaoista
| *Folyamatosan csókoltalak és mikor kapcsolsz, én csak zavartan pislogok.* - Én.... *Mondanék valamit, de akkor ismét egy hosszú csók csattan el közöttünk. Nem tiltakoztam és hagytam, hogy kezed a fölsőm alá tévedjen. Egyre inkább elmélyültem ajkaidba. Nem tudtam én sem magamnak parancsolni, így az én kezem is gyorsan a fölsőd alatt kötött ki és hátad simogattam. Az biztos, hogy mindent a lázra és a betegségre fogok kenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.12.17, 00:16 | Üzenet # 515 |
 Yaoista
| *Nem is baj, hogy nem mondasz semmit, a tettek most többet érnek. A kezedre halkan felsóhajtok, majd lekapom a felsőmet magamról és rólad is. Tudtam jól, hogy ismét azt fogod mondani, mint múltkor és nekem se kéne ezt tenném, amikor ilyen állapotban vagy, de egyszerűen a józan eszem ismét kikapcsolt melletted.* - Annyira szép vagy..*Simítok végig az arcodon, majd az egyik mellbimbód kezdem el szopogatni, a másikat pedig finoman csavargatom. Most nem kérdezem, hogy mit szabad és mit nem, csak teszem, amit akarok, amíg azt nem mondod, hogy elég.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.12.17, 01:10 | Üzenet # 516 |
 Yaoista
| *Csak sodródtam az árral. Teljesen magával ragadt a helyzet. Kiélvezem csókjaid és én is folyamatosan így teszek. Bókodra zavarba jövök, de arcom a kezedbe túrom. Mellbimbómra megremegek. Nagyon finom volt az érintésed. Nem is tudom, hogy mit reagálnék, ha megkérdeznél bármiről is. Most nem voltam valami döntésképes. Csak azt tudtam, hogy valamiért nagyon akarlak. Hirtelen fordítok a helyzeten és a csípődre ülve újra ajkaid kerestem. Végigsimítottam felsőtesteden, végül kezem a nadrágodhoz is elért. Kicsit erősebben megmarkoltalak és izgatni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.12.17, 01:31 | Üzenet # 517 |
 Yaoista
| *Nincs ellenemre, hogy fordítasz a helyzeten, sőt nagyon is tetszik. A csókodat viszonozom, majd amikor megmarkolsz felnyögök hangosabban. Már alapból kezdtem megkeményedni és az izgatással, csak fokozod a helyzetet. Felülök és benyúlva az alsódba, én is izgatni kezdelek.* - Teljesen megőrjítesz.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok.* - Így nem jó.*Leállítalak és mielőtt bármit kérdeznél, leveszek magunkról mindent.* - Most már jó.*Ismét izgatni kezdelek és a szabad kezemmel a formás kis feneked markolászom.* - Senki se indított be így, mint te.*Csókollak meg vadabbul.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.12.18, 14:00 | Üzenet # 518 |
 Yaoista
| - Igen, erre magamtól is rájöttem.*Mosolyodom el kissé zavartan, hogy én ébresztettelek fel.* - Ne haragudj, úgy voltam vele, hogy már fent leszel.*Ez az én formám. Már nem tartom, annyira jó ötletnek, hogy csak így megleptelek, de azért a zavarod jó jelnek vesznek.* - Nyugodtan visszafeküdhetsz és visszajövök később, ha akarod.*Igazából lehet más programod is. Nem csak te, hanem én is meg voltam igen csak illetődve.* - Köszi.*Megyek azért be, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet e, amíg te meg nem csókolsz. Annyira hirtelen ér, hogy elsőre nem viszonozom, de kapcsolva félkézzel magamhoz ölellek és igen csak elmélyítem a csókunkat.* - Az volt a szándék.*Kuncogok.* - Szia Kázmér.*Simogatom meg.* - Tényleg sajnálom, hogy felébresztettelek.*Megyek oda és adok egy puszit.* - Viszont nagyon jól áll ez a kócos haj, igen csak édesen festesz.*Túrok bele gyengéden.* - Tényleg mond meg, ha aludnál még.*Megérteném teljes mértékben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.12.19, 21:44 | Üzenet # 519 |
 Yaoista
| - Szeretek sokáig aludni. *Mosolyodom el kicsit álmoskásan. Kicsit meglepődtem, hogy nem viszonozod rögtön a csókom, de ahogyan magadhoz ölelsz, teljesen megnyugodtam.* - Tényleg megkedvelt. *Cirógatom a hátát kedvesen.* - Semmi baj. *Puszidra picit el is mosolyodtam.* - Mindig elalszom. *Kuncogok és jólesően sóhajtok egyet, ahogy beletúrsz.* - Van egy ötletem. *Kiveszek mindent a kezedből és lerakom a pultra.* - Van benne romlandó? *Ha volt, azt beraktuk a hűtőbe, majd megfogtam a kezed és a hálóba vezettelek. Kicsit nyitva hagytam az ajtót, ha esetleg a kiscicám bejönne.* - Ha becsukod, kegyetlenül tud nyávogni. *Kuncogok.* - Nem ér annyit. *Magyarázom és odavezetlek az ágyhoz. Rálöklek, majd szemből az öledbe mászok és hosszan megcsókollak, miközben átölelem a nyakad.* - Pihensz velem még kicsit? *Kérdezem utána rettentő ártatlanul és ledőltem melléd.* - Még jól esne kicsit, együtt meg főleg.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.12.22, 12:56 | Üzenet # 520 |
 Yaoista
| - Azzal nincsen baj.*Mosolyodom el.* - Ismerős érzés, de tudod mióta apa lettem, nem húzhatom addig a lóbőrt amíg akarom, de ez legyen a legkevesebb bajom.*Kuncogok, hiszen imádok apuka lenni.* - Ma tudtam volna aludni, de egyszerűen miattad kidobott az ágy.*Ajkam egy féloldalas mosolyra húzódik.* - Gondolhatod, hogy szoktam én festeni reggelente.*Nevetek fel.* - Mégis mi?*Kérdezem kíváncsian.* - Van.*Bólintok és kivéve odaadom. Nem számítok a folyatásra, de semmi kifogásom ellenne, sőt nagyon is élvezem.* - Nem lenne tőlünk szép.*Kuncogok.* - Ahhoz képest, hogy most keltél, igen csak heves vagy.*Vigyorodom el és a csókodat igen csak forrón viszonozom, miközben magamhoz ölellek.* - Egy ilyen csók után kicsit nehéz lesz, de persze szívesen.*Ölellek magamhoz.* - Ameddig csak szeretnél.*Kezdek el finoman cirógatni.* - Nagyon kellemes így lenni.*Puszillak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.12.22, 20:29 | Üzenet # 521 |
 Yaoista
| *Ahogy benyúlsz az alsómba, édesen felnyögök. Megborzongok hangodtól, de nem értem, mi nem jó. Időm sincs reagálni, már meztelenül találom magam. Elmosolyodom kicsit és hosszan megcsókollak. Én is újra rásimítok tagodra és tovább izgatlak.* - Pedig alig csináltam valamit. *Incselkedek, de persze csók kiélvezem rendesen. Ledöntelek és föléd mászok. Először ismét csak megcsókoltalak, majd egyenes vonalban csókokat hagyok végig a mellkasodon és a hasfaladon. Most egyszerűen nem akartam gondolkozni, csak élvezni ezt az egészet. Tudtam, hogy meg fogom bánni, de most, ebben a percben nagyon akartalak. Lassan elértem farkad. Először csak egy puszit adok makkodra és csak nyammogok, nem sietek, de végül rendesen szopni kezdtelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.12.22, 20:42 | Üzenet # 522 |
 Yaoista
| - Ne hogy azt hidd, hogy ez a kis ördögfióka mindig hagy aludni. Ha nem te, ő ébresztett volna nemsoká. *Nevettem el magam. A folytatásra rád pillantok, majd kissé elpirulok.* - Kicsit örülök neki. *Ismerem be.* - Majd úgyis megtudom, nem igaz? *Kérdezem kacérkodva. A hálóban csak hozzád bújok, ahogy magadhoz ölelsz.* - Pedig még vissza is fogtam magam. *Simulok teljesen.* - Igen, nagyon jó.... *Láthatóan nagyon élvezem a cirógatást. Nem is kellett sok és vissza is aludtam így. Egy másik ember melege, a simogat és az illatod visszaringatott. Nem sokkal később Kázmér is bejött és felugorva az ágyra elkezdett neked udvarolni és dorombolni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.12.30, 18:43 | Üzenet # 523 |
 Yaoista
| - Nem úgy van, hogy te alszol, amikor ő már fent van.*Nevetek fel.* - Én nagyon.*Cirógatom meg az arcodat.* - Remélem.*Vigyorodom el.* - Vedd bóknak.*Puszillak meg. Tovább cirógatlak, majd amikor megjön a cicád, őt is simogatni kezdem.* - Édesek vagytok.*Adok a homlokodra egy puszit, majd csak mosolyogva nézlek. Olyan jó érzés, így lenni veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.12.30, 18:55 | Üzenet # 524 |
 Yaoista
| - Látod mégis ilyen hatással vagy rám.*Suttogom az ajkaid közé. Incselkedés ide vagy oda, ez az igazság. Egyáltalán nem bánom, hogy átveszed az irányítást, érted te a dolgodat. A csókodat viszonozom, majd ahogyan elhagyod csókolgatni a testemet az ajkaimat egyre hangosabb sóhajok hagyják el, ahogyan a farkamat eléred ez csak fokozódik. Nem bánom, hogy eleinte csak játszadozol, azt is nagyon élvezem, de persze a rendes szopás jobban a kedvemre van.* - Isteni vagy édesem..*Fel se tűnik, hogy becézlek.* - Olyan ügyes a kis a szád.*Túrok a hajadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2019.01.04, 07:17 | Üzenet # 525 |
 Yaoista
| *Tetszettek a sóhajaid és valahogy csak még jobban beindított. Nem értettem, mi ütött belém. Felpillantottam arcodra, mikor megszólalsz és becézésedre kissé el is pirultam. Ettől csak még szexibb lett, ahogy a farkad kényeztetem. Én is szépen megmerevedtem már, nagyon felizgultam, rég éreztem ilyen. Nagyon rég. Az elsöprő vágy, hogy akarsz valakit... teljesen az uralma alá hajtott. Addig szoptalak folyamatosan, míg bele nm élveztél a számba. Minden csepped lenyeltem. Ahogy felültem, megtöröltem a szám. Rápillantottam az arcodra és látszott rajtam, mennyire akarlak most.*
|
|
| |