2025.07.21, Hétfő, 14:27
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

MioDátum: Péntek, 2018.08.24, 13:12 | Üzenet # 476
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Pontosan.*Nevetek fel.* - Inkább annál jobban.*Pimaszkodom, de ez az igazság, amivel te is tisztában vagy.* - Ez igaz, mindenfélét dumálok itt.*Cuki válasz volt.* - Ismét csak annyit mondanék, hogy nagyon a kicsi helyet.*Kuncogok.* - Végül is te is élvezed, ha simogatnak.*Mosolygok és továbbra is simogatlak, hiszen én is élvezem.* - Valahogy úgy.*Nevetek fel és tovább csókollak.* - Tényleg nagyon finomak az ajkaid.*Harapok rá finoman, majd a nyakadba csókolok.* - Itt is nagyon finom vagy.*Lehelek apró csókokat a finom bőrödre.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.08.27, 23:42 | Üzenet # 477
Yaoista
- Igen, élvezem, ha szeretgetnek, bár ki nem? *Nevettem el magam halkan.* - Te beszélsz...? Olyan puhák... *Nyakamra nyögtem egyet halkan, mert nem számítottam rá.* - Még a végén nem is neked kell mosdóba menned. *Túrok hajadba és úgy élvezkedek. Érezhetően azért kezdett melegem lenni, de még nem volt vész.* - Kóstolgatsz? *Kuncogok és felemelve az arcod, becsúsztatom szádba a nyelvem és táncba hívom a tiéd. Igen csak elhúztam. Mikor elváltunk, még picit lihegtem is. Megtámasztom a homlokom a tiéden és elmosolyodom.* - Nagyon jól csókolsz... *Nyalok végig ajkaidon kacérkodva.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.08.27, 23:48 | Üzenet # 478
Yaoista
- Egyébként a fiúkat vagy a lányokat preferálod jobban? *Kíváncsi voltam, hogy mi a helyzet. Biszex voltál, ez egyértelmű, de azért meg volt általában, hogy melyiket kedveli jobban az illető.* - Oké. *Nyugisan várlak vissza, majd elfogadom a segítségedet.* - Nem is tudom. *Még mindig nem nagyon volt étvágyam.* - Lehet rendelni kéne valamit, akkor te is tudnál enni. *Azért végignéztem, ahogy átöltözöl és rettentő jól néztél ki.* - Rendelhetnénk pizzát, akkor marad holnapra is és nézhetnénk valami filmet közben. Mit szólsz?

MioDátum: Kedd, 2018.09.04, 19:49 | Üzenet # 479
Yaoista
- Mióta odavagyok érted, azóta téged preferállak.*Vigyorgok, de valóban így van.* - Különben inkább lányokkal, nőkkel voltam többet, de már senki se elégít ki igazán. Mindig körülötted forognak a gondolataim, az a csoda, hogy egyszer se nyögtem a te neved.*Kuncogok.* - Nekem megfelel.*Bólintok és azért elvirogyodom, ahogyan megnézel, de nem teszek megjegyzést.* - Benne vagyok már rég ettem és a filmezés is j ötlet.*Kiválasszuk a pizzákat, majd megrendelem.* - Szeretném én állni, ha megengeded vagy legalább a sajátomat hagyj fizessem ki.*Kérlek meg és még a kiskutya tekintetem is bevettem.* - Mit szeretnél nézni?*Kérdezlek és odaadom a hőmérőt.* - Kaja után majd veszel be gyógyszert, ha szükséges. Így megfelel?*Kérdezem meg azért.*

MioDátum: Kedd, 2018.09.04, 20:04 | Üzenet # 480
Yaoista
- Aki hülye.*Nevetek veled együtt.* - Örülök, hogy tetszik.*Suttogom az ajkaid közé.* - Micsoda hangok, pedig nem csináltam semmit.*Alig várom, hogy még többet csaljak ki belőled.* - A végén kiverjük egymás előtt.*Vigyorgok, persze csak viccelek, annak még nincs itt az ideje.* - Csak egy picikét.*Amennyire te. A csókodat szenvedélyesen viszonozom és még közelebb vonlak magamhoz.* - Ahogyan te is.*Harapok a nyelvedre finoman, miután végignyalsz az ajkaimon.* - Bármennyire jó lehet, hogy abba kéne hagyni, mert a végén nem tudom visszafogni magam. Tudod sokkal nehezebb neked ellenállnom, mint hittem.*Cirógatom meg a pofidat.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.04, 21:50 | Üzenet # 481
Yaoista
- Majd ha elmentél. *Nevettem el magam. Nem volt ellenemre, hogy még közelebb vonsz magadhoz, én is simultam rendesen. Harapásodra sóhajtok egy aprót.* - Igen... szerintem is. *Azért adtam még egy igen hosszú csókot, majd elengedtelek.* - Kérsz valamit inni vagy ilyesmi? *Kérdezem kicsit kipirult pofival és közben felállok az öledből. Szinte már túlzottan az esetem voltál. Ha máshogy találkozunk, már az ágyamba cibáltalak volna.* - Bocsi, csak... tényleg rohadt vonzó vagy és kicsit le kell higgadnom, különben rád ugrok. *Vigyorgok pimaszul.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.04, 21:54 | Üzenet # 482
Yaoista
*Válaszod meg se lep, de csak megcsóváltam a fejem.* - Értem. *A neves dologra inkább nem mondtam semmit, de nyugtáztam magamban, hogy inkább lányokkal vagy.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Miután megrendeltünk mindent, csak pihenek tovább. Szövegedre intek, hogy hajolj közelebb. Mikor így teszel, egyszerűen csak megpöccintem az orrod.* - Felejtsd el. *Teszem fel a szemüvegem.* - Tekintsd hálának az ápolásért. *Mosolyodom el.* - Köszi. *Veszem el a lázmérőt és be is teszem.* - Valami vicceset kéne, van ötleted? *Kérdezlek.* - Tökéletes. *Bár igazából ez parancs volt szinte.*

MioDátum: Szerda, 2018.09.05, 01:48 | Üzenet # 483
Yaoista
*Közelebb hajolok, majd azt a választ kapom, amit sejtettem.* - Meglepett volna, ha elfogadod.*Sóhajtok fel.* - Itt lehetek veled ez nekem felér egy ajándékkal.*Mondom édesen.* - Különben úgyis én veszem át, akár fizethetnék is, de azért nem fogok.*Ezt legalább tiszteletben tartom.* - Majd kigondolom, de a vígjáték jó ötlet.*Bár úgyis rád fogok leginkább figyelni.* - Helyes.*Simogatom meg az arcodat.* - Én viszont már kajás vagyok.*Simogatom meg a pocimat.* - Megtudnám könnyen szokni, hogy itt vagyok veled.*Jegyzem meg.* - Ne is törődj velem, csak kihallatszik.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szerda, 2018.09.05, 07:27 | Üzenet # 484
Yaoista
- Az a bónusz. *Mosolyodom el kedvesen, mert ez nagyon aranyos volt.* - Akkor én fogom átvenni. *Jegyzem meg neked.* - Jó fiú. *Borzolom meg a hajad.* - Rendben. *Hagyom rád a döntést.* - Hamar itt lesz, de kérsz, tudsz mit enni előtte. *Tudtam, hogy milyen bélpoklos vagy. Szavaidra nagyon meglepődök és zavarba is jövök, mert a helyzet az, hogy én is könnyen meg tudnám szokni a jelenléted.* - Csak megnehezíted.... *Motyogom.* - Miért kell neked ilyen rohadt aranyosnak lenned!? *Sóhajtok fel egy nagyot. Nem tetted egyszerűvé a helyzetet, az biztos.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.09.06, 12:25 | Üzenet # 485
Yaoista
- De még milyen bónusz.*Kuncogok.* - Pont ezért nem fogok ellenkezni, neked pihened kell.*Mondom komolyan.* - Egy puszi nem jár, mert jó fiú vagyok?*Próbálkozni szabad.* - Kibírom addig, de köszönöm.*Szeretem a hasamat, az tény.* - Bocsi bocsi.*Szabadkozom.* - Most te is nagyon aranyos vagy, én meg így születtem.*Nevetek fel.* - Különben meg álmodozni szabad, hiszen nélkülük az élet mit sem ér.*Legalábbis én így látom.* - Arról nem beszélve, hogy még valóra is válhat.*Kacsintok rád.* - Ne haragudj, hogy ezt mondom, de még jobban beléd estem.*Jelentem ki.* 

MioDátum: Csütörtök, 2018.09.06, 12:41 | Üzenet # 486
Yaoista
- Milyen értelemben?*Vigyorodom el kajánul.* - Igen igen...*Suttogom az ajkaid közé és kiélvezem még igen csak a csókodat.* - Esetleg ha van egy jó hideg söröd vagy jeges vizet, hogy kicsit lehűtsem magam.*Ami rám fér.* - Ne szabadkozzál, én is így vagyok vele és ez csak jó, hogy így működik a kémia. Tudod hasonlót a lányom anyánál éreztem, de még ott se volt, ennyire erős a vonzalom.*Vallom be.* - Különben meg féltem is a testemet tőled.*Nevetek fel.* - Csak azt bánom, hogy nem hívtalak el előbb randira.*Mosolyodom el édesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2018.09.07, 18:52 | Üzenet # 487
Yaoista
- Fizikailag. *Nevettem el magam.* - Van sör. *Mosolyodom el és hozok is neked meg akkor már magamnak is.* - Remélem ez jó. *Tudom, hogy vannak, akik válogatósak nagyon a márkára.* - Ezt bóknak veszem. *Azért melléd ültem vissza.* - Úgy érzem a kémia hiányával nem kell majd megküzdenünk. *Kuncogok halkan. Kibontom a söröm és koccintok veled.* - Nem kell féltened, azért megerőszakolni nem foglak. *Puszillak meg.* - Ha te is akarod, már nem erőszak. *Vigyorgok pofátlanul.* - Már mondtam... nem tudhattad és jó így. *Legalább volt időm berendezkedni.*

szela00Dátum: Péntek, 2018.09.07, 18:59 | Üzenet # 488
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad kicsit. Kérdésedre felszaladt a szemöldököm. A számhoz emeltem az ujjaim, adtam rájuk egy puszit, majd a szádra tettem.* - Parancsolj. *Próbálkoznod valóban szabad, de nekem is vannak taktikáim.* - Csak a betegség teszi. *Mentegetőzök, hiszen csak te vagy aranyos.* - Ez igaz. Ebben van valami. *Értek egyet.* - Ha a futásra gondolsz, akkor természetesen. *Hárítok egy kicsit, mert zavarban voltam.* - Mindegy mit csinálok, mindig ezt mondod... feltűnt? *Húzom föl a szemöldököm.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.11, 17:52 | Üzenet # 489
Yaoista
*Végignyalok utána azért az ajkaimon.* - Rafinált vagy.*Kuncogok.* - Ez is haladás.*Erre se számítottam.* - Gondolod te.*Hiába tagadod, akkor is édes vagy.* - Mindent megteszek érte, ahogyan érted is.*Tudod nagyon jól, hogy a másik álmom te vagy.* - Választanom kéne, akkor rád esne a választásom.*Még ha ezt butaságnak is tartod, na meg sose engednéd.* - Mert, mindig egyre jobban beléd szeretek.*Felelem egyszerűen.* - Zavar?

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.11, 18:28 | Üzenet # 490
Yaoista
- Akkor nem egyre gondoltunk.*Vigyorgok.* - Tökéletes, ezt én is szoktam venni, köszönöm.*Veszem el.* - Az is volt.*Mosolygok.* - Az már biztos.*Kuncogok és koccintok veled.* - Ez jól esik.*Mondom miután beleittam.* - Ez így van és nagyon akarom, de még várnod kell erre a kívánatos testre.*Simítok végig a testemen, majd felnevetek.* - Igen.*Mosolygok és adok egy kis csókot.* - Ennyi talán még belefér.*Cirógatom meg a pofidat.* - Mond csak hol van még piercinged?*Kérdezem kíváncsian.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.09.23, 14:46 | Üzenet # 491
Yaoista
- Minden értelemben fizikai, nem? *Kérdezek vissza vigyorogva.* - Egészségedre. *Örültem, hogy jó.* - Nekem is. *Tényleg lehűtött kellően. Veled nevetek, ahogy végigsimítasz magadon.* - Mintha neked nem kellene várnod rám. *Nyalok végig kacérkodva az ajkaidon. Kis csókod én picit elnyújtom, de nem vittem túlzásba. Szimplán szerettem csókolózni és veled nagyon jó volt.* - Talán igen. *Simul az arcom a tenyeredbe.* - Majd kitalálod magad. *Kuncogok pimaszul.* - Maradjunk annyiba, hogyha elkezdeném részletezni, annak kemény következménye lenne, szóval majd rájössz. *Kuncogok kicsit és beleiszok a sörömbe.* - Neked van valahol?

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.09.23, 14:59 | Üzenet # 492
Yaoista
- Tudom. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Mi a haladás? *Kérdezek vissza.* - Gondolom én. *Bólintok is mellé. A folytatásra nem tudtam neked válaszolni, csak kicsit félre pillantottam. Mérhetetlen bűntudatom volt amiatt, hogy mennyit megteszel értem a semmiért. A folytatásra nagyon meglepődtem és csak pislogtam.* - Sosem bocsátanám meg neked. *Ezt nagyon komolyan mondtam. Nem tudnék együtt élni a tudattal, hogy miattam abbahagytál valamit, amit imádsz.* - Megint nehezet kérdezel. *Sóhajtok egy nagyot.* - Részben zavaró, mert nem tudok mit kezdeni vele.

MioDátum: Vasárnap, 2018.09.23, 22:58 | Üzenet # 493
Yaoista
- Az, hogy nem elutasító választ kaptam.*Kuncogok.* - Akkor sose fogom megtenni, különben is úgy az igazi, ha mindkét álmom teljesül.*Cirógatom meg az arcodat.* - A te esetedben igen csak értek hozzá.*Nevetek fel.* - Nem kell vele mit kezdened, de ezt már mondtam.*Jegyzem meg.* - Na mutasd van e lázad.*Veszem el tőled a hőmérőt.* - 38 felett van kicsivel.*Mondom gondterhelten.* - Bár este jellemzőbb, hogy feljebb megy.*Beszélem meg magammal.* - Hozom is a gyógyszert.*Így is teszek.* - Éjszaka is vigyázok rád.*Mondom kedvesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.09.29, 20:51 | Üzenet # 494
Yaoista
- Értem. *Nem igazán értettem ezt a haladás dolgot.* - Helyes. *Mondom az elejére, majd csak sóhajtok egy aprót.* - Igen, eléggé. *Nevetek veled egy kicsit.* - Ez nem igaz, kellene valamit. *Sóhajtok egy nagyot. Odaadom a lázmérőt, én úgy se látom rajta most a számokat.* - Nincs olyan nagy baj. *Halványan elmosolyodom, mert nagyon édes volt az a gondterhelt tekintet.* - Igen és fürdeni is nem rég voltam. *Akkor is könnyen fölmegy.* - Köszönöm. *Veszem el tőled és be is veszem.* - Hamar lemegy. *Nyugtatlak, majd elmosolyodom.* - Köszönöm. *Cirógatom meg a pofidat.*

MioDátum: Szombat, 2018.10.13, 14:09 | Üzenet # 495
Yaoista
- Miért kellene?*Kérdezlek kíváncsian.* - Vicces, hogy te nyugtatsz engem, pedig nekem kéne téged.*Kuncogok.* - Igaz.*Értek egyet. A köszönömre, csak mosolygok egyet.* - Az biztos, hiszen erős a szervezteted.*Attól még, amíg nem gyógyulsz meg, én se leszek nyugodt.* - Ez csak természetes.*Simítom a pofimat a kezedbe.* - Megjött a kaja.*Mondom miután csöngettek. Kapok pénzt, majd átveszem és végezve visszamegyek.* - Köszönöm.*Akkor is megfoglak, majd valamire hívni.* - Jó étvágyat.*Kezdek el enni, már igen csak éhes voltam.* - Finom.*Eszek jóízűen amíg meg nem szólal a telefonom.* - Bocsi.*Elővéve felveszem.* - Hello.*Köszönök bele, az egyik haverom volt.* - Nem jó nem érek rá és különben is nem az én bajom.*Vigyorgok.* - Na ne nyafogjál, majd kiengesztellek titeket. Jó jó, na szia.*Teszem le.* - Bocsi az egyik haverom volt, hogy mennek csoportos randira és menjek már én is, mert akkor jobban mennek a csajok.*Kuncogok.* - De most így jártak és mielőtt mondanád, ha nem lennék itt, akkor se mennék.*Tényleg így volt.*

MioDátum: Szombat, 2018.10.13, 14:16 | Üzenet # 496
Yaoista
- Oké győztél.*Nevetek fel.* -  De megéri várni.*Kacsintok rád, a mozdulatod meg ismét, csak igen szexire sikeredik.* - Szerintem az a talán nincsen ott.*Vigyorgok.* - Ohh basszus ez tényleg felér egy kínzással.*Sóhajtok fel.* - Még kíváncsibb lettem.*De inkább nem is gondolok bele, hiszen annak tényleg következménye lenne.* - Nincsen és nem is tervezek. Máson tetszik, akinek jól áll, mint neked, de amúgy sose vonzott, ahogyan a tetoválás sem. Az is van?

szela00Dátum: Hétfő, 2018.10.15, 20:40 | Üzenet # 497
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy megéri várni, hiszen én is így gondoltam.* - Nem értem, hogy miről beszélsz. *Kuncogok.* - Ne haragudj. *De azért nagyon pimaszon mosolygok rád.* - Majd ki lesz elégítve az a kíváncsiságod. *Mosolyodom el.* - Igen, van. *Leveszem a fölsőm és láthattad, hogy vannak mellbimbó piercingjeim is. Háttal fordulok neked és megmutatom. Egy geometrikus oroszlán volt, nagyon szép kidolgozással.* - Mit szólsz hozzá? *Illet hozzám ez is.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.10.15, 20:48 | Üzenet # 498
Yaoista
- Azért, mert ez így nem jó. Nem szeretném, ha hozzám lennél kötve. *Ki tudja, hogy milyen lehetőségeket szalajtasz el miattam.* - Te jobban aggódsz értem, mint én magamért. *Mosolyodom el.* - Szerencsére. *Nagyon rossz beteg voltam.* - Már úgy is éhes vagyok kicsit. *A leves azért nem volt sok és most jobban is éreztem magam.* - Nincs mit tényleg. *Mosolyodom el és elkezdek én is enni.* - Neked is. *Most valahogy jól esik a szilárd kaja is.* - Általában innen rendelek. *Szerintem a legjobb volt a városba.* - Csak nyugodtan. *Hamizok tovább.* - Ó, szegény népszerű diák. *Kuncogok.* - Mindjárt megsajnállak. *Bár lehet jobb lett volna, ha elmész, mégis jól esik, hogy itt maradsz velem.* - Sosem szoktál menni?

MioDátum: Szerda, 2018.10.17, 12:10 | Üzenet # 499
Yaoista
- Ne aggódj ilyenek miatt jó? Nem akarok neked gondot okozni, de mellette lemondani se rólad. Igen tudom, hogy ez így ellentmondásos, de akkor se szeretném, ha gyötörnéd magad.*Mondom aggódva.* - Az biztos.*Kuncogok.* - Örülök ez már, azért jó jel.*Eddig egy kicsi étvágyad se volt.* - Megjegyzem ezt a helyet.*Tényleg nagyon finom.* - Ugye? Olyan sanyarú sorsom van.*Nevetek fel.* - Olykor azért tényleg bosszantó tud lenni, hogy nem hagynak békén, de szerintem ezt neked nem kell bemutatnom.*Hiszen te is igen csak népszerű vagy, mind a diákok, mind a tanárok körében.* - Azért az elég nagy hazugság lenne.*Vigyorodom el.* - Van kedvem, akkor elszoktam menni.*Felelem.* - Arra is volt már példa, hogy elmentem és elég hamar eljöttem, annyira unalmasak voltak a csajok.*Igen csak fárasztóak tudnak lenni.* - A lényeg, hogy már csak veled akarok randira menni.*Jegyzem meg mellékesen.*

MioDátum: Szerda, 2018.10.17, 12:23 | Üzenet # 500
Yaoista
- Persze nem érted.*Vigyorgok.* - Nem tudom komolyan venni a bocsánat kérésed, ezzel a mosollyal az arcodon.*Nevetek fel.* - Ahogyan a tiéd is.*Kacsintok rád.* - Őszintén az ellenkezője lepett volna meg.*Jegyzem meg. Amikor leveszed a felsőd, azért nyelek egyet, hiszen nagyon jól nézel ki és a piercingek csak fokozzák a szexiséged.* - Gyönyörű.*Simítok rajta végig.* - Nagyon illik hozzád.*Suttogom a füledbe és nem bírva ki előre nyúlva végigsimítok az egyik piercingeden.* - És ezek is.*Lehelem tovább a füledbe.* - Viszont vedd is vissza a pólódat.*Kapsz még egy puszit a hátadra és beleiszok a sörömbe, de nem veszem le rólad a tekintetem.*

Keresés: