2025.07.21, Hétfő, 21:26
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
De nehéz az iskola táska...
szela00Dátum: Kedd, 2017.09.05, 20:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amikor a diák rontja meg a tanárt.                                      Amikor a tanár rontja meg az óvóbácsit.

MioDátum: Vasárnap, 2018.05.06, 22:51 | Üzenet # 426
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor jó.*Szeretek róluk beszélni.* - Csak amennyire kell.*Vigyorgok. Tetszik, hogy közelebb ülsz hozzám.* - Majd eljön az ideje.*Még se mondom, hogy itt vagyunk mi a lányommal, hiszen ez mégis csak az első randink és nem tudhatjuk mit hozz a jövő, de azért igen csak bizakodó vagyok.* - Csak magadnak.*Mosolygok.* - Már mint hogy jöjjek fel? Igazából a hely nekem mindegy.*Átkarolom a vállad a cicád mellett.* - Legegyszerűbb, ha megmutatom a környéket, ahogyan ígértem. Kellemest a hasznossal.*Mosolygok és finoman cirógatni kezdem a vállad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 22:57 | Üzenet # 427
Yaoista
*Nagyon jót aludtam. A simogatásod nagyon megnyugtatott és nem is forrósodtam úgy. Elég nagyot szundizok és elmosolyodom, mikor felébredek.* - Szia... *Ásítok egy nagyot.* - Igen, nagyon jót aludtam. *Még kóma voltam, de lassan kapcsoltam, hogy te már totál ki vagy.* - Elnyomtalak? Ne haragudj. *Ülök föl. Az meg se fordult a fejembe, hogy esetleg a mosdóra kéne menned.* - Nem mozogtál miattam? *Mosolyodom el.* - Édes vagy...

MioDátum: Vasárnap, 2018.05.06, 23:13 | Üzenet # 428
Yaoista
- Akkor jó, a színed is jobb.*Látszik, hogy ennek mennyire örülök.* - Csak egy kicsikét, de nem vészes.*Tényleg nem az volt a legnagyobb gondom.* - Nem mert nem akartak felébreszteni és emiatt ne kérj bocsánatot.*Szívesen tettem.* - Köszönöm, de most muszáj elmennem pisilni.*Felpattanva megfogom kukimat és elrohanok pisilni, de még kívülről is hallhatod a megkönnyebbült sóhajom.* biggrin  - Basszus ez közel volt.*Mondom, amikor már végzek.* - Jókor keltél fel.*Kuncogok.* - Ihatok valamit? Most már megszomjaztam. Te kérsz valamit?

szela00Dátum: Hétfő, 2018.05.07, 01:02 | Üzenet # 429
Yaoista
- Akkor jó. *Örültem, hogy jobban is nézek ki. Annyira aranyos voltál, ahogy viselkedtél.* - Rendben. *Mosolyodom el. Meglepődtem, ahogy a pisilést mondod, majd elnevettem magam, ahogy elszaladsz.* - Tényleg aranyos vagy. *Nevetek még mindig.* - Bolond. *Persze a nevetésem köhögésbe fullad.* - Persze, szolgáld ki magad. Nekem hoznál teát? *Kérlek meg.* - Van üdítő a hűtőben, ha azt innál inkább. *Teszem hozzá, de ugye én most hideget nem akartam inni. Mikor visszajöttél, megcirógatom a pofidat.* - Köszönöm a vigyázást. Éhes nem vagy?

szela00Dátum: Hétfő, 2018.05.07, 01:13 | Üzenet # 430
Yaoista
- Igen. *Még nem volt itt, de el fog jönni. Elmosolyodom, hogy magamnak köszönhetem.* - Igen, legközelebb akár főzhetek is valamit. *Nem zavart, hogy átkarolsz, sőt kicsit neked is dőlök.* - Igen, az tetszene. *Mosolygok én is. A cicám megunva minket felugrott a vállamon és szépen kiballagott a konyhába.* - Megint eszik. *Kuncogok. Feléd fordulok és elmosolyodom.* - Ma is jó volt azért sétálni. *Teszem hozzá. Finoman kiigazítok egy nagyon kacér tincset az arcodból.* - Milyen hullámos a hajad. *Állapítom meg.*

MioDátum: Szerda, 2018.05.16, 13:41 | Üzenet # 431
Yaoista
- Megvettem az ötletet.*Imádom a hasam és te biztosan jól főzöl. Ahogyan nekem dőlsz elmosolyodom és tovább cirógatlak.* - Megéhezett a pihenésben.*Nevetek fel.* - Sétálunk egy nagyot utána pedig hamizunk mit szólsz? Főzhetünk, akár együtt is.*Szeretek főzni és társaságban még jobb.* - Szerintem is jó volt.*Teszem azért hozzá, de ez nyilvánvaló.* - Látnád miután megmosom.*Vigyorgok.* - Apámtól örököltem, csak ő már röviden hordja. Elképzelheted, hogy anyum mennyire ki van, hogy bezzeg neki egyenes haja van és ez milyen igazságtalan.*Kuncogok.* - Tetszik?*Kérdezzek rá.*

MioDátum: Péntek, 2018.05.18, 11:15 | Üzenet # 432
Yaoista
- Senki nem mondta ennyiszer, mint te hogy aranyos vagyok.*Ami tényleg nem zavar, sőt bóknak veszem.* - Csak amennyire kell.*Nevetek veled együtt.* - Ne haragudj most meg miattam köhögsz, jól vagy?*Kérdezem aggódva.* - Persze és köszönöm.*Kimegyek és teszek fel vizet magamnak meg töltök akkor üdítőt.*Majd visszamegyek.* - Szívesen teszem.*Csókolok a tenyeredbe.* - Hmm.*Felemelem a pólómat.* - Mond csak pocak éhes vagy?*Kérdezem vigyorogva és meg is simogatom. Teljesen elengedem magam melletted.* - Azt mondja igen.*Kuncogok.* - Neked is enned kéne legalább pár falatot.*Mondom komolyabban.* - Találd ki mit ennél.*Kimegyek és már a teáddal jövök vissza, emlékszem hogy ittad.* - Itt is vagyok. Mire jutottál?

szela00Dátum: Péntek, 2018.05.25, 00:37 | Üzenet # 433
Yaoista
- Lehet nem ismernek úgy, mint én. *Mosolyodom el.* - Persze és nem miattad köhögök, hanem a betegség miatt. *Javítalak ki. Csókodra kicsit félre pillantok, de nem zavart. Ismét elnevettem magam rajtad és megint köhögtem a végén kicsit.* - Ahh... ne csináld. *Kuncogok még picit.* - Igenis. *Tényleg aranyos volt, ahogy folyamatosan aggódtál értem.* - Valami könnyűt. Esetleg egy kis levest, mást én nem kívánok, de te egyél rendesen. *Mondom komolyabban.* - Van tegnapról maradék, ha az jó vagy rendelünk valamit. *Egy kis levest bárhonnan lehet.*

szela00Dátum: Péntek, 2018.05.25, 00:46 | Üzenet # 434
Yaoista
- Mindig megéhezik a pihenésben. *Kuncogok.* - Megbeszéltük, teszik a terv. *Szeretek sétálni is és főzni is. Még sosem volt olyan párom, aki szeretett volna velem együtt főzni.* - Mint egy oroszlán? *Kérdezem vigyorogva és elkuncogom magam, ahogy elképzellek.* - Ez mindig így szokott lenni. Akinek egyenes az göndört szeretne, akinek göndör, az egyenest. *Kuncogok veled.* - Igen, tetszik. *Lassan végigsimítok egy tincseden.* - Finom puha. *Szórakozok vele egy picit, majd eligazítom.* - Illik is hozzád szerintem.

MioDátum: Péntek, 2018.05.25, 12:50 | Üzenet # 435
Yaoista
- Na meg enni jó.*Kuncogok, én is imádom a hasamat.* - Már várom.*Mosolyodom el.* - Pontosan.*Nevetek fel.* - Valóban, bár én szeretem, hogy ilyen hajam van.*Még ha olykor sokat is kell vele bajlódnom.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolyodom el fülig.* - Köszönöm.*Odahajolva adok egy puszit.* - És még mi tetszik rajtam?*Kérdezem kíváncsian.*

MioDátum: Péntek, 2018.05.25, 12:56 | Üzenet # 436
Yaoista
- Lehet vagy csak te látsz, ilyen édesnek.*Kuncogok.* - Oké oké vettem főnök.*Mosolyodom el.* - Bocsi, de ezt csak úgy jön.*Nevetek veled együtt, de igyekszem visszafogni magam.* - Rendben van.*Bólintok.* - Teljesen jó a főztöd, a legjobb a finom házi koszt. Itt szeretnél enni vagy terítsek meg az asztalnál?*Ott eszünk, ahol neked kényelmesebb.* - Figyelj Katsu arra gondoltam, hogy mi lenne, ha mit itt aludnék? Alszok a földön, csak szeretnék melletted lenni.*Tényleg nincsen semmi hátsó szándékom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.05.27, 23:41 | Üzenet # 437
Yaoista
- Vagy csak velem viselkedsz ilyen édesen. *Mosolyodom el.* - Semmi gond. *Köhögtem még picit, majd elmosolyodom.* - Inkább itt. Kényelmesebb, nincs kedvem az asztalnál görnyedni. *Itt kényelembe tudtam helyezni magam.* - De ha te kint, akkor kimegyek veled. *Természetesen, ha már így vigyázol rám.* - Akkor szolgáld ki magad egyébként nyugodtan, bármi ami tetszik. *Kíváncsi voltam, hogy mit fogsz szólni a főztömhöz. A folytatás viszont nagyon meglepett és csak pislogtam. Pár percig nem válaszoltam, végül sóhajtottam egy nagyot.* - Itt alhatsz és az ágyban. Nem szeretném, ha felfáznál, de szigorúan te az ágy egyik felén én pedig a másikon. *Közlöm veled.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.05.28, 00:25 | Üzenet # 438
Yaoista
- Ez igaz. *Kuncogok én is.* - Ami azt illeti, én is. *Ismerem be.* - Az jó, ha nem szeretnéd máshogy. *Mindig egyszerűbb. Puszidra elmosolyodom egy kicsit, nagyon kedves gesztus.* - De kíváncsi lettél. *Nevettem el magam.* - Mondjuk... a mosolyod. *Cirógatom meg az arcod kedvesen.* - A szemeid is nagyon szépek. *Folytatom, majd végighúzom mutató ujjam ajkaidon.* Az ajkaid is... *Teszem hozzá.* - Igazából tényleg nagyon az esetem vagy. *Veszek el kicsit a tekintetedbe.*

MioDátum: Kedd, 2018.05.29, 20:39 | Üzenet # 439
Yaoista
- Ebben biztos vagyok.*Mosolygok.* - Most te vagy az édes és erre semmi szükség. Amikor egyedül eszek mindig a szobámban vagy a nappaliban szoktam vagy ha éppen meccs megy, akkor is nappaliban eszünk.*Magyarázom.* - A lényeg, hogy tökéletes itt.*Nevetek fel.* - Rendben van.*Bólintok. Gondoltam megvárom a válaszod és már éppen szabadkoznék, de szerencsére igent mondasz.* - Nem fáznék fel, de erre hülye lennék nemet mondani és viselkedem.*Ígérem meg.* - Akkor hozom is a hamit.*Ki is megyek, majd végezve visszajövök.* - Parancsolj.*Adom oda tálcástól a levest.* - Jó étvágyat.*Belekanalazva sóhajtok egyet elégedetten.* - Isteni finom, de pont ezt vártam tőled. Komolyan egy főnyeremény vagy.*Mondom édesen, de így is gondolom.*

MioDátum: Kedd, 2018.05.29, 20:39 | Üzenet # 440
Yaoista
- Ennek nagyon örülök.*Mondom vidám hangon.* - Most biztos, hogy beképzelten fog hangzani, de semmit se változtatnék magamon legalábbis külsőleg.*Azzal teljes mértékben meg vagyok elégedve.* - De azért bevallom, hogy kissé egoista vagyok, de szerintem még tűrhető módon.*Nevetek fel.* - Nem kicsit.*Kuncogok és figyelmesen hallgatlak a mosolyom meg egyre nagyobb lesz a hallottaktól. Az ajkaimon automatikusan végignyalok, ahogyan elveszed az ujjad.* - Örömmel hallom, te is nagyon az esetem vagy.*Simítok az arcodra és kicsit közelebb hajolok.* - Azon gondolkoztam, ha most megcsókollak, akkor az túl korai lenni?*Semmit nem akarok elsietni, de annyira hívogatóak az ajkaid.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.05.29, 21:51 | Üzenet # 441
Yaoista
- Csak egy kicsit hangzik annak. *Nevettem el magam.* - De az jó, ha szereted önmagad. *Teszem azért hozzá.* - Egyébként nekem sincs már, amin változtatnék. Régen utáltam a szeplőimet és a vörös hajam, de már megszerettem. *Sokat piszkáltak érte.* - Majd kiderül mennyire is vagy egosita. *Ez érdekelt, mert remek vicceket lehet csinálni ebből. Ahogy az arcomra simítasz és közelebb hajolsz, elmosolyodom kicsit.* - Tudod... nincs is nagy egod. *Közlöm veled.* - Tanulj meg olvasni a sorok között. *Én nem cicóztam. Megmarkoltam a felsőd és közelebb húzva hosszan megcsókoltalak. Finoman faltam ajkaid és nyelved is táncba hívtam, igencsak elmélyítettem azt a csókot.* - Édes... *Kuncogok halkan.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.05.29, 22:05 | Üzenet # 442
Yaoista
- Rendben. *Mosolyodom el.* - Helyes. *Hittem az ígértedben, hiszen most is viselkedsz.* - Köszönöm. *Amíg kint vagy, én bekapcsolom a tévét, majd kényelembe fészkelődöm magam. Elveszem a tálcát és kicsit feljebb ülök.* - Nagyon szépen köszönöm. *Látszott, hogy megint kicsit jobban csillognak a szemeim.* - Neked is. *Eszek bele, nagyon jól esik.* - Te pedig komolyan bolond. *Jövök zavarba, bár alapból picit pirosabb volt a pofim, egy kis hőemelkedésem volt.* - De örülök, hogy ízlik. *Teszem hozzá.* - Egyél amennyi csak jól esik, ne fogd vissza magad.

MioDátum: Kedd, 2018.05.29, 23:30 | Üzenet # 443
Yaoista
- Ennyi köszönőmet még nem hallottam tőled.*Kuncogok.* - Igen tudom, de egyben őszinte is.*Nem dobálózok üres szavakkal nem az én műfajom, arról nem is beszélve, hogy téged se hatna meg.* - Nem fogom.*Bólintok.* - Szerintem megint hőemelkedésed van és nem csak zavarba hoztalak.*Nem bírtam kihagyni.* - Az evés után vissza is dőlhetsz.*Simítok az arcodra.* - Sőt meg is nézzük, hogy mennyi is pontosan.*Nem kérés, hanem kijelentés.* - Addig én haza megyek és hozok váltócuccot meg otthon mondom, hogy mi a helyzet.*Azért látszik mennyire örülök, hogy itt aludhatok csak annak nem, hogy milyen áron.* 

MioDátum: Szerda, 2018.05.30, 00:07 | Üzenet # 444
Yaoista
- Akkor jó.*Kuncogok.* - Szerintem is.*Bólintok.* - Piszkáltak érte igaz? Most meg már a szexepiled.*Simogatom meg az arcodat.* - Nekem kifejezetten tetszenek a szeplőid és a hajad.*Túrok bele finoman.* - Igen ki, de lehet te is az vagy.*Nem tűnsz annak, de nem is ismerlek még.* - Miért is?*Nem igen értelek és a folytatást sem, de mielőtt bármit kérdeznék összeáll a kép, amikor megcsókolsz. Kell egy kis pillanat, hogy viszonozom a csókodat, annyira megdöbbentesz. Kapcsolva magamhoz ölelve csókollak vissza, igen csak nagy szenvedéllyel.* - Most tényleg kikacagsz?*Kérdezlek a csók után.* - Megmondtam, hogy rég nem érdekelt senki és semmit se akarok elsietni, de őszintén erre nem számítottam. Most, ha nem kérdezem meg, akkor te simán megcsókolsz?*Ezek után nem lepne meg.* - Nagyon finom ajkaid vannak.*Jegyzem azért meg.* - Végén félteni fogom a testemet.*Ölelem meg magamat megjátszva az ijedett, de hamar el is nevettem magam.*

szela00Dátum: Szerda, 2018.05.30, 00:52 | Üzenet # 445
Yaoista
- Igen, elég sok. *Bólintok is mellé.* - Bizony. *Tudom, hogy sok mindenkinek tetszik.* - Ennek örülök. *Jól esik nagyon, ahogy a hajamba túrsz.* - Csak kicsit. Inkább úgy mondanám, hogy tisztában vagyok önmagammal. *Mosolyodom el. Nagyon élvezem a csókunkat. Tudtam, hogy megleptelek, de nem tűntél úgy, mint aki bánná. Kicsit hozzád is simulok és úgy élvezem tovább ajkaid.* - Igen, ki. *Vigyorgok. Kérdéseden kicsit elgondolkozom.* - Igen, meg. *Mondom lazán. Elnevettem magam rajtad.* - Nyugi, nem harapok... nagyot. *Kuncogok és adtam még egy csókot.* - Egyébként én sem akartam elsietni, sőt nem is szoktam, de... tényleg olyan szép ajkaid vannak és nagyon, nagyon csábítottak. *Magyarázom.* - Ilyen csábításnak pedig nem állok ellen. *Nézek mélyen szemeidbe. Többet nem szerettem volna, de egy csók belefér kényelmesen.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.06.07, 23:32 | Üzenet # 446
Yaoista
- Sajnálom.*Nem lehetett könnyű.* - Tudom, hogy nem szorulsz védelemre, de ha mellettem szólnak be, abba nem lesz köszönet.*Sose bírtam az ilyen viselkedést.* - Helyes.*Egészséges önbizalommal jó dolog.* - Szép vagy mit ne mondjak.*Csóválom a fejemet, de végül én is elmosolyodom.* - Ez tetszik.*Nem kell félteni téged, az már biztos.* - Nincs bajom a harapással.*Vigyorodom el, újabb csókod már rögtön viszonozom.* - Még senki nem fejtette ki, ilyen szépen mint te.*Mosolyodom el.* - Akkor ne is állj ellen neki.*Nézek én is a szemeidbe, majd az arcodra simítva most én csókollak meg.* - Ez a randi egyre jobb és jobb lesz.*Állapítom meg.* - Már csak azt bánom, hogy nem hívtalak el előbb randira.

szela00Dátum: Szombat, 2018.06.16, 23:16 | Üzenet # 447
Yaoista
- Nem neked kell bocsánatot kérned. *Mosolyodom el kedvesen.* - Ez édes és egyébként tényleg nem, de jól esik. *Nem sűrűn hallok ilyet.* - Úgy mondod, mintha nem tetszene. *Húzom egy féloldalas mosolyra az arcom.* - Akkor jó, ha nincs vele bajod. *Vigyorgok én is.* - Jól bánok a szavakkal állítólag. *Ahogy szemeimbe nézel, teljesen elvesztem. Belesimult arcom a kezedbe, majd kiélvezem a csókod.* - Egyetértek. *Suttogom kicsit kipirultan még ajkaidra.* - Jó így... hiszen csak nem rég költöztem ide... azt sem tudhattad, hogy meleg vagyok. *Simítok az arcodra, majd újabb csókot kérek. Érezhetően nagyon tetszett a helyzet és a csókokat is kifejezetten élveztem. A cicám is úgy gondolta közben, hogy visszajön, de most közénk bújt, amire elmosolyodom.* - Azt hitem tényleg megkedvelt téged. *Simogatom meg a hátát.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.06.16, 23:34 | Üzenet # 448
Yaoista
- Ne szokd meg. *Mosolyodom el.* - Tudom. *Legalábbis, hogy most őszintén így gondolod.* - Lehet. *Simítok a homlokomra.* -Haha, nagyon vicces vagy. *Morgom halkan.* - Az a terv. *Simul az arcom a kezedbe, nagyon jó érzés volt még mindig.* - Értettem. *Sóhajtok megadóan.* - Rendben. *Tényleg örültem, hogy itt vagy ma velem. Mégis csak jó érzés, ahogy vigyázol rám.* - Na de együnk. *Folytatom a hamizást, de még így is maradt a tányéromon.* - Vidd el nyugodtan a kulcsom és gyere be magadtól nyugodtan. Legalább nem kell felkelnem. *Iszok bele a teába, nagyon jól esett.*

MioDátum: Hétfő, 2018.06.18, 00:51 | Üzenet # 449
Yaoista
- Eszembe se volt.*Kuncogok.* - Akkor miért nem nevetsz velem?*Vigyorodom el pimaszul.* - Helyes.*Örülök, hogy kivételesen nem kötekedsz* - Oké.*Eszek tovább, én mindent megeszek.* - Rendben van.*Így a legegyszerűbb.* - Este még jó lenne, ha ennél pár falatot.*Megértem, hogy nem tudsz normálisan enni.* - Nagyon finom volt köszönöm.*Eszek a másodikból is és azért is oda vagyok. Elmosogatok, amíg te megnézed a lázad, ami szerencsére nincs, csak hőemelkedés. Megvárom, hogy ismét elaludjál, majd haza megyek. Otthon nem csinálnak belőle gondot, hogy nálad leszek, hiszen kedvelnek és egyetértenek, hogy ne legyél egyedül. Volt kitől örökölnöm, hogy ilyen kis gondoskodó legyek. Fél óra alatt meg is járom az utat. Csendben bemegyek, majd leülve melléd finoman cirógatni kezdelek.* - Milyen jó lenne, ha ezt mindig megtehetném.*Suttogom halkan.*

MioDátum: Hétfő, 2018.06.18, 01:00 | Üzenet # 450
Yaoista
- Igaz, de akkor is bosszantó.*Morgok.* - Ne legyen rá példa, de így fogok cselekedni.*De remélem tényleg nem lesz rá példa.* - Tudod,hogy csak viccelek.*Ahogyan te is.* - Alapból a száddal nagyon jól tudsz bánni.*Vigyorodom el és van egy olyan tippem, hogy később se lesz rá panaszom, ha tovább megyünk.* - Volt is bennem egy félsz, hogy nem vagy az vagy csak szimplán nemet mondasz.*Szerencsére nem így lett. Újabb csókod ellen nincs kifogásom és igen csak elhúzom, miközben magamhoz ölellek.* - Ez megtisztelés és kölcsönös.*Kezdem el az egyik kezemmel simogatni, a másikkal a te oldalad cirógatom.* - Mond csak meddig érsz rám?*Nem siettem, amíg lehet maradnék, mert nagyon jól érzem magam veled.*

Keresés: