2025.07.21, Hétfő, 04:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

szela00Dátum: Péntek, 2019.01.04, 07:40 | Üzenet # 526
Yaoista
- Hát nem. *Kuncogok én is.* - Annak vettem. *Mosolyodom el puszidra. Nagyon kényelmesen feküdtem, láthatóan édesen bújtam. Annyira jól esett még így pihenni. Ahogy homlokon csókoltál, még álmomban is elmosolyodtam kicsit. A cicám hevesen dorombolt neked, tetszett neki, ahogy simogattad. Elég sokáig aludtam még így, közel két órát, mire ébredezek. Kómásan pislogtam laposakat és jobban magamhoz ölellek.* - Szia... *Motyogom kissé rekedtes hangon.* - Te is aludtál? *Kérdezem édesen.*

MioDátum: Hétfő, 2019.01.07, 13:38 | Üzenet # 527
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Még az elpirulásod se tűnik fel, annyira elveszi az eszemet a kényeztetésed. Múltkor is nagyon jó volt veled, de most még erősebben érezlek és a vágyam is sokkal nagyobb.* - Isteni voltál...*Lihegem, amikor elmegy, de nyoma sincs neki és ismét kemény leszek.* - Micsoda tekintet...*Felülve magamhoz rántalak igen csak forrón csókollak meg.* - Most én jövök.*Döntelek le és már a nyakad csókolgatom.* - Ezzel kezdeni kéne valamit...*Markolok a farkadba. Nem is húzom el és már a lábaid között vagyok.* - Olyan szép.*Simítok a farkadra és szopni kezdelek. Igyekszem úgy csinálni, mint te, de a te szintedtől még igen csak messze vagyok, de így se lehet okod panaszra.*

MioDátum: Hétfő, 2019.01.07, 13:42 | Üzenet # 528
Yaoista
- Jó reggelt.*Kuncogok.* - Nem aludtam, hanem inkább gyönyörködtem benned.*Mosolyodom el, majd a következő pillanatban már rajtad vagyok és megcsókollak.* - Most már neki kezdhetünk a napnak?*Suttogom az ajkaid közé.* - Most már éhes vagyok, bár akire leginkább, éppen belőle falatozom.*Vigyorodom el és tovább csókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2019.01.10, 19:22 | Üzenet # 529
Yaoista
- Nagyon izgi lehet, ahogy alszok. *Kuncogok egy kicsit. Meglepődtem, ahogy alattad kötök ki, de tetszett a helyzet. Nyakad köré fonom karjaim, ahogy csókolsz.* - Ühüm. *Mosolyodom el.* - Én is kezdek az lenni, de ez se rossz.... *Kuncogok és tovább élvezem ajkaid. Finoman fürtjeid közé túrom az ujjam és még közelebb vonlak magamhoz. Alig tudok elszakadni az ajkaidtól. Ezt az idilli pillanatot nem más szakította meg, mint a gyomrom korgása.* - Azt hiszem követelőzik a hasam. *Nevettem el magam és adok egy puszit.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2019.01.10, 20:00 | Üzenet # 530
Yaoista
*Fogalmam sem volt róla, milyen arcot vágok most. Hagylak, hogy azt tedd velem, amit szeretnél és csókod után kifekszem.* - Igen... *Nyögök fel, ahogy megmarkolsz. Nagyon kemény volt. Bókodra teljesen elpirultam, most nem tudtam semmibe venni a dolgot. Szopásodra még hangosabban felnyögtem. Nem zavart, hogy nem úgy megy, mint nekem. Az igyekezeted kárpótolt mindenért. Finoman a fejedre simítottam és élvezkedtem, teljesen átadva magam a gyönyörnek.* - Jason... *Lihegem neved.*

MioDátum: Szombat, 2019.01.19, 19:42 | Üzenet # 531
Yaoista
*Elvigyorodom a zavarodon, de kivételesen nem teszek megjegyzést. A hangodtól és a látványodtól egyre keményebb leszek, nagyon erotikus vagy. Múltkor is nagyon jó volt veled, de most a hangulat sokkal forróbb. Egészen addig szoplak, amíg el nem mész és minden csepped lenyelem.* - Finom.*Nyalogatom le az ujjaimat.* - Most megkóstollak máshol is.*Megmondtam, hogy csak akkor állok le, ha szólsz és engedélyt se kérek tőled.* - Milyen szép színe van.*Húzom végig a bejáratodon hüvelykujjam, miután széthúzom a lábaidat.* - Hogy remeg.*Vigyorgok, majd széthúzva nyalni kezdelek.*

MioDátum: Szombat, 2019.01.19, 20:02 | Üzenet # 532
Yaoista
- Nekem az volt.*Még ha szerinted ez mulatságos.* - Csak nem rossz?*Vonom fel a szemöldököm.* - Teszek róla, hogy másképpen vélekedj.*Vigyorodom el és addig csókollak, amíg meg nem szólal a hasad.* - Akkor ideje megetetni.*Cirógatom meg és adok még egy csókot, majd lemászva rólad, téged is felsegítelek.* - Készülj el.*Addig én el vagyok a cicáddal és elrakom a kajákat, majd amikor végzel elmegyünk a parkba.* - Szeretek itt lenni.*Kiterítem a plédet és mindent kipakolok.* - Remélem nem maradsz éhen.*Kuncogok és töltök neked kávét és narancslevet.* - Jó étvágyat.*Puszillak meg és enni kezdek, azért már éhes vagyok.* - Máskor ne lepjelek meg így?*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szombat, 2019.01.19, 23:12 | Üzenet # 533
Yaoista
- Aranyos vagy. *Mosolyodom el. Nagyon édesnek találtam ezt.* - Várom. *Suttogom ajkaidra és élvezem a helyzeted.* - Bizony. *Azért persze csókod ellen kicsit se tiltakozok.* - Rendben. *Hamar összeszedtem magam, nem kellett sokat várnod rám. Nagyon élveztem ezt a reggeli piknik dolgot. Még kevesen voltak és nagyon kellemes volt a levegő.* - Igen, én is. *Nézek szét.* - Hamar felfedeztem a parkot, szeretek a szabadba lenni. *Telepedek le és segítek, amiben tudok.* - Nagyon jól néz ki. *Állapítom meg.* - Köszönöm szépen. *Csapok le rögtön a kávéra és beleiszok.* - Neked is jó étvágyat. *Kezdek el enni is.* - Úgy tűntök, mint aki nem örül neki? *Kérdezem kíváncsian.* - Nem bánom, ha váratlanul jössz. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 00:26 | Üzenet # 534
Yaoista
*Nem értettem, hogy mi történik velem és miért vagyok most ennyire beindulva. Neved nyögve élvezkedtem addig, amíg el nem mentem.* - Bolond... *Lihegem. Nem tudtam volna megmagyarázni, hogy miért nem akartam most megállni. Elment a józan eszem. Hagytam, hogy tedd, amit szeretnél. Megremegtem érintésedre, rég volt, hogy a fenekemhez ért valaki. Alapból nem mostanában szexeltem, az pedig még régebben volt, hogy olyan felállásban, hogy én legyek alul. Nyelvedre megremegtem még jobban. Még az előző orgazmus hatása alatt voltam, így nagyon érzékenyen reagált a testem és pikk-pakk újra kemény lettem. Egész ügyes voltál és kezdtem teljesen ellazulni. Érezni lehetett rajtam, hogy többet akarok, még ha nem is mondok semmit se.*

MioDátum: Vasárnap, 2019.01.20, 01:47 | Üzenet # 535
Yaoista
- Ezzel én is így voltam és vagyok. Tündérkémmel is sokat járunk ki, na meg futni is idejárok, sőt edzést is szoktam itt tartani.*Egyszóval sokat járok ide.* - Remélem ízleni is fog.*Iszok bele a kávémba én is.* - Köszi.*Biccentek.* - Nos lehet, hogy legközelebb morcos leszel, ha felkeltelek, de ha mindig ez a vége, mint ma, akkor szívesen ébresztelek.*Vigyorodom el.* - Ezt megjegyzem és ígérem, azért hajnalok hajnalán nem fogok csak úgy beállítani, kivéve ha akarod.*Kacsintok rád.* - Szerintem a spontán dolgokat.*Ezt jobb, ha tudod.* - Ízlik?*Kérdezem kíváncsian.* - Utána sétálhatnánk majd és akár átjöhetnél hozzánk is.

MioDátum: Vasárnap, 2019.01.20, 02:40 | Üzenet # 536
Yaoista
- És őszinte.*Vigyorgok.* - Igazán érzékeny vagy, sokkal jobban reagálsz rám, mint múltkor.*És ez biztos, hogy nem a betegséged miatt van. Amennyire tudom beléd nyomom a nyelvemet, hogy minél nagyobb élvezetet adjak neked.* - Úgy érzem, hogy már a nyelvem nem elég.*Mondom pimaszul, majd benyálazva az ujjaimat a mutatóujjam fel is nyomom.* - Nem fáj?*Elég lazának tűntél, de biztosra akarok menni.* - Még több gyönyört adok neked.*Ismét szopni kezdelek és úgy ujjazlak tovább, de bennem még nincs az, hogy teljesen végig megyünk.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 23:56 | Üzenet # 537
Yaoista
*Elpirulok szavaidra.* - Nem tudom, hogy miért... *Ezt azért nem foghattam a betegségre, hiszen az, hogy most akarlak, az nem a betegség miatt van. Elég ügyes vagy a nyelveddel, nagyon élvezem a dolgokat, aminek hangot is adok rendesen. Kissé aléltan pihegek, ahogy abbahagyod és szégyenlősen, de szexin nézek rád. Amint megérzem ujjad, jobban felnyögök.* - Nem... *Lihegem. Nem kicsit előkészítettél, érezhetted, hogy nagyon nedves vagyok.* - Várj...! *Nyögök fel hangosabba, ahogy szopsz, mert ezzel teljesen az őrületbe kergettél. Hajadba túrtam és szinte teljesen elolvadtam. Kicsit hagytalak, majd az arcodra simítva felhúztalak magamhoz és hosszan megcsókoltalak.* - Jason... *Nyögöm ajkaidra és magamhoz szorítalak.* - Jason... *Suttogom érzékien és újra megcsókoltalak.* - Akarlak... *Csak erre az egy szóra szakadtam el ajkaidtól.*

szela00Dátum: Hétfő, 2019.01.21, 01:10 | Üzenet # 538
Yaoista
- Szóval a fél életed itt töltöd. *Kuncogtam halkan.* - Biztos. *Nyugtatlak meg.* - Ha morcos leszek, akkor egyszerűen ki kell engesztelned. *Jegyzem meg kacéran.* - Aztán már lehet nem is leszek morcos. *Vigyorgok.* - Ó, a hajnalba jössz, na akkor morcos leszek. *Nevettem el magam.* - De ha hamarabb jössz és netán addig maradnál, azért nem. *Eszek tovább.* - Én is szeretem őket. *Értek veled egyet.* - Igen, nagyon finom. Köszönöm. *Puszillak meg. Nem zavart, hogy hol vagyunk.* - Hm, jó terv, tetszik. *Kíváncsi voltam, hogy a lányod mit fog hozzám szólni.*

MioDátum: Hétfő, 2019.01.21, 11:20 | Üzenet # 539
Yaoista
- Pontosan.*Nevetek fel.* - Jobban szeretek a szabadban lenni, mint zárt helyen, bár gondolom, ezzel nem leplek meg.*Kuncogok.* - Ez jól hangzik, de inkább csak úgy szimplán csinálom és nem engesztelés gyanánt.*Vigyorodom el.* - Mindent megjegyeztem.*Kuncogok.* - Várom, hogy te is meglepjél.*Nem lenne ellenemre az már biztos.* - Örülök, hogy ízlik.*Látszik is rajtam és a puszitól is virul a fejem.* - Helyes.*Vigyorgok és most én puszillak meg.* - A lánykámért, csak késő délután megyek, de ha gondolod, akkor vacsorázhatnánk hármasban. Sokszor mondta már, hogy hívjunk át. Neked nem említette?*Kérdezem kíváncsian.*

MioDátum: Hétfő, 2019.01.21, 22:00 | Üzenet # 540
Yaoista
- Annyira édes és szexi vagy.*Mosolyodom el.* - Az nem is számít.*Én meg csak élvezem, hogy így reagálsz rám. Megnyugszom, hogy nem fáj és már két ujjam van benned, amikor mondod, hogy várjak.* - Igen?*Pillantok rád, majd leesnek a dolgok és csak szélesen szinte már pofátlan módon elvigyorodom.* - Inkább azt akarod mondani, hogy ne hagyjam abba.*Kuncogok és tovább is folytatom, amíg fel nem húzol egy csókra, ami ellen semmi kifogásom.* - Mond szépségem.*Pillantok réd és az újabb csókod ismét viszonozom, igen csak szenvedélyesen. Amikor közlöd, hogy akarsz felragyognak a szemeim és igen csak édesen festek.* - Én is akarlak nagyon.*Csókollak meg.* - Olyan mintha álmodnék.*Suttogom az ajkaid közé.* - Nincs nálam óvszer, neked van?*Csinálnám anélkül is, de gondolom te nem akarod és most ez a legkevesebb. Igaz nem akartam ennyire elsietni, de már csak a vágy hajt, hogy érezzelek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2019.02.07, 02:14 | Üzenet # 541
Yaoista
*Kicsit zavarba jöttem becézésedre. Olyan furcsa volt hallani tőled. A tekinteted és a reakciód nagyon édes volt, nem hittem, hogy ennyire örülni fogsz.* - Ez nem újdonság. *Suttogom ajkaidra a csókunk előtt.* - Igen van... *Kicsit nyújtózkodtam és benyúltam az éjjeliszekrényem alsó fiókjába. Kiveszek óvszert és síkosítót.* - Rég csináltam ebben a felállásban. *Reméltem, hogy megérted, hogy mire is gondolok. Nem az volt a jellemző, hogy alul legyek, de nem volt ellenemre. Odahúzva újra ajkaid falom, nem akartalak elengedi. Nagyon elöntött a vágy. Széttártam a lábaim előtted és végigsimítottam magam. Kissé zavarban voltam, de annál inkább csábító.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2019.02.07, 02:31 | Üzenet # 542
Yaoista
- Nem, nem igazán. *Nevettem el magam.* - Megbeszéltük. *Mosolyodom el.* - Szereted, ha meglepnek? *Csak azért kérdeztem, mert tudtam, hogy van, aki nem igazán kedveli a meglepetéseket.* - De igen, említette egy pár százszor. *Kuncogok halkan.* - Csak azért ez mégis más. *Teszem hozzá.* - Már most elakarod neki mondani? *Ez a te döntésed volt, én mindenképpen alkalmazkodom hozzád ebben a témában.* - Engem nem zavar, bárhogy döntesz. *Teszem hozzá.* - Eddig mindig nemet mondtam neki, mert nem kivételezhetek senkivel. Bár vele így is kicsit máshogy bánok. *Nagyon volt a szerelem közöttünk.*

MioDátum: Hétfő, 2019.02.11, 00:34 | Üzenet # 543
Yaoista
- Igen szeretem.*Rosszal nem lepnél meg úgyse.* - Csalódtam volna, ha nem így történt volna.*Nevetek fel.* - Most jött el az ideje.*Cirógatom meg az arcodat.* - Akkor, ha téged se zavar, hogy már most elmondom, akkor szeretném.*Azt is megérteném, ha túl korai lenne neked, hiszen ez még csak a második randink.* - Persze megértem, én is mondtam neki, hogy ez nem olyan egyszerű, de most már változni fog.*Igen csak pozitívan tekintek kettőnkre.* - Nem lehet ellenállni neki.*Mosolyodom el.* - Kölcsönös ez a imádat.*De ezt már említettem, meg hát mondanom se kell, hiszen érzed.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Odahajolva lopok tőled egy apró csókot.*

MioDátum: Hétfő, 2019.02.11, 01:32 | Üzenet # 544
Yaoista
- Igaz.*Kuncogok, az ajkaid közé.* - Rendben van.*Említetted és csak örülök neki, hogy ritkán vagy alul.* - Én se csináltam még így sűrűn, de ezt tudod és elégé izgulok, szóval bocsánat, ha kissé béna leszek.*Úgy érzem magam, mintha szűz lennék. Csókodat hosszasan viszonozom, annyira jó érezni, hogy te is kívánsz engem. Mozdulatodra nyelek egy nagyobbat.* - Annyira érzéki vagy, hogy arra szavak sincsenek.*Még egyszer megcsókollak, majd az ujjaimat bekenem síkosítóval és ismét tágítani kezdelek, miközben a farkad is szopni kezdem. Alaposan előkészítelek, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat okozzam. Kihúzom az ujjaimat és felemelkedve ismét megcsókollak.* - Óvatos leszek.*Suttogom az ajkaid közé. Kibontom az óvszert, majd felhúzom és bekenem a farkamat is síkosítóval és még a fenekedet is.* - Készen állsz?*Helyezkedem el a lábaid között.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2019.02.24, 23:27 | Üzenet # 545
Yaoista
- Pedig mennyire hencegtél. *Kuncogok halkan. Ahogy nyeltél egyet, elmosolyodom halványan. Annyira édes voltál, hogy azt már büntetni kéne. Szavaidra kicsit zavarba jövök, de átölelve nyakad hosszan csókollak. Megérezve ujjaid kéjes nyögések szakadnak fel torkomból. Farkamra csak hangosabb lettem és kicsit megremegtem. Többször majdnem elélveztem, de végül csak teljesen alélt állapotban vártam, hogy folytasd. Csókod kicsit el is nyújtom, majd elmosolyodom.* - Tudom... *Mondom halkan. Kérdésedre kicsit meglepődtem. Ezután nem mondhatom, hogy te rángattál bele mindenbe. ezt most én akartam. Megszólalni még sem tudtam, így csak bólintottam egy aprót. Köréd fontam a lábaim és lágyan megcsókollak. Akartam, hogy folytasd.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2019.02.24, 23:44 | Üzenet # 546
Yaoista
- Ezt jó tudni. *Mosolyodtam el.* - Rendben. *Tényleg nem bántam, ha elmondod neki.* - Igen, változni fog. *Én is nagyon optimista voltunk a helyzetünkkel kapcsolatban.* - Nem... *Kuncogok halkan. Igen csak tetszett ez az apró csókot.* - Egyre jobban tetszik ez a reggel. *Simítok végig az arcodon. Szépen megettem mindent, ami jól esett, majd elterültem a pléden. A friss levegő nagyon jól esett.* - Olyan jó idő van. *Sütkérezek és közben megkerestem a kezed és rásimítok. Finoman cirógatni kezdem a kézfejed.* - És mi a terved ezután?

MioDátum: Péntek, 2019.03.15, 01:34 | Üzenet # 547
Yaoista
- Tudom, tudom.*Igen csak zavarban vagyok emiatt, de legalább te is hasonlóan érzel. A bólintásra elmosolyodom és viszonozom a csókodat, miközben elkezdek lassan elkezdek beléd hatolni, figyelve minden egyes rezdülésedre. Folyamatosan csókollak és simogatlak, majd amint benned vagyok megállok.* - Szólj, ha mozoghatok.*Suttogom az ajkaid közé. Mindig is figyelni szoktam a partneremre és ez nálad csak fokozódik, hiszen ez nem csupán szex, hanem annál sokkal több. Amint jelzel lassan mozogni kezdek.* - Ez sokkal jobb, mint ahogyan képzeltem.*Nyögöm a füledbe, majd rád pillantok.* - Annyira boldog vagyok.*Mosolyodom el igen csak szerelmesen.* - Szeretlek.*Csókollak meg és hevesebben kezdek el mozogni.*

MioDátum: Péntek, 2019.03.15, 02:03 | Üzenet # 548
Yaoista
- Bármit szeretnél tudni, csak kérdezzél nyugodtan.*Semmi titkom nincsen.* - Örülök, hogy te is így gondolod.*Mosolyodom el.* - Ez boldoggá tesz.*Csókolok a tenyeredbe. Amint végzek az evéssel, követve a példát én is elterülök.* - Igen nagyon jó.*Értek egyet a kezemre meg ismét csak elmosolyodom.* - Amíg jól esik, addig maradhatnánk, utána sétálhatnánk is. Azt meg döntsd el te, hogy eljössz e velünk, majd vásárolni vagy majd utána csatlakozol e. Tudod ez is egy közös program nálunk, ahogyan a főzés is. Mindent amit lehet együtt csinálunk.*Magyarázom és a kezed végig cirógatom.* 

szela00Dátum: Péntek, 2019.03.22, 20:19 | Üzenet # 549
Yaoista
- Vannak dolgok, amikre magam szeretek rájönni. *Mosolyodom el, de nagyon jól esett, amit mondtál.* - Jó hallani. *Jó volt így egymás mellett heverészni.* - Rendben, megbeszéltük. *Cirógatom tovább a kezed. Jó érzés volt, hogy te is ezt tetted. Kicsit elgondolkoztam, hogy hogyan lenne a legjobb.* - Lehet inkább később csatlakozok, hogy nyugodtan tudj beszélni a lányoddal. *Nagyon komolyan vettem a gyermekek dolgait.* - Főleg, ha ezek ennyire közös programok. Szívesen átmegyek hamarabb segíteni, csak szeretném, ha lenne időd. *Mégis csak azt akarod vele közölni, hogy randizgatsz az óvóbácsijával.*

MioDátum: Hétfő, 2019.03.25, 12:32 | Üzenet # 550
Yaoista
- Előtted a lehetőség.*Hiszen, ha minden jól megy, akkor még sok időt töltünk együtt.*  - Rendben van, ahogyan gondolod.*Ez már tényleg csak részletkérdés.* - Édes vagy, hogy ezt figyelembe veszed, de hozzá kell raknom, hogy ha úgy alakul és remélem így lesz, akkor sok hármas programunk lesznek.*Nyilván akkor is fogok a lánykámmal csak kettesben lenni, ahogyan veled is.* - Legalább lesz időm kicsit rendet rakni, a szétszórt játékokat meg úgyis megszoktad.*Nevetek fel.* - Mit ennél szívesen? Biztos belenyúlnék olyanban, amit nem szeretsz vagy még rosszabb és allergiás vagy rá.*Majd akkor csinálok meglepetés ebédet vagy esetleg vacsorát, ha már jobban ismerlek.* - Minden nagyon jó, de egy dolgot nagyon hiányolok.*Mondom miközben föléd hajolok és az arcodra simíva lágyan megcsókollak.*

Keresés: